vineri, 22 august 2014

Numerologie: Ce spune numarul cuplului despre relatia voastra?

Numarul cuplului va dezvaluie cateva dintre cele mai ascunse secrete ale relatiei voastre lucru care poate sa va imbunatateasca relatia! Vezi si tu cum poti afla care este numarul cuplului vostru!

Probabil esti deja familiarizata cu calculele numerologice si cu interpretarea lor care vine de fiecare data cu ceva in plus, cu ceva nou, cu cateva secrete pe care inca nu le-ai descoperit.
De data asta am ales sa ne referim la viata de cuplu, la numerologia cuplului si la ce poate sa desluseasca numarul cuplului despre relatia voastra.
Pentru a afla numarul relatiei voastre se face un calcul foarte simplu. Mai intai trebuie sa vezi care este numarul fiecaruia dintre voi ca mai apoi sa le aduni si numarul rezultat sa fie numarul cuplului.
foto: cuplu tanar, Shutterstock

Cifrei 1 ii corespund literele: A, J, S
Cifrei 2 ii corespund literele: B, K, T
Cifrei 3 corespund literele: C, L, U
Cifrei 4 ii corespund literele: D, M, V
Cifrei 5 ii corespund literele: E, N, W
Cifrei 6 ii corespund literele: F, O, X
Cifrei 7 ii corespund literele: G, P, Y
Cifrei 8 ii corespund literele: H, Q, Z
Cifrei 9 ii corespund literele: I, R
Exemplu:

Popescu Ioana = 7+6+7+5+1+3+3 + 9+6+1+5+1 = 54 = 5+4 = 9
Mincu Florin = 4+9+5+3+3 + 6+3+6+9+9+5 = 62 = 6+2 = 8
Numarul cuplului: 9+8 = 17 = 1+7 = 8
Interpretarea rezultatelor:


Numarul 1

Aveti tendinta de a patrunde unul in perimetrul celuilalt si sa uitati ca fiecare dintre voi are nevoie de propria libertate si de propriul spatiu personal in care sa se desfasoare atunci cand are nevoie de intimitate.
Invatati sa va acordati libertatea necesara unul celuilalt si in curand se vor auzi clopotele de nunta.

Numarul 2

Relatia voastra este pe drumul cel bun in general, dar din cand in cand fiecare dintre voi mai da cu batul in balta si lucrurile incep sa se agite. Acest lucru porneste de la o comunicare ineficienta.
Invatati sa aveti rabdare unul cu celalalt, sa va ascultati reciproc si sa gasiti modalitatea cea mai simpla pentru a comunica cat mai bine.

Numarul 3

Fiecare dintre voi este destul de egoist astfel incat sa nu ii comunice celuilalt ceea ce isi doreste, ceea ce nu isi doreste, ce ii place si ce nu. Trebuie sa invatati impreuna cum sa va comunicati doleantele astfel incat fiecare sa inteleaga ce isi doreste celalalt.
Renuntati la egoism si la orgoliile gratuite pentru ca relatia voastra se poate impotmoli din aceste cauze minore.


Numarul 4

Sunteti doua persoane foarte active, creative si energice iar ceea ce aveti voi nevoie este de noutate permanenta, de activitate care sa va tina in priza si sa nu ajungeti sa va plictisiti sau sa intervina o monotonie neplacuta.
Aveti grija sa faceti mereu planuri inedite de a petrece timpul impreuna si totul va merge perfect intre voi doi.

Numarul 5

Trebuie sa invatati sa va dozati paisunea foarte bine astfel incat s a nu o consumati prea repede si sa va instrainati mai repede decat este cazul. Sunteti foarte indragostiti si riscati sa va pierdeti capul destul de des.

Pentru a nu intra intr-o rutina agasanta si a ajunge intr-un punct critic, invatati sa pastrati un echilibru in relatia voastra.


Numarul 6

Sunteti amandoi la fel de orgoliosi si ambitiosi astfel incat nici unul dintre voi nu vrea sa recunoasca atunci cand greseste reusind sa ajungeti la certuri colosale din nimicuri. Trebuie sa invatati sa lasati unul de la celalalt.
Invatati sa va cereti scuze pentru ca nu este nimic umilitor atunci cand este vorba despre o relatie serioasa.

Numarul 7

Sentimentele voastre sunt foarte puternice insa nici unul dintre voi nu are curajul sa vorbeasca despre ele sau sa si le exteriorizeze asa cum ar trebui. Incercati sa va demonstrati dragostea prin mici gesturi care nu sunt suficiente la nesfarsit.
Trebuie sa invatati impreuna sa va impartasiti sentimentele voastre si sa vorbiti deschis despre ele.


Numarul 8

Amandoi sunteti la fel de agitati si de energici si va place sa va implicate in numeroase proiecte in acelsi timp lucru care nu este tocmai benefic pentru relatia voastra daca vreti sa fie una de durata.
Incercati sa va faceti mai mult timp unul pentru celalalt si sa petreceti mai mult timp impreuna. Poate o vacanta in doi o sa va prinda de minune.


Numarul 9

Sunteti doua persoane foarte sufletiste care vor sa ajute si sa ii sprijine pe toti cei din jur care au nevoie de cineva alaturi. Sentimentele voastre nu lipsesc insa va canalizati energia in directia gresita.

Este minunat sa faceti acte de caritate, insa nu uitati sa va acordati si voua timpul si energia necesara pentru o relatie armonioasa.

Sursa: www.kudika.ro

7 afirmatii ca sa iti balansezi cele 7 Chakre



Exista 7 chakre majore sau centre de energie in corpul nostru, fiecare fiind in corespondenta cu frecventa vibrationala de o anumita culoare din Univers, influentandu-ne la nivel emotional, spiritual si la nivelul starii de bine. Atunci cand chakrele noastre sunt aliniate cu aceasta curgere de energie universala, fiecare aspect al vietii noastre devine armonios si plin de fericire. Atunci cand chakrele tale sunt in echilibru, iti recapeti sanatatea, iar pasiunea si dragostea fata de viata renasc.

Prin intermediul afirmatiilor pozitive repetitive, reusim sa restabilim curgerea energiei vibrationale prin cele 7 chakre.
chakre; cele 7 chakre, femeie, meditatie

1. MULADHARA, Chakra Radacina

Chakra radacina este localizata la baza coloanei si ii corespunde culoarea rosu. Aceasta chakra are legatura cu instinctele umane de baza, cum ar fi instinctul pentru supravietuire, securitatea si stabilitatea.
Afirmatie: „Sunt o fiinta divina de lumina si sunt in pace, protejata si in siguranta.”

2. SVADHISTHANA, Chakra Sacrala

Chakra Sacrala este localizata in zona abdomenului inferior, iar culoarea sa este oranj. Aceasta chakra are legatura cu sistemul reproducator, la nivel fizic, cu creativitatea, cu bucuria si relatiile, la nivel emotional; de asemenea reprezinta eneregia si pasiunea noastra, la nivel spiritual.


Afirmatie: „Radiez, sunt frumos/oasa si puternic/a si ma bucur de o viata sanataosa si pasionanta.”

3. MANIPURA, Chaka Plexului Solar

Chaka Plexului Solar este localizata in zona stomacului, de aceea joaca un rol important in digestie si straluceste in galben. Aceasta chakra are legatura cu dezvoltarea noastra si apartine intelectului, puterii noastre personale, controlului si evolutiei spirituale.
Afirmatie: „Primesc puteri benefice si succes in tot ceea ce intreprind.”


4. ANAHATA, Chakra Inimii

Chakra inimii este localizata in centrul pieptului si straluceste intr-un verde vibrant, ca cel de primavara. In meditatie, aceasta chakra este accesata pentru acurata dezechilibrele spirituale. Elementele cheie ale acestei chakre sunt dragostea neconditionata, compasiunea si buna-starea.
Afirmatie: „Iubirea este raspunsul pentru orice in viata; dau si primesc iubire fara efort si neconditionat.”

5. VISHUDDA, Chakra Gatului

Aceasta chakra este localizata in gat si este de culoare albastru deschis. Aceasta chakra guverneaza abilitatea noastra de a exprima si comunica ganduri si idei clare. Este de asemenea in legatura cu maturitatea, independenta si abilitatea de a avea incredere in ceilalti.
Afirmatie: „Gandurile mele sunt pozitive si ma exprim mereu cu sinceritate si claritate.”

6. AJNA, Chakra celui de-al Treilea ochi

Chakra Ajna este pozitionata in centrul fruntii, intre sprancene si straluceste in albastru inchis. Ne ajuta sa ne conectam la viziunea divina si la instincte. Aceasta chakra are legatura cu dezvoltarea claritatii intuitive, eliberand emotii reprimate si provocand auto-realizarea.
Afirmatie:„Ma conectez la intelepciunea divina universala si inteleg mereu adevaratul sens al vietii si al situatiilo.”

7. SAHASRARA, Chakra coroanei

Chakra coroanei este localizata in varful capului si ii corespunde culoarea violet. Rolul acestei chakre este sa trezeasca constiinta si ajuta sa ajute la obtinerea iluminarii prin integrarea sinelui intr-o singura, universala forma de inteligenta.
Afirmatie: „Sunt unul cu energia divina.”
Sursa: www.garbo.ro

Numerologie: Afla care sunt Momentele Cruciale ale Vietii tale si ANII in care ti se hotaraste destinul!

In functie de ziua in care te-ai nascut, descopera care sunt varstele cheie ale vietii tale, dar si momentele cruciale in care ti se hotaraste destinul. Afla care sunt anii in care vor avea loc evenimente majore si pline de semnificatie pentru parcursul tau existential.

In functie de ziua in care te-ai nascut, descopera care sunt varstele cheie ale vietii tale, dar si momentele cruciale in care ti se hotaraste destinul. Afla care sunt anii in care vor avea loc evenimente majore si pline de semnificatie pentru parcursul tau existential:

Momentele Cruciale ale Vietii tale si ANII in care ti se hotaraste destinul

Foto: Mister, Necunoscuta via Shutterstock


Pentru cei nascuti in zilele de 1, 10, 19 sau 28 ale lunii, Varstele Cheie ale Vietii sunt: 1, 7, 10, 16, 19, 28, 34, 37, 43, 46, 52, 61, 70, 73, 79 si 82

O schimbare esentiala in viata acestor persoane va avea loc la varsta de 28 de ani. Atunci se petrec schimbari structurale interioare care iti vor rasturna viata in totalitate, readucand-o si remodeland-o la noi parametri, unii mai fericiti. Atentie la varsta de 61 de ani cand poti avea o cumpana in ceea ce priveste starea ta de sanatate.

Pentru cei nascuti in zilele de 2, 11, 20 sau 29 ale lunii, Varstele Cheie ale Vietii sunt: 2, 7, 11, 16, 20, 25, 29, 34, 38, 43, 47, 52, 56, 70, 74, 79 si 83

Desi varsta de 16 ani are o importanta covarsitoare pentru aceste persoane in stabilirea prioritatilor lor in viata, varsta cu adevarat revelatoare pentru traseul acestor nativi este cea de 20. Atunci vor cunoaste o persoana care le va schimba viata la nivelul perceptiei. Poate fi un mentor, un profesor sau o persoana pe care o vor iubi intotdeauna chiar daca nu vor ramane alaturi de ea.

Pentru cei nascuti in zilele de 3, 12, 21 sau 30 ale lunii, Varstele Cheie ale vietii sunt: 3, 12, 21, 30, 39, 48, 57, 66, 75 si 84

Cu intarziere, insa mai bine mai tarziu decat niciodata: pentru aceste persoane, varsta cuprinsa intre 30-39 de ani este o perioada benefica in care accentul este pus asupra norocului financiar. Anumite piedici de pana acum se risipesc si planurile tale pot fi concretizate prin surse neasteptate de venit. O a doua dragoste, una puternica, sincer si pentru toata viata, poate veni si ea in jurul varstei de 39.

Pentru cei nascuti in zilele de 4, 13, 22 sau 31 ale lunii, Varstele Cheie ale Vietii sunt: 1, 4, 10, 13, 19, 22, 28, 31, 37, 40, 46, 49, 55, 58, 64, 67, 73 si 76

Foto: Timp, anotimpuri via Shutterstock
Pentru aceste persoane, oportunitati extraordinare pentru a-si dezvolta potentialul si talentul apar in jurul varstei de 22 de ani. Succese notabile vor inregistra insa in jurul varstei de 28. Profitati de acest potential fantastic al perioadei si valorificati-l la momentul potrivit. Pentru o buna parte a acestor persoane, dragostea vine si revine in viata lor la varsta de 19, respectiv 40 de ani.

Pentru cei nascuti in zilele de 5, 14 sau 23 ale lunii, Varstele Cheie ale Vietii sunt: 5, 14, 23, 32, 41, 50, 59, 68, 77 si 86

Aceste persoane se gandesc inca de la varste timpurii la intemeierea unei familii si foarte probabil ca la varsta de 23 vor pune bazele uneia. De-a lungul vietii lor isi vor investi toate fortele si energia pentru a-si mentine familia fericita. Varsta de 32 de ani, dar posibil ca si cea de 41 sa aduca succesul pe plan profesional.


Pentru cei nascuti in zilele de 6, 15, 24 ale lunii, Varstele Cheie ale Vietii sunt: 6, 15, 24, 33, 42, 51, 60, 69, 78 si 87

Nimeni nu stie atat de bine ca voi ce aveti de facut si care este drumul pe care vreti sa mergeti. Foarte posibil sa fi proiectat si hotarat traseul vostru inca de la 15 ani, cand altii trec prin schimbari interioare fundamentale. Nu va fi un drum usor, insa va va aduce multa satisfactie interioara, dar si aprecierea si recunostinta celor din jur. A doua tinerete pentru voi incepe la varsta de 51 de ani.

Pentru cei nascuti in zilele de 7, 16 si 25 ale lunii, Varstele Cheie ale Vietii sunt: 2, 7, 11, 16, 20, 25, 29, 34, 38, 43, 47, 56, 61, 65, 70, 74, 79 si 83

De-a lungul vietii veti avea mai multe perioade de glorie (29, 34, 38 de ani), incununate cu castiguri materiale considerabile, insa nu va grabiti sa le cheltuiti in mod inutil si nici sa va culcati pe o ureche. Investiti si in relatia cu partenerul de viata caci varsta de 43 de ani reprezinta un punct critic din acest punct de vedere.

Pentru cei nascuti in zilele de 8, 17 si 26 ale lunii, Varstele Cheie ale Vietii sunt: 8, 17, 26, 35, 44, 53, 62, 71, 80 si 89

Obstacole vor fi in viata voastra. Si chiar destul de multe, de multe ori intr-o alta forma decat cea la care v-ati fi asteptat. Insa conteaza si felul in care reusiti sa le traversati si faptul ca va puteti bizui pe un partener care va iubeste si va este alaturi neconditionat. Aveti mai multe relatii importante de-a lungul vietii, insa dragostea adevarata poate surveni la varsta de 35 de ani.

Pentru cei nascuti in zilele de 9, 18 si 27 ale lunii, Varstele Cheie ale vietii sunt: 9, 18, 27, 36, 45, 54, 63, 72, 81 si 90

Aveti potential, aveti resurse, insa anii tineretii si lipsa de maturitate nu va ajuta sa concretizati nimic la nivel material. Va luptati mult pentru o viata confortabila la 27 de ani, respectiv 36. O parte din aceste persoane au in vedere traiul in alta tara sau chiar casatoria cu o persoana de cetatenie straina. Reusesc sa isi intemeieze caminul la care viseaza in jurul varstei de 30 de ani.

Sursa: /www.garbo.ro

3 pasi catre ILUMINARE



Suntem cu totii UNUL. Suntem parte a Vietii. Sa observi si sa fii constient de acesata conexiune este ceea ce din vechi timpuri este cunoscut ca Iluminare, iar aceasta practica a observarii conexiunii cu tot si toate si mai apoi gestul de a te purta cu iubire si compasiune, in conformitate cu aceasta observatie, este ceea ce poate face o lume mai frumoasa pentru fiecare dintre noi, pornind de la relatiile cu cei din jurul nostru. Intre noi toti exista o conexiune ce se manifesta cu mult deasupra nivelurilor obisnuite de perceptie.

Sunt cuvinte simple. Pare o butaforie faptul de a afirma ca in doar 3 pasi poti atinge ceea ce marii oameni ai istoriei au inteles in ani si ani de practici spirituale. Si cu toate acestea, da, acesti pasi imaginari pot fi sclipirile de care aveam nevoie pentru a declansa in noi un alt fel de a trai. Cu noi insine si impreuna cu ceilalti…
Pasul 1
Fiecare creatura, fiecare persoana, fiecare lucru, de oriunde, face cea mai buna actiune, cea mai buna alegere… avand in vedere informatiile pe care le percepe.
3 pasi catre ILUMINARE
Foto: Shutterstock.com; Univers
Pasul 2
Fiecare creatura, fiecare persoana, fiecare lucru, de oriunde, se afla in profunda conexiune, asemeni unui organism imens.
3 pasi catre ILUMINARE

Pasul 3
Cea mai buna actiune, cea mai buna alegere este aceea pe care o considera fiecare creatura, fiecare persoana, fiecare lucru, de oriunde si care este spre beneficiul tuturor, pentru ca de fapt suntem un imens organism care se numeste Viata.
3 pasi catre ILUMINARE
Foto: Shutterstock.com; Univers, Cer, Stele

Sursa: www.garbo.ro

10 Afirmatii cu forta divina, care iti pot schimba viata



Pentru ca fiecare dintre noi meritam o viata mai buna si pentru ca fiecare dintre noi putem sa traim mai fericiti, mai impacati, mai in acord cu fortele Universale, cu Divinitatea…

1. Pot sa ating maretia vietii

Una dintre cele mai puternice afirmatii este: „Pot sa ating maretia vietii”. Aceasta trebuie sa fie insotita de increderea deplina ca poti realmente sa obtii tot ceea ce iti doresti, orice este pozitiv, in viata. Concentreaza-te pe viziunile si visele tale si ai incredere ca ele pot deveni realitate si ca meriti sa traiesti experiente benefice.


2. Astazi sunt plina de energie si de o fericire imensa

Bucuria porneste dinauntrul nostru si nu din exteriorul nostru. Fa-ti un obicei din a te trezi cu zambetul pe buze in fiecare dimineata!

3. Ma iubeesc si ma accept asa cum sunt

Iubirea de noi insine ar trebui sa fie cea mai pura si frumoasa forma de iubire. Atunci cand te iubesti, incepi sa te apreciezi si sa te auto-respecti. Nu este vorba despre egoism, nu este vorba despre narcisim. Atunci cand iubirea de noi este detasata de ego, ea este pura, fireasca si pozitiva. Daca ai incredere in tine si in tot ceea ce faci, vei incepe sa te vezi intr-o lumina noua, vei fi incurajata sa faci lucruri noi, interesante.

4. Corpul meu este sanatos; mintea mea brilianta; sufletul meu este linistit

Un corp sanatos porneste de la o minte santoasa. Daca suferim de emotii negative, chiar si cei din jurul nostru sunt afectati. Cei care provocam bolile suntem noi insine. Nu mai permite raului in viata ta!

5. Cred ca pot realiza orice

Trebiuie sa iti spui si sa crezi aceasta in fiecare zi! Auto-incurajeaza-te, crezi in capacitatile tale! Poti realiza orice.

6. Tot ceea ce mi se intampla acum, se intampla spre binele meu!

“Unele schimbari arata negative la suprafata, dar curand vei realiza ca se creeaza spatiul pentru ceva nou in viata ta.” – Eckhart Tolle
Nu exista victime, nu exista accidente si nu exista coincidente. Trebuie sa stii din adancul inimii ca tot ceea ce se intampla, se intampla cu un motiv si ca acesta este in perfecta sincronicitate cu Universul. Fii in pace cu cele ce se petrec. Astfel, fricile tale in legatura cu ziua de maine se spulbera.

7. Eu sunt arhitectul vietii mele

Este ceea ce ar trebui sa iti spui in fiecare dimineata, cand te trezesti. Fiecare noua zi , iti da posibilitatea unui nou inceput si sansa de a face ceva pentru cei din jurul tau. Poti sa faci orice pentru a-ti face ziua mai frumoasa, fiindca tu esti arhitectul vietii tale. Daca incepi ziua cau atitudine pozitiva, poti sa transformi totul in ceva incredibil.

8. Ii iert pe cei care m-au ranit in trecut si ma detasez de ei in pace

Nu inseamna ca stergi cu buretele ceva ce ti s-a intamplat in trecut, ci ca te impaci si ca accepti lectiile pe care le-ai primit. Puterea ta de a ierta este ceea ce te face s amergi mai departe. Puterea ta de a ierta schimba dinamismul vietii tale.

9. Abilitatea de a cuceri limitarile mele este nelimitata; posibilitatile de a izbandi sunt nelimitate

Mai simplu spus, nu ai decat limitele pe care ti le pui tu insuti. Ce fel de viata iti doreti? O viata plina de limitari? Ce fel de bariere iti pui tu insuti/ insati? Aceasta afirmatie de va ajuta sa inlaturi limitarile pe care le pui chiar si prin intermediul subconstientului.

10. Astazi imi abandonez vechile obieciuri si aleg altele noi, mult mai pozitive

Trebuie sa intelegi ca momentele dificile sunt doar faze de moment ale vietii. Si aceasta va trece impreuna cu obiceiurile negative din trecut. Te adaptezi energiilor positive care se manifesta prin tine si care te conduc catre idei briliante si catre un fel de a fi si a gandi care te ajuta sa evoluezi si permite acestei energii sa curga.

Sursa: www.garbo.ro

INIMA EMOTIONALA. Cele 3 "Pete" ale Inimii sau ce face o inima atunci cand o doare


Uneori nu simte nimic. Alteori simte prea mult. Iar alteori ceea ce simte te lasa devitalizat de energie. Descopera care sunt, conform IAM Heart, cele 3 moduri in care se manifesta inima atunci cand este ranita, dupa ce a dat piept in piept cu durerea:


Cunoscandu-ti mai bine inima atunci cand este fericita, atunci cand este ranita, te poti cunoaste mai bine pe tine!
Viata este cel mai bun profesor de sentimente si ne ofera de-a lungul ei multe lectii si incercari… A trai inseamna a experimenta atat binele, cat si raul. Oricat de fericiti am fost /suntem este aproape imposibil sa spunem ca nu exista inima care sa nu fi trecut la un moment dat prin experienta durerii sau sa nu fi fost ranita.
IAM University of Heart (Universitatea inimii) este o institutie educationala non-profit, un program de doi ani specializat in arta si stiinta meditatiei cu aplicatii in orice aspect al vietii. IAM Heart este interesat de problemele emotionale ale inimii si de vindecarea ranilor acesteia. Intr-un articol publicat pe site-ul universitatii, profesorii si specialistii IAM au publicat niste observatii extrem de interesante si pertinente.
IAM Heart a observat ca vindecarea emotionala a inimii se poate realiza inainte de toate constientizandu-i ranile. Mai mult, expertii IAM au observat ca in fata durerii, in functie de experienta personala a durerii, inima reactioneaza diferit. Uneori, ne simtim amortiti in fata durerii si inima noastra nu simte nimic. Alteori, inima se lasa coplesita de durere si trece prin tot felul de sentimente neplacute. Alteori, inima este sleita de energia ei emotionala si ne impiedica in a vedea lucrurile intr-un mod pozitiv. Iata care sunt conform expertilor IAM cele 3 modalitati in care inima reactioneaza in fata durerii sau cele 3 forme pe care ranile inimii (sau ‘petele’ inimii) le pot lua:

Cele 3 tipuri de Rani ale Inimii


1. Zonele Amortite ale Inimii

INIMA MEA NU SIMTE ABSOLUT NIMIC…


Cateodata inima ta raspunde durerii tale nesimtind absolut nimic. De fapt, a simti foarte putina emotie, de orice fel, este atat de comun... Multi dintre cei care vin la noi si-ar dori foarte mult sa-si simta si sa-si experimenteze emotiile la un nivel profund, insa se simt blocati, inghetati, despartiti de adancimea inimii dinauntrul lor. Daca ii acorzi atentie inimii tale, poti deveni constient ca simti anumite emotii, iar nu altele. Daca iti asculti inima, poti deveni constient ca da, exista o anumita parte a inimii tale care se simte amortita, insa exista deopotriva si altele care simt.


2. Zona Fierbinte a Inimii

INIMA MEA SIMTE, DAR NU SIMTE INTR-UN MOD PLACUT…

O zona fierbinte este o zona a inimii tale care este opusul celei amortite. Este plina de sentimente pe care le-am putea descrie ca fiind “neplacute”. Putem gasi aici durere, suparare, frustrare, amaraciune, dezamagire – esential este ca SIMTI si ca esti constient de sentimentul respectiv.

3. Scurgerile Inimii

CEEA CE SIMTE INIMA IMI FURA DIN ENERGIE…

Infiltratia este un canal energetic de scurgere al inimii care iti epuizeaza puterea. Acest lucru se intampla adesea atunci cand te simti responsabil pentru rana ta (nu conteaza daca esti cu adevarat responsabil, ci daca SIMTI CA ESTI RESPONSABIL). Aceste scurgeri te impiedica in a-ti mentine nivelul de energie inalt si nu mai poti fi persoana care ti-ar placea sa fii. Semnul unui nivel scazut de energie in inima ta este negativitatea, sentimentul ca lucrurile merg din ce in ce mai rau (din fericire, aceasta stare poate fi si inversata).

INIMA MEA SIMTE SI IUBESTE


Indiferent de cum a fost ranita inima ta, exista o modalitate de a o vindeca.
Si indiferent de cat de severa este trauma, exista un scop atasat ei. Petele amortite dau rezistenta si control emotional, zonele fierbinti te pot motiva inspre a face lucruri marete, iar scurgerile iti permit sa empatizezi cu ceilalti si chiar sa le simti durerea.

SURSA: hwww.iam-u.org



Sursa: www.garbo.ro