marți, 23 septembrie 2014

UNIFICAREA CONSTIINTEI




Dragilor acum traim vremuri de tranzitie dintr-o dimensiune inferioara de vibratie intr-una superioara. Planeta Pamant se schimba si o data cu ea si noi toti. Nimic nu va mai fi cum a fost pana acum. Treziti-va, este mesajul fratilor si surorilor galactici, numiti in mod plastic- “extraterestrii” de catre cei care vor sa ascunda adevarul de noi toti si sa puna stapanire pe aceasta planeta transformand oamenii in sclavi, iar planeta stoarsa de toate resursele ei naturale.

Uitandu-ne adevarata identitate si scopul pentru care existam aici, noi am putut fi usor manipulati si controlati in toate aspectele vietii noastre pe acesta planeta, de foarte multe milenii. Separarea a fost programarea mentala care a facut posibila implementarea acestei iluzii. Aceasta iluzie ne-a creat sentimentul ca tot ceea ce traim, reprezinta realitatea cu toate aspectele ei fundamentale. Total fals.

Datorita dispenselor divine dictate de Creator, s-a putut interveni pentru a se restabili un anumit echilibru de catre fratii nostrii galactici orientati pozitiv, deoarece situatia pe acesta planeta devenea o amenintare nu numai pentru planeta insasi, dar si pentru planurile subtile mai inalte. Motivul pentru care s-a decis interventia a fost incalcare unei legi divine pe care Creatorul a edictat-o, si anume, Liberul-Arbitru. Nerespectarea Liberului-Arbitru al oamenilor de catre anumiti frati galactici orientati negativ, a caror frecventa de vibratie apartine planurilor joase ale Creatiei, a dus la infranarea cu milenii intregi a evolutiei. Tot ceea ce oferea omului educatie in spiritul evolutiei, a fost suprimat, ascuns, dosit sau distrus. Manipularea a putut fi posibila datorita modificarii structurii ADN, modificandu-se in favoarea controlului, constiinta umana. Manipularea constiintei s-a facut subtil si in decursul multor ani de studiu al comportamentului si psihicului uman. Deci, ca o prima concluzie, manipularea constiintei umane, a dus la manipularea omului. Dragilor, nu am stiut multi ani ce este cu noi, intrebarile pe care ni le puneam cu totii nu puteau sparge “coaja” acestei iluzii.

Desi adevarul poate fi simtit cu inima, nu foarte multi oameni se inghesuie sa puna capat acestei realitati iluzorii. Datorita noilor energii inaltatoare care abunda acum pe planeta, s-a putut realiza trezirea unui anumit numar de oameni, care pun piesele de puzzle cap la cap si vad imaginea de ansamblu. Da…am fost controlati, insa este momentul sa inchidem acest joc, este momentul sa spunem – NU- acestei masini de oprimare si control al vietilor noastre. Unificare constiintei se poate face numai daca scapam de totalitatea instrumentelor si tehnicilor de manipulative. Pentru toate acestea, nu este nevoie decat sa lasam mastile egoului la o parte si sa cucerim aceasta lupta cu instrumentele inimii.

Iubirea este energia care dezarmeaza orice pornire impotriva unitatii si lumineaza intunericul din constiinta comuna a oamenilor. Daca cei din cadrul armatelor lumii si-ar da seama ca, razboiul este o unealta de control si de imbogatire pentru cei putini, ca varsarea de sange este o aberatie, o prostie, altfel ar sta situatie pe minunata noastra planeta albastra. Daca fiecare dintre noi, am reusi sa privim dincolo de de acest val negru iluzoriu, viata ar fi o binecuvantare si abundenta ar fi pentru toti. O data ce hranim acest sistem corupt, care ne ruineaza sub toate aspectele vietii, ne putem numi complici cu cei care ne conduc. Suntem multumiti cu acest rezultat? Taxele si impozitele sunt masuri nejustificative prin care banii nostrii sunt furati cu acordul nostru. Ne place aceasta situatie?

Dragilor, salvarea nu este in alta parte, decat la noi insine. Noi avem puterea sa punem stop si sa aducem viata inapoi la calitate si abundenta, noi putem crea din temelii lumea in accord cu iubirea si cu armonia legilor divine. Faptul ca asteptam sa ne salveze altii, nu face decat sa prelungeasca agonia, este moarte sigura. Haideti sa fim rationali si sa punem totul in balanta. Haideti sa fim spirituali si sa observam ca fara o revolutie interioara, nu se poate avansa pe scara evolutiei. Noi decidem cand toate aceste neajunsuri se vor opri. Trebuie sa intelegem ca nu putem sa schimbam nimic daca nu actionam atunci cand trebuie si unde trebuie. Renuntand la toate aceste programari mentale, limite auto-impuse sau subtil inoculate de altii, vom putea sa schimbam din temelii totul. Haideti sa ne dorim schimbarea, sa ne dorim sa ne iubim si sa traim asa cum este normal sa se traiasca.

A ne vedea mici si neputinciosi schimba raportul de putere mereu in favoarea manipulatorilor, papusarilor. Noi suntem fiinte de lumina, care avem puterea de a recrea tot ce nu este in dizarmonie cu dorintele si cu aspiratiile noastre interioare. Nu este nevoie decat de iubire, nu este nevoie decat sa ne reamintim ca asta este esenta noastra. Nu va cer nimic decat sa fiti constienti ca sunteti singurii care puteti schimba cursul vietii voastre. Renuntati la iluzie si unificati constiinta in lumina si iubire.

Nu uitati ca: Suntem UNUL in IUBIRE!

Un frate care va iubeste,

Namaste!



Sursa: http://scanteiadivina2014.blogspot.ro/

10 semne: Incredibila intalnire a Sufletelor Flacari gemene!


Ti s-a intamplat sa intalnesti o persoana pe care sa ai impresia ca o stii din trecut, fata de care sa simti o atractie inexplicabila, magnetica si care sa iti destabilizeze tot universul? Simti o conexiune adanca care se manifesta in moduri magice. Simti ca o cunosti pe acea persoana, ca v-ati mai intalnit si ca nu poti sta departe…

"Dragostea e din infinit si asa va ramane pentru eternitate
Cel ce cauta dragostea scapa de lanturile nasterii si ale mortii
Maine, cand Judecata va veni,
Inima care nu este indragostita va pica testul." - Rumi
Foto: Shutterstock.com; iubire, noapte, univers, cuplu
Viata sociala ne invata asa: Ca trebuie sa ne facem o familie, sa ne casatorim, sa avem copii, casa, un serviciu bun, sa ne aducem contributiile sociale, sa ne satisfacem diverse nevoi. Pare destul de simplu. Insa lucrurile nu se intampla deloc asa, in majoritatea cazurilor. Drumul pe Pamant pare sa se dezvaluie in moduri cu muult, mult mai fabuloase si mai ales, relatiile nu sunt deloc atat de pragmatice, iar atunci cand totusi primeaza ratiunea, ele sunt nefericite.
Povestile de dragoste sunt in continuare cele mai seducatoare din lume. Nu este om care sa nu viseze macar in secret la iubire, la o conexiune incredibila pe care stie in adancul sufletuli ca o poate simti fata de o alta persoana. Povestile de „dragoste imposibila” si deciziile facute cu mintea, cand sufletul soptea altceva sunt de asemenea, peste tot in jurul nostru. Sunt oameni care raman marcati de o intalnire neobisnuita cu o persoana speciala, pentru toata viata…

Intalnirea Sufletelor Flacari gemene

Traiesti evenimente pe care efectiv nu ti le poti explica rational. Si nimic din ceea ce stiai tu despre viata pare sa nu se integreze in aceasta intamplare. Doar teoriile ezoterice par sa fie raspunsul la trairi atat de inexplicabile, pe care uneori iti este teama sa le rostesti.
Poate ca de-alungul vietii ai avut vise neobisnuite, viziuni sau fantezii cu o persoana misterioasa. Ai simtit un sentiment particular si energia acelei persoane iti pare foarte familiara, ca si cand ar fi vorba despre cineva pe care ai mai cunoscut in trecut.
Intalnirea cu aceasta persoana se intampla in moduri neasteptate, favorizata de sincronicitati bizare. Ai din start sentimentul ca o cunosti foarte bine, ai sentimente puternice pe care nu prea stii sa le pui in cuvinte.
Simti o dragoste si o atractie coplesitoare fata de acea persoana. Aceasta iubire este ingenuua si patrunzatoare. Te simti in mod magnetic atrasa de acea energie. Si nu, nu este vorba despre dorinta sau iubirea obsesiva. Iubirea dintre sufletele flacari gemene este neconditionata si transcede egoul….
1. Il recunosti instant
Intalnesti privirea sufletului geaman pentru prima data si simti ca il cunosti in moduri profunde, in ciuda faptului ca este, pana la urma, un strain! Chiar si vocea sau rasul sau iti par familiare.


2. Dragoste la prima vedere

Simtiti amandoi o legatura intensa si puternica, ceva ce nu ati mai simtit pana in acel moment. Aceasta energie se manifesta sub forma atractiei fizice, dar merege cu mult mai departe, catre dragostea adanca si lipsita de egoism, fata de acea persoana.


3. O intalnire neobisnuita
Astfel de persoane povestesc ca s-au intalnit in moduri neobisnuite, din cauza unor coincidente sau in timp ce faceau lucruri pe care in mod normal nu le-ar fi facut.
Foto: Shutterstock.com; cuplu, iubire, apus
4. Separati dar impreuna
Odata impreuna, cei doi devin inseparabili iar atunci cand trebuie sa se desparta, din diverse motive, pentru o anumita perioada de timp, ambii se simt singuri si goi si in acelasi timp simt o conexiune sufleteasca si telepatie.


5. „Stiu la ce te gandesti”
Sufletele flacari gemene descopera adesea ca stiu la ce se gandeste celalalt, uneori chiar si atunci cand sunt la distanta. Sunt capabili sa comunice pe mult mai multe niveluri decat limbajul verbal si nonverbal care se intampla de obicei intre oameni, dar nu prea isi dau seama cum reusesc acest lucru.
6. Trezirea spirituala
Intalnirea cu Sufletul flacara geamana provoaca si o trezire spirituala, fiindca incepi sa vezi viata altfel, din cu totul si cu totul alte perspective. Incepi sa observi lucruri noi in legatura cu tine si cu lumea din jur.
7. Un scop divin?
Adesea sufletele gemene isi dau seama ca impreuna vor sa se implice in munci de ajutorare a semenilor.


8. Puteti sa va spuneti orice unul altuia
Comunicarea dintre sufletele gemene este una atat de libera! Puteti sa vorbiti despre orice, ore in sir si nu exista bariere. Nu vrei sa ascunzi nimic, sinceritatea este precum un fluviu de sentimente, atat de firesc. Simti ca nivelul intimitatii, al conexiunii si prietreniei dintre voi este cu mult diferit fata de orice ai mai experimentat pana in acel moment.
9. Sexualitatea
Simiti ca a face dragoste cu aceasta persoana este un act sacru, este pasional si intens este o expresie a imensei legaturi dintre voi doi si traiesti senzatii incredibile, pe care nu le-ai mai simtit pana atunci.


10. Un intreg
Mai mult decat oricand pana in acest moment in viata ta, simti o senzatie de completare, de intregire, o senzatie ce merge cu mult mai departe decat puterea de a descrie in cuvinte si mai departe decat ceea ce ai crezut pana acum ca poate fi posibil. Sunteti din ce in ce mai apropiati si deveniti din ce in ce mai intimi.
Va simtiti ca un intreg, cu toate acestea sunteti entitati de sine statoare. Dar impreuna trebuie sa fiti atenti la dezvoltarea personala si spirituala. Fiecare suflet falacara geamana apartine unui individ. Ti-ai intalnit o oglinda energetica a sufletului. Impartiti aceeasi vibratie si rezonezi cu aceasta persoana.
Dar daca ti-ai gasit flacara geamana, nu inseamna ca aceasta relatie va fi in mod necesar lipsita de probleme sau alte conflicte. Vor fi in continuare lectii de traversat caci aceasta conexiune se intampla pana la urma si intre doi oameni care sunt conditionati de mediul scoial din care fac parte. Adesea, aceste conditionari fac ca relatiile sa nu mearga. Intervin egoul, diferentele de timing, liberul arbitru si alte aspecte in relatiile cu Flacara sufleteasca geamana.
Adesea, partenerii se intampla sa experimenteze relatii la distanta (locuiesc in orase sau tari diferite), spatiul fiind insignifiant in comparatie cu atractia pe care o simt unul fata de celalalt. Totusi, spatiul ca si alte decoruri ale vietii pot deveni o provocare pentru umanitatea din voi, pentru egourile vostre si in acelasi timp pasi catre transformari spirituale intense. Dar mai ales, provocari pentru o relatie intensa, care se manifesta in moduri pe care inainte le credeai ireale.


Sursa: www.garbo.ro

Cele 5 metode naturale sa scapi de DEPRESIE

Depresia este o tulburare care afecteaza tot mai multe persoane si poate avea repercursiuni destul de serioase asupra vietii si sanatatii.

Astazi este cunoscut faptul ca depresia scade imunitatea si predispune organismul la imbolnavire, avand efecte la fel de puternice precum stresul. Multi specialisti asociaza depresia cu cancerul. Depresia poate conduce si la manifestari extreme, precum suicid, asadar depresia nu este deloc un moft, ci o adevarata ingrijorare medicala.
De la simtome usoare de tristete si usoara lipsa de concentrare, depresia poate evolua pana la a deveni o adevarata boala.
tratamente naturiste depresie

Tratamente naturiste contra depresiei: magneziul

Magneziul este un mineral cu puternice efecte asupra starii spihice. Foarte multe dintre simptomele depresiei (de la tristete pana la ganduri suicidare) pot fi legate de lipsa magneziului din organism. O dieta pe baza de alimente bogate in magneziu este adesea sugerata de nutritionisti in special femeilor, care sunt mai predispuse la depresie decat barbatii.

Puteti consuma: nuci si seminte (de in, de canepa, de floarea-soarelui, de chia, de dovleac etc.), fasole si leguminoase, spanac, varza, cereale integrale etc.


Trateaza natural depresia: programul de exercitii fizice

Un studiu publicat în 2005 în "Archives of Internal Medicine" a raportat ca 35 de minute de mers rapid 5 zile pe saptamana sau 60 de minute de mers rapid in doar trei zile din saptamana, pe o durata de aproximativ jumatate de an, conduce la reducerea semnificativa a simptomelor depresiei usoare si moderate.

Exista de asemenea studii care demonstreaza ca un program de 30 de minute de miscare in fiecare zi duce la eliberarea de hormoni ai „starii de bine”, cum sunt endorfinele si noradrenalina. Acesti hormoni reduc stresul din organism, ajuta la cresterea increderii de sine si la disparitia/preventia depresiei usoare pana la moderate.
In plus, sportul ajuta creierul si inima sa isi mentina sanatatea si creste tonusul sistemului imunitar.
tratamente naturiste depresie


Trateaza natural depresia: ginko biloba

Ginko biloba este utilizat de mii de ani pentru tratarea multor afectiuni, inclusiv dementa. Ginko biloba activeaza circulatia cerebrala si ajuta in mentinerea functiilor normale ale sistemului nervos.
Ginko biloba este si un bun adjuvant in cresterea energiei corpului, combatand starile de oboseala, dar si un bun remediu pentru tratarea libidoului scazut sau al sindromului premenstrual.


Trateaza natural depresia: alimente bogate in vitamina C

Vitamina C este indicata adesea pentru multiplele sale beneficii, de la redarea fermitatii pielii pana la cresterea imunitatii si lupta contra afectiunilor de sezon. In ceea ce priveste depresia, vitamina C este implicata in sinteza unor neurotransmitatori la nivelul creierului care joaca un rol important in mecanismul depresiei.
Consumati fructe si legume proaspete, precum si vegetale cu frunze verzi pentru a creste aportul de vitamina C in organism. Atentie: odata ce gatiti fructele si legumele, acestea pierd o cantitate insemnata din vitamina C, deci si capacitatea de a lupta impotriva depresiei.

Tratamente naturiste pentru depresie: grupul vitamielor B

Complexul de vitamine B joaca un rol esential in mecanismul depresiei.
Din complexul vitaminelor B fac parte: acidul folic, tiamina (B1), riboflavina (B2), niacina (B3), acidul pantotenic (B5), piridoxina / piridoxal / piridoxamina (B6), biotina (B7), cobalaminelor (B12 ) si colina. Toate vitaminele B sunt adevarate aliate ale sistemului nervos, contribuind la buna functionare a creierului in mod direct sau indirect.
Daca doriti sa stiti care sunt alimentele bogate in vitamine din complexul B, va sugeram sa accesati acest ghid: Ghidul vitaminelor: ce vitamine contine fiecare aliment in parte (ghid rapid in imagini).


Sursa: http://healthy.kudika.ro/

MIRACOL in Tara Luanei - 21 Septembrie 2014

Tetraedru de Lumina - violet RazaTetraedru de Lumina - Raza violet-1

Fotografii primite de la Cristian Andrei.
Multumim DIN Inima!

https://www.youtube.com/watch?v=dOEvKulq2sY