luni, 29 septembrie 2014

Ilie – profețiile nr. 49-65 pentru toate Lumile 4D până în anul 3000

pamant
Mesaj canalizat prin Jahn J Kassl – http:. //www.lichtweltverlag com / de / blog /index.html
Publicat prima dată pe 30 iulie 2014 – http://www.stankovuniversallaw.com
Tradus de Franz
Cuvânt înainte de Georgi Stankov
După ce l-am consultat pe Jahn J Kassl, am decis să public în avans aceste fragmente din noua sa carte “Profețiile lui Ilie” pentru că sunt senzaționale și se referă la noile lumi 4D pe care le creăm și le populăm cu noi suflete, în aceste timpuri. Acestea sunt lumile în care vom lucra ca maeștri ascensionați și noi Aspecte ale Logosului. Și acesta va fi foarte curând, cel mai probabil în această toamnă.
Cartea lui Jahn cu toate profețiile lui Ilie va apărea în toamnă și eu recomand tuturor cititorilor mei să o citească foarte atent, deoarece conține esența a ceea ce discutăm aici, de trei ani. Conform cu Jahn, va exista o traducere completă în engleză, făcută de Franz. Ei pregătesc acum versiunea în limba engleză a site-ului Lumea-Luminii (Lichtwelt-Verlag) care va fi gata în curând. Aceasta este o extindere majoră a activității jurnalistice a lui Jahn, ca un mesager al tărâmurilor înalte.
Primele 48 de profeții se referă la evenimentele de dinainte și din timpul MPS (Magnetic Pole Shift – Schimbarea polilor magnetici) și la Ascensiune. Profețiile publicate aici fac trimitere la istoria pe termen lung a noilor lumi 4D cu o frecvență mai înaltă, lumi care vor apărea după separarea de 3D și vor include doar o parte din sufletele încarnate în prezent. De asemenea, în prezent există o colonizare masivă a acestor lumi 4D cu noi suflete…în acest moment nu-mi este clar dacă actualele forme ale corpurilor vor fi păstrate sau înlocuite cu altele noi.
Probabil că acei indivizi care s-au calificat pentru lumile superioare 4D (aprox 10-20%) își vor continua existența acolo iar corpurile lor vor fi vindecate și regenerate treptat, astfel încât aceștia să poată trăi pentru câteva sute de ani, așa după cum este prevăzut pentru aceste lumi 4D avansate. Personal, cred că aceste persoane vor deveni cu totul și cu totul noi entități cu care, înainte de toate, trebuie să se familiarizeze. S-a stabilit deja care sunt aceste persoane…acum ele se modelează sub conducerea noastră, ca maeștri ascensionați, în beneficiul tuturor sufletelor încarnate acolo.
Împreună cu Carla, ca noi Aspecte ale Logosului, am lucrat foarte activ pe aceste lumi 4D oferind maselor de acolo, printre multe alte activități, noua teorie a Legii Universale. Uneori avem indicii despre acest lucru…în cazul meu, aseară, în vis. Același lucru este valabil pentru toți membrii PAT (Planetary Ascension Team – Echipa Ascensiunii Planetare)… vechii și noii Lucrători în Lumină.
În acest sens, această nouă carte a lui Jahn J Kassl este o adevarata bijuterie de informații și o confirmare a ceea ce am realizat în ultimii trei de ani și s-a discutat în detaliu pe acest site. Vizitați site-ul Lichtwelt-Verlag pentru a vedea când va fi publicată cartea, astfel încât să puteți primi toate informațiile privind profețiile lui Ilie. Este extrem de important să cunoaștem viitorul, ca noi Gardieni ai noii Galaxii în care aceste lumi 4D vor începe în curând existența lor completă.
______________________________ _____________
Cuvânt înainte de Jahn J Kassl
Onorate cititor,
Am primit aceste informații, “Revelațiile”, între anii 2011-2013. Pentru o lungă perioadă de timp nu am știut cum să le interpretez deoarece prezenta ascensiune a omenirii și a lumii au adus o dinamică a evenimentelor în care nu am putut plasa aceste secvențe. Aceste “secvențe liniare” de evenimente păreau să se intersecteze cu unele evoluții reale, dar în ansamblu nu se potriveau cu dinamica ascensiunii prezente.
Astăzi, 27 iulie 2014, am primit cu claritate acest mesaj: “Aceasta este Revelația Sfârșitului Timpului în toate Hologramele 4D, înainte ca toate aceste lumi să fie înălțate în a Cincea Dimensiune a lui Tot Ceea Ce Este ” – Ilie. Cu bucurie și recunoștință vă prezint această profeție a lui Ilie. Este o cuprinzătoare proclamație a Luminii, prin care vom lua parte la complexitatea acestui proces unic de ascensiune a multor lumi.
Introducere – Ilie
Aceasta este Revelația pentru Lumile 4D în care timpul nu are mai multă putere și viața este limitată de spațiu. Aceasta este Revelația Sfârșitului Timpului în toate Hologramele 4D, înainte ca toate aceste lumi să fie înălțate în a Cincea Dimensiune a lui Tot Ceea Ce Este. Aceasta este Revelația de după Revelații; după ce această lume va fi transformată, va începe procesul de transformare pentru ființele umane “rămase”.
Aceasta este Revelația care spune că “Maeștrii nou înălțați vor acționa în aceste lumi până când se va atinge finalul continuumului spațiu-timp, iar părăsirea definitivă a acestui nivel al lui Tot Ceea Ce Este va avea loc pentru toți acești Maeștrii ai Iubirii”.
Aceasta este Revelația (Apocalipsa) umanității, astfel încât toți cei care sunt implicați, toți cei care înțeleg și toți cei care o cunosc deja de atâta timp vor primi toate cunoștințele pentru dezvoltarea noului continuum spațiu-timp…dincolo de evenimentele viitoare din această lume. Aceasta este Revelația pentru voi, pentru exprimarea bucuriei și pentru binecuvântări, în beneficiul tuturor formelor de viață.
Eu Sunt Ilie
Reîntoarcerea Profeților
Profețiile până în anul 3000
Mesaj de la Ilie
Eu Sunt Ilie
Profetul lui Dumnezeu s-a întors în spirit, în veșnica sa prezență pe această planetă.
“Focul va arde totul, Apa va inunda totul, Pământul va îngropa totul sub el, Furtuna va aduce o Nouă Lume”. Căutătorii în adevăr știu asta…cunoscătorii adevărați printre cunoscători descifrează semnele timpului și înțeleg asta.
Deceniul 2011-2020 schimbă viziunea asupra lumii.
Deceniul 2020-2030 schimbă umanitatea.
Deceniul 2030-2040 stabilește transformările subtile ale planetei.
Deceniul 2040-2050 stabilește transformările subtile ale corpului uman.
Deceniul 2050-2060 aduce nemurirea.
Deceniul 2060-2070 aduce Pământul în sorbul celei de-a 6-a dimensiuni.
Deceniul 2070-2080 aduce multe ființe umane care au atins iluminarea cu mult timp în urmă, înapoi în dimensiunile 3D ​​și 4D.
Deceniul 2080-2090 urcă în sorbul celei de-a 5-a dimensiuni tot ceea ce în prezent este deja în următoarea hologramă a Pământului, pe toți cei care în prezent au ales Ascensiunea.
Deceniul 2090-2100 înseamnă “Rămas bun” pentru mulți Maeștrii care își vor fi finalizat ciclul de evoluție pe nivelurile 6D-12D.
Secolul 2100-2200 lichefiază Pământul în substanța primordială cristalină a întregului.
Secolul 2200-2300 aduce un cu totul nou om – androgin, multidimensional (în sensul universal), atotputernic.
Secolul 2300-2400 acordă conducerea acestei Galaxii în mâinile Entităților de pe GAIA TERRA X HIGH X27.
Secolul 2400-2500 transferă către planeta GAIA TERRA X HIGH X27 tutela acestui Univers.
Secolul 2500-2600 creează ultimele fragmentări spațiu-timp; sfârșitul percepției liniare a timpului.
Secolul 2600-2700 este secolul “fenomenelor Cerești” mari…noi stele se plasează în jurul planetei. O mulțime de planete noi, sori noi, stele noi, în conformitate cu noul loc al Planetei în Creație.
Secolul 2700-2800, secolul călătoriilor în timp. Nivelurile 5D-12D vor vizita nivelurile 3D-4D în scopul de a obține o imagine de ansamblu sau de a le distruge, ori pentru a le aduce în Lumină.
Secolul 2800-2900 în care Soarele nu va mai apune și există lumină pe întreaga suprafață a planetei.
Secolul 2900-3000 în care Pământul se reorientează pentru o lungă perioadă de timp în Lumina Eternă…toate sarcinile acestuia vor fi finalizate până atunci…și paradisul este aici – pentru mii de ani…și încă multe mii.
Începutul și Sfârșitul
Eu sunt Ilie
Sursa articolului, aici
Aceste profeții primite de la Ilie concordă cu cele ale Fondatorilor (prin Sal Rachele) și UJP 2016-2100 Programul de evolutie si trezire planetara (2) (prin Remer-Ra).
http://daniilgaucan.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu