duminică, 30 martie 2014

AM UITAT SA NE RUGAM? CUM SA NE RUGAM PENTRU CA UNIVERSUL SA NE DARUIASCA TOT CEEA CE AVEM NEVOIE!


Traim intr-o lume tumultoasa, suntem grabiti, mancam pe fuga, dormim pe fuga, iubim daca mai avem timp, dar cati dintre noi mai au oare timp sa se roage? De obicei daca avem o problema, cautam o rugaciune "specializata", o rostim tot pe fuga si de cele mai multe ori suntem surprinsi sa constatam ca rugaciunea nu ne-a fost ascultata. Atunci incepem sa cadem in deznadejde, dar nu ne gandim ca de fapt, vina o purtam noi insine.
Mai demult, cineva care se afla intr-o situatie destul de delicata, imi scria ca nu mai stie ce sa faca, incotro s-o apuce! A fost pana si la biserica si a vorbit cu Dumnezeu si i-a promis ca daca ii va implini dorintele, va face concesii! Randurile respectivei persoane m-au uimit, dar mi-au aratat nivelul de intelegere personala cu Dumnezeu a marei majoritati a oamenilor.
Ceea ce marea majoritate a oamenilor nu inteleg ca "Dumnezeu nu da" "Dumnezeu nu bate", TU esti cel care  atrage ceva in viata ta. Prin energia actiunilor si gandurilor noastre dovedim ce nivel de evolutie avem si astfel vom atrage energii benefice sau negative. 
Este adevarat ca exista oameni care au anumite lectii de viata mai grele de invatat si de aceea pentru ele este mai greu, dar trebuie inteles foarte bine ca daca nu ne-am fi nascut cu toate "cunostintele" si "uneltele" necesare pentru a invata aceste lectii de viata, atunci Dumnezeu nu ar fi permis sa ne nastem, pentru ca El doreste sa fim liberi, sanatosi, armoniosi si prosperi. 

Poate multi dintre voi ati fost mirati atunci cand ati fost sa va spovediti, de insistenta cu care duhovnicul va intreaba daca va faceti rugaciunile dimineata si seara. Sunt rugaciuni simple, frumoase si usoare, care se fac in max. 10 min. Treziti-va dimineata cu 10 min. mai devreme si va veti incepe ziua cu multumiri si rugaciuni catre Divinitate.
Alegeti rugaciunile de dimineata, pentru a va incadra in 10 min. de aici:

Apoi adaugati una din cele mai simple si mai utile rugaciuni existente:

''Azi e o zi minunata, in care mi se vor intampla foarte multe minuni, sunt gata sa le primesc in viata mea! Faca-se voia ta!"


Acum puteti sa va incepeti ziua si sa va urmati programul stabilit. Dupa ceva timp veti constata ca oamenii se schimba in jururul vostru, ca situatiile se schimba in jurul vostru, ca voi insiva va schimbati.

Ori de cate ori aveti nevoie de ajutor, cereti ajutorul Ingerilor vostri vegetori, caci ei asta asteapta. Ei sunt langa noi sa ne ajute, dar nu pot interveni daca noi nu le cerem, decat daca viata ne este pusa in pericol si asta nu ne este trecut in destin. 
O rugaciune simpla si foarte folositoare este:

"Dragii mei ingeri si arhangheli buni, va rog sa sa ma ajutati sa..."


Seara, inainte de culcare, rostiti rugaciunile de seara. Veti multumi Domnului si tuturor entitatilor de lumina pentru ajutorul pe care l-ati avut in aceasta zi si in acelasi timp le veti cere sa va vegheze somnul pentru a fi odihnitor, lipsit de cosmaruri si chiar sa primiti indrumari pentru viitorul vostru.

Alegeti rugaciunile se seara de aici:


Poate vi se pare mult sau poate vi se parecomplicat sau poate vi se pare greu, dar nu uitati ca Domnul Iisus Hristos s-a dus in Gradina Ghetsimani si s-a rugat Tatalui Ceresc pentru a capata putere si credinta sa treca peste incercarile inimaginabile care il asteptau. Oare noi suntem mai presus de El? Oare noi credem ca daca mergem din cand in cand la biserica si aprindem cateva lumanari, este de ajuns pentru a ne asigura evolutia spirituala? De fapt pe cei mai multi dintre noi nici macar nu ne intereseaza evolutia spirituala. Suntem atat de prinsi in aceasta lume materiala, incat ne inchipuim ca daca vom dobandi bani, atunci "l-am prins pe Dumnezeu de picioare". Suntem gata sa facem orice pentru a-i dobandi, incat "calcam pe cadavre", mintim, inselam, ne imprumutam la banci, devenim workaholici, uitand de familie, uitand de odihna, uitand de sanatate, uitand de legile Universului si  ale lui Dumnezeu. Si ajungem sa ne intrebam de ce suntem nefericiti, saraci, bolnavi, neimpliniti.

Din pacate evenimentele se precipita si ne obliga sa ne analizam viata, sa vedem ce si unde am gresit si sa incepem "sa muncim" si pentru desavarsirea noastra spirituala, pentru a iesi din intunericul in care am intrat fie de buna voie, fie impinsi.

Daca pana acum rugaciunile si lucrarile alesilor lui Dumnezeu si ale lucratorilor de lumina au fost de ajuns pentru a tine media vibratiei planetare sus, acum, dupa Echinoctiul de Primavara, am intrat in linie dreapta si la nivel personal va conta doar ceea ce vom face personal. 
Este timpul ca fiecare sa  inteleaga ca nu exista "scurtaturi" si scuze de tipul "nu am timp", "nu am putut".

Ganditi-va ca pe masura ce veti evolua, veti capata o alta intelegere asupra lumii, Universului si a lui Dumnezeu. 


Autor Alina - Mihaela Huidan


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu