joi, 13 decembrie 2012

Mesajul Pleiadeenilor




Un apel la trezire transmis Familiei de Lumină

Fără altă introducere, iată un foarte scurt documentar despre mesajul extratereştrilor din sistemul stelar al Pleiadelor, destinat nouă, Pământenilor.

"Există o multitudine de culturi şi societăţi care se află în imensitatea Universului. Iar aceste societăţi şi culturi au venit şi au plecat de pe această planetă încă de la începuturi. Nu numai noi, Pleiadienii, am venit să vă asistam. Suntem doar unul din grupuri de pe un anumit sistem solar. Sunt mulţi cei care au venit aici din multe motive..."

"Majoritatea grupurilor extraterestre sunt aici pentru a susţine evoluţia voastră spirituală. Dar sunt şi alţii aflaţi aici din alte motive..."

"Vă oferim versiunea noastră asupra lucrurilor, pentru a vă aduce la un nivel ridicat al conştiinţei. Nu dorim să spunem că aceasta, şi numai aceasta, este versiunea care arată cel mai corect cum stau lucrurile. Toate aceste învăţături au un scop foarte înalt. Iar istorisirile pe care vi le spunem sunt făcute pentru a vă aduce la un nivel ridicat de conştiinţă. Aceasta este intenţia noastră."

Vă invitam să vizionaţi acest documentar pentru a afla mesajul Pleiadeenilor:


Sursa: salt-in-constiinta.blogspot.ro/

APOCALIPSA TERESTRĂ LA 21 DECEMBRIE 2012?


Calendarul civilizaţiei maya din peninsula Yucatan, din America Centrală, conţine după opinia specialiştilor cosmologi o dată fermă pentru şfârşitul actualei civilizaţii umane: 21 decembrie, 2012. Fenomenele  precursoare acestui fatidic eveniment – cutremure devastatoare, inundaţii catastrofale, invesarea polarităţii magnetice tereste, etc. - fiind în curs de desfăşurare. Dealtfel, potrivit concluziilor oamenilor de știință, civilizația actuală a omenirii se află la sfârșitul ciclului de dezvoltare.
         La 21 decembrie 2012 are loc alinierea Pământului şi a Soarelui nostru cu centrul galaxiei Calea Lactee, fenomen ce are loc la un interval de 26.000 ani (mai exact, la 25.920 de ani). Oamenii de ştiinţă au descoperit că în centrul galaxiei există o gigantică gaură neagră, a cărei masă este echivalentă cu 4.000.000 sori. Găurile negre din universul cunocut sunt paranormale, neputând fi explicate prin legile fizicii actuale. Au gravitaţie infinită şi pot să „înghită” planete și sisteme solare, pe care le comprimă la nesfârșit. Nici lumina nu scapă atracţiei gravitaţionale a unei găuri negre.
         În cele ce umează, ne vom ocupa de unul dintre fenomenele precursoare a marelui eveniment cosmic, schimbarea polarităţii magnetice terestre. Nu se pune problema dovedirii existenţei acestui fenomen geofizic. Oamenii se ştiinţă au venit cu dovezi irefutabile că în istoria sa de 4,5 miliarde de ani, planeta Pământ și-a schimbat polaritatea magnetică de mii de ori. Polul sud a devenit polul nord, iar polul nord s-a deplasat în locul polului sud în repetate rânduri. În prezent, polul magnetic nord se deplaseză în direcţia Rusiei cu 64 kilometri pe an, deci cu 175 metri în 24 de ore.
         Ne interesează dacă schimbarea polarităţii magnetice a Pământului se va produce brusc, sau va avea loc în timp relativ îndelungat. Recent, a fost răsturnată ipoteza potrivit căreia schimarea polarităţii magnetice a Terrei va dura 1000 de ani. Date credibile adunate de oameni de ştiinţă sunt fără echivoc: inversarea polilor magnetici tereştri se va realiza în cel mult o oră!
         Carotele rocilor extrase de către geologi în nordul Norvegiei şi în sudul Australiei, atestă că, cu 5200 de ani în urmă a avut loc o inversare instantanee a polarităţii magnetice terestre, eveniment ce a marcat intervalul de 5.200 de ani, relevat de calendarul mayaş pentru cel de-al patrulea ciclu al civilizaţiei umane. La fel a reieşit şi din observaţiile ştiinţifice făcute sub un ghețar din America de Sud, sub care s-au găsit plante de baltă specifice climei subtropicale, care au fost acoperite intantaneu de gheaţă cu 5.200 de ani în urmă.
         Printre fenomenele conexe inversării polilor magnetici ai Pământului  se numără şi dispariţia pentru un timp a atmosferei, fenomen ce se produce în situaţia reducerii drastice a magnetismului terestru. Are loc totodată, reaşezarea plăcilor tectonice, cu fenomenele aferente: cutremure, erupții vulcanice violente, valuri tsunami, inundaţii catastrofale, uragane dezastruoase.
         Rămâne întrebarea, dacă pe data de 21 decembrie 2012 va avea loc procesul inversării cvasi-instantanee a polarităţii magnetice terestre, sau se vor activa la scară planetară fenomene precursoare acestui eveniment geomagnetic.
         Potrivit testelor extrasenzoriale făcute de autor asupra focarelor geopatogene seismice, în viitorul apropiat nu se prevăd fenomene geofizice de proporții catastrofale. Prin urmare, inversarea polarității magnetice trerestre și diminuarea geomagnetismului vor continua în mod lent, însoțite de seisme, erupții vulcanice, inundații și uragane aferente. Potrivit testelor extrasenzoriale, în mod cert apocalipsa terestră nu va avea loc la 21 decembrie 2012. Pământul va trece de centrul Galaxiei, fără evenimente terestre majore.
         Bulversarea magnetică terestră cauzată de schimbarea polarității magnetice a Pământului, a diminuării magnetismului Terrei și a procesului actual al inversării polarității magnetice solare, va induce efecte nedorite în plan psihologic uman și animal, mai ales în cursul nopților, când mareea magnetică atinge cote maxime.
Ar fi indicat să recitim editorialul scris de Duncan M. Roads, publicat în NEXUS new times magazine, reluat în Jurnal Paranormal cu titlul „Relaţia omenirii cu fiinţe nonterestre” precum și articolul „Ce sunt focare geopatogene”. Și să renunţăm totodată la comoditatea noastră ancestrală şi să ne activăm abilităţile extrasenzoriale latente, aflate în subconștientul nostru. Vă garantez că vom avea nevoie în curând de ele.

Sursa: jurnalparanormal.ro

Facebook implementează în linişte un plan de a distruge televiziunile


Managerii reţelei Facebook au adoptat de curând o nouă “formulă magică”: aceea că audienţa Facebook este echivalentă cu cea a trei meciuri de Super Bowl, zilnic, prezintă BusinessInsider.com.
Se pare că, această declaraţie este un indiciu al modului în care Facebook intenţionează să înceapă să atragă banii de publicitate, care momentan merg către televiziuni. Recent, Facebook a făcut trei mişcări interesante care indică un eventual atac asupra bugetelor de publicitate:
- Facebook este acum al doilea cel mai mare server de videoclipuri online, după YouTube. Deşi Facebook este pe locul doi la mare distanţă de YouTube, acesta este un progres uriaş.Reţeaua de socializare prezintă mai multe videoclipuri decât Yahoo!, Vevo, Microsoft, AOL şi oricare alt server online.
- Facebook are un parteneriat cu Nielsen, pentru a dezvolta “Campania de Ratinguri Online Nielsen” (OCR), care măsoară audienţa pentru campaniile publicitare Facebook într-un mod asemănător cu cel prin care Nielsen măsoară audienţa televiziunilor, prin analiza frecvenţei şi a acoperirii. Rezultatul este acela că, acum, este mult mai uşor pentru marile agenţii de publicitate să îşi compare rentabilitatea investiţiei lor în televiziune cu rentabilitatea investiţiei lor în Facebook.
- Facebook are un parteneriat cu Datalogix, o companie de date privind consumatorii. Acest parteneriat permite agenţiilor de publicitate să îşi vizeze proprii clienţi cu reclame în interiorul Facebook-ului şi să facă o comparaţie între acele campanii şi diferite grupuri de control, care nu le-au vazut până acum. Astfel, se poate calcula câte vânzări a realizat o anumită campanie Facebook.
Combinând aceste informaţii cu “formula magică” că Facebook este mai mare decât meciul de Super Bowl, evenimentul de televiziune cu cea mai mare audienţă, rezultă că intenţia clară aFacebook de a “culege” banii obţinuţi până acum de mass-media televizată.
Lucy Jacobs, director de operaţiuni pentru Spruce Media, care se ocupă de cumpărarea de publicitate pe Facebook, de aproximativ 150 de milioane de dolari anual, pentru companii precum Samsung sau P&G, spune că “Facebook este 100% înarmată pentru a dărâma aceste bugete de televiziune”.
Bineînţeles, Jacobs spune că acest lucru nu se va produce peste noapte. Este încă foarte “uşor” pentru agenţiile de publicitate să continue să cumpere spaţiu publicitar la televizor:infrastructura şi obiceiurile există de ani de zile şi nu vor fi uşor de schimbat.
În aceeaşi ordine de idei, Rob Leathern, director executiv la Optimal, o companie analitică de mass-media socială, spune: “Cred că le-ar plăcea să se întâmple acest lucru”. Din nou, la fel ca şi Jacobs, Leathern indică faptul că “acest transfer de bani de la televizor către Facebook va fi un proces pe termen lung”.

  • Facebook nu are de ales: are nevoie de videoclipuri pentru a prospera
Facebook se află sub presiunea de a construi o ofertă mare, robustă de videoclipuri pentru a putea elimina concurenţa internaţională.
În Rusia, Facebook are doar 7 milioane de membri. Marea reţea socială internă este VKontakte, care este, evident, o imitaţie a Facebook-ului. VKontakte are 40 de milioane de membri. Motivul pentru care această reţea este populară este acela că permite un flux gratuit de filme piratate. Foarte mulţi ruşi îşi petrec serile conectaţi pe această reţea, pentrua urmări un film (ilegal), fără a plăti vreo taxă.
Desigur, Facebook, nu poate oferi copii ilegale ale filmelor. Însă, poate face ceea ce YouTube, de la Microsoft, a făcut: să ofere un volum uriaş de videoclipuri a căror conţinut este gestionat de cei care deţin drepturile de autor. Vizualizarea videoclipurilor online “mănâncă” deja din ratingul televiziunilor şi din banii pe reclame.
Aici lucrurile devin interesante: principala diferenţă între un videoclip Facebook şi unul YouTube este acela că audienţa Facebook este conectată pe reţea atunci când vizionează un astfel de videoclip, iar Facebook poate permite agenţiilor de publicitate să îşi vizeze utilizatorii folosind toate datele disponibile pe profilul fiecărui utilizator.
Prin comparaţie, pe YouTube există un număr uriaş de vizitatori anonimi care urmăresc diferite videoclipuri, nefiind necesar să se conecteze pe profilul lor pentru a vedea conţinutul.
Din acest motiv, Facebook are un avantaj cert, pe care televiziunile nu pot nici măcar sperasă-l egaleze vreodată. Singura întrebare este: poate Mark Zuckerberg să construiască această afacere? Sursa : financiarul.ro
           2blackjack1.wordpress.com

Vladimir Putin: Familia in Rusia trebuie sa aiba minim 3 copii. Pentru ca Rusia sa fie puternica si suverana, trebuie sa fim mai numerosi


Vladimir Putin
 Presedintele rus Vladimir Putin a facut apel miercuri la cetatenii rusi sa faca mai multi copii, cel putin trei in fiecare familie, pentru ca tara sa nu saraceasca si sa nu devina incapabila sa isi “pastreze teritoriul”, potrivit AFP. “Cred ca norma in Rusia trebuie sa devina o familie cu trei copii”, a declarat el in discursul anual in fata natiunnii, adaugand ca pentru acest lucru mai sunt “multe de facut”.
“Trebuie sa punem in aplicare conditii favorabile, in primul rand pentru femei, asa incat sa nu le fie teama ca nasterea celui de-al doilea sau al treilea copil le va pune capat carierei”, a adaugat el.
Autoritatile ruse evalueaza mijloacele de incurajare financiara pentru familiile care aleg sa aiba un al treilea copil si analizeaza rezolvarea rapida a problemei lipsei gradinitelor.
Potrivit lui Putin, rusii trebuie sa privilegieze familiile numeroase pentru ca Rusia sa nu devina in timp “o tara saraca, imbatranita si incapabila sa pastreze independenta si chiar teritoriul”. “Daca natiunea nu este capabila sa se pastreze si sa se reproduca, atunci nici nu mai avem de un dusman extern, caci totul se va prabusi de la sine” a avertizat el. “Pentru ca Rusia sa fie puternica si suverana, trebuie sa fim mai numerosi”.
Rusia are in prezent circa 143 milioane de locuitori, pierzand peste 5 milioane dupa destramarea URSS in 1991, iar studiile publicate in ultimii ani prevad un declin demografic serios.
Sursa  : hotnews.ro
              2blackjack1.wordpress.com

RECLAMA - BRAȘOV - Spiritul dacic renaște. Discuții libere - miercuri, 19 decembrie, de la ora 20:30



Miercuri, 19 decembrie, de la ora 20:30, vă invit în Brașov la o discuție liberă despre spiritul dacic și adevăratele noastre rădăcini, cele geto-dacice. Evenimentul va avea loc în Dean`s Irish Pub (www.deanes.ro), la ora 20:30. Rezervările se fac la datele de contact trecute pe afiș.

Daniel Roxin

Iată mai jos invitația Cameliei Bayer ("puiul de dac"), cea care ne-a făcut bucuria organizării acestei întâlniri:

 "Daca vrei sa afli cine esti si de unde vii cu adevarat, daca esti curios sa descoperi realitati pe care nu le cunosteai despre inaintasii nostri, bravii si inteleptii daci, te asteptam cu drag la intalnirea de miercuri, 19 decembrie, ora 20:30, de la Dean`s Irish Pub, unde Daniel Roxin si invitatul sau, Valentin Roman, te vor purta inapoi in timpurile stravechi ale antichitatii, pe meleagurile din spatiul Carpato-Danubiano-Pontic, pe urmele unei culturi fascinante, care a influentat civilizatia europeana intr-un mod pe care manualele de istorie nu ti l-au prezentat asa cum ar merita."

Camelia Bayer, Dean`s Irish Pub - Brașov
www.deanes.ro

http://danielroxin.blogspot.ro

Inainteeeeee, popor roman!!!



moshu
Sursa: daniilgaucan.wordpress.com

Conferinţa din 02.12.2012 – partea a 3-a


Pasul 4: Conştientizarea şi asumarea propriei realităţi, propriei creaţii.
În momentul în care te rogi, faci eforturi şi spui „Mi-a dat Dumnezeu” adică cineva din afara ta, nu creşti în interiorul tău, iarăşi eşti separat de tine. În momentul în care realizezi că te-ai trezit în fiecare dimineaţă la 5 şi ţi-ai creat ziua şi aşa a fost, am reuşit să fac asta, asta şi asta. Această conştientizare te ajută pe tine să creşti ca Scânteie Divină.
Autor articol: Niculina Gheorghiţă
În această stare creşti dar ca Spirit nu în orgoliu pentru că Sinele nu are orgoliu. Tu conştientizînd împlinirea respectivă îţi schimbi atitudinea, şi realizezi că ai gândit aşa, şi chiar s-a întâmplat şi devii responsabil de propria realitate şi de reuşite şi de eşecuri. Realizând că tot tu le-ai facut nu mai dai vina pe cineva din afara ta, din exterior (Dumnezeu, diavolul, altul,etc). În momentul în care conştientizezi devii responsabil, de fiecare gând, pentru că aşa cum ţi-ai creat ceva bun aşa poti să creezi şi ceva distructiv. Trăieşti responsabilitatea propriei creaţii.
Sunt multi oameni care spun că se lasă în voia lui Dumnezeu pentru că ştie el ce e mai bine pentru el. Iar eu le răspund că Dumnezeu ştie întotdeauna ce e mai bine,pentru că este creatorul nostru. Dar tu ştii ce îţi trebuie? Sinele (spiritul nostru) care este în comuniune cu Dumnezeul Central ştie întotdeauna ce e mai bine să faci ca să ajungi acolo unde îţi poţi manifesta divinitatea din tine. Dar cine nu ştie? Mintea şi personalitatea noastră nu ştiu. Ce avem de făcut este să curăţim acestă minte de toate progrămelele care ne ţin în anumite limite pentru că noi de fapt suntem nemuritori şi nelimitaţi. În momentul în care spui „Sunt mintea nelimitată a lui Dumnezeu” ţi se mai pare ceva imposibil?
Pasul 5Celebrarea sau bucuria de a trăi propria realitate conștient.
Celebrarea este fenomenul prin care ne creşte Spiritul, se dezvoltă Scânteia Divină, noi venim ca nişte scânteiuţe aşa mici pe Pământ luăm un trup, un costum şi ne creăm o minte după care scopul scânteiuţei este să crească să ne putem uni cu toţii la nivel de Sine. Astfel creştem celebrând.
Starea firescă a Sinelui nostru este bucuria, în momentul în care te bucuri creşti. Vi s-a întâmplat ca momentul în care vă bucuraţi să simțiți cum creşteți, cum ceva în voi se mişcă sau apare o căldură la nivelul inimii? Stare aceea de bucurie imensă face să-ți crească sufletul şi îți dai seama că oricând poţi să mai faci acel lucru, nu mai ai nici o limită, adică poți. Dacă ai trăit o dată ceva nimeni nu poate sa-ţi ia acel adevăr, cum că l-ai trăit. De ce nu poate să ţi-l ia nimeni? Deoarece trăit de tine devine adevăr pentru tine, nu mai e doar la nivel de minte, nu mai este filozofie. Tot ce găsiți în cărţi, sau vă spune cineva din exteriorul vostru sau vă spun eu, pentru voi este filozofie. Pentru mine care am trăit lucrurile astea nu mai sunt doar la nivel de minte de filozofie ci la nivel de Spirit, de adevăr experimentat, trăit şi celebrat. După veţi spune, da s-a întâmplat pentru că am gândit aşa și am crezut în asta şi s-a manifestat. În acel moment prinzi încredere, creşti şi îţi schimbi atitudinea.
Practic pentru a ne crea realitatea avem: în primul rând să ştiu ce vreau, să mă informez și să susțin cu informații ce îmi doresc, să fac disciplină, să conștientizez că s-a întâmplat un anumit lucru pentru că eu am acționat și ultimul pas e să mă bucur.
E simplu: sunt cinci paşi pentru a vă crea realitatea pe care vi-o doriți voi. Aveți 29 de zile la dispoziţie în care puteţi face lucrul acesta. Cei care aveţi creierul lucrat, adică cei care se ocupă de acest domeniu de mai mult timp, vi se va întâmplă mult mai repede să se creeze o nouă atitudine. Deci, se poate întâmpla de azi pe mâine dacă tu crezi, sau de azi în 5 minute, tot la fel, dacă tu crezi. Dar pentru a crede e important să îţi cureți mintea de tot ceea ce spune ”nu se poate”, ”nu îmi este permis”, ”cine sunt eu ca să mă iubească Dumnezeu?”, ”sau cine sunt eu ca să mi se întâmple toate aceste lucruri?”. Acestea sunt viruşii care nu ne lasă să ne manifestăm cu plenitudine din interiorul nostru și așa cum suntem noi de fapt. Băgați un antivirus. Începând de astăzi aveţi şansa. Credeți și vedeți dacă funcționează. Încercaţi. Eu vă spun asta pentru că acesta e adevărul meu, pentru că eu însumi trăiesc aşa de foarte mulţi ani și dacă îmi doresc ceva acuma în foarte scurt timp mi s-a împlinit. La baza tuturor împlinirilor şi realizărilor stă credinţa, aşa cum spunea Mântuitotul Iisus Hristos – “Credinţa ta te-a vindecat”, “prin credinţă poţi muta munţii”, “crede şi nu cerceta cum se va împlini”.
Spunea maestru Ramtha că tot ceea ce îţi vine ca dorinţă deja este împlinit în cer. Ce ai de făcut este să fii acasă, să îi deschizi uşa şi să primeşti bagajul, să primeşti coletul. Când eşti în contact cu Spiritul tău Divin, nu ai să ceri ceva care să facă rău cuiva din jurul tău.
Eu vă recomand să începeţi cu trei programe, să vedeţi cum funcționează. Programul pentru a fi în concordanţă cu ce este în interiorul tău este astfel: ”Eu sunt dintotdeauna la serviciul potrivit”. Eu repetam o astfel de afirmaţie de 21 de ori pe zi, pentru că citisem eu într-o carte, ca să transmiţi din conștient în subconştient este nevoie să repeţi de 21 de ori. Cei care au făcut cercetarea au avut sute de participanţi, și într-adevăr, cu cât au spus mai de mai multe ori, cu atât s-aa realizat mai repede dorinţa. Limita dintre conștient şi subconștient este de 21. La un moment dat ai să spui o dată şi bine. De ce credeți că repetăm de 21 de ori? În primul rând pentru disciplină pentru că așa ne-am creat până acum rețele neuronale, şi în al doilea rând pentru a crede. Când crezi în ceva, ai spus o dată şi s-a împlinit. Când repeți de multe ori afirmaţia sau dorinţa, o faci pentru ca să creadă și mintea. Dacă conduceam maşina de la Iaşi până la Bacău, tot drumul repetam aceste afirmaţii, decât să îmi umble mintea aiurea, decât să mă gândesc la ce am făcut ieri, la ce voi face mîine, sau ce spune unul sau altul. Şi astfel eram în prezent şi îmi îmi cream şi linii de destin pentru viitor. Conduceam maşina, eram foarte atentă, dar în acelaşi timp îi dădeam minţii instrucţiuni ”tu asta faci acum”, ”tu repeți asta”. Deci, mintea noastră trebuie să ruleze tot timpul. Dacă îi dai un program, ea asta ştie să facă foarte bine, să ruleze.
Există o diferenţă între ataşament şi creare de programe neuronale? Da. La început, pentru că nu eşti obşnuit să creezi reţele neuronale prin programe conştiente, mintea ta dacă nu are ce face ţintit se duce cu gândul în trecut, în viitor sau la alţii. Din momentul în care tu Sine, începi să îi spui minţii şi tu crezi că se va întâmpla, devine obişnuinţă şi pentru minte să ruleze ce îi spui tu ca Sine. Nu te ataşezi, ci crezi – e o stare total diferită. În spatele ataşamentului este frica de a nu pierde ce ai sau vei dobândi. În momentul în care te-ai ataşat nu dai voie, nu dai spațiu să se materializeze. Când ești prea încrâncenat nu o să întâmple. Credința e atunci când deja crezi că o să se întâmple, este o stare ca o certitudine, ceva din tine ştie că aşa va fi.
Putem scrie aceste afirmaţii? Da. Scrisul este o altă modalitate de a-ţi creea realitatea. Scrisul e ca o semnătură magnetică. Când ai scris e ca și cum s-a dus pe drumul spre împlinire. Aşa să fie!.
Sursa: holisterapi.wordpress.com

Nasterea Noului Soare: 12:12:12-21.12.12


delfin
De Lauren, 9 decembrie 2012 (ii multumim Anei Nicolai)
Inainte sa trecem la ultimul raport 5D, din 2012… Consiliul Suprem Pleiadian ne roaga sa ne reunim mai intai energiile, în rugaciune si sa incepem cu o invocare, ca sa consacram aceasta luna deosebit de sacra:
„Binecuvantata Mama, datatoare de viata… binecuvantat Tata, creator al vietii… Sursa a intregii Creatii… va invocam în momentele noastre de triumf, ca sa ne unim în rugaciune. Intentiile, inimile, mintile si vehiculele noastre fizice sunt curate. Din interiorul nostru, aducem sacrul cod al inaltarii, din veneratie fata de Tot Ceea ce Exista, din recunostinta pentru Tot Ceea Ce Va Fi. Sfatuiti-ne, calauziti-ne, duceti-ne mai departe… binecuvantati-ne, în timp ce ne deplasam în aceasta Noua Lume.  Ne unim cu voi, din toata inima, cu bucurie.”
 – Consiliul Suprem Pleiadian
În TOATE timpurile
Iata-ne, deci, în sfarsit… in ultima luna din vestitul an 2012, indreptandu-ne cu indrazneala spre un loc în care niciun om nu a mers pana acum.  (De fapt, mi se spune ca nimeni din universulnostru nu a incercat sau nu a reusit ceea ce reusim noi sa realizam: sa devenim un corp de Lumina, integrat în forma fizica!) Va aduceti aminte de momentul în care ati aflat, pentru prima data, de procesul inaltarii noastre planetare si cat de indepartata parea acea data??? Eu da. Era atat de indepartata, incat am refuzat total sa cred ca supliciul din viata mea ar putea continua atat de mult timp. Numai ca nu a continuat… ci a devenit si mai aprig. 8O
ACESTA este, insa, acel moment… finalul grandios. Si, chiar daca e posibil ca toate recentele eclipse, activitatea solara, alinierile astrologice si portalurile numerice sa ne faca sa ne simtim indeajuns de mizerabil ca abia sa ne mai pese, detasarea pe care o produce aceasta intensitate este, de fapt, un dar minunat… care ne ajuta sa neutralizam, cu eficienta, orice polaritate restanta în interiorul nostru, fara sa ne mai impotmolim în obisnuita si lipicioasa mizerie egotica, ce insoteste intotdeauna planul 3D. Astazi, maine si pana în noul pe vecie, nu ne mai ramane absolut nimic de facut, decat sa FIM IUBIRE (adica, neutri).
Referitor la noul pe vecie… unul dintre primele lucruri pe care mi l-a impartasit Consiliul Suprem Pleiadian, despre mult anticipata zi/luna/an de 21 decembrie 2012, este ca acest moment deosebit din timp, reprezinta „momentul TUTUROR timpurilor”.
Ei explica mai departe, ca Soarele nostru (solstitiul din decembrie)… pe care ei il numesc un Dumnezeu tata… se aliniaza cu centrul Caii Lactee… pe care il numesc Dumnezeu mama… ca sa creeze mult asteptatul eveniment (de fuziune) – care, potrivit calendarului mayas, inseamna sfarsitul unui ciclu de 26.000 de ani si nasterea (colectiva) a unei noi ere mondiale. Pentru ca nu am experienta în astrologie si, prin urmare, o structura pentru ea, în mod sarcastic politicos, cei din lumea nevazuta prezinta informatiile intr-un stil indeajuns de simplu, pentru ca eu sa le inteleg, lasand sa se inteleaga ca, în acea zi, Dumnezeu Tatal va face sex cu Dumnezeu Mama, pentru a desavarsi uniunea sacra, necesara nasterii noii noastre lumi fizice. :mrgreen:
Se pare ca aceasta fuzionare (tantrica?), a energiilor masculine si feminine, in acest „pantec galactic al creatiei/canal galactic, al nasterii cosmice”, va crea o convergenta a (dualitatii) liniilor temporale – în  unitate sau „TOATE timpurile” – în care noi (omenirea) ne vom deschide, ca sa primim informatii din centrul galactic, prin Soarele nostru, care va fi responsabil de trecerea noastra de la constiinta dualitatii, la constiinta unimii.
Din perspectiva pleiadiana, pe 21 decembrie, Soarele pur si simplu va renaste din ceea ce ei numesc „Sursa Sursei”… momentul în care Soarele va incepe sa se ridice, din nou, din ecuatorul galactic – care, potrivit mayasilor, constituie momentul renasterii noastre spirituale… în care, în esenta, noi (omenirea) atingem punctul cel mai de jos si incepem sa ne dezvoltam în directialuminii noului Soare. Acesta este momentul de cotitura, SFARSITUL si INCEPUTUL… incheierea unei linii temporale de evolutie liniara si inceputul unei linii temporale de evolutie cuantica.
Dupa acest insondabil moment din „timp”, (noul) Soarele va fi capabil sa transmita energia IUBIRII Universale (a punctului zero/a Sursei), din centrul galactic. Sosirea energiei IUBIRII universale, pe planeta noastra, este lucrul pentru care lucram de foarte mult timp… ea este nectarul, elixirul Creatiei… pe care Cele Sapte Surori au numit-o mereu, energia renasterii/reinnoirii/invierii/reincarnarii/transfigurarii etc.
Ceea ce dorim cel mai mult, pentru fiecare dintre voi, este sa participati la experienta acestei IUBIRI transcendentale… genul de IUBIRE care elibereaza, care deschide usi si aprinde scanteia de IUBIRE, în toti ceilalti. Acesta este tot scopul calatoriei spre realizare: sa deveniti o individualitate, în mod cat de autentic puteti FI si sa impartasiti acea individualitate, în timp ce sunteti conectati constient, la minunatia colectiva a Unimii.  – CSP
Stratul protector 5D
Pe langa acest eveniment promitator, se pare ca, în mod simultan, vom descarca si noi transmisii solare sau fotonice, din Soarele nostru central (si astrul meu natal!) Alcyone, precum si din (mai marele) marele Soare central – sau „Soarele din spatele Soarelui”, cum il numesc unii – Sirius,aflat intr-un fel de aliniere speciala cu centrul galactic.  [Fiindca veni vorba, cand am cercetat aceste informatii, am descoperit ca, în aceeasi zi (21 decembrie) în care Soarele nostru incheie o orbita de 26.000 de ani, în jurul Soarelui nostru Central (Alcyone), Alcyone din Pleiade incheie si ea o orbita, în jurul marelui Soare Central (Sirius), care se pare ca dureaza milioane de aniDe parca toate astea nu erau indeajuns de greu de digerat.]
CSP spune ca aceasta aliniere speciala a „sorilor” va crea un vortex energetic necesar, care va face posibila tranzitia – mai exact, ne va sustine tranzitia, de la constiinta liniara, la constiinta cuantica:
Energiile rezultante, transmise din sorii centrali, vor produce un camp de forta comparabil vidului. În aceasta stare, Pamantul si locuitorii sai vor avea capacitatea de a „trece” intr-o noua dimensiune a realitatii, care nu este limitata de timpul si spatiul liniar, ci e capabila, în schimb, sa il dicteze. Vrem sa spunem ca modelul constiintei 5D serveste ca un strat protector pentru dimensiunile 1-4, fapt ce le ofera celor constienti în plan cosmic, capacitatea de a lucra, în mod simultan, atat în taramurile unitatii, cat si în taramurile separarii. Aceasta stare de vid reprezinta imbinarea tuturor sistemelor de realitati posibile, intr-un singur camp morfic (de inteligenta), cel de Unime, la care veti avea acces, continuu si direct.  – Consiliul Superior Pleiadian
Ei explica faptul ca, pentru cei care se apropie de starea de om divin, toate potentialurile realitatii polarizate vor fuziona in campul (morfic) de Unime, ca urmare a tuturor alinierilor din 21 decembrie. Intelegand ca toate campurile morfice sunt rezultatul unui camp morfic fundamental (de Unime), incepe sa fie logic ca vom fi conectati (constient) la 5D, în timp ce suntem impamantati (fizic) in 3D – în acelasi timp.
Cu alte cuvinte, în final vom trai o (noua) experienta umana, în care nu este sacrificat nici aspectul spiritual, nici cel material… lucru pe care eu l-am numit „sa traiesti o viata 5D, intr-o lume 3D”…  în plan cosmic, fiind concentrat pe 5D (sau pe dimensiuni superioare), în timp ce esti terestru, în 3D – stare în care putem simti UNImea divina si individualitatea unica, în mod simultan.
Cei din CSP imi spun ca acest lucru e posibil deoarece puntea dintre 3D si 5D s-a prabusit, ca 4D s-a unit cu 3D:
Dintr-o perspectiva matematica/fizica, modul în care functioneaza acest lucru este destul de complex, asa ca il vom simplifica, spunand ca legea cauzei si efectului, care depinde de timp si spatiu, devine, în esenta, legea UNImii, care depinde de campul unificat. Pe masura ce, în plan personal, ajungeti la aceste campuri de niveluri superioare de constiinta, destramati voalul (4D) care separa 3D si 5D, facand ca experienta voastra sa fie 3D si 5D, fara a mai exista tamponul sau temporizatorul de densitate. Aceasta convergenta da nastere capacitatii de transcendere a timpului si spatiului, în timp ce continuati sa fiti prezenti fizic în cadrul lor. La acest lucru ne referim, atunci cand afirmam ca 5D este un strat protector al dimensiunilor 1-4… existati simultan în toate taramurile, avand cunoasterea si, prin urmare, puterea data de UNImea, ce se suprapunepeste experienta voastra umana „constienta”, de separare. Si acesta este, prieteni ai nostri de pe Pamant, punctul în care incepe noul joc…

La multi ani, de ziua ReNasterii voastre!
Pentru noi, urmatorul moment important (cititi: colosal) si de pregatire pentru reinitializarea din 21 decembrie, este un fel de „reconciliere” ce va avea loc, incepand cu codul nostru numeric triplu (ultimul din acest secol), din 12.12.12. Cei din lumea nevazuta numesc acest jalon important „reconcilierea sufletului/reunirea aspectelor pierdute”, în care vom cunoaste aici, în lumea fizica, parti din sufletul nostru, la care nu am avut acces, de foarte multe vieti… daca am avut cumva.
În ziua de 12.12.12, exista o deschidere cosmica, ce depinde de stadiul în care va aflati pe drumul personal de inaltare. Aceasta deschidere creeaza portalul energetic de transcendenta. – CSP
Acest portal si activarea finala marcheaza definitivarea structurii retelei cristaline a unimii, tiparul geometric complex ce va face sa vibreze energia (13) IUBIRII universale, in corpul nostru fizic si in sistemul circulator al corpului Pamantului. (În mod interesant, Stephanie Azaria spune ca, la o zi dupa 12.12.12, în ziua de Luna Noua din 13 decembrie… sfarsitul a ceea ce ea numeste gaura de vierme a eclipsei, care a inceput pe 13 noiembrie… vom ajunge în zona Sagetator din constiinta noastra, care ne va conduce la a 13-a constelatie, Ofiucus!) In cel mai recent raport al meu, am mentionat ca Ofiucus va fi responsabila de activarea portalului fizic, prin care le va fi transmisa armonica IUBIRII universale (unificate), planetei, omenirii care urca pe o noua treapta si intregii materii fizice, la frecventa lui 13. Evident ca nu e intamplatoare toata aceasta convergenta.
CSP se refera si la faptul ca portalul de triplu 12 constituie momentul NOSTRU major – în timp ce ziua de 21 decembrie este mai mult un moment de importanta planetara – prin aceea ca 12:12:12 marcheaza sfarsitul real al initierii noastre si activarea constiintei Christice… portalul nostru personal catre unime, prin intermediul retelei cristaline… pentru cei pregatiti, prin definitivarea ADN-ului nostru de 12 spirale/sistemului nostru de 12 chakre.
(Dupa cum am discutat în raportul anterior, a 13-a noastra spirala are rolul de energie deosebit de iluminatoare, care ii permite IUBIRII universale sa intrepatrunda intregul sistem al ADN-ului nostru de 12 spirale, imprimand tiparul divin original, în corpul fizic, mental si emotional si umpland fiecare celula cu Christosul inviat (inteligenta). Cu alte cuvinte, a 13-a spirala din ADN este inteligenta conducatoare, care detine toate informatiile necesare pentru a trai (fizic), în starea de maestru inaltat. Codurile de Lumina specifice acestei frecvente (a inaltarii) au fost activate pe 13 noiembrie si, din cate inteleg, vor deveni operative pana pe 13 decembrie si integrate pana pe 13 ianuarie)
Pe langa faptul ca portalul 12:12:12 (si geometriile lui de lumina, rezultante) ne va face pe toti receptivi la nivelurile cele mai inalte ale constientei si perfectiunii divine, el este si o acordare dinamica si exacta a frecventei, ce va fi responsabila de unificarea fizica a spiritului si materiei, care va duce la (re)unirea mintii, corpului si sufletului.
Aceasta acordare nu este ceva ce vom simti toti în aceeasi zi – ci, mai degraba, în mod succesiv, pe masura ce ultimul portal triplu pentru inaltarea noastra cosmica activeaza si finalizeaza codurile necesare emanciparii noastre (3D). Mi-a fost subliniat faptul ca 12:12:12 seamana cu inceputul sfarsitului, momentul de „pornire a motoarelor”, dinaintea inaltarii planetare – ceea ce inseamna ca perioada dintre 12.12.12 si 21 decembrie 2012 va fi foarte insemnata în privinta cresterii progresive a intensitatii.
Va spunem toate acestea cu multa prevedere, pentru ca, printre cei care citesc aceste randuri, exista unii care nu vor simti transcendenta prin aceasta poarta stelara. Asa cum am spus alte dati, nu toti sunt totali stapani pe experienta umana, deocamdata. Acest portal este doar momentul de inaugurare, inceputul unei experiente umane cu totul noi, care acum le este posibila tuturor, dar pe care multe suflete vor alege si nu vor alege sa o intrupeze, la timpul lor.
Vor exista alte deschideri, ce vor aduce noi valuri de suflete care au facut alegerea de a trai IUBIREA, ca pe forta lor calauzitoare – aceasta este doar prima de acest gen. Acelora dintre voi aflati relativ de curand pe drumul inaltarii – cei care nu au facut primul pas, ca sa spunem asa – le spunem să nu fie nemultumiti, ci mai degraba inspirati, de lucrurile pe care cei dinaintea lor le-au facut posibile pentru toti. Acesta nu este un concurs, ci un proces, caci cei din fruntea paradei au fost, candva, în spate. Calatoria Acasa este o experienta individuala – dar colectiva. Inainte sa puteti deveni o parte din Unu, trebuie sa deveniti un om intreg.
Acelora dintre voi care va reuniti în taramurile Unimii, va spunem… La multi ani de ziua re-nasterii voastre! Din adulti spirituali, va transformati în prunci cosmici… (re)intrand în lume din nou, ca si cand ar fi pentru prima oara. Renasterea voastra cosmica este punctul de pe axa centrala, în jurul caruia va evolua si se va invarti noua voastra viata, o expeditie care va va duce pana la stele si dincolo de ele, intr-un sens foarte literal. Acestea sunt ultimele voastre clipe în care sa va contemplati calatoria de a ajunge aici, de a va pregati pentru ultimele voastre zile ca oameni limitati(3D). De aici inainte, renasterea voastra colectiva în Unime va fi onorata si celebrata, chiar în aceasta zi… ziua renasterii voastre cosmice!  – CSP

Scurgerea timpului/spatiului
Ca o remarca suplimentara, mi se spune ca pentru cei care sunt pregatiti sa transceanda dualitatea/sa intre în unime (cei pe care pleiadienii ii numesc Membrii Consiliului Noului Pamant) va exista un fel de discontinuitate în matricea noastra timp/spatiu, ce se va produce treptat, intre portalurile 12:12 si 21:12. Ceva legat de o experienta temporara de pierdere a conexiunii cu trecutul nostru, pe masura ce liniile temporale converg si intram în constiinta unimii.
CSP spune ca acesta nu e un lucru de care sa ne temem, caci, în realitate, pentru cei mai multi dintre noi el va fi un sentiment foarte eliberator, aproape euforic, de detasare, care ne va ajuta sa ne eliberam de restrictiile din 3D. (Asta ma face sa ma gandesc la ceea ce ne-au spus, în 2011, Cele Sapte Surori, despre eliberarea de tiparul uman (3D)/procesul de accelerare spirituala, pe care ele l-au numit „momentul adevarului”, cum este darul de gratie… un termen pe care ele l-au folosit ca sa identifice procesul ce urmeaza unificarii energiilor sacre (M/F)… un aflux de vitalitate divina, în corp.)
Acestea fiind spuse, mai aflu ca unii vor percepe aceasta discontinuitate a timpului/spatiului mai mult ca pe o moarte intensa (a egoului)/o perioada de pierderi, dar ca, în fond, acesta e doar reversul aceleiasi medalii si ca, indiferent de partea pe care este perceput acest interval de timp (cititi: stadiul în care va aflati pe drumul vostru catre reconectarea personala), în final, rezultatele vor fi aceleasi pentru toti… libertatea.
Acest lucru va fi diferit pentru fiecare, dar nu vor fi experiente incompatibile, în sensul ca vor fi posibile ambele experiente. Mare parte din acest lucru este determinat de genetica inaltarii – sau ceea ce am numi nivelul superior al ADN-ului vostru. Pentru aceia care si-au finalizat activarile, ea probabil va fi perceputa ca o perioada de insufletire, de eliberare, de calm plin de pace… pentru cei care nu si-au finalizat activarile, probabil va fi simtita ca o moarte intensa a egoului. Retineti ca ambele experiente indica, în esenta, reintoarcerea la IUBIRE. – CSP
SINGURA cale
Pentru foarte multi dintre voi, mai raman cateva momente în aceasta stare duala de minte si, pentru acest lucru, am dori mai intai sa va transmitem un calduros bunvenit Acasa, precum si multe felicitari pentru incheierea unei initieri cosmice lungi si deosebit de anevoioase! 
Chiar daca se poate sa va fi calauzit prin cuvintele noastre, voi sunteti cei care le-ati primit în inima voastra, care v-ati luat angajamentul de a va ridica deasupra a vieti dupa vieti de inrobire karmica si de a va elibera – pe voi si omenirea – de constrangerea sistemului realitatii 3D.
Pentru acest lucru si pentru fiecare dintre voi, nu avem cuvinte sa ne exprimam IUBIREA noastra nemarginita si vesnica recunostinta. Ati facut ca toate lucrurile sa fie posibile. Acestea fiind spuse, intelegeti ca aceste cuvinte de profund respect vor pali, în comparatie cu ceea ce se afla înaintea voastra… – CSP
Un ultim lucru pe care pleiadienii vor sa il discute, il reprezinta ramificatiile saptamanilor ce urmeaza. Ei stiu ca multi dintre noi sunt complet epuizati si ca aceasta ultima calatorie este extraordinara, dar nu usoara… în nicio privinta.
În final, ei vor sa stiti ca IUBIREA vindecatoare ne este intotdeauna accesibila, dar, ca sa folosim aceasta energie non-polarizata, trebuie sa devenim neutri, eliberandu-ne de toate perceptiile ce privesc experienta noastra si de atasamentele fata de ea.  Perceptiile, asteptarile polarizate, absolut toate atasamentele ce provin din mintea 3D nu sunt bine tolerate în acest nou program al realitatii holografice. Patrunderea IUBIRII Universale în lumea noastra, chiar le aduce vibratii binecuvantate celor care sunt maturi spiritual, dar mi se aminteste ca acest grad de IUBIRE nu slujeste mintii separate.
Pentru cei care adopta campul constiintei unificate si care sunt pregatiti sa se uneasca cu tiparul lor divin original, este indiscutabil faptul ca energia IUBIRII universale incepe sa le inunde corpurile. Nu doar pentru ca ea provoaca dureri ca de mama, ci pentru ca acele mici pauze dintre valurile uriase de presiune mentala, emotionala si celulara sunt incarcate de o esenta stralucitoare, diferita de tot ce am cunoscut în aceasta viata.
CSP spune ca aceasta esenta reprezinta Corpul nostru de Lumina, Adam Kadmon, în care intram treptat… tiparul nostru divin si unic, care contine codurile ADN-ului nostru original, ca sa manifeste acea perfectiune în corpul nostru fizic si în lume. Adam Kadmon se aliniaza incetisor, sustinand fiecare nivel din transfigurarea corpurilor noastre, starea de puritate în care putem trai pe baza si prin transparenta inimilor noastre, acea parte din noi care este capabila sa recunoasca si puritatea din ceilalti. Cand transfigurarea noastra se va incheia, IUBIREAva actiona ca un combustibil… intocmai ca o resursa de noua energie si vitalitate. (mai multe detalii despre aceste subiect, vor veni la inceputul anului 2013)
Dar pentru cei care continua sa actioneze dintr-o perpectiva divizata, dintr-o mentalitate polarizata, sa stiti ca aceasta energie se afla aici, ca sa dezintegreze toate programele dualitatii holografice existente. Asta inseamna ca, pentru aceia dintre voi care au aceasta atitudine, presiunea va continua sa creasca, pentru a indeparta cu forta orice structuri ale realitatii care nu mai servesc binelui lor cel mai inalt (si, în consecinta, binelui cel mai inalt al tuturor) pana cand, în cele din urma, vor alege IUBIREA, în toate privintele.
Ca specie planetara, evoluati spre o stare de IUBIRE fara echivoc – dar ca sa adoptati acest grad de IUBIRE, va fi nevoie de munca (launtrica), din partea fiecaruia dintre voi. Va spunem acest lucru, nu ca sa va abatem sau sa va impiedicam de la calea IUBIRII, ci ca sa clarificam aspectele fizice ale IUBIRII, ca sa nu fiti descurajati. Sa stiti ca aceste energii (IUBIREA) se vor intensifica treptat, în urmatoarele aproximativ zece zile, în timpul carora nimeni nu va fi scutit de luarea unei alegeri. Cei care aleg IUBIREA vor fi rasplatiti pe masura. Celor care aleg frica li se va reaminti, în mod repetat, ca IUBIREA este, intr-adevar, singura alegere salvatoare.  – CSP
 Gestionarea asteptarilor
Intensitatea a ceea ce se petrece în aceasta luna este cu mult mai mare decat putem intelege mental. Inima noastra stie foarte bine ce ne aduc urmatoarele saptamani, dar mintea noastra este imprastiata într-un milion de fragmente.
Drept care, am avut recent o convorbire cu corpul meu elemental, care mi-a spus în  multe cuvinte ca, în aceasta luna, „sa am rabdare cu creierul meu”, deoarece sarmana noastra bibilica lucreaza din greu, ca sa faca toate schimbarile (neuronale) necesare pentru finalizarea activarilor ADN-ului nostru.  (probabil ca acesta este si motivul pentru care mi-a luat opt saptamani sa termin acest articol)
Ca intotdeauna, va fi nevoie de ceva timp si rabdare, ca sa integram ceea ce vor insemna pentru noi toate aceste transformari (si descarcari extraordinare de Lumina!), la nivel mental, emotional si celular. De-acum suntem cu totii indeajuns de familiarizati cu rutina, ca sa stim ca singura potiune magica e detasarea si ca, desi toate acestea reprezinta exact momentul (momentele) pentru care ne aflam cu totii aici, în aceste vremuri, este improbabil ca ne vom trezi (literalmente) în rai, pe 22 decembrie… în special pentru ca suntem aici ca sa cream ceea ce inseamna raiul.
Nu ne putem preface ca avem vreo idee despre lucrurile la care sa ne asteptam – motiv pentru care cei din lumea nevazuta ne roaga sa ne detasam de toate conceptele 3D si sa intram linistiti în starea noastra adevarata de a fi. Singurul lucru benefic pentru noi, pe care sa il facem, este sa FIM… sa fim IUBIRE, sa fim deschisi, sa fim neutri, sa fim receptivi, sa fim toleranti, sa fim primitori, sa fim linistiti etc. Acest lucru va necesita concentrarea atentiei, intrucat creste presiunea, deoarece suntem supusi la energii ale caror intensitate creste exponential; asadar, daca simtiti chemarea de a fi singuri pe durata acestei perioade sacre, va rog sa respectati acea chemare, în locul presiunilor vacantei (ce Craciun?). Nu e usor, stiu… dar este o perioada minunata, în care sa practici IUBIREA de sine.
Nu am fost niciodata o persoana care sa participe alaturi de altii, la zile cu energii importante sau care sa ia parte la reuniuni, meditatii de grup, evenimente etc., indeosebi din cauza hipersensibilitatii mele la descarcari cosmice si a tributului pe care în special corpul meu fizic il are de platit; dar, în aceasta luna, multi vor simti dorinta de a fi singuri, de a-si goli ptogramul de orice activitate – indeosebi pentru urmatoarele doua saptamani si în special pentru cei care sunt chiar la sfarsitul lungii calatorii spre Acasa. Sarbatoririle noastre sunt meritate si probabil ca vor incepe serios în 2013, dar deocamdata trebuie sa avem grija de noi insine, ca de noi-nascutii sensibili, care devenim.
Veti sti ca acest lucru este adevarat pentru voi, daca va simtiti de parca ati pluti prin jur, intr-un nor de indiferenta, deconectati, neimpamantati si incapabili/fara chef sa faceti ceva în lumea fizica… chiar si amenintati fiind. Din cauza vitezei incredibile cu care timpul se comprima (dintr-o perspectiva 3D) în aceste ultime ore… la care se adauga nebunia sarbatorilor… stresul ne ademeneste. Stiu intotdeauna cand am cazut în linia temporala 3D: atunci cand, la micul dejun fiind, incep sa ma nelinistesc din cauza partenerului meu, în privinta cinei. E curata nebunie.
În momentul de fata, dezinteresul cu privire la TOATE LUCRURILE din 3D este totodata foarte derutant si izolant, insa acest sentiment ingrozitor va trece si va fi inlocuit, în final, de un sentiment profund de IUBIRE si de pasiune pentru viata. Cat priveste portalul 11:11, în mod oficial, usa spre trecutul nostru s-a inchis, dar usa spre viitor nu e inca total deschisa, asa ca ne aflam intr-o stare de nedeterminare, neplacuta si dificila. Suntem în plina tranzitie si putem simti fiecare strop din ea, în toate oasele din corpul nostru. Am spus-o inainte: dam nastere si ne nastem, concomitent, iar acest lucru impune o trusa speciala de scule, pe care luptatorii din prima linie au primit-o, în urma numerosilor ani de luptat cu dualitatea.
În cele din urma, lupta s-a incheiat si ne-am castigat razboaiele interioare. CSP spune ca, pana la sfarsitul acestei luni, vom incepe sa ne simtim indeajuns de în siguranta, ca sa punem jos armele, sa ne scoatem armura (3D) necesara pentru aceasta calatorie epica si sa destainuim adevarul, despre cine suntem cu adevarat.
Va urez fiecaruia dintre voi o perioada (de sarbatori) binecuvantata si în pace, plina doar de IUBIRE.  Ei bine, si un pui de somn. ♥♥♥
Ne intalnim pe Noul Pamant! (de data asta, probabil ca pe bune)
Sursa: editura foryou
Sursa: daniilgaucan.wordpress.com