joi, 13 noiembrie 2014

Horoscop 2015: HOROSCOP 2015 - ANUL Caprei de lemn. Previziuni astrologice pentru fiecare zodie in parte



Anul 2014 are provocarile sale neasteptate, atat in plan personal, cat si in plan Global. Totusi, aruncand o privire catre previziunile anului ce vine, ne bucuram sa descoperim vesti bune. Conform stiintei astrologiei, anul 2015 va fi un an bun pentru toti, cu energie favorabila, ce se va manifesta in diverse moduri pentru fiecare dintre noi. Chiar daca misterele vietii nu pot fi atat de usor descifrate, este frumos sa privim spre viitor cu un gand pozitiv.

Horoscop 2015: Previziuni pentru zodia BERBEC

Anul 2015 va fi plin de energie si dinamism pentru toti nativii din zodia Berbec. Vor aparea oportunitati la tot pasul. Anul 2015 aduce experiente noi, dinamice si pozitive atat in plan personal, cat si profesional. Planeta Marte, planeta ta, iti va oferi energia de care ai nevoie pentru a depasi momentele mia grele. Vei gasi multa inspiratie si avant. Va fi un an excelent 2015 pentru persoanele din Zodia berbec, dar bucurati-va pana atunci, de fiecare zi a lui 2014!


Horoscop 2015: Previziuni pentru zodia TAUR

Foto: Taur, Shutterstock
Nativii din Zodia Taur vor fi provocati de catre 2015 sa dea tot ce este mai bun din ei insisi, in toate aspectele vietii. Rabdarea si stabilitatea ta provoaca efecte pozitive in anul lui 2015. Vor fi momente cand vei simti nevoia sa iti asumi anumite riscuri si sa iei decizii cu privire la viata ta si la viitor. Vor aparea noi idei in aceasta perioada, idei care te vor ajuta sa iti construiesti visele. Nativii din Zodia Taur vor avea un an 2015 foarte bun, dar sa ne bucuram de vara lui 2014, construind un viitor frumos si stabil!

Horoscop 2015: Previziuni pentru zodia GEMENI

Anul 2015 va aduce multe schimbari si in viata personala a Gemenilor. Perioade lungi de asteptare si proiectele personale vor incepe sa prinda forma in anul ce vine. Ambitiile si ideile tale vor avea in sfarsit o forma. In ultimii ani, ti-ai testat foarte mult asteptarile de la viata. Va fi un an in care vei simti nevoia sa te linsitesti, sa te asezi. Anul 2015 se anunta foarte promitator mai ales in materie de finante.


Horoscop 2015: Previziuni pentru zodia RAC

In anul 2015, racilor le este promisa o noua sursa de energie si vigoare. Pozitiile planetare ale acestui an te vor ajuta pe sa iti restabilesti prioritatile si dorintele pentru viata. Vei reusi sa suporti anumite probleme care apar, cu o noua abordare si forta. Vei cunoaste oameni noi si prieteni noi, poate un nou partener de viata. Contrar naturii tale stabile, vei ave uneori tendinta de a lua decizii cam imediate, din cauza lui influentei lui Marte si a lui Neptun.


Horoscop 2015: Previziuni pentru zodia LEU

In anul 2015 va fi bogat in oprtunitati si pentru cei din Zodia Leu. Vei gasi mult mai usor solutii la problemele ce se ivesc. Aceasta este o perioada importanta, cand va trebui sa gasesti cele mai intelepete alegeri. Persoanele nascute in Zodia Leu vor fi provocate sa isi pastreze echilibrul emotional pentru a face cele mai bune si intelepte alegeri. Anul 2015 va fi anul cand vei gasi raspunsuri pe care le cautai de multa vreme.


Horoscop 2015: Previziuni pentru zodia FECIOARA

In anul 2015 vor fi schimbari majore pentru tine. Atat in viata personala cat si in cea profesionala. De asemenea, in ceea ce le priveste pe fecioare, creativitatea lor se va manifesta la cote maxime, aducand noi si noi oportunitati si experiente de viata. Veti fi provocati in a va arata deschiderea fata de oameni; veti primi provocarea de a va deschide mai mult inima si disponibilitatea fata de ceilalti.


Horoscop 2015: Previziuni pentru zodia BALANTA

Anul 2015 prezinta un desen planetar bun pentru persoanele nascute in Zodia balantei. Daca esti balanta, in anul 2015 vei incerca sa acumulezi toate energiile tale pentru marile teluri ale vietii. Creativitatea ta se va manifesta din plin si te va ajuta in acest sens. Anul 2015 iti va provoca capacitatea de a diferentia intre realitate si imaginatie, vei fi provocata sa accecpti si lucrurile mai putin placute din viata ta. Dar bucura-te de toate darurile lui 2014, pana sa experimentezi provocarile viitoare.

Horoscop 2015: Previziuni pentru zodia SCORPION

In anul lui 2015, persoanele nascute in Zodia Scorpion vor privi cu mult mai mult realism provocarile vietii. Viata lor profesionala si personala va lua noi dimensiuni. In 2015, daca esti Scorpion, uneori ai putea simti ca nu reusesti sa imbini cu succes cele doua aspecte ale vietii. Dar cu inteligenta emotionala, vei reusi sa gasesti echilibrul. Vor exista anumite schimbari in viata ta, dar trebuie sa le privesti intr-o lumina pozitiva, iar nu negativa.


Horoscop 2015: Previziuni pentru zodia SAGETATOR

In anul 2015, planetele te vor ajuta s aai mai multa incerdere in abilitatile si farmecul tau unic. Vei reusi sa iei cu mai multa usurinta ceea ce are viata de oferit, decat in anii precedenti. Totul se insenineaza si isi gaseste calea. Este important sa nu lasi ca pesimismul sa te copleseasca. Deseenul astrelor, pentru cei din Zodia Sagetator, ii favorizeaza in zona financiara. Deci se anunta vesti bune pentru proiectele viitoare, pentru anul 2015!


Horoscop 2015: Previziuni pentru zodia CAPRICORN

Anul 2015 se anunta a fi unul provocator pentru persoanele din Zodia Capricorn. Ele vor munci mult si isi vor dezvolta abilitatile innascute. Au ambitii mari care isi vor gasi implinirea. Este nevoie doar de putin mai mult curaj pentru persoanele din aceasta zodie de pamant – curajul de a iesi din zona lor de confort si de a descoperi noul. Anul 2015 te va sprijini in directia manifestarii visurilor tale, iar totul deja a inceput, odata cu manifestarea astrologica a lui 2014.

Horoscop 2015: Previziuni pentru zodia VARSATOR

In 2015, vei simti o presiune crescuta asupra ta., din partea tuturor, dar cel mai important este sa iti asculti vocea interioara. Provocarea lui 2015 este aceea de a te exprima pe tine insutri cu mai multa lejeritate si incredere in ceea ce esti. Astfel se vor deschide noi portite, noi oportunitati catre un viitor asa cum ti-l doresti. Jupiter va fi acolo pentru a te ajuta sa iti duci la implinire visurile si ambitiile. Saturn te va ajuta in ceea ce priveste creativitatea si talentele tale multiple, care se vor manifesta la cote maxime.


Horoscop 2015: Previziuni pentru zodia PESTI

Anul 2015 va veni cu cerinte noi pentru persoanele din Zodia Pesti. Vor simti la randul lor o anume presiune. Pesti se vor simti mai determinati si mai ambitiosi. Vor simti ca nimic nu le sta in cale si contrar firii lor mai degraba romantice, vor actiona uneori cu mult curaj si asertivitate. Anul 2015 va fi despre auto-descoperire si dezvoltare la nivel personal si profesional. Anul 2015 va fi un an in care vor gasi suportul mult – dorit in cineva drag, care sa ii inteleaga si aprecieze pentru tot ceea ce sunt.
Sursa: horoscop.garbo.ro/

LĂSATA SECULUI pentru POSTUL CRĂCIUNULUI. Ce trebuie să faci astăzi

LĂSATA SECULUI pentru POSTUL CRĂCIUNULUI
LĂSATA SECULUI pentru POSTUL CRĂCIUNULUI
LĂSATA SECULUI. Joi, 13 noiembrie, se lasă sec pentru Postul Crăciunului sau Postul Nașterii Domnului. Din rânduielile bisericești aflăm că se lasă sec în seară zilei de 14 noiembrie, însă, dacă această data cade miercurea sau vinerea, se lasă sec cu o zi mai înainte. Acest post se încheie pe 24 decembrie.
LĂSATA SECULUI. De regulă, cuvântul sec, din sintagma "lăsatul secului", este înțeles de noi că fiind sinonim cu uscat, fără grăsime, de post. În realitate însă, accentul nu trebuie să cadă pe mâncare, pentru că secul pe care îl lasă postul ortodox este seclum (saeculum), adică lumea, în sensul de mondenitate, modă, obiceiuri lumești. Trebuie să reținem că rostul postului este îndreptarea duhovnicească, nu regimul alimentar, care rămâne doar un instrument ajutător pentru domolirea poftelor și pornirilor trupești. În zadar vom ține post, dacă vom continua să fim cuprinși de mânie, ură, invidie, lăcomie, grăire în deșert, etc, potrivit libertatea.ro.
LĂSATA SECULUI. Postul Crăciunului ne amintește de postul patriarhilor și drepților din Vechiul Testament și de postul lui Moise de pe Muntele Sinai. După cum aceștia au postit în vederea venirii lui Mesia, tot astfel se cuvine să întâmpinăm și noi nașterea lui Hristos, potrivit crestinortodox.ro.

Sursa: www.realitatea.net