duminică, 13 ianuarie 2013

Rezervoare de chemtrails fotografiate în interiorul unui avion


de Alesia Lucescu  

În ultima perioadă, adevărul zguduitor despre dârele morții (chemtrails) a început să iasă din ce în ce mai mult la suprafață. Imaginea alăturată prezintă în premieră rezervoarele speciale din interiorul unui avion ce sunt folosite pentru răspândirea chemtrails-urilor. Alături de mărturiile unor angajați din cadrul companiilor aeriene comerciale ce răspândesc dârele morții, această fotografie reprezintă o dovadă de necontestat a faptului că elita satanică mondială ce conduce din umbră această planetă a pus la cale un genocid planetar pentru a reduce drastic numărul oamenilor de pe această planetă.
Pe lângă mărturiile angajaților companiilor aeriene care au descoperit și apoi au dezvăluit faptul că avioanele comerciale au fost echipate cu sisteme speciale pentru a împrăștia în aer chimicale extrem de nocive pentru om, au existat chiar și unii politicieni care au recunoscut public faptul că chemtrails-urile sunt substanțe foarte toxice ce pun în pericol sănătatea oamenilor. Cu toate că acest fenomen îngijorător este cunoscut de majoritatea guvernelor, politicienii se tem să vorbească public despre aceasta și astfel, în frunte cu SUA, mai multe guverne ale lumii își continuă nestingherite acțiunile criminale împotriva propriilor cetățeni.
În urma analizelor realizate în laborator asupra substanţelor ce provin din chemtrails-uri au fost descoperiți germeni patogeni extrem de toxici, printre care şi mycroplasma fermentans (incognitus). Este foarte semnificativ şi faptul că aceşti germeni patogeni s-au descoperit la aproximativ 45% dintre foştii soldaţi care suferă de misterioasa şi vlăguitoarea maladie numită Sindromul Războiului din Golf. În plus, s-a constatat că în zonele în care au fost răspândite o anumită perioadă de timp chemtrails-uri oamenii suferă de deficienţe respiratorii şi prezintă simptome ciudate, asemănătoare celor de răceală, acuzând uneori după aceea stări de împrăştiere și de confuzie mentală. 
Chemtrails-urile conţin de asemenea bariu şi aluminiu. Pulverizat sub forma particulelor foarte fine, bariul este foarte toxic pentru oameni, slăbindu-le sistemul imunitar și generând efecte dezastruoase, care în plus sunt recurente; introdus în organism sub această formă, bariul dezactivează receptorii limfocitelor T, scăzând astfel rezistența organismului față de diferiți agenţi cauzatori de boli.
Acest război biologic secret este o modalitate criminală eficientă a elitei satanice a aşa-zişilor „iluminaţi“ pentru a-și duce la îndeplinire sinistrele planuri de reducere în masă a populației globului.
După distrugerea bazelor reptiliene de pe planeta noastră, datorită destabilizării structurilor de vârf ale puterilor oculte ce ne conduc din umbră, s-a semnalat în unele țări dispariția de pe cer, pentru anumite perioade de timp, a dârelor morții. Noua conjunctură energetică planetară nu va mai permite, probabil, prea multă vreme, datorită creșterii nivelului de vibrație, desfășurarea unor astfel de acțiuni criminale. Până atunci însă, este necesar să ne protejăm cât mai bine de aceste „atacuri aeriene” criminale ce ne pot pune serios în pericol sănătatea.
Sursa: http://www.yogaesoteric.net

Programele de control al minţii şi alienarea socială actuală



MK-Ultra a fost un program secret de top al CIA, pentru controlul minţii, pornit şi finanţat prin anii 1950. Îşi are rădăcinile în experimentele de control mental efectuate în lagărele de concentrare naziste din timpul celui de-al 2-lea război mondial. De fapt Operaţiunea Paperclip (Agrafa) prin care s-au adus oamenii de ştiinţă germani, după război, în SUA (cca. 1.800) acordându-li-se cetăţenia americană şi schimbându-le identitatea, face parte din acest mare program. 

În acest proiect s-au folosit ca subiecţi fiinţe umane de la periferia societăţii, de multe ori din spitalele de psihiatrie, pedofili, personal din rândul militarilor, precum şi din familii foarte sărace. Mulţi dintre ei erau obligaţi să se supună experimentelor sub ameninţare. Indivizii erau uneori luaţi de către CIA de la vârste foarte fragede. 

Erau folosite tehnici de tortură (atât fizice cât şi mentale) cu scopul de a "depersonaliza" fiinţa. Succesul acestui tratament fiind transformarea individului în robot uman. Unii au fost selectaţi, iar ceilalţi au fost pur şi simplu ucişi. Fără ajutorul unui "deprogramator", cei care au supravieţuit erau fiinţe rătăcite care îşi pierduseră sufletele, lipsiţi de înţelegerea a cine sunt cu adevărat, nemaiamintindu-şi de identitatea avuta şi nici de aspecte specifice ale programului din care au făcut parte. 

În anii 1970 o Comisie a Senatului SUA a cerut dezvăluirea şi anchetarea CIA şi FBI pe această temă. Cu toate acestea, şeful de atunci, Richard Helms, a ordonat distrugerea documentaţiei. Abia prin anii 1977 s-a ajuns la un oarecare rezultat, supravieţuitorii dând mărturie sub jurământ în faţa unui tribunal federal. Recunoaşterea acestor experimente s-a făcut oficial de către preşedintele Bill Clinton care printr-un discurs şi-a cerut scuze familiilor în cauză exprimând şi faptul că aceste experimente s-au oprit şi nu mai există. 

Cu toate acestea, numeroase rapoarte de la "insideri" şi supravieţuitori relevă faptul că acestea au continuat şi continuă şi astăzi, în moduri chiar mai sinistre. Aici aveţi mărturia în instanţă a Christinei Kola, o victimă a acestui proiect: 



Un fost agent CIA (Victor Marchetti) scria în 1989 un articol în care specifica "CIA funcţionează ca un instrument secret al Guvernului şi Preşedintelui, a fost mult timp utilizat abuziv, şi continuă să o facă şi astăzi".

Unul din obiectivele acestui proiect este formarea de mercenari instruiţi să execute misiuni foarte delicate, cum ar fi asasinarea oficialilor de rang înalt din Guvern "incomozi", celebrităţi sau activişti pentru drepturile omului, în general personalităţi care prin actiunile lor ar spori conştientizarea de către public a "operaţiunilor negre" (black op.) întreprinse de către guvernul ascuns sau cabala.

Întrucat Proiectul MK-Ultra s-a deconspirat şi închis, a luat naştere Proiectul Monarch care este o ramură modernă a fostului proiect. Tehnologia fiind mai avansata în prezent, s-a ajuns până la tehnici de refrigerare şi tehnici mult perfecţionate şi subtile de programare mentală, inclusiv programare în masă

Cathy O'Brien susţine că a fost salvată din acest proiect de fostul agent CIA, Mark Philips, care a asistat-o la procesul de "deprogramare" a ei. Ea a vorbit atunci despre acest proiect şi împreună au şi scris două cărţi pe această temă. 

Piesa centrală a acestui proiect ar fi un experiment de spălare a creierului în masă la nivel naţional, prin intermediul mass-media şi a culturii celebrităţilor pop, Hollywood-ul fiind principalul promotor. De altfel Hollywood este şi "cuibul" multor celebrităţi pedofili. Recent, o poveste "scăpată" la Fox News de către Corey Feldman dezvăluie faptul că pedofilia este adânc înrădăcinată în sistemul de la Hollywood. El scrie: "Pot să vă spun că problema nr 1 de la Hollywood a fost şi este şi va fi întotdeauna pedofilia... Asta e cea mai mare problema pentru copiii din această industrie... E un mare secret." 

Şi nu numai. De exemplu o dată pe an elitele planetei se întâlnesc în Bohemian Grove, oficial pentru a discuta şi a se pune la cale strategia mondială pe următorul an. Printre personalităţile participante de-a lungul timpului sunt majoritatea foştilor şi viitorilor preşedinţi ai SUA şi ai altor state, preşedinţi de mari concerne din toate domeniile. Se fac ritualuri satanice, se pare că inclusiv sacrificii umane, orgii homosexuale şi pedofilie (puteţi citi articolele şi vedea filmele lui Alex Jones, singurul care a reuşit să se strecoare prin 3 rânduri de eşaloane de pază securitate şi să filmeze acolo acţiunile, cu camera ascunsă). 

Aspectul cel mai sinistru al acestui proiect, este faptul că anumite celebrităţi şi figuri politice, sunt de fapt victime ale acestui proiect de control al minţii. Multe celebrităţi au ieşit de sub tăcere şi au făcut aluzie la adevărata industrie de divertisment cu expresia "a vinde sufletul lor diavolului". 

De exemplu Britney Spears, înainte de un spectacol live în 2007, începe să plângă incontrolabil. Multe vedete din cultura pop au secrete nedezvăluite din viaţa lor şi pe care CIA le manevrează în interes propriu prin programul de control al minţii. Amintesc aici pe Michael Jackson (şi moartea lui dubioasa), Lady Gaga, Beyonce, şi mulţi alţii. 

Anumite celebrităţi de la Hollywood sunt alese adesea de la vârstă fragedă (vezi Hanna Montana, Justin Bieber, etc.) şi sunt programate de către CIA prin intermediul Proiectului Monarch, ca o modalitate de spălare a creierului în masă, pentru a le distrage atentia de la afacerile lumii, permiţând în acelaşi timp elitei globale să conducă lumea după bunul plac şi-n interese proprii. De asemenea, personalităţi controversate din istorie ca Lee Harvey Oswald, Sirhan-Sirhan, Charlie Manson, David Koresh, şi alţii sunt suspectaţi că ar fi fost produse ale acestui program. 

După David Icke, cel mai "prestigios" dacă putem spune astfel în sens negativ, institut care se ocupă de aceste programe este totuşi Institul Tavistock din City of London care are filiale în SUA. Puteţi viziona un interviu condus de David Icke unei foste "mame preotese" care a suferit în acest tip de programe şi care spune că "mentorul" ei a fost însuşi vestitul şi înspăimântătorul dr. Mengele care s-a remarcat prin sinistrele experimente făcute în lagărele de concentrare naziste, aici:



După cum a ieşit la iveală, foşti nazişti, care oficial au fost daţi dispăruţi, au fost de fapt racolaţi de către CIA, şi folosiţi în dezvoltarea programelor secrete cu experienţă din fostul Reich. Se folosesc metode ca tortură, droguri, electro-şocuri, hipnoză şi viol, precum şi expunerea la o doză mare de radiaţii. Dealtfel aceste tehnici, mai ales cele ce ţin de tehnologie electronică, se folosesc şi în alte proiecte la fel de secrete (vezi cazul iradierii unui întreg oraş, precum şi a unui contingent de militari în cadrul Proiectului Montauk şi deasemenea cunoscuta tehnologie HAARP, cu baza în Alaska şi care acţionează de data aceasta la scară planetară). 

Acum revenind la zilele noastre, n-aţi făcut niciodată o analiză a aşa-zişilor lunetişti care terorizau oraşe din SUA, sau acei "nebuni" care omoară copii nevinovaţi în şcolile americane? Chiar credeţi că nebunii apar aşa... de nicăieri, înarmaţi "până-n dinţi" şi încep să tragă, după care se sinucid?

Conform principiului expus de David Iicke, şi anume Problemă - Reacţie - Soluţie, elita malefică plănuieşte cu migală toate aceste acţiuni pentru a ţine populaţia într-o permanentă frică şi teroare (astfel scăzând şi nivelul de vibraţie al câmpului cuantic colectiv în anumite zone). Apoi oamenii chiar ei singuri cer rezolvarea situaţiilor apărute, de către autorităţi, în care au incredere, şi astfel aceşti malefici îşi pun în aplicare, cu voinţa şi la "cererea populaţiei", planurile de sclavizare socială, politică şi economică globală. Inclusiv actul de aşa-zis terorism din Norvegia, atât de mult mediatizat, este executat după acelaşi scenariu, şi pus în aplicare de către aceşti "roboţi umani", formaţi şi crescuţi în aceste proiecte secrete. 

După atentatele din şcolile americane, va urma legea interzicerii posesiei de arme de către cetăţenii americani (asta este unul din scopuri), care drept este prevazut în constituţia lor. Şi asta pregăteşte terenul pentru alte pierderi de drepturi civile, ca până acum, astfel că populaţia nemulţumită şi care se va trezi din somnul conştiinţei nu va mai putea riposta împotriva unei dictaturi fasciste, instaurate subversiv şi mişeleşte sub sloganul democraţiei şi sub ochii adormiţi şi cu contribuţia noastră. 

Aceeaşi formulă se aplică peste tot în lume, în toate ţările care fiinţează după sistemul politico-economic american. Societatea noastră este în stare de disonanţă cognitivă, de negare a dovezilor tot mai evidente şi copleşitoare despre această conspiraţie. 

Apatia şi ignoranţa a pus stăpânire, din păcate, pe marea masă de oameni, care aleg să-şi trăiască vieţile în confortul iluzoriu al vreunei mici sau mari averi, iar cei săraci în disperarea de a supravieţui călcând pe moralitate şi legi universale. La umbra egoismului fiecăruia dintre noi, si a dezbinării, elita îşi duce la îndeplinire pas cu pas master-planul de transformare a umanităţii în grădina proprie, şefi supremi peste sufletele, aspiraţiile şi visurile noastre. 

Singura cale ca toate acestea să NU se-ndeplinească, după mine, este iubirea de sine şi cei din jurul nostru, abandonarea tuturor fricilor şi temerilor, prejudecăţilor implementate de sistem prin învăţământ, familie, religie, etc., compasiunea faţă de fiinţele umane, animale şi planeta-mamă, şi deschiderea inimii şi a minţii către adevarurile spirituale, retragerea încrederii acordate instituţiilor guvernamentale, şi luarea în propriile mâini a vieţii şi viitorului nostru. 

Noi, prin rutina noastră zilnică, menţinem acest sistem bolnav în actualitate. Toate se scumpesc mereu şi viaţa devine de nesuportat pentru tot mai multe fiinţe umane. V-aţi întrebat vreodată ce s-ar întâmpla dacă oamenii, în masă, n-ar mai vrea să plătescă impozitele, sau facturile, sau ar refuza o lună să mai alimenteze cu petrol maşinile...? Cred că schimbările s-ar produce în avalanşă în interesul nostru, al celor mulţi...

Numai bine, drum drept spre LUMINĂ !

mario6925 - ianuarie 2013

Sursa: roaim.net.tf

VIDEO: Bancherul


Desigur că s-au scris multe despre adevăraţii conducători ai acestei lumi, cei pe care noi nu îi vedem niciodată, pentru că ei stau mereu departe de lumina publicului. Acest grup coordonează şi manipulează după propria dorinţă toate instituţiile şi pe toţi reprezentanţii oficiali pe care îi cunoaştem din apariţiile lor publice. Aici sunt incluse atât instituţiile financiare şi marile corporaţii multinaţionale, dar şi guvernele "alese" ale majorităţii ţărilor din lume (mai ales cele occidentale). 



În ultima vreme, cercetători şi scriitori de renume (David Wilcock, Benjamin Fulford, etc.) au denumit această grupare ascunsă - "Cabala" . Toate acestea nu mai sunt de mult timp un secret, s-au realizat suficient de multe documentare care ilustrează clar şi la obiect care sunt adevărurile din spatele scenei, din spatele acestui grandios spectacol la care noi ne mulţumim să asistăm şi să ne lăsăm "participaţi"...

În cele ce urmează vă prezentăm un scurt-metraj realizat de Craig-James Moncor în anul 2009, şi care ilustrează extraordinar de puternic adevărata mentalitate şi unele adevăruri despre cei puţini care conduc această lume (încă). 



Nota redacţiei AIM: Redacţia a preluat video-clipul fără să modifice în nici-un fel traducerea (care însă ar putea fi îmbunătăţită, pe alocuri), în schimb a corectat lipsa canalului sonor dreapta, pentru ca dvs. să beneficiaţi de o audiţie în cele mai bune condiţii.

Sursa: roaim.co.nr

EVENIMENTE ! - COMFIRMARE A PROFETIILOR - 12 IANUARIE 2013


12 ianuarie 2013


EURIBOR, deficienţe majore. Băncile care contribuie la stabilirea indicatorului bancar Euribor (şi care formează asociaţia Euribor-EBF) vor trebui să adopte o serie de reforme în decurs de şase luni - conform unor avertismente ale autorităţilor de reglementare a pieţei financiare din UE, pentru că s-au descoperit deficienţe majore. Similar ca în cazul indicelui LIBOR, reputaţia Euribor a fost afectată de acuzaţii că unele bănci ar fi manipulat indicatorul pentru a-şi creşte profiturile. 

Sursa: aim.net16.net

“Conversații cu Dumnezeu” -Neale Donald Walsch



     “Conversații cu Dumnezeu” este povestea reală a lui Neale Donald Walsch care a inspirat și schimbat viețile a milioane de oameni din întreaga lume. Călătoria începe după ce acesta își fracturează gâtul într-un accident de mașină, iar apoi își pierde locul de muncă. Imediat după aceea, este martorul propriei transformări dintr-o persoană obișnuită într-un om al străzii, fără acoperiș deasupra capului, care se luptă să supraviețuiască.

     Aventura care i-a deschis ochii lui Neale ne face martorii bătăliei sale emoționante pentru asigurarea hranei zilnice, câștigarea prietenilor și reconstruirea vieții. Și tocmai când lucrurile par că intră pe un făgaș normal, se înrăutățesc dramatic. Simțind că este un ratat complet în toate aspectele vieții, plin de ură și amărăciune, Neale îi adresează lui Dumnezeu o listă de întrebări apăsătoare. Spre neîncrederea sa, Neale primește răspunsuri! Conversațiile extraordinare ce urmează au fost citite de peste 7 milioane de oameni de pe întreaga planetă, traduse în 36 de limbi.




 


http://ellenamihaela.blogspot.ro

FMI ne trimite în Rusia


calculator-and-graphFondul Monetar Internaţional recunoaşte într-un raport semnat Olivier Blanchard şi Daniel Leigh, că au avut loc “erori” în prevederea impactului pe care măsurile de austeritate l-au avut asupra economiilor europene. FMI militează pentru mai puţine tăieri bugetare în Grecia, însă, cel mai probabil, şi-a dat seama că o continuare a austerităţii ar pune pe butuci economia Spaniei - una dintre cele mai mari din UE.

România, din păcate, este una dintre “victime”. Ea se află într-un acord cu Fondul, iar măsurile de austeritate luate deja, produc efecte. Cu alte cuvinte, pentru că am majorat TVA, CAS şi taxele pe proprietate, economia a “îngheţat”. Nu cum se întâmplă cu Polonia, care nu a vrut să aibă de a face cu FMI.

Scriam în Săptămâna Financiară, în ianuarie 2009, că pentru a nu se apela la un acord cu FMI e necesară restructurarea companiilor deţinute de stat în anumite sectoare, cum ar fi cel energetic, şi vinderea de pachete de acţiuni către sectorul privat. Din nefericire, Guvernul Boc nu a avut curajul să meargă pe această cale şi a preferat împrumuturile şi expertiza FMI. Polonia, în schimb, s-a finanţat din vânzare de pachete de acţiuni, prin intermediul bursei. În vremea în care preşedintele Băsescu perora că statul trebuie să devină cel dintâi investitor, guvernul polonez considera că acesta trebuie să aibă o prezenţă cât mai redusă în economie. Şi nu doar Polonia s-a “lepădat” de Fondul Monetar Internaţional, ci şi Bulgaria, unde cota unică de 10% o face să semene cu un paradis fiscal. Ce să mai discutăm de Rusia, unde s-a mutat Gerard Depardieu şi ameninţă că va pleca Ilie Năstase?!
Iar o evoluţie pozitivă nu a avut loc doar în ţările emergente care au refuzat tratamentul FMI. Suedia e exemplul favorit când cineva încearcă să argumenteze o creştere de impozite pentru a susţine un “stat social”, dar acum ţara nordică a luat o decizie “inedită” pentru a ieşi din criza economică. A tăiat taxele!
Suedia a răspuns la recesiune altfel decât Ungaria, Grecia sau Spania, iar Comisia Europeană a avertizat-o că “experimentul” său va sfârşi în lacrimi. Numai că statul scandinav a avut una dintre cele mai rapide creşteri din lumea occidentală. Impozitul pe profit a scăzut, impozitele pe muncă s-au micşorat şi ele, în paralel cu majorarea pragurilor de la care se taxează veniturile. Rezultatul a fost că Suedia a depăşit Statele Unite în topul competitivităţii.
Problema României se reduce practic la faptul că managerii săi nu s-au priceput să vină cu soluţii şi atunci au apelat, pe nemestecate, la reţeta dr. FMI. Acum însă, când Fondul vine şi spune: ”Am greşit!”, e greu de zis a cui e răspunderea, a politrucilor costumaţi în economişti, ori a supraorganismului? Oricum ar fi, în acest context, al schimbării de paradigmă la FMI, dacă noua guvernare consideră că vine cu o schimbare de management, un nou acord cu Fondul Monetar Internaţional ar fi mai mult de dorit decât de evitat.
Autor: Ionut Balan
sursa: jurnalul.ro
gandeste.org

Bani mai mulți pentru unitățile sanitare de stat. Spitalele private nu vor mai primi bani publici


Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, vrea mai mulți bani pentru spitalele de stat și zero bani de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate pentru unitățile sanitare private. Nicolăescu a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, la Târgu Mureş, că în noul contract-cadru, care va intra în vigoare de la 1 martie, va fi stipulat că banii publici vor susţine numai spitalele publice din România, fiind sistată finanţarea din fondurile Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) pentru unităţile spitaliceşti private.

“În contractul-cadru pe 2013 care va intra, sper, în vigoare la 1 martie, vom sista finanţarea din fondurile Casei pentru unităţile spitaliceşti private. Astfel încât toţi banii publici - vorbim de fondul unic naţional de asigurări sociale de sănătate - să meargă către spitalele publice. Circa 10 la sută exista finanţare pentru sectorul privat, în felul acesta, cu 10 la sută va creşte fondul alocat spitalelor (publice) pentru perioada următoare. Ceea ce, împreună cu cei 200 de milioane de lei pentru anestezie şi terapie intensivă, sper că va asigura o finanţare superioară a spitalelor şi va micşora din nemulţumirile cetăţenilor. Raed Arafat a spus-o de mai multe ori, întăresc şi eu astăzi şi vom urmări această idee: dacă într-o secţie de anestezie şi terapie intensivă, după ce intră acest program în funcţiune, cineva din conducerea secţiei sau conducerea unui spital va cere unui pacient să vină de acasă cu medicamente sau materiale sanitare, acel cineva va pleca pe loc. Pentru că banul public trebuie să se ducă pentru cetăţean şi noi facem aceste eforturi şi ne-am străduit să obţinem aceşti bani şi vedeţi, cu modificările pe care le facem în finanţare, tocmai să încercăm să rezolvăm o problemă”, a declarat Nicolăescu.
Ministrul Sănătății spune că cine îşi dezvoltă o afacere privată “nu şi-o face pe banul public”, iar managerii de spitale private trebuie să îşi gândească investiţia bazându-se pe forţele proprii, nu pe “ce fură de la stat sau din ceea ce încearcă să obţină prin trafic de influenţă”.
Nicolăescu a mai declarat că se va strădui, împreună cu Raed Arafat, să analizeze şi să prioritizeze fiecare problemă din sistem şi “uşor-uşor” să găsească “soluţie fiecăreia”, fiind clar că nu pot fi rezolvate toate odată, întrucât nu există banii necesari.
Autor: George Anghel
sursa: cotidianul.ro
         gandeste.org

INFINITUL – CĂLĂTORIA SUPREMĂ


infinitul
Ce se întâmplă după ce plecăm din aceasta lume? Există viață după moarte sau dispărem pentru totdeauna? Acestea sunt întrebările la care încearcă să răspundă acest documentar, cu titlul original Infinity: The Ultimate Trip.
Beneficiind de prezența unor experți cunoscuți precum Gregg Braden, Dannion Brinkley, Renate Dollinger, John Holland, Robert Thurman sau Brian Weiss, documentarul transmite o notă de speranță și de optimism cu privire la cel mai misterios eveniment din viața unui om: sfârșitul acestei vieți și călătoria spre Lumea de Apoi.
Utilizând imagini ce-ți iau răsuflarea, filmul prezintă cazur de moarte clinică, reîncarnare, subliniind propria noastră natură infinită. Realizatorii încearcă să ne dezvăluie la ce să ne așteptăm după moarte. Aflăm de câmpul energetic al lumii în care intrăm după ce murim, subliniind faptul că trecerea la viața de apoi trebuie privită cu optimism, și nicidecum ca pe un sfârșit.
Vizionare online film documentar subtitrat Infinitul – Călătoria supremă
filmedocumentare.com

Sursa: basarabialiterara.com.md

O semnificatie a rugaciunii "Tatal Nostru"

Avantajele rugaciunii 
Edgar Cayce, celebrul medium american considera ca modalitatile de patrundere a bolilor si suferintei corpului uman, sunt urmarea "otravurilor cognitive",
 secretate de gandurile negative. Astfel in Statele Unite s-a lansat o adevarata campanie a optimismului si celebrul indemn "think positive" s-a popularizat tot mai mult in randul oamenilor.Cayce spunea: "Gandind pozitiv putem vindeca, gandurile optimiste avand puterea de a actiona benefic asupra organismului regland activitatea glandelor vitale".Cayce recomanda pentru aceasta un mijloc simplu si fundamental de meditatie, prin intermediul rugaciunii Tatal Nostru.Totodata , el explica corespondenta dintre fiecare verset al rugaciunii si respectivii centrii glandulari ce sunt influentati de aceasta."Trebuie sa incerci sa resimti fiecare val de semnificatie al fiecarui verset, sa extragi sensul energetic al acestuia si sa il directionezi catre organul in cauza, sa simti cum acest verset curge prin corpul tau. Caci se produce in corpul fizic un raspuns la reprezenta-rile corpului energetic: se construieste astfel o reactie chimica, fiind posibila vindecarea", concluziona autorul

Iata dar dupa Edgar Cayce, corepondenta intre versetele rugaciunii si principalele glande endocrine stimulate: 


TATAL NOSTRU CARE ESTI IN CERURI 

actioneaza asupra glandei pituitare, cu rol de declansator al procesului

SFINTEASCA-SE NUMELE TAU 

actioneaza asupra glandei pineale

VIE IMPARATIA TA 

deschide tiroida si regleaza functia acesteia

FACA-SE VOIA TA PRECUM IN CER 

deschide tiroida

ASA SI PE PAMANT 

actioneaza asupra timusului

PAINEA NOASTRA CEA SPRE FIINTA DA-NE-O NOUA ASTAZI 
deschide gonadele, glandele sexuale masculine si feminine

SI NE IARTA NOUA GRESELILE DUPA CUM SI NOI IERTAM 

actioneaza asupra glandelor suprarenale

SI NU NE DUCE PE NOI IN ISPITA 

actioneaza asupra celulelor Lyden, celule secretoare de hormoni

SI NE FERESTE DE CEL RAU 

actioneaza din noi asupra timusului 


CA A TA ESTE IMPARATIA 
actioneaza din nou asupra tiroidei

SI PUTEREA 

actioneaza asupra glandei pineale

SI MARIREA 

redeschide pituitara

AMIN 
formula de inchidere a acestor centri energetici si de reconectare la planul terestru. 


Astfel Cayce este de parere ca riscul aparitiei unor boli sau afectiuni nervoase este nealarmant pentru persoanele care gandesc pozitiv sau se roaga in mod frecvent.. 

Este adevarata aceasta informatie, adica legatura vibrationala intre rugaciunea Tatal Nostru si glandele endocrine, ea este recunoscuta astazi si de preoti din ce in ce mai multi recunosc acest fenomen.
Ce este de adaugat, e faptul ca rugaciunea aduce in cimpurile energetice umane, in aura, energia divina, lucreaza asupra sistemului nervos, apoi pe glandele endocrine in special pe hipofiza, glanda raspunzatoare cu neurotransmitatorii (dopamina si adrenalina si altii) apoi starea informationala de bine este transmisa tuturor celulelor cu ajutorul aparatului circulator si in special al sistemului sanguin.

Parintele Arsenie Boca, arata in cartea sa ,,Mare indrumator al sufletelor in sec.XX" ca: ,,adevarat este ca o baza biologica a patimilor si a urmarilor lor o formeaza si glandele 
endocrine al caror echilibru sau dezechilibru functional se rasfringe in toata fiinta omeneasca''.
Mai adauga parintele ,,oamenii au ajuns in robia patimilor, cenzura mintii lor a slabit si omul si-a pierdut libertatea. Fiecare patima poate fi o caramida a unui zid care il indeparteaza pe om de Creatorul sau.
Sa alegem sa incetam a construi zidul, sa incercam a darima ceea ce a fost construit pentru a ne resacraliza asa cum am venit in chip de copil plin de Dumnezeu. Putem face acest lucru prin rugaciuni si post, asa cum frumos ne spune acelasi autor: ,, trupul se poate trata decit prin post, pentru ca atunci puterile potrivnicului slabesc si porcii patimilor nu mai vin sa se scalde, nemaiavind locas, postul putind lucra chiar si asupra patimilor mintii - ochii vad lucrurile, mintea vede gindurile." 


Sa va fie de folos! 
Preluat de pe un grup de samanism 

sursa
http://incautareamaestrului.blogspot.ro/2010/02/o-semnificatie-rugaciunii-tatal-nostru.html
http://www.inforenergeticavaslui.elnet.ro/efectele-rugaciunii-tatal-nostru-de-edgar-cayce/ 

http://adevarul2012.blogspot.ro

Jumătate din producţia globală de alimente este aruncată


Jumătate din producţia globală de alimente este aruncată
- Cele mai mari supermarketuri din Marea Britanie şi-au apărat practicile de gestionare a produselor, după ce o analiză ştiinţifică a sugerat că până la jumătate din alimentele produse la nivel global sunt aruncate, relatează Bbc.co.uk.
Reprezentanţii Institutului Inginerilor Mecanici (IIM) au spus că risipa este cauzată de o depozitare proastă, practici de marketing, oferte la vrac şi o stare de nervozitate a consumatorilor.
Ca răspuns, Consorţiul Britanic al Comercianţilor (CBC) a spus că supermarketurile au “adoptat o serie de abordări” prin care să combată această risipă. De asemenea au făcut presiuni asupra Uniunii Europene de a relaxa legile care interzic vânzarea de produse deformate.
Potrivit unui raport realizat de IIM, care are sediul în Anglia, până la jumătate din cantitatea globală de alimente, care ajunge la două miliarde de tone, este aruncată.
Studiul  mai susţine că până la 30% dintre legumele din Marea Britanie nu au fost recoltate din cauza aspectului lor fizic.
  • Resurse irosite
Raportul mai subliniază faptul că între 30% şi 50% dintre cele patru milioane de tone de alimente produse anual la nivel mondial au devenit deşeuri. De asemenea, în urma analizei se sugerează că jumătate din alimentele cumpărate în Europa şi SUA sunt aruncate.
Doctorul Tim Fox, şeful departamentului de energie şi mediu din cadrul IIM, spune: “Cantitatea de alimente risipite şi aruncate în întreaga lume a ajuns la un nivel uluitor. Acestea sunt alimente care pot fi folosite pentru a hrăni populaţia globală, precum şi pe cei flămânzi din întreaga lume. De asemenea reprezintă şi o risipă inutilă de teren agricol şi de resurse de apă şi de energie care sunt folosite în producţia, procesarea şi distribuţia acestor alimente”.
http://www.financiarul.ro/wp-content/uploads/cumparaturi-alimente.jpg
“Motivele pentru această situaţie variază de la practici tehnice şi agricole slabe, condiţii de  transport şi infrastructură de depozitare neadecvată existentă în supermarketuri, care cer alimente şi produse perfecte din punct de vedere al aspectului, încurajând în acelaşi timp şi consumatorii să cumpere în exces prin oferte de genul “1+1 gratis”.
“Dacă vorbim despre lumea în curs de dezvoltare, atunci pierderile se produc în prima parte a lanţului de aprovizionare alimentară, deci între terenul agricol şi magazin. În cadrul economiilor mature, dezvoltate, risipa se produce în mare parte din cauzapracticilor de marketing extrem de proaste şi a comportamentului consumatorului”.
Doctorul Fox a cerut “guvernelor, agenţiilor de dezvoltare şi organizaţiilor, precum ONU”, să încerce să schimbe modul de gândire al oamenilor în ceea ce priveşte risipa alimentară şi totodată să găsească metode pentru a descuraja practicile neeconomice.
Dar CBC a pus la îndoială legătura între promoţii şi deşeurile alimentare, subliniind că sondajele realizate de agenţii guvernamentale au arătat că ofertele “1+1 gratis” au devenit din ce în ce mai rare.
Toine Timmermans, de la Universitatea Wageningen din Olanda a descris analiza IIM ca “un raport care atrage atenţia asupra unei probleme şi a unui subiect important pentru întreaga planetă”. “Totuşi, în funcţie de anii de cercetare care există, cantitatea de deşeuri de alimente de 1,2-2 miliarde de tone mi se pare o cifră nerealist de mare”.
Tristram Stuart, care face parte dintr-un grup non-guvernamental numit “Hrănindu-i pe cei 5000” spune: “Incredibil este faptul că nu există niciun studiu sistematic cu privire la risipa de alimente care are loc la nivelul producătorilor agricoli, nici în Europa şi nici în SUA”.
Sursa :financiarul.ro / 2blackjack1.wordpress.com/

SFANTUL DIN GIULESTI - PR.ILIE LACATUSU


OBS :Cartea ``Viata ,minunile si acatistul parintelui Ilie Lacatusu `` o gasiti la libraria ``Sophia `` -str.Bibescu Voda


Vizitati si site-ul : http://parinteleilielacatusu.blogspot.ro/

><><><><
Sursa text :

-``Q Magazine ``

Anul acesta s-au implinit 25 de ani de cand parintele Lacatusu, supranumit „sfantul inchisorilor”, a trecut la cele vesnice. Zilnic, pe portile cimitirului „Adormirea Maicii Domnului“, din Giulesti Sarbi, pasesc zeci de oameni indurerati, bolnavi, in carje, saraci, batrani, tineri, care vor sa-si gaseasca macar linistea sufleteasca la mormantul preotului.Locul in care se odihnesc ramasitele pamantesti ale unuia dintre cei mai mari duhovnici ai Romaniei este tot timpul impodobit cu flori proaspete si stropit cu lacrimi. In drum spre serviciu, inainte de incercari ce par de netrecut, oamenii vin sa se reculeaga la capataiul preotului. Cine sta o clipa doar aici, in cimitir, pleaca senin, cu speranta si incredere. Se crede ca, de dincolo de moarte, blandul parinte implineste dorintele fierbinti ale celor aflati la ananghie, care au credinta nestramutata in Dumnezeu.

Pe lista neagra a comunistilor

Ilie Lacatusu a vazut lumina zilei pe 6 decembrie 1909 in satul Crapaturile, jud. Valcea. Dupa o copilarie petrecuta in spiritul iubirii de Hristos, viitorul preot se inscrie la seminarul teologic din Ramnicu Valcea, pe care il absolva cu „Diploma de Virtute”. Intre 1930 si 1934 urmeaza Facultatea de Teologie si se casatoreste cu invatatoarea Ecaterina Popescu, cei doi avand impreuna cinci copii. Este hirotonit preot pe seama parohiei Osica de Jos, Caracal, apoi Ilie se transfera in Buicesti, jud. Olt. In anul 1942, in plin razboi, parintele a propovaduit cuvantul Sfintei Evanghelii la Odessa, in cadrul Misiunii Ortodoxe Romane din Transnistria, fiind incadrat si in Miscarea Legionara. Aflat pe lista neagra a comunistilor instaurati de sovietici, preotul avea sa respire, pentru multi ani, aerul bolnav si rece al inchisorilor. Pe 19 iulie 1952 este arestat si trimis la Canal, in colonia de munca Galesul, dupa care, in toamna aceluiasi an, este transferat in colonia de munca Peninsula, facand parte din celebra „brigada a hotilor”. Asa era numita brigada formata din preoti. Doar rugaciunile si credinta in Iisus Hristos l-au ajutat sa suporte durerea, tortura, umilinta, groaza. Urmatorul an, cu sanatatea subrezita, e mutat la inchisoarea Targu Ocna. In 1954 este pus in libertate, dar numai pentru cinci ani, urmand ca in 1959 sa fie rearestat si condamnat la munca silnica in Delta, la Periprava. De-abia in 1964, pe 6 mai, este eliberat si i se stabileste domiciliul fortat la Bolintin, unde lucreaza ca zidar.

Vazator cu duhul

Din 20 decembrie 1964, preotul a slujit la parohia Gardesti, jud. Teleorman, apoi la Cucuruzul, iar in 1978 a fost pensionat la cerere. Ilie Lacatusu a indurat in temnitele comuniste suferinte de neinchipuit reusind sa scape cu viata, dar cu sanatatea ruinata definitiv. Era „vazator cu duhul”, o calitate rara a preotilor, si, se spune ca si-a presimtit propria moarte, dar si pe a sotiei sale, care a decedat dupa 15 ani. Pe 22 iulie 1983, Ilie Lacatusu a trecut la Domnul, fiind inmormantat in cimitirul „Adormirea Maicii Domnului“ din cartierul Giulesti. Exact asa cum prevazuse el, Ecaterina Lacatusu i s-a alaturat in anul 1998, pe 29 septembrie. Odata cu deshumarea ramasitelor pamantesti, dupa 7 ani, cei de fata au fost martorii unui fapt uluitor. Trupul parintelui era uscat, usor, cu pielea de culoarea alunei. Mirosea frumos a smirna si brad. Pana si privirea ii ramasese aceeasi, cu expresia „care nu provoaca teama, ci bucurie duhovniceasca”. Chiar dupa cateva zile in care a stat in contact cu aerul, corpul lui Ilie Lacatusu a ramas intact. Fiica acestuia, Maria Sabina Spirache, a inaintat in acelasi an un memoriu Arhiepiscopiei Bucurestilor, urmand ca institutia sa cerceteze cazul tatalui sau. In 1999, timp de 40 de zile, s-au facut la Manastirea Frasinei slujbe de dezlegare, iar la un an de la deshumare, Preasfintitul Teodosie Snagoveanul a citit o rugaciune arhiereasca de dezlegare, crezandu-se ca vreun pacat sau o anatema impiedica trupul parintelui sa putrezeasca. In 6 februarie 2000, Mitropolitul Serafim Joanta al Europei Centrale si de Nord a rostit rugaciuni de dezlegare in cadrul unei slujbe speciale, insa si dupa acestea, corpul a ramas neputrezit si frumos mirositor, iar la Patriarhie a fost constituit Dosarul de Canonizare a parintelui Ilie Lacatusu. Pana la trecerea in calendarul bisericesc, alaturi de alti sfinti romani, duhovnicul din Giulesti „trimite” rugamintile napastuitilor...direct pe masa lui Dumnezeu.



><><><

Rugãciune:

O, Sfinte Ilie, mare fãcãtorule de minuni, la tine alergãm acum, ca la un grabnic ajutãtor.
Vezi putinãtatea credintei noastre, vezi slãbiciunile si neputintele noastre.
Nu ne lãsa sã fim biruiti de lucrarea puterilor drãcesti,care cautã sã ne piardã în fel si chip. De la începuturile Bisericii, multi înaintemergãtori ai Antihristului s-au arãtat, rãspândind rãtãcirile lor si pierzându-i pe cei slabi în credintã.
Iar în vremea noastrã numãrul lor s-a înmultit, si, din pricina lor, bisericile se golesc, si oamenii îsi pierd sufletele, alegând cãile pierzãrii. Avem nevoie de ocrotirea ta, sfinte, sã rezistãm ispitelor din fiecare zi.
Avem nevoie de mijlocirea ta, sfinte, ca sã nu pierdem ajutorul dumnezeiesc.Roagã-te lui Dumnezeu pentru toate familiile binecredincioase, pentru toti pãrintiicrestini si copiii lor. Roagã-te pentru toti preotii Bisericii dreptslãvitoare, sã mãrturiseascã adevãrul fãrã teamã. Roagã-te pentru ierarhii de pretutindeni, sã pãstoreascã turmele lor cu fricã de Dumnezeu.
Roagã-te, Sfinte Ilie, pentru toti monahii si toate monahiile, sã le dãruiascã Dumnezeu darurile Sale pentru rugãciunile tale.
Ne rugãm tie si tuturor noilor mucenici si mãrturisitori, nu uitati în rugãciunile voastre neamul românesc, care este încercat parcã mai mult ca niciodatã. Feriti-l de dusmanii vãzuti si nevãzuti, prin darul pe care l-ati primit de la Dumnezeu. Ajutati-ne,sfintilor, si acum, si în vremea încercãrii credintei noastre. Sã nu ne lepãdãm de Hristos, oricât de grele vor fi încercãrile prin care vom trece. Iar dacã vom cãdea, sã ne ridicãm degrabã prin mijlocirile voastre. Si, prin pocãintã, sã ne smerim, cerându-I Bunului Dumnezeu sã ne schimbe viata si sã ne primeascã la sfârsitul vietii noastre în împãrãtia Sa cea cereascã, unde acum Îl lãudati
împreunã cu toti îngerii si sfintii. Amin.


CUM AJUNGETI :


- Cu metroul sau cu tramvaiul 41 pana in Crangasi .
De acolo luati masina 162 sau 163 ,eventual tramvaiul 
44 si coborati la STATIA ``DEPOUL GIULESTI ``` , unde se afla cimitirul ``Adormirea Maicii Domnului ``.
-Nu intrebati de zona Giulesti Sarbi sau de parintele Ilie Lacatusu , s-ar putea sa fiti indrumati gresit si sa ajungeti cand se termina programul. Eu asa am patit.
Programul de vizitare este urmatorul:

Marti si Joi :orele 15 -18;

Sambata -Duminica :

vara :13- 15
iarna:15- 18

Nu se percep bani sau taxe de vizitare , asa cum se propaga aceasta afirmatie mincinoasa pe unele site-uri .

><><><><
Desi nu este canonizat , parintele Ilie Lacatusu este un sfant .
Marturia pr.Ioan de la Rarau

- Aflând de la cineva de la Bucureşti de părintele Ilie Lăcătuşu, care zicea că părintele vorbeşte şi face minuni, de curiozitate am mers şi eu la un prieten care avea maşină şi m-a dus la cimitir. Eu nu cunosc Bucureştiul şi nu ştiam unde să merg. Şi a vrut Dumnezeu ca să vină fata părintelui Ilie Lăcătuşu la cimitir acolo, deşi nu fusese de vreo două-trei zile. Am socotit că Dumnezeu a vrut aşa ca să-mi facă un favor, pentru că eram străin de Bucureşti, la distanţă foarte mare şi poate pentru dorinţa asta de a-l vedea şi de a se confirma ceea ce am auzit, să văd personal cu ochii mei, Dumnezeu a vrut ca fata să vină. Şi intrând înăuntru, am văzut un mort adevărat, cu ochii închişi, complet, nemişcat. M-am mirat când l-am văzut fără capac deasupra, fără mirosuri. Omul, când moare, în două-trei zile trebuie să-l trateze cu fel de fel de chimicale ca să nu răspândească mirosuri, ca să nu putrezească imediat; sunt mulţi care au început să putrezească din cauza păcatelor. Iar el – nimic, de atâţia ani, trăind în aer ca toţi oamenii, şi descoperit, şi fără niciun fel de miros. M-am pus în genunchi şi capul l-am aplecat pe sicriu şi am făcut o rugăciune. Şi, bineînţeles, în rugăciune am pomenit pe Mântuitorul, Maica Domnului şi după aceea pe el, personal, ca să se roage pentru iertarea păcatelor mele. Şi când am ridicat capul şi m-am uitat la el, era cu ochii deschişi mari. Atunci, neaşteptat – pentru că sfântul face minuni, deschide ochii, se mişcă, vorbeşte la cei care sunt vrednici – eu, socotindu-mă cu totul nevrednic de aşa ceva, am rămas impresionat când am văzut că a deschis ochii mari. Am plecat din nou capul şi am făcut o rugăciune şi când am ridicat din nou capul, ochii i-a mişcat în direcţia mea, se uita cum se uită oamenii fără să învârtă capul – dar ochii i-a învârtit exact spre mine. Şi fata Părintelui Lăcătuşu zice: „Părinte, tata vrea să-ţi vorbească, întreabă ceva”. Şi, în clipa aceea, neaşteptând altă invitaţie, m-am uitat în spate, ştiam când eram eu în cimitir mai erau vreo trei oameni – acum erau vreo patruzeci-cincizeci de oameni în spatele meu. Şi atunci m‑am ridicat şi am plecat.
Şi am rămas cu convingerea că Sfântul Ilie Lăcătuşu este un sfânt cu adevărat mare, mare înaintea lui Dumnezeu. Nu-i cunosc activitatea, nu‑i cunosc viaţa, ştiu că a fost un preot care a făcut puşcărie pe timpul comuniştilor şi din cauza asta nu vor să-l canonizeze conducătorii.
Sursa: jurnalduhovnicesc.blogspot.ro

Mă numesc G. I., am 49 de ani. În decembrie 2011 am fost diagnosticată cu carcinom ductal invaziv la sanul drept și propusă pentru operație în ianuarie 2012. Am fost la chirurg și am amanat operația in iunie, nefiind pregătită nici psihic, nici financiar. Medicul mi-a spus sa fac iar noi investigații atunci cand revin. În tot acest timp m-am dus la mai multe mănăstiri să mă rog Maicii Domnului si lui Iisus Hrisots să ma ajute sa scap de operație, avand si un copil de clasa a 10-a si o mamă bătrână de îngrijit. Pe 14 iunie am fost la Schitul Munteoru să platesc un acatist pentru sănătate. Aici Părintele V. aflându-mi povestea mi-a dăruit cartea Sfântului Părinte Ilie Lăcătușu și a insistat să mă duc urgent la moaștele părintelui. Duminică, pe 17 iunie, am pornit către Bucureșiti cu o floare in ghiveci, o candelă electrică și o mică icoană de la Mănăstirea Ghighiu ca dar către Sfantul Parinte Ilie Lăcătușu. Am ajuns la 12:30 și era deja coadă. Am scris pe o foaie de hârtie următoarele: “Sfinte Părinte Ilie Lăcătușu, sunt G.I., mamă și soție, am următorul diagnostic și vă rog frumos, Sfinte Părinte, să fie o greșeală de diagnostic sau să-mi dispară ceea ce am la sân, să nu mai am nimic la noile investigații pentru că am un copil de crescut, vreau să îmi îmbrățișez nepoții, să îmi țin familia unită, să îmi ajut mama și să pot sa fac câte o colivă și pomeniri neamului meu că nu mai avea cine.” M-am așezat la rând și atunci când am intrat la Sfântul Părinte am pus bilețelul pe mâna părintelui, am sărutat-o si l-am rugat să mă ajute. M-am uitat la fața dânsului si a țintit ochii la mine. Pe data de 25 iunie am pornit la București la noile investigații, dar înainte am trecut pe la capela părintelui să mă rog. M-am rugat de afară deoarece capela era închisă. Am facut RMN la sân și după am trecut iar pe la părinte inainte de a pleca din București. De când am primit cartea am făcut aproape zilnic acatistul Sfântului Părinte. Într-una din zile, rugându-mă la poza moaștelor Sfântului Părinte, am sesizat că mâna acestuia se încălzește. Am multiplicat poza părintelui și am dat-o la mai multă lume care avea nevoie. La rezultat m-am dus pe 2 iulie de Sfântul Voievod Stefan cel Mare și iar am trecut pe la sfântul părinte. Medicul de la Fundeni mi-a prezentat ambele filme de la sân, cea din decembrie si cea din 25 iunie, și mi-a spus că nu mai am nimic la sân și nu mai e nevoie să ma operez. La auzul acestei vești am alergat să ii mulțumesc pentru ca este clar ca a facut o MINUNE cu mine. Mi-a indeplinit ceea ce scrisesem pe bilet. De atunci, de cate ori ajung in București trec pe la cripta sfântului părinte si aduc si alte persoane care au nevoie. Multumesc Maicii Domnului și Sfântului Părinte Ilie Lăcătușu că s-a milostivit de mine și m-a scapat de cancer. Mi-as dori să fie canonizat și așezat într-o biserică pentru că este un mare sfânt român.
Sursa: saccsiv.wordpress.com