duminică, 18 noiembrie 2012

CE au convenit Angela Merkel şi Benjamin Netanyahu, la telefon, despre CONFLICTUL din Fâşia GAZA


Cancelarul Angela Merkel şi premierul israelian Benjamin Natanyahu au convenit sâmbătă, într-o convorbire la telefon, că este necesar "un armistiţiu total cât mai rapid posibil", în urma raidurilor israeliene asupra Fâşiei Gaza, a anunţat un purtător de cuvânt al Guvernului german, relatează AFP.

Imaginile războiului: Bombardament în Gaza
Imaginile războiului: Bombardament în Gaza / FOTO: Daily Mail
Cancelarul "este de acord (să afirme împreună) cu premierul că este necesar un armistiţiu total cât mai rapid posibil, pentru a se evita ca sângele să curgă din nou", a subliniat Georg Streiter, un adjunct al unui purtător de cuvânt al Guvernului german, citat într-un comunicat.

Merkel, care a discutat la telefon şi cu preşedintele egiptean Mohamed Morsi, a confirmat în discuţia sa cu Netanyahu dreptul Israelului de a se apăra şi obligaţia sa de a apăra populaţia israeliană, potrivit aceleiaşi surse.

Ea l-a încurajat pe Morsi să continue "rolul important de mediere" cu grupările palestiniene, cu scopul ca acestea să înceteze atacurile asupra Israelului. "Este necesar să fie evitată o escaladare a violenţei", subliniază Cancelaria în acest comunicat.

De asemenea, cancelarul a prezentat condoleanţe liderului egiptean după moartea a 50 de copii într-o coliziune, sâmbătă, între autobuzul la bordul căruia se aflau şi un tren.

Cel puţin zece persoane au fost ucise sâmbătă în cursul unor bombardamente intensive asupra Fâşiei Gaza, în care a fost distrus sediul Guvernului Hamas, în timp de aproximativ 20.000 de rezervişti israelieni au fost mobilizaţi în unităţile lor.

De la lansarea miercuri a operaţiunii militare israeliene "Pilon de Apărare", 43 de persoane - 40 de palestinieni şi trei palestinieni - au fost ucişi, iar alte 400 de persoane, dintre care 385 sunt palestinieni, au fost rănite.

Sursa:  REALITATEA.NET

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Peştii au aventuri, capricornii dau petreceri, leii fac economii


Află ce ţi-au pregătit astrele pentru săptămâna următoare. Descoperă cum vei sta cu banii, dargostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta:

Horoscopul saptămânii viitoare
Horoscopul saptămânii viitoare

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)


Este posibil să-ţi displacă modificările profesionale survenite în ultima vreme şi să începi să-ţi cauţi un nou loc de muncă care să ţi se potrivească. Vei acorda mai multă atenţie unui copil şi vei încerca să rezolvi câteva probleme foarte importante. Cineva cunoscut îţi va face o propunere foarte interesantă. Nu vei şti ce decizie să iei în legătură cu o călătorie. Ar fi bine să te gândeşti foarte bine, înainte de a trece la acţiune.
 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)


Afacerile tale se vor ridica brusc, iar lucrurile vor merge din ce în ce mai bine la locul de muncă. Influenţele astrale din această săptămână te vor ajuta să pui capăt incertitudinilor care erau în mintea ta, în legătură cu un eveniment nefericit din trecutul tău. Vei găsi oportună o călătorie într-un loc remarcabil sau vei dona o sumă de bani, pentru o cauză nobilă. Aşteaptă-te la câteva întârzieri în rezolvarea unei probleme juridice. Nu vei avea suficient timp pentru a intra in contact cu prietenii si rudele tale.


Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)


În această săptămână, situaţia financiară va începe să se îmbunătăţească. Îţi vei recupera o sumă de bani destul de importantă care, până acum, a rămas blocată pe undeva. Vei avea posibilitatea să finalizezi cu succes un proiect, la care munceşti de multă vreme. Persoane influente te vor sprijini şi te vor ajuta cu tot ce vei avea nevoie. Te gândeşti să-ţi înlocuieşti autoturismul cu un model mai nou? În această perioadă poţi face demersurile necesare. Problemele legate de un copil se vor rezolva extrem de repede, spre satisfacţia ta.


Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Ajutorul de care ai nevoie în acest moment este la un telefon distanţă. Din nou, lucrurile vor începe să se mişte în favoarea ta. Vei primi sfaturi folositoare de la o persoană mai în vârstă. Afacerile tale vor începe să-şi revină brusc şi vei fi mult mai optimistă. De asemenea, este posibil să renunţi la o relaţie care devenise din ce în ce mai complicată. Te vei întâlni cu prieteni vechi, cu care vei dori să faci o mică petrecere, la tine acasă.


Peşti (19 februarie - 20 martie)


Este posibil să fii nevoită să călătoreşti în afara ţării, în scop de afaceri. Ascultă-ţi cu atenţie partenerul, ideile lui nu sunt rele. Din punct de vedere financiar, stai confortabil şi îţi vei putea îndeplini angajamentele la timp. Influenţele astrale din această săptămână te pot conduce mai aproape de o persoană aventuroasă. Vei primi o ofertă de muncă destul de tentantă, dar, în acest moment al vieţii tale, nu vrei să-ţi asumi niciun fel de riscuri.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

În această săptămână, aşteaptă-te la câteva îmbunătăţiri în toate domeniile. Proiectul la care lucrezi va reuşi să câştige încrederea unor persoane importante care te vor ajuta să-l duci până la capăt, cu succes. O nouă persoană va intra în viaţa ta şi îi va cuceri şi pe ceilalţi membri ai familiei. Vei depăşi toate dificultăţile vieţii din această săptămână. Vei fi calmă şi astfel vei reuşi să iei decizii excelente. Munca şi răbdarea îţi vor aduce numeroase satisfacţii in viitorul foarte apropiat.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

În ceea ce priveşte situaţia materială, nu vor fi mari schimbări, iar din senin te vei simţi relaxată. Cheltuielile vor fi bine controlate, iar noi oportunităţi financiare te vor ajuta să obţii câţiva bani în plus. Îţi vei planifica cu mare atenţie o călătorie, dar ai grijă şi nu divulga imediat tuturor strategia pe care o adopţi. Influenţele astrale din această săptămână te vor ajuta să faci câţiva paşi curajoşi.


Gemeni (22 mai - 21 iunie)

În această săptămână, vei petrece mult timp vorbind la telefon şi scriind email-uri. Angajamentele luate cu mult timp în urmă vor continua să-ţi consume o parte importantă din venituri. Starea sănătăţii se va îmbunătăţi şi vei avea mai multă încredere în acţiunile tale. Reuniunile de orice natură te vor ajuta să legi noi relaţii, atât sociale cât şi profesionale. Partenerul tău poate că nu va fi de acord cu tot ceea ce vei face, dar te va susţine.


Rac

Vei fi nevoită să cheltuieşti o mulţime de bani, pentru nevoile familiei. O parte din ei va fi alocată pentru o viitoare excursie sau pentru un plata în avans a concediului. O problemă de sănătate care te deranjează de prea multă vreme poate fi rezolvată prin intervenţii chirurgicale minore. Partenerul tău poate avea unele temeri inutile, dar discutând cu acesta îl vei ajuta să se calmeze. Vei avea tendinţa să explici totul cu lux de amănunte, chiar şi lucrurile minore.


Leu (22 iulie - 22 august)

În scurt timp, afacerile tale vor începe să meargă bine şi vor fi de lungă durată. Îţi vei face noi prieteni, iar unul dintre aceştia te va ajuta să faci progrese în mai multe domenii. O rudă apropiată te va suna şi îţi va da câteva veşti bune. În curând, vei pleca într-o excursie, de aceea începe cât mai repede să faci economii. Vei fi tentată să-ţi asumi mari riscuri, dar ceva te va domoli, în ultimul minut. În această săptămână, vei reuşi să-ţi atingi unul dintre obectivele dragi ţie.



Fecioară (23 august – 22 septembrie)

La locul tău de muncă, pot interveni câteva schimbări, în această săptămână. Este posibil să primeşti o ofertă destul de avantajoasă, din punct de vedere financiar, dar activitatea pe care trebuie să o desfăşori va fi departe de casă. Problemele rămase nerezolvate sunt pe cale să se finalizeze în favoarea ta. Vei acorda mai multă atenţie relaţiei cu partenerul tău şi veţi încerca să vă distraţi mai mult. Este o bună perioadă pentru a te pregăti pentru un examen serios.


Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Pe plan profesional, incertitudinea va dispărea şi vei reuşi să scapi de toate obstacolele care te-au ţinut în loc până acum. Starea de anxietate se va risipi şi, în locul ei, se va instala liniştea şi pacea de care ai nevoie. Este posibil să primeşti o majorare de salariu sau să fii promovată. Situaţia financiară continuă să se îmbunătăţească, dar vei găsi şi timpul, cât şi resursele necesare pentru a te distra.

Sursa:  REALITATEA.NET

           www.eva.ro

OZN în formă de ÎNGER, filmat de NASA în timp ce zbura spre SOARE


Într-o înregistrare NASA cu Soarele a fost observat un OZN uriaș în formă de înger, de aproape două ori mai mare decât Terra.

OZN în formă de înger
OZN în formă de înger
Scott C. Waring, proprietarul unui website axat pe OZN-uri, crede că există doar trei explicații posibile, scrie gather.com
Fie este o navă extraterestră uriașă care s-a apropiat de Soare pentru a se încărca cu energie, fie e un înger gigantic, fie este vorba de un obiect alcătuit din lumina din interiorul Soarelui. 
Cei mai sceptici dintre internauți au scos totuși la înaintare și o a patra variantă: o nouă farsă. 

Sursa:  REALITATEA.NET

Preludii


Omul a invins molimele si a cucerit spatiul cu toate bogatiile pamantului, dar nu s’a invins si nu s’a cucerit pe sine.


Cuceririle materiale, oricat de mari ar fi, nu pot inlocui si nici macar compensa pierderile in ordinea morala si spirituala. Epoca noua, la temeliile careia jertfim si pentru care luptam azi, nu poate incepe fara o restabilire a ordinii morale in care spiritul nostru trebuie sa devina o prezenta activa.



Ce am facut noi din treptele suferintei si ale singuratatii pe care le-am trecut pentru a merita o soarta mai buna? În primul rand trebuie schimbata atitudinea noastra fata de lume si viata: lumea si-a pierdut grandoarea si viata, misterul. Nu pentru ca ele nu mai au aceste atribute, ci pentru ca noi le-am diminuat, le-am saracit, diminuand si saracind spiritul cu care le-am privit si tratat.


Cugetul si fapta noastra trebuie revolutionate. Sa devenim altii, sa devenim mai profunzi, mai staruitori ai binelui si pana la sfarsit mai responsabili fata de natura si destinul nostru.


Ca omul de azi iubeste confortul, ca apreciaza inteligenta si ca aspira sa se bucure de viata, acestea toate nu constitue in ele insele un rau, ci dimpotriva. Numai ca peste toate domneste ideea binelui material, singurul bine posibil si demn de a fi luat in seama, ceea ce a facut ca acestea toate sa devina un pacat. Orizontul lor a fost eronat si sensul deviat.


Omul iubeste confortul, atat de dorit de catre noi toti, dar aceasta nu e suficient pentru a ne salva. Omul si-a creat un mediu artificial in cadrul caruia el nu poate rezista, in primulrand biologic si se uzeaza continuu. Viata omului de azi s’a rupt complet de mediul natural care l-a conditionat. Saltul conditiei noastre a fost prea mare si s’a produs brusc.


Pe plan intelectual omul se mobileaza cu cantitati mari de cunostinte, ceea ce nu satisface activitatea noastra intelectuala. Memoria s’a dezvoltat in detrimentul gandirii. Ideea a putut sclipi si datele au putut intemeia, dar nimic nou nu a putut naste fara o ordonare a lor, fara o disciplina care sa-i indrumeze procesul, un proces indelung si complex. Cu toate cunostintele lui, omul de azi sufera de o manifesta criza a gandirii.


Pe plan sufletesc, omul contemporan prezinta un peisaj si mai trist. Orientat spatial si exterior supus unei vieti de tumult si agitatie, risipit si superficial, in general omul de azi nu mai poate trai o viata de concentratie si nobile aspiratii. Incitat continuu si uzat, el cauta placerea, vrea sa-si traiasca viata.


Lumea contemporana, atat de orgolioasa in cuceririle ei, cuceriri imense in domeniul material, nu mai poate aduce omului cel mai de pret lucru; ragazul sufletesc si bucuria de a trai.


O lume intreaga asteapta salvarea.


Noi, cei de azi, santem datori sa cunoastem bine conditia noastra, santem datori in primul rand sa inlaturam tot ce ceea ce ne face sa alunecam pe caile senzatiei si epicureismului si apoi sa incercam o reconstructie a vietii noastre pe marile dimensiuni ce le permite natura umana. Vastitatea spiritului nostru, puterea generatoare de care dispunem, gandirea profunda ce da transparenta lucrurilor ne pot duce pasul acolo unde trebuie sa fim: in deplina noastra umanitate.

Ernest Bernea – Preludii (Cel ce urca muntele), 1944 – Ed. Predania, 2011

Sursa: www.esoterism.ro

Einstein si experimentul Philadelphia



"A cincea forta"


In cadrul Institutului pentru studii superioare din Princeton (localitate unde s-a stabilit in 1933), genialul fizician Albert Einstein a realizat numeroase studii asupra posibilitatii calatoriilor in timp. Studiind forma de manifestare a celor patru forte ale Universului (forta gravitationala, forta electromagnetica, forta nucleara tare si forta nucleara slaba), Einstein a dedus ca lipseste totusi ceva. Daca studia manifestarea lumii reale numai prin prisma acestor forte, Universul devenea static, lipsit de viata si de "neprevazut", ceva asemanator unui mecanism determinabil in mod exact. Astfel, el a intuit ca lipseste "a cincea forta", care ar trebui sa le uneasca pe toate.


Aceasta teorie a unificarii a stat la baza cercetarilor sale ulterioare. Einstein a descoperit ca timpul nu este altceva decat o succesiune de evenimente care cauta o ordonare succesiva de cauze si efecte. Aceasta ordine reprezentata de timp este de fapt doar o tendinta de a da un sens "dezordinii" in care fenomenele din Univers coexista. In 1935 a gasit o confirmare a ideilor sale care i-a permis genialului magician al timpului sa-si continue studiile la o scara mai larga. Cercetarile sale asupra atomului tinteau de fapt si ele descoperirea acestei forte. Adevarata manifestare a celei de-a cincea forte nu tinea de natura unei forte fizice, ea fiind o forta superioara celorlalte forte, ceva ce le unifica si le dadea o coerenta.


Einstein si experimentul Philadelphia



Datorita cercetarilor sale, Einstein a avut un rol esential in celebrul "Experiment Philadelphia". Este vorba de binecunoscuta experienta in care o nava a marinei S.U.A. (distrugatorul USS-Eldrige) a disparut pur si simplu din fata sefilor armatei, pentru ca sa reapara dupa o perioada de timp. Acest experiment desfasurat in portul din Philadelphia in 1943, a fost tinut secret aproape 40 de ani, in unele cercuri negandu-se vehement existenta acestui experiment.


Marinarii care au supravietuit experimentului relatau faptul ca ei au fost anuntati doar ca se faceau teste pentru "invizibilitate", pentru ca radarele germane sa nu poata depista navele aliate. Intr-adevar, la inceperea experimentului nava a fost cuprinsa de o ceata densa alb-verziue care a devenit rapid laptoasa, chiar materiala. In scurt timp, atat pe ecranele radar, cat si in port, nava a disparut din campul vizual; in apa se vedea doar forma de contur a navei. Mica nava de coasta USS Cyclops care monitoriza experienta a inconjurat de mai multe ori forma ce se presupunea a fi nava, insa, dupa cum relatau marinarii, nu se puteau apropia, parca se loveau de un zid de netrecut. Dupa aproximativ 5 minute, nava a revenit din invizibilitate aratand imagini de cosmar: oameni cazuti, unii carbonizati, altii pur si simplu disparand fara urma! 


Experimentul a fost rapid ascuns si musamalizat, si s-au facut presiuni asupra tuturor celor care ar fi putut sa dezvaluie acest incident.


Dupa 40 de ani de tacere, ziaristii americani au avut acces la arhivele secrete ale marinei americane si au gasit aici relatari extraordinare! Pentru prima oara publicul avea sa cunoasca relatarea concreta si reala a unei calatorii in spatiu si timp, deoarece s-a presupus ca nava nu a calatorit numai 500 de km aproape instantaneu (marinarii de pe nava au constatat ca ajunsesera in portul orasului New York, revenind apoi in portul de unde plecasera), ci si aproximativ 40 de ani in viitor! Era primul act oficial care demonstra posibilitatea invingerii timpului!



Efecte secundare necontrolate


Membrii familiilor marinarilor de pe USS Eldrige au raportat sistematic disparitii si aparitii ale acestora; practic dupa numai doua zile ei parca erau inconjurati de o ceata alba. In unele cazuri ei dispareau pur si simplu de la masa sau din fata prietenilor. Intr-un unul din rapoarte s-a constatat un fapt incredibil. Unul dintre participantii la experiment si-a luat haina si caciula si, ca si cum totul ar fi fost normal, a iesit pur si simplu prin perete si a disparut fara urma, pentru totdeauna! Aceleasi peripetii sau relatat si despre nava experiment. Disparea pur si simplu din port si aparea dupa doua zile in acelasi loc. In alte cazuri, in plina misiune pe mare, nava disparea si aparea (ca un caine dresat care se intoarce mereu la locul lui) in portul unde se facuse experienta. Dupa lungi framantari si incredibile aventuri, guvernul a hotarat ca nava sa fie dezmembrata, legand straniile fenomene de aparitii si disparitii de o anumita impregnare pe care ar fi capatat-o aceasta in timpul experientei, 
insa uimitor, in acel moment USS Eldrige a disparut din port fara sa se mai intoarca vreodata, ca si cand ea ar fi considerat ca nu este demna sa-si gaseasca astfel sfarsitul.




Similitudine cu furtunile magnetice



Toata aceasta "joaca" a timpului a durat aproape doi ani, dupa care nu s-a mai relatat nimic. Multi contesta inca aceste informatii, dar putem semnala deosebitele asemanari intre fenomenele descrise pe nava cu multe observatii facute in decursul timpului in apropierea unor furtuni magnetice, in Marea Diavolului (in apropierea Japoniei) sau in Triunghiul Bermudelor, observatii facute la cei doi poli terestri si in alte asemenea zone care prezinta anomalii magnetice.



Tesla si Edison, implicati in acest experiment?



Pe de alta parte, se stie faptul ca aparatele care au realizat "experimentul Philadelphia" au fost construite dupa inventiile lui Nikola Testa, imbunatatite si de Edison. Tesla a brevetat un aparat "rezonator" care era capabil sa urce tensiunea unui camp electromagnetic pana la milioane de volti si la frecvente incredibile. Observatii facute de martori credibili (ofiteri de rang superior, ingineri din camera motoarelor de pe nava etc.) arata existenta unei constructii ciudate la bordul vasului, care semana cu aparatul construit de acest savant. Din descriere reiese faptul ca o bobina uriasa sub forma ovoidala se afla intr-o constructie asemanatoare cu o piramida. Un mecanism rotitor producea un camp magnetic stabil. Aceste doua campuri magnetice generau, dupa cum sustin multi savanti care au preluat ideea, o distorsiune de camp suficienta pentru a produce un salt in timp. Aceasta idee este confirmata chiar de calculele lui Einstein despre "marea unificare a fortelor".


Dupa insemnarile descoperite recent in arhive, "Proiectul Philadelphia" ar fi fost reluat, la sfarsitul anilor patruzeci, de catre dr. Von Neumann si apoi incheiat cu succes in anul 1983, prin proiectul Montauk. In acel an - se spune - oamenii de stiinta si tehnicienii au reusit sa stabileasca o legatura temporara directa cu anul 1943, sa faca o "spartura" in zidul spatio-temporar. Pe acolo, prin aceasta spartura, unul dintre supravietuitori se spune ca ar fi ajuns pana la nava "Eldrige" a anului 1943 si, dupa anumite corecturi in comportamentul masinilor, ar fi facut-o sa reapara in timpul ei de atunci, curand dupa disparitie. Cu alte cuvinte: navei Eldrige i s-ar fi dat ajutor din viitor, pentru a putea reveni in 1943 deoarece s-a stiut de pana din compartimentul generatoarelor. Daca nu ar fi existat actiunea de ajutorare din 1983 sau daca aceasta nu ar fi avut rezultatul dorit, atunci nava ar fi ramas in vecii vacilor "blocata intre dimensiuni" in hiperspatiu, in pragul eternitatii sau poate in "viitor", 
in anul 1983, nu se stie exact. Strapungerea spre anul 1943 pare a fi reusit, printre altele, cu un tip de antena "piramidala", numita "delta t" (t, de la timp). O persoana deosebit de dotata mediumic, aflata acolo, s-ar fi concentrat asupra situatiei de la bordul navei "USS Eldrige", realizand astfel rezonanta cu acel timp. Se pare ca la realizarea contactului cu trecutul s-a folosit o componenta "non-hertziana", o gama de frecvente de dincolo de spectrul cunoscut al undelor electromagnetice.



Componenta imprevizibilului in saltul in hiperspatiu



Timp de doi ani de la acest incident , Einstein a refuzat sa comunice guvernului despre "marea Unificare", ca si cum ar fi renuntat la cercetari. Multi generali ai armatei considerau inca "Experimentul Philadelphia" ca fiind un esec, insa Einstein descoperise o idee geniala. El a inteles ca o distorsiune temporala are nevoie de o componenta a imprevizibilului pentru a deveni poarta temporara. (Aceasta inseamna, in exemplul dat, ca, desi ne-am propus ceva precis pentru a doua zi, este inca imprevizibil drumul nostru exact). Acest imprevizibil era insasi natura celei "de-a cincea forte", adica ea nu actiona pe o scara de marime (cum este gravitatia - care actioneaza numai asupra materiei, electromagnetismul numai asupra elementelor electromagnetice etc.); aceasta "a cincea forta" facea parte din toate, insa, in acelasi timp le compunea pe toate.



Reusita experimentului



Einstein era in acelasi timp reticent, nu vroia deloc sa coopereze, cu toate ca diferite rapoarte evidentiau faptul ca el nu renuntase la ideea unificarii fortelor. Motivul acestui refuz categoric de a coopera era evident: Einstein vazuse unde au dus cercetarile sale intreprinse in domeniul atomului - bombele atomice lansate asupra oraselor nipone Hiroshima si Nagasaki secerasera sute de mii de vieti omenesti total lipsite de aparare. El vedea zi de zi cu ingrijorare faptul ca amenintarea razboiului rece se putea transforma intr-un razboi nuclear. Rusia sovietica era in posesia unei arme nucleare; amenintarea era grea. In aceste situatii era constient ca nu era permisa o a doua greseala. Rapoartele despre cercetari devenisera atat de importante incat insusi presedintele Roosevelt intreba zilnic despre stadiul in care se afla (dupa cum relateaza protocoalele oficiale ale anilor 1950). Amenintarea sovietica era prea puternica, astfel ca armata S.U.A., precum si guvernul, cautau sa aiba un atu in eventuala 
conflagratie mondiala. Aceasta tensiune era mentinuta de Einstein care refuza cooperarea, insa un incident a schimbat situatia. La 18 decembrie 1954, Einstein a iesit din laboratorul sau personal fiind transfigurat din pricina emotiei. Printre primii cu care s-a intalnit era si Abraham Flexner, caruia i s-a adresat cu urmatoarele cuvinte: "Abraham, am reusit! Am trimis un cobai in viitor. A ramas cinci minute acolo si apoi s-a intors. Este inca in viata."



Retragerea si distrugerea oricaror urme



Flexner a comunicat imediat acest lucru presedintelui, insa entuziasmul sau nu a durat mult. Einstein nu vroia sa divulge formula, indiferent cate presiuni s-ar fi facut asupra lui. Motivarea era bine cunoscuta: "Hiroshima ii apasa umerii, nu vroia sa poarte constiinta unei alte greseli". Din acel moment Einstein a devenit de nerecunoscut, imbatranise brusc, era tot timpul retras, nu comunica si refuza sa mai lucreze chiar si in laborator. S-a indepartat de toti prietenii si refuza orice comunicare. Asupra lui s-au orientat cele mai intense si incredibile presiuni, atat fizice, cat si psihice. Un adevarat razboi parapsihologic a fost declansat ca urmare a acestui refuz. Einstein banuia probabil ce va urma pentru ca, spre marea uimire a armatei, a distrus orice posibilitate de reconstruire a ideilor referitoare la ultimele formule ale unificarii fortelor. Pe 16 aprilie 1955, Einstein a fost internat la spitalul din Princeton cu o grava hemoragie interna. Medicii i-au propus o interventie chirurgicala de 
urgenta, insa el a refuzat aceasta idee. Se pare ca si-a petrecut ultimele zile in compania fiului sau, vorbindu-i despre "marea unificare".



Testamentul lui Einstein



La 18 aprilie 1955, a murit asistat doar de o sora medicala, insa dupa aceea a fost incercata o ultima solutie de aflare a formulei cautate. Astfel, dr. patolog Thomas Harvey i-a facut "autopsia", desi era clara cauza mortii. El a argumentat prin faptul ca toti germanii sunt supusi autopsiei dupa moarte, iar extragerea creierului facea parte din metoda germana. Astfel s-a facut o operatie asupra cortexului cerebral al lui Einstein pentru ajungerea la celulele cenusii ale ariilor asociative, in tentativa de a izola impresiunea memorizata a formulei. Aceasta operatiune s-a desfasurat in mod secret si a durat aproape cinci ore. La terminarea operatiei a fost anuntat decesul oficial al marelui fizician, insa nu s-a obtinut formula dorita.
Un al doilea comando s-a facut de catre dr. Henry Ambrans, medicul personal al lui Einstein (1939-1941), care i-a extirpat ochii in ideea ca poate in ultimele momente ale vietii "vizionase" pentru ultima oara formula (stiut fiind faptul ca pe retina se pastreaza, intr-un anume fel de impregnare ce poate fi ulterior reconstruita, ultima imagine vazuta sau chiar numai imaginata de cel decedat). Dar si aceasta incercare a avut un esec total. Cateva zile mai tarziu se cerea permisiunea familiei pentru studierea in continuare a creierului lui Einstein, permisiune acordata, insa nu se stie daca s-a ajuns la vreun rezultat ulterior. Se pare ca studierea creierului a continuat inca mult timp dupa aceea.




Dezvaluirea formulei



Bineinteles, oficialitatile armatei SUA nu au renuntat la ideea de a descoperi aceasta magica formula. S-au investigat toate aparatele din laboratorul lui Einstein, s-au rasfoit toate jurnalele, corespondenta si. stupoare, au descoperit ca Einstein a scris in testamentul sau datele necesare despre aceasta forta si implicatiile nefaste asupra umanitatii, daca descoperirea va fi folosita in scopuri malefice. Testamentul lui Einstein si-a gasit odihna in biblioteca secreta a Vaticanului unde, pazita cu strasnicie, aceasta geniala descoperire se afla la loc de frunte, pe langa alte documente importante. Se cunoaste doar faptul ca aceasta forta va fi folosita de catre omenire atunci cand va trece peste un prag hotarator in evolutia ei. Se pare ca ar fi precizat pana si momentul acestui prag, la 75 de ani de la moartea sa. adica anul 2030 (!), data la care se presupune ca omenirea va iesi din cea mai mare criza care a lovit vreodata aceasta civilizatie.




Codul lui Einstein



Aceasta formula de baza care lipseste este denumita in cercetarile ulterioare legate de relativitatea timpului si unificarea fortelor ca fiind "codul lui Einstein". Cercetari semnificative s-au facut de catre ilustri matematicieni ai timpului pentru a "sparge" acest cod, insa fara reusita.



Reluarea experimentului


Intre timp, cealalta echipa care se ocupa cu cercetarile asupra fortei a cincea si-a dublat eforturile. In anii '60 exista chiar ideea ca erau foarte aproape de a reusi spargerea acestui cod. Cercetari facute in laboratoarele americane de la Polul Sud au relatat despre experiente care demonstrau efectele acestei forte si eventuala folosire. Cu toate ca datele sunt foarte putine si insuficiente, se pare ca s-a efectuat un al doilea experiment, copie a "Experimentului Philadelphia", dar acum s-a folosit un submarin atomic. Dupa experiment, submarinul a disparut fara urma, nu s-a mai intors niciodata, nu s-a mai semnalat niciodata aparitia lui. Se pare ca daca s-ar fi scufundat, macar urmele de radiatii ar fi aratat prezenta lui, insa nu exista nici un indiciu in aceasta privinta.



"Viitorul si trecutul sunt a filei doua fete"



In DEX, timpul este definit ca forma fundamentala de existenta a materiei in continua dezvoltare, exprimand succesiunea si simultaneitatea proceselor realitatii obiective sau ca durata, perioada, masurata in ore, zile etc., care corespunde desfasurarii unei actiuni, unui fenomen, unui eveniment; scurgere succesiva de momente; interval rastimp, ragaz. Dar timpul este desigur un subiect mult mai complex decat poate sugera o scurta definitie. Oamenii de stiinta si filozofii s-au luptat sa desluseasca problema timpului in diferite moduri. Pentru unii este o iluzie; pentru altii este un proces liniar masurat de ceasuri, ce nu sunt altceva decat dispozitive dinamice sau matematice convenabile folosite de stiinta; totusi altii considera timpul ca fiind multi-dimensional. Fizicieni precum Minkovski si Dirac au studiat conceptul de "univers bloc" in care "timpul" este doar una din dimensiunile unui univers static cu patru dimensiuni, prin care constiinta noastra individuala se misca. Descoperirile fizicii cuantice, 
ale fizicii nucleare si ale relativitatii au determinat oamenii de stiinta sa conceapa universuri chiar mai stranii, in care timpul poate curge cu viteze diferite in locuri diferite si poate chiar, pentru anumite particule atomice cum ar fi tahionii, sa-si inverseze sensul de curgere. Cat de "consistent" este momentul prezent - o secunda, o milisecunda, o nanosecunda?


Avem instrumente care pot in prezent masura trecerea timpului pana la o picosecunda, care este ca durata raportata la o secunda, cat o secunda comparata cu 30 de ani! Daca am continua sa supunem timpul la astfel de disecari teoretice vom fi desigur in pericolul de a reduce realitatea la nimic. De fapt exista motive temeinice pentru a crede ca, intr-un mod ciudat, atat trecutul, cat si viitorul au un anume fel de realitate; diferenta intre ele si prezent ar fi aceea ca prezentul este ceea ce percepem si traim acum, pe cand atat trecutul, cat si viitorul sunt de obicei nepercepute. Dar exista multe cazuri autentice de oameni care au premonitii (intrezariri ale viitorului) sau retromonitii (revelatii precise ale trecutului).


As

Sursa: www.esoterism.ro

Au luat forma umana si ne supravegheza


Au luat forma umana si ne supravegheza: Cate SPECII EXTRATERESTRE sunt printre noi si care le este MISIUNEA



Autor: Roxana Roseti



O conferinta de presa la nivel inalt, in Washington, pe 27 septembrie 2010. Oficiali si fosti angajati ai U.S. Air Force au sustinut la aceasta conferinta de presa ca obiecte zburatoare neidentificate (OZN/UFO) su supravegheat si dezamorsat o serie de obiective militare care adaposteau arme nucleare pe teritoriul SUA.


120 de ofiteri trecuti in rezerva, au declarat ca “necunoscutii” au monitorizat si au “intervenit” in arsenalul nuclear al SUA. Modificarile au constat in defecte de functionare ale armamentului nuclear, atunci cand un OZN zbura pe deasupra locatiei. Ofiterii au relatat mai multe astfel de cazuri si au subliniat ca guvernul american ar trebui sa dezvaluie mai mult despre aceasta situatie si cauzele ei. Ştirea a fost publicata pe toate agentiile de stiri…



Numar in crestere



Nu demult, agentia de stiri Reuters a efectuat o sondare a opiniei publice mai putin obisnuita. Sondajul realizat cu ajutorul a 23.000 de subiecti adulti din 22 de tari, a conchis ca India este, in constiinta locala, un epicentru de activitate extraterestra, iar 45% dintre oamenii de aici sunt convinsi ca o invazie extraterestra este deja in derulare. 42% dintre chinezi au idei similare, urmati de 29% dintre japonezi care chiar isi suspecteaza concetatenii ca ar putea avea origini extraterestre!


În Australia, 23% dintre cei chestionati cred ca extraterestrii exista pe Pamant, in timp ce belgienii, germanii si suedezii sunt mai sceptici, si doar in proportie de 8% acrediteaza o asemenea teorie. Analistii fenomenului spun ca uimitor este faptul ca ca ei au luat forma umana si ne supravegheaza teoria infiltrarii unor fiinte din alte lumi printre noi, si ca aceste “fiinte” au luat forma umana si ne supravegheaza are o multime de adepti de pe tot cuprinsul globului, numarul celor care cred acest lucru fiind in crestere.



Tot specialistii sunt cei care subliniaza ca ca nu este condamnabil ca se nasc asemenea teorii, atata vreme cat pe cer apar necontenit, de zeci de ani, fenomene si obiecte zburatoare inexplicabile, in documente desecretizate de-a lungul timpului apar celebrele cazuri de rapiri extraterestre, iar sute de filme, carti, emisiuni, documentare, alimenteaza teoriile despre extraterestri.




Stapanii Terrei



De-a lungul timpului, infatisarea “standard” a fiintelor extraterestre a fost urmatoarea: creaturi verzi, in general (de aici denumirea consacrata de “omuletii verzi”), cu capete mari, alungite, atasate unor corpuri semi-atrofiate, cu ochi mari si negri. Însa mai multi cercetatori au declarat ca exista multiple o multitudine de specii sau rase extraterestre. Iar cateva dintre ele sunt vehiculate tot mai des in ultimul timp, mai ales in revistele de stiinta din strainatate, si nu numai.


Astfel, se pare ca prepondrenta este rasa extraterestrilor cenusii (supranumitii “Cenusii” sau “Zeta Reticulan). Acest tip de extraterestru a fost catalogat drept…principalul suspect din spatele fenomenului rapirilor. “Cenusii” au fost clasificati drept reci si cruzi, ei fiind cei care fac experimente pe oameni, cu scopul unic de a perpetua propria specie, despre care unii cred ca ar fi din punct de vedere genetic terminata.


O alta specie de extraterestri, care face, mai ales in ultima vreme, subiectul principal al multor teorii conspirationiste, este cea a reptilienilor. O rasa definita drept primordial, abila si cruda. Conform analistilor occidentali preocupati de acest domeniu, aceasta rasa se numara printre putinele de a caror existenta aproape toti “entuziastii fenomenului” sunt convinsi. Iar intrebarea “cine sunt, de unde vin si care le este misiunea?” este cea care a creat controverse. Se pare ca multe subcategorii de extraterestrii sunt incadrate ca fiind de provenienta reptiliana. Unii dintre cei mai…titrati sunt Draconienii sau Dracos, care ar proveni din sistemul solar Alpha Draconis, dar proclama Terra ca fiind planeta lor de bastina. Unii sunt de parere ca reptilienii vad in noi proprietatea lor biologic si ii percep pe oameni ca inferiori.



În sfere subterane


Miturile spun ca reptilienii isi pot schimba forma, simuland aspectul uman, si ca acesti extraterestri ne conduc, in secret, lumea. Respectiv, aceste fiinte ar fi luat forma umana si ar trai printre noi ca lideri, pozitionandu-se in toate punctele de putere, inainte de a putea sa isi arate adevarata fata si de a se proclama, in mod oficial, stapanii Terrei. Mai mult chiar, exista chiar o teorie conform careia ei nu ar fi parasit niciodata Pamantul, impartind planeta cu noi in sferele ei subterane.


O alta specie extraterestra, celebra in randul ufologilor, este cea a Pleiadienilor. Considerati "fiinte spirituale multidimensionale", din constelatia Taurului. Planeta lor originara ar fi Erra, localizata intr-o dimensiune alternativa situata cu o fractiune de secunda inaintea celei in care traim. Elvetianul Billy Meier, cel care i-a “nascocit”, sustine ca ei l-ar fi contactat telepatic, prin anii '40. În 1970, Meier a prezentat presei… fotografii ale navelor pleiadienilor, devenind subiectul unor dezbateri intense. De atunci se vehiculeaza idea ca Pleiadienii sunt fiinte pasnice, care doresc sa previna, discret, autodistrugerea omenirii.



O pseudostiinta


Anunnaki reprezinta o alta rasa se pare importanta de extraterestri, provenind de pe o planeta controversata din Sistemul Solar, Nibiru. Sunt descrisi ca semanand cu oamenii, dar mai mari, mai puternici fizic, agresivi. În miturile sumeriene, aceasta rasa ar fi sosit pe Terra cu 450.000 de ani in urma, in cautare de minerale, mai ales aur, pe care le-au gasit si exploatat in Africa. Se crede ca Anunnaki i-ar fi creat genetic pe Homo sapiens, special ca sa le fie sclavi, prin amestecul propriilor gene cu acelea de Homo erectus. Inscriptiile antice indica faptul ca civilizatia umana sumeriana din Mesopotamia a fost plamadita sub atenta indrumare a acestor "zei", notiunea de regalitate fiind inaugurata tocmai ca mediere intre specia umana si Anunnaki.


O alta categorie, si cea mai controversata, se afla la granita dintre pseudostiinta fenomenului OZN si cea a paranormalului. Este vorba despre asa numitele entitati aparitionale, care sunt capabile sa se materializeze, dematerializeze si sa isi schimbe forma. Manifestarea in fata martorilor poate fi selectiva si, in unele ocazii, a fost semnalata abilitatea telekinetica de a muta obiecte si oameni fara contact fizic. De asemenea, extraterestrii "eterici" par sa prefere telepatia pentru a comunica.




Epilog



Anii de documentare, atat ale unor departamente speciale ale serviciilor secrete american, respectiv rus, cat si ale cercetatorilor din domeniul UFO se bazeaza pe relatari subiective, care au aparut de-a lungul timpului,si apartin celor care sustin ca au fost martorii aparitiilor unor extraterestri care, conform descrierilor, s-ar incadra intr-o rasa,ori alta. Exista o gluma care circula de multa vreme pe forumurile de discutii cu tematica UFO si nu numai: “Cati extraterestri traiesc in acest moment, pe Pamant, deghizati in oameni? Raspuns: Esti singurul om ramas, dar nu te teme, vom veni si dupa tine, curand”…

Dincolo de caracterul pseudostiintific al temei, un lucru este extrem de interesant, si anume: mai multe sondaje serioase, realizate in lume, releva ca unul din cinci pamanteni crede ca extraterestrii traiesc printre noi.

EVZ

Sursa: www.esoterism.ro

“Mami, asta e tot ce mai vreau!”


Dragostea pentru club nu are limite!
“Mami, asta e tot ce mai vreau!” INCREDIBIL După ce a murit, biserica s-a OPUS ultimei sale dorinţe! Cazul care a REVOLTAT Germania


Dragostea fanilor pentru cluburile lor nu ţine de vârstă, ba dimpotrivă. Povestea unui puşti, suporter al Borussiei a făcut astfel înconjurul lumii.
// Jens Pascal, un înfocat fan al trupei lui Jurgen Klopp, a murit la vârsta de 9 ani, după ce i-a fost desoperită o tumoare pe creier ce l-a ţinut o lungă perioadă în spital, şansele sale de supravieţuire fiind minime. Cu numai câteva zile înainte să plece din lumea celor vii, puştiul le spunea părinţlor care este ultima sa dorinţă. “Mami, vreau ca pe piatra de mormânt să fie stema clubului Borussia Dortmund”, ofta micuţul.
Aşa cum era de aşteptat, părinţii au vrut să îi îndeplinească dorinţa, dar s-au lovit de rezistenţa unei biserici catolice din vestul Dortmundului. Reprezentanţii bisericii Maria Heimsuchung s-au împotrivit să-i facă pe plac fanului trecut în nefiinţă, argumentând refuzul: o minge de fotbal şi un logo al unui club nu sunt însemne creştineşti şi încalcă regulile bisericii.
Povestea a făcut înconjurul Germaniei şi mai mulţi microbişti revoltaţi au contrazis decizia bisericii. “E strigător la cer. Rog biserica să nu fie condusă de reguli, să aibă sufletul deschis”, scria un suporter pe pagina de facebook “Ultima Dorinţă a lui Jens Pascal”.“Vom sta uniţi până când dorinţa micuţului va fi îndeplinită“, spunea un altul.Ultima dorinţă îi va fi împlinită
Protestul fanilor a reuşit în cele din urmă, cei 140.792 de useri care s-au unit pe pagina de facebok dovedindu-se a fi decisivi. “În sfârşit îi vom satisface dorinţa şi se poate odihni în pace”, se comunica pe pagină, victiorios.
Totuşi, biseria a impus ca mingea să nu apară pe piatra de mormânt, ci la baza ei, şi să aibă în jur un simbol creştin, de preferat un porumbel. 
Sursa : prosport.ro+
2blackjack1.wordpress.com

Portalul din Decembrie 2012



Dragi cititori,
 
in continuarea mesajului precedent despre portalul din Decembrie 2012, luand in considerare si informatiile care au sosit de atunci, inclusiv in cadrul evenimentului pe care l-am organizat cu ocazia venirii lui Sal Rachele la Bucuresti, veti gasi aici o sinteza a ceea ce este important de stiut ca sa va puteti pregati sa beneficiati cat mai mult de fereastra cosmica.
 
Portalul: 20-22 decembrie 2012
 
Ati citit probabil materialele de pe site si din cartile care au aparut la editura Proxima Mundi si Christalin si aveti o idee despre ceea ce semnifica portalul din 21 decembrie 2012. Daca nu, exista inca timp sa va informati pentru a avea baza de cunoastere necesara celui mai bun mod de a actiona.
 
In esenta, pe perioada celor 3 zile, 20 – 22 Decembrie 2012, datorita energiilor cosmice de magnitudine foarte mare ce vor fi directionate catre Pamant ca urmare a alinierii sale precesionale cu zona Centrului Galactic, potentate de alte energii care sunt transmise prin Soare (vezi Saltul Galactic), vor avea loc schimbari de mare amploare pentru planeta si pentru toate formele de viata de pe ea. Nu voi relua tot ceea ce puteti gasi la sursele indicate mai sus, dar trebuie stiut ca energiile care sosesc vor amplifica de sute de ori forta de viata si ceea ce avem in constiinta.
 
In cazul in care constiinta noastra este majoritar in Lumina, amplificarea ce va avea loc va tinde sa dizolve negativitatea din noi si rezistenta fata de energiile schimbarii si vom evolua pe o treapta spirituala superioara, impreuna cu planeta care a ales deja acest lucru.
 
In cazul in care constiinta este dominant negativa, negativitatea va fi si ea amplificata, ceea ce va duce la involutia acelui suflet si la dinamici distructive, culminand cu parasirea corpului fizic intr-un interval de pana la doua decenii.
 
Ceea ce doresc sa subliniez este ca atat energiile si constiintele pozitive cat si cele negative vor fi amplificate de sute de ori pe perioada celor 3 zile. Energiile vor incepe sa creasca accentuat din data de 12 Decembrie 2012 (12-12-12) iar pe perioada 20-22 Decembrie 2012 se vor amplifica dramatic.
 
Pozitionare
 
Avand in vedere cele de mai sus, este recomandabil ca pe parcursul celor 3 zile (20-22 Decembrie) sau macar pe 21 decembrie sa parasiti zonele aglomerate precum orasele si sa va duceti in zone linistite, de preferinta montane, sau in zone in care stiti ca se afla linii de camp energetice sau vortexuri (exemple: MunTii Bucegi, Retezat, Piatra Craiului, zona Bran, Sinca Veche. Apuseni, Maramures si altele). Pot fi de asemenea vortexuri si linii de camp de magnitudine mare, din alte tari (Peru, Mexic, California, Sedona, UK, Egipt..)
 
Energiile cosmice vin din zona Centrului Galactic, sunt mixate cu cele care vin prin Soare si infuzate in campul planetar pe la poli, apoi prin liniile de camp si vortexurile energetice, apoi pe intreaga planeta, cu efect mai pronuntat la inaltimi.
 
Daca nu puteti sa va luati liber in cele 3 zile si ramaneti la oras, folositi foarte multa protectie si incercati sa meditati cat mai mult, in pace, preferabil mai multi daca aveti compatibilitate.
Daca luam ca exemplu Bucurestiul, este estimata constiinta colectiva ca fiind 75% negativa. In cele 3 zile, aceasta negativitate va fi amplificata si va tinde sa inunde orasul din punct de vedere energetic. Exista aproximativ 200 (poate mai mult la data respectiva) de suflete in Bucuresti care vibreaza in constiinta la nivel 5D sau mai sus. Este insuficient pentru a contracara negativitatea, asadar este preferabil daca locuiti in orase sa procedati dupa cum e recomandat mai sus.
 
Vaile orientate catre sud, sud est (spre soare) sunt foarte bune pentru meditatii in acele zile si activitati in aer liber (dansuri, ritualuri, plimbari).
 
Precautii
 
Perturbatiile electromagnetice din cele 3 zile este probabil sa genereze probleme pentru sistemele de telecomunicatii pe Pamant, ceea ce, in era noastra tehnologizata, propaga efectele in mod imprevizibil. Cu alte cuvinte, fara panica (nu se va intampla cred nimic dramatic in acele zile), este bine sa aveti resurse banesti in numerar la dispozitie (automatele bancare si bancile este posibil sa aiba probleme in functionare), sa evitati sa depindeti de telefonul mobil, calculator sau alte mijloace electronice. Dupa cele 3 zile, probabil ca efectele perturbatiilor se vor remedia relativ repede, deci e posibil ca cei mai multi oameni sa nici nu isi dea seama ca s-a intamplat ceva iesit din comun, precum trecerea planetei intr-o stare de constiinta aferenta unei dimensiuni mai inalte.
 
Co-creatie
 
In timpul celor 3 zile, forta gandurilor noastre va fi amplificata de sute de ori. Dupa cele 3 zile, planeta va ajunge in constiinta dominanta 4D, dimensiunea gandului care se manifesta rapid. Asadar, este recomandabil ca in cele 3 zile sa va concentrati forta gandului pe realitati pe care alegeti sa le mainfestati. Nu implicati alte persoane in ceea ce alegeti sa manifestati, ci numai pentru voi, pentru a evita incalcarea liberului arbitru. Ca sa fiu mai clar, daca va doriti o relatie de cuplu, nu vizualizati o perosana anume pentru aceasta, ci vizualizati la modul general un suflet care este optim pentru voi, are toate calitatile necesare astfel incat sa va simtiti impliniti impreuna. Fara nume, fara detalii precise.
 
Pentru planeta, pentru familie si prieteni puteti vizualiza ca cel mai inalt bine al lor sa se implineasca, dar nu dati detalii de genul: “copilul meu sa urmeze medicina”, “fata mea sa se casatoreasca la 27 de ani”. Lasati asadar spatiu pentru liberul arbitru al celorlalti.
Vizualizati o planeta a abundentei, pacii si bucuriei, cu Centre de Lumina conectate intr-o retea de Lumina pe toata planeta, cele mai frumoase imagini ale Erei de Aur asa cum o vedeti.
 
Apoi, pe timpul celor 3 zile si dupa aceea (Planeta va deveni majoritar 4 D), tineti cont de expresia “aveti grija la ceea ce va ganditi, s-ar putea sa vi se indeplineasca”. Planeta va fi in dimensiunea gandului manifest si creativitatii.
 
Daca sunteti implicati in crearea de Comunitati Spirituale, vizualizati cum acestea se manifesta rapid, in armonie si pace, abundenta, autosustenabilitate: surse de energie alternativa precum panouri solare, eoliene, hidro, energie libera; recolte bogate; sisteme de invatamant moderne, spirituale pentru copii; temple si scoli ale misterelor; oameni sanatosi si sisteme de sanatate holistice, in armonie cu Legile Divine; interactiuni benefice cu civilizatii de Lumina, benevolente.. Esential, in plus fata de mijloacele necesare existentei pentru Comunitati, vizualizati Procesul manifestarii lor abundente, in Pace si Armonie, Creativitate, Bucuria de a trai. Procesul este acea dinamica energetica ce sustine abundenta vietii. Altfel, poti avea de toate dar sa nu stii ce sa faci cu ele..
 
Spiritualitate
 
Pe parcursul celor 3 zile, se recomanda meditatii, vizualizari, ritualuri benefice, dansuri si exercitii fizice (pentru ca energia foarte mare sa curga prin corp, nu sa stagneze). Sunt date detalii si in mesajul anterior pe aceasta tema: , vizualizarea Luminii Aurii, meditatia gratiei Kundalini.
 
Se pot folosi piramide de cupru pentru meditatie (atentie la dimensiuni, preferabil dimensiunile piramidei din Giza, cu aproximatia de rigoare). La piramidele din cupru, daca meditati in ele, este important ca plexul solar sa se afle cu aproximatie la 1/3 din inaltimea piramidei, fata de sol. Aceasta se poate in general realiza daca va asezati pe un scaun in interiorul piramidei (depinde si de cat de inalta este). Oricum, arcturienii sugereaza sa nu stam mai mult de 20 de minute in interiorul unei piramide de cupru, fara sa luam o pauza de macar 2 ore, pe parcursul celor 3 zile (vedeti mesajul precedent cu recomandari). Cristalele purificate si programate benefic sunt ajutoare foarte bune.
 
Exercitiile de respiratie sunt recomandate. De exemplu: se inspira cam 7/8 din capacitate apoi se expira imediat cam 7/8 din capacitate, intre 10-20 ori pe minut. Exista persoane care pot avea ritmuri mai lente de respiratie (yoghine), fiecare isi poate gasi ritmul optim, dar important este sa respirati adanc si profund, in ritmul confortabil si, mai ales, constient.
 
Concluzie
 
Dragi cititori, experientele din cele 3 zile vor fi profunde si fara precedent pentru toti cei care au ales sa evolueze spiritual. Va fi si primul portal al ascensiunii pentru un numar de suflete. Nimic nu va mai fi la fel (desi marea majoritate a oamenilor inca va crede ca e asa) pentru noi, in sensul Divin al cuvantului. Nu uitati insa, vantul ne va bate puternic in panze, dar este foarte important cum le orientam. Vom manifesta Iubire, Compasiune, Gratitudine, Geniu Creativ orientat catre cel mai inalte bine al tuturor ? Eu asa vizionez si atunci vom fi pe directia fluxului cosmic Divin si al Planului Divin pe care bunul Dumnezeu il are pentru noi.
Ma bucur daca informatiile cuprinse aici va pot fi de folos si vizualizez ca cel mai inalt bine sa se petreaca pentru noi toti.
 
Adrian
 
daniilgaucan.wordpress.com