miercuri, 27 martie 2013

Ce spun analistii despre amenintarea Coreei de Nord. Cum ar putea decurge un eventual ATAC


Coreea de NordProtv Ad
Numarul victimelor si potentiala folosire a armei nucleare ar fi catastrofale in cazul unui razboi intre cele doua Corei, dar, din fericire, niciun analist nu crede ca acesta ar fi iminent.
Putini cred in riscul unui atac initiat de Coreea de Nord, desi experienta si ratiunea lui Kim Jong-un au fost puse la indoiala dupa recentele teste de racheta si nuclear, precum si dupa anularea armistitiului cu Coreea de Sud si retorica belicoasa, neobisnuita chiar si pentru stardardele Phenianului, relateaza CNN, citata de Mediafax.
Desi strategii militari se pregatesc pentru orice eventualitate, iar cetatenii sud-coreeni cred ca este posibil un nou conflict, posibilitatea unei invazii nord-coreene ca cea din 1950 este improbabila. Analistii se tem ca un atac limitat din Nord ar provoca un raspuns al Seului, generand o spirala a escaladarilor si temutul "mare razboi".
Cum ar putea decurge atacul
In cazul unui atac, echipele de comando ar fi avanposturile armatei nord-coreene, infiltrandu-se pe cale aeriana, pe mare si probabil in randul civililor pentru un asalt asupra infrastructurii si bazelor americane, deteriorand comunicatiile si capacitatea de comanda a Seulului si blocand intaririle din partea Statelor Unite, afirma Kim de la Universitatea din Coreea.
Haosul ar fi sporit de masurile de bruiaj electronic si de atacuri cibernetice. Intre timp, artileria nord-coreeana ar lansa mii de obuze, estimeaza Kim. Seulul si Washingtonul, care ar putea riposta pe mare, pe uscat si din aer, detin insa munitie de mare precizie.
Bombele sau rachetele ar putea anihila artileria si fortele aeriene nord-coreene, sustin analistii, dar capitala Coreei de Nord ar putea fi atacata cu arme necoventionale.
Sursa: Mediafax
stirileprotv.ro

Norul tsunami. Imaginea care a atras atenţia întregii lumi


Norul tsunami. Imaginea care a atras atenţia întregii lumi
Foto: www.flickr.com
Un fotograf american a surprins o imagine incredibil de frumoasă, pe malul lacului Michigan din SUA.

În fotografie se poate vedea o formaţiune noroasă ieşită din comun, care a tras atenţia întregii lumi.

Sursa: www.antena3.ro

Se găsește în toate alimentele, dar cauzează CANCER. Cum ne putem feri de acesta


Se găsește în toate alimentele, dar cauzează CANCER. Cum ne putem feri de acesta
Foto: femalefirst.co.uk
În urma unui studiu, Institutul Alimentar Național din Danemarca a atras atenția asupra unui compus puternic cancerigen, care se găsește în majoritatea alimentelor consumate zilnic, scrie euractiv.com.

Potrivit cercetătorilor, cartofii prăjiți, pâinea, chiftelele, produsele de panificație, fursecurile, cerealele, cafeaua și țigările conțin acrilamidă, compus care apare la produsele care conțin cantități mari de amidon preparate prin încălzire puternică (mai mult de 120 de grade Celsius).

”Putem spune cu o probabilitate foarte mare că există o legătură între produsele alimentare care conțin acrilamidă și cancerul”, a declarat Jorgen Schlundt, directorul Institului. 

”Avem nevoie de reglementări în acest domeniu. Prin asta vreau să spun că industria trebuie să lucreze cu privire la modul în care s-ar putea reduce cantitatea de acrilamidă în produsele alimentare”, a adăugat acesta. 
Sursa: www.antena3.ro

Cum simti, cum esti... Cele 30 de cauze emotional-energetice ale bolilor

Medicina holistica este un concept stravechi, explorat in zilele noastre inclusiv de catre medicina alopata, prin ramura mai noua a psihosomaticii. La baza ei sta ideea conexiunii permanente dintre trup, minte si suflet, intre cele trei niveluri existand mecanisme complexe de interdependenta.

S-a dovedit deja stiintific ca starile prelungite de stres, frica sau suparare pot impiedica in chip vizibil functionarea corecta a anumitor organe sau sisteme din organismul uman. Este insa necesar sa constientizam ca nu numai starile negative mentinute pe termen lung ne pot afecta sanatatea, ci chiar si gandurile, vorbele si emotiile noastre de zi cu zi.
cauzele subtile ale bolilor
Nu degeaba marii invatati (printre care Aristotel, Buddha etc.) au facut referire de-a lungul timpului la ganduri ca la principala forma de a ne manifesta in lume si de a ne crea viata. Sau precum spune o vorba inteleapta din popor: <Spune-mi cum gandesti, ca sa-ti spun cine esti>.

In aceasta lumina, putem intelege ca bolile sunt doar un semnal al copului nostru fizic, menit sa ne arate ca am facut o anumita greseala la nivelul gandirii, simtirii sau al comunicarii cu ceilalti. Astfel, in momentul in care constientizam <greseala> facuta, sau adevarata cauza din spatele respectivei boli si incercam sa o remediem, vindecarea va veni cu siguranta si va fi de durata.
Daca insa nu apelam si la vindecarea prin gandire (sau la noesiterapie, cum mai este numita) pe langa tratamentele traditionale, avem toate sansele sa nu invatam respectiva lectie de viata. De aceea, vom trece prin aceleasi probleme de sanatate mai devreme sau mai tarziu, pana vom invata ca totul porneste in cele din urma din noi insene – atat starea de rau, cat si starea de bine.
Exista, de asemenea, si boli karmice, care ne sunt date pentru a ne rezolva karma provenita dintr-o existenta anterioara. Acestea sunt, in general, de tip cronic si mai greu de pus in legatura cu anumite ganduri negative, tipare comunicationale deficitare, sau emotii disonante din viata noastra de zi cu zi.

cauzele subtile ale bolilor

Afla in continuare care sunt cauzele subtile ale celor mai raspandite boli si cum poti aduce in viata ta vindecarea la nivel holistic.

Cauzele subtile ale bolilor

1) Bolile pielii

Bolile de piele (acneea, cuperoza, eczemele, dermatitele etc.) indica teama unei persoane de a se deschide complet, de a se exprima pe sine in totalitate. Persoana are frica ascunsa de a nu fi respinsa de catre ceilalti. De asemenea, pot exista tendinte de autorespingere. Acestea sunt vizibile mai ales in cazul adolescentilor.

cauzele subtile ale bolilor
2) Bolile digestive

Bolile aparatului digestiv sunt legate de felul incorect in care <digeram> sau asimilam evenimentele din viata noastra. Astfel, problemele de digestie indica o stare de nemultumire sau de manie refulata, adica incapacitatea de a accepta o anumita persoana sau situatie din viata noastra. In mod similar, problemele la stomac indica neputinta noastra de a digera anumite experiente de viata, nerabdare, neliniste, precum si refuzul de a accepta anumite idei noi in viata noastra.
Foto@Shutterstock.com
Problemele la intestinul subtire se refera la incapacitatea de a intelege si asimila anumite lectii de viata care ne sunt necesare la nivelul evolutiei. In timp ce problemele la intestinul gros (printre care siconstipatia) pot indica o anumita stare de culpabilitate, precum si greutatea de a da drumul la atasamente (inclusiv in plan fizic), sau la anumite tipare mentale ori emotionale care nu ne mai sunt necesare.
Problemele la ficat indica o stare prelungita de tristete, invidie, gelozie sau suparare. De obicei, aceste ganduri si emotii negative sunt indreptate catre cei din jur, insa la nivel subtil ele oglindesc o stare de criticism si profunda nemultumire a persoanei bolnave fata de sine insasi.

3) Problemele menstruale

cauzele subtile ale bolilor
Foto@Sxc.hu
Problemele de menstruatie se refera cel mai adesea la refuzul propriei feminitati, dar si la teama de a ne experimenta sexualitatea pe deplin. Persoana care are astfel de probleme refuza cel mai adesea ideea de a fi ajutata sau de a se baza pe un barbat in viata ei, desi aceasta reprezinta de fapt una dintre nevoile ei profunde.

4) Bolile respiratorii

cauzele subtile ale bolilor
Bolile aparatului respirator pot indica o utilizare defectuoasa a energiei fizice, precum si refuzul de a lasa viata sa curga libera prin noi. Spre exemplu, in cazul pneumoniei, este vorba despre obosealaacuta pe care persoana o resimte in fata vietii si a responsabilitatilor de zi cu zi, precum si de lipsa profunda a sentimentului de bucurie din viata sa.
Daca avem guturai, acesta poate fi corelat cu o stare de teama, confuzie sufleteasca sau culpabilitate. Este posibil sa nu dorim sa ne urmam intuitia intr-o anumita situatie, fiind deranjate de ceea ce simtim fata de o anumita persoana sau fata de un anumit eveniment din viata noastra.

5) Bolile cardiace

cauzele subtile ale bolilor
Problemele la inima sunt legate de primirea si transmiterea corecta a energiei iubirii. De cele mai multe ori, persoana afectata nu isi asculta inima, reprimandu-si in mod constant emotiile si sentimentele.

De asemenea, persoana care are probleme la inima poate simti ca problemele de zi cu zi o absorb in totalitate, rapindu-i din entuziasmul vietii. Insa, pana la urma, in noi insene sta puterea de a darui iubire si de a gasi motive de bucurie in tot ceea ce ne inconjoara.

6) Durerile de spate

Durerile de coloana indica faptul ca ne simtim ca si cum am <cara in spate> toate greutatile vietii, sau ca si cum am fi lipsite de sustinere afectiva ori <atacate pe la spate>.
  • Durerile in partea de jos a spatelui sunt corelate cu o stare de insecuritate financiara si cu frica fata de viitor in ceea ce priveste latura materiala a vietii. De multe ori, persoana afectata ii trage la raspundere pe ceilalti pentru propriile sale nemultumiri.
  • Durerile lombare se leaga de anumite probleme afective, ori de refuzul de a ne detasa de trecut. Ele pot indica de asemenea o stare de culpabilitate pe care o simtim fata de o persoana importanta din viata noastra.
  • Durerile in partea de sus a spatelui indica existenta multor asteptari fata de ceilalti si aparitia unei stari de furie reprimata atunci cand acestea nu ne sunt indeplinite. De cele mai multe ori, simtim ca ceilalti ar trebui sa ne sprijine din punct de vedere afectiv, desi pana la urma in noi insene ar trebui sa cautam in primul rand aceasta sustinere.

cauzele subtile ale bolilor

Vindecarea bolilor la nivel holistic: concluzii

Astfel de cauze subtile sau spirituale exista in spatele tuturor bolilor, virusii, bacteriile sau circumstantele exterioare creand doar mediul propice pentru manifestarea lor la nivel fizic. In cele din urma, important este sa constientizam ca in noi sta puterea de a ne vindeca la toate nivelele, putere pe care o accesam de fiecare data cand reusim sa aducem energii de vibratie pozitiva in viata noastra.
In concluzie, cea mai sigura cale de a atrage sanatatea, fericirea si prosperitatea de partea noastra este sa ne supraveghem cu atentie fluxul gandirii, al emotiilor si al comunicarii. Straduindu-ne in permanenta sa emitem numai ganduri pozitive, stari pozitive si cuvinte pozitive, vom atrage in viata noastra, prin legea rezonantei, acelasi tip de energii benefice.
Andreea Peticaru







Foto@Shutterstock.com

Sursa: www.garbo.ro

MESAJ DE LA ARCTURIENI 10 martie 2013


Omenirea a călătorit prin vieți în care conceptele false, convingerile și temerile au fost acceptate orbește ca fiind adevăr. 

Ignoranța noastră ne-a făcut să ne cedăm puterea în mâinile celor care am crezut că ne vor binele. Abia acum înțelegem că am greșit, am fost creduli și ne-am lăsat mereu păcăliți. Adevărul a fost mereu lângă noi dar nu l-am văzut din cauza ignoranței și egoismului nostru. 

Un grup de arcturieni, ființe foarte evoluate, doresc să ne prezinte mesajele lor de iubire și oferta lor de a ajuta umanitatea Pământului să cunoască înaltele adevăruri ale universului. Ei sunt gata să ne ajute tehnic și spiritual, în acest moment critic în evoluția noastră. Singura condiție este ca noi să acceptăm oferta lor.

Primim în mod constant, pe diferite căi, informații care vin de la surse din Lumină. Vârful evenimentelor a avut loc la sfârșitul anului 2012, dar procesul de ascensionare nu s-a încheiat, deși am trecut granița în dimensiunea de tranziție 4D. Pentru a putea continua călătoria, trebuie să cunoaștem adevărul și să ne eliberăm de frică. Noi și Gaia am promovat într-o clasă în care ni se vorbește numai despre adevăr.


Channeler-ul.



MESAJ DE LA ARCTURIENI 


(10 mart.2013)




Dragii noștri, ne prezentăm astăzi la întâlnirea cu voi, prin mijlocirea channelerului, pentru a vă da un semnal de încurajare pentru a vă face așteptarea mai ușoară și pentru a vă crește încrederea în ceea ce urmează. Dorim să vă asigurăm că impresia că nimic nu se întâmplă în lumea și sistemul vostru planetar, care să confirme înaintarea spre granița celei de a 5-a dimensiuni, nu este exactă. 

Multe schimbări au loc, multe procese se desfășoară, toate cu scopul ca derularea programului vostru de ascensionare să nu se oprească. Planeta voastră primește, în această perioadă, energii puternice de care, majoritatea dintre voi nu sunteți conștienți. 

Aceste energii au impact benefic asupra voastră, mulți constatând că au mai multă intuiție ca în trecut, înțeleg mai bine ceea ce se întâmplă în jurul lor și sunt mai capabili și mai determinați ca altă dată să despartă binele de rău. Dragilor, astea nu sunt vorbe de circumstanță, care să vă asigure liniștea sau să prevină stări de frustrare. 

Procesele chiar au loc cu rapiditatea programată și cea rezultată din alegerile voastre.

Este posibil ca, uneori, imboldul de a acționa diferit de cum ați fi făcut-o altă dată, să vă creeze stări de confuzie și perplexitate, voi nerecunoscându-vă că ați fost în stare să acționați în acel mod.

Adevărul este că ființa voastră suferă schimbări și se aliniază din ce în ce mai bine noilor parametri energetici care se stabilizează acum în sistem. 

Am face o comparație cu un făt care se dezvoltă în pântecele mamei sale și care, își influențează mama căreia-i crează diferite stări cu care ea nu se mai întâlnise înainte (precum gusturi culinare deosebite, sensibilități olfactive mai accentuate, dorința de a consuma mai multe alimente și lichide etc).

Iată cum, viitorul nou-născut își manifestă prezența și se face cunoscut celor din apropiere, chiar dacă o face în mod indirect. Altfel spus, el își impune condițiile și-și revendică drepturile deși încă n-a ”ieșit” în lume. 



Acum este momentul pentru a vă concentra și înțelege propria voastră divinitate.

Acesta este momentul liniștii în care se sedimentează adevărurile care vă vor ajuta să vă creșteți nivelul de conștiință. Pacea și tăcerea sunt vitale pentru creșterea nivelului de înțelegere și pentru înălțarea spirituală. 

Viața trepidantă, bombardamentul cotidian al evenimentelor din viața materială, nesemnificative până la urmă, gândurile care aleargă dintr-o parte în alta, distragerea atenției, în greneral, fac greu sau imposibil de auzit vocea voastră interioară. 

Dragii mei, acesta este o perioadă importantă în care a nu face nimic, a rămâne în espectativă (n.m. Dincolo de ”gărduleț”, cum spunea Tobias) poate fi un mare avantaj deoarece permite ființei voastre să se păstreze în echilibru, centrată pe dorințele sufletului. În această atmosferă de calm și neimplicare în evenimente exterioare, permiteți incubarea adevărurilor mai înalte și deveniți mai conștienți asupra sensurilor profunde ale acestor evenimente. 

Măsura evoluției voastre nu este dată de nivelul de implicare în ceea ce se întâmplă în jurul vostru. A fi permanent ocupat cu rezolvarea problemelor cotidiene, nu este o probă a preocupării pentru propria evoluție. Este mult mai benefic să treceți de la ” a face” la ”a fi în interior” . 

Mulți dintre voi cereți și vă educați copiii să facă tot ceea ce pot pentru a fi cât mai ” în față”. Noi vă spunem că decât ”să faci o groapă pentru a planta un stâlp”, este mai util sufletului vostru ”să contempli un apus sau un răsărit de soare”. Invățați să ”ascultați tăcerea!” Este mult mai util evoluției voastre.


Mintea este un instrument care vă permite să conștientizați, dar ea nu este șeful. Mintea face comparații cu ceea ce a mai întâlnit și, în funcție de aceasta, decide dacă este bine sau rău. Deci, mintea se limitează la un domeniu cunoscut. 

Dar pentru a vă extinde cunoașterea dincolo de ceea ce vă poate oferi experiența voastră, este necesar să apelați la intuiție, care este o caracteristică a creației și este un instrument propriu minții subconștiente.


Milioanele de gânduri expulzate de mințile ființelor mai mult sau mai puțin raționale, plutesc și se răspândesc în intregul univers. Există un câmp enorm al conștiinței umane universale. Orice gând are anumite caracteristici, printre care puterea și frecvența de vibrație sunt cele mai importante. El poate fi interceptat de alte gânduri dacă are loc o aliniere, o ”potrivire”. 

Când aceasta se întâmplă, mintea interceptoare poate primi acel gând sub formă de intuiție. Dar influențarea minții de gândurile care circulă necontenit în câmpul universal, nu este obligatorie. 

Mintea receptoare poate deschide sau închide poarta de intrare pentru accesul gândurilor din univers. Deci, fiecare dintre voi are capacitatea de a fi selectiv cu gândurile care așteaptă să intre. Cu gândurile pe care le acceptați, puteți construi sau distruge. 

De fapt, procesul este mai complex decât atât, în sensul că, atunci când un gând din exterior este receptat, el lucrează precum un diapazon: face să vibreze în subconștientul vostru acel gând care este în rezonanță cu el. 


Asta este posibil deoarece tot ceea ce există în univers se află și în subconștientul minții voastre, pentru că, amintiți-vă, noi toți suntem UNA. Capacitatea fiecăruia de a capta, interpreta și utiliza gânduri din Univers și Cosmos este indisolubil legată ce nivelul de conștiință al fiecărei ființe. 

Deseori, un gând interior, emanație a minții conștiente, se poate confunda cu un gând exterior, primit pe filiera minții inconștiente. Majoritate dintre voi nu aveți capacitatea de a ști dacă un gând ”care v-a venit în minte” este al vostru sau este captat din exterior.

Cu timpul, veți învăța să sesizați diferența. Oricum, este corect și indicat ca orice gând să fie trecut prin filtrul sufletului, al minții, înainte de a i se acorda permisiunea să se manifeste. De fapt, nu este atât de dificil să aflați natura și proveniența unui gând. 

Dacă vă este clar că acțiunea care ”încolțește” în mintea voastră este nu numai împotriva convingerilor voastre dar și în deserviciul a ceea ce numiți voi umanitate, este corect și indicat să vă declarați refuzul, prin emiterea unui gând de întâmpinare de genul: "Nu, eu nu accept ca acest gând să aibă acces în mintea mea”. 


Anumite gânduri, cu anumite caracteristici, pot solicita accesul într-o ființă anume și dacă într-o viață anterioară erau niște ”obișnuiți ai casei”. 

Acest tip de gânduri se vor manifesta mai insistent, vor încerca să revină, dacă nu li s-a ”deschis ușa” de la început, revendicând, poate, și anumite ”drepturi de moștenire”. În asemenea cazuri, dacă este vorba de gânduri malefice, trebuie să aveți o atitudine intransigentă. Când nu scăpați de insistența unui gând, apelați la îngerul vostru păzitor, la ghidul spiritual sau la o entitate din lumină. 


Nu foarte rare sunt situațiile în care anumiți oameni sunt influențați empatic de alte ființe care au o stare de sănătate precară. În asemenea situații, ființa receptoare poate acuza exact stările de boală ale celui bolnav. Imediat ce aveți asemenea manifestări, luați un moment de pauză și gândiți-vă la persoana bolnavă cu iubire și încurajare fără a accepta să-i preluați suferința. 

Faceți adică o ”binecuvântare” în folosul acelei persoane [Nota C.M.: iată textul unei binecuvântări practicată de yoghini:” Tată ceresc și suprem, cu umilință te implor, dacă ființa umană (numele de botez) merită, miluiește-o, revărsând asupra ei, prin mine, grația ta supremă! Facă-se voia Ta! Amin!” 

Bine este dacă în timpul cât faceți acestă binecuvântare, veți stă în picioare, cu fața către locația în care se află acea persoană, cu mâna dreaptă îndoită de la cot și palma deschisă către înainte. Repetați de trei ori, după care mulțumiți: ”Mulțumesc, Tată ceresc, că ai permis ca vasul meu să servească vindecării ființei umane..x.!”] 

Dacă boala celui pentru care vă rugați este prinsă în programul său de viață, foarte posibil ca însănătoșirea să nu se producă. Asta nu înseamnă că cererea voastră nu a fost recepționată, însă Legea Liberului Arbitru nu poate fi eludată.

În procesul evolutiv în care vă aflați, după parcurgerea anumitor etape și când nivelul conștiinței voastre va fi crescut suficient, vi se va restitui puterea care vi s-a atribuit de la început, putere de care nu ați fi fost capabili să vă folosiți fără erori, în dimensiunea inferioară 3D. 


Nu uitați niciodată că fiecare gând pe care cineva l-a avut vreodată este o energie impersonală care se induce subliminal și care niciodată nu este prea departe de cel care ar dori să-l invoce. Efectele acestor gânduri nu pot fi ignorate dacă subiecții le acceptă. 

Mai vrem să spunem că există multe energii emanate cândva în viețile voastre anterioare, energii care au nevoie să vină la suprafață (adică să fie conștientizate; n.m.), asumate cu iubire și eliberate. 

Aceste energii nu trebuie refuzate ci primite, înțelese, asumate, după care trebuie eliberate. În toate aceste analize, nu trebuie să uitați faptul că, deși pare ridicol, toate gândurile sunt entități cu existență independentă și infinită. 

Mai trebuie să luați în considerație că toate gândurile pe care le emanați, nu au nicio vină că s-au născut, ele sunt creațiile voastre pe care le-ați învestit cu anumite caracteristici, bune sau proaste. 

Fiecare creator, în calitatea lui de tată/mamă, are și responsabilități făță de ceea ce a dat naștere. Sunt extrem de multe gânduri, deci entități, născute cu multe deficiențe din cauza procesului de co-creare neîncheiat sau intențiilor neluminoase. 

Universurile sunt pline de ”schilozi-gând”, născuți și părăsiți de ”părinți” iresponsabili. Până când nu veți aduce ”reparațiile” moral-conceptuale necesare, nu veți scăpa de acești ”copii nedoriți”. Ei vor bate mereu la poarta părintească cerând recunoaștere, alinare, vindecare și eliberare. 

Dragilor ”părinți” de gânduri, pentru a trece în dimensiunea 5D aveți nevoie să vă lichidați toate datoriile față de cei față de care aveți responsabilități. Asta înseamnă că aveți datorii și față de gândurile cărora le-ați dat viață. 

Cunoașteți, desigur, că voi aveți aspecte din viețile trecute, prezente sau viitoare, care există în diverse planuri, în diverse locații în univers. 

Înafara acestora, aveți gândurile cărora le-ați dat viață în toate existențele voastre. Fiecare dintre ele este legat de voi cu un fir energetic inimaginabil de fin. Voi sunteți ființe ancorate energetic de milioane, poate miliarde de fire de acest fel. 

Dacă vreți să vă înălțați, trebuie ca aceste ancore să fie tăiate. Una dintre metode este cea expusă mai sus. (Nota C.M.: în cărțile lui Calos Castaneda găsiți descrisă și o altă metodă, mai rapidă și mai eficientă).

Puteți îndeplini toate aceste cerințe care doar par imposibil de îndeplinit. Importantă este hotărârea voastră de a lucra pentru înălțarea ființe voastre. Stați aproape de sufletul vostru și țineți la respect ego-ul vostru uman, care acționează prin minte.

Mulți dintre voi dovediți multă determinare în a înainta pe cale. Rupeți toate legăturile care nu vă permit să mergeți înainte chiar dacă, uneori, poate fi vorba de ființe care v-au fost apropiate!



Noi suntem Grupul Arcturian.


Cititi, analizati, concluzionati... Cu toti suntem Co-creatori in acest univers! 




http://armadaa.blogspot.ro

După Cipru, urmează Franţa


Cyprus Popular Bank Кипр Банк
Foto: EPA

Conform datelor recentului sondaj organizat de Ifop pentru publicaţia Sud Ouest Dimanche, în cazul înrăutăţirii situaţiei economice, patru din zece francezi vor sprijini introducerea unei taxe asupra conturilor bancare. Se pare că eforturile Comisiei Europene de a pregăti opinia publică pentru acceptarea exproprierilor proprietăţii private în numele stabilităţii economice au început să dea roade.

În presa europeană se vehiculează ideea că următoarele ţări care se vor confrunta cu o criză bancară ar putea fi Spania, Italia sau Grecia. Toate aceste ţări sunt vulnerabile şi se află în situaţii dificile atât din punct de vedere economic cât şi politic. Grecia va fi afectată puternic de falimentul deja inevitabil al băncilor cipriote. Spania este într-o criză politică, corelată cu tendinţe separatiste a câtorva regiuni importante. Guvernul spaniol deja pregăteşte legiferarea dreptului statului de a taxa depozitele bancare în vederea compensării banilor pe care guvernul central le-a cheltuit pentru salvarea bugetelor regionale. În Italia, majoritatea deputaţilor şi senatorilor aparţin unor partide anti-euro (partidul lui Berlusconi şi partidul lui Beppe Grillo) şi orice încercare a Burxellului de a impune Romei o nouă „cură de austeritate” va provoca o criză politică care se va solda cu o tentativă de a ieşi din zona euro.
În aceste condiţii, Franţa pare o insulă de stabilitate însă această impresie este greşită. În realitate, faptul că Franţa încă nu a intrat în faliment naţional se datorează aproape exclusiv bunăvoinţei autorităţilor ruse. Cifrele vorbesc de la sine: Banca Centrală a Rusiei a renunţat total la investiţii în obligaţiunile Italiei şi Belgiei, a redus la jumătate portofoliile de obligaţiuni emise de Suedia, Finlanda şi Olanda. În schimb, investiţiile în obligaţiunile emise de statul francez au ajuns la 117,9 miliarde de dolari.
Luând în consideraţie faptul că majoritatea investiţiilor ruse în obligaţiunile franceze au fost făcute începând din 2008, se poate observa că Rusia a fost o importantă sursă de finanţare pentru economia franceză. În perioada următoare, Franţa riscă să rămână fără această sursă de finanţare. În cadrul summit-ului BRICS din Durban, va fi demarat procesul înfiinţării Băncii BRICS care va funcţiona ca un concurent al FMI şi va deveni instrumentul de bază al promovării intereselor BRICS în spaţiul economic global. Pentru a fi eficientă, o asemenea structură are nevoie de finanţare şi acum se discută despre o contribuţie de 100 de miliarde de dolari de la fiecare ţară-membră. Pentru a obţine aceşti bani, ţările BRICS vor vinde părţi importante din portofoliile de obligaţiuni emise de ţările europene. Rămase fără finanţare, ţările cu sisteme bancare supradimensionate vor suferi cel mai mult şi vor fi nevoite să exproprieze banii aflaţi în conturile bancare. În Franţa dimensiunea pasivelor sistemului financiar este de patru ori mai mare decât PIB-ul ţării. Ajuns într-o situaţie disperată, guvernul lui Hollande va trebui să adopte strategia clasică a socialiştilor europeni: exproprierea banilor din conturi, cuplată cu un program de propagandă menit să demonstreze că „greaua moştenire” a regimului Sarkozy este cauza principală a problemelor economice. Investigaţiile penale în cazul lui Sarkozy şi Lagarde sunt doar un prim pas în această direcţie.
Sursa: http://romanian.ruvr.ru

În aşteptarea catastrofelor


Антарктида курорт Антарктика тропики пляж отдых 2012 август коллаж
© Colaj: Vocea Rusiei

Ministerul Rus pentru Situaţii de Urgenţă a publicat un raport îngrijorător. În el se menţioenază că temperatura în regiunea Arcticii va creşte cu 7 grade până la sfârşitul secolului al XXI-lea. Asta înseamnă că vor începe să se topească gheţarii, se va ridica nivelul oceanului planetar şi în zona inundaţiilor vor nimeri insulele şi zonele de coastă ale multor ţări.

Însă, omenirea este ameninţată nu numai de inundaţii, va creşte numărul catastrofelor tehnologice şi naturale.
Experţii ne sperie de mulţi ani cu consecinţele catastrofale ale schimbării climei Pământului. Şi din păcate, unele previziuni se adeveresc. Au loc tot mai multe fenomene naturale anormale, a menţionat coordonatorul programului „Clima şi energia” a World Wildlife Fund (WWF) în Rusia, Aleksei Kokorin.
„Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă şi toate agenţiile similare din alte ţări, întotdeauna ne sperie. Însă, faptul că temperatura din Arctica va creşte cu 7 grade până la sfârşitul secolului este o predicţie medie, ponderată. În ce priveşte temperatura medie şi alţi parametrii, schimbarea climei în Arctica va fi mult mai puternică decât în tropice. S-ar părea că nu este o diferenţă prea mare – minus 45 sau minus 30. Dar, problema nu constă în temperatură, ci în numărul de fenomene meteorologice anormale”.
Nimeni nu este asigurat împotriva anomaliilor naturale. Oamenii de ştiinţă consideră că ele se vor produce mult mai des cu cât ne vom îndepărta de ecuator şi ne vom apropia de poli.
Dezechilibrul climei şi creşterea temperaturii ameninţă nu numai cu un număr tot mai mare de anomalii naturale. Se schimbă habitatele animalelor şi plantelor, a declarat Aleksei Kokorin.
„Leii din Africa nu vor veni în Rusia. Dar vor veni encefalita de căpuşe sau gândacii de scoarţă. La noi apar tot mai mulţi asemenea dăunători. Talpa ursului cu care ne-am obişnuit la Moscova se îndreaptă în nord în Karelia şi regiunea Murmansk”.
Dar, ne vom confrunta cu probleme nu numai pe uscat, ci şi în apă, a declarat Viaceslav Dubinin, profesor la Facultatea de Biologie a Universităţii de Stat din Moscova.
„Există, de asemenea, probleme cu fauna marină, cu meduzele care vin în nord după plancton. Şi deci apar probleme în ce priveşte hrana peştilor, sunt pe cale de dispariţie specii native şi ele sunt înlocuite cu nou-veniţi din apele sudice”.
Unul dintre cele mai recente exemple care i-a îngrijorat pe oamenii de ştiinţă: în Marea Adriatică a fost prins unul din cei mai otrăvitori peşti din lume – fugu. Habitatul lui sunt apele calde din Oceanul Pacific. Fugu conţine o doză letală de tetrodotoxin. Un singur peşte are o cantitate de otravă suficientă pentru a ucide 50 de oameni.
Sursa: romanian.ruvr.ru

Rodon, agarthanul și reunificarea civilizațiilor din interior și de la suprafața Pământului.


Un mesaj special de la Ashtar 

(6 mart.2013; prin Philipp) 

Draga Philipp,
Sunt recunoscător să mă pot adresa din nou vouă, prin intermediul tău. Este un mesaj mai deosebit deoarece doresc să ofer un cadou special civilizației de la suprafață Pământului. Cadoul constă în prezentarea adevărului despre trecutul și conexiunea voastră cu civilizația soră din interiorul planetei. 

Când am vorbit până acum de ”dezvăluire”, ne-am referit la frații voștri din stele din care fac și eu parte. De multe ori am vorbit și de faptul că există o civilizație în interiorul Pământului, așa dar mult mai aproape de voi. Exprimându-mă pitoresc, aș spune că acea civilizație trăiește sub picioarele voastre. 
Tarâmurile interioare ale Gaiei sunt atât de fascinante și cuprinzătoare încât cu greu te poți convinge că ele nu sunt cunoscute de cei de la suprafață. Vă este desigur cât se poate de clar că civilizația subterană are multe legături istorice cu voi. 

În timpurile prezente, se pune tot mai frecvent problema fuzionării celor două civilizații care, deși ocupă aceeași ”locuință”, faptul că unii sunt la parter iar alții la demisol, a fost suficient pentru ca ei să nu se cunoască. Cu adevărat este greu de crezut și totuși acesta este adevărul. A-ți cunoaște vecinii din proximitate, care, pe deasupra îți sunt și frați, poate fi mai important chiar decât a te întâlni cu cei veniți din stele. Întâlnirea dintre cele două civilizații are o importanță aparte și nouă ni se pare că ”dezvăluirea” cu asta ar trebui să înceapă. 

Din acest motiv, folosesc oportunitatea de astăzi, pentru a vă face cunoscut pe fratele vostru Rodon, locuitor din Agartha. El a primit însărcinarea de la ai săi de a reprezenta civilizația subterană în relația cu voi, cei de la suprafață. Predau în continuarea legătura telepatică cu voi lui Radon: 

Dragă familie. Sunt Rodon. Sunt încântat că în această comunicare, Ashtar îmi permite să mă adresez în mod direct vouă și pentru aceasta îi mulțumesc. Așa cum v-a comunicat și el, eu sunt reprezentantul poporului meu, care trăiește în interiorul Pământului. Regatul nostru se numește Agartha și noi ne numim agarthani. Civilizația noastră s-a integrat în totalitate în dimensiunea a 5-a și se îndreaptă spre ascensiunea în cea de a 6-a dimensiune. 
Vă rugăm să înțelegeți că ascensiunea voastră și a Gaiei sunt indisolubil legate de ascensiunea noastră, pentru că noi ne aflăm într-o permanentă și inestricabilă relație de coexistență în sistemul planetar pe care-l formăm. Am spune că suntem dependenți unii de alții, fapt care este ușor de înțeles. Sistemul planetar pe care-l formăm (noi, voi și planeta) este condiționat de fiecare dintre noi. Nu putem ascensiona, dincolo de anumite limite, decât împreună. Aici contează trendul căci, iată, fiecare dintre cele trei entități (umanitatea de la suprafață, umanitatea din interior și entitatea Pământ) s-au mișcat în ultimii zeci de ani de la o dimensiune cu frecvență mai joasă la una cu frecvență mai înaltă (voi, de la 3D la 4D, corpul fizic planetar de la 3D la 4D, Gaia, de la 3D, a depășit 4D și se află acum în 5D, iar noi am trecut de la 4D la 5D). Ne putem continua ascensiunea ca sistem numai dacă fiecare dintre noi va face ceea ce trebuie pentru ca într-un orizont de timp nu prea îndepărtat, să ajungem în dimensiunea imediat superioară (voi și planeta fizică de la 4D, la 5D iar noi și Gaia, de la 5D la 6D). 

Într-un fel sau altul noi și voi suntem legați de trecutul dureros al planetei când Atlantida și Lemuria au fost acoperite de ape ca urmare a unor grave greșeli umane de comportament. În acele vremuri, cuceririle tehnice depășiseră cu mult conștiința umană și nivelul de spiritualitate al indivizilor. Rănile pe care le-au produs acelor suflete trebuie acum vindecate și pentru aceasta sufletele antalnte vor ieși la suprafață pentru a-și găsi iertarea și eliberarea. Din cauza acestor răni deschise, cei care au avut vieți în corp fizic ulterior scufundării celor două continente, au suferit mult și au fost mereu legați de acele evenimente tragice. Încărcătura karmică acumulată de ființele umane, va fi lichidată în această viață. Vindecarea și ruperea legăturilor atlante va da posibilitatea sufletelor umane aflate acum pe planetă să se elibereze definitiv de tarele trecutului și să poată deveni complet libere. Mulți dintre voi au înțeles aceste comandamente și s-au străduit să folosească bine toate oportunitățile oferite de încheierea ciclului cosmic. 

Noi dorim cu toată ființa noastră regăsirea celor două civilizații, plecate cândva din același loc. Atunci când noi am hotărât să ne mutăm în subteran și să încercăm să supraviețuim, am făcut-o cu deplină cunoaștere a faptului că știam ceea ce va urma. Se ajunsese la momentul în care dezastrul era inevitabil. 

În măsura în care am putut, am ajutat supraviețuitorii de la suprafață să refacă măcar minime condiții de viață, după haosul și distrugerea generală. În spațiile interioare ale planetei, ne-am format în timp un habitat pe care l-am îmbunătățit mereu. Casa noastră de sub Pământ a devenit din ce în ce mai acceptabilă. 
Din păcate, civilizația supraviețuitoare de la suprafată nu a înțeles ceea ce trebuia din acele evenimente tragice. Societatea care s-a format s-a bazat tot mai mult pe lipsă de iubire și compasiune, dezvoltându-și un ego uman care îndemna la izolare, ură, dorința de a-i subordona pe ceilalți. Politica aceasta a dus la fricțiuni între popoarele formate, la războaie de cucerire și exterminare a celor care păreau să aibă mai multe bogății. 

Noi am încercat din nou și din nou a vă arăta calea de dragostei și fericirii care ar fi trebuit urmată. A fost zadarnic, voi alegând în mod dureros și iresponsabil calea afundării în tenebre deși, culmea, voi erați la suprafață! Constant și tragic, v-ați redus frecvența de vibrație, negativitatea a început să pună stăpânire pe societatea umană de la suprafață, până s-a ajus la momentul disperat în care Mama Gaia a cerut, în ultimă instanță, ajutor de la Dumnezeu și de la civilizațiile dezvoltate ale universului.
Faptele oamenilor de la suprafață au făcut ca planeta să fie la un pas de dezintegrare. 

Împreună cu familia noastră din stele am intervenit. Programul Divin, elaborat cu mult timp înainte, a fost pus în aplicare cu aprobarea lui Dumnezeu. Cunoașteți, desigur, ceea ce a urmat: planeta s-a revigorat, negativitatea a diminuat masiv, mișcarea planetei s-a redresat, conștiința a început să crească, urmare a enormelor cantități de lumină care vi s-au trimis iar forțele întunecate, venite cândva, în negura timpului pe planetă, au fost nevoite să părăsească Pământul. V-ați decis să ascensionați într-o dimensiune superioară. 
Trebuie să vă spunem că noi, împreună cu prietenii noștri glactici, am monitorizat permanent de-a lungul timpului, activitatea civilizației umane de la suprafață, și am intervenit, în limita prertogativelor noastre, pentru a evita unele catastrofe, devenite posibile printr-o rea sau inconștientă utilizare a tehnologiilor pe care oamenii voștri de știință le-au dezvoltat și militarii le-au pus în practică. Exemplul cel mai periculos a fost utilizarea tehnologiilor nucleare. Dacă se putea interveni înainte de lansarea bombelor nucleare în Japonia? Cu siguranță. Numai că trebuia ca lumea să se trezească și să înțeleagă printr-un șoc periculoasa cale pe care a preferat să meargă! Este adevărat că atunci au fost pierderi umane importante dar, a fost salvată întreaga omenire prin permisiunea ca acel eveniment terifiant să se producă. 

Așa cum am spus, în paralel cu eforturile noastre, civilizația umană a fost determinant ajutată să-și crească frecvența de vibrație și să se curețe de negativitate. Asta au făcut enormele cantități de Lumină trimise din univers de către multe civilizații dezvoltate, în conformitate cu o planificare riguroasă a acestor ”transporturi”. Poate că nu toată lumina care vi s-a trimis a fost ancorată și utilizată corespunzător de voi, de planetă și de unele dintre marile viețuitoare ale Pământului (n.m. referire la balene și la defini), dar, pe total, rezultatul a fost fenomenal și extrem de lăudabil. Voi ați făcut-o și vă felicităm din inimă! 

Dragilor, pentru ca noi să vă putem ajuta în continuare, este nevoie să accelerați creșterea frecvenței de vibrație a ființei voastre, care are implicații favorabile și asupra planetei. 
Aceasta vă va ajuta să vă cunoașteți, înțelegeți și acceptați trecutul vostru destul de zbuciumat. Trebuie să vă asumați acest trecut căci Noua Lume nu se poate construi pe o bază necunoscută sau șubredă. Dar nu puteți să vă elucidați necunoscutele din trecut fără să fi ajuns la o vibrație corespunzătoare, adică la un nivel de conștiință suficient. Concomitent, ridicarea frecvenței de vibrație curăță ființa de sentimentul fricii, operațiune absolut necesară și care condiționează evoluția. Dragilor, la urma urmei, viața pe Gaia, ca de altfel oriunde, este un joc. Fiecare joacă acest joc după reguli colective, de grup sau individuale. Unele reguli vă conduc la câștig, altele, la pierdere. Regulile nu pot fi impuse decât cu respectarea Liberului Arbitru ceea ce înseamnă că cine introduce în joc încălcarea voinței altuia se chiamă că nu a jucat cinstit și, în consecință, va fi penalizat de către ”arbitru”. 

Dragilor, totdeauna veți avea în noi acei frați de care aveți nevoie. Suntem gata să ne implicăm în opera de creație pe care voi o intenționați. Noi vă vom respecta și vom lucra după proiectele voastre, dacă ele urmăresc evoluția voastră și a sistemului din care și noi facem parte. Anticipăm că veți trece și de această etapă, a acceptării și asumării trecutului vostru și al nostru, atât cât a fost el interconectat. Totul este în ordine și acceptat divin atâta timp cât este respectat adevărul istoric și adevărul, în general. 

Celor care vor citi cu atenție și înțelegere această comunicare, li se va înlesni aducerea aminte a trecutului lor, mai ales atlant. Visăm la ziua când ne vom revedea după o lungă și poate, nedreaptă despărțire.
Atât noi cât și voi suntem cuprinși uneori de un inexplicabil dor de acasă. Chiar dacă foarte puțini dintre voi au reușit să ajungă până la noi în corp fizic, mulți au făcut-o în corp astral. Și acestor vizite li se datorează acel sentiment nostalgic al ”dorului de casă”. De fiecare dată când ne vizitați, sărbătorim împreună această întâlnire cu multă bucurie și dragoste. Majoritatea dintre voi sunt foarte fericiți când sunt cu noi și devin triști atunci când vizita se încheie. 

Vă las acum în pace și iubire și vă mai așteptăm pe la noi; deocamdată, în corp astral.. 

Alaoh 

Fratele vostru Rodon. (Rodon înseamnă "din adâncul inimii mele”) 

SURSA: http://soundofheart.org 

(C.M.)

http://ascensiuneaspiritului.blogspot.ro