joi, 21 februarie 2013

S-a activat Reteaua Cristalina – 21 feb 2013


soareenergie
Ma gandeam de dimineata, ca azi va fi o zi de pauza, dar m-am inselat.  :)
Am plecat iarasi de acasa, sa-mi rezolv niste treburi personale, insa Planul Divin, m-a indemnat sa ajung la un prieten.Deocamdata, pana voi primi acceptul de la cei, care au participat la aceasta “lucrare”, nu voi folosi numele lor.
Prietenul meu, era angajat intr-o discutie pe internet cu mai multe persoane din Bucuresti si din tara.
Acesta intrase in “posesia” unei genti, plina de cristale.Aceasta geanta i-a fost daruita, de catre doi membrii din Federatie.Aceste cristale din geanta trebuiau distribuite pe teritoriul Romaniei.Este vorba de vechiul teritoriul al Romaniei(harta aceea putin rotunjita, care cuprindea mai multe regiuni din jurul hartii actuale).
Cristalele erau de mai multe culori, insa eu le-am vazut predominant albe.Aveau forma tubulara, hexagonala.
Eram cam derutati acum cu totii, ca nu stiam unde si cum sa le distribuim.Atunci am avut un “impuls”.Am luat geanta, m-am ridicat deasupra Romaniei si le-am aruncat pe toata suprafata, “la intamplare” strigand cu voce tare:  “Trimite Doamne,  aceste cristale, in locul in care trebuie sa ajunga fiecare si fa, ca ele sa activeze, ce e necesar de activat pentru binele poporului roman si al omenirii!!!”
Fiecare cristal din aceasta geanta, a inceput sa fie atras ca un magnet, de catre locatia in care trebuia sa ajunga.Fiecare a intrat in dispozitivul lui…aceste dispozitive erau impanzite peste toata tara.
Dupa cateva secunde, a inceput sa se formeze “reteaua cristalina subterana” pe toata harta Romaniei.
Harta mare a Romaniei a luat forma unei INIMI mari, care a inceput sa pompeze energie catre toata planeta.
Cam asta este…inca odata spun, treaba-i organizata si nimic nu este lasat la voia intamplarii.
Cu respect
Dan Gaucan
P.S Multumesc din suflet tuturor celor care au participat constient sau inconstient la aceasta activare.Rezultatele se vor vedea foarte curand.
Completare: in fotografia de mai jos , aveti pe cei care au adus geanta de cristale
ashtar

Amintiri despre ziua de maine…


hgf
Privind, fara manie, in jur se poate observa lesne ca ne aflam, inca prinsi in menghina unei lumi inechitabile, de multe ori cinica si imorala. Situatia economica ne demonstreaza o statistica ingrijoratoare. Cinci procente din populatie traiesc in lux, optzeci la suta, sub pragul saraciei, iar restul insumand clasa de mijloc genereaza profitul in majoritatea statelor lumii. Nu trebuie sa fi vre-un contabil ca sa realizezi dezechilibrul intre consum si productie!
Sunt teoreticieni ai sistemelor politice, care pretind ca marile miscari sociale, nu sunt alt ceva, decat experimente nascute in laboratorul strategilor marilor puteri. Astfel, comunismul si capitalismul au fost produsul unei filosofii care se dovedste azi, ca si-a atins maximul de competente. In 1989, termenul de valabilitate al gandirii marxiste a expirat, iar istoria ne-a facut martorii unei prabusiri conceptuale rapide.
Criza financiara, extinsa ca o umbra nelinistitoare asupra intregii lumi, vine sa ilustreze ca si timpul capitalismului consumist, s-au dus! Probabil, astazi, grupurile elitiste care genereaza programele lumii pe termen lung, schiteaza predicatele noului sistem economico-politic. Pastrand libertatiile garantate de democratie, dar rotunjind veniturile prin absortia de la super bogati si virarea lor catre fortele de productie. Probabil, noua paradigma sociala va cuprinde un mixaj interesant intre valoriile economiei de piata, cu interventia statelor, cand vine vorba despre protectie sociala si stabilitatea vietii cotidiene. Dar, toate acestea vor cadea in sarcina guvernelor, sa vedem, insa ce-i de facut in plan individual, pentru a putea traversa convulsiile acestei noi revolutii!
Sunt convins, ca trebuie sa ne intoarcem cu sinceritate si inteligenta la doctrinele spirituale. Religiile lumii, sunt cai catre desavarsirea sinelui, si toate ascund in cartile lor sfinte, reguli de trairea sanatoasa, in lumina, toleranta si iubire. Crestinismul ne invata sa privim lumea ca pe o singura familie, budismul postuleaza non atasamentul pentru valorile trecatoare, islamul vorbeste despre echilibru social si eliminarea saraciei, iudaismul asteapta coborarea regatului lui Dumnezeu pe pamant sub conducerea unui Mesia salvator, etc. Curentele esoterice, sistemele filosofico-teologice intalnite in masonerie, in traditia ordinilor cavaleresti propovaduiesc valorile libertatiilor individuale, reconectarea la planul divin, cunoasterea sinelui si a universului percepute ca fetele unei singure monede. Daca studiem atent evenimentele istorice, ne poate surprinde sa constatam o evolutie consistenta de la razboaiele intre familii, clanuri, triburi si popoare la aliante interesante: Uniunea Europeana,Statele Unite al Americii, Piata Comuna Economica a Asiei, samd. Imi place sa cred, ca exista undeva intr-o zona foarte discreta, oameni capabili sa inteleaga ceea ce initiatii tuturor timpului au sustinut si anume ca noi suntem cei care creaza viitorul prin consecintele faptelor din prezent, care au fost influentate, desigur, de actiunile din trecut. Lumea este pana la urma oglinda fiecarui individ.
Sa ne amintim de Sodoma si Gomora. :”daca macar unul singur dintre voi n-ar fi plin de pacate, atunci orasele voastre ar fi salvate”! Sau, ne putem gandi la cugetarea din Talmud: „cine salveaza viata unui om, salveaza intreg universul!” Vedem, asadar, o corespondenta directa intre individ si umanitate, intre om si univers, asa cum spunea Hermes Trismegistos ca ce este sus este la fel cu ce este jos si invers pentru a implini miracolul unui singur lucru.
Nu am nici o indoiala ca lumea veche se afla in ruina. Stiinta dogamatica si limitativa este cucerita de noile descoperiri din zona quantica, religiile se confrunta cu propria lor incapatanare de se exclude intre ele, sistemele politice se afla in fata unei rupturi reale fata de adevaratele necistati ale poporului, oligarhia economica se apropie de faliment. Copiii de astazi, vin inzestrati cu alte „softuri”, au mai multe spire in ADN, functioneaza cu un procent mai mare din capacitatea cerbrala, inteleg mult mai repede, si mai profund realitatiile spirituale, deci, putem spune, ca sunt pregatiti sa schimbe fata lumii! Poate ca suntem fericitii martori ai unei revolutii mentale, menite sa creeze pe acest pamant, un loc mai bun si mai fericit, in care toate fiintele sa aibe dreptul la o existenta decenta, in care exploatarea si sclavagismul sa fi disparut definitiv, in care scolilesa accentueze dezvoltarea individuala, si apoi cea profesionala, in care religiile sa aline si sa invete, nu sa faca jocurile puterilor, in care stiintele sa se puna in slujba vietii si nu a mortii. Revolutia aceasta a inceput, de fapt in antichitate, a continuat de atunci cu o mai mare, sau mai mica intensitate, pana acum si cu siguranta nu se va incheia decat atunci cand pamantul se va putea lauda ca reprezinta una dintre camerele unde sa se poata odihni si Dumnezeu.
Sursa: http://codulluioreste.ro

Voi și planeta voastră sunteți înconjurați de multe ființe care doresc să vă întâlnească.


Mesaj de la Magatha din Agartha 


(Channeled by Méline Lafont în 14 feb.2013)


Salutări, iubiții mei frați de la suprafața Pământului! Sunt Magatha din civilizația subterană Agartha. Sunt conștient de faptul că am lăsat să treacă destul timp până m-am decis să mă prezint. Îmi cer scuze pentru această întârziere pe care voi încerca să v-o explic.

Dragii mei frați de la suprafața Pământului, o mulțime de schimbări au loc acum în realitatea voastră: literalmente munții planetei suferă modificări și mutații, și asta are legătură cu punerea în mișcare a procesului de ascensionare globală a planetei dar și cu pregătirea pentru apariția în plan fizic a altor civilizații. Toate aceste procese au nevoie de o accelerare, de un sprijin foarte mare din partea tuturor celor care s-au implicat în transformările care trebuie să aibă loc în ființa umană, în umanitate și în structura planetei.

Numeroase intervenții au avut loc din partea multora dintre noi, nu numai din cea a Maeștrilor Luminii, și, printre aceștia, trebuie să menționez și pe cei din civilizația subterană a Terrei, adică din partea rezidenților din Agartha.
Așa cum ați fost informați anterior, noi v-am acordat asistență calificată în toate domeniile în care a fost nevoie și în locațiile unde era necesară, în conformitate cu obligațiile pe care ni le-am asumat. 

Voi și planeta voastră (dar și a noastră, dacă ne permiteți) sunteți înconjurați de o mulțime de ființe venite din univers cu dorința de a contribui cu cunoașterea și experiența lor, cu tehnologiile de care dispun și cu expertiza pe care și-au format-o în lunga lor existență, pentru ca procesul ascensionării sistemului planetar al Pământului șă se desfășoare cât mai bine și să se încheie la momentul preconizat. Evoluția voastră și a planetei spre dimensiuni superioare a fost puternic sprijinită prin extrem de marile cantități de Lumină care s-au trimis pe Pământ și care au redresat situația planetei ce devenise extrem de îngrijorătoare. 

Ne simțim extraordinar când constatăm că eforturile prietenilor voștri și ale voastre au dat și dau roade, și știm că toate aceste eforturi vor aduce în viața civilizației umane noi și foarte importante realizări pe calea evoluției voastre, care va însemna obținerea unor multiple abilități, un salt mare în conștiință și posibilități multiple de manifestare a ființei umane în concertul multelor civilizații ale galaxiei și universului nostru. 

Ați părimit multă energie benefică, divină, cu care nu numai că vă veți putea consolida statutul de civilizație, dar veți deveni ceea ce se preconiza: o civilizație a ființelor multidimensionale. 

Solidari cu voi, noi suntem foarte recunoscători multelor suflete umane care au crezut în devenirea lor și în statutul lor universal. 
Mulți dintre voi ați avut deplină încredere în programul Divin, chiar dacă, în anumite perioade, noile energii pe care ființa voastră le asimila, aduceau stări de disconfort, de oboseală, de descurajare, stări cu care nu vă mai întâlniserăți până atunci. Din fericire, majoritatea dintre voi, cei treziți, v-ați angajat în procesul ascensionării. 

Suntem cu toții extrem de angajați în acest proces rarisim, din multe puncte de vedere, și putem fi mândri și bucuroși de ceea ce s-a realizat până în prezent precum și de modul în care majoritatea dintre voi ați înțeles și ați acceptat transormarea. 

Trebuie să cunoașteți că ”în spatele scenei” se depune extrem de multă muncă, care solicită mult efort din partea celor care, de departe sau de mai aproape, au venit, cu multă iubire, să vă ajute. Multe tărâmuri din această galaxie sunt implicate profund în munca aceasta foarte solicitantă, de propulsare a umanității și planetei în dimensiuni superioare. Suntem siguri că ați aflat că ați trecut linia de sosire în dimensiunea de tranziție și că vă continuați înaintarea spre dimensiunea de destinație și ședere îndelungată, 5D. 

Lăsați-i în pace pe cei care nu cred în ceea ce se întâmplă: se vor trezi și ei, mai devreme sau mai târziu, așa cum vor alege. 

În prezent, frecvența de vibrație a multora dintre voi a crescut atât de mulșt încât noi, cei care ieșim la suprafață, cu diferite ocazii, putem fi observați. Pe cei cărora li se întâmplă, îi rugăm să nu aibă sentimente de teamă și să accepte că este vorba de o întâlnire între frați. 
Meline
Aceste întâlniri vor deveni din ce în ce mai frecvente, pe măsură ce mai mulți dintre voi vă deți crește corespunzător vibrația. Vom ajungenu peste prea mult timp să ne recunoaștem, să ne facem vizite și să ne ajutăm în modul cel mai direct. Nu credeți că va fi minunat? Și cînd te gândești că ne-au trebuit mii și mkii de ani ca să ajungrem la acest moment! Ce pierdere inutilă de timp! 

Când vă veți întâlni cu ființe din lumea interioară, vă rugăm, încă o dată, nu vă panicați, nu vă îndepărtați, nu evitați întâlnirea. Îndreptați spre cel cu care vă intersectați, gândurile voastre de pace și iubire și veți primi un răspuns pe măsură care vă va liniști și vă va face să rămâneți centrați pe inimă. 

Păstrați-vă încrederea în viitorul vostru luminos și fiți siguri de prietenia, frăția și ajutorul pe care vi-l vom oferi în continuare prin energiile Luminii. 
Vă cunoaștem dorințele, v-am auzit apelurile și, în măsura în care vă veți deschide și veți rămâne centrați pe inimă, veți primi ajutorul nostru și al celorlalte civilizații care și-au trimis formațiunile de asistență. 
Nu vă temeți de ceea ce urmează să vină, acceptați energiile care vă sunt trimise și asimilați-le. 

Totul este spre binele vostru cel mai înalt, și totul se face cu aprobarea lui Dumnezeu a cărui iubire v-a însoțit mereu.
Cu dragoste și recunoștință, până la întâlnirea noastră viitoare. 

Magatha din Agartha. 

Sursa: http://pleiadedolphininfos.wordpress.com 

(C.M.) 

Sursa: ascensiuneaspiritului.blogspot.ro

Geneticianul care alarmează lumea. “Inteligenţa omului este în declin. Pesticidele, mâncarea şi chiar APA scad IQ-ul”


Geneticianul care alarmează lumea. "Inteligenţa omului este în declin. Pesticidele, mâncarea şi chiar APA scad IQ-ul"
Este un paradox încurcat şi ciudat, iar mulţi oameni l-ar considera chiar neadevărat, însă dacă stai să analizezi la rece, rezultatele studiilor făcute de geneticianul Dr. Gerald Crabtree arată că în secolul super-tehnologizării inteligenţa oamenilor scade proporţional cu descoperirile ştiinţifice.
Strâns legate de scăderea intelectului uman sunt mutaţiile genetice degenerative, care fac ravagii printre “oamenii secolului XXI”.
“Cred cu tărie că dacă un atenian din anul 1000 î.Hr. ar apărea în mijlocul nostru, ar fi unul dintre cei mai sclipitori gânditori, un orator de excepţie, un politician desăvârşit, care ar vedea de departe esenţa lucrurilor. Mai mult, dacă ar fi în cercul nostru de prieteni, ar fi persoana care ar avea cea mai mare stabilitate emoţională, nefiind nevoit să meargă la psiholog pentru terapii de ore întregi”, spunea geneticianul Crabtree.
Pornind de la articolul publicat de Dr. Crabtree, un grup de cercetători de la Harvard a descoperit că unul din elementele care duce la scăderea IQ-ului populaţiei este chiar fluorul, substanţa care este folosită frecvent în apa pe care o consumăm de la robinet.
“Fluorul care se găseşte în apă are efecte adverse în dezvoltarea cerebrală a copiilor”, spuneau cercetătorii în articolul publicat în revista de specialitate Environmental Health Perspectives.
Acesta este cel de-al 24-lea studiu care are acelaşi rezultat privind efectele pe care flourul din apă le are asupra IQ-ului copiilor.
Mai mult, revista Proceedings of the National Academy of Sciences a publicat un articol potrivit căruia pesticidele, care se găsesc peste tot în fructele şi legumele pe care le cumpărăm din comerţ, produc schimbări dramatice în structura creierului, iar cel mai şocant este scăderea inteligenţei populaţiei consumatoare de alimente astfel infestate.
Nu în ultimul rând, un studiu amplu, realizat pe 14.000 de copii arată legătura care există între alimentele procesate şi scăderea IQ-ului. Rezultatele acestui studiu, publicate în revista Natural Society, sunt de-a dreptul îngrijorătoare: dacă un copil începe să consume hrană procesată organic de la vârsta de 3 ani, în următorii cinci ani se va observa declinul IQ-ului său
Sursa : antena3.ro
2blackjack1.wordpress.com

Război civil în serviciile secrete


румыния карта румыния 2013 январь коллаж гр
Colaj: Vocea Rusiei

Privit din exterior, sistemul politic din România pare a fi un melanj infernal din grupuri de interese, servicii secrete care s-au penetrat reciproc şi au penetrat adânc atât sfera economică cât şi partidele politice, organizaţii cu caracter ocult şi agenţi de influenţă ai puterilor străine.

Pentru liniştea cetăţeanului de rând a fost creat un sistem care mimează o organizare democratică a societăţii, toate grupurile de interese fiind forţate de circumstanţe sau raţiuni utilitare să aibă grijă de aparenţe, indiferent de intensitatea bătăliilor din interiorul sistemului. Colegii noştri din Occident au o denumire specială pentru o astfel de structură societală: „Mascarada”. Se pare că am ajuns în faza în care sistemul „Mascaradei” începe să dea semne de dezintegrare, iar protagoniştii şi-au dat jos măştile.
Lupta relativ deschisă dintre două coaliţii largi din cadrul serviciilor secrete a căpătat intensitate în vara anului trecut în contextul referendumului. La momentul publicării în presă a interceptărilor telefonice ale preşedintelui Băsescu şi ale lui Sorin Blejnar a devenit clar că o parte din servicii l-a trădat pe Băsescu şi a intrat în conflict deschis cu acea parte a sistemului care i-a rămas fidelă. Al doilea incident major al luptei din interiorul serviciilor a fost linşajul deputatului Stan şi votul parlamentului care l-a salvat de arest, în ciuda ordinelor clare venite de la conducerea PSD care dorea ca Stan să ajungă după gratii. Acum, am ajuns la al treilea incident major, în care bătălia se dă pentru discreditarea patronului RTV Sebastian Ghiţă, aceste acţiunii fiind un răspuns la campania mediatică pornită de RTV împotriva lui Crin Antonescu.
Acest „război civil” din interiorul serviciilor nu poate fi „tradus” cu exactitate în termeni politici, în sensul că acest conflict nu reflectă conflictul aparent dintre USL şi preşedintele Băsescu. Demonstraţie: în cazul deputatului Stan, atât Traian Băsescu cât şi Victor Ponta şi-au dorit arestarea lui Stan. Conflictul nu poate fi interpretat nici ca o dispută pe filiera SIE-SRI. Formal, atât deputatul Stan (în virtutea funcţiei pe care o ocupa în comisia SRI de la Parlament) cât şi Sebastian Ghiţă fac parte din „zona SRI”, dar este clar că se află în tabere diferite.
Situaţia „de pe front” este fluidă, dar până acum poate fi constatată existenţa următoarelor părţi beligerante.
Tabăra „Sistem” este formată din acele structuri şi persoane care se simt confortabil în actuala configuraţie a paralelogramelor de forţă şi doresc conservarea stării existente. O listă (deloc exhaustivă) a celor care fac parte din această tabără l-ar include pe Traian Băsescu (şi camarila), grupul Udrea din PDL, grupurile oligarhilor portocalii („drumari”, „băieţii deştepţi” etc), părţi din SIE şi SRI, STS, Victor Ponta (grupul Sârbu din PSD), grupul Tăriceanu din PNL, o grupare media cu RTV în calitate de „vârf de lance” etc.
Tabăra „Renegaţilor” este formată din cei care au fost daţi la o parte în procesul împărţirii principalelor fluxuri financiare şi elementelor-cheie a puterii politice. O listă (deloc exhaustivă) de participanţi ar include „garda veche” din SRI (cei care comunicau prin intermediul lui Ion Stan), grupul „Antenelor” (cu Voiculescu în rol de joker din cauza vulnerabilităţilor juridice), o parte din grupurile oligarhice (Ioan Niculae etc.), grupul Antonescu din PNL, o parte din PSD (oponenţii lui Ponta), o serie de „mamuţi din media” (Sorin Roşca Stănescu, Cornel Nistorescu etc). Ambele liste sunt inexacte şi fluide, mai ales în condiţiile în care trădările se ţin lanţ şi sunt un lucru cotidian.
Este clar că se încearcă interpretarea conflictului din interiorul serviciilor secrete (implicit a clasei politice) într-o cheie geopolitică, care presupune căutarea intensă a celor care „s-au vândut Moscovei” şi „au trădat calea europeană”. Această încercare este firească, dar în cazul dat conjunctura geopolitică joacă un rol neobişnuit în contextul declanşării războiului civil în interiorul sistemului de conducere a României. De obicei, asemenea conflicte izbucnesc atunci când un teritoriu devine centrul atenţiei a mai multor forţe geopolitice care intră într-un conflict pentru obţinerea controlului. Pentru cineva care nu a văzut alte situaţii, aceasta este unica explicaţie plauzibilă, însă ceea ce se întâmplă în România (de altfel ca şi alte câteva state din Europa de Est) nu seamănă cu un conflict clasic dintre două Mari Puteri de genul conflictelor pentru controlul ţărilor din Africa sau America de Sud din secolul trecut. Situaţia seamănă mai mult cu ceea ce se întâmpla în fostele republici sovietice atunci când elitele locale au simţit slăbiciunea centrului de comandă şi control de Moscova. Obedienţii de odinioară au început să se sfâşie între ei ca nişte câini de luptă care au rămas fără stăpân şi lesă. Retragerea SUA din Europa de Est şi concentrarea asupra problemelor din zona Asia-Pacific (situaţia economică îi permite Washingtonului să se concentreze doar asupra unui singur teatru de operaţiuni) devine din ce în ce mai evidentă şi coincide în mod vizibil cu schimbarea cadrelor în diplomaţia, serviciile secrete şi armata americană. Recent am asistat la o situaţie destul de comică în care presa de la Bucureşti s-a repezit să obţină de la Ambasada SUA asigurări în privinţa continuării planurilor de amplasarea a scutului antibalistic la Deveselu, fără a înţelege că până la momentul anulării definitive şi oficiale a planului, atât însărcinatul cu afaceri de la Bucureşti cât şi funcţionarii din Departamentul de Stat sunt obligaţi prin fişa postului să spună că planurile oficiale sunt în vigoare. Raportului Curţii de Conturi al Congresului SUA şi raportul Academiei de Ştiinţe a SUA care arată inutilitatea şi ineficienţa amplasării scutului în Europa de Est dau o direcţie clară în vor evolua lucrurile.
Însăşi posibilitatea unui război pe faţă dintre două coaliţii largi în interiorul serviciilor secrete, implicit în interiorul clasei politice, demonstrează faptul că Washingtonul nu mai are posibilitatea (sau dorinţa) de a interveni hotărât în vederea disciplinării vasalilor. Probabil, intervenţia din această vară a fost ultimul moment în care „aripa dură” de la Washington în persoana secretarului de stat Clinton a putut interveni brutal în situaţia politică de la Bucureşti. Posibilităţile de intervenţie încă există, dar sunt din ce în ce mai reduse, iar cei din interiorul sistemului politic se simt lăsaţi fără supraveghere, fiind imediat tentaţi să interpreteze această situaţie ca o posibilitate pentru a declanşa o bătălie pentru lichidarea concurenţilor.
Pentru cetăţeanul de rând, această situaţie va genera o posibilitate inedită de a afla măcar o parte din adevărul despre modul real în care este condusă şi controlată ţara în care trăieşte, ambele tabere aflate în războiul civil al serviciilor fiind interesate de discreditarea oponenţilor. Rezultatul cel mai important şi inevitabil al acestei confruntări va fi distrugerea totală şi iremediabilă a încrederii populare în sistemul politic şi în structurile statului, ceea ce va face imposibilă continuarea „Mascaradei” pentru câştigători, oricare ar fi ei.

Sursa: romanian.ruvr.ru

Se pregăteşte o revoluţie anti-Ponta


Румыния премьер-министр Виктор Понта 17.12.2012
Victor Ponta. Foto: EPA

România se află în stare de război civil. După cum am mai scris în articolele precedente, există două coaliţii largi care transcend „frontierele” partidelor politice şi liniile de demarcaţiune administrativă dintre serviciile secrete.

În contextul în care Washingtonul îşi diminuează influenţa în România, ambele grupuri profită de ocazie pentru a-şi lichida concurenţii cu care luptă pentru controlul asupra puterii politice şi a fluxurilor financiare. În linii mari, taberele beligerante au fost descrise în articolul „Război civil în serviciile secrete”:
„Tabăra „Sistem” este formată din acele structuri şi persoane care se simt confortabil în actuala configuraţie a paralelogramelor de forţă şi doresc conservarea stării existente. O listă (deloc exhaustivă) a celor care fac parte din această tabără l-ar include pe Traian Băsescu (şi camarila), grupul Udrea din PDL, grupurile oligarhilor portocalii („drumari”, „băieţii deştepţi” etc), părţi din SIE şi SRI, STS, Victor Ponta (grupul Sârbu din PSD), grupul Tăriceanu din PNL, o grupare media cu RTV în calitate de „vârf de lance” etc.
Tabăra „Renegaţilor” este formată din cei care au fost daţi la o parte în procesul împărţirii principalelor fluxuri financiare şi elementelor-cheie a puterii politice. O listă (deloc exhaustivă) de participanţi ar include „garda veche” din SRI (cei care comunicau prin intermediul lui Ion Stan), grupul „Antenelor” (cu Voiculescu în rol de joker din cauza vulnerabilităţilor juridice), o parte din grupurile oligarhice (Ioan Niculae etc.), grupul Antonescu din PNL, o parte din PSD (oponenţii lui Ponta), o serie de „mamuţi din media” (Sorin Roşca Stănescu, Cornel Nistorescu etc). Ambele liste sunt inexacte şi fluide, mai ales în condiţiile în care trădările se ţin lanţ şi sunt un lucru cotidian.
Recent, Victor Ponta a primit două mesaje contradictorii. Mesajul din partea „Sistemului” a venit de la preşedintele Traian Băsescu, iar Sebastian Lăzăroiu, Cristian Diaconescu şi Dan Tăpălagă l-au descifrat pe înţelesul tuturor. În linii mari, mesajul „Sistemului” avansează câteva teze:
1. Proiectul euroatlantic al României este în pericol
2. România este în proces de părăsire a sferei de influenţă a Washingtonului
3. Motivul pentru care Washingtonul renunţă la România ţine de „pierderea credibilităţii externe”.
4. “Singurul motiv de optimism ar fi speranţa că nu e totul pierdut. Premierul Victor Ponta mai are puţin, foarte puţin timp la dispoziţie să se decidă”
În stilul caracteristic diplomaţiei americane, curatorii de la Departamentul de Stat au reuşit să facă în aşa fel încât retragerea americană (de fapt trocul în care regimul de la Bucureşti a devenit o monedă de schimb) să fie privită ca o chestiune de care se fac vinovaţi chiar decidenţii de la Bucureşti. Frumoasă mişcare! Tabăra „Sistem”, deşi este forţată să recunoască gravitatea situaţiei, încearcă să pedaleze ideea necesităţii conservării aranjamentelor actuale, sperând ca Washingtonul va dori să-i protejeze. De fapt, tabăra „Sistem”, al cărei ideologie oficială a fost şi rămâne „suptul” unor insecte luminiscente de varii dimensiuni, nu avea cum să vină cu o ofertă diferită.
Pe partea cealaltă a baricadei, lucrurile nu stau cu mult mai bine. Scrisoarea deschisă a senatorului Valer Marian este un ultimatum adresat lui Victor Ponta. Textul scrisorii deschise, care a fost publicatăde cotidianul.ro, musteşte de supărare şi ameninţări dure la adresa primului ministru. Senatorul Marian îl acuză pe Victor Ponta de ignorarea intereselor veteranilor luptei anti-Băsescu şi de repunerea în drepturi ai unor reprezentanţi notorii ai regimului Băsescu. Este important faptul că purtătorul de cuvânt al taberei „Renegaţilor” conturează părţile beligerante într-un mod foarte asemănător cu modul în care acestea au fost conturate în analizele publicate de Vocea Rusiei. Pe de o parte se plasează „junii turciţi de la Rin Grand Hotel” care au pactizat cu „şeful SPP, generalul Alexandru Burian, şeful STS, generalul Marcel Opriş, preşedinţii ANI, Cătălin Macovei şi Horia Georgescu, preşedintele Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, procurorul general al României, Laura Codruţa Koveşi, procurorul şef al DNA, Daniel Morar şi primul adjunct al directorului SRI, generalul Florian Coldea (şeful de facto al principalului serviciu secret al ţării…)”. Pe partea cealaltă a baricadei este plasată „vechea gardă” din PSD („Ioan Mircea Pașcu, Alexandru Athanasiu, Vasile Pușcaș, Viorel Hrebenciuc, Miron Mitrea”) şi oameni-simbol din „vechea gardă” din serviciile secrete: „jurnalistul Ovidiu Ohanesian… colonelul SIE Ionel Dragomir”. Prin natura expunerii, scrisoarea senatorului Marian nu avea cum să contureze părţile beligerante în întregime, dar segmentele descrise arată că analiza de fond pe care am prezentat-o anterior reflectă realitatea.
Scrisoarea „Renegaţilor” este un ultimatum, cuplat o ameninţare directă. Lui Victor Ponta i se aminteşte soarta pe care a avut-o Nicu Ceauşescu („Prinţişorul”) şi se sugerează concluzia evidentă că actualul premier ar putea trece printr-o experienţă la fel de dramatică şi umilitoare dacă nu-şi va schimba comportamentul faţă de foştii aliaţi. În contextul acestui avertisment este grăitor faptul că din schema „Ponta – Nicu Ceauşescu” se deduce uşor încă o pereche logică şi anume „Băsescu – Ceaşescu”, conotaţiile fiind evidente. „Renegaţii” intră în faza fierbinte a războiului şi sunt dispuşi să meargă până la capăt, fapt evidenţiat de câteva fragmente din scrisoare: „Am decis să vă scriu pentru că nu mai am nimic de câştigat sau de pierdut în această lume, din care vreau să plec precum am intrat: cu capul sus !” şi „În rest, sunt pregătit pentru orice luptă”.
Washingtonul a lăsat din mână lesele câinilor războiului şi urmează un proces în care aceştia se vor sfâşia reciproc. Luând în consideraţie posibilităţile materiale, informative şi logistice ale părţilor implicate în conflict, este aproape cert că în perioada următoare vom asista la o criză politică majoră, cuplată cu tentative de debarcare a preşedintelui şi a guvernului („Renegaţii” şi-au găsit deja un potenţial premier care va fi agreat de Berlin), iar sistemul politic va fi dinamitat. Situaţia din Bulgaria arată că în anumite circumstanţe un guvern poate fi detronat în 72 de ore, iar Sofia nu se deosebeşte chiar atât de mult de Bucureşti.
Deşi ambele mesaje care au fost adresate lui Victor Ponta sugerează că premierul (de fapt omul din spatele premierului) mai are timp de gândire, zarurile deja au fost aruncate. Procesul nu mai poate fi oprit.

Sursa: romanian.ruvr.ru

Alte dovezi cutremurătoare despre dârele morții



În anii ’50 - ’60, Armata SUA a folosit pe post de cobai populația orașului St. Louis și din alte orașe pentru a studia efectele chemtrails-urilor asupra oamenilor. Oamenii supuși acestor teste criminale inhalau, fără să știe, zi și noapte, compuși chimici extrem de toxici, pentru ca guvernul SUA să poată măsura efectele acestora asupra organismului uman.
Filmul de mai jos face referiri la dovezile incontestabile pe care sociologul Lisa Martino Taylor le-a adunat de-a lungul timpului şi apoi le-a făcut publice, dezvăluind, astfel, testele criminale pe care guvernul SUA le realizează asupra propriilor cetăţeni pentru a-şi atinge scopurile malefice.
 
 
 
În același context, vă invităm să urmăriți și filmul de mai jos, care face o sinteză privind scopurile pentru care francmasoneria mondială realizează otrăvirea oamenilor și a culturilor prin răspândirea chemtrails-urilor:

 
 
Internetul abundă de dovezi din ce în ce mai elocvente care atestă, cu dovezi de netăgăduit, conspirația odioasă a celor care se află la putere, împotriva vieții oamenilor acestei planete.
Filmul What in the World Are They Spraying? (fără subtitrare în limba română) care a fost postat pe youtube vorbește pe larg despre mașinațiunile la care recurge elita satanică pentru a otrăvi în masă populația globului, prin răspândirea dârelor morții.

 

Sursa: www.yogaesoteric.net
 

Explozia din Rusia: aşa-zisul "meteorit" a fost, de fapt, un OZN - Completare

vezi articolul initial aici:


Completare 20 februarie 2013, ora 9:00:
Completare 18 feb. 2013, ora 13.30:

Agenţia France24 persistă însă în a afirma că "uriaşa bucată de piatră spaţială s-a spart în bucăţi la intrarea în atmosferă", deşi nici NASA şi nici ESA nu au anunţat dinainte acest "obiect" cosmic... fapt ce ar fi fost la îndemana lor deoarece dispun de o vastă reţea de sateliţi care supraveghează atent Pământul.

Membrii Academiei Ruse de Ştiinţe au declarat că au intrat în cele din urma în posesia unor bucăţi, duminică, şi în urma testelor au conchis că sunt de origine extra-terestră. Acestea au fost descoperite pe marginea lacului, îngropate în zăpadă. "Confirmam că particulele unei substanţe găsite de expediţia noastră lângă lac au într-adevăr compoziţia unui meteorit", a declarat un membru al Academiei, Viktor Grohovsky.

Asta ca să stăm "liniştiţi".

Completare 19 feb. 2013, ora 9.00:

Între timp, apar mărturii despre efecte stranii ale exploziei aşa-zisului "meteorit". În timp ce oficialii continuă să susţină (în mod penibil) că a fost un simplu meteorit, declarând că deja au reuşit să găsească câteva fragmente minuscule (fiecare având câţiva milimetri!) din "roca spaţială", localnicii declară că "în mod cert nu a fost vorba de un meteorit, poate să fi fost mai degrabă o rachetă militară secretă" comentând imensa putere a exploziei care a făcut mai mult de 1.000 de victime şi a spart geamurile locuinţelor... 

Unele mărturii afirmă că deşi ferestrele unor locuinţe nu au fost sparte, ci doar zguduite de suflul exploziei, aparatele electronice din interiorul locuinţelor s-au defectat! Asta arată că explozia a avut nu numai o componentă de impact fizic, ci şi una de impact în spectrul de radio-frecvenţă sau chiar mai sus!

De asemenea, alte mărturii arată că deşi ferestre ale locuinţelor nu au fost sparte, pahare care se aflau în interiorul acestor locuinţe s-au spart instantaneu. Asta arată că explozia a avut şi o componentă infra-sonică (de frecvenţe sonore foarte joase - inaudibile).

Toate aceste detalii stranii ne fac să credem că explozia nu a fost cauzată de un simplu meteorit, aşa cum sustin oficialităţile, ci a fost un alt fel de obiect... care a făcut ca explozia să aibă componente într-un spectru extrem de larg de frecvenţe (de la infra-sunete până la radio-frecvenţă, sau chiar mai înalte).


Noi estimări ale NASA arată ca meteoritul ce a intrat în atmosfera Pământului săptămâna trecută, explodând deasupra oraşului rus Celiabinsk, a fost cel mai mare din ultimul secol!

Deşi primele estimări arătau că meteoritul avea doar zece tone, dimensiunea reală este mai aproape de 10.000 de tone şi energia eliberată în timpul evenimentului a fost de 500 de kilotone, de 30 de ori cât a avut bomba atomică detonată la Hiroshima. Ultimul meteorit cu acest impact căzut pe Pămant a fost cel din Tunguska, în Siberia, în 1908.

În total, 1.200 de persoane au fost rănite şi 3.724 de clădiri avariate. Boom-ul sonic declanşat la intrarea meteoritului în atmosferă a spart geamurile clădirilor pe o suprafaţă de 200.000 de metri pătrati.

Aşadar, acest meteorit, care a fost cel mai mare din ultimul secol, calculat după forţa exploziei, nu avea cum să NU FIE DETECTAT dinainte de NASA! Pentru că NASA ne anunţă mereu atunci când se apropie vreun meteorit sau asteroid "pitic", iar mass-media se umple de "subiect"...

În plus, defectarea aparatelor electronice din zona Celiabinsk arată foarte clar, conform unor specialişti în domeniu, că explozia a avut şi o componentă electromagnetică (poate chiar scalară), ceea ce face ca ipoteza meteoritului să "cadă" cu graţie! În schimb, este extrem de probabil ca în acest caz să fi fost vorba de o bombă cu impuls electromagnetic de tip EMP care să fi fost lansată de armata rusă pentru a distruge "ameninţarea"... venită din spaţiu, şi apărută brusc (de fapt, materializată instantaneu din dimensiunile non-fizice) pe cerul Rusiei.

Bombele cu impuls electromagnetic EMP sunt unele dintre cele mai secrete arme din dotarea armatelor marilor puteri ale lumii. China are în derulare un proiect de acest gen conform unor dezvăluiri recente scăpate în media alternativă. Scopul acestor bombe neobişnuite este să defecteze partea electronică a oricăror mijloace militare de atac ale inamicului, făcându-le astfel inutile, din moment ce armele "inteligente" (dotate cu complexe circuite electronice de ghidare şi urmărire) au devenit deja o "tradiţie" atât în NATO cât şi la ceilalţi.

Una dintre posibilităţi este aceea ca acel OZN să se fi materializat brusc, ca urmare a unei defecţiuni, mai ales că se afla într-o zonă "ciudată" unde în secolul trecut a avut loc un accident nuclear devastator... Aşadar, nu excludem ca materializarea OZN-ului să fi fost accidentală, ne-planificată, iar armata rusă a cedat impulsului de moment crezând că se află în faţa unei ameninţări reale (poate chiar din partea americană), detectând cu radarele lor specializate că este vorba de un obiect artificial manevrat inteligent... poate au crezut că este chiar o bombă... şi au răspuns "pe măsură"! Bună treabă!


Sursa: roaim.net.tf

EVENIMENTE ! - COMFIRMAREA PROFETIILOR - 20 februarie 2013


20 februarie 2013 

Rusia va aloca două miliarde de dolari pentru a dezvolta un "program de apărare în faţa ameninţărilor venite din spaţiu"; sistemul va fi gata în căţiva ani. Oficialii recunosc caproiectul era deja în lucru, dar după ce o regiune din Urali a fost lovită, săptămâna trecută, de o "ploaie de meteoriţi", lucrurile au prins "viteză", fiind acum "întru totul justificate". 

Sistemul de apărare va avea o reţea de telescoape, amplasată atât pe orbită (sateliţi) cât şi pe suprafaţa planetei, şi va monitoriza continuu spaţiul extraterestru. Dacă va fi cazul, "ameninţările" vor fi distruse de rachete termo-nucleare, conform Russia Today. 

Iată deci că "planeta-închisoare" devine realitate, pentru că acest sistem dotat cu rachete termo-nucleare ar putea să scape "din greşeală" una dintre bombe direct spre o regiune de pe Terra... Aşadar, planul Cabalei oculte continuă neschimbat! 


Sursa: roaim.de.vu/

Descoperirea importantă făcută în Australia. Asteroidul uriaş care a provocat "o extincţie în masă"


Descoperirea importantă făcută în Australia. Asteroidul uriaş care a provocat "o extincţie în masă"
Foto: sathiyam.tv
Cercetătorii au făcut o descoperire importantă în Australia. Oamenii de ştiinţă au descoperit o zonă cu un diametru de 200 de kilometricare ar reprezenta punctul de impact cu un meteorit uriaş, căzut pe Terra în urmă cu 360 de milioane de ani, relatează AFP.

Potrivit cercetătorilor, meteoritul ar fi avut un diametru cuprins între 10 şi 20 de kilometri, fiind deci mult mai mare decât cel căzut vineri în regiunea munţilor Ural, care avea un diametru de câteva zeci de metri, a precizat Andrew Glikson, profesor la Universitatea Naţională din Australia.

"Ceea ce este cu adevărat impresionant este dimensiunea zonei care a fost afectată în urma impactului. Diametrul este de cel puţin 200 de kilometri, fiind a treia suprafaţă din lume rezultată în urma şocului produs de prăbuşirea unui corp ceresc, a adăugat omul de ştiinţă.

Zona de impact se află în bazinul East Warburton, în sudul Australiei. 

"Am petrecut câteva luni într-un laborator efectuând teste la microscop, pentru a măsura orientările cristalelor (...) şi am constatat că rocile purtau urma unui şoc extraterestru. Avem de-a face cu un asteroid cu un diametru de cel puţin 10 kilometri", a cărui prăbuşire pe Terra a avut "un impact nu doar regional, ci unul mondial", a continuat cercetător.

Asteroidul, devenit meteorit după ce a ajuns pe pământ, a făcut un crater uriaş, în prezent acoperit cu un strat de sedimente de trei kilometri. În momentul prăbuşirii, a provocat nori uriaşi de fum şi de vapori care ar fi acoperit Terra.

Căderea meteorilui "a provocat o extincţie în masă", precizează omul de ştiinţă australian.

Asteroizi de o asemenea mărime intră în coliziune cu planeta noastră o dată la mai multe zeci de milioane de ani. 
Sursa: www.antena3.ro

Directorul unei banci europene, despre viitorul UE: "Euro este sortit pierzaniei"


UEProtv Ad
Recent a apreciere a euro este iluzorie, iar moneda europeana este sortita esecului, intrucat zona euro nu a sustinut proiectul unei monede comune cu o uniune fiscala, a declarat Lars Seier Christensen, codirector general al bancii daneze Saxo Bank.

"Toata constructia este sortita pierzaniei. Acum suntem intr-una dintre acele solutii false, in care oamenii cred ca problema este controlata sau combatuta", a spus Christensen.

Euro s-a apreciat cu 8,2% fata de dolar in ultimele sase luni si a ajuns la 1,3711 dolari la inceputul lunii februarie, cel mai ridicat nivel incepand cu 14 noiembrie. Banca Centrala Europeana (BCE) estimeaza o contractie economica de 0,3% pentru zona euro in acest an, iar presedintele BCE, Mario Draghi, a afirmat ca aprecierea euro prezinta riscuri pentru crestere si inflatie.

In timp ce euro s-a apreciat, economiile Germaniei, Frantei si Italiei s-au contractat peste asteptari in trimestrul al patrulea.

"As vinde masiv euro la orice cotatie aproape de 1,4 dolari", a spus el.

Seful Saxo Bank a afirmat ca nu este implicat in speculatii financiare legate de cursul euro.


Sursa: Mediafax


http://stirileprotv.ro

Ne intalnim cu totii…ACOLO!!!


Caut acest video de foarte multa vreme.L-am vazut acum vreo doi ani, dar il pierdusem.Astazi i-am scris lui Valdi Sabev(compozitorul melodiei de pe fundal) si m-a luminat.Ii multumesc pe aceasta cale!!!
Acest video prezinta extraordinar de bine, intalnirea noastra cu cei de “dincolo”, intalnire care va avea loc curand, simt eu…
Mie unul, mi-au dat lacrimile instantaneu, cand am revazut acest video.
Sa va fie de folos!!!
Dan Gaucan

Sursa: daniilgaucan.wordpress.com