joi, 19 decembrie 2013

VOM AVEA CELE MAI MINUNATE SARBATORI, DACA VOM INTELEGE CUM SA ACCESAM INFORMATIILE DIN NOI! - INFORMATII PRETIOASE - MESAJ SFATUITOAREA


De mai mult timp am fost supusa unor evenimente care au fost menite sa ma conduca sa incerc sa caut explicatii. In vara, cand imi conduceam masina pe autostrada intorcandu-ma de la mare, am primit mesajul ca ar trebui sa o las mai moale cu blogul si sa ma ocup mai mult de familie si de evolutia mea. Sincer mi s-a parut ciudat ceea ce mi se cerea si nu prea am reusit sa inteleg, dar mi-am zis ca asa o sa fac. Bineinteles ca nu am putut. Evenimentele au fost multe si au necesitat studiu, mailurile celor care imi cereau sfaturi au inceput sa se inmulteasca. Imi tot ziceam ca ceea ce fac e important si ca nu pot sa nu ajut cum pot eu mai bine.
In faza urmatoare, am ajuns sa dorm intre 3 si 5 ore pe noapte, pentru ca blogul cu tot ceea ce insemna el imi ocupa mult timp si de multe ori "rupeam" nu doar din timpil meu de odihna, ci si din cel dedicat fetelor. Imi tot ziceam ca in curand nu voi mai fi atat de ocupata. Bineinteles ca nu a fost asa si am devenit si mai obosita, pentru ca aveam si mai mult de lucru. Ingerii mei dragi imi tot repetau mesajul din vara si imi spuneau sa nu ma mai ocup de blog decat foarte rar. Nu i-am ascultat, pentru ca nu intelegeam de ce imi cer asta, doar eu nu fac altceva decat sa ajut.
Nu mica mi-a fost mirarea sa merg la ultimul curs si acolo sa vorbesc cu doua bune prietene, care erau foarte obosite, tot ca mine si se plangeau ca timpul nu le mai ajunge. Atunci am inteles ca de fapt noi am patit ca oricare alt om, care munceste din ce in ce mai mult, fiecare pe domeniul lui si astfel incepusem sa devenim "robi".
Doamne, dar asa ceva nu se poate! Cum e posibil ca munca mea sa ma duca in robie? Raspunsul ar fi trebuit sa fie simplu, dar eram inca incapabila sa il gasesc. De ce, pentru ca nu aveam timp sa il caut si nici nu aveam linistea necesara, fiind foarte obosita, sa inteleg mesajele ghizilor mei spirituali.
Atunci s-a intamplat cel mai putin asteptat eveniment posibil: mi s-a stricat laptopul si cel caruia il dadusem sa mi-l repare, nu a avut timp doua saptamani nici macar sa il desfaca sa vada ce are, iar calculatorul meu cel vechi, nu mai deschidea imagina pe monitor decat cand voia el sau mai bine zis ATCINEVA.
Toata situatia asta mi-a permis sa termin de citit "Jocul vietii sau BIBLIA PENTRU OAMENI DESTEPTI" (https://sites.google.com/site/joculvietiisicumsaljoci/ )




si "Calatoria" de Brandon Bays


Intre timp, am primit vestea care ar fi trebuit sa fie devastatoare, ca laptopul nu poate fi reparat, intrucat s-a stricat placa de baza si este putin probalil sa se mai fabrice pentru el si daca s-ar gasi, una noua ar avea un pret apropiat de un laptop nou. Este curios cum odata cu aceasta veste am aflat si un adevar care a incercat sa imi fie ascuns, vorba ceea: "Minciuna are picioare scurte", asta in paranteza fiind spus.
Cumva, din acel moment au inceput sa simt nevoia sa petrec mai mult timp in meditatie si simteam ca voi gasi multe raspunsuri.

In timpul conversatiei cu un prieten drag mie, in timp ce incercam sa ii explic ceva, am inteles ca noi suntem asemeni unor hamsteri, care alearga din toata fiinta lor si cu multa convingere sa invarta o roata, roata care nu are decat banda de rulare pe care ei alearga si din care ar putea oricand sa coboare, daca asta si-ar dori. Se pare ca noi nu ne dorim asta si de aceea alergam si tot alergam, pana devenim nefericiti de atata alergat si ne imbolnavim sau in cel mai bun caz imbatranim si murim.
Se zice ca " Dumnezeu nu iti da niciodata mai multi decat poti duce!". Pai de ce oare ti-ar da Dumnezeu asa ceva? Ce este El: stapan de sclavi? Nu, Dumnezeu iti trimite semne, pentru ca tu sa te saturi si sa incepi SA GANDESTI, SA ITI PUI INTREBARI, nu sa tot alergi pe roata vietii, fara a avea nici o tinta si nici o satisfactie, asa cum mi-a facut mie, de aveam atat de mult de lucru, incat nu mai apucam nici sa dorm. Iti zici ca trebuie sa muncesti pentru a dobandi bani, bani sa manaci, bani sa iti cumperi casa, masina etc. Dar oare aceasta situatie este cea buna? Oare nu aceste principii ne-au fost inoculate de persoane sau caste din diferite motive? Suntem tentati sa credem ca exista partea negativa, care vine si ne chinuie de dragul de a ne face rau si de a ne conduce. Incep sa cred si sa ma conving ca raul exista doar pentru a ne face pe noi sa cautam adevarul.

Asadar, ce ne impiedica sa refuzam sa mai invartim roata si sa ne oprim, sa ne dam jos din ea si sa vrem sa dorim sa aflam adevarul si sa ne bucuram de el?
Raspunsul e destul de simplu: pentru a reusi sa intelegem toate acestea ne trebuie timp si o anumita doza de cunoastere. Nici una si nici alta nu le putem dobandi daca noi suntem preocupati cum sa invartim roata cat mai bine, nu-i asa?
Si pe langa astea, este in interesul partii negative sa incerce sa ne tina cat mai ocupati si de aceea ne tot creaza subiecte si evenimente care au menirea sa ne tina mintea ocupata. Doar ca Dumnezeu este cel care isi doreste ca noi sa ajungem la nivelul de evolutie care sa ne permita sa fim liberi si de aceea, in imensitatea lui intelepciune, a oranduit ca exact in perioada sfarsitului de an, sa fim martorii unor schimbari fantastice, schimbari care vin prin niste energii care sunt menite sa ne ajute sa evoluam.
Ma gandeam ca este atat de simplu: de ce acum si nu in oricare alta perioada a anului? Pentru ca acum cu totii ar trebui sa fim inconjurati de familie, sa acordam cat mai mult timp copiilor nostri, sa devenim mai buni, mai iubitori. Oare nu asta este exact ceea ce avem nevoie pentru a evolua? Oare jucandu-ne cu copiii nostri, nu devenim noi insine copii? De aceea pe 21.12.2013, se va deschide un portal energetic, portal care nu face altceva decat sa ne ajute sa inlaturam carapacea de neimpliniri, frici si false idealuri care ne acopera si sa scoatem la iveala puritatea copilului nostru launtric, cel care a fost creat perfect de catre Dumnezeu.

 Dar daca vom face ceea ce ni s-a inoculat de atata amar de vreme, sa umblam ca disperatii sa ne calcam in picioare la cozi pentru a face cumparaturi, cu care sa ne umplem masa de Craciun si sa ne imbuibam de parca nu am mai vazut mancare in fata ochilor, sa ne alergam pe drumuri si sa ne injuram in trafic nervosi, sa ne certam intre noi si cu copiii, ca nu fac sau nu pot sa faca ceea ce credem noi ca este bine,( Recunoasteti scenariu, nu?) atunci nu facem altceva decat sa incercam sa alergam si mai tare in roata noastra , chiar daca de aceasta data ea va fi impodobita frumos cu multa beteala si globulete.
Cine nu intelege toate astea, ar face bine sa nu se mai chinuie sa citeasca, pentru ca deocamdata, se pare ca, a ales sa invarta in continuare roata.

Saptamana trecuta au fost energii foarte puternice, care ne-au ajutat sa urcam pe scara evolutiei. Pe 15 decembrie, in timpul meditatiei, mi-a fost revelat raspuns la intrebarea "de ce sunt asa cum sunt?" si "ce am de invatat in aceasta viata?".
  In momentul in care am reusit sa accesez informatiile care erau acolo in adancul sufletului meu, am inteles de ce am avut atat de multe incercari in aceasta viata, ce trebuia sa invat si  curios este ca am descorit ca, de fapt, eu trebuia sa invat sa imi stavilesc egoul, pe care am tot crezut ca il pot stapani si in acelasi timp sa invat sa ma apreciez pentru ceea ce sunt  si sa inteleg ca eu , daca doresc, pot sa fac orice, pentru ca Dumnezeu m-a inzestrat cu tot ceea ce aveam nevoie. Curioasa situatie, nu-i asa? Sa ai un egou destul de mare, care sa te impinga sa te crezi mereu cineva si in acelasi timp, sa nu fi in stare sa te apreciezi si sa te crezi in stare sa faci tot ceea ce iti doresti: aproape un paradox!
Va inchipuitit ca eu cunosteam aceste situatii si cam tot ceea ce se putea sti despre aceste situatii si chiar am crezut multa vreme ca le stapanesc si ca am ajuns sa le inteleg. Dar de la a cunoaste pana la a pricepe este cale lunga.

Mi-am dat seama ca pana la acel moment, Dumnezeu si Ingerii au tot incercat sa ma faca sa inteleg ca trebuie sa invat sa imi estompez egoul si in acelasi timp sa ma apreciez. Asta a fost raspunsul pe care l-am cautat in ultimii 25 de ani si din pacate din cauza ca am fost ocupata cu alergatul in roata, nu am avut nici linistea si nici intelepciunea de a intelege. 
Linistea care s-a asternut in suflet cand am inteles de ce si am capatat raspunsurile la intrebarile mele, nu poate fi descrisa. Fericirea pe care am simtit-o a fost deplina. 
Metoda pe care am folosit-o este una adaptata din mai multe surse si nu in ultimul rand, m-am lasat purtata  in timpul meditatiei de catre ingeri, caci ei stiu cel mai bine ce ne este menit sa aflam si cand anume ne este menit sa aflam.  

Iata ce anume trebuie sa facut:
- stai pe scaun, fotoliu sau pat, eu prefer patul ca sunt mai lenesa,
- respiri profund, cu abdomenul si pieptul, de 8 ori,
- apoi iti inchipui talpa stanga, cum iese din ea un flux de energie si spui pe expiratie: " Talpa mea stanga e perfect relaxata",
- daca faci bine, vei simti cum se ingreuneaza, 
- apoi repeti pentru gamba stanga, genunchiul stang, pulpa stanga, soldul stang,
- repeti pentru fiecare parte a piciorului drept,
- apoi zici la fel pentru.: bazin, abdomen, piept, fese, mijloc, spate, coloana vertebrala, ceafa,
- apoi palma stanga,antebratul stang, cotul stag,bratul stang, umarul stang,
- la fel pentrut bratul dreptul,
- apoi gat, mandibula, fata, capul, ceafa, urechea stanga si urechea dreapta,
- apoi zici de 3 ori ; corpul meu este perfect relaxat,
- vizualizezi un siroi de energie, ce culoare vrei tu, cum intra prin crestet si iese prin toate degetele de la maini si de la picioare si zici "energia circula libera prin corpul meu",de 3 ori,
- procedezi de inca 3 ori si zici "energia circula libera prin corpul meu si indeparteaza toate blocajele, toate energiile negative si toate programele nefolositoare din corpul meu",
- apoi spui niste propozitii de autoprogramare (eu zic "ganglionii mei s-au desumflat complet" de 3 ori si "sunt perfect sanatoasa" ), poti adauga ce vrei tu,
- apoi poti intra pe fiecare zona a corpului, fara a face altceva decat sa vizualizezi zona si sa iti inchipui ca esti acolo, innauntrul ei si asteti. Daca acolo e acumulata energie negativa, vei vedea exact ce anume a dus la acea acumulare de energie si se vor acutiza simtomele, care pot fi dureri mari. E de preferat sa mentii concentrarea, daca suporti durerea sau manifestarea respectiva, daca nu, intrerupi si repeti alta data.Aceasta metoda te va ajuta sa iti pastrezi corpul sanatos si sa vindeci ce ai de vindecat fizic.
- intri apoi pe chakre, pe fiecare in parte, fara a face altceva, decat sa asteti sa iasa la iveala informatiile care iti sunt menite sa le afli.



Pentru aceasta perioada este foarte important sa intri pe chakra inimii, pentru ca acolo e inmagazinata iubirea de care ai nevoie pentru a merge mai departe si in acelasi timp, tot acolo se gasesc informatiile despre blocajele pe care le ai referitor la iubire, caci pentru a ajunge sa poti iubi neconditionat, asemeni lui Dumnezeu si Domnului Iisus, trebuie sa ajungi intai la nivelul de curatare si invatare necesar, sau cu alte cuvinte trebuie sa iti aduci corpul si sufletul la etajul evolutiei care sa iti permita sa accesezi acele informatii, caci daca te afli la parterul evolutiei, nu vei putea accesa informatii de la etajul 12 sau mai sus. 
De aceea este necesar sa urcam treapta cu treapta, etaj cu etaj, pana sa ajungem la acea armonie si sa dobandim cunostintele necesare care sa ne permita sa ne materializam gandurile sau sa comunicam telepatic, de exemplu (sirul acestor super capacitati este mult mai mare si chiar nebanuit).
Acolo in chakra inimii, veti gasi raspunsul la intrebarile voastre existentiale si de aici solutiile pentru a putea sa intelegeti, caci daca veti intelege, veti putea merge mai departe si veti reusi sa lasati in urma nefericirea cu tot ceea ce implica ea pentru fiecare in parte, caci fiecare om isi are propriile probleme, propriile lectii de viata si propriile intrebari si raspunsuri. 

Dragii mei,daca simtiti ca invartitul rotii vietii nu va face fericiti, ba din contra, va sfatuiesc sa va opriti, sa profitati de aceasta perioada minunata a sarbatorilor, sa incercati sa va ganditi la ceea ce v-am povestit eu si sa va alocati ceva timp pentru a face aceasta mediataie. Nu e nevoie sa va chinuiti sa o invatati pe deasupra. Retineti punctele esentiale si apoi lasati-va purtati de ingerii vostri calauzitori si de sinele vostru. Ei stiu pe ce drum sa va conduca pentru a va debloca si a afla ceea ce aveti nevoie fiecare in etapa proprie de dezvoltare in care va aflati.
Incercati si cititi cartile pe care vi le-am indicat mai sus, in aceste zile de sarbatoare. Folositi timpul in favoarea voastra si astfel veti pasi in noul an 2014 liberi si armoniosi si mai ales cu acea stiinta ancestrala pe care Dumnezeu ne-a dat-o si pe care noi nu am reusit sau poate nu ne-a fost ingaduit pana acum sa o accesam. 

Acum este timpul potrivit, acum a hotarat Dumnezeu ca este timpul pentru a intelege ce cautam noi pe acest Pamant, ce avem de invatat si usor usor, ni se vor releva adevarurile care ne-au fost ascunse atat de mult timp sau poate noi nu am dorit sa le aflam, desi se aflau atat de aproape de noi.
Va doresc sa gasitit in voi adevarul si sa deveniti armoniosi si prosperi!

Lumina, Iubire, Armonie, Adevar Divin!





http://www.youtube.com/watch?v=D__kV5CrU4k




hjyghhngh

Aici gasiti o biblioteca intreaga:
http://ia601000.us.archive.org/30/items/10000_Carti_1/listing_of_10000_Carti_1.htm

Reintoarcerea la Inocenta 21.12.2013



 Sambata, 21.12.2013, la ora 19.11 in Romania se va activa miniportalul Reintoarcerea la Inocenta . Cu cat mai multe persoane vor participa la meditatie sau rugaciune, cu atat vom fi mai abili de a transcende karma programarii mentale colective, eliberati datoriile noastre imaginare Archonilor si ajutati la crearea conditiilor adecvate pentru interventia divina la Eveniment.

         Video : 

       


Ar fi minunat daca pana sambata ati semna petitia de Eliberare a planetei ( daca nu ati facut-o pana acum ) aici : http://www.thepetitionsite.com/576/357/913/planetary-liberation-now/

Prin semnarea cererii, noi putem  folosi voința noastră liberă de a crea o punte de energie între suprafața planetei și forțele de lumina care trăiesc dincolo de suprafata. Acest pod energetic va ajuta la spargerea stransorii/comprimarii in cazul în care este suficient de puternic, sau cel puțin va accelera procesul.
 Actul fizic de semnare a petiției este important, deoarece dorim să se manifeste schimbarea in planul fizic, prin urmare, doar dedicarea interioara nu este de ajuns.

 Această petiție trebuie să fie făcuta virala, dincolo de sfera de aplicare a doar câteva bloguri, dacă dorim sa creem impactul necesar. Următorul video vă poate ajuta să răspânditi cuvântul :
                      


      Sursa : http://2012portal.blogspot.ro/
      
   Drum drept spre Lumina !

Sursa: http://burebista2012.blogspot.ro/



https://www.youtube.com/watch?v=dtfLXYbXWSE&list=PLVOwQLKLBlsPw09RNs_11So5vWoonOnUT


S-a nascut un Mantuitor – inca o data! nota de la Neale Donald Walsch




Newsletter saptamanal Neale Donald Walsch (autorul cartilor CONVERSATII CU DUMNEZEU)
Nr. 571 / 14.12.2013

S-a nascut un Mantuitor – inca o data!

O nota de la Neale...

Dragii mei prieteni,

...Ei bine, iata-ne din nou, aici.
Timpul are un mod de a inghiti totul si iata-ne din nou aici, in acest moment al ciclului anual, care este atat de special pentru atat de multi dintre noi. Nu-i asa ca e minunat?
De data asta, mesajul nu mai trebuie sa vina de la mine. Astazi, conteaza ceea ce simtim in inimile noastre si nimeni nu trebuie sa ne spuna ce sa simtim.
Asa ca, m-am gandit sa fac doar cateva observatii discrete, daca imi veti permite si, in rest sa las lucrurile sa mearga de la sine – sa-i permit acestei perioade savuroase in care ne aflam, sa-i vorbeasca fiecaruia dintre noi, asa cum vrea. Asa cum a facut-o dintotdeauna, in fiecare an, in aceasta perioada.
In fiecare an, in aceasta perioada, sarbatorim. Dar ma gandeam, in aceasta dimineata, cand m-am trezit: daca as sarbatori altfel anul acesta? Sa nu sarbatoresc nasterea mantuitorului ci sa sarbatoresc nasterea mantuitorului.
Lasati-ma sa va explic.
Sarbatoarea Craciunului, in sine, a devenit atat de mare, atat de diversificata, incat se pare ca multi oameni diferiti au multe idei diferite despre ce inseamna aceasta sarbatoare.
Eu stiu ce nu inseamna: pentru mine, Craciunul nu este o doctrina sau o dogma. Inseamna, desigur, sa sarbatorim nasterea lui Hristos, pentru ca acesta este un motiv de sarbatoare – dar, pentru mine, nu inseamna nasterea unei religii sau a unei teologii.
Craciunul inseamna nasterea mantuitorului, desigur, dar numai daca mantuitorul se naste in acest moment si nu cu doua mii de ani in urma.
Ni s-a spus ca s-a nascut un mantuitor, intr-o iesle, in urma cu multi, multi ani. Dar iata ceva ce nu ni s-a spus foarte des: de la inceput, s-a nascut un mantuitor, in fiecare noapte si in fiecare zi si in fiecare minut, undeva, pe aceasta planeta.
In orice caz, asa gandesc eu ca a fost. Si pun acest gand astazi, in fata voastra, ca o posibila idee de luat in considerare. Nimic mai mult. Nu e o dogma, nu e o doctrina. Doar ceva de luat in considerare, doar un lucru asupra caruia sa meditam si sa cugetam, in inimile noastre.
Dar daca fiecare dintre noi a fost menit sa fie mantuitor? Si daca suntem cu totii astfel? Si daca, de fiecare data cand se naste un copil, se naste un mantuitor? Singura intrebare ar fi daca noi stim acest lucru sau nu...
Exista ceva ce sarbatorim in aceste zile si mi se pare ca e ceva mai mare decat orice persoana, sau orice religie, sau orice doctrina spirituala.
Exista un sentiment pe care milioane de oameni il traiesc acum – il traiesc in comun si il traiesc impreuna. Si imi pare rau daca va suna naiv, sau chiar siropos, dar eu cred ca acest sentiment poate fi pus intr-un singur cuvant: IUBIRE.
Acum, daca Iubirea este cu adevarat ceea ce sarbatorim acum, nu mai conteaza in ce fel de ambalaj vine, in ce fel de dogma este impachetata sau cu ce fel de doctrina este aromata. Conteaza numai sa fie reala si adevarata – si prezenta, aici si acum – in vietile si in lumea noastra.

Si exista un mod de a garanta ca asa este. Punand-o acolo. In cele din urma, depinde de noi. Daca vrem ca omenirea sa primeasca adevaratul dar de Craciun si acesta sa dureze tot anul, trebuie sa fim de acord sa devenim, fiecare dintre noi, in felul nostru, mantuitorul.
In aceasta dimineata, in timp ce ma gandeam la asta, am realizat ca nimic din ceea ce se intampla in aceasta perioada speciala nu va avea vreun sens, pana cand eu nu-i dau un sens, in viata mea si in vietile celorlalti.
Chiar acum, traim intr-o lume care nu este genul de lume pe care am alege-o, daca am avea de ales. Ei bine, iata noutatea zilei: Hristos a venit sa ne spuna ca avem de ales.
Chiar avem de ales.
Toti avem de ales si, daca ne-am acorda permisiunea sa vedem astfel si sa ne vedem pe noi insine in acest fel – ca persoana care face alegerea, ca persoana care isi modeleaza alegerea, ca persoana care isi impartaseste alegerea – putem mantui aceasta zi, pentru omenire. Mantuitorul poate sa se nasca, atunci cand ii permitem iubirii neconditionate sa se nasca din nou, in inimile noastre.
Acum cativa ani, am primit un e-mail, pe care l-am salvat pentru ca inseamna foarte mult pentru mine – si vreau sa-l impartasesc cu voi. Este perfect pentru acest moment, pentru ca ne arata cat de usor este sa iubim, cat de usor este sa fim mantuitori individuali, intr-o lume care implora sa fie salvata, om cu om,  clipa de clipa.
Aceasta este o poveste care vine spre noi de la o femeie care, in urma cu multi ani, a lucrat ca voluntara la un spital. Astfel, a ajuns sa o cunoasca pe o fetita, pe nume Liz, care suferea de o boala rara si grava.
Singura ei sansa de recuperare parea sa fie o transfuzie de sange, de la fratiorul ei, in varsta de 5 ani, care supravietuise in mod miraculos aceleiasi boli si care dezvoltase anticorpii necesari pentru a o combate.
Doctorul le-a explicat parintilor, situatia, iar parintii i-au explicat-o baietelului. Apoi, l-au intrebat daca era dispus sa-i dea sange, surorii lui. Baiatul a ezitat numai o clipa, inainte sa respire profund si sa spuna: „Da, o voi face, daca asta o va salva.”
Cand a venit timpul, pe masura ce transfuzia progresa, baietelul se afla in patul de langa sora lui si zambea, asa cum zambeau cu totii, vazand cum fetitei ii revenea culoarea in obraji.
Apoi, fata baietelului a devenit palida, iar zambetul i-a pierit. S-a uitat la doctor si l-a intrebat, cu o voce tremuranda: „Voi incepe sa mor chiar acum?”
Vedeti, fiind prea mic, baietelul intelesese gresit: el a crezut ca trebuia sa-i dea surioarei lui tot  sangele, ca s-o salveze.
Vorbim aici despre iubire. Pur si simplu. Scurt si la obiect. Vorbim despre iubire - despre Sangele datator de Viata, al Sufletului.
Putem oferi iubire altora, intr-o mie de feluri. Chiar si gandurile de iubire pot fi o transfuzie si pot schimba lucrurile. Asemenea ganduri pot fi simtite. De tine si de persoana la care te gandesti.
Da, pot fi simtite.
Literalmente, „poti trimite iubire altcuiva”, cu puterea gandului tau. Iar ei o vor primi, fie ca sunt in corpul fizic, fie ca si-au parasit corpul pamantesc. Nu va mai conta. O vor simti.
Si asa incepe totul. Prin acte simple de iubire. Iti garantez. Iubirea pentru altcineva, care se aprinde in inima ta, se aprinde in inima celuilalt. Lumina ar putea fi slaba la inceput, dar nu se va stinge. Nu are cum, atata timp cat continui sa o tii acolo.
Acesta a fost mesajul unui om, a carui nastere o sarbatorim in aceasta perioada a anului.
Sa ne trimitem iubire, unii altora si tuturor oamenilor de pretutindeni. Atunci, mantuitorul se naste... in noi. Iar atunci putem aduce, putem aduce cu adevarat O veste minunata!

Craciun fericit, tuturor.

Va iubesc si va imbratisez,

Sursa: Editura For You

Mesaj de la Matei 14 decembrie 2013



(ii multumim Alexandrei)
Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. In acest sezon, atunci cand sarbatoriti, cu muzica, voie buna si petreceti impreuna cu prietenii si familia, va amintiti intotdeauna de cei indurerarati sau nevoiasi. V-ati bucura impreuna cu noi, daca ati putea vedea lumina abundenta pe care o radiati voi si beneficiarii grijii si darurilor voastre – este un spectacol de neuitat!
La fel de minunata a fost si stralucirea raspandita de ceremonia memoriala triumfatoare, unica si plina de culoare, a unuia dintre cele mai luminoase suflete ale voastre. Omagiul international adus lui Nelson Mandela a fost egalat doar de sosirea lui in Nirvana, acolo unde multimi vesele s-au adunat pentru a-i omagia viata,
Mandela a exemplificat faptul ca reconcilierea pasnica poate fi atinsa pe calea iertarii, a onestitatii, a smereniei, a compasiunii si respectului. El nu a avut nevoie sa stie, in mod constient, ca energia iubirii astfel exprimata este cea mai puternica forta din cosmos si ca toate vietile sunt interconectate in aceasta energie. El a trait din inima, lacasul sufletului, acolo unde aceste adevaruri universale sunt cunoscute si astfel a reusit sa isi uneasca poporul si sa aiba succes in toate celelalte eforturi diplomatice si politice ale sale.
Majoritatea populatiei Pamantului nu stie nici ea aceste adevaruri. Asemenea lui Mandela, multi oameni actioneaza conform inspiratiei venite de la nivelul sufletului si genereaza astfel, pe multe cai, Lumina. Un exemplu minunat, care arata energia iubirii ce vine din unitatea spiritului, mai mult decat o pot face vorbele este acest filmulet http://www.youtube.com/watch?v=Pwe-pA6TaZk.

Tinand cont de cat de ocupati sunteti in aceasta perioada a anului, pentru luna decembrie ne vom rezuma la un mesaj scurt. Nu putem insa lasa acest an sa se incheie, fara sa va spunem ca Fiintele de Lumina din intregul univers sunt extraordinar de insufletite de cresterea voastra spirituala si constienta!
Mai mult decat oricand pana acum, sunteti constienti si, in acelasi timp, recunoscatori de binecuvantarile din viata voastra si de evolutiile inaltatoare din comunitatile, regiunile, tarile si lumea voastra. Urmandu-va intuitia – un splendid pas inainte in evolutia sufletului – ganduri, sentimente si actiuni ale oamenilor din intreaga lume transmit vibratiile inalte ale optimismului si sperantei.
Asteptam cu nerabdare anul 2014, an aducator de bucurie si iluminare. Un An Nou fericit, iubita familie Pamanteana!
________________
IUBIRE si PACE
Suzanne Ward
Sursa: Editura For You

In aceasta zi din viata ta, cred ca Dumnezeu vrea ca tu sa stii...

 
 
In aceasta zi din viata ta, cred ca Dumnezeu vrea ca tu sa stii...
...ca niciun efort nu se pierde vreodata,
desi unele te rasplatesc mai tarziu decat crezi.

Nu-ti imagina ca "ti-ai pierdut timpul", daca ceva nu a mers bine. 
In Univers, nu exista "pierderi".
Totul - absolut totul - aduce beneficii.
 
Este adevarat. Iar viata iti va demonstra asta.
Asa ca, nu condamna efortul care nu a reusit.
Toate lucrurile duc la binele tau cel mai inalt.
Doar ca s-ar putea sa nu stii inca acest lucru.
 
Dar, chiar acum, stii de ce tocmai ai citit acest mesaj.

Cu dragoste, prietenul tau
Neale.


On this day of your life, I believe God wants you to know...
...that no effort is ever wasted, although some pay
dividends later than you think.
Do not imagine that you "wasted your time" because
something didn't turn out right. There is no such thing
as "waste" in the Universe. Everything -- everything --
yields benefit.
It's true. And your life will show you this. So don't
decry the "effort that failed." All things lead to your
highest good. You just may not know it yet.
You know even now why you just read this...
Love, Your Friend....
Neale.

Would you like to be personally coached by Neale?

The Spiritual Mentoring Program
Early bird discount expires Friday, 27 December 2013
 
Sursa:editura_foryou

Eliberarea din carapace: călătoriile astrale (Sub.RO)

   Liberarsi dal Guscio – Come e perche vivere viaggi astrali este un film documentar ieșit din comun, în forma unui interviu acordat de William Buhlman – expert în proiecții astrale controlate -  unui grup de italieni. Experimentarea unei călătorii astrale te duce dincolo de credinţele mentale despre viaţă, realitate, spirit sau suflet, ele ajută căutătorul spiritual să treacă  în dimensiunea experienţială, de dincolo de speculaţii, producându-se astfel o reală trezire spirituală. Aceasta este o experienţă care poate schimba viaţa oricui, poate schimba complet, şi la modul cel mai profund, paradigma de viaţă, de la materialism la spiritualism.

OBE – Out of Body Experience – este denumirea dată acelei experienţe în care conştiinţa este percepută ca existând şi operând în afara corpului fizic. Se mai numeşte OOBE, proiecţie astrală.

Dimensiunile nonfizice 
    Toate dimensiunile nonfizice sunt nivelurile de existenţă care vibrează la o frecvenţă de vibraţie superioară celor cunoscute în universul fizic. Planurile astrale fac parte dintr-un nivel dimensional nonfizic incredibil de complex comparativ cu dimensiunea fizică stabilă şi relativ predictibilă.

Zona în timp-real 
    Nivelul dimensional nonfizic cel mai apropiat de universul fizic este cel denumit zona în timp-real. Aceasta este nivelul dimensional în care se găsesc majoritatea celor care se proiectează pentru prima dată în afara corpului. Zona în timp-real poate fi concepută drept o zonă tampon sau o zonă intermediară divizând universul fizic de dimensiunea astrală.

Dimensiunea astrală 
    Dimensiunea astrală este următoarea cea mai apropiată (dintre cele nevăzute) de universul fizic.
    Astralul e divizat în 7 niveluri majore sau planuri, fiecare conţinând multe subplanuri şi sfere interne. Dimensiunea astrală e total nonspaţială şi nu se suprapune universului fizic aşa de precis ca în cazul zonei în timp-real, mai ales la nivelurile superioare, dar ocupă acelaşi spaţiu.
    Astralul nu are o legătură geografică directă cu universul fizic ca în cazul zonei în timp-real. Mişcările unui individ care se proiectează în astral, în relaţie cu dimensiunea fizică, nu pot fi certificate prin vedere sau clarviziune astrală ca în cazul unuia care se proiectează în zona în timp-real.

Termeni uzuali:
   Înregistrări akashice - un câmp ecou energetic, interdimensional, nelimitat care conţine ecourile perpetuue generate de fiecare act al conştiinţei, sub formă energetică. Nivelurile înregistrărilor akashice pot fi accesate şi percepute (văzute) în diferite feluri în timpul unei OBE.
    Corp astral – vehicul energetic (sau dublura proiectată) folosit pentru a călători prin planele astrale.
   Corpul în timp-real – Corpul subtil (vehiculul energetic) care ,,găzduieşte” reflexia conştiinţei celui care se proiectează, a minţii acestuia şi a memoriei, în timpul unei OBE, şi-l menţine pe acesta în apropierea dimensiunii fizice în aşa-numita zonă în timp-real.
    Deja vu – un tip de experienţă precognitivă, un simţământ de cunoaştere interioară, de senzaţie ca aţi mai văzut/făcut aşa ceva sau experimentat ceva înainte de evenimentul actual. Acest fenomen este un efect lateral comun al episoadelor de puls akashice.
    Episod de puls akashic – un eveniment interdimensional cosmic obişnuit. Debutează cu vântul astral prin colectarea dublurilor proiectate de către toate fiinţele conştiente, inclusiv ale acelora care dorm, şi le transportă la un nivel dimensional mai înalt pentru o ,,ajustare” de către Sursă potrivit legii karmei. Acest eveniment se termină atunci când pulsul akashic aduce pe fiecare înapoi în corpul fizic, fiecare având ,,seminţele-conştiinţă” noi şi ,,updatate”.
  Vânt astral – un fenomen experimentat ocazional de către cei care se proiectează frecvent în astral, fenomen descris asemeni unei forţe ca cea a vântului, puternice, care ,,suflă” pe cel care s-a proiectat la un nivel superior al spectrului dimensional către Marele Centru.
   Sursa – Fiinţa Supremă. Conştiinţa creativă centrală a universului fizic. Sursa este scânteia originară a conştiinţei care creează şi menţine universul, şi tot ceea ce trăieşte în el.
    Marele Centru – Nivelul vel mai de sus al spectrului dimensional.
    Seminţele conştiinţei - ,,picături” de energie sau seminţe, depozitate în corpul fizic/eteric după un episod de puls akashic. Acestea stabilesc puterile şi slăbiciunile relative ale atracţiilor complexe şi repulsiilor care guvernează acţiunile legii universale aşa cum sunt ele stabilite de legea karmei.
    Materie eterică – substanţă energetică nonfizică a corpului energetic (sau eteric). Aceasta poate exista sub diferite forme şi cea mai bună asemănare este cea legată de ectoplasmă, fiind invizibilă ochiului. Poate fi văzută prin clarvedere sau vedere aurică şi apare pe fotografii ca o pată indistinctă asemănătoare unui nor ca formă şi textură.
    Corp eteric – corp subtil strâns legat de corpul fizic şi ,,prins” în acesta. Mai este denumit corp energetic, corp de vitalitate sau perispirit de către unii. Părţi din corpul eteric pot fi văzute prin clarvedere (sau vedere aurică) şi se extinde câţiva cm în afara corpului fizic fiind perceput ca având o nuanţă albastră pală sau un fel de ceaţă albuie.
    Separare mentală – separarea conştiinţei în două părţi identice care are loc în timpul oricărui tip de OBE. Separarea mentală are loc la începutul unei OBE, înainte de ieşirea dublurii proiectate din contrapartea fizică a sa. În timpul unei OBE există 2 corpuri (unul fizic şi unul subtil sau energetic – dublura proiectată), există două instanţe mentale (una fizică şi una energetică). Fiecare dintre acestea funcţionează independent în timpul unei OBE, până la reintrare când se reintegrează devenind o singură minte.
    Efectele separării mentale – în particular, acestea sunt efecte pe care separarea mentală le produce în timpul unui recall de memore din timpul OBE. Senzaţiile comune simţite sunt cele de existenţă duală, de existenţă în mai multe locuri simultan, pe timpul OBE. Efectele separării mentale mai înseamnă interacţiuni telepatice şi empatice şi conflicte care au loc între corpul fizic/minte şi corpul/mintea proiectat(ă).
  Dublura proiectată – vehiculul energetic (sau corpul subtil) care ,,adăposteşte” copia energetică, funcţională, a minţii celui care se proiectează şi memoriile din afara corpului fizic ale acestuia, în timpul unei OBE.
   Dublura proiectabilă – dublură în timp-real generată intern, înainte de proiectarea sa în afara corpului fizic/eteric, unde devine dublură proiectată.
    Reintegrare – procesul energetic automat în care dublura proiectată este reintegrată în corpul fizic/eteric.
   Proiecţie din timpul somnului – aceasta are loc atunci când o persoană doarme. Dublura proiectabilă este proiectată în timpul somnului adesea plutind chiar deasupra sa şi mimând poziţia de somn a corpului fizic. Ca alternativă, înainte de a adormi, un proiector (persoana care se proiectează) poate călători în planele astrale ceva timp.
   Memorie umbră – orice memorie a unui vis sau experienţă OBE, obţinută prin vis sau printr-un corp subtil sau proiectat, când acesta e separat sau se percepe separat de corpul fizic.
   Descărcarea memoriei – descărcarea memoriilor din timpul unei OBE la nivelurile de stocare conştiente şi care pot fi rechemate (recallable), ale corpului fizic/eteric/minte. Aceasta e cauza primară a majorităţii eşecurilor în experienţa OBE. Fără memoria asupra sa, o experienţă OBE nu a avut loc datorită minţii conştiente şi a memoriilor (amintirilor) care pot fi rechemate după o descărcare eşuată de memorie sau OBE eşuat.

Corpul eteric
    Corpul eteric uman (denumit şi corp energetic) este corpul subtil cel mai ,,apropiat”, ,,prins” în corpul fizic. Se pare că în ciuda unor credinţe populare acest corp nu se poate separa complet de corpul fizic decât la moarte.
Corpul eteric are trei aspecte: bioenergetic, pur-energetic şi energetic extins.

Transa şi proiecţia corpului-interior 
    Dacă corpul adoarme în timp ce mintea e chiar şi parţial trează, se intră într-o stare de transă. Apar senzaţii de greutate, încălzirea membrelor în această stare de transă înainte de a surveni adormirea completă (şi a conştiinţei). Când se atinge primul nivel al transei – transa uşoară – corpul eteric începe procesul de expansiune. Mai exact, prima etapă a procesului de generare a corpului eteric formează corpul subtil separat dar încă interior.
Cu cât transa devine mai adâncă, cu atât generarea corpului eteric se va face mai puternic sub o formă distinctă separată şi independent funcţională.
 
Sursa text: Ieşirea din Matrix
Sursa film: trilulilu

Eliberarea din carapace - Calatoriile astrale (Documentar cu subtitrare RO)


Vezi mai multe video din cultura


Sursa: http://spiritualitate-ezoterism.blogspot.ro