marți, 12 martie 2013

POSTUL DE 9 ZILE CE DEZLEAGA ORICE MAGIE-Parintele argatu
Rugaciune care dezleaga in 9 zile tot ce a fost legat.

Pentru aceasta trebuie sa fii pregatit, adica spovedit de pacate.
 In timpul celor 9 zile, daca esti femeie nu trebuie sa ai ciclu. Daca iti vine, trebuie sa reiei cind nu ai.
Se posteste 9 zile, tinindu-se post negru luni, miercuri si vineri, pina la ora 24. In fiecare zi se fac urmatoarele rugaciuni:
Ziua se fac 40 de metanii, plus rugaciunile tale zilnice sau Tatal Nostru spus cit mai des. Seara, dupa ora 22, mai bine spre ora 24, faci rugaciune. Se face Acatistul Mintuitorului si se aprind 9 lumanari, asezate in forma de cruce. Daca nu ai Acatistier spui Tatal nostru astfel: 3 metanii plus Tatal nostru plus Rugaciunea de cerere si repeti aceasta pina faci 40 de metanii.Atentie:
-Cine nu poate duce postul pina la ora 24, il poate opri la ora 18 sau la ora 21 si poate minca DOAR O MASA DE POST. Daca ai mincat de 2 ori, ti-a furat diavolul postul.-In cursul zilei sau cu 2 ore inainte de masa, iei o bucatica de Anafura plus un paharel mic de aghiazma facuta cu molitfele sfintului Vasile. -Lumanarile pe care le aprinzi se lipesc pe o tava sau o placa de faianta sau caramida. Ele TREBUIE SA ARDA COMPLET. Aceasta este important.
Rugaciune de cerere:Dezleaga Doamne toate vrajile, farmecele si blestemele cu care m-au legat vrajmasii mei stiuti si nestiuti, dezleaga-le si intru nimica sa se prefaca. Cearta duhurile necurate, pe pustiu sa se duca, unde om nu locuieste, si apoi la mine sa nu se mai intoarca, iar pe mine robul tau (numele) apara-ma. 

Vei vedea cum incep sa se nelinisteasca anumite persoane dintre cunostinte, chiar si rude. Cei care devin nelinistiti vor neaparat sa vina la tine. Uneori iti cer socotela:pentru ce li se intimpla lor necazuri? Vrajitorii in timpul rugaicunilor isi primesc fiecare ce a trimis. Vezi pe cei nelinstiti-acestia sint vrajitorii. Nu le spui nimic, dar ii pomenesti in rugaciune.
Zici: 
Dezleaga Doamne, toate vrajile cu care m-a legat vrajmasul meu(numele), dezleaga-le. Dezleaga si intru nimic sa se prefaca, alunga duhurile necurate, pe pustiu sa se duca si la mine sa nu se mai intoarca, iar pe mine, robul tau (numele) iarta-ma.
In timpul rugaciunii, cere:
Dezleaga Doamne, darul de bani, de casa, de imbracaminte, de incaltaminte, darul de Cununie, priceperi ca:priceperea de a face bani, de a face curat, memoria, puterea de munci cu pricepere si spor, etc (tot ce crezi ca ti-a fost legat). AMIN!

"Sfintilor Arhangheli Mihail si Gabriel, duceti nevrednica mea rugaciune si nevrednicul meu post la bunul Dumnezeu, pentru iertarea pacatelor mele, ale parintilor mei, ale bunicilor mei, ale celor adormiti din neamurile noastre, ale mosilor si stramosilor pana la al noualea neam si-mi daruiti mie implinirea dorintei mele (spui dorinta)".
DIN CARTEA PARACLISUL SI CITEVA DINTRE INVATATURILE PREACUVIOSULUI PARINTELUI NOSTRU ILARION ARGATU
www.parinteleargatu.ro

cybershamans.blogspot.ro

38 de comentarii:

 1. această rugăciune se poate face oare și în postul mare,sau doar după post?

  RăspundețiȘtergere
 2. se poate face aceasta rugaciune acum? sau dupa sarbatoarea Inaltarea Domnului?

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna ziua. Cate 9 lumanari se aprind pentru fiecare zi, adica 81 in total?

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu cred ca Parintele Ilarion Argatu se simte bine pe acest sit, unde dupa cum am vazut este o amestecatura de cult cu ocult, de tehnici si terapii pagane cu rugaciuni crestine, de energi, vibratii,horoscop, zodiac toate de tip ocult, satanic,amestecate cu rugaciuni ale sfintilor, ca si cum am amesteca lumina cu intunericul, raul cu binele, ajutorul lui Dumnezeu cu ajutorul diavolulului. Rog pe administratorul sit-ului sa-l scoata pe Parintele Ilarion Argatu de acolo si sa aleaga dintre bine si rau cu care va merge pe drumul vietii, la care domn slujeste lui Mamona sau lui Dumnezeu, pentru ca la amandoi nu se poate. Este o mare inselare.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Practica spusa de Ilarion Argatu este pura vrajitorie. El a fost preot vrajitor asa ca stia foarte bine aceste practici vrajitoresti.
   Aghiazma e aghiazma, iar moliftele Sf.Vasile sunt Moliftele Sf.Vasile.
   Vrajitoarele se folosesc de cruce, aghiazma,icoane,iar unele chiar iti cer sa te impartasesti,impartasania fiind de fapt profanata.
   Nu luati seama la asemenea prostii!
   Sa nu uitam ca cifra 9 e cifra cabalica,adica neimplinirea lui 10, iar 99 este neimplinirea lui 100.Ilariob se folosea de aceste amanunte satanice dapt pentru care nu a fost si nu va fi canonizat pentru ca a fost preot-vrajitor

   Ștergere
 5. Vad ca la selectarea profilului nu primeste sit-ul decat la "anonim" sa publici comentariul. pentru comentariul de sus ma gasiti la adresa de mail argatuioan@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 6. POST NEGRU IN ZILELE DE LUNI,MIERCURI,VINERI, ,,, INTREBARE ACELE 9 LUMANARI SE APRIN DOAR IN ZILELE DE POST CARE SE TIN SAU SE APRIND IN FIECARE SEARA ???? VA ROG SAMI SPUNETI ,,, MULTUMESC

  RăspundețiȘtergere
 7. doar in zilele in care ti post se aprind acele lumanari.

  RăspundețiȘtergere
 8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 9. EU NU INTELEG ,,, MAI SUS ATI SPECIFICAT CA IN FIECARE SEARA SE APRIND LUMANARILE,, PT CA AM VAZUT CA VA MAI INTREBAT INCA CINEVA,,,,DACA EU SITN ACEST POST ?! TREBUIE SA APRIND CATE 9 LUMANARI CATE 9 ZILE DIN LUNI, 9 ZILE DIN MIERDCURI, 9 ZILE DIN VINERI???? SAU SE DOAR IN ACELE 9 ZILE IN CARE SE TINE POSTUL DE APRINDE DOAR LUNI,MIERCURI,VINERI, CATE 9 LUMANARII,,, VA ROG FITI MAI EXPLICITA,,, DA VA ROG MULT DATITI RASPUNSU IN SEARA ASTA CA VREAU SA TIN ACEST POST DE 9 ZILE,,, FITI VA ROG MAI EXPLICITA ,,,MULTUMESC

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Se aprind cate 9 lumaniri in fiecare zi in care se tine post, adica 9 lumanari luni, 9-miercuri si 9-vineri si asa mai departe, pana se fac 9 zile.

   Ștergere
  2. MULTUMESC PT RASPUN, DOAR IN ACESTE ZILE SA TIN POST LUNI,MIERCURI,VINERI, SI IN REST SE MANANCA OBISNUIT SAU SE MANACA DE POST IN RESTUL ZILELOR,MARTI,JOI,SAMBATA,DUMINICA ,,,, MULTUMESC

   Ștergere
 10. EU DEJA AM INCEPUT POSTUL SI DEJA MI SE VADE IN VISE PERSOANELE CARE MIAU FACUT RAU,,,

  RăspundețiȘtergere
 11. SE POATE TINE POST 9 ZILE CONTINUU ADICA NU NUMAI LUNEA MIERCUREA SAU VINEREA ? MULTUMESC

  RăspundețiȘtergere
 12. Sincer, nu prea mai inteleg ... Din cate am citit, sunt in total 9 zile calendaristice pe parcursul carora trebuie sa tii post, iar in zilele de luni, miercuri si vineri se tine post negru si aceste rugaciuni se fac in fiecare seara, indiferent daca tii post negru sau doar postul normal. Comentariile m-au bulversat de tot.
  Va rog sa-mi spuneti daca am inteles bine sau nu!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Rugaciunile se fac in zilele cu post negru, adica luni, miercuri si vineri.

   Ștergere
 13. Parintele Argatu nu era de acord cu ce vad eu pe site-ul asta.Ar trebui sa va fie rusine ca publicati invataturi ale Pr. Argatu pe un blog de practici oculte,satanice.Nu va e rusine??Sigur stiti ca Biserica nu e de acord cu ce va ocupati voi.Daca da,nu amestecati Lumina cu Intunericul!!!Nu mintiti lumea!Nu mai practicati tot ce vad eu aici ca nu e bine,chiar daca e greu de crezut!E ceva subtil care nu e deloc ok pentru voi si pentru ceilalti!

  RăspundețiȘtergere
 14. Postul de 9 zile se tine astfel:noua zile in ordine(luni,marți,miercuri,joi,etc) se fac rugăciunile cu cate 9 lumânări aprinse(in fiecare zi),iar in zilele de luni,miercuri si vineri se tine post negru.Aceasta rugăciune nu se tine 9 luni,9marti,9 miercuri,etc)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ASA STIAM SI EU INCA DE LA MAMA Ea tinea mult acest post si citea multe acatiste si psaltiri

   Ștergere
 15. Draga sfătuitoare aștept să-mi confirmi.Mulțumesc mult.Îți doresc drum drept si lumina.

  RăspundețiȘtergere
 16. Draga sfătuitoare aștept să-mi confirmi.Mulțumesc mult.Îți doresc drum drept si lumina.

  RăspundețiȘtergere
 17. Postul de 9 zile se tine astfel:noua zile in ordine(luni,marți,miercuri,joi,etc) se fac rugăciunile cu cate 9 lumânări aprinse(in fiecare zi),iar in zilele de luni,miercuri si vineri se tine post negru.Aceasta rugăciune nu se tine 9 luni,9marti,9 miercuri,etc)

  RăspundețiȘtergere
 18. Buna,Ma numesc alexandra.si vreau sa va spun ca sunt casatorita cu un musulman de 5 ani si 3 ani am stat in concubinaj,in total 8 ani.el este casatorit in tara lui.si sunt sigura ca nevasta lui imi face vraji ca el sa nu ma mai iubeasca.cum pot desface vrajile acum in postul pastelui.Va rog mult datimi un sfat ce sa fac?Nu stiu dar ei nu ii este frica de Dumnezeu?nu e mai puternica vraja ca puterea lui Dumnezeu.Va veni ziua cand va plati.Ce pot face sa desfac vraja.

  RăspundețiȘtergere
 19. M-as bucura daca ar intelege fiecare ce inseamna cu adevarat post.Se tine trei saptamini (luni mercuri vineri)post negru pina a doua zi cu rug.si moliftele sf.vasile cel mare.

  RăspundețiȘtergere
 20. M-as bucura daca ar intelege fiecare ce inseamna cu adevarat post.Se tine trei saptamini (luni mercuri vineri)post negru pina a doua zi cu rug.si moliftele sf.vasile cel mare.

  RăspundețiȘtergere
 21. pt alexandra din 7 aprilie 2016.stiu pe cineva care te poate ajuta.sa imi scrii pe mail titus_man_player_24@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 22. Eu sunt Lexie și sunt atât de bucuros să las lumea să știe succesul să-mi ascundă relația. Secretul este Dr.Akpada și prin ajutorul lui am reușit să-mi iau iubitul în 48 de ore și de atunci relația noastră a fost perfectă. Cea mai bună modalitate de a vă reîntoarce relația este în contact cu Dr.Akpada (akpadatemple@hotmail.com) Și în 48 de ore veți fi bucuroși să-l contactați

  RăspundețiȘtergere