marți, 21 ianuarie 2014

Crystallize Your Avatar Hologram (traducere partea 2)


Usa rulanta a asocierii reflectă evoluția ta ca o fiinta inteligență, cognitiva și simțitoare. Tu, ca Dumnezeu, esti gândul și tot tu, ca Dumnezeu, esti gânditorul. Fiecare persoană este importanta și joacă un rol în totalitatea a cine sunteti. In evolutia noastra, pornirea de la relațiile stabilite este normala și fireasca, avand in vedere ca oglinda nu mai este necesara.

Știind acest lucru, nu există nici un motiv, de nici un fel, pentru a invinovati sau a judeca negativ orice persoană sau situație de viață ... niciodata nu o vom mai face. Tu ai creat totul! Orice ai percepe despre un alt individ, fortezi trecerea acelei calitati prin propria experiență, prin propriul filtru, fie negativ sau pozitiv. Acel moment pe care il judeci ca facand parte fie din perfecțiune, fie din imperfecțiune, îl filtrezi prin propria experiență.

De aceea singurul sentiment de dorit a fi proiectat este iubirea, iubirea pură, altruista, care mentine intreaga lume (pe tine) la potentialul ei maxim.

Schimba-ti imediat jocul realitatii

Dacă vrei ca ecranul de proiecție să rămână status quo, ai putea continua să gandesti în același mod.

Insa, dacă doresti sa alungi oricare dintre imagini, OPRESTE IMEDIAT GANDUL respectiv și indeparteaza-te de energia pe care i-o dedici si, mai ales, rupe legătura emoțională.

Poti rechema gândurile alocate unei proiecții, pentru a le anula, astfel, efectul. Reinvesteste fiecare gând în dragoste și apoi inchide usa. Adopta un nou mod de gandire pentru a crea o alta protectie a realitatii, inzestrata cu o mai mare dorinta de reusita.

Cu cat crezi, simți și insufletesti mai mult o proiecție, cu atât o ajuti sa creasca, sa devina stabila. Aminteste-ti, este întotdeauna alegerea, creația și jocul realitatii tale.

Evolueaza dincolo de matricea condusa de simturi

Aceia dintre noi care evolueaza în realități mai inteligente, parasesc terenul de joc stapanit de legile senzoriale, de perceptiile distorsionate de genul "primesti doar ceea ce vezi". Atâta timp cât ne lasam condusi de informatiile pe care simturile noastre le traduc creierului, nu vom trece dincolo de incuietorile, de lanțul dublei conștientizari.

Ne detasam si de băncile noastre de memorie controlate, imbracate în tipare de timp repetitive. Acestea ne leaga de ciclurile umane perpetue, de secvențele de îmbătrânire istorice. Oricat de provocator ar fi acest aspect, suntem insarcinati cu misiunea de a trece prin aceste etape ca un grup colectiv, în scopul de a ne croi drum în multi-dimensiune.

Este dovedit științific că memoria modifica foarte mult percepția. Pentru a extinde permanent constientizarea perceptiva, trebuie să depasim asocierile cu trecutul și sa pasim spre conștientizarea atemporala. Doar asa ne putem eliberata din matricea tradiției și a modelelor sociale de masă.

Ajuta la crearea noii holograme a Pamantului

Au preluat controlul forțele extraterestre asupra planetei noastreOare exista facțiuni elitiste care domina lumea? Suntem, oare, mințiti, inselati si dezamagiti de guvernele noastre? Suntem într-adevăr într-o criză financiară?

Atâta timp cât credem acest lucru, 
cat timp ne proiectam gândurile in aceasta directieși atata timp cat investim in matricea care susține această iluzie ... acest lucru se va reflecta, fără îndoială, în oglinda adevarului nostru personal (Mulți oameni se indeparteaza de aceste percepții.)

Conștiința colectivă a umanității, 
laolalta cu gandurile ei toxice, a creat aparența unei lumi controlate, dominante de conflict și suferință. Pentru a darama aceasta imagine,oare ar putea fi la fel de simplu? Oare ar fi de-ajuns sa ne retragem gandurile care o alimenteaza?

Conform principiului divin, da. Conform fizicii cuantice, da. A avea răspunsul final la această întrebare este o responsabilitate mare si îndrăzneața pentru aceia dintre noi care participa la crearea de noi realități terestre. Un lucru este sigur : a vorbi despre cât de mult rau exista în lume, critica acele lucruri aparent greșite dar și victimizarea, împuternicesc aceasta iluzie, alimentand-o cu energia noastră ca și cand ar fi reala.Acest lucru întârzie mult evolutia noastra, ca societate.
Unul dintre cele mai rapide moduri de a opri aparenta nebunie este de a opri gandurile din a judeca negativ. Prin compasiune, permitem Interventiei Divine sa-si faca treaba si ne permitem noua sa traim adevărat în inima noastră, în conformitate cu cele mai înalte idealuri. Astfel, putem iubi lumea pentru ceea ce este cu adevărat, ca un teren de învățare, de constientizare și de ajutorare a celorlalti spre a parasi aceasta iluzie, acolo unde putem interveni.

Retragerea continuă a energiei noastre colective din matricea constientizarii bazate pe frica subrezeste baza acestei retele. Totul de pe ecranul de proiecție se va prăbuși, în cele din urmă. Acest lucru ne ajută să înțelegem ce se întâmplă, cu adevarat, în lumea de astăzi. Fațada fictiva se prabuseste .

Nu putem crea Noul Pamant lasandu-ne prinsi in jocuri duplicitare, înșelătoare. În schimb, construim ceva cu totul diferit bazandu-ne pe proiecții de gândire de inspiratie divina, pe principiile evolutive care nu există în domeniile polarizate ale percepției controlate de simturi .

Suntem permanent recunoscători pentru jocul uman. Tot ceea ce am intalnit de-a lungul experienței noastre ca rasa a fost perfect ales cu un anume scop, considerate etape necesare ale existentei de către Creatorul nostru. Totul a fost și continuă să fie condus prin Vointa si Scop.

Prin activarea codului mutant în materia atomica, această forță a Binelui conduce spre un exod evolutiv care transforma orice formă de viață într-o expresie mai iubitoare, mai inteligenta.

Invalideaza percepția polarizata ...
3. Suntem particule de energie în interiorul corpului lui Dumnezeu

Peste tot există viață conștientă, cladita din exact aceeași substanță de bază. Aceasta pornește de la o inteligență înnăscută în însăși nucleul atomului globular. De ani de zile, oamenii de stiinta stiu faptul ca atomii sunt particule de energie conduse inteligent, care pot discrimina și alege.

Asa cum si trupurile noastre fizice sunt alcătuite din atomi in miscare, toate formele noastre umane intra in coerență pentru a crea un corp mai mare. Această entitate evoluata cuprinde o suma totala a constientizarii unui grup.

Atomul, ca si grup evoluat și natura sa unificatoare stau ca dovada pentru o constientizare planetara, care este suma tuturor grupurilor și stărilor lor de constientizare. Evoluția atomului se extinde in constientizarea solara, apoi în constientizarea galactica s.a.m.d. La fiecare etapă succesivă, evolutia atomului patrunde mai multe arii de inteligență, care converg, în cele din urmă, la constientizarea Divinitatii Creatoare.

De la macro la micro, totul este o reprezentare a marelui intreg și o parte dintr-o realitate mai profundă în care toate lucrurile din univers sunt infinit interconectate. Aceasta natura holografică a vieții este exprimata printr-o formă sferoidală, învolburata, functionand cu un scop inteligent, maret.

Constientizarea ta se naște din acest organism vast numit conștientizarea de Dumnezeu și permanent se află în cadrul sau. Ești rezultatul acestei entitati-Sursa confruntandu-se ea însăși într-o formă. Nu există nici o altă recunoaștere posibila.

Invalideaza percepția polarizata ...
4. Fiecare atom are Codul Mutant

Se spune că există aproximativ 7.000.000.000.000.000.000.000.000.000 atomi in corpul nostru uman.

Acest lucru este destul de amuzant, dar imaginați-vă că în fiecare atom există viață inteligentă. Imaginați-va, de asemenea, că fiecare dintre acești atomi conține un cod mutant divin, supus morfogenezei.
Destinul nostru este de a ne schimba într-o specie unificata, nemuritoare !

Suntem angrenati într-o accelerare rapida, datorită poziției inaintate a Pământului în hiperspațiu dar si gratie luminii de fotoni venita dinspre soare. Noi, ca si existență planetară, trecem dintr-o realitate in alta într-un ritm alert, exponential.

Aceste retele avansate, ancorate, ne sunt de un real ajutor, oferindu-ne sabloane morfogenetice, un " cum să", modern ,care propulsează evoluția umană într-o altă genetica a rasei.

Parasim, astfel, culmile experientei polarizate, trecand, treptat, într-o nouă rezonanță morfică ce opereaza din Legea universală .

Dumnezeu, ca si entitate, isi modifica programul de experimentare prin noi, ca atomi ai gândirii. Regnuri ale naturii, sisteme sociale, guverne, religii, instituții financiare, filozofii, toate distrugerile, reconstrucțiile și tot ceea ce noi numim viata de pe Pamant, toate acestea sunt forme ale acestei constientizari omniprezente.

Pe masura ce aceasta pulsație divina se misca acum cu o aparent mai mare hotărâre, provocand mari schimbări pe planeta, noi, ca o celulă unita, răspundem fiecarei tranziții. Pe masura ce constiinta noastra se extinde, patrundem din ce in ce mai mult in cunoașterea Planului Divin .

Suntem chemați să colaboram intru acest scop maret, chiar prin inspiratia personala.

Dumnezeu, entitatea, isi schimbă programul său de experiență prin noi, ca atomi de gândire. Este aceasta constiinta tot-omniprezenta, care se exprimă prin regnuri ale naturii, sisteme sociale, guverne, religii, instituții financiare, filozofii, toate distrugere, reconstrucție și tot ceea ce noi numim viata de pe Pamant.

 Această pulsație divina, acum, se muta cu aparent mai mare hotărâre, provoacă schimbări mari pe planeta noastră, noi, ca o celulă unificata,  răspundem la fiecare tranziție. Constiinta noastra se extinde, am intrat mai mult și mai mult în cunoașterea  Planului Divin.

Este prin inspirație personala, si suntem chemați să colaboram cu acest scop mai inalt.

Fii Inspirat!

Inspirația este definita ca fiind îndrumarea divină exercitată direct in mintea și sufletul omenirii.

A fi inspirat înseamnă ca mintea ta sa fi ajuns la un stadiu in care sa fie sub controlul conștient și pozitiv al unui Sine superior, cu insertie divina.

Această influență binevoitoare iti poate controla creierul fizic, iti permite să iei decizii și să înțelegi adevărul, dincolo de orice raționalizare. Acest ghid interior poate vorbi și scrie prin tine, fără a face apel la mintea inferioara.

Când putem intra in contact cu această prezență interioară, tot adevărul ne este expus. Devenim Cunoscători. Acesta este cel mai adanc sens al „cristalizarii hologramei avatarului” în realitatea planului fizic. Este atunci când ne putem trăi viețile guvernate de Providenta, revelația directă a spiritului pe planul cel mai înalt.

Suntem fiinte cognitive, înzestrate cu inteligență și un cod mutant divin care ne activeaza. Suntem un aspect al entitatii-Sursă ce joaca un joc de realitate virtuală, prin intermediul corpului nostru și o dovada a constientizarii sale in constanta maturizare, in evolutie.

Tu, ca un atom divin cu inspiratie divina, esti provocat să te dezvolti spre o stare constienta de omnipotență. În timp ce faci acest lucru și in timp ce toți prietenii tăi atomi fac acest lucru ... Dumnezeu, entitatea, se dezvolta, se extinde. Totul este Perfectiune. Asa a fost mereu.

sursa: www.chilfrenofthesun.org

http://uriel-anael.blogspot.ro/2014/01/crystallize-your-avatar-hologram_17.html

„În 2014 vom trece cu toţii printr-un proces de extindere a conştiinţei”

Interviu cu astrologul Anca Tăutu
2013 a fost un an cu multe confruntări atât în plan social şi economic, dar şi în plan individual. Fiecare dintre noi s-a regăsit în situaţii care au impus un efort pentru a le depăşi sau dimpotrivă, le-a trecut uşor, cu bucurie şi recunoştinţă. 2014 va fi un an mai bun, în care vom aplica în viaţa personală tot ceea ce am învăţat până acum. Singura condiţie pentru a avea o viaţă frumoasă este să ne dorim acest lucru şi să facem schimbările necesare. Despre toate aceste lucruri am discutat cu astrologul ieşean Anca Tăutu.
- În linii mari, puteţi creiona un aspect general al anului 2014? Care sunt principalele fenomene care se vor manifesta pe cer?
– Chiar de la începutul anului, din noaptea trecerii dintre ani de fapt, astrele au construit o configuraţie cunoscută sub denumirea de cruce cosmică. Această configuraţie s-a construit pornind de la cele două planete ale schimbării Uranus (în semnul Berbecului) şi Pluton (în semnul Capricornului) care colaborează prin aspectul de cuadratură, în diferite faze de colaborare între anii 2012 şi 2015. Pe rând sunt atrase în această interacţiune astrală Soarele, Luna precum şi planetele personale, Mercur şi Venus în tranzit prin semnul Capricornului, planeta Marte în tranzit prin semnul Balanţei şi planeta Jupiter (din semnul Racului). Până la jumătatea anului, această configuraţie astrală se va desface şi reface de câteva ori, implicând de fiecare dată parte din celelalte planete precum şi cele două luminării, Soarele şi Luna.

- Începem anul cu fenomene importante, aşadar. Cum ne vor afecta în plan social?

- În ce mă priveşte, abordez astrologia ca instrument de lucru în procesul creşterii noastre. Prin urmare, privesc la anul 2014 şi încerc să înţeleg ce avem de învăţat pentru că, ştim sau nu ştim, vrem sau nu vrem, întreaga viaţă învăţăm de fapt, fiecare după cum şi-a construit programul de viaţă. Ca să înţelegem mesajul anului 2014, este important să-l privim în contextul ultimilor ani, în care ne-am confruntat, mai mult sau mai puţin conştient cu nevoia de schimbare. În anii 2011 şi 2012 ne-am pregătit la nivel mental, am realizat o schimbare în modul de a gândi sau ne-am luptat cu această schimbare. Astfel că am reuşit, sau suntem în curs de a reuşi, ori ne încăpăţânăm să nu facem această schimbare. Anul 2013 ne-a adus maximul de confruntare sau maximul de efort interior. Pregătirea s-a translat în segmentul afectiv şi, cumva, am fost plasaţi în situaţii care ar fi fost potrivit să ne dezvolte raţiunea inimii. Fiecare dintre noi şi sub diferite forme împreună, am depăşit situaţii în care ne-am deschis (sau nu) către ceilalţi, i-am lăsat (sau nu) să se apropie de sufletul nostru, ne-am călit emoţional, am devenit mai puternici, suntem mai încrezători în forţa interioară, în capacitatea noastră de a acţiona conştient, faţă de reacţia inconştientă pe care o manifestăm de cele mai multe ori înainte de această perioadă.
- Dacă nu s-au întâmplat toate acestea mai putem recupera?
- Da, dar repede. Acum suntem pregătiţi să aducem schimbările realizate în planurile mental şi afectiv în realitatea fizică, în viaţa noastră. Anul 2014 ne va solicita să fim activi, să facem ceea ce am înţeles că ar fi potrivit să facem şi poate că nu am avut curaj, sau poate că nu am simţit foarte clar direcţia şi succesiunea paşilor care sunt de făcut. Lucrurile se vor potrivi în fata noastră astfel încât noi să alegem să le mişcăm şi să le aşezăm aşa cum am înţeles deja că este cel mai bine pentru noi. Nu prea mai avem răgaz de gândire sau de ezitare. Alegerea stă între a merge înainte sau a ieşi din cursă. Iar înainte mergem numai în direcţia şi ritmul potrivit fiecăruia, fără abatere de la drumul propriu în viaţă. Abaterea poate să ne scoată din cursă, în diferite moduri. Această dinamică este valabilă la nivel mondial, la nivelul comunităţilor şi în egală măsură la nivel personal.
- Dar în viaţa personală? În ansamblu, vorbind?
- La nivel personal probabil că am observat deja că ne confruntăm cu acest proces de schimbare despre care am amintit. Unii dintre noi chiar îşi doresc schimbarea, într-o anumită zonă din viaţă şi, se mişcă în sensul curentului, folosesc ocazii, conjuncturi, informaţia şi experienţele, chiar dacă uneori pare că acestea nu duc nicăieri. În anumite momente vedem cum se leagă firul intenţiilor noastre. Alţii se tem de ce ar putea aduce schimbarea şi, în felul acesta amână şi complică derularea experienţei, precum şi materializarea rezultatelor. Dar, am ajuns într-o fază a evoluţiei noastre în care tot mai mulţi oameni vor înţelege ce înseamnă să trăieşti „viitorul” acum, ce înseamnă să fii prezent în viaţa ta, în fiecare moment ACUM. Suntem la sfârşitul unui proces evolutiv şi, simultan ne angajăm deja într-o altă formă de evoluţie care se raportează la un alt sistem de referinţă şi la un alt tip de logică. Se schimbă modul de a gândi şi se schimbă modul de a folosi procesul „gândirii”.
- Ştiind aceste lucruri, ce ar trebui să facem fiecare dintre noi?
- Este importat să ieşim din starea în care ne raportăm la alţii. Intenţia generează efectul (rezultatul) şi abia când ieşim din intenţia altora o valorificăm pe a noastră. Atât timp cât ne raportăm la intenţiile şi aşteptările altora, ne translăm şi materializăm în realitatea acestora, iar realitatea noastră nu ne aduce împlinirea pe care o aşteptăm. Şi, este important să ieşim de sub presiunea grijilor. Este alegerea noastră să ne îngrijorăm sau nu în legătură cu orice aspect din viaţa noastră. Acest lucru nu se produce automat. Noi alegem această stare. Îngrijorarea construieşte situaţii similare, în care vom reacţiona similar, îngrijorându-ne. Ne poate fi de folos să exersăm „minutul fără îngrijorare”. Să ne amintim ca din când în când să ieşim din starea de îngrijorare, să ne oferim un minut, o oră, o zi sau mai multe, fără să ne îngrijorăm. Poate fi mai greu la început, dar exersând, căpătam experienţă şi observăm cum ne ajută acest exerciţiu.
- Sunteţi cunoscută pentru atelierele de dezvoltare personală pe care le organizaţi. Ce le spuneţi oamenilor, de fiecare dată?
- Am organizat anul trecut şase ateliere de astrologie prin care am încercat să reorientez atenţia participanţilor către ritmurile cosmice. Am încercat să văd în ce măsură oamenii îşi „simt harta natală” şi în ce măsură percep îndemnul tranzitelor planetare. Am constatat că foarte mulţi oameni preiau tendinţele influenţelor energetice în sens constructiv, că simt nevoia de schimbare şi că lucrează, fiecare în ritmul propriu. Prin discuţiile de grup şi individuale doar le-am arătat direcţia vântului astral şi i-am provocat să-şi pună întrebările potrivite. Răspunsurile le obţine fiecare prin el însuşi. Anul acesta intenţionez să organizez atelierele în fiecare lună şi vom avea un mod nou de abordare.
- Cum ne putem croi experienţele de viaţă în funcţie de sfaturile unui astrolog? 
- Depinde de cum primim sfaturile astrologului. Şi mai depinde şi de cum vin aceste sfaturi. Eu cred că este important ca orice sfat, de oriunde ar veni, să-l potrivesc în sufletul meu. Dacă nu-şi găseşte locul acolo, atunci îl las în aşteptare. Nu-l resping. Există posibilitatea în care nu suntem încă pregătiţi pentru a urma un sfat sau poate că analiza şi acceptarea face parte din lecţie, urmând să ne întâlnim cu momentul potrivit pentru a folosi un sfat primit. Dacă sfatul îşi găseşte locul în sufletul meu, dacă simt că face parte din mine şi că îmi transmite o stare de bucurie, de bine, atunci sunt atentă să văd cum pot să-l urmez, dar ştiu că eu aleg să-l urmez, eu sunt responsabilă de alegere şi de cum folosesc acest sfat. Sfatul ar trebui doar să atragă atenţia asupra unei nepotriviri în mecanismul materializării personale. Cum şi când resetez procesul de materializare ar fi potrivit să fie alegerea mea.
- Sunteţi organizatorul unui eveniment foarte important, Simpozionul naţional de astrologie „Ritmuri astrale”. De ce credeţi că este important ca această cunoaştere să fie adusă în public?
- Pentru că astrologia ne ajută să ne integram în natură, în curgerea ciclurilor cosmice, iar viaţa noastră este cu atât mai armonioasă cu cât noi ne mişcăm în ritmurile naturii. Universul funcţionează în baza legilor sale, indiferent de alegerile noastre prin care recunoaştem sau nu aceste legi. Dar noi nu putem funcţiona în afara legilor Universului. Deocamdată ştim doar ce am reuşit să înţelegem din ce am reuşit să descoperim. Nu putem controla nişte legi pe care nu le cunoaştem. Prin urmare, cel mai potrivit pare să ne armonizăm în fluxurile care guvernează aceste legi.
- Ce se va întâmpla în 2014?
- În 2014 vom trece cu toţii printr-un proces de extindere a conştiinţei şi, oricât de teoretic ar putea să sune acest lucru, noi vom ajunge să înţelegem şi să trăim efectiv această deschidere a minţii până la conştientizare, până la înţelegerea emoţională a experienţei. Vom experimenta conştientizarea, individual şi în masă, chiar dacă nu toţi vom fi conştienţi de acest lucru. Pare de neînţeles, dar vom înţelege, până la urmă. În continuare, la orice nivel (de la micro la macro, inclusiv politic) este posibil să iasă la iveală multe adevăruri nespuse. Fiecare dintre noi, experimentăm deja recunoaşterea şi asumarea adevărului propriu. În continuare vom implementa (sau nu) aceste adevăruri, adăugând (sau nu) valoare omului ce suntem, precum şi vieţii noastre. Ar fi potrivit să facem asta pentru că este timpul s-o facem. Şi vom vedea că este timpul potrivit pentru că şi la nivel social se va cere, din ce în ce mai ferm, adevărul. Devine foarte importantă comunicarea, la orice nivel, în sensul interacţiunii adevărate, cu implicare şi răspundere asumată. Acest lucru a fost întotdeauna important, însă anul acesta chiar suntem atraşi în experimentarea lui, nu prea mai avem timp şi loc de stat deoparte.
- Ce-i sfătuiţi pe toţi cei interesaţi de dezvoltarea personală?
- Să fie atenţi la îndrumarea interioară, oricare ar fi calea pe care o alege fiecare. Acolo este întreaga informaţie de care este nevoie şi tot acolo este implementată şi strategia optimă de lucru. Este important să înţelegem că dezvoltarea personală reprezintă, de fapt, scopul subconştient al fiecărui om. Nu este un ţel preferenţial, numai al unora, nu numai unii pot face asta sau numai unii au asta de făcut. Toţi facem asta, fie că ştim sau că nu ştim c-o facem, din prima şi până la ultima clipă a vieţii. Nu există moment de începere sau de finalizare a unui astfel de program, ci este un program cu derulare permanentă, continuu, nu facem pauză niciodată. Asta nu înseamnă că trebuie să ne fie greu, mereu. Sunt momente mai dificile decât altele, dar în fiecare moment avem şi condiţiile şi susţinerea, precum şi puterea de a face faţă, la orice ar putea să apară în faţa noastră, ca şi exerciţiu de rezolvat.
Maura Anghel

Sursa: www.ziarulevenimentul.ro/

Noua lucruri de tinut minte:

Cele trei interdictii:

Nu ai voie sa renunti!
Nu ai voie sa te comporti necivilizat!
Nu ai voie sa fii trist!

Cele trei bucurii:

Vicisitudinea.
Cinstea.
Indemanarea.

Cele trei lucruri rele:

Teama.
Indoiala.
Confuzia.

Sursa: http://codulluioreste.ro/

Soarele a intrat în "adormire", experţii sunt ULUIŢI. Care este efectul înfricoşător asupra omenirii


Activitatea Soarelui a scazut la cea mai mica intenstitate din ultimul secol, oamenii de stiinta fiind uluiti de acest aspect. Ei sustin ca planeta poate intra intr-o era glaciara scurta, scrie Ziare.com.


Activitatea Soarelui a scazut la cea mai mica intenstitate din ultimul secol
Activitatea Soarelui a scazut la cea mai mica intenstitate din ultimul secol / FOTO: BBC

"Sunt fizician in domeniul solar de 30 de ani si nu am vazut niciodata asa ceva. Daca te uiti inapoi cand Soarele a fost la fel de inactiv trebuie sa te intorci in timp aproximativ 100 de ani", spune specialistul Richard Harrison, conform news.com.au. El este seful departamentului de fizica spatiala de la laboratorul Rutherford Appleton, din Oxfordshire, Marea Britanie.

Perspectiva infricosatoare pentru omenire

Acest aspect este incredibil, caci Soarele a intrat in maximul ciclului lui de 11 ani, activitatea astrului nostru fiind, teoretic, mai intensa acum. Dupa acest "maxim solar" urmeaza o perioada de activitate solara minima.

Expertul Mike Lockwood, de la Universitatea din Reading, Marea Britanie, spune ca Soarele poate deveni din ce in ce mai linistit. El compara situatia de acum cu cea de la sfarsitul secolului al XVII-lea, atunci cand Soarele a intrat intr-o faza deosebit de linistita, cunoscuta sub numele de "Maunder Minimum".

O noua Mini-Era Glaciara?

Atunci, acea perioada solara a coincis cu ierni foarte friguroase inregistrate in Europa, iar Marea Baltica si fluviul Tamisa au inghetat. Multi au spus despre acea perioada ca a fost o adevarat Mini-Era Glaciara.

Acum, expertii se tem de o noua perioada similara cu cea din secolul al XVII-lea. Profesorul Lockwood spune ca frigul de atunci se poate repeta, Europa fiind cel mai expus continent in fata unui asemenea pericol. Astfel, iernile pe care le vom avea pe continentul nostru pot fi din ce in ce mai reci.

Vine mica eră glaciară. Cum arată ea? IMAGINI FASCINANTE



Celebrul arheolog italian Marco Merlini afirmă că scrisul s-a născut pe teritoriul României, acum peste 7.000 de ani…

 Cred că fiecare dintre românii cu o minimă inteligenţă se întreabă de ce autorităţile ştiinţifice româneşti par să fie dezinteresate de a aduce în prim-planul opiniei publice naţionale şi internaţionale ceea ce tot mai mulţi savanţi străini afirmă, şi anume că spaţiul locuit astăzi de români este  Vatra Vechii Europe – locul în care s-au născut primele culturi ale continentului, locul unde a apărut limba din care s-au format, după aceea, limbile vorbite astăzi în Europa, locul apariţiei primei scrieri din lume…
Celebrul profesor şi arheolog italian Marco Merlini, la care voi face referire în acest articol (Director executiv al institutelor de cercetare InnovaNet şi EURO INNOVANET, director general al “Proiectului de cunoştinţe Preistorice” din Roma, Italia, coordonator al M.U.S.E.U.M. – Reţeaua de muzee arheologice, istorice si preistorice din capitalele europene -, director de comunicare al Institutului de Arheomitologie din Roma şi autor al “La scrittura è nata în Europa” – 2004 ), este cel căruia îi datorăm datarea Tăbliţelor de la Tărtăria, a căror vechime a fost stabilită la aproximativ 7.300 de ani, cu mult înainte ca sumerienii să existe!!!
Povestea datării lor este de o simplitatea dezarmantă iar faptul că specialiştilor din Cluj nu “le-a trecut prin cap” să procedeze în acest fel este straniu!…
Aflat în anul 2004 în România, Marco Merlini ajunge la Cluj, unde se găsea inventarul descoperit la Tărtăria odată cu celebrele tăbliţe. În acest inventar se aflau şi piese osoase găsite împreună cu tăbliţele. Cum tăbliţele nu mai puteau fi datate deoarece descoperitorul lor le-a ars ca să nu se deterioreze complet, Marco Merlini le solicită arheologilor din Cluj fragmente osoase găsite împreună cu tăbliţele pentru a le testa cu Carbon 14.
Logica este simplă: atâta vreme cât oasele şi plăcuţele au fost găsite împreună, înseamnă că au aceeaşi vârstă. Testând oasele, aflăm şi vârsta plăcuţelor, lucru care s-a şi petrecut în scurt timp, rezultatele testelor cu Carbon 14 eliminând orice discuţii sau speculaţii despre vechimea Tăbliţelor de la Tărtăria: peste 7.000 de ani vechime.
Iată ce ne spune arheologul italian despre acest lucru:  “Oasele, ca şi tăbliţele, sunt foarte vechi. Acum este o certitudine. Acum este rândul nostru să dovedim că scrierea a început în Europa cu două mii de ani înaintea Sumerului. În România, avem o comoară imensă, dar ea nu aparţine numai României, ci întregii Europe.”
În final vă întreb retoric: i-aţi văzut pe specialiştii din Cluj, care au în administrare aceste obiecte, să promoveze public  ceea ce specialiştii străini afirmă de mulţi ani (a se avea în vedere şi un Harald Haarmann sau o Marija Gimbutas)? Oare faptul că în Cluj este cel mai încrâncenat nucleu de istorici şi arheologi romanopaţi să fie cauza acestei tăceri suspecte?
Acestor indivizi bântuiţi de romanomanie nu pare să le placă nici cultura dacilor, nici culturile străvechi de pe aceste meleaguri… Adevărul însă va strivi orice minciună, mai devreme sau mai târziu! Eu zic că foarte curând!…
Sursa: www.financiarul.ro/