luni, 29 septembrie 2014

CATEVA PRECIZARI ASUPRA ACTUALEI PERIOADEI




Privim in jurul nostru si parca nu mai intelegem ce se intampla. Unii din noi avem stari fizice ciudate: ameteli, dureri de muschi, de oase, probleme cardiace, somnolenta sau insomnie, probleme dentare, afectiuni ale gatului sau pur si simplu o stare de rau imposibil de descris. Altii parca nu mai pot sa isi gestioneze emotiile si cad prada depresiei, putand ajunge sa faca gesturi necugetate. Privim ingroziti stirile si parca se moare din ce in ce mai mult si mai stupid, de la accidente pana la crime stupide.
Fara sa vrem ne intrebam ce Dumnezeu se intampla?
De la echinoctiu de toamna din 23.09.2014, am fost supusi unor valuri de energii de transformare menite sa ne aduca schimbarile benefice mult asteptate, pe de o parte,  si unor valuri de energii negative menite sa impiedice exact aceste transformari.
Mai exact, energiile benefice sunt cele care sunt trecute in planul divin, care trebuie sa ne vindece acele afectiuni care au aparut in urma blocajelor pe care noi am reusit sa le spargem si sa le indepartam,  in urma lectiilor de viata pe care am fost capabili sa le invatam in sfarsit. Cu alte cuvinte, acum toti cei care au reusit sa-si inteleaga greselile, au fost sinceri cu ei insisi si au realizat ca ei sunt cei care au gresit si ca datorita lor au aparut problemele de orice natura in propria viata, sunt ajutati si condusi sa isi vindece corpul fizic si de aici problemele care si-au facut simtita prezenta.
Pe de alta parte, am fost supusi unor valuri de energii negative, caci este greu sa accepte ca vor pierde puterea. Mai exact, a inceput selectia naturala, caci toti cei care au mai pastrat in interiorul lor energii de vibratie joasa, nu pot sa mai faca fata noilor energii de vibratie inalta. Valurile de energie joasa incearca sa mentina o medie aparent joasa, dar, din pacate, atacurile din ultima vreme au avut un cu totul alt rezultat, caci au debusolat si mai tare mintea celor vizati, ducandu-i la adancirea depresiei, a sentimentului de neutilitate si a lipsei de perspectiva.
Vom vedea in curand cum se maresc numarul eruptiilor vulcanice, a cutremurelor de pamant, a fenomenelor meteo ciudate. Nu trebuie sa ne mai mire toate acestea, caci ele vor face din ce in ce mai mult parte din viata noastra.
Este foarte posibil sa asistam la cel putin o epidemie in aceasta toamna si de asemenea este foarte posibil ca evenimentele din Ucraina sa capate o alta conotatie, gravitatea tuturor acestora depinzand doar de puterea noastra de  a contracara prin rugaciune, meditatii si ganduri pozitive. Protestele se vor acutiza in toate colturile lumii.
Este important sa va ascultati ghizii spirituali si sa incercati sa le urmati sfaturile cat mai exact. Aceasta ascultare poate face diferenta in multe.
Incercati si va protejati de energiile negative cu ajutorul metodelor caracteristice, unele le gasiti in caseta din stanga blogului, la rubrica
"UNELTE PENTRU GASIREA FERICIRII"


Dumnezeu sa ne ajute sa trecem cu bine peste aceasta perioada si Ingerii Lui sa ne calauzeasca !

Cu multa iubire,
Sfatuitoarea


https://www.youtube.com/watch?v=DqHxgxKjsVQ

Entitatile atasate - Cum si de ce se ataseaza anumite entitati?

Inainte de a vorbi despre aceste lucruri as vrea sa clarific cateva aspecte esentiale:
-folosesc cuvantul “entitate” pentru a defini orice forma de energie straina “gazdei” care intra in spatiul acesteia si o influenteaza.
– entitatile o data intrate in spatiul unei persoane (foarte marea lor majoritate) nu mai pot iesi daca nu primesc ajutor.Majoritatea dintre ele sunt dornice sa plece, dar nu stiu si nu pot sa o faca.
– atat gazda cat si entitatea (entitatile) prezenta (-e) au nevoie ca acest proces de eliberare sa fie abordat cu iubire, sa fie facut cu armonie, din cea mai inalta vibratie si in cel mai elevat mod.
– majoritatea acestor entitati sunt in suferinta si au nevoie sa simta (poate pentru prima data in toata existenta lor) energia iubirii.
– ele pot fi eliberate, doar daca persoana “gazda” vrea sa le lase sa plece. In caz contrar, persoana le poate chema energetic inapoi
– daca persona “gazda” isi exprima dorinta ca entitatea sa plece din spatiul sau, dorinta ei va fi mereu respectata si entitatea trebuie sa plece.

Exista 4 forme de atasament al unei entitati fata de o persoana:
1. Umbrirea (shadowing) – este o relatie slaba in care entitatea se afla in afara aurei persoanei, dar sta in apropiere influentand-o usor uneori
2. Opresiunea – este termenul folosit atunci cand entitatea se afla in aura persoanei, afectand-o emotionalintr-o oarecare masura
3. Obsesia – este starea in care entitatea a intrat in corpul fizic al persoanei aducand cu ea priopriile emotii, ganduri, obiceiuri si implementandu-le astfel incat “gazda” le traieste ca si cum ar fi ale sale. Doar in momentul in care spiritul este eliberat persoana realizeaza ca anumite emotii si ganduri nu ii apartin.
4. Posesia – apare ataunci cand entitatea care a invadat, impinge la o parte personalitatea gazdei, prelund controlul complet al corpului, manifestandu-si astfel propriile comportamente si folosind propriile cuvinte. Poate exista o alternanta intre posesie si obsesie.
Cele mai frecvente forme care se intalnesc sunt cea a obsesiei si apoi opresiunea. Posesia apare extrem de rar.

De ce se ataseaza aceste entitati de spatiul anumitor oameni? Tendinta este aceea de a atrage spirite care rezoneaza intr-o anumita forma cu emotiile, gandurile, nevoile, viciile sau problemele noastre. Cele mai frecvente situatii in care entitatile se ataseaza in spatiul unei persoane:

1. Am intalnit adesea entitati care s-au atasat de o persoana cu scopul de a o ajuta, proteja. Este adesea cazul copiilor sau oamenilor in diferite momente de vulnerabilitate care pareau a avea nevoie de sprijin. Este insa important de mentionat ca desi aceste entitati in anumite momente pot ajuta gazda, acest tip de relatie nu este benefic pentru nici unul dintre ei, deoarece “invadatorul” se hraneste cu energia persoanei si o data cu protectia aduce in sistemul omulti si diverse blocaje.
2. De asemenea, este frecventa situatia in care un om care traieste foarte intens o anumita emotie de vibratie joasa(frica, ura, furie, lacomie, invidie, gelozie etc.) sau care este agresiv sau are o mare dorinta de razbunare sa atraga in campul sau o entitate care are aceeasi trairi si care in acest fel reuseste sa se exprime si sa se hraneasca cu aceste energii jose prin gazda. O data cu atasarea entitatii adesea aceste trairi/emotii/atitudini/comportamente se accentueaza.
3. O alta situatie relativ frecventa este cea a sufletelor copiilor avortati care raman atasati de mama (uneori se pot atasa in spatiul tatalui). Adesea aceata “relatie” este intretinuta de sentimentul de vinovatie sau de durere al persoanei.
4. Uneori aceste spirite care se ataseaza sunt anumite suflete cu care omul in spatiul caruia intra a lasat niste probleme nerezolvate in alta viata.
5. Problemele de sanatate severa, operatiile, trasfuziile de sange si organe cauzeaza adeseori o protectie energetica foarte scazuta si favorizeaza atasarea entitatilor.
6. Uneori, o entitate cu o mare sete de putere si control poate gasi o persoana foarte puternica care datorita circumstantelor dintr-un anumit moment (anumite momente de teama sau emotii de vibratie joasa) are campul de protectie slabit. Astfel spiritul respectiv reuseste sa patrunda cu scopul de a se bucura de puterea “gazdei”
7. Am mai intalnit situatia in care anumite persoane (de obicei in perioada adolescentei) au incercat diverse practici de magie auzite sau citite, de regula in joaca, si au invitat anumite entitati care au luat acest lucru in serios – au venit si nu au mai plecat.
8. Anumiti oameni au anumite contracte din aceasta viata sau din altele care includ anumite datorii sau probleme nerezolvate care duc la atasarea unui spirit
9. Cateodata terapeutii, cu precadere cei care au chemare in zona eliberarii entitatilor au nevoie sa treaca prin aceasta exeprienta pentru a putea intelege si a sustine oamenii cu care urmeaza sa lucreze si, de asemenea, de a constentiza ca nu are nici un motiv de teama.
10. Uneori este suficient ca persoana respectiva sa se fi aflat intr-un anumit loc, la un anumit timp cu protectia slabita si o anumite entitate sa foloseasca aceasta oprtunitate, ca cea mai la indemana. Cu precadere spitatele, cimitirele si barurile in care se consuma mult alcool favorizeaza aceasta situatie.
Este important mereu ce anume a atras entitatea respectiva in campul persoanei, astfel incat acel aspect sa poata fi rezolvat si completat.
Pe langa spiritele persoanelor a caror corp fizic a decedat si care au ramas prinse intre planuri mai exista si alte forme de entitati care se pot atasa in spatiul oamenilor.

Pace, lumina si iubire,
Ruxandra

http://www.vietianterioare.ro/cum-si-de-ce-se-ataseaza-anumite-entitati/ 




Sursa: http://adevarul2012.blogspot.ro/

STAREA DE RECUNOȘTINȚĂ – SECRETUL OAMENILOR FERICIȚI


Starea de recunoștință – secretul oamenilor fericiți


Ai observat vreodată cum unii oameni apreciază şi sunt mulţumiţi cu ceea ce au, în timp ce alţii se lamentează mereu de ceea ce nu au reuşit să realizeze? Tu din care categorie faci parte? Vezi întotdeauna partea plină a paharului sau mereu pe cea goală? În funcţie de cum vizualizezi nivelul conţinutului paharului, specialiştii pot nota starea ta de spirit, sănătatea mintală şi, în general, starea de fericire.
prayer-on-my-knees
Este plăcut să stai în jurul mesei cu familia şi prietenii şi să te bucuri de ceea ce aveţi. Cu toate acestea, starea de fericire reală şi sănătoasă este reflectarea, măcar pentru câteva minute, la lucrurile şi faptele pe care le faceţi zi de zi. Fericirea şi bunăstarea sunt mai importante, spiritual vorbind, decât posesia şi statutul, motiv pentru care, unii specialişti au definit fericirea ca fiind pacea minţii. Acesta este şi motivul pentru care, o parte consistentă a împlinirii şi fericirii este dată şi de recunoștință. Din fericire, o atitudine pozitivă poate fi cultivată cu câteva exerciţii. Deşi ne-am născut cu tendinţe temperamentale specifice, creierul este precum un muşchi, astfel încât se poate consolida tendinţa minţii faţă de optimism, dacă, bineînţeles există voinţă şi practică. Chiar dacă există numeroşi alţi factori ce contribuie la optimizarea atitudinii pozitive şi a emoţiilor, studiile arată că este extrem de importantă cultivarea unui sentiment de recunoştinţă, deoarece ajută la menţinerea unei stări de spirit mai pozitivă în viaţa de zi cu zi şi, de asemenea, contribuie la o mai mare bunăstare emoţională. Cultivarea recunoştinţei este drumul cel mai simplu spre atingerea unui sentiment mai ridicat de bunăstare emoţională, satisfacţie socială şi fericire, în general. Persoanele ce posedă un nivel ridicat de recunoştinţă, tind să aibă relaţii mai puternice, în care-i apreciază pe cei dragi lor şi în care sunt mult mai motivaţi să lupte pentru realizările viitoare. Şi pentru că cei fericiţi, dorm mai bine şi au o viaţă mai sănătoasă, la fel şi oamenii recunoscători sunt fericiţii “posesori” ai unei sănătăţi de fier.
recunostinta-articol

Exerciţii pentru cultivarea recunoştinţei

Din fericire, după cum am subliniat şi în primele rânduri, mulțumirea sufletească se poate cultiva şi exersa, în mai multe moduri. Astfel, pentru câteva săptămâni încearcă următoarele exerciţii, după care, cu siguranţă vei observa o îmbunătăţire semnificativă a sentimentului de recunoştinţă. De asemenea, vei vedea cum mintea ta va selecta pentru amintire mai multe lucruri pozitive din viaţa ta, precum şi o mai mare apreciere pentru cei din jurul tău.
Fii atent la comparaţii. Ce înseamnă acest lucru? Ei bine, încă de mici copii avem tendinţa să facem comparaţii între noi şi ceilalţi. Şi din păcate nu realizăm cât de mult stres şi câte energii negative atrag aceste comparații în viaţa noastră. Tendinţa fiecăruia e să ne comparăm cu cei mai buni, mai valoroşi, mai bogaţi, mai frumoşi. Atunci când eşti dispus şi vrei cu tot dinadinsul să încerci reţeta recunoştinţei, trebuie să vezi o altă faţă a comparaţiei. Mai exact, poţi alege să te asemeni cu oameni de la care ai avea ce să înveţi, care te-ar putea inspira şi care ar putea transforma comparaţia într-o formă pozitivă de dezvoltare personală. Abia atunci vei ajunge să fii recunoscător că ai în jurul tău, persoane valoroase.
Fă o listă cu 10 persoane cărora le-ai putea fi recunoscător.În această categorie pot intra părinţii, fraţii, soţul sau soţia, profesorii,
  1. Întocmeşte un jurnal de recunoştinţă. Scrie în fiecare seară trei lucruri care ţi-au plăcut în ziua care tocmai s-a încheiat. Chiar dacă la început ţi se va părea imposibil sau, din contră, vei fi amuzat, vei vedea cum, încetul cu încetul, îţi vei impune să găseşti şi să realizezi numai lucruri bune. Însă cel mai important e că, treptat, vei ajunge să atragi şi să te înconjori numai de elemente pozitive.
  2. Fii atent la comparaţii. Ce înseamnă acest lucru? Ei bine, încă de mici copii avem tendinţa să facem comparaţii între noi şi ceilalţi. Şi din păcate nu realizăm cât de mult stres şi câte energii negative atrag aceste comparații în viaţa noastră. Tendinţa fiecăruia e să ne comparăm cu cei mai buni, mai valoroşi, mai bogaţi, mai frumoşi. Atunci când eşti dispus şi vrei cu tot dinadinsul să încerci reţeta recunoştinţei, trebuie să vezi o altă faţă a comparaţiei. Mai exact, poţi alege să te asemeni cu oameni de la care ai avea ce să înveţi, care te-ar putea inspira şi care ar putea transforma comparaţia într-o formă pozitivă de dezvoltare personală. Abia atunci vei ajunge să fii recunoscător că ai în jurul tău, persoane valoroase.
  3. Fă o listă cu 10 persoane cărora le-ai putea fi recunoscător.În această categorie pot intra părinţii, fraţii, soţul sau soţia, profesorii, prietenii şi alte persoane apropiate sufletului tău. După întocmirea listei, scrie în fiecare zi, în dreptul fiecăruia un lucru pentru care îi eşti recunoscător. Pe măsură ce lista se va completa, vei aprecia din ce în ce mai mult lucrurile sau gesturile pe care respectivii le-au făcut pentru tine.
  4. Mulţumeşte mai des. În epoca în care trăim, parcă fiecare cuvânt cântăreşte mai greu şi mai mult, motiv pentru care uităm să fim generoşi şi să mulţumim. Astfel, încearcă să mulţumeşti celor care te ajută, îţi oferă sau te recompensează cu ceva. Recunoştinţa ta are efect şi asupra celuilalt pentru că se simte apreciat, dar şi asupra propriei tale persoane pentru că mulţumeşti pentru un lucru frumos apărut în viaţa ta.
  5. Evită lamentările. Un om care se lamenetează în fiecare secundă de greutatea lucrurilor care-l înconjoară pierde esenţa vieţii. Pierde frumuseţea ei, uită motivele cu adevărat importante pentru care trăieşte şi se înconjoară numai de energii negative. Mai mult, un om care se plânge într-una nu luptă pentru dorinţele lui şi nu duce niciodată la bun sfârşit ceea ce are de făcut.
  6. Apreciază-i pe cei din jurul tău. Nu-i critica, ci mobilizează-te să descoperi ceva pozitiv în fiecare dintre ei. Cel mai probabil, mulţi dintre aceştia merită pe deplin criticile tale, însă ţie nu îţi sunt de folos atitudinile critice. Nu te ajută cu nimic să ai o abordare de tip negaţie-critică faţă de cei din jurul tău. Vei avea în schimb beneficii impresionante dacă te vei gândi cu recunoștință la cei din jurul tău. Aşadar, încearcă să identifici ceva de apreciat la fiecare, exprimă aceasta apreciere şi vei vedea cât de uimitoare sunt efectele. Relaţiile cu cei din jur se vor îmbunătăţi simţitor, iar în viata ta vor apărea noi oameni binevoitori şi cu disponibilitate de a te ajuta.
  7. Iartă şi uită. Este probabil cel mai greu exerciţiu pe care trebuie să-l faci, însă este şi cel mai important. Da, este dificil să-I ierţi pe toţi cei care ţi-au greşit într-un fel s-au altul. Pe vecinul care dă găuri în pereţi, duminica dimineaţa la ora şapte, pe profesorul din liceu care te-a lăsat corigent pe nedrept, pe şeful care ţi-a atras atenţie deşi nu era vina ta, sau pe cel care ţi-a “şifonat” maşina în trafic. Însă toate acestea fac parte din procesul pe care trebuie să-l străbaţi pentru a atinge starea de bine, de relaxare şi de fericire totală. Iertarea este o componentă importantă a sănătăţii mintale. Cu cât iertarea şi uitarea intervin mai repede în mintea ta, cu atât sentimentele negative şi frustrările vor dispărea mai rapid. Aşadar, acordă-ţi cât timp este necesar, însă luptă cât poţi cu tine, ca să reuşeşti să te eliberezi complet de toate resentimentele care există în mintea şi în inima ta şi fi recunoscător că nu au avut repercusiuni grave asupra ta.

recunostintaMotive pentru care e bine să practici starea de recunoştinţă

Motivele pentru care a fi recunoscător este un lucru benefic pentru sănătatea minţii şi a trupului sunt nenumărate. De la starea de bine imediată pe care o atingi atunci când te gândeşti la aspectele pozitive ale vieţii tale şi până la transformarea imediată a lucrurilor negative în unele bune, pot fi enumerate o mulţime de motive. Cu toate acestea, au fost specialişti care au demarat diverse studii care să întărească afirmaţiile unor pshihoterapeuţi ce susţin că recunoştinţa îmbunătăţeşte considerabil modul de viaţă.
Aşa se face că rezultatele unui studiu realizat la Universitatea Davis din California arată că oamenii recunoscători au niveluri mai ridicate de emoţii pozitive,satisfacţie de viaţăvitalitateoptimism şi niveluri mai scăzute de depresie şi stres. Ei nu neagă ori ignoră aspectele negative din viaţa lor, dar acordă o importanţă mai mică bunurilor materiale şi sunt mai puţin înclinaţi să se judece pe ei înşişi ori pe ceilalţi în termenii succesului material, ai posesiunilor acumulate, sunt mai puţin invidioşi pe ceilalţi şi mai predispuşi la a face milostenie. Tot acest studiu arată că, credincioşii practicanţi sunt mai predispuşi către recunoştinţă şi cred în importanţa şi interconectivitatea lor cu ceilalţi oameni, sunt mai empatici şi deschişi faţă de aproapele, mai implicaţi în comunităţile din care fac parte. Iată câteva aspecte dobândite de cei care au participat la studio şi care le-au transformat modul de viaţă într-unul mai bun, mai sănătos:
  • astfel, participanţii care au păstrat jurnale de recunoştinţă timp de o săptămână au avut o părere mai bună despre viaţa lor şi au fost mult mai optimişti cu privire la săptămâna ce urma, spre deosebire de cei care şi-au continuat vechiul stil de viaţă.
  • participanţii care au ţinut liste de recunoştinţă timp de două luni au avut mai multe şanse să-şi atingă obiectivele pe plan personal comparativ cu cei care nu au păstrat nicio listă.
  • oamenii recunoscători au niveluri mai ridicate de emoţii pozitive, satisfacţie de viaţă, vitalitate, optimism şi niveluri mai scăzute de depresie şi stres
  • persoanele recunoscătoare acordă o importanţă mai mică bunurilor materiale şi  sunt mai puţin invidioşi pe ceilalţi.
multumesc-300x175Odată ce te orientezi în a căuta lucruri pentru care să fii recunoscător, vei vedea că vei începe să apreciezi detaliile şi chestiunile simple, pe care înainte nici nu le luai în seamă. Recunoştinţa nu trebuie să fie doar o reacţie la ceea ce vrei să obţii, ci un stil de viaţă în care să poţi aprecia lucrurile mărunte şi bune, chiar dacă situaţia este una nefavorabilă. Aşadar începe prin a aduce recunoştinţă experienţelor tale, în loc să aştepţi o experienţă pozitivă pentru a fi recunoscător.
sursa-aici
http://astrodeva.wordpress.com/

Ilie – profețiile nr. 49-65 pentru toate Lumile 4D până în anul 3000

pamant
Mesaj canalizat prin Jahn J Kassl – http:. //www.lichtweltverlag com / de / blog /index.html
Publicat prima dată pe 30 iulie 2014 – http://www.stankovuniversallaw.com
Tradus de Franz
Cuvânt înainte de Georgi Stankov
După ce l-am consultat pe Jahn J Kassl, am decis să public în avans aceste fragmente din noua sa carte “Profețiile lui Ilie” pentru că sunt senzaționale și se referă la noile lumi 4D pe care le creăm și le populăm cu noi suflete, în aceste timpuri. Acestea sunt lumile în care vom lucra ca maeștri ascensionați și noi Aspecte ale Logosului. Și acesta va fi foarte curând, cel mai probabil în această toamnă.
Cartea lui Jahn cu toate profețiile lui Ilie va apărea în toamnă și eu recomand tuturor cititorilor mei să o citească foarte atent, deoarece conține esența a ceea ce discutăm aici, de trei ani. Conform cu Jahn, va exista o traducere completă în engleză, făcută de Franz. Ei pregătesc acum versiunea în limba engleză a site-ului Lumea-Luminii (Lichtwelt-Verlag) care va fi gata în curând. Aceasta este o extindere majoră a activității jurnalistice a lui Jahn, ca un mesager al tărâmurilor înalte.
Primele 48 de profeții se referă la evenimentele de dinainte și din timpul MPS (Magnetic Pole Shift – Schimbarea polilor magnetici) și la Ascensiune. Profețiile publicate aici fac trimitere la istoria pe termen lung a noilor lumi 4D cu o frecvență mai înaltă, lumi care vor apărea după separarea de 3D și vor include doar o parte din sufletele încarnate în prezent. De asemenea, în prezent există o colonizare masivă a acestor lumi 4D cu noi suflete…în acest moment nu-mi este clar dacă actualele forme ale corpurilor vor fi păstrate sau înlocuite cu altele noi.
Probabil că acei indivizi care s-au calificat pentru lumile superioare 4D (aprox 10-20%) își vor continua existența acolo iar corpurile lor vor fi vindecate și regenerate treptat, astfel încât aceștia să poată trăi pentru câteva sute de ani, așa după cum este prevăzut pentru aceste lumi 4D avansate. Personal, cred că aceste persoane vor deveni cu totul și cu totul noi entități cu care, înainte de toate, trebuie să se familiarizeze. S-a stabilit deja care sunt aceste persoane…acum ele se modelează sub conducerea noastră, ca maeștri ascensionați, în beneficiul tuturor sufletelor încarnate acolo.
Împreună cu Carla, ca noi Aspecte ale Logosului, am lucrat foarte activ pe aceste lumi 4D oferind maselor de acolo, printre multe alte activități, noua teorie a Legii Universale. Uneori avem indicii despre acest lucru…în cazul meu, aseară, în vis. Același lucru este valabil pentru toți membrii PAT (Planetary Ascension Team – Echipa Ascensiunii Planetare)… vechii și noii Lucrători în Lumină.
În acest sens, această nouă carte a lui Jahn J Kassl este o adevarata bijuterie de informații și o confirmare a ceea ce am realizat în ultimii trei de ani și s-a discutat în detaliu pe acest site. Vizitați site-ul Lichtwelt-Verlag pentru a vedea când va fi publicată cartea, astfel încât să puteți primi toate informațiile privind profețiile lui Ilie. Este extrem de important să cunoaștem viitorul, ca noi Gardieni ai noii Galaxii în care aceste lumi 4D vor începe în curând existența lor completă.
______________________________ _____________
Cuvânt înainte de Jahn J Kassl
Onorate cititor,
Am primit aceste informații, “Revelațiile”, între anii 2011-2013. Pentru o lungă perioadă de timp nu am știut cum să le interpretez deoarece prezenta ascensiune a omenirii și a lumii au adus o dinamică a evenimentelor în care nu am putut plasa aceste secvențe. Aceste “secvențe liniare” de evenimente păreau să se intersecteze cu unele evoluții reale, dar în ansamblu nu se potriveau cu dinamica ascensiunii prezente.
Astăzi, 27 iulie 2014, am primit cu claritate acest mesaj: “Aceasta este Revelația Sfârșitului Timpului în toate Hologramele 4D, înainte ca toate aceste lumi să fie înălțate în a Cincea Dimensiune a lui Tot Ceea Ce Este ” – Ilie. Cu bucurie și recunoștință vă prezint această profeție a lui Ilie. Este o cuprinzătoare proclamație a Luminii, prin care vom lua parte la complexitatea acestui proces unic de ascensiune a multor lumi.
Introducere – Ilie
Aceasta este Revelația pentru Lumile 4D în care timpul nu are mai multă putere și viața este limitată de spațiu. Aceasta este Revelația Sfârșitului Timpului în toate Hologramele 4D, înainte ca toate aceste lumi să fie înălțate în a Cincea Dimensiune a lui Tot Ceea Ce Este. Aceasta este Revelația de după Revelații; după ce această lume va fi transformată, va începe procesul de transformare pentru ființele umane “rămase”.
Aceasta este Revelația care spune că “Maeștrii nou înălțați vor acționa în aceste lumi până când se va atinge finalul continuumului spațiu-timp, iar părăsirea definitivă a acestui nivel al lui Tot Ceea Ce Este va avea loc pentru toți acești Maeștrii ai Iubirii”.
Aceasta este Revelația (Apocalipsa) umanității, astfel încât toți cei care sunt implicați, toți cei care înțeleg și toți cei care o cunosc deja de atâta timp vor primi toate cunoștințele pentru dezvoltarea noului continuum spațiu-timp…dincolo de evenimentele viitoare din această lume. Aceasta este Revelația pentru voi, pentru exprimarea bucuriei și pentru binecuvântări, în beneficiul tuturor formelor de viață.
Eu Sunt Ilie
Reîntoarcerea Profeților
Profețiile până în anul 3000
Mesaj de la Ilie
Eu Sunt Ilie
Profetul lui Dumnezeu s-a întors în spirit, în veșnica sa prezență pe această planetă.
“Focul va arde totul, Apa va inunda totul, Pământul va îngropa totul sub el, Furtuna va aduce o Nouă Lume”. Căutătorii în adevăr știu asta…cunoscătorii adevărați printre cunoscători descifrează semnele timpului și înțeleg asta.
Deceniul 2011-2020 schimbă viziunea asupra lumii.
Deceniul 2020-2030 schimbă umanitatea.
Deceniul 2030-2040 stabilește transformările subtile ale planetei.
Deceniul 2040-2050 stabilește transformările subtile ale corpului uman.
Deceniul 2050-2060 aduce nemurirea.
Deceniul 2060-2070 aduce Pământul în sorbul celei de-a 6-a dimensiuni.
Deceniul 2070-2080 aduce multe ființe umane care au atins iluminarea cu mult timp în urmă, înapoi în dimensiunile 3D ​​și 4D.
Deceniul 2080-2090 urcă în sorbul celei de-a 5-a dimensiuni tot ceea ce în prezent este deja în următoarea hologramă a Pământului, pe toți cei care în prezent au ales Ascensiunea.
Deceniul 2090-2100 înseamnă “Rămas bun” pentru mulți Maeștrii care își vor fi finalizat ciclul de evoluție pe nivelurile 6D-12D.
Secolul 2100-2200 lichefiază Pământul în substanța primordială cristalină a întregului.
Secolul 2200-2300 aduce un cu totul nou om – androgin, multidimensional (în sensul universal), atotputernic.
Secolul 2300-2400 acordă conducerea acestei Galaxii în mâinile Entităților de pe GAIA TERRA X HIGH X27.
Secolul 2400-2500 transferă către planeta GAIA TERRA X HIGH X27 tutela acestui Univers.
Secolul 2500-2600 creează ultimele fragmentări spațiu-timp; sfârșitul percepției liniare a timpului.
Secolul 2600-2700 este secolul “fenomenelor Cerești” mari…noi stele se plasează în jurul planetei. O mulțime de planete noi, sori noi, stele noi, în conformitate cu noul loc al Planetei în Creație.
Secolul 2700-2800, secolul călătoriilor în timp. Nivelurile 5D-12D vor vizita nivelurile 3D-4D în scopul de a obține o imagine de ansamblu sau de a le distruge, ori pentru a le aduce în Lumină.
Secolul 2800-2900 în care Soarele nu va mai apune și există lumină pe întreaga suprafață a planetei.
Secolul 2900-3000 în care Pământul se reorientează pentru o lungă perioadă de timp în Lumina Eternă…toate sarcinile acestuia vor fi finalizate până atunci…și paradisul este aici – pentru mii de ani…și încă multe mii.
Începutul și Sfârșitul
Eu sunt Ilie
Sursa articolului, aici
Aceste profeții primite de la Ilie concordă cu cele ale Fondatorilor (prin Sal Rachele) și UJP 2016-2100 Programul de evolutie si trezire planetara (2) (prin Remer-Ra).
http://daniilgaucan.wordpress.com/

Elementali de Lumină se reorientează către nivele Înalt Vibraţionale căci are loc finalizarea protocolurilor Ascensiunii pentru colectivitatea Gaia



Elementali de Lumină se reorientează către nivele Înalt Vibraţionale căci are loc finalizarea protocolurilor Ascensiunii pentru colectivitatea Gaia.

Maeştrii ai Iluziei nu pot exista în structura energetică actuală a Gaia. Acest termen este fără de înţeles.

Libertatea percepţiei este trăită acum în toţi hu-manii şi conduce către sporirea energeticelor individuale.

Precesia se finalizează căci grilele de Lumină ale Gaia se solidifică.

Portaluri de FIinţare se deschid cu rapiditate pentru toţi.

Sursa

Sursa: http://istoriagalactica.blogspot.ro/

Mesaj de la Grupul Arcturian 28 Septembrie 2014

Mesaj primit prin Marilyn Raffaelle
cale
Noi cei din Grupul Arcturian vorbim astăzi despre multele schimbări pe care voi le experimentați în viața voastră și le observați și în viețile celorlalți. În acest moment, mulți au ales să părăsească Pământul, dar încercați să nu-i agitați sau să-i deplângeți, pentru că în aceste vremuri de intensificare a acestor energii puternice, este alegerea fiecăruia dacă să rămână sau să plece. Mulți au determinat la un nivel mai profund că nu sunt în măsură să evolueze la timp din punct de vedere spiritual până la nivelul la care ar fi necesar să fie pentru a lua parte la frecvențele mai înalte ale energiei ascensiunii care intră pe Pământ în acest moment. Ei au ales să se încarneze mai târziu în ceea ce va fi atunci, când energiile vor fi stabilizate. Toți sunt acolo unde trebuie să fie.
Le vorbim celor îngrijorați de faptul că nu evoluează suficient de repede sau că nu fac ceea ce este necesar pentru a încorpora noile energii. Fiți siguri dragilor, că odată ce ați ales să evoluați (prin activitățile de căutare, citit, meditație, și chiar prin declararea intenției voastre, etc.) veți primi orice lecții, curățări, experiențe și ghidare de care aveți nevoie. Nu vă comparați cu descrierile pe care le-ați putea citi în unele cărți despre felul în care ascensiunea sau evoluția ar trebui să fie simțită sau să apară în scopul de a fi autentică – fiecare persoană își va experimenta călătoria în modul în care este potrivit pentru ea. Fiecare Sine Mai Înalt știe ce este necesar și când este necesar.
Voi, cei treziți, știați de dinaintea încarnării voastre că aceste timpuri vor fi puternice și probabil dificile, dar în ciuda acestui fapt ați fost dornici să fiți pe Pământ și să luați parte la ele. Deși în viețile voastre anterioare voi ați mai putut veni cu una sau două lecții de învățat, de această dată ați înțeles că va fi necesar să rezolvați toate situațiile karmice rămase, să eliberați experiențele traumatizante care mai sunt stocate în memoria celulară și să vă treziți la o stare de conștientizare conștientă a adevărului în scopul de a asimila înaltele frecvențe ale energiei ascensiunii. Procesul nu este întotdeauna plăcut, după cum ați descoperit, pentru că multe curățări sunt re-experimentate pe măsură ce ies la suprafață.
Problema este că odată ce un suflet intră într-un corp fizic, densitatea energiei fizice îl face să uite. Copiii își aduc aminte în primii câțiva ani de viață pe Pământ, pentru că ei încă mai rezonează cu ”acasă” și acesta este motivul pentru care copiii adeseori văd și interacționează cu spiritele și cu îngerii, vorbind aparent cu ei înșiși. Cu timpul, și sub presiunea sistemului de credință trei dimensional, individul începe să se identifice cu sinele ego, cu personalitatea, și uită de unde vine și cine este.
Este un timp de schimbare pentru toți – și pentru cei ne-treziți precum și pentru cei treziți – pentru că vechile căi nu mai funcționează, sau pur și simplu nu mai rezonează într-un mod semnificativ. Mâncarea, prietenii și distracțiile care în trecut v-au satisfăcut, brusc simțiți că sunt depășite și nu vă mai interesează. Relațiile sau ocupațiile pot fi simțite ca și încheiate. Acest lucru se datorează faptului că, câmpul vostru energetic nu mai rezonează cu câmpul energetic al multor lucruri cu care înainte ați rezonat – ați crescut dincolo de ele. În acest punct fie veți fi atrași de aceleași lucruri dar de manifestarea lor la un nivel mai înalt de exprimare, fie ele pur și simplu nu vor mai face parte din viața voastră.
Atâta timp cât mai persistă orice manifestare a conștiinței trei dimensionale, vor fi învățături, credințe și soluții bazate pe dualitate și separare – cu cât mai mult cu atât mai bine, trăiești doar o singură viață, moartea este permanentă, ești separat de Dumnezeu și de celelalte viețuitoare, etc. Mulți dintre cei care promovează soluțiile trei dimensionale sunt sinceri, dar sunt indivizi ne-treziți încă, care oferă ceea ce ei știu cel mai bine. Mai sunt și alții, care deși sunt de fapt treziți, au ales să servească în acest fel, lucrând în sistemul de credință trei dimensional pentru cei care au nevoie de acest nivel de ajutor. Voi, cei care citiți aceste mesaje sunteți pregătiți să vă mutați în noile moduri.
Fiți atenți întotdeauna la subtila intruziune a credinței lumii care funcționează cam la fel cu publicitatea subliminală. Credințe false și sugestii atractive propuse de către cei care urmăresc să obțină profit fără nici un efort de la o societate ignorantă, care sunt turnate în mințile lăsate nesupravegheate, și care nu este conștientă de motivul pentru care este necesar să fie atentă și centrată tot timpul. Limitați vizionarea știrilor și a emisiunilor de televiziune care reprezintă cel mai de jos numitor comun al umanității. Înțelegeți că ceea ce acceptați în mintea voastră devine cu ușurință starea voastră de conștiință și la un moment dat vor trebui curățate.
Fiți conștienți, fiți atenți, fiți treji.
Vrem să vorbim despre energiile conflictului atât de vizibil pe Pământ în acest timp. Aceste apariții sunt manifestarea unor energii vechi, îndelung stocate în corpul lui Gaia precum și în memoria celulară a anumitor grupuri de persoane. Fiind adormită pentru atât de mult timp, Gaia, cu ajutorul tuturor celor care s-au trezit, are nevoie să curețe aceste energii dense și învechite o dată pentru totdeauna.
Focurile și dezastrele la care sunteți martori acum, fac parte din procesul de curățare al vechii energii a lui Gaia. Reflectați la violența și suferința care au avut loc în soluționările din vestul SUA precum și în alte zone specifice din lume. Gaia este un suflet viu și face ceea ce are nevoie să facă în scopul de a se ridica într-o energie mai înalt dimensională.
Treaba voastră este să vedeți prin aparențele exterioare recunoscându-le nimicnicia în lumina adevărului că nu există NICI O lege care să susțină aceste lucruri. Ele sunt susținute și menținute doar de către credințele lumii în separare și dualitate și acesta este motivul pentru care cei care vor să obțină profit din violență și război lucrează din greu pentru a perpetua frica și rezultatele care decurg din ea.
Perpetuarea jocurilor războiului și manipularea oamenilor încep să fie recunoscute drept ceea ce ele sunt – trucuri pentru instituirea fricii și suferinței în scopul de a păstra umanitatea blocată în vechea energie. Aceste lucruri nu pot să funcționeze într-o societate trezită. Mulți încep să vadă prin publicitatea, știrile și bombardamentul constant al informațiilor negative și pline de frică și își depășesc frica prin evoluția în Lumina Adevărului.
Evenimentele din lumea trei dimensională pot să apară a fi foarte puternice, dar au doar energia credinței ignorante care să le susțină și mențină. Da, ele par a fi foarte distructive și puternice, dar este doar o iluzie dragilor. Iluzia nu este niciodată ACOLO, iluzia este în percepția observatorului – totul este perceput în funcție de starea de conștiință a cuiva. În lumina adevărului, a murit vreodată cineva?
Să știți că lecțiile de viață sunt stabilite și acceptate înainte de încarnare. Sunt mulți care în acest moment în mod curajos își rezolvă mati cantități de energie karmică atât la nivel personal cât și universal prin experiențele lor – ei au ales să servească în acest fel. Amintiți-vă, karma este o echilibrare energetică, nu o pedeapsă.
Ca ființe trezite este momentul să vă acceptați responsabilitatea de a servi ca Lucrători în Lumină. Odată ce un individ devine conștient de adevăr, el nu mai poate sta inactiv – el trebuie să curgă, adăugând Lumină câmpului energetic al lumii, ceea ce la rândul său, îi va ajuta pe alții să se trezească pentru că nu există decât UNUL. Când fructul este lăsat să putrezească în pom, el nu servește nici pomului nici altora, ci pur și simplu stagnează. Pe măsură ce în tăcere și secret eliberați Lumina pe care o purtați, și mai multă vă este dată. Acesta este un flux, și aceasta este evoluția.
Voi sunteți vindecătorii care aduc schimbarea, dragilor, voi sunteți care trebuie să trimiteți Lumină și iubire necondiționată către aceste locuri, oameni și activități de luptă. Recunoașteți aparențele drept ceea ce ele sunt – manifestarea conștiinței unei lumi a dualității și separării. În loc să judecați, vizualizați cum iubirea necondiționată și lumina curg către acei oameni și locuri care par a-și fi pierdut calea. Folosiți și puternica flacără violet a transmutării dar nu-i atașați nici o direcție așa cum se face la orice trimitere de Lumină, pentru că energiile Luminii Divine funcționează ca plenitudine și completitudine și ele știu ce este necesar.
Energia Pământului se mișcă cu repeziciune într-o frecvență mai înalt dimensională în ciuda aparențelor contrare. Treaba voastră este să rămâneți în adevăr tot timpul, să trimiteți iubire necondiționată și Lumină către locurile și oamenii care nu sunt încă conștienți de Unitate, și apoi aveți încredere.
Voi vă creați lumea, așa că amintiți-vă să o creați bine și veridică.
Noi suntem Grupul Arcturian, 28 Septembrie 2014.
onenessofall.com
http://daniilgaucan.wordpress.com/