duminică, 16 februarie 2014

Caruselul gandurilor





Ganduri alambicate de crunta realitate ma poarta pe carari nevazute,nebanuite si imi atrag atentia printr-un proverb sugestiv:"caii trag,boii mananca",ca si cum martoaga isi duce povara,iar altii profita de pe munca ei cu varf si indesat,dar pana cand?Masinaria de mismasuri si smenuri trebuie sa inceteze.
Intrebare si raspuns:anul acesta si in special aceasta luna a lui faurar imi spune ca turnura va lua alta directie,se va schimba macazul.Martoaga va manca jaratec si va deveni cel mai frumos armasar.Trecutul glorios e sursa motorului pentru viitor.
E ca o recalibrare,reconfigurare si o renastere a cenusii prezentului in care ne aflam.Privesc pe fereastra in zare,desi tabloul static de afara ma indispune,
totusi adevarul se dezveleste feeric in acest cadru de lumina,brodat de o dantelarie fina,diafana,cu straluciri de diamante pure.
 



    In curand se va naste un cuvant ca o forta ce va spinteca vazduhul precum legendara sabie de diamant.Copacii incarcati cu frumoasa beteala de promoroaca,isi poarta plini de semetie podoaba alba,hibernala cu o liniste inghetata,respectuoasa ca niste sfinti in rugaciune,iar vantul isi agita perlele de
abur descriind un pod continuu,inaltator spre cer.
Desi aspectul iernii ne copleseste prin grandoarea lui din adancuri razbate un
clocot,e glasul pamantului,ca o respiratie ce va fi din ce in ce mai perceptibila,
chiar daca gandurile unul altuia se pierd, cuvintele isi vor gasi din ce in ce mai usor un mal unde adevarul sa ancoreze si ale carui diguri sa aiba spectrul luminii,pacii si armoniei.

E timpul ca lanturile manipularii,ruginite de vanturile si ploile unui dezmat grotesc sa isi slabeasca stransoarea si sa cada sub ghilotina unor cuvinte ce vor aduce o sentinta ireversibila.
ca si cum"pe fruntea ta,lovita de-un cuvant,
Pe veci de veci de-acuma se asterne
Pedeapsa asteptarilor eterne".(Al.Philippide-Izgonirea lui Prometeu)

Si e bine sa nu uite nimeni cine ravneste acest pamant romanesc,cuvintele lui Eminescu sunt pavaza peste timp si fac din trecut prezent si ele constituie avertismentul-testament,ca o apa vie ce ocroteste acest neam facandu-l invicibil
in fata tuturor rauvoitorilor si raufacatorilor:
"Au venit si-n tara noastra de-au cerut pamant si apa-
Si nu voi ca sa ma laud,nici nu voi sa te-nspaimant,
Cum venira,se facura toti o apa s-un pamant."
"Eu? Imi apar saracia si nevoile si neamul.......
Si de-aceea tot ce misca-n tara asta,raul,ramul,
Mi-e prieten numai mie,iara tie ,dusman este,
Dusmanit vei fi de toate,fara-a prinde chiar de veste,
N-avem osti,dara iubirea de mosie e un zid."
E timpul sa ne dam mana sa facem zid  pentru a nu avea regrete.
Nu conteaza prin ce vom trece.Sa nu lasam sa moara speranta.
Sa ne racordam la infinit prin vibratia lui opt.
Doamne ajuta!


Sursa : primit pe mail,
Multumiri MB

Cele 7 inteligente umane si ansamblul manifestarii lor

child Head
  1. Inteligenta biologica: Capacitatea organica, automata si sistemica de a sustine functiile vitale ale organismului, de a semnala, corecta si vindeca alte deviatii si dezechilibre si de multiplica si reface sisteme, subsiteme, organe, tesuturi, celule, etc, in rezonanta cu inteligentele superioare.Include subinteligente ca : Celulara, senzoriala, ecologica.
  2. Inteligenta emotionalaSetul de capabilitati de relationare sociala ce implica abilitatile de a percepe, relationa, intelege si gestiona emotiile si sentimentele proprii si a altora, cu scopul de a-ti ghida actiunile si gandirea.Include sub-inteligenteca: afectiva, sentimentala, pasionala
  3. Inteligenta intelectuala: Pozitionarea si relationarea noastra deprind foarte mult de acest aspect.”Totalitatea capacitatilor individului de a actiona cu un sens, de a gandi rational si de a gestiona relatia cu tot ce il inconjoara intr-un mod eficient” – David Wechsler.Abilitatiile acestei inteligente:rezolvare a problemelor,intelegere verbala,reationalizarea,retinerea de date,viteza de procesare a informatiilor.Include subcategoriile:constiente , subconstiente si inconstiente.
  4. Inteligenta volitiva: Capacitatea de a lua decizii provenite din autenticitate si in directia eliberarii si evolutiei personale, intarita de consecventa si rigoare.Include sub-inteligente ca: imaginara, decizionala, de asumare (a legamintelor si juramintelor)
  5. Inteligenta comunicationala: Puterea de a provoca schimbarea interioara si exterioara prin intermediul capacitatilor multiple de exprimare neconditionata.Include categorii ca: Somatica (audio, viziuala, olfactiva, gustativa si tactila ),  Metacomunicarea ( codificare, paralingvistica, kinestezica) Supracomunicare ( clarviziune, clarauditie, premonitie).
  6. Inteligenta spirituala: intareste caracterul umanist si moral al universului, fiintelor si fenomenelor si include prin definitie concepte ce transced lumea materiala: multumire, compasiune, toleranta, iubire, iertare, responsabilitate sau grija fata de altii.Include subinteligente ca: ale intentiei, discernamantului, a eticii.
  7. Inteligenta holistica: Reprezinta capacitatea de a constientiza si a-ti raspunde marilor intrebari ale existentei umane (cum ar fi sensul vietii si al mortii intr-o experienta umana determinatata in timp si imperfecta), prin transformare interioara si experimentarea contemplarii, a practicilor sprirituale si/sau a ritualurilor religioase .Include sub-inteligente ca:a rezonantei,a coerentei,a armoniei
  • Reflectați asupra experiențelor de viață a semenilor, mai ales din experiențele dureroase.
  • Nivelul de integrare maxim al tututor elementelor in intreg si dezvoltarea sinergiei intre toate inteligentele vietii.
  • Descoperă secretele succesului din eșecuri.
  • Dezvolta spritul “critic constructiv”
  • Invata de la alți oameni, în special de la oamenii înțelepți in viata si din literatura marilor intelepti.
  • Cultiva o atitudine de a fi deschis la minte, curios și intrebator.
  • Dezvoltarea curajului de a explora și te angaja in viață.
  • Cel mai bun mod de a invata este prin modelare, reflecție si actiune. Apoi feedback si autocorectare.
  • Sursa: http://codulluioreste.ro/

Numerele de forta care compun matricea vietii noastre



Numerologii considera 5 si 7 ca fiind vibratiile informational-energetice care se regasesc in structura fiintei umane, privita ca un microcosmos. Adunarea Teosofica, 5+7=12; 1+2=3 ne apropie si mai mult de conceptul trinitar, caci suntem o manifestare in cele trei planuri: Spiritual, Astral si Energetic. Pentru cei care au inteles, materia nu este altceva decat o forma grosiera de manifetare energetica. Iata cateva raporturi interesante:
• Intre scheletul uman si univers exista un raport de coordonare si de comunicare permanent in timpul vietii in trup.
• Coloana este impartita in 5 parti (5) este cifra omului perfect, care are 5 simturi pentru decodificarea universului exterior (vaz, auz, gust, miros, tactil) si 2 simturi pentru decripatrea universului interior (intuitia si imaginatia) 5+2 =7
• Regiunea cervicala are 7 vertebre carora le corespund cele 7 planete vizibile cu ochiul liber, 7. Fiinta umana are 7 invelisuri energetice, 7 feluri de tesuturi si 7 feluri de oase.
• Regiunea toracica are 12 vertebre, carora le corespund cele 12 semne zodiacale, 12 luni ale anului, 12 ore Yang si 12 ore Yin.
• Regiunea lombara are 5 vertebre mobile, active in stare Yang
• Regiunea sacrala are 5 vertebre fixe, sudate intre ele in stare Yin
• Regiunea coccidiana are 4 vertebre carore le corespund cele 4 elemente (pamant, apa, are, foc), 4 puncte cardinale si 4 anotimpuri.
• Daca adunam 7+12+5+5+4 obtinem: 33 care se poate traduce simbolic in doua triunghiuri care se unesc (pecetea lui Solomon), deci intre Macrocosmos si Microcosmos se inalta coloana vertebrala, pe aliniamentul careia se afla si cele 7 chakre principale care asigura intreg ansamblul psiho-energo-informational al fiintei umane. Primele vertebre care se concretizeaza in pantecele mamei sunt cele 7 vertebre cervicale care vin cu amprentele energetice ale urmatoarelor planete: Soare, Luna, Marte, Mercur, Jupiter, Venus, Saturn.
• Ultima vertebra a regiunii coccidiene este considerata un rudiment care ne lega antropologic de o alta creatura primordiala, astfel incat daca nu o luam in calcul obtinem 32 de vertebre ale coloanei.
• Numarul 32 este foarte intersant. Sunt 32 de acizi ARN si 32 de acizi ADN. Sunt 16 figuri albe si 16 figuri negre la sah. Sunt 32 de carti pentru ghicit.
• Fiecare zi din saptamana este guvernata de una dintre cele sapte planete vizibile cu ochiul liber , ii corespunde o vocala si o cifra. Astfel incat:
• Soarele guverneza prima zi: Duminca (i) 9
• Luna guverneaza a doua zi: Luni (e) 5
• Marte este guvernatorul celei de a treia zi: Marti (a) 1
• Mercur influenteaza a patra zi: Miercuri (ă) 1
• Jupiter stapaneste ziua a cincea: Joi (î) 9
• Venus se reflecta in a sasea zi: Vineri (o) 6
• Saturn guverneaza ziua a saptea: Sambata (u) 3
• Daca adunam 9+5+1+1+9+6+3=34=3+4=7 Nimic nu este intamplator in Marea Matematica Divina.
Sursa: http://codulluioreste.ro/

Magia de la vrajitorie la stiinta initiatica

Picture 016Pentru antici, Magia Inalta era stiinta suprema care il invata pe om despre adevarata natura a duhului, a sinelui profund, despre organizarea trupului sau exterior in corespondenta si perefecta analogic cu structurarea materiei.  Pana cand, Biserica Romana decadenta si insetatat de putere, a interzis studiul Stiintei lui Dumnezeu, considerandu-i satanisti si vrajitori demonici pe toti cei care nu s-au suspus interdictiilor Papale,  Kabbala, Astrologia si Numerologie, erau studiate in Universitati si predate chiar de catre calugari.
Asa cum ne nastem si ne manifestam in duhul lumii, fara stiinta de carte si cum avem nevoie de studiu si exercitiu pentru a ne putea ierarhiza in societate, trecand fiecare dintre noi prin stadiile de analfabet, elev progresand de la nivelul primar, trecand prin gimnazial si ajungand pana la educational, tot astfel si in domeniul viu si complentar al Magiei Inalte exista o piramida care oglindeste pe cei care se ocupa de domeniu, localizandu-i pe trepte de intelegere si perceptie.  Intotdeauna baza este plina de indivizi  diversi si agitati, iar in varf ajung doarcativa care s-au centrat raspunzand la intrebarile: cine sunt, de unde vin si incotro ma indrept.
Iata pe scurt treptele  piramidei,pe care este invitat sa le urce oricine este intersat de adevar si  de structura manifestarii nevazutului in vazut. Asemeni Piramidei lui Maslow se pleaca de la cantitate si se ajunge la calitate.
  • Neinitiatii: habotnicii, fanaticii, ignorantii, materialistii si nihilistii care nici nu cred, nici nu intreaba sievident nici nu cerceteaza.
  • Novicii: inteleg sensul duhovnicesc al spiritului care domina si modifica structura materiei, dar care nu se folosesc de aceasta capacitate.
  • Initiatii: cei care inteleg manifestarea intr-un mod holistic si care  incep sa cerceteze si sa opereze cu propria lor vointa , circumscrisa Legilor lui Dumnezeu.
  • Magii:  cei care pot modifica structurile materiei, prin puterea manifestarii aspiratiilor duhovnicesti.
  • Marii Sacerdoti: cei care reusesc sa predea mai departa aceasta Stiinta Inalta tuturor celor interesati.
Apropos de relatia biunivoca intre Religie si Magie, nu putem exclude apropierea celor trei Magi de la Rasarit de Intruparea lui Dumnezeu pe Pamant in Fiinta si Persoana lui Iisus. Nicaieri in Dogma Crestina nu exista impunerea: “Crede si nu cerceta”!, ci dimpotriva indemnul apostolului Pavel: “Cercetati-le pe toate si pastrati cele de trebuinta!”. Asadar, Dumnezeu nu se opune cunoasterii sale de catre om ci postuleaza doar ca aceasta cunoastere sa se reverse asupra celorlalti cu iubire!
Sursa: http://codulluioreste.ro/

Sfarsitul evolutiei asa cum o stiam

Evolutia nu mai este asa cum am cunoscut-o pana acum. Nu mai cautam sa ajungem undeva, pentru ca mereu suntem undeva. Fiinta constienta de sine nu ma alearga, nu mai ravneste, nu mai asteapta sa evolueze pentru a fi in miscare, in actiune. Ea stie ca totul e chiar acum la dispozitia ei. Nu mai e nevoie de teancuri de carti, decat ca experienta, dar nu ca evolutie. Stiu, pentru unele minti e greu de integrat asta. Vor spune: „cum asa, mai am o multime de invatat!”. Vei invata daca vei dori sa traiesti aceasta experienta, dar nu pentru ca te crezi insuficient, incomplet, imperfect. Vezi diferenta? Esti cel ce esti, in fiecare moment.
Nu mai e nevoie de efort. Pur si simplu, e de ajuns ce intentionezi. Nu mai e nevoie de lupta. Lupa te transforma in adversar al propriului Sine.
Nu e nevoie sa meditezi ore in sir, sa tragi de tine sa faci asta, pentru ca, sa recunoastem, nu tuturor le place sa mediteze, dar unii o fac pentru ca sunt convinsi ca asta e singura cale!
In plus, meditatia suficienta este prezenta (a fi in prezent), respiratia, centrarea, cateva minute. Poti sa te conectezi la tine? Asta e meditatia! Nu e nevoie sa vezi zane si ingeri!Adica nu esti „gresit” daca nu le vezi. Pur si simplu, ideea este nu sa vezi stele si energii frumos colorate, ci sa simti, sa te simti.
Oamenii au aflat ca trebuie sa mediteze si multi o fac cu efort. Ei nu vor, nu le place, dar se chinuie sa o faca. Apoi, altii pierd din vedere „scopul” meditatiei, acela de a se simti in corp, de a se conecta la Sinele lor! Si incep sa se lase incantati, sa caute mental imagini senzationale. Asta e mental, e ego! Nu e nevoie decat sa simti! Daca vezi imagini, perfect. Imaginatia e buna, e perfecta, e minunata. Dar nu despre asta e meditatia in mod real.
Meditatia nu trebuie sa te rupa de realitate, ci sa te ajute sa echilibrezi lumea fizica cu lumea spirituala. Degeaba ramai suspendat acolo, intr-un plan imaginar, daca nu poti gestiona si echilibra realitatea fizica.
Am cunoscut multi oameni care practica tot felul de tehnici de meditatie, care mai de care mai complexe, oameni care  incearca tot felul de practici spirituale in dorinta de a ajunge undeva, de a se ilumina. Nu cred in asta, pentru ca a dori sa ajungi undeva, a dori sa fii tot mai bun, tot mai iluminat, este o ambitie. E un fel de ego spiritual. Si e foarte subtil totul.
Avem nevoie sa intelegem, acum mai mult ca oricand, ca viata e aici. Noi suntem aici, acum, in ea! Ca nu avem vreun scop de implinit si vreun obiectiv de bifat, ori o norma de facut! Ci am venit aici sa traim si sa ne bucuram de tot ceea ce poate oferi pamantul ca posibilitati. Si ofera destule! Nu trebuie sa ajungem undeva. Suntem mereu undeva. Nu suntem in competitie cu nimeni, dar de multe ori suntem in competitie cu noi insine!

Putem renunta la asta acum, putem instaura pacea, prezenta, bucuria de a fi! Dar inca ne aflam in proces de transformare, in procesul de eliberare a tiparelor vechi, colective si familiale. Inca apar emotii puternice, frica, uneori panica. Inca eliberam!
 De aceea e necesar sa avem rabdare cu noi. Si sa permitem procesului sa aiba loc, daca am facut alegerea de a ascensiona odata cu Pamantul! Nu e usor, dar este un proces extraordinar, unic, nemaitrait pana acum pe planeta noastra.
Sa respiram, sa permitem, sa alegem! 
Sunt ceea ce sunt!
Nicoleta Svarlefus, www.astrocafe.ro
Sursa: http://dei-matei.blogspot.ro/

Numerologie: Anul personal 2014, 360 de grade, 15.02.2014, editie speciala


Inregistrarea emisiunii "360 de grade", B1TV, editia speciala de la ora 23:00, din 15 februarie 2014.

Subiectul: Anul numerologic 2014.

Calcularea anului personal si previziuni pentru fiecare vibratie in parte.

Perioade si zile notabile in functie de anul personal in care ne aflam.

Pentru vizionare, CLICK AICI!


Sursa: http://valeriupanoiu.blogspot.ro/

Acesta este cel mai bun algocalmin natural

Te doare capul, maseaua sau stomacul? Inainte de a recurge la calmante, încearca sa rezolvi problema cu ajutorul plantelor. Nu sunt toxice si sunt la fel de eficiente.
Pedicuţa
Pedicuţa
Salcia este bun analgezic
In medicina chinezeasca, salcia este numita arborele contra durerii. Scoarta de salcie contine salicilina, care nu este altceva decat aspirina! Calmeaza durerile, scade febra, subtiaza sangele, dar... nu are efectele secundare ale aspirinei (reactii alergice, tulburari gastro-intestinale), scrie BZI.ro.
Pentru calmarea durerii, se prepara un ceai din 30 g coaja de salcie maruntita la un litru de apa, se fierbe zece minute si se strecoara. Se pun comprese cu ceai pe zona dureroasa. Intern, se ia o lingurita de pudra de salcie, preparata din coaja de salcie uscata data prin rasnita de cafea.
Calmeaza durerile de dinti cu pedicuta
Pedicuta este eficienta la tratarea durerilor si în crizele de litiaza renala. Se pune o mana de planta uscata într-un saculet de panza, se tine 5 minute în apa clocotita, se stoarce putin si se aplica pe locul dureros. Pentru calmarea durerilor de spate, a carceilor, a durerilor reumatice, poti face o „pernuta” umpluta cu pedicuta uscata, pe care o tii pe locul dureros.
Afinele reduc durerile de stomac
Ai facut o indigestie, te doare stomacul, ai diaree? Decoctul de afine uscate sau afinele din afinata rezolva problemele. Afinele proaspete refac mucoasa intestinala în cazul diareei, dar trateaza si constipatia cronica.
Ceaiul de coada-soricelului diminueaza durerile menstruale. Se prepara un ceai dintr-o lingurita de planta uscata la 200 ml apa fiarta, se strecoara si se îndulceste cu miere. Se beau 3-4 cani pe zi, timp de o saptamana, înaintea ciclului menstrual.

Sursa: www.realitatea.net/

TERIFIANT. Ce au văzut medicii în burta unei gravide, la ecograf


Orice femeie însărcinată aşteaptă cu nerăbdare să-şi vadă bebeluşul pe monitorul ecografului de fiecare dată când face investigaţii. O femeie din Marea Britanie a trăit însă o experienţă sinistră, din cauza unei apariţii stranii în timpul ecografiei.

Anne Clewlow era însărcinată în săptămâna a noua când a mers la medic pentru o ecografie de rutină. Totul s-a transformat însă într-o experienţă înfiorătoare din cauza a ceea ce a apărut în pântecul său.

Pe ecografie, chiar lângă uter, se poate vedea foarte clar o figură umană, extrem de bine definită, cu ochi, nas, gură, urechi şi gât, care pare că se uită afară din fotografie. Înspăimântată, dar şi intrigată de strania apariţie, femeia a reuşit să se calmeze şi să privească lucrurile într-o manieră pozitivă, nu se ştie cât din convingere şi cât din nevoia de a depăşi momentul.

Acum, Anne le spune tuturor că figura care apare pe ecografie alături de bebeluşul ei este, cel mai probabil, un înger păzitor care veghează asupra pruncului său nenăscut.

Ingerii pazitori ai semnelor zodiacale


Inca de la nastere, fiecare fiinta umana este lasata sub protectia unui inger pazitor care are sarcina precisa de a o asista in orice moment al vietii sale, fara s-o abandoneze niciodata. Fiecare persoana are deci propriul sau inger pazitor, indiferent de rasa, cultura sau religia de care apartine. Chiar si persoanele care spun ca sunt atee, materialiste convinse sau cele care refuza sa creada intr-o alta dimensiune decat cea terestra, au un inger pazitor personal.
Ingerii pazitori ne feresc de pericolele care ne pandesc fara ca noi macar sa le banuim; ne indeamna sa ne deschidem catre ceea ce este bun si sa evitam raul; au sarcina de a transmite mai departe rugaciunile noastre si intervin neobosit pentru ca noi sa primim intotdeauna dragostea divina.

Ingerii pazitori sunt capabili de o intelegere profunda, ei cunoscand bine strafundurile sufletului uman si, in marea lor intelepciune, privesc si accepta slabiciunile noastre ca pe niste obstacole inevitabile pe parcursul existentei omenesti. Prin urmare, nu trebuie sa ne simtim stanjeniti fata de ei pentru toate imperfectiunile noastre pe care ni le-am “expune” intr-un dialog sincer cu ei, caci ingerii ne cunosc infinit mai bine decat ne cunoastem noi insine.

Cand ne simtim cuprinsi de tensiuni si nelinisti, sa avem incredere in sfaturile binefacatoare ale ingerilor. Dimineata, inainte de a fi absorbiti de vartejul activitatilor cotidiene si seara, cand oboseala ne copleseste si ne simtim goi, putem sa ne adresam ingerului pazitor si sa-l rugam sa ne ajute sa redam sufletului nostru pacea si seninatatea.
Ingerii pot face multe pentru noi. Este suficient sa le invocam ajutorul si pentru asta va poate fi de folos sa stiti numele ingerului vostru pazitor.

Pentru cei nascuti:
Duminica: ingerul pazitor este arhanghelul Mihail, chakra corespondenta este chakra 1, iar piatra protectoare este ochiul de tigru sau hematitul.
Luni: ingerul pazitor este arhanghelul Gabriel, chakra corespondenta este chakra 2, iar piatra protectoare este citrinul, carneolul sau topazul auriu
Marti: ingerul pazitor este arhanghelul Camael, chakra corespondenta este chakra 3, iar piatra protectoare este piatra soarelui, chihlimbarul sau citrinul galben
Miercuri: ingerul pazitor este arhanghelul Rafael, chakra corespondenta este chakra 4, iar piatra protectoare este aventurinul, cuartul roz sau smaraldul
Joi: ingerul pazitor este arhanghelul Metatron, chakra corespondenta este chakra 5, iar piatra protectoare este lapis lazuli, turcoaza sau acvamarinul
Vineri: ingerul pazitor este arhanghelul Uriel  chakra corespondenta este chakra 6, iar piatra protectoare este ametistul, fluoritul sau azuritul
Sambata: ingerul pazitor este arhanghelul Cassiel, chakra corespondenta este chakra 7, iar piatra protectoare este cuartul de stanca sau diamantul

Berbec – Malahidael – Ingerul curajului

Nativii din Berbec primesc curajul lui Malahidael. Vointa si puterea devin forte spirituale dinamice care pot fi folosite in viata de zi cu zi pentru binele celor din jur. Malahidael va sprijini orice efort creativ pe care il veti depune in lumea materiala, va va da curajul sa mergeti pana la capat, chiar daca asta nu va prea sta in fire. In paza lui veti reusiti sa terminati tot ce ati inceput cu atata entuziasm si, mai ales, sa faceti acest lucru fara a va simti sacrificati. Malahidael va mai face un dar, poate, cel mai importat, va da imaginea potentialului vostru spiritual. Va arata in orice actiune mica pe care o faceti zi de zi, faptul ca menirea voastra este, de fapt, una spirituala, de permanenta evolutie pentru ca actiunea curajoasa din plan material sa devina actiune curajoasa un plan spiritual. Acest inger va deschide ochii astfel incat sa vedeti adevaratele motive ale actiunilor voastre si va fereste sa deveniti fanatici sau despotici in incercarea de a controla viata altora. El este cel care poate transforma tendinta spre agresivitate in pace interioara.


Taur -Asmodael – Ingerul Rabdarii

Nativii din Taur primesc puterea rabdarii de la Asmodael. Dorintele noastre chiar daca sunt de ordin material sau spiritual sunt apanajul zodiei in care ne-am nascut si ele, pana la urma, motiveaza orice actiune din viata noastra. Rabdarea este cea care ne sustine perseverenta.Ingerul Asmodael este cel care transforma dorinta pentru posedarea de lucruri pamantesti in cea de a accede la noi nivele de cunoastere spirituala. El da consecventa Taurului si o transforma chiar intr-o valoare intrinseca a acestei zodii. Astfel, dintr-o zodie dominata de lumea materiala si de concret, cu ajutorul lui Amodael, Taurii pot deveni fiinte spirituale mai preocupate de suflet decat de trup. El ii fereste pe Tauri sa devina prea materialisti si prea fixati in parerile lor, la care ajung sa tina ca la ochii din cap, fara a avea vreun fundament logic.

Gemeni - Ambriel – Ingerul gandurilor pure

Nativii din Gemeni primesc puterea lui Ambriel, ingerul menit sa tina departe de ei gandurile prin care le-ar putea face rau celor din jur si daruindu-le in schimb puterea de a vedea solutii simple la probleme dificile, solutii care sa nu raneasca pe nimeni si care, de obicei, presupun doar comunicare reala. Comunicarea este limbajul iubirii, iar ingerul Ambriel va aduce aminte acest lucru de fiecare data. Comunicarea este puterea voastra, a Gemenilor, si tot ea poate deveni o arma de temut, fie ca este vorba de comunicare verbala sau scrisa. Dar aceeasi comunicare este scara pe care Gemenii pot urca la cer, caci nu exista o adevarata comunicare in plan uman fara comunicarea cu Divinitatea. Doar oamenii care pastreaza legatura permanenta si dialogul cu Dumnezeu pot communica cu adevarat cu semenii lor, iar ingerul Ambriel face acest lucru mai usor. Pana nu veti invata ca dialogul Divin alimenteaza dialogul vostru cu oamenii, nu veti putea merge mai departe.


Rac – Muriel – ingerul grijii pentru ceilalti

Nativii din Rac primesc binecuvantarile ingerului Muriel, cel care ofera sprijin emotional in situatiile cele mai dificile. Hrana emotionala este importanta fie ca vine de la un parinte, de la un maestru sau de la un sfatuitor. Racii sunt foarte capabili sa ofere aceasta hrana, doar ca uneori se uita pe sine si pot deveni blazati si deprimati. Ingerul Muriel ii ajuta sa daruiasca fara a pierde nimic si sa primeasca inmiit orice bucurie, el le da capacitatea de a decodifica corect emotiile oricui si de a crea acea atmosfera benefica in care orice om sa se simta in stare sa isi exploreze emotiile. Muriel le da Racilor capacitatea de a intelege universul propriilor emotii si de a nu mai reactiona impulsiv in situatii care cer un pic de ratiune. Tot Muriel ii ajuta pe Raci sa depaseasca foamea de afectiune pe care acestia o simt, si sa devina mai siguri pe ei si pe menirea lor in viata, fara a se autovictimiza. El ajuta si la administrarea nevoilor de baza din punct de vedere spiritual. De exemplu, in loc sa mananci pentru a-ti satisface nevoie de afectiune, sa inveti sa iti hranesti spiritul cu lucruri care te bucura cu adevarat cum ar fi cunostinte despre lumea spirituala.

Leul – Verchiel – Ingerului puterii controlate
Nativii din zodia Leu sunt sustinuti de Verchiel pentru a invata sa isi tina puterea sub control. Constiinta de sine trebuie sa devina maxima in ceea ce ii priveste pe lei, caci un om care nu isi cunoaste puterea asupra celorlalti, poate face foarte mult rau. Nu conteaza daca sunt atribute negative ale puterii, cum ar fi egoismul sau centrarea pe sine, sau atribute pozitive, cum ar fi creativitatea si increderea in fortele proprii. Important este pentru Lei sa stie de ce sunt in stare si intr-un sens si in celelalt. Daca au tendinta de a fi egoisti, Verchiel ii ajuta sa devina constienti si sa nu mai faca rau in incercarea de a iesi in evidenta cu orice pret, daca nu sunt constienti de capacitatile lor creatoare, acelasi inger ii ajuta se se puna in slujba semenilor. Constiinta de sine este un atribut natural al leilor si Verchiel ii ajuta ca astfel sa devina constienti si de menirea de lideri spirituali pe care o au de fapt.

Fecioara – Hamaliel – ingerul Virtutii
Nativii din Fecioara primesc darul virtutii de la ingerul Hamaliel. Acest dar este important caci fara el Fecioara devine mult prea critica si hiper-analitica in relatiile cu ceilalti. Acest inger o ajuta pe Fecioara sa inteleaga ca, in general, oamenii nu au nevoie de cineva care sa le spuna in permenta ce nu pot face sau fac gresit, ci de oameni care sa le spuna ce fac bine sau, mai ales, ce pot face. Hamaliel da Fecioarei puterea de a rezista stresului si de a duce o sarcina la bun sfarsit indiferent cat efort presupune acest lucru. Astfel Fecioarele devin buni cercetatori, oameni care invata cel mai bine din propria experienta si extrem de atenti la detaliile care pot face uneori diferenta intre “viata si moarte” intre “efemer si vesnic”.

 Balanta – Uriel – Ingerul dorintelor constructive

Nativii din Balanta primesc ajutorul lui Uriel care tine sub control dorintele distructive. Nevoie de echilibru si armonie este cea care tine aceasta zodie in parametru optimi. Uriel este cel care da Balantei puterea de a crea echilibrul si de a-l mentine chiar daca asta presupune efort continuu, care in mod obisnuit ar obosi pe oricine altcineva. Uriel este cel care se opune impunerii pacii prin razboi. El este cel care ajuta Balanta sa mentina echilibrul interior si exterior prin utilizarea de mijloace sociale, artistice si estetice. Uriel este cel care face din Balanta o creatoare a armoniei in Univers, caci dincolo de planul fizic, Balantele pot lucra si in plan spiritual si este bine sa faca acest lucru in deplina cunostinta de sine.

Scorpion – Barbiel – Ingerul Transformarii
Nativii din Scorpion primesc ajutorul lui Barbiel cel care transforma mania in compasiune. Scorpionii se afla pe o cale spirituala inca de la nastere si au de trecut tot felul de probe ale vietii. Multe din aceste probe au reusit sa va scoata de pe aceasta cale spirituala, mai ales la trecerea de la adolescenta la varsta adulta, cand cerintele corpului si egoului vostru v-au despartit de esenta voastra divina. Zodia voastra este cea care trebuie sa faca fata celor mai puternice impulsuri sexuale din tot zodiacul si aceste impulsuri nesatisfacute se pot transforma in actiuni pline de agresivitate si ura. Barbiel este cel care va ajuta sa tineti aceste impulsuri sub control si sa nu va lasati prada lor. Totusi lupta pe care o duceti cu planul dorintelor sexuale nu ramane fara rasplata, caci odata stapanite energiile sexuale, ele devin forta intregii voastre vieti. Barbiel este cel care va pune in lumina pana si cele mai intunecate si mai nevazute coltisoare ale fiintei voastre pentru ca astfel sa le cunoasteti si sa le stapaniti. Chiar daca va asezati foarte ferm pe calea spirituala, voi Scorpionii tot mai sunteti distrasi de dorinte emotionale si sexuale. Transformarea acestora in dorinte spirituale se face cu ajutorul lui Barbiel care va ajuta sa luati cele mai bune decizii in acest sens si sa rezistati fara frustrare oricaror ispite.

Sagetator - Adnachiel – Ingerul puterii iubirii
Nativii din Sagetator primesc puterea lui Adnachiel care aduce iubire divina in locul iubirii umane. Ambitia voastra caracteristica are nevoie sa fie canalizata cu iubire catre iubire. Abia atunci dorintele omenesti devin motorul vietii spirituale si devin aspiratii, intuitii si nevoie de absolut. Adnachiel este cel care va ajuta sa porniti in calatoria spirituala fara a avea nevoie sa ajungeti, ci doar sa calatoriti. El aprinde in inima voastra nevoie de a ajunge ACASA in spatiul acela dincolo de spatiu si timp in care sufletul se intalneste cu creatorul sau. Sagetatorii au ambitii mari, dar si aspiratii spirituale importante. Ingerii pot fi si surse de informatie, dar pot sa va si orienteze in actiunile in viata de zi cu zi. Ei va pot aduce lumea spirituala mai aproape si va pot face sa vedeti mai clar ceea ce urmeaza.

Capricorn – Haniel – ingerul revelarii divinitatii
Capricornii pot primi puterea de a percepe Divinul in orice actiune umana de la Haniel. De fapt, calea vietii Capricornilor este ajutata de mai multi ingeri guvernatori ai pamantului, pentru ca nativii au de facut fata unor cerinte complexe atat in planul existentei de zi cu zi, cat si in planul existentei spirituale. Este nevoie de o intreaga armata de ingeri pentru ca nativii capricorni sa depaseasca nevoia de control in plan uman si sa se dedice idealurilor spirituale. Ambitia este cea care isi spune cuvantul in orice actiune a Capricornilor. Haniel este cel care ii ajuta pe Capricorni sa transforme viata spirituala din ideal in actiune concreta. Desi Capricornul este un semn dens de pamant, el este precum muntele al carui varf intalneste cerul.

Varsator - Gabriel – Ingerul adevarului
Nativii din Varsator primesc puterea adevarului revelat de la Gabriel. El ii ajuta sa rosteasca si sa transmita adevarul in orice actiune pe care o intreprind. Caracteristica Varsatorilor este faptul ca ei reprezinta legatura intre nevoile personale si cele general umane. Varsatorii sunt cautatori ai adevarului si pentru asta creaza sisteme de gandire prin care sa se inconjoare de oameni care sa le impartaseasca idealurile. Ei pot parea egoisti multora dintre semeni. Gabriel le da Varsatorilor bucuria cunoasterii adevarului si a raspandirii acestuia in grupuri din ce in ce mai mari de oameni. Tot el le da capacitatea de a insufla idealuri inalt spirituale. Gabriel este mesagerul Domnului si este cel care le aduce in permanenta Varsatorilor informatii, dar nu direct, ci prin intermediul intuitiilor, revelatiilor, semnelor. El ii indeamna sa nu tina pentru ei aceasta cunoastere divina si sa o foloseasca pentru a inspira mari grupuri de oameni pentru a-i face constienti si pe acestia de menirea lor divina.

Pestii - Barakiel – Ingerul credintei
Nativii din Pesti primesc de la Barakiel capacitatea de a face diferenta intre cunoastere si credinta. Asta este una dintre cele mai mari provocari spirituale din viata voastra. Pestii sunt cei care resimt cel mai puternic dualitatea personalitate-suflet. Barakiel ii invata sa isi cunoasca atat personalitate cat si sufletul si sa faca din doua un intreg divin. El asista Pestii in efortul lor de a-si intelege instinctele si sa isi inalte mintea deasupra lor prin constiinta intuitive. Voi, Pestii, traiti in permamenta cu constiinta existentei celorlalti, cu durerile lor si cu trairile lor pe care le resimtiti acut. Barakiel va ajuta sa invatati sa le alinati si sa construiti in oameni constiinta faptului ca pot muta muntii din loc cu un strop de credinta.