miercuri, 29 octombrie 2014

TU STII CAT DE VECHI ESTE SUFLETUL TAU? CELE NOUA SEMNE CARE ITI ARATA DACA ESTI UN SUFLET ALES!

Tu stii cat de vechi este SUFLETUL tau! Cele NOUA SEMNE care iti arata daca esti un SUFLET ALES!0

In aceasta lume exista persoane care au un asa zis suflet ales, de la nastere si pana la moarte. Dar cum ne dam seama daca o persoana este un suflet ales?
Existenta sa solitara nu este preferinta lui sau un temperament antisocial – el este pur si simplu un suflet vechi. Vechi in inima, vechi in minte si vechi in suflet, aceasta persoana este un suflet vechi, care isi gaseste viziunea sa asupra vietii foarte diferita si mult maturizata fata de cei din jurul lui. Ca urmare un suflet vechi traieste viata pe plan intern, isi urmeaza propria sa cale, in timp ce restul din jurul lui se inghesuie sa urmeze pe altcineva. Poate ati experimentat acest lucru in propria voastra viata sau l-ati vazut la alta persoana. Daca sunteti interesati de asa ceva, acest articol este dedicat voua, in speranta ca va va defini sau va va face sa intelegeti mai bine.
Daca inca nu ati descoperit cat de vechi este sufletul vostru, cititi unele din semnele revelatoare de mai jos.

9. Ai tendinta de a fi un solitar


Tu stii cat de vechi este SUFLETUL tau! Cele NOUA SEMNE care iti arata daca esti un SUFLET ALES!9Pentru ca sufletele vechi sunt dezinteresate de preocuparile si interesele oamenilor de aceeasi varsta cu ei, isi fac cu greu prieteni. Rezultatul este ca suflete vechi au tendinta de a se regasi singuri o mare parte din timp.


8. Iti place cunoasterea, intelepciunea si adevarul

Tu stii cat de vechi este SUFLETUL tau! Cele NOUA SEMNE care iti arata daca esti un SUFLET ALES!8Intradevar, acest lucru pare un pic grandios si nobil, dar un suflet vechi se gaseste in mod natural gravitand spre partea intelectuala a vietii. Sufletele vechi inteleg in mod inerent ca intelepciunea este fericirea, cunoasterea este puterea si adevarul este libertatea, asa ca de ce sa nu cautam si noi aceste lucruri? Aceste procupari sunt mult mai semnificative pentru ei decat sa citeasca cele mai recente barfe mondene sau de cele mai recente achizitii din fotbal.

7. Ai inclinatie spre spiritualitate

Tu stii cat de vechi este SUFLETUL tau! Cele NOUA SEMNE care iti arata daca esti un SUFLET ALES!7Majoritatea sufletelor vechi tind sa aiba sensibilitate si sa fie spirituali. Depasirea limitelor propriului sau ego, in cautarea iluminarii, promovarea iubirii si pacii pe planeta sunt principalele ocupatii ale acestor suflete. Se pare ca pentru ei cel mai intelept lucru este sa foloseasca timpul la maxim.


6. Trebuie sa intelegi emeritatea vietii

Tu stii cat de vechi este SUFLETUL tau! Cele NOUA SEMNE care iti arata daca esti un SUFLET ALES!6Sufletele vechi sunt afectate de memento-urile moralitatii sale, dar si de tot ceea ce ii inconjoara. Acest lucru face ca ei sa fie precauti si uneori retrasi, dar cu intelepciune isi dicteaza modul in care sa isi traiasca viata.


5. Esti grijuliu si introspectiv

Tu stii cat de vechi este SUFLETUL tau! Cele NOUA SEMNE care iti arata daca esti un SUFLET ALES!5Sufletele vechi tind sa gandeasca mult… despre tot. Abilitatea lor de a reflecta si de a invata din actiunile lor si ale altor persoane este cel mai mare profesor al lor. Unul dintre motivele pentru care sufletele vechi sunt atat de vechi este ca ei au invatat foarte multe lectii prin propriile procese de gandire posedand o perspectiva asupra vietii si au capacitatea de a observa in liniste ce se petrece in jurul lor.

4. Puteti vedea imaginea de ansamblu

Tu stii cat de vechi este SUFLETUL tau! Cele NOUA SEMNE care iti arata daca esti un SUFLET ALES!4Rareori se pierd in detalii superficiale pentru a obtine grade inutile (promovare la locul de munca). Ei au tendinta de a privi viata prin ochi unei pasari, vazand ceea ce este mai intelept si semnificativ pentru viata lor. Atunci cand se confrunta cu probleme, sufletele vechi au tendinta sa le vada ca niste dureri temporare care le servesc pentru a creste cantitatea de bucurie in viitor. Prin urmare, sufletele vechi au tendinta sa aiba o viata plina de liniste si stabilitate, datorita abordarii lor asupra vietii.

3. Nu esti materialist


Tu stii cat de vechi este SUFLETUL tau! Cele NOUA SEMNE care iti arata daca esti un SUFLET ALES!3Bogatie, statut, faima… sunt inainte de a fi un suflet vechi. Sufletele vechi nu au scopul de a urmari lucruri care pot fi luate usor de la ei. Pentru ei nu prezinta interes lucrurile de scurta durata, deoarece acestea aduc foarte putina implinire sau semnificatie in viata lor.


2. Ai fost un copil ciudat din punct de vedere social

Tu stii cat de vechi este SUFLETUL tau! Cele NOUA SEMNE care iti arata daca esti un SUFLET ALES!2Aceste lucruri nu sunt vazute intotdeauna, dar multe suflete vechi prezinta semne ciudate de maturitate de la varste mici. De multe ori, acesti copii sunt etichetati ca fiind “precoce”, “introvertiti” sau “rebeli”, si se incadreaza greu in comportamentele de masa. De obicei, acesti copii sunt extrem de curiosi si inteligenti vazand scopul la multe lucruri pe care le zic si fac profesorii lor, parintii si colegii. Daca poti spune ca, copilul tau este ca un adult – probabil ai un parte de un suflet vechi.

1. Trebuie doar sa te “simti” vechi

Tu stii cat de vechi este SUFLETUL tau! Cele NOUA SEMNE care iti arata daca esti un SUFLET ALES!1Inainte de a pune un nume la ceea ce am simtit, am experimentat cu siguranta am avut senzatii ca interior se afle un suflet vechi. Sentimentele care insotesc un suflet vechi sunt de obicei: sentimente de circumspectie, oboseala mentala, rabdara, atentie si un calm detasat. Din pacate, acest lucru poate fi perceput ca fiind distant si rece, care este unul din multele mituri ale sufletelor vechi.
Asa cum unii oameni mai in varsta se descriu ca fiind “cu inima tanara”, astfel si cei tineri pot avea “o inima veche”.

Sursa: secretele.com
http://www.caplimpede.ro/

INCEPE CEA DE-A TREIA CONFLAGRATIE MONDIALA! SE VA INTAMPLA LA GRANITA CU ROMANIA: „ACEASTA TARA NU VA MAI EXISTA”!

Incepe cea de-a treia CONFLAGRATIE MONDIALA! Se va intampla la granita cu ROMANIA Aceasta TARA nu va mai EXISTA

Cel de-al treilea razboi mondial va incepe in 2014, dupa cum arata profetia unui celebru astrolog rus care spune ca a treia conflagratie mondiala va porni de la granitele Romaniei.
Pavel Globa, un renumit astrolog rus, este convins ca in acest an va incepe cea de-a treia conflagratie mondiala si a prezis acest dezastru inca de acum 10 ani. Totul va porni de la actuala criza din Ucraina, departe de a se fi sfarsit. Iar Ucraina nu va mai exista, spune Globa. Tara se va rupe in trei, iar doua regiuni vor fi alipite Rusiei.

Profetiile sale au legatura cu marele poet si prozator Mihail Lermontov, de la a carui moarte se implinesc 200 de ani in 2014. Toate datele legate de comemorarea acestuia sunt nefaste pentru Rusia, spune Globa, care crede ca nu intamplator Lermontov a scris poemul Demonul. In anii in care s-a celebrat nasterea ori s-a comemorat moartea scriitorului, Rusia a avut parte de dezastre. Lermontov s-a nascut in 1814, iar o suta de ani mai tarziu s-a declansat Primul Razboi Mondial. A murit in 1841, intr-un duel. Dupa exact o suta de ani, Rusia era atacata de Germania.
Profetiile sale sunt luate in serios, pentru ca multe dintre ele s-au adeverit. Globa a prezis cu exactitate atentatele cumplite din septembrie 2001. Astrologul rus a mai prezis destramarea URSS si venirea lui Putin la putere, dar si apusul dictaturii lui Fidel Castro.
Sursa: antena3.ro
http://www.caplimpede.ro/

Persoanele care suferă de sindromul oboselii cronice prezintă ANOMALII CEREBRALE

STUDIU: Persoanele care suferă de sindromul oboselii cronice prezintă ANOMALII CEREBRALE 416
Foto: girones.ca
Persoanele care suferă de sindromul oboselii cronice prezintă anomalii cerebrale, potrivit unui studiu realizat folosind mai multe tehnici de scanare, publicat miercuri în revista medicală americană Radiology, informează AFP, conform Mediafax.
Sindromul oboselii cronice (SOC), numit şi encefalomielită mialgică, este caracterizat mai ales de oboseală persistentă şi inexplicabilă, care durează luni şi chiar ani, în ciuda repausului.
SOC este considerat o maladie neurologică şi se manifestă adeseori brusc, antrenând o deteriorare rapidă a sănătăţii. În Statele Unite se înregistrează peste un milion de copii şi adulţi afectaţi de această boală, potrivit Centrului american de control şi prevenţie a bolilor (CDC).
Noul studiu a utilizat date obţinute cu ajutorul imagisticii prin rezonanţă magnetică de la 15 pacienţi, bărbaţi şi femei, diagnosticaţi cu SOC. Cercetătorii au folosit, ca grup de control, 14 femei şi bărbaţi, din aceeaşi grupă de vârstă, dar cu o stare a sănătăţii bună.
Savanţii au utilizat trei tehnici diferite de imagistică prin rezonanţă nucleară, pentru a obţine o analiză care să permită măsurarea dimensiunilor diferitelor zone ale creierului, pentru a observa substanţa albă a creierului, compusă din fibrele nervoase care transportă mesaje între neuroni, şi pentru a măsura fluxul sangvin cerebral.
Analizarea datelor obţinute a arătat că persoanele care suferă de SOC au un volum de substanţă albă mai redus, dar şi o răspândire anormală de molecule de apă într-o regiune a substanţei albe din emisfera cerebrală dreaptă.
De asemenea, cercetătorii au descoperit la pacienţii cu SOC anomalii în cele două regiuni ale creierului care conectează lobul frontal cu lobul temporal.
"Cu cât anomaliile din aceste două regiuni ale creierului sunt mai mari, cu atât simptomele sunt mai severe", a spus Michael Zeineh, profesor de radiologie la facultatea de medicină a Universităţii Stanford din California.
Potrivit expertului, rezultatele ar indica posibilitatea descoperirii unui biomarker al sindromului oboselii cronice care ar putea ajuta la diagnosticarea maladiei.
Deşi studiul a fost efectuat doar pe cincisprezece persoane, tehnicile de imagistică computerizată sunt promiţătoare ca modalitate de diagnosticare după identificarea persoanelor suferind de această boală, spun cercetătorii, precizând că au avut o rată de identificare corectă a bolii de 80%.
De asemenea, tehnicile de imagistică pot ajuta la identificarea mecanismului cerebral prin care maladia afectează sistemul nervos central.
Ipoteza unei cauze de natură virală a sindromului este luată în considerare, pentru că o infecţie este adeseori identificată ca factor de declanşare a SOV, alături de o problemă de imunitate.
Simptomele nu se limitează la oboseală, ci sunt reprezentate şi de dureri articulare şi musculare, migrene, inflamarea ganglionilor limfatici, probleme gastro-intestinale şi tensiune arterială anormală.

Sursa: http://www.antena3.ro/

PROVOCAREA LUI ORESTE: DACA ESTI CEEA CE AI, CAND NU MAI AI CINE ESTI? CELE 7 OBIECTIVE SECRETE ALE NATO IN BALCANI SI ESTUL EUROPEI!


Provocarea lui Oreste Daca esti ceea ce ai, cand nu mai ai cine esti Cele 7 obiective secrete ale NATO in Balcani si Estul Europei!
Realizatorul TV, Oreste Teodorescu vine cu urmatoarea provocare cu privire la geopolitica actuala care este condusa piramidal si spune in felul urmator: Daca esti ceea ce ai, cand nu mai ai cine esti?
Noi facem parte din parteneriatul strategic cu SUA si suntem membrii NATO. Din pacate, societatea civila nu este aproape deloc informata despre deciziile care modeleaza Noua Ordine Mondiala. Desi traim in paradigma democratica, politicienii si militarii lumii nu au depasit conceptul Chinei comuniste:
“Sunt unii oameni care gandesc si altii care executa. Sarcina Partidului este sa gaseasca raportul optim dintre cele doua categorii!”
Un expert in psihotronica sustine ca a reusit sa se cupleze fluxului de informatii de la Secretariatul se Stat al SUA, in 1999, pe cand acesta era condus de doamna Albright. Ceea ce a relevat operatorul, a fost de mare interes pentru serviciile secrete rusesti, din moment ce apare descris in lucrarea Metacontact a lui Fornareff Dmitry Nicolaevici, fost general KGB.
Agentul PSI a identificat 7 obiective principale ale NATO in Balcani si mai ales in spatiul est-european, controlat pana mai ieri de fortele de la Kremlin.

Provocarea lui Oreste Daca esti ceea ce ai, cand nu mai ai cine esti Cele 7 obiective secrete ale NATO in Balcani si Estul Europei!27. Utilizarea unor tipuri de armament psihotronic, capabil sa pedepseasca sau sa influenteze oponentii, fara a suporta consecintele. Controlarea maselor prin modelare hetziala, tinand cont de uluitorul avans tehnologic si mai ales de faptul ca din ce in ce mai multa lume are acces la tehnologiile de comunicatii.
6. Necestitatea transformarii acestor tehnici militare de impunere si control in instrumente practice ale geopoliticii.
5. Participarea indirecta la conflicte prin folosirea argumentelor psihotronice: manipulare, dezinformare si agresiuni info-energetice.
4. Detinerea controlului american asupra tuturor deciziilor NATO
3. Constrangerea tarilor europene implicate in conflicte sa cheltuiasca cat mai multe resurse naturale si financiare, pentru a le provoca slabiciune economica si a le crea dependente fata de imprumuturi de la FMI si alte banci.
Provocarea lui Oreste Daca esti ceea ce ai, cand nu mai ai cine esti Cele 7 obiective secrete ale NATO in Balcani si Estul Europei!32. Experimentarea unor noi tipuri de armament care sa faca fata noului camp de lupta mental.
1. Tehnologizarea conflictelor care sa implice un numar cat mai mic de oameni.
Fara sa ne spuna nimeni, facem parte din generatiile martore la schimbarea liniilor de forta vechi si traim in plin razboi informational si economic. Romania ca membra NATO are datoria sa apere valorile democratiei si ale economiei libere, insa ar trebui sa puna pe primul plan interesele nationale si mai apoi pe cele comerciale…Globalizarea care accentueza verbul a avea in detrimentul celui a fi, nu poate fi sustenabila. Daca esti doar ceea ce ai, cand nu mai ai, cine esti?
http://www.caplimpede.ro/

LEGEA REZONANTEI

Male figure in anatomical position


images- NOI GÂNDIM ÎNCONTINUU, FIE CĂ VREM SAU NU. FIECARE DINTRE NOI ARE APROXIMATIV 60.000 DE GÂNDURI PE ZI.
Iar toate aceste gânduri produc consecinţe, pentru că fiecare gând este, de fapt, o energie pe care o lansăm în Univers – şi nu doar în direcţia dorită, ci în toate direcţiile.
Energia emisă de gândurile noastre îşi caută apoi, în drumul ei, o altă energie cu care să vibreze la unison, după principiul „ceea ce se aseamănă se adună”.
Fiecare gând, indiferent că este bun sau rău, declanşează un proces de rezonanţă. Tot ceea ce va vibra la unison cu energia gândurilor noastre, va fi atras automat în viaţa noastră.
Gândurile tale secrete, felul în care îi judeci pe ceilalţi, vorbăria interminabilă a minţii – totul formează un fel de intenţie.
Aşadar, prin gândurile noastre, noi emitem permanent energie către exterior, fapt care influenţează, într-o mare măsură, ceea ce atragem în viaţa noastră. De aceea, o scanare atentă a propriilor gânduri, mai ales a celor despre noi înşine, ne ajută să conştentizăm ce anume avem de schimbat. Ştiţi ce este minunat aici?Faptul că stă în puterea noastră să ne alegem gândurile.Precum la un televizor, putem comuta pe diferite programe, iar dacă v-aţi săturat de emisiunea „Sunt un prost. Nu fac nimic cum trebuie”, apăsaţi butonul şi alegeţiDragostea lui Dumnezeu mă înconjoară şi mă susţine, în fiecare clipă a vieţii”Veţi simţi diferenţa.
 1. În crearea realităţii noastre, nu doar gândul este „implicat”. Mai este şi altceva
Până nu demult, oamenii de ştiinţă au crezut că doar prin gândurile noastre emitem energie către exterior şi că  cel mai puternic emiţător energetic din corpul nostru ar fi creierul, cu impulsurile sale electromagnetice.
Illustration of electrical activity of the human heartDar trupul nostru dispune de un emiţător şi mai puternic – INIMA – care generează un câmp electric mult mai mare decât cel al creierului. Aceasta este una dintre cele importante descoperiri ale secolului al XX-lea: faptul că inima omenească are un rol mult mai important decât acela de a pompa sânge în corpul uman.
Responsabil pentru această descoperire este Institutul de Cradiologie din California , care a realizat un studiu aprofundat al inimii. Astfel s-a descoperit faptul că acest organ uman este înzestrat cu ceea ce numim „inteligenţa inimii” şi că influenţele acesteia sunt foarte profunde pentru noi.
Măsurătorile realizate au arătat căinima generază un câmp electric care se extinde cu mult în afara corpului nostru. Acest câmp electric are o anumită formă, aratând ca un inel lat împrejurul trupului, cu o rază de aproximativ 2-3 metri.
Institutul de Cardiologie a mai descoperit că inima interacţionează atât cu trupul, cât şi cu mediul exterior, prin câmpurile electromagnetice pe care le generează. Avem motive să credem că acest câmp generat de inimă are influenţă la mulţi kilometri în afara corpului nostru, pornind de la locaţia fizică a inimii.
Cum poate inima să facă aceasta? În ce fel comunică ea? Cum sunt transmise informaţiile?
Healing-Zone-Mind-Detox-MethodÎn primul rând prin EMOŢII.
Ştiinţa ne spune căatunci când simţim o emoţie, ea este transpusă în energii electrice şi magnetice corespunzătoare, care interacţionează cu celulele corpului nostru şi cu atomii lumii înconjurătoare, pentru a produce acele efecte formidabile de care vorbesc toate tradiţiile spirituale autentice. Ele ştiu cum să orienteze atenţia aspirantului către inimă, pe când noi o orientăm către raţiune, creând astfel o societate foarte mentală, bazată doar pe logică.
Alte studii asupra inimii au arătat că aceste câmpuri electromagnetice, generate de inimă, au şi o altă cauză la fel de importantă şi anume, CONVINGERILE noastre, toate acele lucruri pe care le credem cu tărie şi în jurul cărora ne modelăm vieţile.
Deci nu numai emoţiile noastre sunt emise în afară, ci mai ales convingerile şi credinţele noastre. Iar inima este un fel de interfaţă care transformă toate emoţiile şi convingerile noastre,în energii electromagnetice.
Deci, prin sentimentele noastre, prin iubire, iertare, compasiune, dar şi prin mânie, ură, supărare, noi putem produce modificări atât în trupul nostru, cât şi la mulţi kilometri în afara noastră.
Trăgând linie, este bine să reţinem următorul aspect: deşi creierul emite şi el câmpuri electromagnetice, oamenii de ştiinţă au arătat că undele electrice produse de inimă sunt de o sută de ori mai puternice, iar undele magnetice sunt de 5.000 de ori mai puternice, decât cele generate de creier.
Astfel se explicăde ce vindecarea se obţine mai repede printr-o susţinere afectivă, decât doar printr-un proces de gândire, pentru că noi emitem mai multă energie prin intermediul inimii, decât prin intermediul creierului.
 2. ADN-ul uman are o influenţă directă asupra lumii înconjurătoare
Există încă o descoperire ştiinţifică importantă, care ne arată cum influenţăm realitatea în care trăim.
Ştim, teoretic, că totul este interconectat şi, în mod tainic, interdependent. Dar să vedem cum se traduce această lege, la nivelul micro-universului nostru.
Studiile de laborator au arătat că ADN-ul uman influenţează direct particulele elementare responsabile pentru toate fenomenele electromagnetice, numitefotoni (fotonul fiind denumit şi cuantă de lumină).
Fizicianul rus Vladimir Poponin a realizat nişte experimente faimoase la începutul anilor ’90. El a pus într-o eprubetă închisă ADN uman şi fotoni, dorind să afle ce influenţă are ADN-ul uman asupra fotonilor. Dintr-una dintre eprubete s-a extras tot aerul, pentru a obţine “vid” (vidul este un termen care induce în eroare, deoarece el nu este un spaţiu gol, ci este plin de informaţii şi energie). Într-un astfel de spaţiu există fotoni care pot fi măsuraţi destul de exact cu unele aparate specifice.
În experimentul lui Poponin, aceşti fotoni s-au distribuit, aşa cum era de aşteptat, în mod dezordonat, fără să respecte o anumită ordine.
Apoi a fost introdus ADN uman în această eprubetă vidată. Şi acum s-a produs un lucru foarte surprinzător. ADN-ul uman avea o influenţă directă asupra fotonilor: printr-o forţă misterioasă, el ordona fotonii în forme regulate.
Acest aspect este foarte, foarte profund, deoarece arată că substanţa din care suntem creaţi, adică ADN-ul, are o influenţă directă asupra particulelor din care este creată lumea înconjurătoare, adică fotonii atomilor. Este prima dată când ştiinţa occidentală a demonstrat ceea ce tradiţiile spirituale străvechi au spus cu mult timp în urmă: suntem parte integrantă din această lume şi o influenţăm în permanenţă.
Iar experimentul nu se opreşte aici… Când ADN-ul uman a fost extras din eprubetă, fotonii s-au comportat ca şi cum ADN-ul era încă prezent acoloŞi-au păstrat poziţia lor ordonată. Fotonii şi ADN-ul uman încă mai păstrau legătura, deşi fuseseră separaţi fizic. Părea că un anume câmp subtil încă le ţinea conectate.
Concluzia experimentului lui Poponin a fost aceea că există un câmp cuantic care ne uneşte cu tot ceea ce există în jurul nostru. Prin intermediul acestui câmp, suntem mereu în legătură cu toţi şi cu toate, fie că suntem conştienţi sau nu de aceasta.
HeartField-kl2 3. ADN-ul uman este influenţat, la rândul său, de sentimente
Senimentele umane care izvorăsc din inimă, având în spate convingerile noastre puternice,modifică efectiv forma ADN-ului, iar acesta influenţează atomii, după cum am văzut.
S-au testat efectele sentimentelor pure asupra ADN-ului. Pentru aceasta a fost izolat ADN de la diferite persoane  în câte o eprubetă. Aceste eprubete cu ADN au fost supuse unor puternice câmpuri emoţionale. Pentru aceasta, subiecţii experimentului au folosit diferite tehnici emoţionale şi spirituale.
S-a observat un lucru care, protrivit vechilor legi ale fizicii, nu ar fi trebuit să se petreacă. În timp ce participantul emitea un câmp emoţional puternic, au putut fi măsurate reacţii electrice la nivelul ADN-ului. Persoanele care au participat la acest test puteau influenţa  molecula de ADN din eprubetă doar prin intermediul emoţiilor lor puternice.
Când subiecţii experimentului emiteau stări de iubire, recunoştinţă, molecula de ADN se dilata, lanţurile ADN-ului se deschideau, se măreau.
Când subiecţii respectivi trăiau stări de furie, frustrare, stres, molecula de ADN se micşora şi bloca astfel multe din codurile sale, răspunzând emoţiilor negative printr-o evidentă contracţie.
S-a observat astfel, în mod empiric, cum emoţiile, convingerile, sentimentele noastre pot modifica structura moleculei de ADN, precum şi ordonarea acesteia în celule.
Mai mult chiar, oamenii de ştiinţă au remarcat că această blocare a codurilor ADN putea fi anulată deîndată ce experimentatorii emiteau din nou stări de recunoştinţă, iubire şi fericire.
Aceste descoperiri, care au arătat că genele ADN-ului sunt modificate de energiile din exterior, stau la baza întemeierii unei noi ştiinţe, denumită Epigenetică. Creierul este un centru de comandă care interpretează evenimentele din exterior şi apoi trimite în trup semnale corespunzătoare. Printre aceste semnale se numără atâtreacţiile  biochimice, cât şi undele electromagnetice. Aceste semnale influenţează în mod direct celulele şi produc astfel modificări ale codurilor lor genetice.
Cu ajutorul unui ceas atomic foarte precis,s-a măsurat diferenţa de timp dintre emiterea unei emoţii şi reacţia ADN-ului. S-a observat că reacţia ADN-ului avea loc întotdeauna simultan.
Tot ceea ce gândim şi simţim, ADN-ul nostru percepe în mai puţin de o nanosecundă (0,000000001 secunde), iar aceasta indiferent dacă mostra de ADN se află lângă noi sau pe cealaltă parte a Pământului.
Concluzia?
Gândurile şi sentimentele noastre pot modifica ADN-ul, iar ADN-ul modifică în mod direct materia din care este structurată lumea.
Atunci când trăim anumite stări, cum ar fi, de exemplu, compasiune, iertare, dragoste, dar şi stări negative, ca de exemplu mânie ură, supărare, gelozie, noi influenţăm direct structura ADN-ului nostru, iar aceste modificări se propagă în trupul nostru, cât şi în afara noastră pe distanţe extraordinar de mari, datorită câmpului cuantic, influenţând tot ceea ce există în această lume.

În documentar apar oamenii de stiinta: Dr. Bruce H. Lipton, Gregg Braden, dr. Rupert Sheldrake, Prof. Dr. Dr. Ervin Laszlo, Prof. Dr. Fritz A. Popp, Lynn McTaggart Bärbel Mohr, Prof. Dr. James Hurtak, Dr. Masaru Emoto, dr. Eric Pearl, prof. dr. Hans-Peter Dürr, Dr. James L. Oschman, Dr. John Hinwood, Dr. James M. Sigafoose, Patricia Atanas, Dr. Peter Bancel, Renée Coltson, dr. Desiree Hurtak, Anna Rocker, Isabelle de Fallois, Michaela Merten, Julia Franckh, Fantuzzi, Lionel Wharton si Max Alberti.

Articol preluat din ziarul Financiarul

PUTEREA GÎNDULUI – SWAMI SIVANANDA


exercitii-pentru-creier
FIZICA ŞI FILOSOFIA PUTERII GÂNDULUI

Gândul întrece lumina în viteză
În timp ce lumina călătoreşte cu circa 300.000 de kilometri pe secundă, gândurile ajung practic instantaneu la locul dedestinatie. Gândul este mai fin decât eterul (n.n. Shivanada nu vorbeşte aici despre Akasha, materia subtilă ultimă, ale cărei vibraţii produc întreaga manifestare, deci şi gândul, ci de mediul subtil prin care se transmite electricitatea), mediul electricităţii.
Prin intermediul unei transmisii radio, un cântăreţ care cântă la Calcutta poate fi ascultat în propriul nostru
apartament din Delhi. Orice mesaj poate fi recepţionat prin intermediul unor asemenea transmisii.
Într-un mod asemănător se comportă şi mintea omului. Un sfânt ce emană valuri spirituale de pace, armonie şi echilibru, trimite de fapt în lume gânduri de pace şi armonie. Acestea călătoresc mai repede decât lumina în toate direcţiile, pătrunzând în minţile altor oameni şi producându-le, prin fenomenul subtil al rezonanţei, gânduri similare de armonie şi pace. În schimb, un om angrenat în activităţi lumeşti, a cărui minte este plină de gelozie, răzbunare şi ură, emite gânduri discordante ce pătrund la rândul lor în minţile a mii de oameni, creându-le stări asemănătoare, dizarmonioase.

Mediul prin care călătoreşte gândul
Dacă aruncăm o piatră într-un bazin cu apă, ea va produce o succesiune de valuri concentrice având drept epicentru locul impactului. Lumina unei lumânări va da şi ea naştere unor valuri de vibraţii eterice călătorind în toate direcţiiile, pornind de la centru.
În acelaşi mod, atunci când un gând, bun sau rău, străbate mintea unei persoane, el dă naştere unor vibraţii în MANAS, (sau atmosfera mentală), care vor călători în toate direcţiile, la mare distanţă de emiţător.
5479_1
Care poate fi mediul prin care călătoreşte gândul de la o
minte la alta?
Cea mai bună explicaţie este că MANAS, sau substanţa
minţii, umple ca un eter întregul spaţiu, servind drept vehicul
pentru gânduri, la fel cum PRANA este vehiculul pentru
sentimente, lumină şi electricitate, iar aerul pentru sunet.
Eterul spaţiului înregistrează gândurile

Forţa sau puterea gândului este atât de mare, încât poţi
învârti pământul prin intermediul ei. Ea poate fi transmisă de la
un om la altul. De pildă, puternicele gânduri ale marilor înţelepţi
de altădată, numiţi şi RISHIS, se păstrează încă înregistrate în
AKASHA.

Yoghinii clarvăzători pot percepe aceste gânduri-imagine. Ei le mai pot încă citi. Suntem practic înconjuraţi de un ocean de gânduri. Plutim în acest ocean. Cu toţii absorbim anumite gânduri şi emitem altele în acest univers al gândurilor. Astfel, fiecare are propria lui lume a gândurilor, şi toate aceste lumi se dizolvă în marele ocean al Minţii Cosmice.
Gândurile sunt vii
Gândurile trăiesc. Ele sunt la fel de solide în lumea lor ca şi o piatră în lumea fizică. Corpul nostru poate înceta să mai fie, dar gândurile noastre nu pot muri niciodată. Fiecare schimbare de gând este însoţită de o vibraţie nouă
în materia mentală. Gândul-forţă are nevoie de o anumită materie subtilă (un mediu) pentru a putea acţiona. De aceea, cu cât mai puternice sunt gândurile, cu atât mai devreme vor apare rezultatele lor. Când gândul este focalizat, dându-i-se o anumită direcţie particulară, el va produce anumite efecte, direct proporţional cu puterea de concentrare a emiţătorului (adică cu forţa cu care acesta emite gândul).

Descarca cartea- Puterea_gandului_
Sursa: astrodeva.wordpress.com

Ce este un Empatic si esti Tu unul dintre ei?

V-ati intrebat vreodata de ce oamenii care va sunt straini sau persoanele pe care abia le-ati cunoscut va impartasesc secretele lor? Aveti o conexiune cu animalele? Nu puteti viziona violenta, cruzime sau tragediile din filme sau de la televizor, deoarece sufletul tau pur si simplu nu le poate suporta? Ai o clipire despre caracterul oamenilor pe care ii intalnesti pentru prima data? Esti foarte spiritual si este foarte greu sa gasesti lumea fizica si tot ce este in ea? Sunteti de multe ori obosit sau ai boli fizice care nu pot fi explicate medical? Daca ati raspuns "da" la oricare dintre aceste intrebari, ati putea fi un "empatic". 

Empaticii sunt oameni care sunt extrem de sensibili la energia si emotiile oamenilor, animalelor si uneori la amprentele spirituale care exista in jurul lor. Uni sunt sensibili la energia plantelor. Aceasta sensibilitate extrema se aplica la ceva familiar precum si la necunoscut. Noi experimentam lumea din jurul nostru si simtim ceea ce alti oameni simt prin simturile noastre extrem de ridicate si intuitie. De multe ori noi ne insusim sentimentele altor persoane fara a fi constienti de acest lucru si sa interpretam aceste sentimente ca fiind ale noastre. 


La fel ca orice persoana sanatoasa la minte, empaticii au capacitatea de a empatiza cu cei care interactioneaza. Suntem in masura sa relatam modul in care altii simt si inteleg ceea ce ei experimenteaza (se confrunta). Cei care sunt empatici, au un nivel mult mai mare decat media noastra de empatie, usurinta cu care se pot conecta la sentimentele altora si intervalul in care o pot face. Noi nu trebuie sa ne bazam pe simturile fizice cum ar fi vazul, auzul, ceea ce atingem sau indicii din interactiunile noastre cu ceilalti pentru a putea ridica emotiile si energiile din jurul nostru. Putem simti emotiile de la oameni de aproape cat si de departe.

Locurile aglomerate, cum ar fi mall-uri, supermarket-uri, stadioane sau sali de cinema pot coplesi simturile empatului. Acestea il pot umple cu emotii incomode, emotii care se simt ca si cand ar fi ale lui, culese din toate energiile din jurul lui. Medii depresive, energie slaba, casele care ofera ingrijiri medicale, spitalele, pot provoca sentimente de depresie, boli fizice, precum si oboseala empatului. Magazinele economice, consignatiile, magazinele de antichitati, sunt locuri care transporta energia reziduala de la proprietarii anteriori si pot fi foarte daunatoare pentru cei empatici, la fel ca si in cazul masinilor second-hand sau a caselor pre-detinute. Multe persoane au incetat sa mai frecventeze aceste tipuri de magazine, deoarece acestea le reduc energia (energie care ar putea fi epuizata in mod constant de piesele pe care le au deja in casa). 

Empaticii sunt cautatori de solutii, raspunsuri si cunoastere. Ei sunt ganditori si cerceteaza mult. Ei cred ca exista o solutie la orice problema si sunt nelinistiti pana nu o gasesc si vor cauta neobositi pana gasesc rezolvarea, Cei care sunt conectati spiritual, vor cere Universului indrumarea si raspunsul. Acest dar va permite sa atingeti domeniul spiritual si sa ajustati energiile voastre. Experimenteaza frecvent fenomenele care apar in viata fiecaruia, si sunt mult mai conectati decat majoritatea oamenilor cu lumea supranaturala, recunoscand mai usor aceste coincidente ca indicatoare de orientare. 

Cu o abilitate naturala de a atinge energia universala si de a vindeca pe altii, empaticii tind sa graviteze spre locul de munca in domeniul terapiilor holistice si lucreaza cu energiile. Sensibilitatea lor le permite sa simta emotiile celorlalti, influentand corpul si mintea si creaza o armonie in interiorul lor. Pentru a face acest lucru, empoaticii trebuie sa invete in a pastra energia altora. In caz contrar, echilibrul si armonia creata va provoca un dezechilibru in noi. 

Empaticii sunt oameni de baza, non-violenti si non-agresivi care iubesc mediile pasnice si armonioase. Dizarmonia le creaza o stare inconfortabila si vor face tot ce pot pentru a evita. 

Ei sunt extrem de sensibili la violenta, cruzime si tragedie, indiferent daca sunt reale sau actionate dramatic. Privind la televizor, in filme sau citind despre ceva care implica suferinta fizica sau o suferinta emotionala este de nesuportat. Suferinta oamenilor, copiilor sau a animalelor devine propria lor suferinta. Se vor identifica pe deplin cu ea si o simt. Exista multe lucruri pe care nu le pot viziona la televizor fara a deveni extrem de deprimat. Trebuie sa schimbe rapid canalul ca sa nu interactioneze cu suferinta. 

Empaticii sunt conectati cu toate animalele. Rezoneaza cu energiile lor, iubesc puritatea lor si iubirea lor neconditionata. Multi devin vegan sau vegetarieni pentru ca puteau simti vibratia carnii cand o mancau. Simt suferinta si frica animalului. Ei nu inteleg de ce un animal nu are drepturi si este crescut pentru a fi omorat. 

Pentru ca empaticii simt lucrurile atat de profund, de multe ori lucreaza ca voluntari si isi dedica timpul lor pentru a ajuta animale, copii, natura si alti oameni care au nevoie. Sunt niste ascultatori excelenti care chisr sunt interesati de fericirea si bunastarea altora. 

Empaticii cer adevarul de la alti oameni si de la sine. Se simt inconfortabili cu cei pe care ii percep ca doresc sa manipuleze si cei care actioneaza fals. Din acesta cauza ei nu accepeta si nu nolereaza acest tip de comportament de la cineva. Ei nu pot tolera drame inutile, comportament egoist sau egocentrism. Aceste atitudini le slabesc energia. 

Ei nu se mint pe ei, nici nu pot pretinde sa te bucuri de lucruri care nu le ofera bucurie, indiferent daca este vorba de activitati sociale sau de munca. Multi empatici lucreaza in domenii creative, cum ar fi dans, arta, scris sau muzica; campuri expresive care hraneste sufletele lor si este vital pentru binele lor. 

De asemenea, ei nu pot pretinde ca sunt fericiti, atunci cand nu sunt, iar nefericirea ii poate prelua in orice moment. Din cauza bombardamentului de energii coplesitoare, negative si pozitive, empaticii sunt predispusi la schimbari bruste de dispozitie. Pot fi extrem de fericiti intr-un minut si nefericiti in altul fara nici o tranzitie logica. Cand se simt nefericiti nu pot ascunde acest sentiment chiar daca isi doresc acest lucru. Este scris pe fata noastra pentru ca toata lumea sa vada. 

Un lucru care ii face foarte nefericiti sunt restrictiile. Empaticii sunt spirite libere care trebuie sa aiba libertatea de miscare si de exprimare. Ei se simt inchisi de control, reguli, norme care sunt prea rigide si rutina. 

Empaticii emana un nivel profund de caldura si compasiune, care atrage pe alti oameni sa fie aproape de ei. Cei pe care nu ii cunosc simt in subconstient energia lor si o sa le povesteasca lucruri despre viata lor. 

Cele mai adanci conxiuni le au cu cei care sunt la fel ca ei, cei care sunt expresivi, deschisi si sinceri. Pot intemeia prietenii cu cei care nu sunt ca ei, dar se va simti ca un element lipseste. 

De asemenea, au dificultati in a sta concentrati pe lucruri care nu le stimuleaza mintea. Sunt visatori care se plictisesc repede ori sunt distrasi cu usurinta. Atunci cand nu au mintea stimulata se vor duce in locuri care uneori sunt desprinse de realitatea fizica. 

Ei isi traiesc viata in dualitate. Empaticii exista fizic in lumea densa, intunecata cu negativitate si energie scazuta numita Pamant, dar ei exista mental in lumina, puritate, energie puternica, o lume optimista. E greu pentru ei sa stea impamantati, deoarece au inteles libertatea lumii alternative, dar ei trebuie sa ramana pentru ca este modul prin care noi toti vom finaliza misiunile noastre pamantesti.


Sursa: www.secretele.com