joi, 24 ianuarie 2013

OBAMA ar putea fi extraterestru! OZN-urile îi dau târcoale în apariţiile publice | VIDEO Citiţi mai mult: OBAMA ar putea fi extraterestru! OZN-urile îi dau târcoale în apariţiile publice


OZN la festivitatea de învestitură a Obama? Obiect ciudat, filmat LIVE de televiziunea Fox News (VIDEO)

Un ciudat obiect albastru în formă de disc cu două lumini a apărut preţ de câteva secunde în dreptul monumentului ridicat în memoria lui Washington, de lângă National Mall, în timpul ceremoniei de învestitură, pentru al doilea mandat de patru ani, a lui Barack Obama, în data de 21 ianuarie.
OZN-ul a fost surprins de o cameră de filmare a canalului de televiziune Fox News, care a difuzat ceremonia în direct, inclusiv secvenţa cu Obiectul Zburător Neindentificat.

Este a patra oară când un OZN ajunge în cadru cu Obama. Prima oară s-a întâmplat la 1 noiembrie 2008 în Colorado, în timp ce Obama se afla într-un turneu electoral, fiind surprins de canalul de televiziune MSNBC, care transmitea în direct întâlnirea acestuia cu alegătorii.

Apoi, un OZN a fost surprins în timpul discursului inaugural al lui Obama la 20 ianuarie 2009, lângă acelaşi monument al lui Washington şi a fost, de asemenea, surprins de camerele mai multor televiziuni americane.

Al treilea caz s-a produs în Norvegia, la 9 decembrie 2009, când preşedintele american a primit premiul Nobel pentru Pace.
În acest context, presa americană se întreabă care ar fi motivul pentru care OZN-urile îi dau târcoale lui Obama, apreciind, CU IRONIE, că actualul lider de la Casa Albă ar putea să fie el însuşi un extraterestru.



Sursa: http://www.evz.ro

Horoscop: Care sunt perioadele benefice din 2013 pentru zodia ta


acă ai planuri mari pentru 2013, astrele îţi spun când este mai bine să le pui în aplicare pentru a avea şanse maxime de succes. Iată care sunt perioadele benefice pentru carieră, dragoste sau creativitate.
de Amelia Matei, 24 Ianuarie 2013
  • femeie de afaceri
    Sursa Foto: Thinkstock

Berbec

Pentru dragoste, vara este perioadă ideală ca să discuţi cu partenerul şi să pui la punct problemele mai vechi. În luna iulie eşti mai răbdătoare şi mai comunicativă decât oricând. În carieră, ai o perioadă bună la începutul anului, mai ales în luna martie. Toamna aduce o perioadă propice schimbărilor din cămin, deci dacă vreo să-ţi pui la punct casa aşteaptă măcar până în septembrie.

Taur

Luna februarie îţi aduce pasiune şi sentimente împărtăşite. Se pot produce schimbări important în viaţa ta sentimentală, de la o nouă relaţie mai bună ca cea actuală până la o căsătorie. În carieră primele luni din an sunt mai proaste, dar nici celelalte nu sunt excelente. Nu este un an bun pentru un proiect nou, un job nou sau vreo investiţie.

Gemeni

Vara lui 2013 îţi aduce o perioadă numai bună pentur dragoste şi sex. Dacă eşti singură, a doua jumătate a lui iulie poate să aducă o nouă dragoste în viaţa ta, iar dacă ai deja o relaţie, ea devine mai strânsă şi se poate concretiza în aceeaşi perioadă. Pentru carieră nu existe perioade mai bune sau mai rele, dar pentru economii şi investiţii, primăvara este ideală.

Rac

Primăvara acestui an îţi aduce o perioadă propice pentru negocieri şi stabilirea de noi parteneriate. Dacă profiţi de ocazie s-ar putea să te alegi cu un job mai bun sau cu o promovare. Pentru că eşti mai comunicativă şi plină de imaginaţie, aceeaşi perioadă îţi poate aduce un suflu nou în relaţia de cuplu, dar şi mai multă atenţie din partea sexului opus în general.

Leu

Pentru cariera ta, anul începe prost, dar continuă foarte bine. Începând din martie ai mai mult spor şi vei contata că tot răul a fost spre bine. Se poate lăsa chiar cu o mărire de salariu. Pentru dragoste, nu sunt perioade mai bune sau mai rele, dar viaţa socială îţi oferă nu doar bucurii, ci şi avantaje profesionale, mai ales în lunile septembrie – noiembrie, când eşti foarte activă social.

Fecioară

Ai un an bun din punct de vedere financiar, iar schimbările în bine încep să se vadă din luna mai. Până atunci însă ai o perioadă bună în viaţa sentimentală. Nu se întrevăd schimbări majore, dar este pu şi simplu o perioadă fericită, cu înţelegere, echilibru şi escapade foarte plăcute. A doua jumătate a lui iunie este propice pentru proiecte ce ţin de cămin.

Balanţă

Este un an mai prost pentru sănătatea ta, dar chiar şi aşa, un an bun pentru carieră. Îţi găseşti energie pentru orice, mai ales spre sfârşitul primăverii, când capeţi forţe noi şi soarta îţi întinde mai multe „mâini de ajutor” în domeniul profesional. În rest, nu sunt perioade foarte norocoase, dar tu ştii să-ţi faci norocul cu mâna ta când e cazul.

Scorpion

Este un an plin de încercări pentru tine, iar la sfârşitul lui vei spune că nu ai avut parte de perioade bune. Ele însă vor exista, mai ales pentru cariera ta. Dacă vrei să faci schimbări profesionale, orientează-te către sfârşitul lui iunie. Este o perioadă plină de griji, dar la sfârşitul ei vei simţi o mare uşurare. În dragoste, ar fi o perioadă mai bună la sfârşitul verii, dar nu te aştepta la minuni.

Săgetător

Orice rezoluţii ai avea pentru 2013, aşteaptă până la sfârşitul primăvarii. Luna mai îţi aduce multă energie, putere de muncă şi chef de viaţă, astfel că lucrurile îţi vor merge ca pe roate şi vor continua să meargă destul de bine toată vara. Până atunci ănsă, ghinioanele se vor ţine lanţ.

Capricorn

În carieră, ai o perioadă foarte bună spre sfârşitul anului. Până atunci, primeşti laude şi felicitări, dar nimic mai mult, deşi tu munceşti din greu şi eşti plină de idei. Punctul forte al anului tău este dragostea, toate lunile fiind propice momentelor romantice şi schimbărilor în bine. Pentru investiţii financiare e bine să aştepţi până prin iunie, când ai o perioadă de maximă inspiraţie din acest punct de vedere.

Vărsător

În dragoste nu ai nevoie de ajutorul astrelor pentru că ştii să-ţi faci singură norocul. Chiar şi aşa, trebuie să ştii că ai câteva săptămâni foarte bune în luna noiembrie. Primăvara este propice pentru planurile legate de carieră, iar vara îţi aduce succes financiar. De căminul tău te poţi ocupa abia din luna iulie, mai ales dacă ai nişte bani deoparte.

Peşti

Ai perioade foarte bune pe toate planurile, ceea ce nu înseamnă neapărat că vei şi profita de ele. În dragoste, ai câteva săptămâni perfecte pentru noi începuturi, la începutul lui aprilie şi apoi altele prin iulie. În carieră poţi face schimbări şi planuri începând din august, dar trebuie să acţionezi rapid pentru că sfârşitul lui septembrie nu mai e aşa de bun pentru tine.


Sursa: www.unica.ro

Castroanele de supă: ce substanţe chimice se scurg în mâncare?


Vasele de bucătărie produse din melamină nu se sparg, ceea ce le aduce un mare avantaj. Acesta este şi motivul pentru care farfuriile pentru copii, colorate cu zâne şi spiriduşi, sunt create din melamină.
Însă, studiile arată că această substanţă poate afecta mirosul şi conţinutul specific al alimentelor atunci când vasele sunt încălzite.
Melamina este utilizată la scară largă în îngrăşământ şi pentru obţinerea răşinii sintetice, iar în condiţii normale, este un compus stabil, relatează Time.com.
În general, melamina este utilizată la fabricarea ustensilelor de gătit, a produselor din plastic şi de hârtie. Potrivit FDA din SUA, acest compus poate fi folosit şi în ambalajele produselor alimentare, însă nu este aprobată ca şi aditiv în alimentele umane şi animale.
Expunerea constantă la această substanţă chimică a fost asociată cu dezvoltarea pietrelor la rinichi la copiii şi adulţi.
În 2008, în China, s-a declanşat un scandal uriaş, atunci când pudra de melamină a fost adăugată la formula de lapte pentru bebeluşi, pentru a stimula conţinutul de proteine al alimentului, ceea ce a dus la spitalizarea a 50.000 de copiii şi la şase decese.
În cel mai recent studiu, cercetătorii din Taiwan şi-au îndreptat atenţia asupra stabilităţii tacâmurilor din melamină atunci când sunt expuse la temperaturi ridicate şi au studiat excreţia totală de melamină din urina voluntarilor care au mâncat supă de tăiţei din castroane care conţin această substanţă.
În micul lor experiment, oamenii de ştiinţă au rugat 12 voluntari sănătoşi să consume 500 de mililitri de supă de tăiţei fierbinte, fie dintr-un castron de melamină, fie din unul de ceramică. Toţi participanţii la studiu au furnizat mostre de urină înainte de masă şi la intervale de câte două ore după ce au consumat supa, timp de 12 ore.
După ce au aşteptat trei săptămâni pentru ca organismul să se “cureţe”, cele două grupuri au inversat între ei castroanele. Oamenii de ştiinţă au descoperit că excreţia totală a acestei substanţe din urină a fost de 8,35 mcg pentru cei care au mâncat din castroane de melamină şi de 1,31 mcg pentru cei care au mâncat din castroane de ceramică.
Nu se ştie cu exactitate dacă această cantitate de melamină, provenită de la castroane, este suficientă pentru a provoca probleme de sănătate. Însă, cercetătorii spun că rezultatele indică anumite aspecte potrivit cărora compusul ar trebui studiat mai bine, în special în condiţii normale de alimentaţie, în care tăcâmurile pot fi încălzite la cuptorul cu microunde sau pot  intra în contact cu alimente fierbinţi.
Autorii studiului avertizează şi în ceea ce priveşte faptul că substanţa chimică eliminată variază în funcţie de marcă, aşa că tipuri diferite de ustensile de bucătărie determină apariţia unei cantităţi diferite de melamină în urină.
Doctorul Ken Spaeth, director la Centrul de Medicină Ocupaţională şi Ecologică din cadrul  Spitalului Universitar North Shore din Manhasset, New York, spune că “au existat puţine oportunităţi de a studia acest compus la oameni, majoritatea informaţiilor fiind obţinute în urma unor studii pe animale, dar este o substanţă toxică şi ar trebui privită cu atenţie, din punct de vedere al sănătăţii publice”.
“Este vorba de un studiu la scară mică, dar care pune nişte probleme. Analiza sugerează faptul că substanţa chimică poate trece din ustensilele de bucătărie în alimente şi apoi în organismul nostru, atingând niveluri mult mai mari decât s-a crezut până acum”.
După ce a studiat informaţiile disponibile, OMS a declarat în 1999, că acest compus poate acţiona ca un cancerigen în cazul animalelor, dar a adaugat că datele referitoare la subiecţii umani sunt încă incomplete.
În funcţie de ce ne spune ştiinţa în acest moment, este prea devreme pentru a da alarma, dar putem să devenim mai atenţi la acest aspect”, spune Spaeth. “Nivelul de expunere se poate reduce dacă nu mai cumpărăm ustensile şi vase de bucătărie din melamină sau dacă nu mai încălzim mâncarea în veselă de acest tip”.
Atunci când vine vorba de protejarea sănătăţii, ar trebui să ne preocupe nu doar ceeace mâncăm, ci şi din ce mâncăm. Iar din acest punct de vedere, ulcelele din lut sau din ceramică folosite de bunicii noştri, pe vremuri, erau mult mai sănătoase
Sursa:  www.financiarul.ro

Adultii si Copii Indigo: 29 de trasaturi exceptionale ale acestor suflete reincarnate!


Termenul de “copil indigo” a fost folosit pentru prima oara de Nancy Ann Tappe, un parapsiholog care in cartea "Understanding Your Life Through Colors" (1982) a dezvoltat un sistem de clasificare a personalitatii oamenilor asociindu-l nuantei aurei lor. Copiii indigo sunt copiii care s-au reincarnat pe pamant in ultimii 100 de ani, iar cel mai mare numar de copii-indigo s-au nascut in si dupa anii anii ’70, si anume in perioada 1970-1992. Copiii si adultii indigo au trasaturi si abilitati deosebite si un portret psiho-spiritual interesant, ce merita sa fie scos la lumina. Cei care au facut insa cunoscut lumii intregi termenul de “copii indigo” prin intermediul cartii “The indigo Children” au fost Lee Carroll si Jan Tober.

Iata care sunt in viziunea lui Lee Carroll si Jan Tober cele 10 trasaturi principale ale Copiilor/ Adultilor Indigo:

-au venit pe lume cu un sentiment al roialitatii. Si se comporta adesea ca si cum ar fi fiinte roiale.
-au un puternic sentiment “ca merita sa fie aici”. Sunt surprinsi cand altii nu impartasesc aceasta viziune
-se cunosc extrem de bine si au respect de sine. Adesea, sunt ei cei care le spun parintilor cine sunt.
copii indigo
-intampina dificultati atunci cand au de-a face cu autoritatea absoluta (autoritatea fara explicatii sau fara posibilitatea de a alege)
-pur si simplu NU vor face anumite lucruri pentru ca le gasesc dificile si imposibil de urmat (de exemplu sa astepte rabdatori la rand)
-dezvolta sentimente de frustrare fata de sistemele traditionaliste si care nu necesita o gandire creativa
-gasesc o modalitate“mai buna” de a face anumite lucruri, atat acasa, cat si la scoala, ceea ce ii face nonconformisti si reticenti fata de orice tip de sistem
-par antisociali, insa nu si atunci cand sunt cu proprii copii. Daca nu au in preajma lor o persoana care sa le semene, adesea se retrag in interiorul lor, simtindu-se neintelesi. Scoala este o provocare pentru ei din punct de vedere social.
- nu raspund tehnicii de “culpabilizare” (“stai sa vezi ce o sa patesti daca nu iti faci temele”)
-nu au retineri si nici nu se sfiesc in a face cunoscut lucrurile de care au nevoie


Trasaturile Femeilor Indigo. Descopera daca esti un Adult Indigo

- Femeile indigo au o natura luptatoare si energie de razboinic (unii considera un pericol aceasta energie combatanta a lor), dar si o intuitie puternica
- Sunt extrem de talentate si creative. Sunt si extrem de inteligente, chiar daca nu au avut cele mai bune rezultate in scoala. Considera sistemul scolar de evaluare a performantelor o pierdere de timp. Oricum, femeile indigo fac fata sistemului de invatamant mai bine decat barbatii indigo.
femei indigo
- Se poate ca in timpul scolii sa fi avut o atitudine rebela si conflicte legate de autoritatea profesorilor sau de refuzul de a-si efectua temele. Se poate totodata ca au dorit sa fie rebeli, insa nu au indraznit sa fie astfel, supunandu-se presiunii parintilor. Resping disciplina, acceptand-o doar atunci cand sunt puternic motivate.
-Femeile indigo, la fel ca si barbatii indigo, pot experimenta inca de la varste fragede depresie existentiala si sentimente profunde de neputinta, inutilitate, tristete, disperare.
-Pun multa pasiune in anumite lucruri pe care le intreprind. Au de asemenea o inteligenta spirituala deosebita care se va face remarcata chiar de la o varsta frageda (chiar 10 ani spre exemplu). De mici copii, manifesta o atractie evident pentru tainele psihicului si ale spiritualului.
-Au o sensibilitate aparte, frumoasa, perceputa uneori gresit de ceilalte.
-Unii din adultii indigo sunt identificati din copilarie cu deficit de atentie si hiperactivitate (ADHD).
-Nu prezinta o consecventa emotionala, sensibilizandu-se atunci cand nu este cazul sau netradand nici un pic de emotii atunci cand ar fi firesc sa le aiba.
- Au un puternic simt al sinelui si refuza sa faca anumite lucruri atunci cand li se spune.
- In aura femeilor indigo este prezenta mult indigo-albastru, considerat a fi culoarea chakrei celui de-al treilea ochi. Aceasta chakra este un centru de energie localizat intre cele doua sprancene si care este asociat in mod fracvent cu abilitati precum clarviziune, precognitie, viziuni, etc
- Sunt puternice chiar daca nu isi dau seama de acest lucru. De-a lungul vietii isi vor cali caracterul si autodeterminarea. Este esential sa isi gaseasca echilibrul pentru a-si gasi fericirea si a-i ajuta si pe ceilalti sa si-o gaseasca.
adulti indigo
- Intampina probleme cu disciplina si autoritatea, respingand din start ideea de sistem (politic, medical, educational, mental, emotional, etc) . Simt adesea ca scopul sau si scopul colectiv al celor identici lor este acela de a demonta si desfiinta sistemele de orice tip (legale, educationale, guvernamentale, ec) care nu se bazeaza pe integritate sau sunt ineficiente si inutile.

- Rezista si se opun autoritatii si urasc sistemele inchise de angajare. Coopereaza frumos, insa prefera sa lucreze pe cont propriu sau sa se afle intr-o pozitie de lider.
-Cauta in permanenta sa dea un sens propriei existente. Incearca sa inteleaga lumea din jurul lor.
- Sunt ghidate de un foc interior care le “cere” sa faca ceva pentru a schimba lumea in lume. Intampina insa adesea probleme in a face schimbarile necesare in lume.
-Femeile indigo au abilitati psihice, senzoriale si spirituale, dar si experiente speciale de aceasta natura.
-Iubesc sinceritatea si sunt cel mai bine definite de integritate. Detecteaza rapid minciuna la fel de repede cum identifica manipularea sau cand cineva le trateaza cu superioritate. Nici nu pot sa minta ca sunt bine atunci cand NU sunt deoarece nu se pot disocia de sentimentele lor.
- Daca le vei cere ceva, adu-le si un argument puternic. Au nevoie sa afle DE CE trebuie sa faca un anumit lucru.
- Una din problemele cu care se pot confrunta adesea este cea legata de MANIE si controlul/ lipsa de control asupra ei. Simt furie si manie deopotriva mai ales atunci cand drepturile le sunt incalcate, ignorate sau nerespectate.
Foto homepage si interior: Sxc.hu
Sursa: www.garbo.ro


Copiii Stea: suflete reincarnate cu abilitati psihice, spirituale si senzoriale iesite din comun

Copiii Stea sunt persoane nascute in ultimul veac, majoritatea dintre ei intre anii 1934 - 1938, 1944 - 1948, 1954 - 1958, 1973 si 1988. Ei "au sosit" pe Pamant printr-un Culoar Energetic.

Copiii Stea sunt suflete trimise pe Pamant din diferite colturi ale Universului pentru a ajuta planeta noastra si oamenii care locuiesc aici. Ei poseda abilitati psihice, spirituale ori senzoriale iesite din comun.

Faci parte din Copiii Stea?

Citeste intrebarile de mai jos. Daca vei raspunde (sincer) afirmativ la majoritatea dintre ele, inseamna ca esti un Copil Stea.
Ai o temperatura a corpului mai scazuta decat cea normala?
Ai anomalii in ceea ce priveste vertebrele (una in plus sau in minus)?
Esti hipersensibil la electricitate sau incarcat electrostatic?
Suferi de sinuzita?
Dormi putin si functionezi sau lucrezi mai bine noaptea?
A ramas mama ta gravida din intamplare?
Ai simtit vreodata ca parintii tai nu sunt de fapt parintii tai adevarati?
Poti auzi sunete cu frecventa inalta?
Ai abilitati neobisnuite considerate paranormale de cei din jur?
In desenele, visele sau imaginatia ta exista o preponderenta in a vizualiza Universul sau Planete?
Sunt copiii si animalele atrase in mod special de tine?
Ai o atractie deosebita fata de pietre ori cristale?
Ai vise frecvente in care zbori?
Posezi o afinitate pentru era Egiptului Antic?
Poti simti mirosuri extrem de fine?

Copiii Stea – Trasaturi

Se spune despre Copiii Stea ca sunt spiritul reincarnat al unei Entitati Exterioare. Deoarece spiritul acestei entitati se afla “inlantuit” intr-un corp omenesc, exista posibilitatea ca unii Copii Stea sa devina “produsul” mediului in care traiesc. Atunci cand se intampla acest lucru exista sanse ca ai sa nu devina niciodata constienti de natura lor de fiinte reincarnate.
Lucrurile pot evolua distinct pentru Copiii Stea. Desi la inceput nu inteleg cine sunt cu adevarat, odata cu trecerea anilot ei “se trezesc” si constientizeaza spiritualitatea puternica din interiorul lor. S-a intamplat vreodata sa vorbiti cu o persoana care are amintiri de cand se afla in burtica mamicii lui? Ati intalnit persoane cu semne din nastere rare?
Copiii Stea sunt inzestrati inca de la nastere cu calitati de clarvazator, dar si telepatice. De multe ori se intampla ca ei sa fie caractere introvertite si sa se separe de lume. Astfel, majoritatea adultilor devin ingrijorati de comportamentul acestora considerandu-i prea singuratici si inchisi.
Da, Copiii Stea sunt diferiti. Important este sa isi poata dezvolta abilitatile naturale pentru a isi ajuta semenii sa paseasca pe calea spirituala a vietii. Cel mai minunat aspect al Copiilor Stea este vointa lor de a “cuceri” lumea si de a ajunge in punctul in care sa modeleze societatea aparand valorile adevarului si spiritualitatea.
Cateva dintre trasaturile fizice ale Copiilor Stea sunt urechile ascutite, ochii mari si privirea intensa ori trasaturile expresive, insa intr-un mod subtil.

Cum identificam Copiii Stea?

Iata doar cateva dintre caracteristicile pe care le prezinta copiii stea:
• Copiii Stea au o temperatura a corpului mai scazuta fata de celelalte persoane – 36.4 grade Celsius in loc de 37 grade Celsius.
• Atunci cand mama da nastere unui Copil Stea, in camera de nastere ea poate simti o prezenta nevazuta in camera; mai mult, Copiii Stea se pot naste cu o aura vizibila.
• Copiii Stea sunt capabili sa pronunte corect cuvinte incepand cu varste foarte fragede, de obicei atunci cand implinesc sase luni.
• Copiii stea invata sa mearga singuri inainte de a-si sarbatori prima zi de nastere.
• Copiii Stea pot sa lege propozitii logice inainte de a implini un an, in timp ce copiii normali folosesc doar expresii sau cuvinte disparate.
• Copiii Stea se maturizeaza foarte repede si de multe ori li se spune ca sunt ca niste adulti intr-un corp mic.
• Copiii Stea se plictisesc usor de joaca si se angajeaza adesea in explorarea tainelor Universului.
• Atunci cand Copiii Stea se uita la tine, privirea lor este extraordinar de patrunzatoare.
• Copiii Stea vorbesc adesea despre “cealalta familie a lor”.
• Copiii Stea au o copilarie notabila deoarece se maturizeaza foarte repede, atat din punct de vedere psihic, cat si intelectual.
• Copiii Stea sunt persoane foarte sensibile care evita contactul cu oamenii ce au un comportament distructiv sau vicios.
• Copiii Stea afecteaza electricitatea aproape de fiecare data cand sunt incarcati emotional.
• Copii Stea exhiba calitatea de a comunica telepatic.
• Copiii Stea au deja-vu-uri dese.
• Copiii Stea pot misca lucruri doar prin concentrandu-se foarte bine.
• Copiii Stea au capacitate de clarvazatori.
• Copiii Stea au vise profetice.
• Copiii Stea se ataseaza foarte usor de un anumit animal cu care comunica intr-un mod special si ale carui emotii le intelege la un alt nivel.
• Copiii Stea sunt extrem de intuitivi.
Sursa: www.garbo.ro

Sufletele de Cristal - frumusete umana in stare pura! 20 de trasaturi exceptionale

Copiii si Adultii de Cristal sunt suflete nobile, inzestrate energetic si emotional, iar trasaturile lor exceptionale ii recomanda drept niste fiinte speciale.

Ai de multe ori impresia ca esti total diferita de ceilalti si te simti ca si cum ai fi o intrusa in propria viata? Te confrunti cu dificultati atunci cand vine vorba de a-ti gasi locul in lume? Ai o creativitate iesita din comun si o intuitie puternica? Ai o sensibilitate aparte si parca simti totul la puterea 10? Te simti confortabil in mijlocul naturii si al animalelor si mai putin al oamenilor?
Ai observat toate aceste lucruri in ceea ce te priveste? Atunci poate ca apartii categoriei Adultilor de Cristal, suflete speciale si alese ce aduc daruri minunate acestei lumi. Ai observat aceste lucruri in ceea ce-l priveste pe copilul tau? Se poate ca al tau copil sa se numare printre Copii de Cristal. Iata care sunt cele mai importante caracteristici ale Sufletelor de Cristal (Copiii si Adultii de Cristal):

Copiii si Adultii de Cristal: Trasaturi si caracteristici

- Multi dintre Copiii de Cristal s-au nascut dupa 1995 sau mai tarziu. Adultii de Cristal s-au nascut in 1950 si 1960 si ei au intermediate si inlesnit aducerea energiei Copiilor de Cristal pe aceasta planeta. Multi Adulti de Cristal se numara printre cei care au inceput miscarea spirituala in 1970 si 1980, abordand prin intermediul scrisului subiecte de care multi nu aveau habar si pe care nu le puteau intelege.
copii si adulti de cristal
- Copiii si Adultii de Cristal, aceste suflete frumoase si evoluate, reprezinta un pas inainte pentru omenire in ceea ce priveste dezvoltarea spirituala, psihica si constienta umana. Se numesc astfel datorita machetei energetice puternice pe care o au si a aurei care ii inconjoara. Spre deosebire de Copiii si Adultii Indigo a caror aura contine multe nuante de albastru-indigo, Copiii si Adultii de Cristal au minunate aure opalescente, formate din culori clare, usor pastelate.
- Sunt aici pentru a ne ajuta sa facem din planeta Pamant un loc mai bun, mai sanatos si mai pasnic. Ei aduc pe aceasta planeta o energie gentila, vindecatoare, creativa si armonioasa. Ca si Sufletele Indigo, sunt aici pentru a salva aceasta lume.
-Una din cele mai importante trasaturi ale Sufletelor de Cristal este natura lor ultrasensibila. Sensibilitatea lor transpare atat la nivel emotional si psihic, cat si la nivel mental, spiritual sau chiar energetic. Adultii si Copiii de Cristal sunt sensibili si in ceea ce priveste mediul inconjurator si ceea ce are loc in jurul lor (mancare, aditivi, conservanti, chimicale, zgomot, miscari electrice etc). Devin agitati si se simt inconfortabil atunci cand au de-a face cu schimbari de energie.
-Ceea ce este paradoxal este faptul ca, in ciuda fragilitatii si vulnerabilitatii lor evidente, Sufletele de Cristal sunt totusi puternice.
-Au o intuitie fantastica si anumite abilitati extrasenzoriale pe care cei care nu le inteleg le-ar putea cataloga drept “magice”. Intampina dificultati in a-si determina limitele energetice si de aceea sunt empatici cu campurile electromagnetice. Unii dintre ei au tendinta de a reflecta inapoi energia pe care nu o pot asimila. Daca nu s-au familiarizat cu propria energie sau nu stiu sa o gestioneze pot arde de exemplu aparatele electrice. Unii pot muta obiectele fizic prin modalitati peste puterea noastra de intelegere.
-Uneori, au si anumite capacitati telepatice de comunicare si de aceea pot incepe sa vorbeasca tarziu in copilarie. Au si anumite perspective asupra viitorului care noua, celorlalti, ne scapa.
-Copiii de Cristal, in ciuda varstei precare, par a avea o anumita autoritate si maturitate specifica adultilor. In mod instinctiv stiu ce vreau si de ce anume au nevoie. Raman in permanenta fideli acestor preferinte.
copii de cristal
-Au o personalitate magnetica si o infatisare atragatoare, cu ochi mari si senini ce par sa vada prin tine. Spre deosebire de Adultii Indigo care au o personalitate mai rebela si un spirit mai razboinic si sunt orientati spre actiune, Adultii de Cristal sunt mai pasnici, mai calmi, mai linistiti, mai senini. Este drept ca au toanele lor, insa au o fire iertatoare si un temperament mai potolit. Nu pun la suflet. Sunt mai rabdatori si mai putin agresivi decat Adultii Indigo, insa la fel de persistenti.
- Nu au un simt al sinelui bine dezvoltat, ci mai degraba au o constiinta universala.
- Adultii de Cristal sunt contemplativi si spirituali si isi gestioneaza cu greu propria energie. Isi gasesc drumul anevoie in viata si se simt nefericiti in joburile de tip corporatist, dorindu-si joburi care sa le dea un sentiment al implinirii si un sens.
- Au o capacitate mare de empatie, insa aceasta tendinta de a empatiza le poate aduce suferinta daca nu invata sa se detaseze de ea intr-o oarecare masura. Sunt totodata empatici si la nivelul procesarii energiei planetare.
-Multe din aceste Suflete de Cristal au si darul vindecarii.
-Sunt atrasi de tot ce inseamna spiritual si de tot ce inseamna Dumnezeu. Unii dintre ei stabilesc anumite “legaturi” cu lumea invizibila pe care noi nu o putem vedea (au vise calauzitoare, vorbesc cu ingerii etc). Sunt plini de profunzime si manifesta de timpuriu o intelepciune aparte.
-Chiar daca sunt afectuosi, au o fire retrasa, uneori timida, si un fel tacut de a fi. De multe ori prefera sa se izoleze social pentru a evita compania permanenta a oamenilor. Prefera sa lucreze in mod individual sau in grupuri mici, bine sudate, si bazate pe cooperare si respect.
-Le place pacea mai mult decat orice si prefera sa se retraga decat sa se angajeze intr-un conflict.
-Sunt pasionati de roci, cristale, pietre, rune.
-Isi doresc sa ii ajute pe cei din jur, individual sau global, insa in felul propriu, adica tacut, linistit. Le place sa se bazeze pe fortele proprii si sa nu apeleze la ceilalti.
-Sunt firi intens creative si au o imaginatie bogata care transpare de multe ori in talentele lor deosebite.
-Se simt puternic conectati la tot ceea ce inseamna natura: plante, animale, pamant etc.
-Au abilitatea de a ‘citi” oamenii si de a ‘vedea’ in mintea si inima cuiva. Intuiesc ce ii preocupa pe ceilalti, ce simt si ce gandesc cu adevarat, de ce anume se tem. Intre ei si ceilalti exista o conexiune ‘invizibila’.
-Uneori, o parte dintre Copiii de Cristal sunt diagnosticati cu autism, Sindromul Asperger sau ADHD.

Foto interior: lifegames
Foto homepage: Shutterstock
Sursa: www.garbo.ro

CEA mai POLITICOASĂ fetiţă din lume: GESTUL care i-a AMUZAT pe toţi trecătorii


O fetiţă din Coreea a oferit o lecţie de politeţe tuturor trecătorilor, ea înclinându-se în faţa unui robot aflat în faţa unui magazin de tot atâtea ori ca şi robotul, concentrarea şi seriozitatea micuţei smulgând hohote de râs tuturor trecătorilor.

Gestul micuţei din Coreea i-a amuzat pe toţi trecătorii
Gestul micuţei din Coreea i-a amuzat pe toţi trecătorii
Micuţa din Coreea a început prin a imita mişcările robotului, care se înclina în faţa trecătorilor, fără a se lăsa intimidată nici de faptul că robotul o depăşea cu mult în înălţime, dar nici de amuzamentul trecătorilor.

Videoclipul a transformat-o în vedetă pe micuţa foarte politicoasă din Coreea de Sud, unul dintre comentarii spunând, în glumă, că fetiţa ar fi făcut un gest normal, fiind prima care i-a întâmpinat pe noii stăpâni ai lumii, roboţii.

Sursa:  REALITATEA.NET

UE înseamnă Imperiu. Imperiu înseamnă război


Se obişnuieşte să se spună că UE a asigurat pacea în Europa. Dar, observă provocator istoricul Thierry Baudet, atunci când statele-naţiune cedează o parte din suveranitatea lor unor entităţi supra-naţionale, se ajunge la conflict. Iată de ce el propune să se dizolve zona euro şi să se restabilească frontierele.
Atuul principal al susţinătorilor proiectului european este că naţionalismul conduce la război iar construcţia europeană, la pace. Orice pierdere cauzată de Bruxelles în ceea ce priveşte democraţia, suveranitatea şi transparenţa ar fi deci în definitiv compensată de un scop nobil: pacea. Dar această presupunere se bazează pe o eroare. Naţionalismul nu conduce la război.
Ambiţia de a crea un imperiu european conduce la război. Ambiţia de a pune cu orice preţ popoare diferite în acelaşi carcan conduce la război. Pe scurt, construcţia europeană este cea care conduce la război.

  • Imperiul roman al lui Mussolini
Fascismul şi nazismul erau amândouă axate pe integrarea europeană. În 1933, Mussolini şi-a exprimat convingerea că Europa şi-ar putea exercita din nou puterea asupra lumii dacă ar reuşi să instaureze o anumită unitate politică. Colaboratorul norvegian Vidkun Quisling considera că trebuie să creăm o Europă care să nu-şi irosească sângele în conflicte, ci care să constituie o unitate solidă. Şi, pe 11 septembrie 1940, Joseph Goebbels spunea: “sunt sigur că, în cincizeci de ani, nimeni nu va mai gândi în termeni de ţări”.
Pe 28 noiembrie 1941, într-o conversaţie cu ministrul finlandez de Externe, Adolf Hitler susţinea că, în mod evident, ţările europene erau făcute să înainteze împreună, ca membrii unei mari familii. În studiul său prestigios, “Naţiuni şi State” (1977, nu a fost tradusă în limba română), istoricul Hugh Seton-Watson, de la Universitatea Oxford, trage concluzia că intenţiile lui Hitler nu se limitau numai la ceea ce poate fi descris drept naţionalismul german. Scopul acestuia era de a cuceri toată Europa şi o mare zonă dinafară.
Mussolini vroia, în ceea ce îl priveşte, să fondeze un nou imperiu roman în jurul Mării Mediterane, iar japonezii au vrut să creeze o mare sferă de co-prosperitate în Asia de Est. Rasismul german nu era nici el o expresie a naţionalismului. Dimpotrivă. O rasă depăşeşte graniţele naţiunii şi ale statului, şi teoria rasistă este deci prin definiţie o doctrină internaţională – şi nu naţională.

  • Fondatorii proiectului european, în cauză
Este mult mai şocant faptul că Robert Schuman, unul dintre fondatorii proiectului european, a fost până în 17 iulie 1940 secretar de stat în regimul de la Vichy, care a colaborat cu germanii. Ca deputat al regiunii Lorraine, el susţinuse activ în 1938 trădarea de la München, şi astfel a contribuit la a face posibilă anexarea unei părţi din Cehoslovacia de către Germania lui Hitler. La vremea respectivă, el insistase de altfel ca Mussolini şi Hitler să strângă relaţiile.
Pe 10 iulie 1940, Robert Schuman a făcut parte dintre parlamentarii care au sprijinit preluarea puterii de către Pétain. Jean Monnet, un alt fondator, se afla între timp la Londra şi încerca să împiedice difuzarea buletinelor cotidiene de ştiri ale lui De Gaulle la radio (ceea ce a reuşit să facă pe 20 şi 21 iunie 1940).
Pe lângă Al Doilea Război Mondial, cauza Primului Război Mondial este de asemenea atribuită  “naţionalismului“. Dar şi în timpul Primului Război Mondial scopul Germaniei era de a supune unui imperiu regiuni care nu erau germane. Acest război a început de altfel în butoiul de pulbere pan-naţional care era Austro-Ungaria. Această Uniune Europeană înainte de vreme refuza să acorde independenţa sârbilor bosniaci, ceea ce a determinat un grup de “tineri bosniaci” să comploteze asasinarea arhiducelui Franz Ferdinand, în iunie 1914.
Opresiunea unui sistem centralizat creează tensiuni. Una dintre principalele învăţături ale Primului Război Mondial a fost de altfel “principiul de auto-determinare” – propagat, de exemplu, de către preşedintele american Woodrow Wilson – care a pledat pentru respectarea naţionalităţilor diferite, în loc de a dori să le dizolve sau să le integreze într-un ansamblu mai larg.

  • Nu “naţionalismul” conduce la război, ci imperialismul
Mergând şi mai departe în istorie, vedem încă o dată că nu “naţionalismul” conduce la război, ci imperialismul şi dorinţa de unificare europeană. Să luăm de pildă războaiele napoleoniene. Napoleon vroia întru binele Europei să instaureze aceleaşi principii: un cod european, o înaltă curte de justiţie europeană, o monedă comună, aceleaşi unităţi de măsură, aceleaşi legi, şi aşa mai departe. Napoleon se aştepta ca Europa să devină rapid o singură naţiune.
Ideea că naţionalismul conduce la război şi că unificarea europeană conduce la pace este aşadar falsă. Europa nu a cunoscut de altfel “pace” în ultimii cincizeci de ani. Timp de o mare parte din această perioadă, ţările europene erau angajate într-o luptă de moarte împotriva Uniunii Sovietice – expresia iarăşi a unei filozofii anti-naţionale: comunismul. Muncitorul, spunea Manifestul Comunist, nu are naţionalitate.
Cum era de aşteptat, încercarea de a uni politic Europa generează şi astăzi tensiuni. În aproape toate ţările europene, vedem împuternicirea unor partide împotrivite sistemului. În Europa de Nord, neîncrederea faţă de Sud este în creştere, şi vice-versa. Din nou, nu naţionalismul, ci proiectul european este sursa de conflict.Aşadar, prin urmare, noi trebuie să ne îndreptăm spre o Europă complet diferită faţă de cea actuală.
O Europă fără un sistem centralizator – dar o Europă de state-naţiune cooperând reciproc şi care nu s-ar teme de diferenţele naţionale. Trebuie dată înapoi ţărilor autoritatea lor asupra graniţelor naţionale, astfel încât acestea să poată determina pe cine lasă să intre.
Ele vor alege, în propriul lor interes economic, un regim flexibil de vize, păstrând în acelaşi timp controlul asupra criminalităţii şi imigraţiei. Trebuie dizolvată moneda unică pentru ca ţările să poată din nou respira pe planul monetar şi să decidă de ratele lor ale dobânzii în funcţie de orientarea condiţiilor locale. Trebuie în mare partedezmembrată armonizarea care şterge diversitatea.
Departe de a fi o sursă de conflict, naţionalismul este forţa care face democraţia posibilă. Fără această forţă unificatoare, parlamentul nu poate lua o decizie legitimă.Exemplul Belgiei arată de altfel că lipsa de unitate naţională poate face ca administrarea unei ţări să devină extrem de laborioasă. Frica de naţionalism este de natură să pună la putere un imperiu bruxelez constrângător. Ar fi momentul să nu mai fie atacat statul-naţiune.
Sursa:  www.financiarul.ro