duminică, 10 noiembrie 2013

Horoscop noiembrie 2013




“Lucrul cel mai pretios ramane nevazut”  
Micul Print – Saint-Exupery

Cu  un Mercur retrograd foarte intens pana pe 10 noiembrie inconjurat de Soare, Saturn si Nodul Nord, vom experimenta tot felul de probleme de comunicare: de la banale neintelegeri pana la importante deturnari de planuri, pierderi de lucruri ori masini, calculatoare sau alte electronice la care pot apare defectiuni din senin (sau nu?!).
O alta combinatie astrala (Venus – Pluton, Mercur – Saturn si bineinteles cuadratura Uranus – Pluton), va forma o energie astrala masiva cu risc iminent de formare a furtunilor la propriu si figurat, de o crestere a activitatii seismice globale, energie care prevesteste schimbari la nivel mondial  si care va deveni un moment de referinta in viitorul apropiat.

Eclipsa de Soare din 3 noiembrie inteteste efectele acestor aspecte tensionate si deschide o fereastra soc pana pe 13 noiembrie cu un maxim energetic pe 3, 6 si 12 noiembrie 2013. Fiti atenti la tot ce se intampla in aceasta perioada pe cerul astral dar si in plan politic si financiar. Furtunile meteorologice se pot transforma cat ai clipi in furtuni mediatice, afacerile murdare, lucrurile ascunse vor iesi la lumina si tot ceea ce tine de control, manipulare si putere va cunoaste transformari importante.

Vantul schimbarii incepe sa bata din ce in ce mai tare si in momentul retrogradarii lui Jupiter vor aparea noi modele sociale, politice si financiare. Pe termen mediu, mai precis din 16 ian.2014- 25 aprilie 2014 se vor concretiza efectele in plan subtil date de aceasta planeta iar in plan fizic  vom asista la prefaceri importante in plan socio-politic, la fenomene meteo care vor rascoli lumea, temperaturi minus record, furtuni care vor provoca mari distrugeri la nivel mondial si multe tari vor experimenta o iarna cum n-a mai fost de ani buni…..

Problemele mondiale se vor complica, lipsa de intelegere si comunicare vor crea un zid din ce in ce mai inalt intre toti cei care se vor situa de-o parte sau alta a baricadei. Secrete reprimate si adevaruri care vor elibera lumea de multa suferinta vor fi pe prima pagina a ziarelor din 13 noiembrie cand Neptun stationeaza in miscare directa si formeaza un trigon interesant cu Mercur aflat si el in stationare.

Luna Plina din 17 noiembrie nu va fi una de bun augur, multe relatii se pot incheia in aceasta perioada si multi dintre cei care au mintit si inselat isi vor recunoaste faptele …majoritatea trecand examenul karmic dat de configuratia astrala din aceasta perioada. Acest crescendo astral va influenta lumea din ce in ce mai mult si din decembrie 2013 si pana in august 2014 vom trece printr-o perioada istorica de conflicte sociale si neasteptate asemanatoare celei din anii’30 iar tensiunea resimtita de noi toti, nervozitatea si stressul manifestat vor fi doar varful iceberg-ului.