miercuri, 9 iulie 2014

INAINTE SA ITI DORESTI BOGATII, DORESTE-TI SA DOBANDESTI ARMONIA SI PROSPERITATEA VINE DE LA SINE






,,Puneti-Ma astfel la incercare ,zice Domnul Ostirilor, daca nu va voi deschide zagazurile  cerurilor si daca nu voi turna peste voi o binecuvantare care va da pe deasupra" (Maleahi  3:10)



,,Binecuvantarea Domnului imbogateste si El nu lasa sa fie urmata de vreun necaz"

(Proverbe 10:22)



Acestea sunt doar cateva citate care, daca noi le-am patrunde intelesul, am deveni siguri ca Dumnezeu ne-a creat pentru a fi fericiti. Ce s-a intamplat oare de in mintea noastra sunt acumulate invataturi si pilde care nu fac altceva decat sa incerce sa ne demostreze contrariul? De cate ori in viata nu vi s-a intamplat sa fiti intr-o perioada buna a vietii si sa aveti un sentiment de vinovatie pentru asta, deoarece conform preceptelor religioase,  "Mai lesne este a trece camila prin urechile acului, decat sa intre un bogat in imparatia lui Dumnezeu" (Matei 19, 24), caci , cand o are (bogatia), omul aluneca repede spre o viata de imbuibare, petreceri si lene, intocmai ca bogatul din Evanghelie, caruia ii rodise tarina si care-si faurea numai planuri iubitoare de sine (Luca 12, 16-40). 


Dar oare bogatia si prosperitatea sau belsugul sunt unul si acelasi lucru? De ce in scrierile ezoterice se face referire intai la armonie si apoi la prosperitate? Pentru ca este logic. Atunci cand dobandesti bogatia fara armonie, aceasta te va impinge sa faci o multime de fapte reprobabile, care iti vor creea o multitudine de trairi negative, precum invidie, inselatorie, desfranare, hotie etc., care te vor conduce sigur pe calea pierzaniei, dupa cum bine sustin scrierile religioase. De aceea este deosebit de important sa iti doresti nu in primul rand prosperitatea, ci mai intai armonia, caci daca o dobandesti, atunci prosperitatea va fi modul cum Universul iti raspunde pentru faptele tale bune, pentru gandurile tale bune, pentru energiile tale inalte pe care le emani. 


"Iata, voi face un lucru nou, pe cale sa se întîmple; 
nu îl stiti? Eu voi face un drum în desert si fluvii în pustietate." (Isaia 43: 19)

   Acest capitol din Isaia contine promisiuni minunate. 
Noi vedem puterea irezistibila a Inteligentei Supreme,
 venind în ajutorul omului în momentele dificile.



Aceasta este promisiunea pe care ne-o face Dumnezeu. El ne poate ajuta in orice situatie, chiar si atunci cand totul pare pierdut sau imposibil. Ajutorul ne vine, daca noi stim sa il cerem si cui sa il cerem si nu in ultimul rand, daca noi reusim sa intelegem ca este necesar sa vrem sa ne schimbam modul de a gandi, pentru a merita acest ajutor. Este un mini efort de vointa pe care sa vrem sa il facem: SCHIMBAREA NOASTRA PENTRU A DOBANDI ARMONIA SI PROSPERITATEA.




Cine doreste sa afle mai multe despre acest subiect si doreste o schimbare in acest sens poate sa participe la CONFERINTA BUCURESTI - 12 IULIE 2014 - BELSUGUL SI PROSPERITATEA SUNT ALE NOASTRE PRIN DREPT DIVIN




Mai multe detalii aici:





IATA ADEVARATUL MOTIVUL PENTRU RAZBOIUL DIN UCRAINA: Țările BRICS vor crea o Bancă de Dezvoltare

Țările BRICS vor crea o Bancă de Dezvoltare

Liderii țărilor BRICS (Brazilia, Rusia, India, China și Africa de Sud) vor semna pe 14-16 iulie acordul privind înființarea unei noi Bănci de Dezvoltare, cu un capital de până la 100 de miliarde de dolari, a anunțat ministrul rus al Finanțelor, Anton Siluanov.

„Banca va fi deschisă pentru primirea unor noi participanți din cadrul membrilor ONU și acordul este de așa natură încât cota BRICS nu va scădea sub 55%. Adică, în orice caz controlul va fi efectuat de BRICS”, a spus Siluanov.
De asemenea, el a relevat că deocamdată nu a fost soluționată problema unde se va afla sediul băncii și cine va fi președintele ei.
Sursa: romanian.ruvr.ru