joi, 19 decembrie 2013

Mesaj de la Matei 14 decembrie 2013(ii multumim Alexandrei)
Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. In acest sezon, atunci cand sarbatoriti, cu muzica, voie buna si petreceti impreuna cu prietenii si familia, va amintiti intotdeauna de cei indurerarati sau nevoiasi. V-ati bucura impreuna cu noi, daca ati putea vedea lumina abundenta pe care o radiati voi si beneficiarii grijii si darurilor voastre – este un spectacol de neuitat!
La fel de minunata a fost si stralucirea raspandita de ceremonia memoriala triumfatoare, unica si plina de culoare, a unuia dintre cele mai luminoase suflete ale voastre. Omagiul international adus lui Nelson Mandela a fost egalat doar de sosirea lui in Nirvana, acolo unde multimi vesele s-au adunat pentru a-i omagia viata,
Mandela a exemplificat faptul ca reconcilierea pasnica poate fi atinsa pe calea iertarii, a onestitatii, a smereniei, a compasiunii si respectului. El nu a avut nevoie sa stie, in mod constient, ca energia iubirii astfel exprimata este cea mai puternica forta din cosmos si ca toate vietile sunt interconectate in aceasta energie. El a trait din inima, lacasul sufletului, acolo unde aceste adevaruri universale sunt cunoscute si astfel a reusit sa isi uneasca poporul si sa aiba succes in toate celelalte eforturi diplomatice si politice ale sale.
Majoritatea populatiei Pamantului nu stie nici ea aceste adevaruri. Asemenea lui Mandela, multi oameni actioneaza conform inspiratiei venite de la nivelul sufletului si genereaza astfel, pe multe cai, Lumina. Un exemplu minunat, care arata energia iubirii ce vine din unitatea spiritului, mai mult decat o pot face vorbele este acest filmulet http://www.youtube.com/watch?v=Pwe-pA6TaZk.

Tinand cont de cat de ocupati sunteti in aceasta perioada a anului, pentru luna decembrie ne vom rezuma la un mesaj scurt. Nu putem insa lasa acest an sa se incheie, fara sa va spunem ca Fiintele de Lumina din intregul univers sunt extraordinar de insufletite de cresterea voastra spirituala si constienta!
Mai mult decat oricand pana acum, sunteti constienti si, in acelasi timp, recunoscatori de binecuvantarile din viata voastra si de evolutiile inaltatoare din comunitatile, regiunile, tarile si lumea voastra. Urmandu-va intuitia – un splendid pas inainte in evolutia sufletului – ganduri, sentimente si actiuni ale oamenilor din intreaga lume transmit vibratiile inalte ale optimismului si sperantei.
Asteptam cu nerabdare anul 2014, an aducator de bucurie si iluminare. Un An Nou fericit, iubita familie Pamanteana!
________________
IUBIRE si PACE
Suzanne Ward
Sursa: Editura For You

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu