miercuri, 10 iulie 2013

DESCOPERIRE: Două lumi locuibile, cu oceane nesfârşite


Astronomii descopera in continuare numeroase mistere ale Universului, lumi neobisnuite, diferite de Terra. Descoperirea a doua noi planete locuibile uimeste cercetatorii datorita faptului ca acestea nu seamana cu nimic din sistemul nostru solar.


DESCOPERIRE UIMITOARE: Două lumi locuibile, cu oceane nesfârşite
DESCOPERIRE UIMITOARE: Două lumi locuibile, cu oceane nesfârşite / FOTO: wallpapersget

Aceste doua planete, adevarate "lumi ale apelor", orbiteaza in jurul stelei Kepler-62. Sistemul este format din cinci planete care au doua lumi aflate intr-o zona locuibila. "Aceste planete nu se aseamana cu nimic din sistemul nostru solar. Ele au oceane nesfarsite. Acolo ar putea exista viata", insa aceasta ar avea premise diferite celei de pe Terra, explica Lisa Kalenegger, cercetator la Institutul de Astronomie Max Planck din Germania si la Centrul de astrofizica Harvard-Smithsonian, potrivit Daily Galaxy, citat de Ziare.com.

Viata in aceste lumi ar fi sub apa, fara acces usor la metale, electricitate sau foc pentru metalurgie. Cu toate acestea, aceste lumi vor fi in continuare foarte frumoase, planete albastre ce inconjoara o stea portocalie", a mai spus omul de stiinta. Viata ar putea evolua in moduri care s-ar putea sa ne surprinda, afirma Lisa Kalenegger.

Cercetatorii de la Centrul Harvard sugereaza faptul ca ambele planete sunt niste lumi ale apelor, suprafetele lor sunt complet acoperite de un ocean planetar si fara niciun continent vizibil.

Cele doua lumi de apa, numite Kepler-62e si 62-f, orbiteaza in jurul unei stele la fiecare 122, respectiv 267 de zile.

Aceste planete au fost descoperite cu ajutorul navei spatiale Kepler a NASA. Kepler 62-e este cu 60% mai mare decat Pamantul, in timp ce Kepler 62-f este cu 40% mai mare decat Terra, ambele fiind trecute in categoria "super-Pamanturi". "Kepler 62-e are probabil un cer foarte senin si este foarte cald si umed in regiunile polare. Kepler 62-f ar putea fi rece, dar are potentialul existentei vietii", a spus astronomul Dimitar Sasselov de la Centrul Harvard, co-autor al studiului.


Sursa:  REALITATEA.NET:

Patru cutremure succesive la graniţa de sud a României. Le-aţi simţit?


Cutremure succesive în Bulgaria, cel mai mare cu magnitudine 4.5, anunţă Institutul Naţional de Fizică a Pământului. 



Patru cutremure au avut loc marţi seară în Bulgaria. Unul a avut magnitudine 3.6, două magnitudine 4.2, iar cel mai puternic 4.5. Conform infp.ro, seismele au fost de suprafaţă şi s-au putut simţi în localităţile din sudul României. Primele doua cutremure, cu magnitudini estimate la 3,7-4,2 grade pe scara Richter, s-au produs in seara zilei de marti, 9 iulie, in estul Bulgariei, la interval de o ora unul dupa altul, anunta cutremur.net. 
Primul seism a avut loc la ora 17h12min00sec UTC (20h12min ora Romaniei). Potrivit datelor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, epicentrul cutremurului a fost localizat la 5 km de localitatea Glevan din partea central-estica a Bulgariei (42,06 grade latitudine Nordica, 26,16 grade longitudine Estica). Conform datelor publicate de Centrul Seismologic Euro-Mediteranean, epicentrul cutremurului a fost localizat la 42,20 grade latitudine Nordica si 26,25 grade longitudine Estica, la 14 km nord-vest de Topolovgrad.



 Conform INCDFP, seismul s-a produs la adancimea de 5 km si a avut magnitudinea de 4,2 grade pe scara Richter. Potrivit datelor provizorii publicate de EMSC, adancimea focala a fost de 2 km iar magnitudinea a fost de 3,7 grade.



 Miscarea seismica a fost resimtita in mai multe localitati din partea central-estica a Bulgariei, dar nu au fost raportate pagube.
In aceeasi zona s-a produs, la ora 17h06min UTC, un pre-soc cu magnitudinea de 3,6 grade (potrivit datelor publicate de INCDFP).

Al doilea cutremur de magnitudine in jur de 4,0 a avut la o ora dupa primul eveniment, respectiv la ora 18h11min UTC, avand acelasi epicentru. Conform datelor provizorii publicate de EMSC, seismul s-a produs la adancimea de 2 km, magnitudinea fiind estimata la 3,7 grade. Potrivit datelor publicate de INCDFP, seismul a avut epicentrul localizat la 42,07 grade latitudine Nordica si 26,10 grade longitudine Estica, adancimea focala fiind de 2 km; de asemenea, magnitudinea a fost estimata la 4,2 grade pe scara Richter.



Zona epicentrala a celor 2 cutremure se afla la sud-est de localitatea Stara Zagora din partea central-estica a Bulgariei. Au urmat însă alte două cutremure, cel mai mare având o magnitudine de 4.5. In centrul si estul Bulgariei seismicitatea este destul de ridicata, in trecut fiind consemnate cutremure relativ puternice. In decembrie 1986, un seism cu magnitudinea de 5,7 grade produs in zona Tarnovo-Strajita a distrus mai multe cladiri din zona epicentrala si a fost resimtit si la Bucuresti, precum si in mai multe regiuni din sudul Romaniei. 


Sursa: REALITATEA.NET

Noua Medicina Germanica - Conferinta de introducere

Tratament Dr Knaib pentru gangrene, picioare reci ...

Dupa o discutie pe mess cu o fiinta draga am ajuns sa imi trimita cateva randuri despre tratamente f simple si foarte utile ale Dr Knaib si astfel cateva din tratamentele sale pe care le impartasesc cu voi aici si pe care sa le dati celor carte stiti ca au nevoie...
citez din discutia cu el....
am dat la cineva care cersea la metrou un tratament pentru gangrena, un tratament f simplu:
cu flori de fin  pt mantaua spaniola si cu ceai de absinta pelina si boabe de ienupar
15 zile dura tratamentul de gangrana la picioare
tipul avea in jur de 55 de ani si ambele picoare rosii si purulente pina la genunchi, cind l-am vazut ca cersea acolo l-am intrebat daca mai e si a doua zi, a doua zi i-am tras la xerox tratamentul care nu costa mai nimic si sa-l incerce
a crezut ca se poate vindeca cu toate ca la inceput era sceptic, fusese pe la multi medici, dar a facut si dupa citeva zile am trecut din nou prin pasajul unde cersea, picioarele aveau deja alta culoare si el un mare suris pe buze, era in curs de vindecare
pt afectiuni mai grele si de lunga durata deci gangrene cronice se iau paie de ovaz:  se fierb in apa 10 min, se inmoaie un tifon si e impacheteaza piciorul astfel:
 daca afectiunea e pina la glezna se impacheteaza pina la genunchi, daca e mai sus si pe jambe atunci totu piciorul pina la coapse
se face daor seara si se sta asa o jumatate de ora
dupa ilaturare se poate vedea pe tifon o nuanta neagra
se mai adauga la asta 3 boabe de ienupar intr-un ceai dimintea la prinz si seara
un ceai de absinta pelin
lotiunea absorbea cea ce singele elimina din corp, toate substantele morbide
iar ceaiul si boabele de ienupar obligau singele sa elimine aceste substate
tratamentul dureaza 15 zile
daca afectiunea e ma usoara atunci se utilizeaza scuturaturi de fin
cea ce ramine jos dupa capita de fin daca o inlaturi, alea se aduna pe pamint,  atunci le iei si alea se fierb
aceasta bucata de tifon imbibata in lotiune au denumit-o mantaua spaniola vindecatoare
are si tratament pt circulatie de pilda,  la miini si sau picioare reci: un lighean cu apa la 30 grade celsius, se pune o mina de sare si una de cenusa si se baga picioarele sau miinile dupa caz in apa
pt orice fel de dureri sau afectiuni recomanda dusuri alternative cu apa calda si rece la urma, dar recele nu mia multde 30 de secunde, asta ca sa nu racesti, si ca porii sa ramine inchisi dupa dus

are si alte tratamente foarte simple cu jumatati de baie rece

Multumim Alexandru ca ai luat din timpul tau sa ne scri aceste retete simple si eficiente

VIDEO: Nave extraterestre deasupra oraşului Vaslui, 30 iunie 2013

Redacţia AIM a primit pe adresa de contact următoarea relatare în care se descrie apariţia unei flote de cel puţin 15 nave extraterestre luminoase deasupra oraşului Vaslui, pe 30 iunie 2013 ora 2 AM. Anca ne-a împărtăşit această uimitoare experienţă cu rugămintea să o publicam, ceea ce am şi făcut. Sperăm ca voi, cititorii AIM, să beneficiaţi de acest eveniment extraordinar care este şi documentat VIDEO, şi care s-a petrecut în Romania anului 2013. Iată mai jos relatarea Ancăi:



"Mă numesc Anca, şi as vrea să împărtăşesc cu dumneavoastră o experienţă pe care am avut-o în noaptea de 29 -30 iunie 2013, în oraşul Vaslui.

În acea noapte, m-am trezit brusc la ora 2 fără ceva, şi am văzut cum se reflecta pe o porţiune de perete, [venind] de afară, o lumină care semăna cu lumina emanată de o sirenă de poliţie (aveam draperiile trase). M-am ridicat din pat, şi m-am uitat pe geam să văd de unde vine. Peste stradă erau două ambulanţe.

În următorul moment am ridicat privirea spre cer şi, în partea stângă (nord - vest) am văzut multe lumini strălucitoare. Prea strălucitoare ca să fie stele. Am crezut că nu văd bine, aşa că mi-am luat rapid ochelarii pentru vedere la distanţă.

Şi da, am văzut bine. Erau mai bine de 15 sfere strălucitoare, dispuse aproximativ unele lângă altele, fără o ordine anume. Nu erau prea departe, dar nici aproape. Şi nu erau sigur stele, pentru că pe lângă aceste sfere strălucitoare erau şi stele, şi nu se comparau ca nivel de intensitate [luminoasă].

Nu îmi venea să cred! De când îmi doream să îi văd...! De multe ori, noaptea mergând pe stradă priveam spre cer, admiram stelele, şi mă gândeam la fraţii noştri galactici (prefer această denumire decât extratereştri), mă gândeam că poate, poate, o să văd şi eu o navă de-a lor. Şi uite acum... văd nu numai una, ci un adevărat spectacol de sfere luminoase!

Am luat repede aparatul foto şi am început să filmez. Îmi tremurau mâinile de emoţie...

La inceput, aceste nave nu se mişcau deloc. Apoi au început să se deplaseze uşor, câte o formaţie de 3, 4 nave sau chiar mai multe, în timp ce restul navelor rămâneau fixe. Precizez faptul că nu se auzea niciun zgomot. 

Unele s-au deplasat paralel cu blocul meu (spre est), altele au trecut aproximativ deasupra blocului meu (sud, sud - est). Am observat că pe măsură ce se îndepărtau de grupul iniţial, lumina lor scădea din intensitate, dar se putea vedea forma lor şi apoi dispăreau. 

Cel mai bine am putut vedea forma unei nave care a trecut chiar deasupra blocului (nu ştiu exact să apreciez distanţa, dar a fost suficient cât să pot vedea clar forma ei). Avea forma ovală, şi avea o culoare deschisă.

Erau atât de frumoase, de luminoase! Din păcate, de multe ori pierdeam cadrul când filmam, pentru că vroiam să le privesc [direct], în toată splendoarea lor, nu să mă uit la ele prin aparatul foto. Am încercat totuşi să filmez, ca să am o dovadă. În acele momente am pierdut noţiunea timpului, dar cred că a durat totul în jur de 15 minute.

Când am transferat [filmarea] pe calculator de pe aparatul foto, am observat că în video navele au o tendinţă de roşu, şi uneori se văd clipind, ceea ce nu era [deloc] aşa în realitate. În realitate erau ca nişte sfere de lumină, foarte strălucitoare, şi nu clipeau deloc". 

Iată filmarea acestui eveniment:



Mulţumim Ancăi pentru uimitoarea relatare, şi pentru că a avut prezenţa de spirit să filmeze evoluţia acestei experienţe! Suntem convinşi că acest eveniment se va număra printre cele mai importante şi documentate cazuri de acest gen, care demonstrează fără echivoc existenţa fraţilor noştri galactici şi a navelor lor, că ei sunt prezenţi aici foarte aproape de noi, şi că este suficient să avem o deschidere sinceră către astfel de sincronicităţi uluitoare pentru ca ele să apară în viaţa noastră.


Sursa: http://roaim.net.tf

EVENIMENTE ! - COMFIRMAREA PROFETIILOR - 9 iulie 2013 - bis


9 iulie 2013 

Este doar o coincidenţă faptul că "stele căzătoare" au fost observate atât la demonstraţiile din Brazilia din Sao Paulo şi Rio de Janeiro (18 iunie 2013), dar şi la Cairo în Egipt (2 iulie 2013)? Priviţi la secunda 11 din această transmisie TV în direct cu imagini din Piaţa Tahrir din Cairo... pare într-adevăr un meteorit. 



FRUMOS

Transilvania furată (I)

Nadăşul, un sat furat cu biserică şi cu cimitir cu tot

- Mii de hectare de păduri, moşii şi castele, despăgubite de regele Ferdinand, au fost recuperate fraudulos.
- Autorităţile române, chiar şi prin nepăsare, parte a unui furt uriaş.
- Serviciile secrete urmăresc elevii şi ignoră infracţiuni care aduc atingere ţării noastre.
- CSM-ul hain condus de procuroarea Hăineală nu-i vede pe judecătorii care au restituit pe acte false. Un serial despre jefurea Transilvaniei şi despre slăbiciunile statului român.

Cotidianul.ro porneşte această campanie de informare a românilor în legătură cu recuperările banditeşti ale terenurilor din Transilvania. Banditeşti prin felul în care au fost siluite legile ţării noastre, prin organizarea în grupuri infracţionale, prin încrengăturile mafiote care au speculat slăbiciunile magistraţilor şi corupţia din instituţii şi instante. Operaţiunile de restituire frauduloasă arată ca un plan abil de dezmembrare a ţării. Harta recuperărilor frauduloase, despăgubite de statul român după Unirea de la 1918, arată ca un puzzle ce demonstrează atacul unei mafii asupra statului român şi a unei mari părţi a populaţiei din Transilvania. Procurori, judecători, agenţi ai serviciilor româneşti, fucţionari publici, primari, corupţi toţi până-n măduva oaselor, elemente ale sistemului mafiot au pus umărul la ceea ce se poate numi Marele Jaf din Transilvania.
Cotidianul.ro, graţie muncii unor oameni care şi-au lăsat de-o parte viaţa personală şi au cotrobăit prin arhivele statului, pe bani proprii, vreme de douăzeci de ani, este acum în stare să demonteze toate retrocedările cu cântec din Transilvania şi nu numai… Între o şpagă la liceu (unde am văzut şi implicarea SRI!!!), o fâţă dezbrăcată la tv şi Suleyman Magnificul, considerăm că este cazul să abordăm o problemă de acut interes naţional (de altfel o temă perimată pentru unii, prostii vadimiste după alţii, intoxicări de presă după postacii năimiţi ai serviciilor vândute), şi anume, situaţia pământurilor şi caselor pentru care un milion de români şi-au dat viaţa în cele două războaie mondiale.
Cazul Nadăş - Satul furat cu totul, sau vorba unui localnic: “Nadăşul este din nou iobag”
În anul 2006, soţii Colţeu, pretinşi moştenitori ai unei evreice, Mairowitz, fac o plângere în instanţă pentru a li se reconstitui dreptul de proprietate asupra satului Nadăş (în proporţie de 90%). Mai precis, un teritoriu de 8.700 de hectare, cuprinzând păduri, fâneţe, păşuni, cabane, cimitir, biserică, vatra satului, case…, în contradictoriu cu Romsilva, comisiile locale şi judeţene de aplicare fond funciar. Sătenii nu ştiau nimic, practic nu existau, procesul se purta „deasupra” lor. Familia Colţeu a câştigat într-un singur (!?) termen de judecată în martie 2006. Hotărârea a fost apoi anulată printr-un recurs iniţiat de Romsilva şi Comisia Judeţeană. Apoi, s-a făcut contestaţie în anulare şi doi judecători din trei - culmea, cel care s-a opus a fost un judecător de etnie maghiară, care n-a vrut să participe la această potlogărie - au admis această contestaţie.
În 2009 - fără cadastru!!! -, s-a făcut intabularea acestor terenuri în cartea funciară prin Judecătoria Ineu. „ Proprietarii” au început să execute terenurile, în prima fază pe cele extravilane, în baza respectivei intabulări. De ce? Anual, APIA le plăteşte peste 800.000 de euro pentru aceste terenuri. În pădure şi-au făcut ocol silvic privat unde exploatează 5.000 de hectare, s-au împroprietărit cu cabane şi au deschis un fond de vânătoare unde vine suspect de des, cine credeţi? - ghici, ghicitoarea mea -, finul cetăţeanului Băsescu Traian, primarul Aradului, Gheorghe Falcă.
„Manevra”, arborele „ginecologic” şi descâlcirea iţelor
Această doamnă Mairowitz (Szerenyi) , pe care soţii Colţeu ar fi îngrijit-o, devenind legatari testamentari, e menţionată într-un testament suspect al altei doamne, Weisz-Grosz, care în ‘55 a decedat în Israel şi a redactat un alt testament, totul fiind de fapt „o nepoată a unei mătuşi a străbunicii care era rudă cu un neica văr, noi fiind cei care i-am dus o ciorbă nepoatei”, o brambureală descifrată de doamna avocat Coroiu, explicată în acest recurs (citește aicirecursul)
Chiar şi la o eventuală despăgubire, ar fi fost în joc o mică fracţiune - practic din mai nimic - din ceea ce se solicita. Terenul, la 1918, era proprietatea grofului. Reforma agrară din 1921 până la 1939 a făcut ca 4.000 de hectare să fie răscumpărate de statul român, dându-se bani grei pentru teren, restul de 4.700 de hectare fiind vândut firmei Forestiera Nadăş. După moartea grofului Grosz, n-au existat moştenitori, astfel încât terenul a devenit proprietatea firmei „Forestiera”, controlată de un român pe nume Micloşi. Au mai existat şi acţiuni, care. gradual, au fost vândute tot lui Micloşi. Apoi, Forestiera a fost naţionalizată, patrimoniul societăţii a trecut în proprietatea statului, iar în astfel de situaţii, gen Malaxa sau Auschnitz (cel mai mare acţionar la Fondul Proprietatea), cel mult, puteau să ceară despăgubiri pe calea Fondului. Dar aici vorbim de moştenitorii lui Micloşi, care n-au nicio legătură cu familia Colţeu.
Nebunia
După executările silite demarate de soţii Colţeu, şi în urma scandalului creat, nepoata lui Micloşi, cea îndreptăţită eventual într-un proces de revendicare, l-a abordat pe avocatul apărării, prezentându-i documentele originale, prin care se demonstrează că doamna Grosz-Weisz a vândut terenul către Forestiera Nadăş. În baza acestor documente originale, s-a încercat revizuirea Hotărârii din 2006. S-au făcut cereri la Parchet pentru ca acesta să se sesizeze din oficiu şi să promoveze revizuirea, la Romsilva, la Comisia Judeţeană şi la Comisia Locală. Cele patru cereri au avut următoarele soluţionări: comisia locală a refuzat să facă revizuirea, primarul Nadăşului, suspectat de non-combat de către localnici, spunând că nu este necesar acest lucru deoarece l-a făcut comisia judeţeană, forul superior. Parchetul a făcut revizuire, dar la primul termen şi-a retras cererea, după cum spun gurile rele, la ordin primit de la Bucureşti. Singurele instituţii care au mers umăr la umăr cu românii din Nadăş au fost; Romsilva, care a făcut un dosar de revizuire profesional, pe cinci capitole, de dovedire a nulităţii hotărârii judecătoreşti din 2006 şi Comisia Judeţeană. Revizuirea a fost respinsă în fond, iar în sentinţă se constată că respingerea nu este motivată de judecătoarea Floriţa Boloş. La câteva săptămâni distanţă, judecătoarea Boloş a fost arestată pentru luare de mită într-un alt dosar.
Primul termen al recursului de revizuire este fixat pe 10 iulie la Tribunalul Arad.
La atac!
Cum ardeleanul înţelege un pic mai greu ce i se întâmplă, dar când înţelege, înţelege bine, s-a trecut în sfârşit la contraofensivă. Pământurile şi casele moştenite de la bunici şi străbunici pot reveni la matcă. S-au constituit o asociaţie a localnicilor care luptă în justiţie, dar şi un grup de iniţiativă format din oameni sensibili la suferinţa aproapelui, decişi să meargă până la capăt.Cotidianul.ro le va fi alături, urmând ca săptămânal să dezvăluie grozăviile din Transilvania; români lăsaţi pe drumuri, deposedaţi abuziv de pământuri, poligoane ale armatei dezmembrate prin fals, moştenitori din Africa de Sud care fură domeniile Ministerului Culturii, sate româneşti „ciuntite” de composesoratele ungureşti, toate posibile doar prin complicităţi şi trădări la nivel înalt.
autor: Marcel Bărbătei
sursa: cotidianul.ro

Caperele, bulbii abundentei

Caperele sunt mugurii nedezvoltati ai speciei “Capparis spinosa”, o planta arbust cu frunze ovale carnoase, flori rozalii cu diametru de cca 4-5 cm. Acesti muguri sunt deseori confundati cu masline, datorita culorii si marimii specifice.
Bulbii si mugurii caperelor au fost folosite inca din perioada Greciei antice, si mai tarziu de lumea latina, atat in alimentatie (mentionat ca ingredient alimentar in prima carte de retete culinare scrisa de Apicus) cat si in scopuri medicinale (ca afrodisiac, carminativ).
Bogatia nutritiva a caperelor
Bobocii de capere sunt bogati in:
- minerale: mangan, magneziu, fier, calciu, cupru;
- proteine: arginina (aminoacid excelent pentru dezvoltarea copiiilor in crestere);
- vitamine: A, B2 (riboflavin), K, niacin;
- fibre:
Caperele sunt sarace caloric, cca 21-23 calorii per 100 g, dar puternic antioxidante, datorita fitonutrientilor si vitaminelor esentiale pe care le contin.
Preparate culinare din capere
Bulbi de capereCaperele au un gust usor picant si asemanator mustarului. Pentru a nu pierde nimic din substantele esentiale specifice caperelor si pentru a mentine savoarea si gustul lor, este recomandata pastrarea acestora in borcane sigilate, intr-un mediu racoros, in frigider.
Inainte de pregatire, caperele trebuie spalate usor cu apa si lasate la uscat. Bulbii si frunzele pot fi folosite pentru a prepara sosuri, salate, pizza, paste, preparate din peste si carne.
Se pot prepara si capere murate (in sare sau in otet), fie in forma lor simpla, fie insotite de alte legume.
Beneficii pentru sanatatea ta
Regula este simpla: cu cat bulbul de caper este mai mic, cu atat este mai bogat in nutrienti, vitamine, etc. In plus, caperele proaspete sunt superioare calitativ celor preparate/stocate in borcane (cele de supermarket).
a) Important agent anticancerigen
Caperele sunt adeseori alaturate binecunoscutului broccoli, tocmai datorita elementului comun prezent in ambele: izotiocianatii. Acestia dau savoarea picanta a mustarului, a ridichilor, a broccoli, a wasabi, a frunzelor de varza.
Simpla mestecare a unui bulb de caper in stare cruda porneste procesul de formare a izotiocianatilor, care astfel ajung in organism.
Izotiocianatii sunt elemente fitochimicale bazate pe sulf, excelenti agenti anticancerigeni care impiedica celulele cancerigene sa se inmulteasca in organismul afectat, sau stopeaza expansiunea tumorilor specifice cancerului de prostata, cancerului pulmonar, cancerului cervical, leucemiei.
b) “Supliment” pentru slabire
Datorita nivelului scazut de proteine si carbohidrati, caperele sunt recomandate de catre diverse diete sicure de slabire specifice, cum ar fi programul de slabit “Weight Watchers”, dieta “South Beach”, dieta “Atkins”.
c) Un “boost” de sanatate
Bulbii de caper contin fibre, care pot preveni aparitia bolilor cardiovasculare, si bolilor specifice sistemului digestiv.
Trebuie mentionate si beneficiile vitaminei K, un “lant chimic” necesar pentru mentinerea si buna functionare a procesului de coagulare a sangelui, a procesului de dezvoltare, intarire si alungire a oaselor (in special la copiii in dezvoltare). Vitamina K ajuta la cresterea celulara, imbunatatind dezvoltarea tuturor sistemelor corpului, in special cel nervos si osos.
Celelalte minerale (in special fierul) imbunatatesc functionarea circulatiei sangvine (prin relaxarea vaselor de sange) si previn aparitia anumitor boli specifice (anemie, hipertensiune, etc).
Flavonoizii existenti in capere (rutin si quercetin) asigura succesul luptei impotriva bolilor de origine bacteriana, a inflamatiilor epidermei, a varicelor.
Recomandari si efecte secundare
Caperele sunt recomandate pentru persoanele care sufera de diabet, dar este necesara monitorizarea nivelului de zahar din sange, in special daca persoana respectiva ia medicamente pentru diabet.
Pacientii care urmeaza sa fie operati trebuie sa renunte la consumul de capere pentru o perioada, cel putin 2-3 saptamani inainte de operatie.
Nivelul de sodiu (sare) specific caperelor trebuie monitorizat, in special de catre persoanele care iau medicamente diuretice sau de catre persoanele cu probleme vasculare, deoarece nivelul crescut de sare creste presiunea sangelui.
Concluzie
Desi in trecut aceste plante au fost ignorate, acesti boboci de caper au fost folositi de-a lungul secolelor pentru a imbunatati si a aromatiza mancarurile, pentru a imbunatati calitatea vietii prin beneficiile pe care caperele le aduc sanatatii.
Adauga caperele in alimentatia ta!

SA FIE LUMINA PESTE ROMANIA! - SPUNE BUNUL DUMNEZEU



SA FIE LUMINA PESTE ROMANIA! - SPUNE BUNUL DUMNEZEU

Dragii mei,

Sunt cateva zile de cand mi se tot repeta suita 13-13. Ma uit deseori la ceas la ora 13 si 13 minute, am viziuni cu doi de 13, azi-noapte am avut un vis din care am inteles multe, in care mi-au aparut 13 fete si altceva  nu doresc sa povestesc despre acest vis.
Nu o data am afirmat ca din punctul meu de vedere, numarul 13 il reprezinta pe Domnul nostru Iisus Hristos (al 13-lea, peste cei 12 Sfinti Apostoli).
Ce stiu insa cu siguranta in acest moment, este ca Divinitatea invita sambata, in data de 13.07.2013, ora 13, la o mare lucrare a Luminii pentru Romania.
Ce trebuie facut?
1.     Chiar dinainte de acel moment, incepand si din clipa in care s-a luat cunostinta de aceasta invitatie, fiecare om, care in cuget si simtire, doreste sa isi aduca aportul la aceasta actiune, de acolo unde se gaseste fizic, trebuie sa se deplaseze mental intr-un loc in care simte ca primeste cea mai mare putere, lumina si bucurie sufleteasca. Poate merge la Sfinx, in Ceahlau, in Retezat, la Marea Neagra, pe malul Dunarii, in orasul sau satul copilariei sale, intre fratii sai stelari, pe planeta de pe care a venit, daca isi aduce aminte de asa ceva, sau undeva, intr-o viata trecuta. Nu conteaza locul si timpul, conteaza sa fie alese acestea, astfel incat sa aduca la maxim aceste trairi interioare.
2.      Pe sapte inspiratii absoarbe aceste energii in interiorul sau.
3.    Se deplaseaza la Sfinxul din Bucegi si ii daruieste aceste energii prin sapte expiratii, la care adauga intreaga sa iubire si compasiune.
4.   Vizualizaeaza apoi cum Sfinxul amplifica si imprastie energiile acestea peste toata Romania si nu in ultimul rand peste toata planeta.
5.    Fiecare se poate antrena in acest exercitiu de cate ori doreste pana in data de 13 iulie, dar important este sa nu uite sa o mai faca inca o data in acea zi, la ora 13. Daca i-a placut cea a simtit, o mai poate face si dupa aceea, de cate ori doreste si simte nevoia. Sunt absolut convinsa ca vor fi trairi inaltatoare.

Am primit informatia ca la aceasta actiune se alatura toate Ierarhiile Divine, incepand cu Dumnezeu Tatal, Domnul nostru Iisus Hristos, Maica Domnului, Ingeri, Sfinti, Maestri Inaltati, Dragoni Sacri si multe alte Fiinte de lumina!
Federatia Galactica, prin fratii nostri stelari, va fi si ea, evident, prezenta.
Ar fi bine daca ati putea asimila aceasta actiune cu mantra din videoclipul de mai jos, OM MANI PADME HUM, care pe de o parte aduce pacea, iubirea si compasiunea si pe de alta parte emanaPUTEREA LUMINII. Imaginea graieste in acelasi fel. Se pleaca dintr-un mic punct de lumina, aflat in intuneric, care se mareste, ajungand la final, sa umple tot ecranul.


DOAMNE AJUTA SI SA FIE LUMINA PESTE ROMANIA!