miercuri, 12 septembrie 2012

Fulford: Ministrul de Finanţe japonez a fost ucis, tensiuni maxime


Ministrul de Finanţe japonez a fost ucis, viitorul conducător al Chinei lipseşte, tensiunile sunt la maxim

11 septembrie 2012
de Benjamin Fulford

Ministrul de finanţe al Japoniei, Tadahiro Matsushita, a fost ucis luni întro încercare a Cabalei de a extorca bani din Japonia. În plus, următorul lider chinez Xi Jinping lipseşte din apariţiile publice după ce săptămâna trecută a avut o întâlnire cu Hillary Clinton la care a refuzat să-i finanţeze Cabala.

Mai mult, Neil Keenan şi familia sa au fost afectaţi recent de un virus despre care am auzit că a fost răspândit de agenţii italieni ai fostului prim-ministru italian Silvio Berlusconi. De asemenea, săptămâna trecută NATO s-a aflat în alerta militara maximă plănuind să atace Siria şi să provoace astfel un război cu China şi Rusia, dar aceste acţiuni au fost oprite de un membru al Fortelor Regale Aeriene din Marea Britanie care a anunţat colegii de la Pentagon, după cum am aflat de la sursele noastre din CIA şi MI5.

Toate aceste incidente fac parte din loviturile mortale ale Cabalei Satanice care a eşuat încercând să instaureze un Guvern Unic Mondial Fascist după ce ar fi declanşat al treilea război mondial. Mai multe ameninţări cu moartea au fost direcţionate către acest scriitor (Fulford se referă la el însuşi), împreună cu vizita neaşteptată a poliţiei financiare japoneze la domiciliul lui. Vremea discuţiilor a trecut, astfel că au început acţiunile directe menite să contracareze planurile Cabalei de înfăptuire a unui genocid.

Cea mai mare ameninţare acum sunt planurile avansate ale Cabalei de a declanşa atacuri nucleare în Europa pentru a provoca un război religios între creştini şi musulmani, după cum informează surse din MI5. Un mesaj pentru loja francmasonică P2 (Propaganda Due): Satana a părăsit deja această lume, iar voi nu sunteţi decât o adunătură de moşi speriaţi care veţi merge la puşcărie.

Reţineţi, dacă aceste persoane nu sunt arestate, dacă personal vedeţi pe vreunul dintre ei, atunci sunteţi în mod legal îndreptăţit să-l ucideţi imediat, pentru că ei încearcă deja să vă ucidă pe dvs. împreună cu familia dvs. [prin aceste atacuri nucleare - nota trad.] iar asta a fost demonstrat deja fără putinţă de tăgadă.

Iată mai jos cele mai recente informaţii provenite de la sursele din MI5 (serviciul secret britanic) în legătură cu planurile Cabalei de a declanşa un genocid nuclear în Europa:

Scopul lor pe termen lung, şi motivul prin care ei justifică acest genocid general, este planul lor de a "unifica toate religiile după o perioadă prelungită de dezastre şi război", conform unor surse din MI5 şi altele.

Zona din care vor începe toate acestea este Orientul Mijlociu, care este baza operaţională a lui Peter Hans Kolvenbach [vestitul Papă Negru - nota trad.]. 

Acesta a fost văzut recent în Tripoli fiind împreună cu Giorgio Balestrieri (membru senior în loja francmasonică P2 şi unul dintre iniţiatorii planurilor atacurilor teroriste de la 11 septembrie 2001 din New York - conform unor surse din MI5).

Planurile acestea sunt puse la punct de foarte mult timp. În timpul celui de-al doilea război mondial, naziştii au recrutat şi antrenat 750.000 de agenţi pentru Frăţia Musulmană pentru a ajuta la îndeplinirea acestui plan.

Aceşti agenţi au fost apoi trimişi în Arabia Saudită şi în alte zone pentru a instrui mai departe şi a înfiinţa o nouă generaţie de agenţi extremişti Musulmani. Bin Laden, care se subordona lui George Bush Senior, a făcut parte din această a doua generaţie de agenţi.

Un alt agent senior este Frank Wisner II care a fost trimis de Obama să deturneze revoluţia spontană care apăruse în Egipt. 

Tatăl lui Wisner a fost un nazist racolat de CIA şi care a fost implicat în evenimentele din Ungaria şi alte operaţiuni. Noul conducător din Egipt, care este doar o marionetă a Naziştilor, a urmat cu stricteţe instrucţiunile primite de la superiorii lui încercând să înteţească focul extremiştilor religioşi - cel mai recent exemplu: prin măsuri pentru a răsturna guvernul secular al Siriei.

În schimb, în Europa putem observa intriga chiar în aceste zile. Personalităţile-cheie sunt Sataniştii din Vatican, Uniunea Europeană, şi Goldman Sachs. 

Conducătorii impuşi popoarelor din Grecia şi Italia (Lucas Papademos şi Mario Monti), împreună cu Mario Draghi (şeful Băncii Centrale Europene) au lucrat cu toţii pentru Goldman Sachs, care este paravanul public al lui Rockefeller. 

Monti şi Draghi, împreună cu preşedintele ne-ales public al Uniunii Europene Herman van Rompuy, sunt cu toţii Iezuiţi. Papa Benedict (de fapt, "maledict" ar fi mai aproape de adevăr) şi-a dezvăluit implicarea sa odată cu emiterea unei eciclici prin care chema la o "nouă ordine economică globală".

Loja francmasonică Propaganda Due (P2) împreună cu aliaţii săi terorişti Musulmani sunt responsabili pentru atacurile din metroul Londonez de la 7 iulie. Ei se află şi în spatele atacurilor criminale din Norvegia înfăptuite prin Anders Breivik, conform unor surse din MI5. 

Francmasonii francezi se pregătesc în aceste zile pentru a-şi juca şi ei rolul lor. O ţintă foarte probabilă pentru declanşarea atacurilor teroriste în masă, precursoare al unui război civil creştino-musulman în Europa, este oraşul francez Marsilia - plin de imigranţi musulmani (conform unor surse din MI5). 

Mai mult, extremiştilor sârbi le-au fost deja furnizate arme nucleare, pentru ca şi ei să-şi joace rolul lor în escaladarea conflictelor mocnite din zonă, prin înfăptuirea unor crime în masă.

După ce toată această tragedie se va fi împlinit, desigur că aceiaşi oameni care au declanşat-o şi care au plănuit-o încă de la început, se vor prezenta public cu soluţia "găsită" (de fapt - plănuita din start) de ei pentru a pune capăt situaţiei dramatice: înfiinţarea unei religii unice mondiale care va fi controlată şi manipulată de loja satanică Propaganda Due (P2).

Între timp, în Asia situaţia nu mai este deloc sub controlul Cabalei. Cu toate acestea, am primit avertizări şi ameninţări în legătură cu o serie de asasinate strategice planificate cu scopul de a menţine controlul asupra sistemului financiar din această zonă a globului.

Săptămâna trecută acest scriitor (Fulford se referă la el însuşi) a sunat la Minitrul de Finanţe al Japoniei pentru a întreba dacă depozitele externe ale Japoniei au scăzut după atacurile din 11 martie urmate de dezastrul de la Fukushima. 

Ministrul de Finanţe a răspuns prin intermediul biroului de relaţii publice că, de fapt, au crescut uşor până la 600 mii de miliarde yeni. Au specificat că Japonia nu-şi mai denominează rezervele externe în USD. Acesta ar putea fi motivul uciderii Ministrului de Finanţe noaptea trecută.

Iată mai jos un documentar trimis de membri ai Societăţii Dragonului Alb din Agenţia de Securitate Americană (NSA), în care se arată cine sunt personalităţile-cheie fasciste:



Noi ştim cine sunt ei, şi unde se află.


Sursa: roaim.co.nr

Invitaţie la comunicări telepatice


Comunicarea telepatică

8 septembrie 2012 (prin Greg Giles)

Angrenarea în acest tip de comunicare nu este una din care să lipsească unele complicaţii specifice, care să nu aibă lipsurile şi dificultăţile ei, asupra cărora trebuie să se lucreze şi care trebuie depăşite, la fel ca toate zonele operaţiunii noastre, care vor implica a aborda frontal unele încercări şi depăşirea lor. 

A transmite comunicaţii prin mijloace telepatice este o artă, este o ştiinţă, este o abilitate care cere practică, hotărâre, experienţă şi unelte corespunzătoare pentru a fi posibilă utilizarea acestei metode de contact şi comunicare de la persoană la persoană. Aici, în lumea voastră, sunt persoane care sunt mai avansate în această artă decât altele, şi totuşi cu mult mai mulţi dintre voi, decât v-aţi putea da seama, sunteţi capabili de acest tip de comunicare. Sunt mulţi dintre voi care nu înţeleg capabilităţile voastre la acest moment.



Există unii dintre voi care ar fi capabili să primească comunicaţii telepatice, dacă s-ar dedica acestei practici puţin mai mult, şi dacă ar fi lucrat asupra anumitor zone ale acestei tehnici şi daca ar netezi cele câteva cute care există. De exemplu, noi am învăţat că unii dintre voi nu vă focalizaţi complet, atunci când primiţi mesajele noastre. 

Aceasta este de înţeles, această metodă de comunicare fiind nouă pentru unii dintre voi şi durează ceva timp până ajungeţi să vă obişnuiţi cu etapele sale. Noi vă sugerăm acelora dintre voi care urmăriţi să primiţi comunicările noastre în acest mod, să faceţi tot ceea ce puteţi pentru a bloca orice distrageri ale atentiei, tot monologul interior (gândurile neîncetate cer apar în minte), toate gândurile abstracte, peisajele şi imaginile din mintea voastră, sunetele şi emoţiile, care ar putea să se fi generat la un moment dat în voi. Calmaţi-vă mările fiinţei voastre interioare pe cât de mult puteţi, faceţi să fie nemişcat aerul care face turbioane înlăuntrul şi împrejurul vostru.

Găsiţi un loc potrivit, în care să realizaţi această acţiune. Găsiţi un loc liniştit, un loc în care să puteţi rămâne în întuneric, pentru că lumina poate să fie o sursă de distragere a atenţiei, atunci când urmăriţi să faceţi o asemenea meditaţie. Nu este întrutotul necesar să fiţi în întuneric complet, deoarece unii dintre voi vă puteţi concentra atenţia, blocând toţi stimulii exteriori ce vă pot capta atentia aflându-vă în lumină intensă, chiar şi pe plajă. 

Noi doar vă sugerăm aceasta, pentru că încă există unii dintre voi care întâmpinaţi dificultăţi în fazele de început ale practicii voastre de a recepţiona comunicaţii telepatice şi a lucra asupra îmbunătăţirii concentrării şi atenţiei voastre - este ceva necesar, şi noi vă oferim un sfat despre cum puteţi face asta. Odată ce aţi blocat în afara voastră pe cât de mulţi stimuli exteriori puteţi, urmăriţi să vă relaxaţi cât mai mult şi mai profund cu putinţă. 

Rămâneţi cât mai relaxaţi puteţi, şi concentraţi-vă cât mai clar asupra vidului, asupra nemişcării, asupra întunericului, permiţand unui vid să fie creat în centrul minţii voastre. Acesta este vidul pe care noi îl vom umple cu mesajul nostru pentru voi. Încet şi cu grijă noi vă vom trimite mesajul nostru, pe care mulţi dintre voi veţi fi capabili să îl înţelegeţi, dacă lucraţi asupra acestor câteva aspecte de bază.

Noi suntem foarte încrezători că sunt mulţi dintre voi care pot primi mesajele noastre în această manieră, altfel noi nu am iniţia un asemenea program în care comunicaţiile telepatice spre voi să fie necesare. Acesta a fost planul de la început, cu mult înainte ca voi să plecaţi în actuala voastră călătorie. 

Voi aţi făcut parte din acest proces de luare a deciziilor, şi voi aţi simţit că voi veţi fi capabili să recepţionaţi comunicaţiile în acest mod, şi că nu vor exista probleme în această direcţie. Ce s-a schimbat pentru voi în prezent? De ce brusc credeţi că voi nu puteţi primi comunicări telepatice - doar pentru că voi nu aţi primit încă comunicaţii telepatice? Voi cu siguranţă aţi primit. Voi toţi aţi primit comunicaţii telapatice până acum, fie în vieţile trecute, sau pe durata actualei voastre încarnări. Voi primiţi mereu comunicaţii telepatice, doar că nu sunteţi conştienţi de aceasta, nu sunteti atenţi suficient, dar să ştiţi că ghizii vostri au comunicat cu voi constant - în unele cazuri timp de eoni.



Acum, în prezent, când un mesaj din partea noastră trebuie să ajungă la voi, voi credeţi că nu aveţi această abilitate. Noi vă spunem că aveţi această abilitate, iar unii dintre voi sunteţi chiar foarte eficienţi în a opera cu ea, chiar unii dintre voi care credeţi că nu aveţi nicio abilitate de a primi comunicaţii telepatice. 

Noi dorim să ştiţi asta, pentru că noi dorim ca voi să aveţi mai multă încredere în voi înşivă, pentru că multi dintre voi aveţi deja abilităţi care sunt dincolo de cea mai fertilă imaginaţie a voastră. 

Unii dintre voi sunteţi fiinţe mari şi puternice, care au trăit mulţi, mulţi ani şi care au experimentat foarte mult şi care au acumulat o cantitate extraordinară de cunoaştere, înţelepciune şi unele înţelegeri profunde. Aşa cum noi am împărtăşit cu voi, voi toţi sunteţi cu mult mai mult decât realizaţi în prezent, iar comunicarea telepatică este unul dintre multele daruri pe care voi le aveţi deja.

Acestea fiind spuse, noi vom continua operaţiunea noastră prin care vă vom transmite comunicaţiile noastre telepatice, şi vă cerem acelora dintre voi care doriti să participaţi la proiectul nostru iniţial de a construi punţi de legătură, să găsiţi un loc liniştit, alegeţi un moment propice pe durata zilei sau a nopţii, şi rămâneţi în linişte, opriţi-vă mintea, focalizaţi-vă asupra vidului. 

Urmăriti apoi să simţiţi mesajele pe care vi le transmitem. Permiteţi cuvintelor noastre să umple spaţiul gol pe care voi l-aţi creat în mintea voastră, pentru ca aceasta este o manieră corespunzătoare de a descrie cum mesajele noastre vor fi percepute în mintea voastră. 

Ar fi ca şi cum voi aţi creat un vid şi cuvintele noastre sunt absorbite în acel vid, astfel ca ele să treaca cu blândeţe prin faţa minţii voastre. Vă puteţi imagina aceasta? Urmăriţi să vă imaginati aceasta. Urmăriţi stăruitor să creati o tablă pe care încă nu scrie nimic, un spaţiu gol, un vid întunecat, precum un spaţiu fără stele în mintea voastră, şi căutaţi cu blândeţe cuvintele noastre, care vor fi precum o şoaptă a vântului ce adie prin acest spaţiu gol. 

Aşa putem noi descrie acest proces, pentru că aşa este el perceput de către noi, atunci când voi trimiteţi mesajele voastre, şi nu ar fi diferit pentru voi, pentru că aşa după cum am spus mereu, noi suntem voi, noi suntem la fel ca şi voi, nu există nicio diferenţă, noi suntem la fel pentru că noi suntem cu toţii Unul. Unele lucruri necesită doar puţină practică, atâta tot. 

Noi am dori să începem fazele iniţiale ale proiectului nostru cu punţile de legătură, şi noi suntem foarte emoţionaţi şi dornici să începem, la fel cum mulţi dintre voi aţi arătat că sunteţi, în cadrul comunităţilor voastre online. Vor fi alte proiecte de asemenea care vor începe după ce acest proiect demarează, iar pentru aceia dintre voi care nu aţi fost selectaţi sau contactaţi spre a participa la acest proiect iniţial, noi vă spunem să nu fiţi deloc dezamăgiţi deoarece vor fi multe proiecte şi multe posibilităţi de a participa şi de a vă oferi ajutorul pentru schimbarea lumii voastre. 



Nu există niciun motiv să fiţi dezamăgiţi şi supăraţi din cauză că nu aţi fost contactati pentru acest prim proiect. După cum am spus, acest proiect, deşi mare în ceea ce şi-a propus să realizeze dar şi ca importanţă, nu necesită multe persoane, deoarece de fapt acest proiect nu are nevoie de nici unul dintre voi, pentru că totul este computerizat iar noi am putea să ducem această treabă la îndeplinire noi înşine. Totuşi, noi nu dorim să facem aceasta pentru că aceasta este planeta voastră şi noi dorim ca voi să luaţi frâiele responsabilităţii şi să faceţi ceea ce voi puteţi pentru a vă readuce planeta pe calea cea bună şi la a începe să o trataţi asa cum ea merită.

Există unii dintre voi care par să creadă că acest proiect ar fi precum construirea Marelui Zid Chinezesc, la care mii şi mii de persoane să fie necesare pentru a munci pentru multe ore, aşezând bloc după bloc. Acesta nu este deloc cazul, deoarece după cum v-am explicat computerele şi navele noastre vor face cea mai mare parte a muncii, doar că noi dorim ca voi, fraţii şi surorile noastre să aveţi un rol activ în acest proiect, dar şi în toate celelalte, pentru că aceasta este foarte important pentru oamenii acestei lumi. A venit timpul ca oamenii acestei lumi să îşi asume roluri de conducători în guvernarea şi gestionarea planetei voastre, atâta tot - şi noi sperăm că ne-am făcut bine înţeleşi asupra acestui subiect astăzi.

Presupunând că un numar suficient ditre oamenii vostri vor fi fost deja contactaţi până la sfârşitul săptămânii viitoare, noi am spune că vom începe fazele iniţiale ale acestui proiect ce va urma în curând, într-o perioadă de ordinul zilelor sau a unei săptămâni, perioadă în care a fost cu succes contactată până la ultima persoană şi răspunsul ei a fost primit. Este suficient timp pentru a încheia acest proiect de construcţie. 

Dacă nu ar fi fost timp suficient, noi deja am fi început acest proiect până acum. Vă rugăm să înţelegeţi că noi avem mare grijă şi am plănuit misiunea noastră de ansamblu cu o mare meticulozitate şi nu am rata un proiect acordându-i o perioadă insuficientă de timp pentru a fi dus la bun sfârşit. 

Unii dintre voi ati dat glas unor griji că noi am putea începe acest proiect prea târziu pentru a mai putea proteja anumite zone ale lumii voastre, dar noi vă spunem să nu vă îngrijoraţi cu asemenea aspecte, deoarece noi avem un orar foarte precis, pe care îl urmăm nu doar pentru acest proiect, ci pentru toate proiectele necesare pentru lumea voastră. 

Aşa după cum am spus, voi sunteţi pe mâini bune. Noi am făcut această muncă de multe ori înainte, pe multe planete diferite, şi noi suntem chiar pricepuţi şi eficienţi în ceea ce facem. Aveţi încredere în noi. Arătaţi că aveţi în noi încrederea pe care noi o avem în voi. Aceasta este tot ceea ce vă cerem, şi noi simţim că aceasta este important, pentru că o echipa este doar atât de bună pe cât de mare este încrederea pe care membrii ei o au între ei. 

Noi vă vom lăsa cu acest gând astăzi, şi vă vom spune că aşteptăm cu nerăbdare să întâlnim feţele voastre zâmbitoare, atunci când în sfârşit împreuna vom trece prin voalul ce ne desparte şi vom deveni din nou o familie.


Sursa: roaim.net.tc

Cobra: Căderea Imperiului Reptilian este iminenta


Caderea Imperiului Reptilian

"Suntem in ultima faza inainte de caderea Imperiului Reptilian.

Imperiul reptilian din planurile eteric si astral din jurul planetei Pamant, sub dictatul Archoni-lor si a "nobilimii negre" care ghideaza sistemul sclaviei financiare a Cabalei in planul fizic, este ultimul bastion al Imperiului intunecat din Orion, care a fost de nenumarate milenii spaima intregii Galaxii. Cu toate acestea, progresele Luminii in ultimele decenii a fost de asa natura, incat suntem chiar inainte de ingenuncherea Imperiului reptilian. A fost o operatiune de succes a Fortelor Luminii, completata pe aceasta planeta pe 25 August, cand conducerii Archoni-lor le-a fost trimis un semnal foarte clar, ca infrangerea lor este aproape si de netagaduit. 

Lucrul acesta i-a facut sa intre in panica, si in interiorul ferestrei de timp intre 25 August si 7 Octombrie ei incearca sa faca tot ce pot pentru a opri progresul Luminii. Aceasta este ultima lor sansa posibila de a crea confuzie, diviziune si conflicte intre oamenii care lucreaza pentru eliberarea acestei planete. In acest interval de timp vor incerca sa construiasca toate tipurile de acuzatii, denaturare si dezinformari pe internet. 

Sugestia mea este ca toata lumea sa asculte vocea interioara a Adevarului si sa invete sa nu judece oamenii si sa nu se implice in conflicte. Archonii vor incerca sa insufle cat mai mult conflict posibil, comandandu-le slujitorilor reptilieni din planurile eteric si astral, sa faca presiuni pe punctele slabe, sadind indoielile si incertitudinea in randul oamenilor. 

In acest interval de timp vor aparea temerile cu privire la al 3-lea razboi mondial si Legea Martiala. Desi Cabala a planuit ca aceste lucruri sa fie posibile, ei nu vor avea succes. Rasele ET pozitive si" Miscarea de Rezistenta"doresc pace si este in puterea lor pentru a preveni al 3-lea razboi mondial sau Legea Martiala, prin presiuni asupra membrilor cheie ai Cabalei. 

Astazi este 9 Septembrie, "ceasul zilei de apoi" (doomsday clock) de care unii oameni se tem, nu va incepe. In schimb aceasta zi este portal de Lumina, de care este foarte mare nevoie pentru a inveseli atmosfera. Astazi as intreba cat mai multi oameni, daca este posibil sa se alature meditatiei noastre periodice de Eliberare, pentru a consolida aceasta Lumina. 

Intre 15 si 23 Septembrie va fi perioada cea mai critica si este momentul exact cand Uranus cu Pluton face al 2-lea patrar din 2012 si Archonii vor incerca sa provoace cat mai multa violenta si conflicte posibile la nivel mondial. Acest patrar intre Uranus si Pluton va fi chiar mai puternic decat cel din iunie, din cauza ca este momentul exact, iar dupa o zi Pluton va evolua pe directia buna. Asta este ultima sansa a Archonilor inainte de dezvaluirea Luminii. 

Indiferent de patrarul dintre Uranus si Pluton, va recomand urmatoarele instructiuni:

Indiferent de evenimente, in urmatoarele cateva zile ramaneti calmi dar in alerta. Archonii si slujitorii lor vor incerca sa te provoace. 

Este firesc si uman sa simtiti furie, teama, indoiala sau nerabdare, dar sa nu cedati acestor emotii negative. 

Observa calm emotiile, fa cateva respiratii profunde, asculta-ti melodia preferata si apoi decide cum actionezi. 

Nu te angaja in acte de violenta, fie ea fizica(revolte, revolutii violente)sau verbala(atacand mesageri pe internet, comentarii pline de ura pentru oricine, certuri in relatii). Violenta NU va rezolva problemele noastre. In mod clar, o actiune concentrata si planificata va rezolva acestea. 

Concentreaza-te pe frumusete, natura, meditatie. Gaseste calmul interior. Iar atunci cand ai nevoie de a actiona, actioneaza prin acest calm. 

Inainte de 7 Octombrie, miliarde si miliarde de reptilieni vor fi indepartati zilnic din planurile astral si eteric de catre Fortele Luminii. Acesta este un timp foarte volatil in care Evenimentul nu se va- ntampla si ar fi neintelept de a declansa aceste actiuni in timpul atacului de varf al Archonilor , ca ar putea duce la multe cauzalitati. Dupa aceea mai multa Lumina va veni."

Nota trad.: Textul este tradus de mine din engleza de pe blogul 2012portal - imi cer scuze pentru eventuale greseli.

Doamne Ajuta ! Sa vedem insfarsit Intunericul invins definitiv, sa ajutam si noi cum putem prin meditatii si ganduri si actiuni pozitive. Asa sa fie !

Sursa: roaim.net.tc

EVENIMENTE ! - COMFIRMARE A PROFETIILOR - 12 septembrie 2012


12 septembrie 2012

Rusia şi-a dublat rezervele de aur în ultimii 5 ani. Rusia devine astfel a 5-a ţară (alături de China şi Arabia Saudită) în topul celor mai mari rezerve de aur din lume, în fiecare lună cumpărând aur de 500 milioane USD. Se pregăteşte lumea de o prăbuşire a mijloacelor financiare moderne (bancnote şi monezi)? 



Sursa: aim.pro.tc

Islanda aruncă la gunoi guvernul corupt şi apoi arestează toţi bancherii supuşi familiei Rothschild


Problema noastră nu este nesupunerea civică. Problema noastră este obedienţa civică. Problema noastră este că oamenii din întreaga lume s-au supus ordinelor unor lideri şi milioane dintre ei au fost ucişi din cauza acestei obedienţe. Problema noastră este că oamenii din întreaga lume sunt obedienţi în faţa sărăciei şi înfometării şi prostiei şi războiului şi cruzimii. Problema noastră este că oamenii sunt obedienţi atunci când închisorile sunt pline de hoţi mărunţi şi marii hoţi ne conduc ţara. Asta este problema noastră !”
Howard Zinn (1922-2010)
Încă din secolul trecut marea majoritate a americanilor a visat să spună NU criminalilor bancheri corupţi conduşi de familiile Rothschild şi Rockefeller, dar nimeni nu a îndrăznit să o facă. De ce? Dacă numai jumătate din naţiunea americană şi 1% din cei care plătesc taxe şi impozite ar fi spus „AJUNGE!”, atunci guvernul s-ar fi schimbat. De ce este oare atât de greu pentru unii oameni să înţeleagă că printr-un simplu REFUZ de a plăti taxele către un sistem corupt se poate obţine mult mai mult decât prin violenţă?
Cu alte cuvinte, URMĂREŞTE SĂ DESCOPERI UNDE AJUNG BANII TĂI! E chiar atât de greu?

Adevărul în această privinţă este că doar islandezii au fost în stare să o facă... deocamdată. Nu numai că au reuşit să răstoarne un guvern corupt până în măduva oaselor, dar au pus bazele unei Constituţii corecte care va asigura că toate aceste dezastre naţionale nu vor mai putea să se repete niciodată.
Dar asta nu e totul... Cea mai bună veste abia acum urmează!

Ei bine, islandezii AU ARESTAT DEJA pe toţi bancherii supuşi lui Rothschild şi Rockefeller, care s-a dovedit că sunt răspunzători de haosul şi prăbuşirea economică a Islandei.

La începutul lunii iunie a.c., 9 persoane au fost arestate în Reykjavik şi Londra pentru fapte de criminalitate financiară care au determinat prăbuşirea economică a Islandei în anul 2008, criza profundă care a făcut să apară o REACŢIE PUBLICĂ FĂRĂ PRECEDENT care schimbă destinul ţării.

În Islanda s-a desfăşurat o REVOLUŢIE FĂRĂ ARME, ţara cu cea mai veche democraţie (anul 930), şi ai cărei cetăţeni au reuşit să impună schimbări fundamentale (nu doar de faţadă) prin demonstraţii ferme. 
Dar de ce oare restul ţărilor occidentale nu au auzit nimic despre asta? Mass-media oficială occidentală este sub controlul Cabalei criminale, aşa că nu e de mirare că există această cenzură strictă.

La presiunea cetăţenilor islandezi, nu numai că guvernul a demisionat, dar s-a demarat elaborarea unui proiect pentru noua Constituţie, iar acum se începe procesul penal prin care bancherii vinovaţi de declinul economic al ţării vor fi puşi sub acuzare.
 
Acest proces revoluţionar liniştit, fără violenţă, îşi are originile în anul 2008 când guvernul islandez a decis să NAŢIONALIZEZE cele mai mari 3 bănci din ţară (Landsbanki, Kaupthing şi Glitnir) ai căror clienţi erau în principal englezi şi americani.

După această măsură, moneda locală (krona) s-a devalorizat puternic, iar bursa financiară islandeză a fost închisă temporar atunci când scăderea ajunsese la 76 %. 
Islanda devenise falimentară, şi pentru a salva situaţia FMI a oferit 2,1 miliarde USD, iar ţările nordice au oferit în plus 2,5 miliarde USD.

În timp ce băncile şi autorităţile căutau soluţii la situaţia economică dezastruoasă a Islandei, cetăţenii islandezi au ieşit în stradă şi au manifestat paşnic zeci de zile în şir în faţa Parlamentului Islandei, astfel că primul ministru Geir Haarde a demisionat.
Cetăţenii au cerut în plus alegeri anticipate, şi au reuşit! În luna aprilie 2012 a fost aleasă o coaliţie de guvernământ, formată din Alianţa Social Democrată şi Mişcarea Verde de stânga, iar prim ministru a fost numit Johanna Siguroardottir.

Pe parcursul anului 2009, economia Islandei a continuat să fie întro stare precară, dar Parlamentul a propus ca ţara să plătească Angliei şi Olandei suma de 3,5 miliarde de EURO, eşalonata pe 15 ani, la o dobândă de 5,5 % !!!
Această propunere a aprins din nou scânteia populară în Islanda, oamenii s-au întors pe străzi cerând ca această decizie să fie supusă unui referendum. În martie 2010, acest referendum a avut loc şi 93 % din populaţia Islandei a REFUZAT să plătească datoria în condiţiile propuse.
Asta a determinat creditorii să îşi re-gândească strategia şi să o îmbunătăţească, oferind o rată de numai 3 % şi eşalonarea pe o perioadă de 37 de ani.

Ei bine, nici asta nu a mers. Actualul Preşedinte al Islandei, văzând că Parlamentul aprobase propunerea cu o marjă foarte mică de voturi, a decis luna trecută să nu o ratifice, şi a chemat poporul islandez din nou la referendum pentru ca oamenii să aibă ultimul cuvânt.
 
Bancherii tremură de frică
Revenind la situaţia tensionată din anul 2010, în timp ce islandezii refuzau să-şi plătească datoriile către rechinii financiari fără să fie consultaţi, coaliţia de guvernare a lansat o investigare financiară care să determine responsabilităţile legale pentru criza economică brutală ce a afectat ţara, astfel că a arestat deja câţiva bancheri şi directori executivi care erau implicaţi în operaţiuni financiare de mare risc.

Între timp, Interpolul a emis un mandat de arestare internaţional pe numele lui Sigurdur Einarsson, fostul preşedinte al uneia dintre bănci. Această situaţie a făcut ca bancherii şi directorii speriaţi să părăsească ţara în masă, ca şobolanii.
În acest context de criză, a fost aleasă o adunare care să pună bazele unei noi Constituţii care să reflecte lecţiile învăţate şi să o înlocuiască pe cea în funcţiune, fiind inspirată de Constituţia Daneză.
Pentru asta, în loc să apeleze la experţi şi politicieni, Islanda a decis să apeleze direct la popor, din moment ce poporul are putere asupra legii, şi nu invers.

Mai mult de 500 de islandezi s-au prezentat ca şi candidaţi pentru a participa în acest exerciţiu de DEMOCRAŢIE DIRECTĂ şi a scrie o nouă Constituţie. Au fost aleşi 25 dintre ei, fără niciun fel de afiliere politică, printre aceştia fiind studenţi, avocaţi, jurnalişti, fermieri şi sindicalişti.
Una dintre prevederile importante ale acestei noi Constituţii va fi protejarea expresă a libertăţii de informare şi de expresie, având numele de Iniţiativa Mediei Moderne Islandeze (IMMI), o lege care are scopul să facă din Islanda un paradis pentru jurnalismul de investigaţie, pentru libertatea de informare, în care sursele, jurnaliştii şi furnizorii de internet care găzduiesc site-uri de ştiri, sunt protejaţi prin această lege.

Oamenii, din nou, vor decide viitorul Islandei, în timp ce politicienii şi bancherii vor privi de pe margine transformarea acestei naţiuni.
Islanda este un exemplu curajos pentru toate naţiunile lumii.
 

Articol preluat de pe site-ul Active Information Media,  
http://roaim.net.tc/?a=articles&p=580

Evenimentul care a ŞOCAT America. Cum a fost posibil şi ce urmează după


Ambasadorul Statelor Unite în Libia, J. Christopher Stevens, şi trei funcţionari americani au fost ucişi marţi seară în atacul asupra consulatului din Benghazi, în estul Libiei, a declarat miercuri pentru AFP un oficial de rang înalt din cadrul Ministerului de Interne, citat de AFP. "Ambasadorul a fost ucis, la fel şi trei funcţionari", a declarat adjunctul ministrului de Interne Wanis al-Sharef. Moartea lui Stevens a fost confirmată printr-un mesaj pe Twitter de către vicepremierul libian, Mustafa Abu Shagur.

Misiunea diplomatică a SUA în Libia, atacată
Misiunea diplomatică a SUA în Libia, atacată / FOTO: AFP/Mediafax

Manifestanţi înarmaţi au atacat marţi seară consulatul, asupra clădirii fiind lansate rachete, potrivit unor surse de securitate libiene. Demonstranţii protestau faţă de un film considerat insultător pentru islam. Ambasadorul Statelor Unite şi trei funcţionari americani au fost ucişi marţi seara în atacul asupra consulatului din Benghazi. 

Moartea lui Stevens a fost confirmată printr-un mesaj pe Twitter de către vicepremierul libian, Mustafa Abu Shagur, care a denunţat nişte "acte barbare".


Filmul, realizat de un cetăţean israeliano-american, a provocat totodată o manifestaţie în faţa ambasadei americane din Cairo, în timpul căreia protestatarii au înlocuit drapelul american cu unul islamic. Potrivit Wall Street Journal, filmul, intitulat "Innocence of Muslims" ("Inocenţa musulmanilor"), a fost realizat de un israeliano-american, Sam Bacile. După manifestaţia din Cairo, el a declarat pentru cotidianul american: "islamul este un cancer".

Atacul ar fi fost plănuit în avans. Al-Qaida, primul suspect

Surse din serviciile de securitate americane, citate de CNN, au precizat că atacul care a vizat consulatul american din Benghazi a fost plănuit în avans, protestele fiind folosite doar ca diversiune. 

Un oficial american de rang înalt a declarat că a fost vorba de un atac cu grenade în urma căruia clădirea consulatului a luat foc. Ambasadorul Chris Stevens a încercat să se refugieze pe acoperiş, dar s-a sufocat din cauza fumului.

Autorităţile libiene au arătat degetul la adresa susţinătorilor fostului regim al lui Muammar Kadhafi şi reţelei Al-Qaida după atacul de marţi seara împotriva consulatului american de la Benghazi în care patru cetăţeni americani au murit, printre care şi ambasadorul, relatează AFP.



"Ceea ce s-a întâmplat ieri coincide cu 11 septembrie şi are o semnificaţie clară", a declarat preşedintele Congresului General Naţional (CGN), cea mai înaltă autoritate politică a ţării, Mohamed al-Megaryef, în cursul unei conferinţe de presă la Tripoli.

El nu a nominalizat neapărat Al-Qaida, dar atentatele din 11 septembrie 2001 din Statele Unite au fost revendicate de către această reţea.

Ironic: Ambasadorul a fost un susţinător al rebelilor

Cristopher Stevens a susţinut cu pasiune revolta populară împotriva regimului lui Muammar Kadhafi în 2011, relatează AFP.

"Aş fi mai bucuros să văd poporul libian ridicându-se şi revendicându-şi drepturile", a declarat el într-o înregistrare video publicată de către Departamentul de Stat la puţin timp după nominalizarea sa ca ambasador la Tripoli, capitala Libiei, în mai 2012.



"Acum sunt nerăbdător să revin în Libia pentru a continua munca formidabilă pe care am început-o, pentru a construi un parteneriat solid între Statele Unite şi Libia, în scopul de a vă ajuta pe voi, poporul libian, la atingerea obiectivelor", a mai pledat el.

Înainte de a fi nominalizat la Tripoli, Chris Stevens a servit, de la debutul revoltei în februarie 2011, ca ambasador pe lângă opozanţii libieni, în cursul căreia forţele aeriene ale NATO au ajutat rebelii să îndepărteze de la putere regimul colonelului Kadhafi. Acesta din urmă, aflat la putere de patru decenii, a fost în final capturat şi ucis de către rebeli.

Reacţie SUA. Obama condamnă, Clinton acuză "un mic grup sălbatic"

Secretarul de stat Hillary Clinton a acuzat miercuri "un mic grup sălbatic" de moartea ambasadorului.


Preşedintele Barack Obama a condamnat ferm atacul. "Statele Unite condamnă în termenii cei mai duri acest atac şocant. Colaborăm cu guvernul libian pentru a asigura securitatea diplomaţilor noştri. Am cerut administraţiei să crească măsurile de siguranţă la toate legaţiile diplomatice din lume. Şi, în mod cert, vom coopera cu guvernul libian pentru a-i deferi justiţiei pe cei care au comis atacul."

La rândul lor, autorităţile libiene au prezentat scuze. "Prezentăm scuze Statelor Unite, poporului american şi întregii lumi pentru ce s-a întâmplat", a declarat Mohamed al-Megaryef, preşedintele Congresului General Naţional (CGN), cea mai înaltă autoritate politică din Libia.

Pentru Libia, dar şi pentru interesele occidentale în regiune, evenimentul de la Benghazi arată cât de complicată este situaţia. 

Autorităţile libiene, deja depăşite de recrudescenţa violenţelor şi proliferarea armelor în urma îndepărtării de la putere a lui Muammar Kadhafi în octombrie anul trecut, s-au regăsit de câteva săptămâni în faţa creşterii în putere a mişcării salafiste, care a distrus îndeosebi mausoleele musulmane.

Atacul de la Benghazi ar putea avea un efect şi asupra campaniei electorale. 

Candidatul republican la alegerile prezidenţiale Mitt Romney l-a acuzat deja pe preşedintele Barack Obama de simpatie pentru extremiştii musulmani.

Sursa:  REALITATEA.NET

Misterul de la Adamclisi: Tropaeum Traiani şi secretele sale


De-a lungul timpului, istoricii i-au atribuit monumentului de la Adamclisi origini getice, trace sau chiar persane şi au datat construcţia înaintea erei noastre sau în epoca creştină, după secolul IV.

Monumentul de la Adamclisi, învăluit în mister
Monumentul de la Adamclisi, învăluit în mister
Ultima încercare de demolare a unui mit îi aparţine cercetătorului român Vasile Rudan. El a adunat dovezi cu ajutorul cărora vrea să demonstreze că monumentul de la Adamclisi nu este de origine romană şi că istoricii au interpretat în mod eronat unele fresce de la baza monumentului.
Ancheta a început în 1980, când a fost convocat la Institutul de studii istorice şi social-politice de pe lângă C.C. al PCR, pentru a merge pe urmele unor documente secrete existente la Vatican, care spuneau că monumentul din Dobrogea nu este roman, ci datează dintr-o epocă anterioară. Trebuia, povesteşte el, ca investigaţia să rămână secretă pentru că Nicolae Ceauşescu însuşi semnase în cartea de onoare care atesta reconstituirea monumentului din replici ca fiind ridicat de Traian pentru a comemora victoria repurtată asupra dacilor.
Vasile Rudan scrie în „Jurnal Paranormal" că anul înălţării monumentului de la Adamclisi a fost „scos din burtă", întrucât nu există nici un document istoric care să ateste acest lucru. Iată ce scrie pe columnă: „Senatul şi poporul roman/împăratului cezar, fiul lui/ nerva cel trecut între zei/ nerva traian augustul, învingătorul/ germanilor, învingătorul dacilor,/ mare pontif, investit pentru a XVII-a/ oară cu puterea de tribun, aclamat/ de vi ori ca imperator, consul pentru/ a VI-a oară, părinte al patriei,/ pentru a se arăta cât de înalt/ era muntele şi locul săpat cu/ eforturi atât de mari".
Reprezentanţii Muzeului de Istorie şi Arheologie Constanţa spun însă că argumentele care vor să contrazică faptul că monumentul nu ar fi de origine romană nu sunt logice.
Detalii pe ziuadeconstanta.ro

Sursa:  REALITATEA.NET

Jupiter tocmai a salvat Terra de la un impact devastator


Un astronom amator care filma planeta Jupiter a observat o strălucire luminoasă în partea superioară a atmosferei planetei ce a durat aproximativ două secunde.

Jupiter a salvat Pământul
Jupiter a salvat Pământul
„În dimineaţa zilei de 10 septembrie 2012, la ora 11:35:30 GMT, am observat o explozie strălucitoare pe Jupiter. Flash-ul luminos părea să aibă un diametru de 160 de kilometri”, a explicat Petersen, astronomul amator ce a văzut evenimentul în timp real.
Momentul a fost surprins de un alt astronom amator, George Hall, care filma planeta Jupiter chiar la momentul respectiv. Citind descrierea lui Peterson pe un forum dedicat astronomiei, Hall a hotărât să analizeze imaginile capturate şi a descoperit că a filmat evenimentul respectiv.
Indiciile sugerează că este vorba despre un impact al unei comete sau al unui asteroid, corpul ceresc fiind atras de gravitaţia puternică a planetei Jupiter. Fără acţiunea planetei Jupiter, acest impact ar fi putut afecta altă planetă din sistemul nostru solar, inclusiv Terra.
Astronomii cred că Jupiter joacă rolul unui scut cosmic pentru planeta noastră, măturând din calea Pământului obiectele ce pot provoca un impact devastator, scrie descopera.ro.


Sursa:  REALITATEA.NET