joi, 19 decembrie 2013

Reintoarcerea la Inocenta 21.12.2013



 Sambata, 21.12.2013, la ora 19.11 in Romania se va activa miniportalul Reintoarcerea la Inocenta . Cu cat mai multe persoane vor participa la meditatie sau rugaciune, cu atat vom fi mai abili de a transcende karma programarii mentale colective, eliberati datoriile noastre imaginare Archonilor si ajutati la crearea conditiilor adecvate pentru interventia divina la Eveniment.

         Video : 

       


Ar fi minunat daca pana sambata ati semna petitia de Eliberare a planetei ( daca nu ati facut-o pana acum ) aici : http://www.thepetitionsite.com/576/357/913/planetary-liberation-now/

Prin semnarea cererii, noi putem  folosi voința noastră liberă de a crea o punte de energie între suprafața planetei și forțele de lumina care trăiesc dincolo de suprafata. Acest pod energetic va ajuta la spargerea stransorii/comprimarii in cazul în care este suficient de puternic, sau cel puțin va accelera procesul.
 Actul fizic de semnare a petiției este important, deoarece dorim să se manifeste schimbarea in planul fizic, prin urmare, doar dedicarea interioara nu este de ajuns.

 Această petiție trebuie să fie făcuta virala, dincolo de sfera de aplicare a doar câteva bloguri, dacă dorim sa creem impactul necesar. Următorul video vă poate ajuta să răspânditi cuvântul :
                      


      Sursa : http://2012portal.blogspot.ro/
      
   Drum drept spre Lumina !

Sursa: http://burebista2012.blogspot.ro/



https://www.youtube.com/watch?v=dtfLXYbXWSE&list=PLVOwQLKLBlsPw09RNs_11So5vWoonOnUT


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu