duminică, 30 martie 2014

Posibile explicatii pentru valul de cutremure care a lovit Romania si nu numai!

Pe 28 martie au avut loc doua explozii solare majore si doua CME-uri, care au fost urmate pe 29 martie de inca o exlozie solara. Toate acestea vor influenta Pamantul pana pe 2 aprilie 2014. Ne putem astepta la alte cutremure, eruptii vulcanice, perturbari atmosferice, precum si dereglari ale sanatatii oamenilor.




https://www.youtube.com/watch?v=HfUtmUrguiQ




https://www.youtube.com/watch?v=Y4SwVgylaWg



MAREA TRĂDARE NAŢIONALĂ!!! AFLĂ CE ŢI SE PREGĂTEŞTE! AFLĂ CUM EŞTI VÂNDUT ŞI TRĂDAT! REACŢIONEAZĂ PÂNĂ NU E PREA TÂRZIU!

DINU C. GIURESCU: “Am sentimentul că sunt în 1940, în preajma prăbuşirii hotarelor noastre.Iniţiativa de a desfiinţa judeţele se înscrie într-un şir de acţiuni care sunt menite, pe de-o parte, să destrame unitatea teritorială a ţării şi, pe de altă parte, să şteargă identitatea noastră naţională.
Se anulează, cu o trăsătură de pix, toată această întocmire care are o vechime între 600 şi 700 de ani, intrată în conştiinţa noastră, a mea.
Eu sunt din Vlaşca mai întâi, apoi din Argeş, şi pe urmă, evident, sunt din România, fiindcă Vlaşca şi Argeşul sunt parte din România.
Ce facem? Ştergem cu buretele, ştergem cu pixul - tot? Unde voi fi? Din regiunea 1, cetăţeanul cu codul numeric personal cutare, pe care îl înscriu cu două-trei semne acolo, într-o listă şi, în felul acesta, am robotizat întreaga Românie. Eu nu mai aparţin unui judeţ, nu mai aparţin României.
Aparţin unor sigle, unor numere înscrise… E trist!
Aşadar, ce se întâmplă acuma cu desfiinţarea judeţelor se înscrie în două tendinţe foarte clare din ultimii ani. Pe de o parte destrămarea teritorială a României şi, pe de altă parte, ştergerea identităţii noastre ca români. Am să enumăr câteva argumente:
● Primul: regiunile de dezvoltare
Acel faimos proiect, din păcate al UDMR-ului: 50.000 Km², taie Transilvania în două, pe linia trasată de arbitrajul de la Viena din ’40. Acesta este un fapt.
● Al doilea: statutul minorităţilor care se pregăteşte.
Dacă se adoptă, prin formulă magică a asumării răspunderii, vom crea zeci de autonomii teritoriale, sub pretextul autonomiilor culturale. Autonomii teritoriale în Transilvania care vor face tranziţia de la judeţele secuieşti, şi până la graniţa cu Ungaria.
● Al treilea argument: legea arhivelor
În speţă întoarcerea arhivelor la emitent!Dumneavoastră ştiţi ce înseamnă asta? Să le întorc unde?
Emitentul a fost până în 1918 Ungaria sau Austria. Acolo le întorc? Eu cred că nu-şi dau seama oamenii de catastrofa pe care o pregătesc României.
Dacă le-aş propune Statelor Unite să întoarcă arhivele de la Arhivele Naţionale Central din Washington DC la diferiţii emitenţi, eu cred că s-ar uita şi ar spune probabil că este un act de trădare naţională, de destrămare a unităţii Statelor Unite.
● Al patrulea argument: legea educaţiei
Suntem educaţi după moda nouă europeană, în care 92% dintre elevii autohtoni au mai puţine drepturi decât 8% dintre elevii minoritari. E bine că au minoritarii drepturi, dar vreau ca şi majoritarii să aibă aceleaşi drepturi! Aceeaşi lege enumeră 22 de principii directoare, unul din principii este şi cultura, identitatea şi istoria românească, dar în lege nu se află nimic pentru promovarea acesteia.
Mai mult decât atâta: finanţarea este favorizantă pentru minoritari: dacă sunt 10 elevi minoritari români într-un sat, desfiinţăm şcoala respectivă, iar dacă sunt zece minoritari într-un sat, facem o şcoală specială. Iată, deci, ce înseamnă legea educaţiei europene…
Nu mai vorbesc de autonomia universitară, care acolo e proclamată cu litere groase dar, în realitate, universităţile sunt supravegheate, acuma, cum nu au fost niciodată înainte, după bunul plac al rectorului şi al altora.
● Al cincilea argument: nu mai avem manual de istoria românilor
Elevii de clasa a XII-a au un manual pe care scrie Istorie, iar înăuntru e tranşată, ca la abator, istoria românilor pe teme mari, pe care le înţelege un om care cunoaşte istoria românilor, dar nu unul care trebuie s-o înveţe, fiindcă principiul cronologic a fost desfiinţat.
● Al şaselea argument: eu pot să insult acuma drapelul ţării sau personalităţile marcante…
În lege nu mai există incriminare penală pentru acest lucru, pentru profanarea sau batjocorirea simbolurilor naţionale. Fac ce vreau şi ce păţesc? În cazul cel mai bun,dacă acţionează guvernul sau autoritatea, primesc o amendă.
● Al şaptelea argument
Am aflat cu stupoare că asociaţia culturală Forumul Românilor din Covasna, Harghita şi Mureş nu primeşte un leu de la Guvern pentru acţiunile sale culturale.
● Al optulea argument: ora de istorie la televiziunea romană nu mai este
Nu mai există, pur şi simplu.
● În al nouălea rând
Desprinderea propagandistică, şi chiar mediatică, a celor două judeţe şi jumătate secuieşti.
● În al zecelea rând: reforma sistemului sanitar. Care poate să ducă foarte departe, spre dezastru…
Peste toate – şi cu asta am terminat – vine anularea Parlamentului. Asumarea răspunderii este o formulă extraordinară, ca să nu mai conteze Parlamentul. Marea Adunare Naţională era mult mai logică decât Parlamentul de astăzi. Spune Constituţia din ’65: „forţa conducătoare din Republica Socialistă România este Partidul Comunist Român” – monopolul puterii. Era clară puterea. Deputaţii votau aşa cum spunea Partidul.
Acuma nu! Avem un regim, chipurile, pluralist şi, în schimb, ne asumăm răspunderea încât orice lege poate să treacă în momentul de faţă, fiindcă Guvernul beneficiază de o majoritate aritmetică, care nu mai corespunde în niciun fel cu opţiunile şi cu sentimentele populaţiei.
Revin la judeţe. Acestea nu sunt o creaţie a lui Mircea cel Bătrân. Judeţele erau acolo şi Mircea le-a întărit. Nu sunt o creaţie a lui Carol I sau a lui Alexandru Cuza Erau acolo. Domnitorul unirii şi fondatorul monarhiei le-au întărit doar.
Culmea este că Uniunea Europeană nu ne cere această desfiinţare a judeţelor. Este o mistificare grosolană, urâtă de tot, să spui oamenilor că UE ne cere aşa ceva. Dar nu este adevărat! Franţa şi-a menţinut zeci, sute de departamente, Germania la fel, Anglia la fel. Fiecare unitate teritorială cu numele ei este acolo, numai noile desfiinţăm.
Partea cea mai gravă e că vor să ne şteargă memoria, vor sa ne şteargă identitatea. Prin toate aceste răsturnări, prin toate aceste acţiuni de buldozer, pur şi simplu, vor să fiu ca frunza pe apă - căci frunza este acum un simbol - să nu mai ştiu ce e cu mine, să fiu un fel de cetăţean, aşa, al nimănui, care locuiesc într-o regiune desemnată printr-o cifră romană, şi care voi fi, încă o dată, înscris, printr-un indicativ numeric, într-o listă. Acest tip de om nu are decât nevoi imediate: trebuie să se ducă la mall, să cumpere o maşină şi să călătorească, poate, în străinătate, şi să se îmbrace bine.
Asta este tot, dar în cazul ăsta România: adio! Aici este partea cea mai gravă. Prin desfiinţarea judeţelor îmi iei baza mea teritorială care de sute de ani există acolo. Bunicul meu s-a născut în Buzău, şi judeţul Buzău există şi astăzi. De patru generaţii suntem buzoieni prin naştere. Ăla este primul loc. Îmi ştergi şi Buzăul? Ce fac Unde sunt născut? În raionul Stalin din Bucureşti?
Se vehiculează teoria că noi am ajuns în Transilvania prin secolul XII-XIII… Asta este o veche temă de propagandă: neputând să conteste majoritatea absolută a românilor, au început să spună: „da, dar voi aţi venit după noi, şi noi am fost primii ocupanţi” şi alte teorii din acestea.
Cât priveşte judeţele, să luăm două exemple: Maramureşul şi Bihorul. Sunt forme vechi de organizare pe care regatul maghiar, în momentul în care a încorpo-rat Transilvania, le-a preluat şi le-a transformat în comitatele regatului. Iar mai târziu, când Ungaria a făcut dualismul cu Austria, a reînfiinţat toate judeţele.
Judeţele din Transilvania sunt judeţele care s-au constituit de-a lungul vremilor. Atât de puternică era instituţia, încât Austro-Ungaria a extins această instituţie a comitatelor, echivalentă cu judeţele, pe toată Ungaria mare, aceea din 1867.
Tot ce am înşirat până acuma, acei paşi mai mari sau mai mici pentru destrămarea unităţii teritoriale şi a demnităţii româneşti, merg toate ca un şuvoi către o singură ţintă, suprimarea articolului 1 din Constituţie: România este stat naţional, unitar, suveran şi indivizibil. Asta le trebuie, asta vor să suprime. Şi o suprimă în momentul în care, în conştiinţa elevilor din liceu, dispare Istoria românilor ca materie de învăţământ, sau când cetăţenii dintr-o urbe nu mai au conştiinţa că sunt români.
Poate nici măcar că sunt bucureşteni sau braşoveni, ci aşa, nişte cetăţeni în derivă printr-o regiune de dezvoltare, numerotată cu 1,2,3, 4 sau 5. Dacă doriţi să rememoraţi, sau să vedeţi pentru prima oară, cine au fost cei care au distrus judeţele României, să ne întoarcem în 1950, ca să vă arăt o lege adoptată de Marea Adunare Naţională, chiar în anul care reprezenta debutul obsedantului deceniu.
Aş spune cel mai urât, cel mai trist şi cel mai greu de suportat deceniu din istoria modernă a României. E vorba de Legea nr. 5 din 1950, cea care desfiinţa judeţele României, şi o făcea sub
conducere sovietică. Astăzi, la Punctul de Întâlnire am adus un extras: „Marea Adunare Naţională a Republicii Populare Române. În temeiul art. 38 din Constituţia Republicii Populare Române, văzând Hotărârea Consiliului de Miniştri nr. 935 din 31 august 1950, adoptă următoarea lege pentru raionarea administrativ-economică a teri-toriului Republicii Populare Române - Articolul 1”
… Fiţi foarte atenţi la acest articol 1, fiindcă argumentaţia comuniştilor sovietici din anii ’50 seamănă foarte mult cu ceea ce oferă astăzi ca motivaţie, actuala coalitie (regimul Băsescu - “USL” (n.n.) - UDMR).
Tot sub masca bunăstării economice şi a atragerii unor fonduri şi a cooperării dintre tot felul de persoane fizice şi juridice, sub aceeaşi motivaţie ne este propusă acum, ca şi atunci, desfiinţarea judeţelor.
Iată aşadar ce spune acest articol 1:
„Pentru asigurarea dezvoltării industriei şi agriculturii, în scopul construirii socialismului şi a ridicării nivelului de trai al oamenilor muncii, pentru a înlesni cât mai mult apropierea aparatului de Stat de poporul muncitor, pentru a contribui cât mai temeinic la asigurarea rolului politic conducător al clasei muncitoare şi la întărirea alianţei clasei muncitoare cu ţărănimea muncitoare, TERITORIUL ROMÂNIEI SE ÎMPARTE ÎN: REGIUNI; ORAŞE; RAIOANE. Regiunile din Republica Populară Română şi capitalele lor sunt:…”
Am sentimentul că sunt în 1940, în preajma prăbuşirii hotarelor noastre. E de spus numai că fiecare om trebuie să-şi dea seama că soarta lui personală, afară de beneficiarii regimului, depinde de ce se joacăacuma. Se joacă integritatea teritorială a României, se joacă stabilitatea ei, se joacă identitatea, sentimentului că eşti român, se joacă apărarea ţării.
Statul de astăzi nu mai apară România. Statul de astăzi apară pe altcineva, dar nu obştea românească.
De aceea fiecare dintre noi, cu mijloacele pe care le are, trebuie să spună NU. „Nu!” – la ceea ce se pregăteşte în momentul de faţă şi să revenim la tradiţiile noastre, să revenim la puterea noastră dintotdeauna.”
Dinu C. Giurescu, istoric
Sursa: http://basarabialiterara.com.md/

AM UITAT SA NE RUGAM? CUM SA NE RUGAM PENTRU CA UNIVERSUL SA NE DARUIASCA TOT CEEA CE AVEM NEVOIE!


Traim intr-o lume tumultoasa, suntem grabiti, mancam pe fuga, dormim pe fuga, iubim daca mai avem timp, dar cati dintre noi mai au oare timp sa se roage? De obicei daca avem o problema, cautam o rugaciune "specializata", o rostim tot pe fuga si de cele mai multe ori suntem surprinsi sa constatam ca rugaciunea nu ne-a fost ascultata. Atunci incepem sa cadem in deznadejde, dar nu ne gandim ca de fapt, vina o purtam noi insine.
Mai demult, cineva care se afla intr-o situatie destul de delicata, imi scria ca nu mai stie ce sa faca, incotro s-o apuce! A fost pana si la biserica si a vorbit cu Dumnezeu si i-a promis ca daca ii va implini dorintele, va face concesii! Randurile respectivei persoane m-au uimit, dar mi-au aratat nivelul de intelegere personala cu Dumnezeu a marei majoritati a oamenilor.
Ceea ce marea majoritate a oamenilor nu inteleg ca "Dumnezeu nu da" "Dumnezeu nu bate", TU esti cel care  atrage ceva in viata ta. Prin energia actiunilor si gandurilor noastre dovedim ce nivel de evolutie avem si astfel vom atrage energii benefice sau negative. 
Este adevarat ca exista oameni care au anumite lectii de viata mai grele de invatat si de aceea pentru ele este mai greu, dar trebuie inteles foarte bine ca daca nu ne-am fi nascut cu toate "cunostintele" si "uneltele" necesare pentru a invata aceste lectii de viata, atunci Dumnezeu nu ar fi permis sa ne nastem, pentru ca El doreste sa fim liberi, sanatosi, armoniosi si prosperi. 

Poate multi dintre voi ati fost mirati atunci cand ati fost sa va spovediti, de insistenta cu care duhovnicul va intreaba daca va faceti rugaciunile dimineata si seara. Sunt rugaciuni simple, frumoase si usoare, care se fac in max. 10 min. Treziti-va dimineata cu 10 min. mai devreme si va veti incepe ziua cu multumiri si rugaciuni catre Divinitate.
Alegeti rugaciunile de dimineata, pentru a va incadra in 10 min. de aici:

Apoi adaugati una din cele mai simple si mai utile rugaciuni existente:

''Azi e o zi minunata, in care mi se vor intampla foarte multe minuni, sunt gata sa le primesc in viata mea! Faca-se voia ta!"


Acum puteti sa va incepeti ziua si sa va urmati programul stabilit. Dupa ceva timp veti constata ca oamenii se schimba in jururul vostru, ca situatiile se schimba in jurul vostru, ca voi insiva va schimbati.

Ori de cate ori aveti nevoie de ajutor, cereti ajutorul Ingerilor vostri vegetori, caci ei asta asteapta. Ei sunt langa noi sa ne ajute, dar nu pot interveni daca noi nu le cerem, decat daca viata ne este pusa in pericol si asta nu ne este trecut in destin. 
O rugaciune simpla si foarte folositoare este:

"Dragii mei ingeri si arhangheli buni, va rog sa sa ma ajutati sa..."


Seara, inainte de culcare, rostiti rugaciunile de seara. Veti multumi Domnului si tuturor entitatilor de lumina pentru ajutorul pe care l-ati avut in aceasta zi si in acelasi timp le veti cere sa va vegheze somnul pentru a fi odihnitor, lipsit de cosmaruri si chiar sa primiti indrumari pentru viitorul vostru.

Alegeti rugaciunile se seara de aici:


Poate vi se pare mult sau poate vi se parecomplicat sau poate vi se pare greu, dar nu uitati ca Domnul Iisus Hristos s-a dus in Gradina Ghetsimani si s-a rugat Tatalui Ceresc pentru a capata putere si credinta sa treca peste incercarile inimaginabile care il asteptau. Oare noi suntem mai presus de El? Oare noi credem ca daca mergem din cand in cand la biserica si aprindem cateva lumanari, este de ajuns pentru a ne asigura evolutia spirituala? De fapt pe cei mai multi dintre noi nici macar nu ne intereseaza evolutia spirituala. Suntem atat de prinsi in aceasta lume materiala, incat ne inchipuim ca daca vom dobandi bani, atunci "l-am prins pe Dumnezeu de picioare". Suntem gata sa facem orice pentru a-i dobandi, incat "calcam pe cadavre", mintim, inselam, ne imprumutam la banci, devenim workaholici, uitand de familie, uitand de odihna, uitand de sanatate, uitand de legile Universului si  ale lui Dumnezeu. Si ajungem sa ne intrebam de ce suntem nefericiti, saraci, bolnavi, neimpliniti.

Din pacate evenimentele se precipita si ne obliga sa ne analizam viata, sa vedem ce si unde am gresit si sa incepem "sa muncim" si pentru desavarsirea noastra spirituala, pentru a iesi din intunericul in care am intrat fie de buna voie, fie impinsi.

Daca pana acum rugaciunile si lucrarile alesilor lui Dumnezeu si ale lucratorilor de lumina au fost de ajuns pentru a tine media vibratiei planetare sus, acum, dupa Echinoctiul de Primavara, am intrat in linie dreapta si la nivel personal va conta doar ceea ce vom face personal. 
Este timpul ca fiecare sa  inteleaga ca nu exista "scurtaturi" si scuze de tipul "nu am timp", "nu am putut".

Ganditi-va ca pe masura ce veti evolua, veti capata o alta intelegere asupra lumii, Universului si a lui Dumnezeu. 


Autor Alina - Mihaela Huidan


Coborarea de pe cruce: Reinnoirea in masa,20 martie 2014 - 20 aprilie 2014




Bomba IUBIRII explodeaza

Echinoctiul din 20 martie a fost ceva cu adevarat special. El este intotdeauna un portal puternic pentru inaltare, deoarece e un moment de echilibrare a energiilor sacre feminina/masculina din interior, dar, pentru ca acum suntem foarte ferm ancorati in constiinta Unimii, puterea contopirii din acest an a fost ca o explozie totala de IUBIRE si a putut fi cu adevarat simtita in acea zi, intr-un mod amplificat si aproape ironic.
Deoarece la Luna Plina de dinaintea echinoctiului ne-am deschis, pentru a intregi diviziunea dintre inima si mintea noastra, IUBIREA s-a revarsat asupra echinoctiului si a umplut reteaua planetara, cu un sentiment palpabil de deschidere, iubire, compasiune, conectare, sensibilitate, ce a fost aproape suprareal. Pur si simplu, a fost raiul pe Pamant, chiar daca pentru scurt timp. Dar, la fel ca orice explozie uriasa, aceasta bomba de IUBIRE a curatat parti din viata si din corpul nostru, atat personale cat si globale, care nu sunt in rezonanta cu IUBIREA… iar consecintele ei inca mai persista, in timp ce scriu aceste randuri.
Trecem dincolo de forta gravitationala a fricii, putin cate putin, iar aceasta infuzie recenta de IUBIRE are o importanta capitala pentru acest proces, chiar daca a starnit unele taratoare. De fiecare data cand, dupa o infuzie de IUBIRE, apare la suprafata un contrast total, el este intotdeauna rezultatul puterii purificatoare a IUBIRII. Aceasta nu e neaparat o finalizare usoara a unei tranzitii lungi, ci una care incepe sa fie resimtita din ce in ce mai bine. Iar lucrurile urmeaza sa se amelioreze si mai MULT, deoarece fiecaruia dintre noi ii sunt prezentate oportunitati de a lua masurile fizice necesare pentru a invinge cea mai profunda problema a noastra… chestia (emotia) fundamentala… rana de baza, ce ne-a tinut prinsi in roata karmica, multe vieti.

Viziunea rapida si instantanee a Raiului, care ni s-a aratat – acea ridicare de scurta durata a vălului, din ziua echinoctiului – a vestit ceea ce urmeaza sa vina. A fost o dovada mica despre ceea ce se ancoreaza foarte ferm in viata noastra fizica, in acest nou anotimp, dar ea e resimtita si ca o incurajare, care sa ne sustina in vederea schimbarilor uriase ce ne asteapta… pentru ceea ce eu cred ca va fi o amorsa pentru urmatorul val de evenimente foarte importante, stabilite pentru aprilie. Am aflat foarte multe despre schimbarile fizice ce vor apare luna urmatoare – si, chiar daca evenimentele de pe cer imi depasesc, de obicei, puterea de intelegere, un lucru pe care nu-l pot ignora este intensitatea lor evidenta. De asemenea, nu pot ignora viziunile pe care le-am primit de cand a inceput 2014 si sentimentele mele legate de acele viziuni… cea mai izbitoare si mai repetitiva dintre ele implica o scena in care Christos coboara de pe cruce. La inceput, m-am gandit ca poate devenisem constienta de „sfarsitul suferintei” – care e atat de palpabil de aproape si sunt sigura ca are legatura – dar natura captivanta a acelor viziuni m-a indemnat sa privesc mai atent si, cand am facut asta, am fost foarte uimita de corelatiile care au inceput sa apara… lucruri ce pareau prea sincronice, ca sa fie ignorate.
De exemplu: Pe langa faptul ca in aprilie sunt două eclipse, „se intampla” ca, anul acesta, duminica Pastelui (sarbatorirea invierii constiintei Christice) sa fie pe 20 aprilie, fiind urmata imediat de acea remarcabila Cruce Cosmica cardinala, despre care vorbesc toti astrologii, care va fi exacta la 13 grade in Berbec (foc), Rac (apa), Balanta (aer) si Capricorn (pamant). Cand mi-am contemplat viziunea, in raport cu aceste evenimente apropiate, am inceput sa-mi dau seama ca ar putea fi o corelatie intre coborarea lui Christos de pe „crucea” din ochiul mintii mele… si „crucea” cosmica din ceruri, care incepe chiar in – sau in apropiere de – Duminica Pastelui. Mai mult decât atat, am inceput sa atrag informatii care m-au condus la intelegerea faptului ca numarul 13 nu e doar o coincidenta si ca exista o legatura mult mai importanta decat am crezut initial…

Magicul 13 – versiunea remixata
Poate ca va mai amintiti, din rapoartele mele anterioare, Cele Sapte Surori din Constelatia Pleiadelor s-au referit de multe ori la numarul 13 ca fiind „frecventa inaltarii”… pe care l-au mai numit numarul IUBIRII universale. De asemenea, se stie foarte bine ca 13 reprezinta moarte si inviere/sfarsituri si inceputuri (ganditi-va la cartea a 13-a, a „mortii”, din tarot), codul lui Christos (ganditi-va la cei 13 apostoli) etc.
Treisprezece e foarte semnificativ nu doar in alchimie, caci el a constituit si o parte foarte mare a prioritatii din intregul an 2013 (in mod constient sau nu), cand multi dintre noi si-au activat a 13-a catena din ADN si chakra a 13-a aferenta, petrecand 12 luni intregi, pentru a se adapta la vibratia lui 13 si pentru a studia felul in care acest numar sacru si puternic joaca un rol cu totul vital si recunoscut, in matricea geometrica sacra, a corpului nostru. Dar, asa cum am spus mai devreme, referitor la 13 aprilie… si, apropo, Duminica Floriilor, care este inceputul saptamanii sfinte ce conduce la (vibratia 13) moartea si invierea lui Christos, se intampla sa pice pe 13 aprilie… este foarte fascinant faptul ca, in Crucea Cosmica cardinala ce se apropie, fiecare planeta implicata ajunge la unghiuri de exact 13 grade. Abia dupa ce am citit cel mai recent si mai uimitor articol al lui Simone Mathew, despre Crucea cardinala, am inceput insa sa inteleg, cu adevarat, proportiile colosale ale acestui eveniment si cat de central (la modul propriu) este 13, pentru eliberarea noastra…
Iata ideile la care fac referire:
[În imaginea DIN Articol, Doar în Cercul Scris centrală Este numarul 13. Cercul de Jos mai e preluat de aici http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?t=112808&page=2 , fiind singurul cerc cu 13 gasit pe internet central. N.tr.]


In timpul Alinierii Crucii Cosmice cardinale, constiinta noastra e indreptata dincolo de planul fizic 3D, pe masura ce devenim constienti pana la sfarsit, de a 13-a sfera centrala din Cubul lui Metatron. A 13-a sfera (cercul din centru) reprezinta moartea si renasterea, sfarsiturile si inceputurile, fiind campul de IUBIRE ce se raspandeste in intreaga Creatie, in toate directiile timpului si spatiului. Prin intermediul numarului 13 din Crucea Cosmica Cardinala, ciclurile noastre actuale stelare/galactice/cosmice conlucreaza cu noi, in scopul de a ne trezi propriile radare si a ne acorda antenele la un adevar stravechi, profund si foarte pretuit; un adevar cosmic, bazat pe fundatiile IUBIRII – si o veneratie profunda pentru toate formele de VIATA.
Niciodata nu am stiut vreun lucru in mod sigur, dar eu/voi/noi ar trebui sa fim prosti, incat sa ignoram toate aceste semne ca se intampla ceva semnificativ si ca va avea un impact si mai mare pe – sau in jur de – 20 aprilie, ziua concreta de sarbatorire a inaltarii. In fiecare an ce a condus la acest an, presupun ca Pastele este un moment fundamental evident, in calatoria noastra in 5D, dar imaginea din ceruri din acest an depaseste toti anii anterioari… adica, 13 inseamna activitate.
Este un numar pe care putem conta pentru schimbari importante si, in acest caz, par sa fie finale… adevaratul sfarsit alsfarsitului/inceputul inceputului. Iar el nu se sfarseste acolo…Cea mai recenta conversatie a mea cu Consiliul coincide si ea de minune cu gandurile si sentimentele mele referitoare la acest magic 13…
In principiu, ei au spus ca la echinoctiu suntem total cufundati in „constiinta” noului Pamant… ca am indurat o calibrare emotionala si mentala foarte riguroasa, via Venus si Mercur retrograd, dar trecutul este efectiv in spatele nostru, iar singurul aspect din noi care ramane sa fie adus, in intregime, in aliniere cu noul, e fizicalitatea noastra… si asta e ceea ce ne aduce acest nou anotimp.
Asadar, daca 20 martie a insemnat momentul de eliberare de vechea constiinta, as merge atat de departe, incat sa spun ca 20 aprilie – sau in jurul acestei date – ar putea fi momentul de eliberare de aspectele fizice ale acelei constiinte. Cu alte cuvinte, ceea ce ne asteapta si, totusi, a inceput deja (fiind si finalizat, la un nivel), este invierea vietii noastre fizice, incepand cu biologia noastra. Acest lucru mi-a fost explicat in felul urmator: mai intai a trebuit sa ne ancoram constiinta atat de total in unitate, incat sa putem aduce JOS frecventele necesare pentru a face din acest an, primul an al tuturor lucrurilor noastre. Pana in acest moment, ne-am adus pe noi SUS, la nivelul frecventei, ridicandu-ne vibratia pana la punctul de referinta al tranzitiei noastre la unitate, dar acum… dupa echinoctiu… suntem total aliniati cu constiinta adevarului… adica, nu e cale de intors…ceea ce inseamna ca sinele si viata noastra fizica pot urma, ascultatoare.

Aici, pentru a ramane
Chiar daca lucrurile inca sunt ciudate si inconfortabile (fizic), sunt sigura ca este evident faptul ca exista o noua energie (a IUBIRII) in oras…care, in sfarsit, este aici pentru a ramane. La recenta Luna Plina, a existat chiar un efort brusc si important de evolutie, ce a catalizat aparitia noastra in deplinatatea adevarului (unitatii), iar acest proces a fost foarte solicitant. Potrivit pleiadienilor, acel eveniment ne-a influentat aparitia, intr-un mod foarte precis. Ei mi-au spus ca aspectul influent, de Luna in Fecioara, ce a parut sa reverbereze pe intreaga planeta, zile la rand, a asigurat de fapt un punct de iesire din vechea realitate si ca acest punct de iesire l-a eliberat pe fiecare dintre noi, de ceea ce ei numesc „faza de punere in ordine”. De la inceputul lui 2014 – si chiar inainte de asta – ne-am concentrat in mod absolut deliberat, pe a nu lasa nicio piatra neintoarsa, inainte sa apara iuresul noii vieti…si, din fericire, acea faza e deja incheiata.
Am reusit sa ne eliberam de acele ultime lanturi ce au mentinut erele de dependenta de creatiile noastre din trecut, de toate experientele noastre pamantesti, ce ne-au pregatit cum se cuvine si in totalitate pentru acest moment… pentru descoperirea SINELUI nostru adevarat, autentic.

Noua holograma umana
Pe masura ce efectul de unda al marelui crescendo al energiilor lunii aprilie incepe sa se reverse asupra fiecarui suflet de pe planeta, mi se spuns ca schimbarea va deveni repede evidenta… ei bine, mai evidenta, s-ar cuveni sa spun, intrucat lumea din jur deja a inceput sa se rastoarne, pregatindu-se pentru destramare in masa. Dar aceste schimbari vor insemna, de buna seama, ceva diferit pentru fiecare persoana, in functie de faptul ca suntem sau nu acordati la holograma umana veche (3D) sau noua (5D).
Acest lucru mi-a fost explicat astfel: pentru cei care sunt pregatiti pentru tranzitia fizica – reinnoirea corpului fizic – echinoctiul a servit ca foarfece, necesara pentru a ne taia legaturile cu falsa holograma umana… cea in care boala, decaderea si moartea sunt cumplite. Eliberarea noastra de acea paradigma de gandire a fost nu doar vitala, ci si o performanta cu totul uriasa… si doar cei care au ajuns aici au o intelegere deplina despre ce a necesitat, cu adevarat, sa ne desprindem de minciuna despre adevaratele capacitati ale corpului omenesc.
Pentru aceia dintre noi care au fost in fruntea calatoriei spre unitate… si, daca cautati in jur sau va scanati campul energetic, e posibil sa sesizati ca acele concepte 3D (limitari biologice) nu mai sunt deloc atat de convingatoare cum au fost chiar si inainte de echinoctiu. Si asta (in esenta) deoarece incepem sa ne armonizam celulele cu holograma unitatii, in care IUBIREA universala devine hrana pentru corpul nostru fizic si modul primar de hranire a noii noastre forme.
Voi sunteti cei carora le spunem, ridicati-va, ca sa simtiti aceste sentimente noi, caci ele sunt servitorul si ghidul vostru… ele va conduc in tara fagaduintei, asa cum ati stiut candva ca o vor face. Sentimentele noutatii si autenticitatii sunt sentimentele pe care le-ati asteptat indelung si pentru obtinerea carora ati muncit intr-un mod inimaginabil de greu, iar pentru asta vrem sa va asiguram ca tot ceea ce visati ca e posibil, devine posibil.” – Consiliul Suprem Pleiadian

Reinnoirea
Aflu ca, atat timp cat se desfasoara recalibrarea fizica, fiecare dintre noi va trebui sa inceapa in curand procesul de reinnoire… simt ca aceasta va fi prioritatea noastra principala in tot acest anotimp, pana la Solstitiul din iunie… si ca el va avea loc intr-un mod propriu si unic fiecaruia. Consiliul mi-a impartasit ca acesta va fi o miscare de reinnoire in masa si ca multi dintre noi isi vor da seama de potentialul lor biologic, in timpul acestui val… in orice caz, ei subliniaza faptul ca acesta este un val in desfasurare, ce va continua sa se propage in omenire pentru un timp si ca el va indeplini doar planul sufletului nostru… insemnand ca vor fi unii care vor urma un drum mai lent spre aceasta destinatie.
Spunem asta nu ca sa va abatem, ci ca sa va amintim ca, de-a lungul anilor, trupul a acumulat o cantitate considerabila de stres si, in multe cazuri, a suferit. Durata serviciului (vindecarii) va fi proportionala cu gradul lui de deteriorare.
Nu vrem sa va ganditi ca procesul de reinnoire este neaparat de durata – caci, in mod sigur, comparativ cu tot ce a necesitat pentru a ajunge aici, acest lucru va parea o licarire de bucurie – dar vrem sa precizam ca, in ceea ce priveste biologia inaltarii, toti aveti propriul drum si proces, iar acest lucru ar trebui sa-i fie foarte clar, fiecaruia dintre voi.
Unii dintre voi vor avea nevoie de foarte putin, ca vindecare, iar altii vor avea nevoie de mult. La aceasta, noi spunem… dati voie, dati voie, dati voie". – CSP
Mesajele pe care le primesc sunt clare: nu fiti convinsi de drumul altuia, caci, in mod cert, toti suntem unici.
Acestea fiind spuse, acest aspect (fizic) al aparitiei noastre are o nota clara de urgenta, deoarece sunt foarte multe lucuri de intrebuintat, foarte multe de trait, foarte multe lucruri de care sa ne bucuram in acest an… in special pentru cei care se implica mai mult in noua conducere (a IUBIRII).
Nu am senzatia ca acest anotimp/aceasta etapa a invierii noastre va fi deosebit de usoara sau comoda, DAR, deja este oarecum mai suportabila ca in trecut, deoarece:
1) energia IUBIRII este, in sfarsit, dominanta si 2) putem simti ca se apropie un punct final, avand sentimentul distinctiv ca acesta este, in realitate, inceputul adevaratei noastre vieti si poate chiar si a primei noastre primaveri adevarate (pentru cei din emisfera nordica).
Chiar daca stim ca vom trece prin ceva dureri de crestere, concomitent, vom incepe de asemenea sa ne bucuram de bogatia adevarului nostru autentic, de recuperarea unicitatii sufletului nostru si de increderea de a ne revendica valoarea, ca sori ai lui Christos… Dumnezei creatori in corp fizic.
„Sunt atat de multe lucruri pe care sa le asteptati cu nerabdare, incat abia asteptam sa impartasim urmatoarea parte a calatoriei cu voi; totusi, va vom lasa deocamdata cu aceste cuvinte: nu va intoarceti la nicio stare trecuta, ci va intoarceti la adevarata voastra stare, de perfectiune personala purificata.
Deveniti ceea ce, pana acum, doar ati visat. In momentele care urmeaza, fiti perspicaci in toate intreprinderile voastre, caci nu veti mai cunoaste nimic in acelasi fel. Da, schimbarile fizice din viata si din lumea voastra fizica sunt dintre cele mai satisfacatoare, dar am mai putea adauga ca: e doar adevaratul inceput al adevaratei vieti. Stati o clipa, pentru a va delecta in cunoasterea faptului ca VOI sunteti tot ceea ce VOI ati asteptat si ca VOI ati meritat, cu prisosinta, asteptarea!" – CSP

[Editura For You Newsletter] Lauren Gorgo Coborarea de pe cruce: reinnoirea in masa, de Lauren, 24 martie 2014


Traducere: Ana Nicolai

Viata si minunile Parintelui Arsenie Boca (film documentar)



Astazi vă prezentăm ul film documentar excepțional. Veți putea urmări viața părintelui Arsenie Boca, o viață de sfânt o viață care a impresionat și uluit pe toată lumea, inclusiv autoritățile. Parintele a fost cu adevarat un sfant al zilelor noastre.
Unele dintre minunile făcute de Arsenie Boca au fost consemnate chiar și în dosarul său de la Securitate.
Cu siguranță este un film care merită și trebuie văzut de oricine.
Vizionare plăcută!


Sursa: filedelumina.ro

RECLAMA - Conferința “Spiritul Dacilor a reînviat”




 

Asociaţia "Spiritul Daciei" are deosebita plăcere să vă invite la 

Conferința “Spiritul Dacilor a reînviat”,

Eveniment care va avea loc pe data de 05 aprilie 2014, orele 15.00 la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti, în sala Europa de la etajul 1, intrarea din spate.

“Cine nu îşi cunoaşte trecutul nu are viitor – renaşterea identitară şi spirituală”

Invitaţi sa conferenţieze oameni de seamă:
- General Mircea Chelaru;
- Prof. Dr. Mihai Popescu;
- Prof. Floarea Necşoiu;
- Prof. Domniţa Raţiu;
Dl. Gheorghe Vişu, preşedintele Asociaţiei SPIRITUL DACIEI, va prezenta misiune şi proiectele pe anul 2014 ale asociaţiei, precum şi invitaţia către cei interesaţi să devină colaboratori sau voluntari ai organizaţiei noastre. Va avea loc de asemenea, o lansare de carte.
Accesul la eveniment este liber însă necesită confirmare telefonică sau pe e-mail din cauza locurilor care sunt limitate.
Cei care doresc sa contribuie financiar la eforturile noastre de organizare a evenimentului prezent şi la cele viitoare pot dona orice sumă de bani direct sau în contul asociaţiei deschis la C.E.C. BANK SMB RO46CECEB00130RON3051512.
Confirmările de participare pot fi anunţate pana pe data de 03.04.2014 pe e-mail : gheorghevisu”gmail.com sau la telefon 0729137414.
Vă aşteptăm cu drag şi interes.
NAMASTE !


Sursa: http://spirituldaciei.blogspot.ro/