joi, 24 ianuarie 2013

DE CE SE VA SFARSI ACEASTA ORANDUIRE SOCIALA? - MESAJ SFATUITOAREA (1)

Shoppingul! Ce poate fi mai frumos decat sa mergi si sa te destinzi la shopping? 
Te-ai intrebat vreodata ce urmari poate avea acest tip de relaxare? Te-ai intrebat vreodata ce "industrie" de marketing se afle in spatele acestui nevinovat mod de a te relaxa? 
Poate ca te-ai gandit la toate astea si poate chiar la mai multe, dar sigur nu te-ai gandit ca politica vanzarilor este de fapt o metoda de a subjuga omenirea, de a o transforma intr-o lume de sclavi, atat sclavi efectivi care muncesc sa produca bunuri, dar si sclavi care cumpara, desi de cele mai multe ori nu au nevoie de acele bunuri.
Ganditi-va putin la toate politicile de marketing carora vrand-nevrand le-ati picat in palsa. Cat la suta din ceea ce ati cumparat in urma acestor campanii va era intr-adevar util? Ganditiva la oamenii aceia care fac cozi la deschiderea supermarketurilor pentru a cumpara " la oferta " trei, patru tigai, pe care probabil nici nu le vor folosi vreodata. 
Stiti voi oare ce se preda in prima ora de curs a unui viitor agent de vanzari de succes?
Iata cum suna prima lege a unui bun vanzator: 
" Clientul este un pendul aflat in stare de echilibru. El nu are nevoie de bunul sau serviciul pe care tu vrei sa i-l vinzi. Tu, un bun vanzator, trebuie sa il convingi pe client ca are nevoie de acel bun, ca nu mai poate trai fara acel bun, adica sa scoti pendulul din starea lui de echilibru!"
Va dati seama de monstruozitatea acestei teorii? Ea calca toate legile posibile si imposibile existente si imaginate. 
Este un pacat impotriva firii, a independentei de gandire, a lui Dumnezeu, la Autodeterminare si as putea continua inca mult, dar dupa mine, cel mai important este pacatul impotriva Mamei Natura. De ce? Pentru ca o astfel de teorie duce mai repede sau mai taziu la secarea resurselor planetei noastre natale. Mama noastra Planetara ne poate hrani si asigura ceea ce noi avem nevoie, daca stim sa gestionam cu prudenta si cu bun simt ceea ce ea ne ofera. Daca noi vom produce din ce in ce mai mult, doar pentru a-i imbogati pe unii si pentru a arunca mare parte din aceste bunuri, atunci trageti si voi concluziile singuri. 
S-a ajuns deja la o criza de supraproductie, care de altfel era de asteptat. Este din pacate o criza de supraproductie la toate nivelurile, nu doar la nivel economic. 
Daca privim cu atentie de-a lungul istoriei, vom vedea ca astfel de perioade au dus la " moartea" oranduirii sociale existente.
Cu ce o vom inlocui? Asta doar Bunul Dumnezeu stie cu exactitate, sau poate nici chiar El!
Oricum, asta este un alt subiect pe care il voi aborda cu alta ocazie.
Ceea ce ar trebui sa ne intereseze pe noi pe toti acum, in aceste timpuri, este cum ne pregatim sa trecem peste aceasta tranzitie intre doua oranduiri sociale. 
Tot din istorie se vede ca "trecerea" nu s-a facut niciodata lin. 
Va spun ca ne asteapta vremuri tulburi, in care "se vor da lupte acerbe" intre bine si rau sau intre doua parti ale raului aflate pe baricade diferite.
Trebuie sa fim pregatiti sa facem fata si sa trecem cat mai usor, fara sa fim afectati prea mult de aceste "batalii".
Va rog sa va amintiti tot ceea ce ati invatat pana acum si sa faceti foarte clar diferenta dintre o informatie reala si o "gogorita". 
Faceti liniste cat mai mult timp in mintea voastra si incercati sa ascultati " glasul " Ingerilor si al Ghizilor vostrii spirituali. Ei va vor fi alaturi si va vor calauzi pe drumul pe care trebuie sa o ia fiecare din voi.
Incercati sa va departati si sa va scoateti din tumultul acestei lumi materialiste si sa va indreptati cat mai mult spre lumea spirituala. Nu va mirati si ganditi-va ca peste ceva vreme, o mare parte din bunurile materilale pentru care ati muncit din greu, daca nu chiar toate, nu vor mai insemna nimic. 
Nu pot sa va spun cu exactitate cum va arata lumea la sfarsitul acestor framantri, dar pot sa va spun ca ceea ce simt referitor la ea este minunat. 
Pe masura ce voi avea informatii noi, vi le voi impartasi si voua. Deja intr-un mesaj anterior v-am dat cateva informatii.
Pana atunci, 
Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe noi toti !

Lumina, Iubire, Armonie, Adevar Divin!

Cu mult drag,
Sfatuitoarea 

9 comentarii:

  1. Asa este,cum ai spus,ba poate si mai rau....Sunt(si cred ca multi la fel ca mine) foarte curios cum si cu ce ne vor mai "imbrobodii"iudeo-masonii cand ADEVARUL va iesi la iveala,pentru ca,spre groaza lor,lumea se "trezeste"incet-incet....Doamne IISUSE,ajuta-ne,nu ne lasa!Si ne va ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Exact de asta ma tem si eu. Ce urmeaza...

    Lumina, Iubire, Armonie, Adevar Divin!

    Sfatuitoarea

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In primul rand invata gramatica limbii romane mai Mario" si Marin,apoi vezi-ti de blogul tau si barna din ochii tai,lasa paiul din ochii altora!!!Te deranjeaza foarte mult ADEVARUL despre iudeo-masoni si sefii lor "reptilienii"?N-am vazut nimic interesant pe blogul tau si mai ales,NIMIC impotriva iudeo-masonilor si a crimelor lor!!!Cu cat te platesc,ai?

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Atunci cand zici ca esti un lucrator al luminii nu cred ca folosesti asemenea cuvinte.
    Fiecare dam socoteala mai repede sau mai tarziu cuiva mult mai mare decat noi, nu crezi!
    Sper ca intalnirea ta sa fie cat mai placuta!

    Cu sinceritate,
    Lumina, Iubire, Armonie, Adevar Divin!
    Sfatuitoarea

    RăspundețiȘtergere
  6. Faptul ca pe blogg-ul tau,Maria,faci reclama intalnirii de la Davos, spune totul despre tine!Urmeaza "proslavirea"khazarilor,iudeo-masonilor si,in final,a sefilor tuturor celor care ne conduc,reptilienilor!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu te-am jignit cu nimic..dar se pare ca doare adevarul"lucratoare a luminii".Normal ca te doare si cine se asemana se aduna.Ma mir ca ai avut curajul sa raspunzi.Cand tai informatia cititorului asa cum ai facut cu articolul"DEMONUL DIN CASA VOASTRA",in care spuneam clar cine va conduce,spune totul despre tine.Numai lucrator al luminii nu esti.Oricum imi pierd vremea cu tine degeaba,nu ti-a ramas nimic,pacat.

    RăspundețiȘtergere