miercuri, 7 martie 2012

MESAJUL LUI MATEI pentru luna martie (3) - explicatii despre ceea ce va urma in 2012


(1 mart. 2012; channeler Suzanne Ward)
(ultima parte)
23. Tot în legătură cu durerea pe care o resimte o familie căreia i-a murit un copil, recent , un prieten de-al mamei mele a întrebat dacă le-ași putea spune cîte ceva despre fiul lor Philip, care a murit la vârsta de patru ani de leucemie, după o lungă suferință. Esmeralda, pe care aș putea-o numi fina mea, se ocupă în Nirvana de îngrijirea copiilor, așa că nu mi-a fost dificil să îndeplinesc rugămintea care mi s-a adresat prin mama.
Voi reda mai jos chiar cuvântul Esmeraldei în legătură cu ceea ce am fost solicitat, cu speranța că multe familii de pe Pământ, aflate în situații similare, vor găsi o clarificare și o mângâiere pentru pierderea suferită.

Buna ziua, bunica mea draga de pe Pământ. Este o bucurie să mă pot adresa ție, pentru a transmite un mesaj familiei lui Philip. Am mers să-i fac o vizită micuțului Philip, în zona alocată creșterii și îngrijirii celor mici, veniți de pe Pământ. Băiețelul se află în convaleșcență, recuperând după lunga boală care l-a chinuit când era în corp uman. Este un copil frumos, vesel și zâmbitor, având o strălucire aparte în ochi.
În curând el va merge cu mine să vizităm mai multe modele de case, dintre care să-și aleagă una în care să se mute pentru o perioadă.  Aici casele au dimensiuni, culori și arhitectură diferite și sunt amplasate într-un spațiu individualizat, foarte frumos amenajat. În ceea ce priveste clima, el poate să-și aleagă una tropicală, sau una cu pajiști verzi, unde pasc diverse animale precum : cai, vaci etc, ori o casă la marginea unei ape, într-un mediu muntos etc. Îl voi lăsa pe Philip să facă alegerea acelui mediu și acelei case în așa fel încât să se simtă cel mai bine. Excursia o vom putea face, la alegere, cu barca, cu autobuzul sau cu trenul sau chiar cu avionul. Probabil că îți este cunoscut că în privința creării și alegerii habitatului, posibilitățile sunt multiple aici.

Trebuie să vă spun că există două grupuri principale de copii: cei care provin din ființe uimane, cum ar fi Philip, care au fost foarte mult iubite şi îngrijite și cei ale căror vieţi s-au consumat în condiții îngrozitoare, cum ar fi zonele de război, taberele de refugiaţi, sau zone în care bâtuie sărăcia și boala. Cei din a doua grupă trec mai întâi printr-un program de vindecare, în care amintirile terifiante ale vieții pe care au avut-o pe Pământ se estompează, după care se șterg complet. După acest program, ei se alătură celor din prima grupă, pentru ca împreună să formeze o colectivitate fericită și activă.
Ambele grupuri sunt subdivizate la rândul lor în funcţie de vârstă, pentru ca fiecare să primească îngrijirea și atenția corespunzătoare vârstei. De exemplu, sugarii şi copiii mici au nevoie de îngrijiri de specialitate şi unele tipuri de atenţie de care cei mai mărișori, de vârsta lui Philip, sau mai mari, nu mai au nevoie. “Grupa mare” are alte necesități, toate gândite pentru a le stimula creativitatea și aptitudinile. În programul unui copil nu există nimic rigid, forțat sau lipsit de iubire și atenție.

Toată alimentația rezidenților din Nirvana este în concordanță cu natura corpului nostru care este diferit de cel grosier al pământeanului, aflat în dimensiunea a 3-a. Dar să nu vă închipuiți că aici ființele sunt fără corp.
Avem corp, dar unul mult mai rafinat, mai ușor, dar sigur tot atât de vizibil precum al vostru. (n.m.,Un pământean, cu simțurile lui nerafinate, n-ar putea vedea un corp al unei ființe din dimensiunea a 4-a; numai reciproca este valabilă).

Pentru hrană, avem multe tipuri și soiuri de fructe delicioase, legume şi cereale, condimente, semințe. Nimeni nu se hrănește aici cu carne, dar există plante cu gust de carne.
Copiii învață aici compasiunea și iertarea și nu-i urăsc pe cei care i-au exploatat, înfometat, molestat, abuzat etc. atunci când erau pe Pământ.
Programul de școlarizare este stabilit nu în funcție de vârsta copilului ci de aptitudinile, înclinațiile și nivelul său de dezvoltare intelectuală și spirituală. Philip va începe programul de școlarizare cu copiii de vârsta lui.

În funcție ce vârstă, există multe forme de divertisment, teatru, muzică, filme, spectacole de comedie și o mare varietate de jocuri în aer liber sau în săli de sport. Cele mai obișnuite sporturi practicate în Nirvana sunt: înotul, tenisul, patinajul și drumețiile.
Adesea,copiii mai mari îi învață pe cei mai tineri modul de comportare în societate, bunele maniere, elemente de modă, jocuri constructive cum ar fi aeromodelismul, costrucția și lansarea zmeelor, dar și basme și povești care să le stârnească imaginația. 
Aici toata lumea poate comunica telepatic, dar se folosește și vorbirea, mai ales între tineri, cărora le face deosebită plăcere să audă timbrul diferitelor voci.

În ceea ce-l privește pe Philip, el va crește mai repede și mai înalt comparativ cu un copil de vârsta lui pe Pământ. Nivelul său de înțelegere, va fi, deasemenea, mai înalt în comparație cu al unui confrate pământean.
Treptat, el va începe să-și amintească din ce în ce mai clar despre toate viețile pe care le-a avut în întreaga sa existență.
Va realiza la un moment dat că el aparține unui suflet cumulativ, deși personalitatea Philip va rămâne totdeauna distinctă.
El va deveni mult mai înţelept şi mai inteligent și cu o conștiință mai înaltă, comparativ cu ceea ce ar fi putut fi în cazul în care ar fi trăit pe Pământ.
Niciodată nu va uita sejurul său petrecut pe planetă, unde era înconjurat de dragostea și grija părinților săi pământeni.
Suzanne
Bunica mea dragă, vă mulţumesc pentru că ați acceptat să înregistrați ceea ce am spus și sper că veștile pe care le-am dat despre Philip, vor bucura inimile părinților lui pământeni, pe care-i îndemn să nu fie triști deoarece nu au niciun motiv.
Philip trăiește și este fericit, îi privește și le ascultă vocea ori de căte ori dorește.

Acum îmi iau rămas bun; cu dragoste Matei.

(C.M.)

MESAJUL LUI MATEI pentru luna martie (2) - explicatii despre ceea ce va urma in 2012


(1 mart. 2012; channeler Suzanne Ward)
(partea a doua)
15. “Vor mai exista insecte dăunătoare pentru om și pentru animale, după ce vom trece în 4D?” Nu, nu vor mai exista. Tot ceea ce însemnă viață în acest univers provine de la Dumnezeu și este manifestată ca esenţa iubirii-luminii de la Creator. Cu toate acestea, întunericul a contaminat dimensiunile inferioare cu creații proprii, utilizându-și puterea pentru crearea unor forme de viaţă concepute să devină dăunatoare civilizației din acea dimensiune. Unele forme cu viață efemeră, cum sunt și insectele dăunătoare, se regăsesc în natura dimensiunii a treia, având un nivel de evoluție primitiv și pot proveni din suflete umane decăzute pe scara evoluției, prin alegerile lor nefericite. Cândva ele au avut existență umană dar au decăzut atât de mult încât nu au mai putut să-și mențină condiția umană. Le-a dispărut conștiința iar conștiența s-a redus doar la căteva atribute, cum ar fi: capacitatea de procreare, de hrănire și de conservare.

16. „Oamenii negri au o karmă specială?” Nu, karma nu este o caracteristică de rasă.  Oamenii aparțin unor diferite rase, sexe, formă a corpului şi pot avea abilități, aptitudini, însușiri, nivel de cunoaștere, credințe etc. care să-i deosebească pe unii de alții
Înainte de a porni într-o nouă viață (călătorie), fiecare siflet și-a ales toate aceste capacități și însușiri, precum și planeta din univers, în conformiutate cu setul de experiențe pe care și le-a prevăzut. Practic nu există două contracte de viață care să fie identice.
17. “Cum pot eu reuși să ies la Lumină, din moment ce toți membrii familiei mele au ales să existe în cel mai adânc întuneric?” Gândurile, convingerile și sentimentele sincere sunt cunoscute doar de tine, şi voința ta te poate ajuta să-ți menții echilibrul și drumul în Lumină. Nimeni nu-ți poate lua acest drept, îndiferent cărei familii aparții. Urmează-ți calea, fără a fi necesar să ți-o impui cuiva. Întunericul din ei nu ți se transferă și ție, dacă nu-l accepți.
18. Vă rugăm să reţineţi că un acord de familie se face cu acceptul total al tuturor sufletelor implicate. Acordul se realizează în beneficiul fiecărui participant, unii acceptând să preia sarcini dificile în relația dintre ei, cu maximizarea avantajelor în evoluție pentru fiecare jucător. Tu nu poați cunoaște obiectivele, la nivel de suflet, ale fiecărui membru al familiei, așa cum au fost ele stipulate în contractul de viață ales.
19. “Cum se va optimiza numărul de decese (părăsiri ale corpului foizic) astfel ca planeta să respecte programul de ascensionare prevăzut pentru acest an?” Decesele care au loc în prezent au aparența unora cu cauze obișnuite, deși foarte multe dintre ele sunt impuse de cerințele speciale ale acestei perioade. În măsura în care va fi necesar, numărul deceselor având cauze cunoscute (obișnuite) se va regla astfel ca rata deceselor să fie corelată cu momentul ascensionării. Cunoașteți deja că sufletele care părăsesc planeta ajung în Nirvana, unde urmează etapele cunoscute în ceea ce privește recuperarea și existențele viitoare în planuri fizice sau nemateriale. Perenitatea sufletelor este asigurată, astfel că nu există motive pentru regrete profunde în legătură cu decesul celor dragi nouă.
20. “Ce putem spune despre soarta copiilor mici lăsați să moară din cauza părinților care nu acceptă terapii medicale, care contravin credinței lor religioase sau despre părinții bolnavi care refuză tratamente medicale pe motive religioase, deși știu că lasă pe drumuri copii minori ?” Toate alegerile au loc la nivel ce suflet și corespund unor înțelegeri reciproce, care urmăresc binele cel mai înalt al fiecărui suflet. Asta înseamnă că este dificil să ne pronunțăm, căci nu cunoaștem scopul urmărit de fiecare.
21. Atașamentul declarat față de o anumită religie, de multe ori, nu este acelaşi lucru cu ceea ce ne spune inima sau mintea. Persoanele despre care ați putea spune că sunt atee sau în conflict cu dogmele religioase, pot fi, la nivel de suflet, foarte evlavioase, sau invers. Nu toți, aș spune că foarte puțini, dintre cei care trec pragul bisericii sunt și credincioși în Dumnezeu, tot așa cum mulți dintre cei care nu au o relație stabilă cu biserica, pot fi profund iubitori de Dumnezeu. Oricum, biserica nu este un criteriu prin care să se facă o partajare între iubitorii de Dumezeu și ceilalți.
22. Dacă ambii părinţi mor, copiii lor vor fi îngrijiţi de către membrii familiei rămase în viață sau de către organizațiile specializate. Mulți copii rămași orfani păstrează legături telepatice cu părinții decedați care fac tot ceea ce depinde de ai pentru ca acești copii să crescă frumos și sănătos. Pot avea loc adevărate consultări între copiii în corp fizic și părinții decedați, cu o frecvență și utilitate greu de crezut pentru voi, cei aflați în corp material. Deci, cu siguranță, îndrumarea și grija părinților pentru copii continuă și după decesul părinților.

MESAJUL LUI MATEI pentru luna martie (prima parte) - explicatii despre ceea ce va urma in 2012


(1 mart. 2012; channeler Suzanne Ward)
1. Cu salutări pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe această navă spațială. Sunt Matei.  
Există acum pe planeta voastră o asemenea efervescentă activitate încât chiar și lucrătorii în lumină resimt această încărcătură de activitate intensă, mai ales dacă se are în vedere cât de îndârjită este opoziția întunecaților la înaintarea luminii. Arma de care se folosesc cel mai des Illuminații în lupta lor împotriva luminii este crearea sentimentului de frică pe care îl alimentează atât prin colportări de știri alarmiste, exagerate la maximum posibil, cât și prin deformarea realității. Sunt răspândite știri false despre unele probleme care încă mai sunt de actualitate prin strădania acelei părți a mass-mediei aservite. Câteva dintre acestea sunt: eforturile Iranului de aș pune la punct arma nucleară, un presupus atac terorist asupra New York City, posibilitatea unui alt cutremur devastator în Japonia, creșterea puterii militare a Coreii de Nord, care ar deveni o amenințare pentru pacea în regiune.
2. Din punctul nostru de vedere, care putem aprecia mai corect posibila evoluție a evenimentelor, prin vizualizarea tendințelor în conștiința colectivă a umanității, scenariile catastrofice care se vehiculează nu sunt întemeiate și nu apar ca potențialități în viitorul previzibil al umanității. În schimb, putem vedea cum planeta voastră se îndreaptă ferm spre Epoca de Aur.
3. Voi însera aici punctul de vedere al unui cititor al comunicărilor mele, care afirmă că: ” Teama poate fi un sentiment pozitiv dacă știi cum să-l gestionezi. În această situație, de ce spunem că ar trebui să stăm departe de frică?”
Noi spunem “evită starea de frică!”, deoarece acest tip de energie amplificată împiedică lumina să ajungă la conștiința înaintată, ființa rămânând afundată în densitatea a treia, unde sunt foarte mici șanse de a evolua intelectual și spiritual. Frica se opune raţionamentului, bunului simţ, și nu este capabilă să se ridice împotriva tiraniei şi a corupţiei ceea ce a permis marionetelor forțelor întunecate să țină sub control popoarele de pe Pământ timp de multe milenii. Cei întunecați nu ar avea nicio șansă să subordoneze lumea, dacă nu ar exista energia fricii.
4. Este încurajator faptul că sentimentul fricii a început să dispară la nuvel de colectivitate; bilanțul rămâne însă cam același deoarece a crescit energia fricii la inivel individual (frica zilei de  mâine, a lipsei locului de muncă, a hranei, a locuinței și căldurii etc). Conform Legii Universale a Atracției, energia persoanelor stăpânite de teamă, depășind un anumit nivel, atrage din univers energii cu caracteristici similare, ceea ce face ca efectul să fie o amplificare a acelei energii în viața individului stăpânit de frică. Cel implicat va face din ce în ce mai greu față acestei stări nedorite.  
Vestea bună este că există un remediu sigur și cu efect imediat la această stare de frică, sau panică, și anume schimarea acelei stări. Printr-un act de voință, faceți o altă alegere, treceți la un gând pozitiv, vedeți “partea plină a paharului”, care există în orice situație. Interesant este că, în majoritatea situațiilor, această basculare nu cere un act de voință deosebit. Prin această manevră, întrerupeți conexiunea cu sursa universală a energiei fricii și vă comutați pe sursa energiilor universale pozitive. Consecința este că, foarte repede, starea de rău, de teamă, dispare, lăsând locul unei stări de bine.
5. Este adevărat că miliarde de oameni trăiesc în condiţii îngrozitoare, care, adesea, sunt mai dure și de mai lungă durată decât a avut stipulat fiecare în contractul de viață cu care a venit pe Pământ. Nu-i mai puțin adevărat și faptul că atunci când apar depășiri ale contractelor de viață la nivel de suflet, are loc instantaneu o reformulare a acelui program, în punctul afectat, cu o compensație corespunzătoare pentru cel care a avut de suferit. Astfel, unele dintre datoriile karmice care ar fi trebuit lichidate mai târziu (de exemplu, în alte vieți viitoare) pot fi stinse în avans, astfel încât acel suflet să încheie ciclul încarnărilor pe Pământ mai devreme.
6. În această perioadă de încheiere a ciclului cosmic, se oferă ființelor umane mai multe oportunități, decât deobicei, prin care poate fi accelerată evoluția sufletului. Cu cât sufletele se implică mai mult în procesul de ajutorare a celor care au nevoie de sprijin spiritual, cu atât părți mai importante din datoriile karmice pot fi stinse în devans. Desigur, ajutor se oferă și dinafara planetei, de la civilizațiile avansate care vă urmăresc evoluția, dar este important și acel ajutor care se realizează între pământenii înșiși. Oferind iubire necondiționată, compasiune, spijin, care să nu lezeze propria dezvoltare, ființa umană are posibilitatea de a-și grăbi propria evoluție. 
 7. Abordând un alt aspect al vieții pământene, vom spune că eșalonul superior al Illuminati, cu preocupări în sectorul bancar, a fost eliminat din pozițiile de decizie pe care le ocupa până acum, urmând a da socoteală și în fața justiției. Sufletele unora dintre acești foști ocupanți ai unor scaune de conducerea, au hotărât să plece chiar înainte de a li se proiecta adevărata imagine în lume. Procesul este în derulare și veți vedea că foarte mulți dintre acești delapidatori își vor pierde averile acumulate prin fraudă.
8. În lunile următoare, în colaborare cu forțele luminii, vor fi eliminați membrii Illuminati și slujitorii acestora, care au oprimat unele populații. „Spiritul arab” se va manifesta din nou.
Economiile naționale ale unor țări, mai ales ale țărilor care au contribuit la ruinarea altor economii, vor cunoaște o cădere și mai adâncă iar redresarea lor va fi un proces de mai lungă durată. 
Corupţia larg răspândită în corporaţiile multinaţionale va fi amputată, prin înlăturarea din posturile ocupate a celor care nu au practicat o politică onestă față de populație sau față de partea concurentă.
Vor intra în faliment economiile țărilor care nu s-au ridicat prin concurență loială. Entitățile a căror activitate s-a bazat pe o politică războinică, violență, șantaj, opresiune, inclusiv acea parte a mass-mediei aservite, vor părăsi planul terestru, în următoarea perioadă.
9. Procesul de elimiare este unul foarte simplu și se bazează pe neconcordanța dintre frecvența de vibrație a iubirii divine și oricare alte tipuri de vibrații caracteristice planurilor subversive, lipsei de onestitate, dorinței de înavuțire ilicită, urii, dorinței de război etc. Toate intențiile și faptele opuse iubirii nu pot intra în rezonanță cu aceasta și, ca urmare, nu pot supraviețui în asemenea mediu care, pentru ele, este „toxic”.
10. Trecerea în Epoca de Aur va însemna si colapsul religiilor actuale care folosesc și exploatează credința enoriașilor pentru interese de grup, folosindu-l pe Dumnezeu pentru a asigura prelaților o viață de îmbuibare.  
Noua religie se va baza pe legile universului și va fi strâns legată de știință. Toate dogmele bisericești vor fi abandonate iar noii prelați vor deveni adevărații îndrumători spirituali ai colectivităților.
11. Unul dintre adevărurile care se vor manifesta se referă la Sionism, care, prin intenţii întunecate a fost sinonim cu iudaismul, o mişcare politică belicoasă a Illuminati, al cărui scop, de-a lungul a peste șase decenii, a fost de a crea conflict şi instabilitate în întregul Orient Mijlociu.
Sioniştii, care au manipulat și au avut o influenţă puternică în cadrul şi în spatele guvernelor majore şi a forţelor lor militare, nu reprezintă poporul evreu din Israel, sau de oriunde altundeva. La fel ca toate celelalte facţiuni ale Illuminati, ei au urmărit obținerea dominației globale pe planetă.
12. Desi semiții sunt de diverse origini naţionale şi religioase, sioniștii au avut succes în a convinge că termenul “anti-semit” ar aduce atingere exclusiv poporului evreu şi ar da dreptul Israelului de a se apăra împotriva tuturor celor pe care-i considera dușmani. Această denaturare a ajutat să se obțină o largă simpatie a lumii și o finanțare masivă pentru crearea unui arsenal militar important, ajutor venit mai cu seamă din partea SUA. În fond, toate acestea au servit forțelor Illuminati care și-au sigurat imense profituri prin politica de înarmare.  
13. În plus, s-a realizat un control asupra maselor, prin răspândirea unor învățături dogmatice, religii, care au servit scopurilor întunecaților de a produce o asemedea profundă divizare a omenirii încât au putut fi provocate și menținute secole de-a rândul războaie și vărsarea de sânge între frați. Amintiți-vă în acest sens de cruciade, războaiele dintre catolici și protestanți, pogromurile de exterminare a evreilor, execuțiile pentru „blasfemie” a celor care refuzau să se “dezică de satana” etc.
14. Divizarea a fost mult timp un instrument eficient utilizat de forțele întunecate. S-a reușit împărțirea popoarelor lumii prin religii diferite și opozante, religii care își promovează propriul dumnezeu, altul decât al „adversarilor” și aspiră la o cât mai importantă lărgire a zonelor de influiență asupra popoarelor.
Suzanne
Mai toate guvernele au și o atitudine religioasă promovând concepțiile, regulile și credința unei anumite bisertici care se bucură de drepturi suplimentare față de celelalte, drepturi care se traduc prin atribuirea de către stat a unor terenuri, păduri, ajutor financiar, scutiri de taxe și impozite, promovarea acelei religii în formele de învățământ, asigurându-se, în acest fel, masa viitoare de enoriași etc. Practic, guvernele sunt părizoniere ale unei anumite reliugii căreia nu i se pot opune, dacă nu vor să-ți “pună lumea în cap”. Toate aceste practici și contorsiuni ale adevărului sunt proprii dimensiunilor inferioare. Ele nu se mai regăsesc în dimensiunile înalte, spre care se îndreaptă acum umanitatea.