sâmbătă, 10 august 2013

Cutremur în Marea Neagră, aproape de Litoral


Două cutremure succesive, unul cu magnitudine 3.4, urmat de o replică de 2.6, au fost întregistrate în Marea Neagră. 


Institutul Naţional de Fizică a Pământului anunţă că s-au produs două cutremure în largul Mării Neagre, primul a avut o magnitudine de 3.4, cel de-al doilea de 2.6. Seismul s-a produs la o adâncime de doar 11 km, dar a fost mai apropiat de oraşe din Bulgaria. 

Un vulcan a erupt în Indonezia şi a ucis cinci persoane


Un vulcan a erupt sâmbătă în partea centrală a Indoneziei, aruncând în atmosferă cenuşă fierbinte şi roci, iar cinci persoane au fost ucise, a anunţat un oficial, relatează AFP.


Un vulcan a erupt în Indonezia
Un vulcan a erupt în Indonezia / FOTO: AFP
Un nor de cenuşă fierbinte provenind de la Muntele Rokatenda, pe insuliţa Palue, a ajuns pe o plajă din apropiere, omorând trei adulţi şi doi copii, a anunţat Surono, directorul Centrului indonezian de Vulcanologie.
O alertă a fost emisă încă din octombrie vizând Rokatenda, autorităţile interzicându-le celor aproximativ 7.000 de locuitori de pe insulă să desfăşoare vreo activitate pe o rază de trei kilometri în jurul craterului.
Directorul Centrului a declarat, la Bandung, pe Insula Java, că membri ai personalului Centrului aflaţi la faţa locului au anunţat că cele cinci persoane au fost ucise în zona de excludere. Nu era clar imediat ce făceau victimele în zona restricţionată, în momentul când s-a produs erupţia, a adăugat el.
"Am găsit corpurile adulţilor, dar le căutăm în continuare pe ale copiilor, însă este dificil din cauză că temperatura în zonă este foarte mare", a declarat Surono pentru AFP.
Vulcanul a început să erupă la ora locală 4.20 (vineri, 23.27, ora României), un fenomen care a durat aproximativ două ore, potrivit oficialului. El a adăugat că norul de cenuşă vulcanică a ajuns până la aproximativ 2.000 de metri de crater.
Pe arhipelagul indonezian, situat deasupra Cercului de Foc între oceanele Pacific şi Indian, există zeci de vulcani activi. Cel mai activ vulcan din ţară, Muntele Merapi, situat în partea centrală a Insulei Java, a provocat moartea a peste 350 de persoane într-o serie de erupţii violente, în 2010.

Îngerul misterios care a salvat viaţa unei fete după un oribil accident şi a dispărut


Viaţa unei tinere din Missouri a fost salvată de intervenţia unui "înger", care a apărut atunci când totul părea pierdut. Este ceea ce sunt dispuşi să susţină mai mulţi martori oculari, citaţi de presa americană. 


Viaţa unei tinere din Missouri a fost salvată de intervenţia unui "înger", care a apărut atunci când totul părea pierdut
Viaţa unei tinere din Missouri a fost salvată de intervenţia unui "înger", care a apărut atunci când totul părea pierdut

Intervenţia neaşteptată a unui preot, apărut de nicăieri la locul unui accident, a salvat viaţa unei tinere. Este preotul un înger? Este ceea ce cred unii martori oculari, notează KHQA-TV.

Katie Lentz, în vârstă de 19 ani, se afla blocată între fiarele contorsionate ale maşinii sale după un groaznic accident, iar pompierii munciseră timp de aproape o oră să o scoată. În zadar.

De nicăieri, un preot catolic a apărut la faţa locului, a început să se roage şi a adus, spun martorii, inclusiv pompierii, o stare de calm. "Ştiam dintr-o dată că uneltele noastre vor merge şi căm reuşi să o scoatem pe fată din maşină", a mărturisit un pompier. 

Şi chiar aşa s-a întâmplat. Tânăra, care se simţea tot mai rău, a fost scoasă în cele din urmă şi dusă la spital. 

Când toată lumea s-a întors spre preot să îi mulţumească, martorii au observat că acesta dispăruse pur şi simplu. Ţinând cont că şoseaua fusese blocată de poliţişti pe o distanţă de aproape un kilometru, este greu de explicat unde a dispărut.

Unii martori oculari sunt acum cinvinşi că intervenţia a fost una divină, preotul fiind de fapt un înger trimis să o salveze pe tânăra implicată în accident.

PERSEIDELE. Cum să vedem PERSEIDELE, fascinantul fenomen din luna august


PERSEIDELE. "Ploaia de meteori" a Perseidelor va avea loc luni (12 august) şi marţi (13 august), în orele de dinaintea răsăritului, când vor putea fi văzute, după estimările astronomilor, între 60 şi 100 de "stele căzătoare" pe oră, potrivit Descoperă.roPERSEIDELE sunt cunoscute de 2000 de ani, cele mai vechi observaţii datând din China antică; numele lor vine de la constelaţia Perseu (numele unui erou din mitologia greacă), deoarece dârele luminoase par să se ţâşnească din această constelaţie.


Perseidele vor brăzda cerul în luna august
Perseidele vor brăzda cerul în luna august

PERSEIDELE: Pământul va întâlni un nor de resturi ale cometei Swift-Tuttle, care se dezintegrează lent în timp ce orbitează în jurul Soarelui. Intrând în atmoisfera Pământului cu o viteză de 60 kilometri pe secundă, aceste resturi se aprind şi  vor fi vizibile pe cerul nopţii sub forma unor dâre luminoase. Acesta este fenomenul astronomic cunoscut sub numele de Perseide.
Perseide
Fenomenul va fi vizibil de pe aproape toată suprafaţaPământului (cu condiţia să fie senin), cel mai clar în emisfera nordică, mai ales că, din cauza lunii noi care apune devreme, cerul va fi întunecat în orele dinaintea răsăritului.
Bill Cooke, directorul departamentului pentru studiul meteoroizilor din cadrul NASA, face următoarele recomndări  celor interesaţi să vadă fenomenul:


- să iasă din casă şi să aştepte 30-45 de minute, pentru ca ochii să se adapteze la întuneric
- să stea întinşi pe spate, într-un şezlong sau pe jos, şi să privească drept în sus, încercând sî cuprindă cu ochii cât de mult pot din imaginea cerului
- să aibă răbdare; nu vor vedea prea multe înainte de miezul nopţii şi trebuie spă fie pregătiţi să petreacă afară cel puţin două ore. Majoritatatea celor care sunt dezamăgiţi că nu au văzut nimic ies din casă doar pentru câteva minute, aşteptându-se să vadă o spectaculoasă ploaie de stele, dar aceste lucru nu se îmtâmplă în cazul Perseidelor.
Perseidele sunt cunoscute de 2000 de ani, cele mai vechi observaţii datând din China antică; numele lor vine de la constelaţia Perseu (numele unui erou din mitologia greacă), deoarece dârele luminoase par să se ţâşnească din această constelaţie.


Apariție misterioasă pe cer: un nor în formă de cruce la Constanţa


„Oriunde vedem o cruce e semnul divinității“, spune preotul Eugen Tănăsescu, citatd e reporterntv.ro


Apariție misterioasă pe cerul Constanței: o cruce pe cer. Imaginea a fost surprinsă de un telespectator Neptun Tv înaintea unei furtuni. Tot cerul era albastru, numai în jurul crucii s-au format mai mulți nori, parcă pentru a scoate și mai mult în evidență semnul divin.
Nu este pentru prima dată când oamenii surprind natura în astfel de ipostaze. La noi în țară sau în alte părți, oamenii au fotografiat diverse forme pe care le iau norii. Este un semn divin sau doar imaginația noastră? Să vedem ce părere au preoții despre acest fapt.
„Oriunde vedem o cruce e semnul divinității“, spune preotul Eugen Tănăsescu. „Crucea înseamnă multe. În primul rând este crucea lui Hristos. Este bine să ne aducem aminte că suntem creștini, dacă mai suntem. Natura își urmează legea ei lăsată de creator, numai omul uită de legile Lui“, adaugă el.
Preotul spune că minunile, chiar și cele ale lui Hristos, au toate același rol: să ne aducă aminte ce este omul în fața Domnului.
„Când vedem cruci pe cer făcute de nori să nu uităm că Scriptura spune că și creația dă mărturie de Creator. Numai omul uită“.
În concluzie, spune el, nu-i minune mare crucea din nori. Minunea mare este faptul că Hristos ne-a mântuit de pe cruce. Noi ne mai purtăm crucea? O vedem, o admirăm, dar fugim de ea cât putem, pentru că suntem mândri, leneși și iubitori de putere și plăcere, este concluzia lui.


Zaharul distruge sanatatea - 146 de motive medicale


Nancy Appleton este un medic care si-a spus punctul de vedere despre zahar de foarte multe ori deja. Obisnuia sa se "infrupte" mereu cu o mica "gustare" dulce, pentru a face fata stresului si pentru a suplimenta nevoia de energie. Dar, a primit in schimb doar boala si alergii diverse. Consultand medic dupa medic, in cautarea factorului care ii afectase starea de sanatate, nu a gasit nici-un raspuns, pana cand s-a intrebat singura "Ce imi fac eu mie insami de sunt asa bolnava?"

Iata cateva extrase din cartea sa "Sinucidere cu zahar", care sunt tot atatea motive documentate medical care arata ca zaharul afecteaza grav starea de sanatate, si constituie o pledoarie pentru renuntarea completa la consumul de zahar:

1. Zaharul poate suspenda functia sistemului imunitar
2. Zaharul strica echilibrul mineralelor din corp
3. Zaharul poate cauza hiper-activitate, anxietate, dificultati de concentrare, si iritabilitate la copii
4. Zaharul poate produce o crestere semnificativa a nivelului de trigliceride
5. Zaharul contribuie la reducerea eficientei in apararea in fata infectiilor bacteriene
6. Zaharul poate produce pierderea elasticitatii si functionalitatii tesuturilor; cu cat mai mult zahar se ingereaza, cu atat mai mult se diminueaza elasticitatea si funtionalitatea tesuturilor
7. Zaharul reduce concentratia de lipoproteine de mare densitate
8. Zaharul conduce la deficienta de crom
9. Zaharul produce cancer la ovare
10. Zaharul produce cresterea nicvelului de glucoza in sange
11. Zaharul conduce la deficienta de cupru
12. Zaharul impiedica absorbtia de calciu si magneziu
13. Zaharul determina cresterea vulnerabilitatii ochilor la degenerescenta maculara
14. Zaharul creste foarte mult nivelul neuro-transmitatorilor: dopamina, serotonina, si norepinefrina
15. Zaharul poate conduce la hipoglicemie
16. Zaharul poate conduce la instaurarea unei aciditati permenente in tractul digestiv
17. Zaharul conduce la cresterea brusca a adrenalinei la copii
18. Absorbtia scazuta a zaharului este frecventa in bolile intestinale
19. Zaharul poate determina imbatranire prematura
20. Zaharul poate conduce la alcoolism
21. Zaharul produce carii dentare
22. Zaharul favorizeaza obezitatea
23. Consumul crescut de zahar creste riscul de aparitie al bolii Crohn, o colita ulceroasa
24. Zaharul produce modificari specifice celor bolnavi de ulcer gastric si duodenal
25. Zaharul poate produce artrita
26. Zaharul poate produce astm
27. Zaharul favorizeaza foarte mult cresterea necontrolata a ciupercii Candida Albicans
28. Zaharul poate conduce la pietre la vezica biliara
29. Zaharul poate conduce la boli de inima
30. Zaharul poate duce la apendicita
31. Zaharul poate conduce la hemoroizi
32. Zaharul poate duce la varicizarea venelor (vene varicoase)
33. Zaharul determina un raspuns crescut de glucoza si insulina celor care folosesc contraceptive orale
34. Zaharul poate conduce la parodontoza
35. Zaharul usureaza aparitia osteoporozei
36. Zaharul contribuie la acidizarea salivei
37. Zaharul poate conduce la scaderea sensibilitatii la insulina
38. Zaharul scade nivelul de vitamina E din sange
39. Zaharul scade nivelul de hormon de crestere
40. Zaharul conduce la cresterea colesterolului
41. Zaharul poate duce la cresterea presiunii sistolice a sangelui
42. Consumul crescut de zahar conduce la cresterea nivelului produselor finale de glicatie (zaharul se "lipeste" non-enzimatic de proteine)
43. Zaharul impiedica absorbtia proteinelor
44. Zaharul favorizeaza alergiile la diverse alimente
45. Zaharul favorizeaza diabetul
46. Zaharul produce toxemie in timpul sarcinii
47. Zaharul favorizezaa eczemele la copii
48. Zaharul favorizeaza bolile cardiovasculare
49. Zaharul distruge structura ADN-ului



50. Zaharul poate modifica structura proteinelor
51. Zaharul favorizeaza imbatranirea pielii prin modificarea structurii colagenului
52. Zaharul produce cataracta
53. Zaharul poate conduce la emfizem pulmonar
54. Zaharul poate conduce la ateroscleroza
55. Zaharul favorizeaza cresterea colesterolului LDL
56. Consumul crescut de zahar afecteaza echilibrul fiziologic al multor sisteme din corp
57. Zaharul reduce eficienta actiunii enzimelor
58. S-a observat ca bolnavii de Parkinson obisnuiesc sa consume mult zahar
59. Zaharul contribuie la cresterea in volum a ficatului prin favorizarea diviziunii celulelor ficatului
60. Zaharul conduce la cresterea nivelului de grasime din ficat
61. Zaharul poate conduce la cresterea dimensiunii rinichilor si produce modificari patologice in rinichi
62. Zaharul distruge pancreasul
63. Zaharul creste retentia de fluide a corpului
64. Zaharul este inamicul nr. 1 al tranzitului intestinal
65. Zaharul produce miopie
66. Zaharul compromite vasele capilare
67. Zaharul poate face tendoanele mai fragile
68. Zaharul produce dureri de cap, inclusiv migrene
69. Zaharul favorizeaza cancerul pancreatic la femei
70. Zaharul afecteaza negativ capacitatile intelectuale ale copiilor si poate duce la disfunctionalitati de invatare
71. Zaharul paote cauza depresie
72. Zaharul creste riscul de cancer gastric
73. Zaharul poate duce la dispepsie (indigestie)
74. Zaharul poate creste riscul de a face guta
75. Zaharul poate creste nivelul de glucoza, conform unor teste despre ingerarea carbohidratilor
76. Zaharul conduce la un nivel mai mare de insulina in sange in cazul pacientilor care au consumat cantitati mari de zahar, comparativ cu pacientii care consumau cantitati mici de zahar
77. O dieta ce include cantitati mari de zahar rafinat redice capacitatea de invatare
78. Zaharul poate cauza functionarea deficitara a doua proteine din sange, a albuminei, si a lipoproteinelor, ceea ce reduce capacitatea corpului de a procesa grasimea si colesterolul
79. Zaharul favorizeaza boala Alzheimer
80. Zaharul conduce la aderenta trombocitelor
81. Zaharul conduce la un dezechilibru hormonal: unii hormoni devin mai putin activi, iar altii devin mult mai activi
82. Zaharul poate conduce la formarea pietrelor la rinichi
83. Consumul crescut de zahar produce mai multi tadicali liberi si creste stressul oxidativ
84. Consumul crescut de zahar conduce la cancerul tractului biliar
85. Consumul crescut de zahar in cazul adolescentelor insarcinate este asociat cu o dublare a riscului de nastere prematura
86. Consumul crescut de zahar conduce la o scadere substantiala a perioadei de gestatie in cazul adolescentelor insarcinate
87. Zaharul incetineste tranzitul alimentelor prin intestin
88. Zaharul creste concentratia de acizi biliari care se regasesc in materiil efecale, si enzimele bacteriene din colon, ceea ce poate conduce la modificari ale compozitiei bilei cauzand cancer de colon
89. La barbati, zaharul conduce la cresterea nivelului de estradiol (cel mai puternic estrogen natural)
90. Zaharul se combina si distruge fosfataza (o enzima) ceea ce face ca procesul digestiei sa fie mult mai dificil
91. Zaharul este un factor de risc pentru cancerul vezicii biliare
92. Zaharul creeaza dependenta
93. Zaharul poate produce intoxicatii, la fel ca alcoolul
94. Zaharul conduce la intensificarea Sindromului Premenstrual
95. Zaharul oferit nou-nascutilo prematuri afecteaza cantitatea de dioxid de carbon pe care acestia o produc
96. Scaderea consumului de zahar conduce la cresterea stabilitatii emotionale
97. Absorbtia rapida a zaharului favorizeaza ingestia unor cantitati mai mari de mancare la pacientii obezi
98. Zaharul exacerbeaza simptomele copiilor diagnosticati cu ADHD (sindromul deficitului de atentie si hiperactivitatii)
99. Zaharul afecteaza compozitia electrolitilor din urina
100. Zaharul poate incetini capacitatea de functionare a glandelor suprarenale



101. Hranirea intravenoasa (cu perfuzii) pe baza de apa indulcita poate impiedica oxigenarea creierului
102. Un consum mare de zaharoza poate fi un factor favorizant al cancerului de plamani
103. Zaharul creste riscul de poliomielita
104. Zaharul in cantitati mari poate conduce la crize epileptice
105. Zaharul conduce la tensiune arteriala crescuta la pacientii obezi
106. La unitatile de Terapie Intensiva, limitarea cantitatii de zahar pentru pacienti este o masura care salveaza vieti
107. Zaharul poate conduce la moartea celulelor
108. Zaharul poate conduce la cresterea cantitatii de alimente ingerate
109. In taberele de reabilitare pentru adolescenti, o dieta cu continut scazut de zahar a condus la reducerea comportamentului antisocial cu 44 %
110. Zaharul poate conduce la cancer de prostata
111. Zaharul ii dehidrateaza pe nou-nascuti
112. Zaharul poate fi cauza nou-nascutilor sub-ponderali
113. Consumul crescut de zahar rafinat este asociat cu inrautatirea schizofreniei
114. Zaharul poate creste nivelul de homicisteina din sange
115. Alimentele dulci cresc riscul de cancer mamar
116. Zaharul este un factor de risc in cancerul intestinului subtire
117. Zaharul poate conduce la cancer laringeal
118. Zaharul conduce la retentia de apa si sare in corp
119. Zaharul poate fi un factor ce favorizeaza pierderile de memorie
120. Daca un copil de 10 ani consuma mai multe bauturi racoritoare dulci, atunci el va consuma mai putin lapte
121. Zaharul poate contribui la cresterea cantitatii de alimente ingerate
122. Expunerea unui nou-nascut la o dieta ce include zaharul conduce la cresterea preferintei sale pentru zahar in detrimentul apei, atat la varsta de 6 luni cat si la cea de 2 ani
123. Zaharul conduce la constipatie
124. Zaharul produce vene varicoase
125. Zaharul conduce la atrofierea creierului la femeile pre-diabetice si la cele diabetice
126. Zaharul creste riscul de cancer la stomac
127. Zaharul conduce la sindromul metabolic
128. Consumul de zahar in cazul femeilor insarcinate creste defectele de tub neuronal la embrioni
129. Zaharul poate fi un factor declansator pentru astm
130. Zaharul poate afecta capacitatea mentala de a se raporta la consecinte si la rasplata
131. Cu cat consumul de zahar este mai crescut, cu atat cresc sansele sa va imbolnaviti de sindromul colonului iritabil
132. Zaharul poate conduce la cancer de rect
133. Zaharul poate conduce la cancer endometrial
134. Zaharul conduce cancerul celulelor rinichilor
135. Zaharul poate cauza tumori la ficat
136. Zaharul poate conduce la cresterea semnalizatorilor inflamatorii din sangele pacientilor cu greutate crescuta
137. Zaharul conduce la scaderea concentratiei de vitamina E din sange
138. Zaharul poate sa va creasca pofta de mancare pentru orice aliment
139. Zaharul joaca un rol in aparitia si continuarea acneii
140. Prea mult zahar va poate alunga complet viata sexuala
141. Zaharul reduce performantele scolare la copii
142. Zaharul poate conduce la oboseala cronica, schimbari de comportament, nervozitate si depresie
143. Zaharul este preferatul obezilor
144. O scadere a multor nutrienti ingerati este asociata cu cresterea cantitatii de zahar ingerate
145. Consumul crescut de fructoza este asociat cu bolile ficatului
146. Zaharul este unul din factorii de risc pentru cancerul vezicii biliare

In concluzie, consumul de zahar (zaharoza) produce un dezechilibru major in corpul omenesc, incepand cu modificarea salivei care devine acida (favorizand cariile dentare), fiind un factor declansator al cancerului de laringe, al astmului, al bolilor grave de plamani, al bolilor de digestie conducand la cancer (de stomac, de ficat, de vezica biliara, de intestine), iar odata ajuns in fluxul sanguin produce pierderea elasticitatii vaselor de sange (factor precursor al bolilor cardiovasculare grave).

In plus, zaharul scade performantele intelectuale, creeaza dependenta, afecteaza functiile creierului provocand pierderi de memorie, comportament antisocial, ADHD, Alzheimer, Parkinson, si inrautateste schizofrenia si crizele epileptice.

Zaharul este un adevarat "cal troian" adus in alimentatia umana cu scopul de a-i distruge sanatatea. Daca ne gandim si ca exista o intreaga ramura a industriei alimentare care foloseste zaharul, si lanturi intregi de magazine specializate (numite cofetarii, patiserii, etc.), atunci ne putem face o imagine aproape reala despre dimensiunile catastrofei.


Sursa: http://roaim.co.nr

Un fenomen misterios a fost filmat de un amator


Un fotograf din Statele Unite specializat în imagini care suprind cerul pe timp de noapte a realizat un clip video unic ce ilustrează „mega-fulgerele”.


Pentru a surprinde imaginile de mai jos, în care putem vedea fenomenul rar numit descărcare „sprite”, Jason Ahrns a zburat cu un avion modificat special pentru cercetare chiar deasupra unei furtuni din Colorado. Avionul în cauză aparţine Centrului Naţional pentru Cercetări Atmosferice din Statele Unite. 
Descărcările „sprite” apar atunci când au loc mari descărcări electrice deasupra furtunilor. Având culoare roşie sau albastră, aceste „mega-fulgere” au o durată foarte scurtă de miimi de secundă şi forme variate. Cercetătorii care le observă spun că uneori, descărcările „sprite” arată ca nişte meduze sau ca nişte coloane lungi. 
Deoarece apar deasupra stratului de nori în care au loc furtunile, e puţin probabil ca descărcările „sprite” să fie observate de pe Pământ. Cu toate acestea, timp de decenii, piloţii avioanelor au raportat apariţia acestor fenomene, dar de-abia din 1989 existenţa lor a fost confirmată, atunci când oamenii de ştiinţă de la Universitatea din Minnesota au reuşit să le filmeze. 
De asemenea, oamenii de ştiinţă care le studiază sunt de părere că observarea unor descărcări „sprite” pe alte planete poate duce la identificarea unor medii ambiante propice vieţii.
În prezent, Jason Ahrns lucrează alături de specialiştii de la Universitatea Alaska Fairbanks, Academia forţelor aeriene din SUA şi Fort Lewis College la un proiect finanţat de Fundaţia Naţională de Ştiinţe din SUA, cu scopul de a afla mai multe informaţii despre fenomen. 
Sursa: Telegraph, via descopera.ro

RESETAREA TOTALĂ A SISTEMELOR PREGĂTITĂ PENTRU ERA DE AUR DE PE PĂMÂNT

Comunicare cu Consiliul Angelic și Consiliul Pleiadian

 

(25 iulie 2013; by The Golden Light Channel)

 
GoldenlightPuteți să-mi spuneți ceva despre distribuirea de fonduri de prosperitate către umanitate? Sunt foarte intrigată și curioasă în legătură cu acest zvon care circulă în lume. O mulțime de internauți discută on-line despre această chestiune care, pentru mine, pare neverosimilă și, oarecum, hazlie. Ce ar trebui să cred depre această chestiune? 
 Consiliul: Nu vă faceți griji, lucrurile se schimbă și schimbarea pe Pământ decurge conform planului. Însă, ascensiunea voastră, care pur și simplu reprezintă o armonizare cu dimensiunile superioare, are loc lent, fără șocuri.
Constituirea și distribuirea unui stoc mare de fonduri financiare către omenire a fost, într-adevăr, cuprinsă în programul divin cu mult înainte și ea trebuie să coincidă cu ridicarea conștiinței umanității (îți trimitem acum imagini mentale în legătură cu această acțiune). Da,este o escaladare de lumină care determină întoarcerea din întuneric chiar și a celor care aparțineau cândva cabalei, aflată acum departe de sistemul vostru planetar, ca urmare a creșterii frecvenței de vibrație a fiecărui individ recuperat. 

 Există în formare, un larg colectiv de ființe umane care oferă asistență la ridicarea omeniriiși eliminarea sistemului de sclavie de pe planetă, ceea ce înseamnă și o redistribuire a bogățiilor ajunse pe mâna lungă a celor puțini, care și-au strâns averi prin metode frauduloase, de corupție, furt, intimidare și prin legi elaborate de ei pentru a-și apăra și ”legifera” metodele de fraudare. Aveți încredere că nu peste multă vreme, vor fi formate guverne cinstite, cu apetențe pentru apărarea intereselor celor mulți. De fapt, în viitor, ar trebui să considerați întreaga voastră umanitate ca fiind un singur popor. 
 

În faza avansată a reformării conștiinței umane, se va produce reunificarea cu vecinii voștri galactici care au și vor avea mereu interesul de a vă pune la dispoziție înaltele lor tehnologii, printre care captarea și utilizarea energiei libere. Toate aceste tehnologii vă vor propulsa civilizațional la niveluri pe care nu le-ați atins până acum. Fiecare ființă va deveni cu adevărat liberă și aptă să călătoarească în univers. Toată energia necesară proceselor de orice fel va fi obținută și oferită gratuit fiecărui locuitor de pe planetă, care, și în acest mod, va deveni independent și necondiționat de impozite, obligațiuni sau cine știe ce alte îndatoriri, care vă fac astăzi viața atât de grea și stresantă.

Accesul la energia liberă va fi gratuit, așa cum este pentru fiecare dintre voi lumina soarelui. Tot lipsit de condiționări și costuri va fi accesul și dreptul vostru de a vă îmbrăca, hrăni și de a avea o locuință decentă și confortabilă. Grja voastră supremă va fi evoluția spirituală și ocrotirea mediului în care trăiți și unde călătoriți. Nimeni nu se va mai gândi să-și creeze depozite, să acumuleze bunuri, dincolo de necesarul cotidian, care va fi asigurat fără plată, fără stat la cozi și fără să existe discriminare. Veți uita cu desăvârțire că în trecutul vostru au existat persoane hrăpărețe, exploatatoare și dușmănoase.
 
Destui dintre voi vor spune că asemenea promisiuni și asigurări nu au nicio bază, sunt doar vorbe goale. Acestora le-am aminti că tot ceea ce există în univers și în cosmos este creat din energie și că această energie este infinită. Dacă fiecare dintre voi va avea capacitatea și dotarea necesară pentru a transforma această energie care umple universurile în tot ceea ce-și dorește, atunci, unde se va mai găsi dificultatea?
 
Nimeni nu-și va mai pune problema luptei pentru supraviețuire, mai ales că structura voastră umană, pe bază de cristal, va fi liberă de orice fel de boală iar durata vieții va putea fi nelimitată. Noi vă cerem să vă eliberați de teamă, de suspiciune, de orice fel de frică și să promovați încrederea că toate acestea vor apărea în viața voastră. Gândiți-vă cu iubire la viitorul vostru, la toate formene vieții care există în univers. Dragilor, voi vă aflați în perioada în care începeți să edificați o Nouă Lume, care va trăi în Epoca de Aur. 

Goldenlight: Wow OK! Asta e minunat să aud!
 
ConsiliulNoi înțelegem grja voastră de a vă achita facturile și de a vă plăti impozitele. Ceea ce vă putem spune noi este că realizarea multora dintre visurile voastre se va produce chiar până la sfîrșitul acestui an calendaristic. 
Cu toate greutățile care mai grevează asupra familiilor voastre, veți constata că situația va începe să se îmbunătățească, chiar dacă multe dintre popoarele Pământului se confruntă în prezent cu mari și aparent insurmontabile dificultăți. Nu va fi meritul guvernanților voștri actuali, ale căror zile, la conducerea statelor, le sunt numărate. Când procesul de redresare va deveni observabil, mulți dintre acești conducători corupți vor încerca să-și aroge meritele redresării nivelului de trai al populației. Din fericire, lumea va înțelege repede adevărul și va cere acestor guvernanți să plece. 

În ceea ce privește originile pământenilor, începe să vă fie din ce în ce mai clar, pentru tot mai mulți dintre voi, că voi sunteți semințe stelare ajunse deloc întâmplător pe această frumoasă, și plină de viitor, planetă. Voi proveniți din mai multe sisteme stelare.
 
Statele Unite sunt un amestec de culturi care se regăsesc pe multe meleaguri ale planetei voastre. Tot astfel, Pământul a fost populat cândva de ființe inteligente venite de pe Sirius, din Pleiade, de pe Arcturus, de pe Orion și din Andromeda.. Le-am enumerat doar pe cele mai importante dar au mai fost și altele. Când conștiința voastră va crește suficient (și nu mai este mult până atunci) vă veți aminti de originile voastre stelare. Cei care vă afalți în viața actuală pe Pământ, ați cunoscut la nivel de suflet din ce cauză ați făcut această alegere. 
Tranziția în care sunteți angrenați va fi încununarea eforturilor voastre îndelungate și năzuinței permanente, chiar dacă nu totdeauna la modul conștient, de a vă afla originile și de a vă vizita vechile familii de care v-ați despărțit cândva. Extinderea vieții pe alte meleaguri a fost un act de eroism, un act pentru care noi vă aducem laudele pe care le meritați. Voi ați contribuit într-o măsură importantă la extinderea cercului cunoașterii.
 
Revenind ”cu picioarele pe pământ” am vrea să vă spunem că sistemele voastre economice, sociale, de guvernare, de educație, de sănătate etc. vor suferi profunde modificări; mai degrabă am spune că vor fi aruncate la coș și înlocuite cu altele la baza cărora vor sta alte principii, alte legi, alte preferințe. 
În viitor se va da o foarte mare importanță artelor, deoarece ele sunt cele mai eficiente în creșterea nivelului de educație și de spiritualitate. Vor lua amploare: arta reprezentării holografice, deplasarea în astral, călătoriile înterplanetare, levitația, teleportarea, comunicarea telepatică etc., adică tot ceea ce ține de abilitățile și conștiința ființelor multidimensionale. De ex. teleportarea va deveni o banalitate a vieții voastre cotidiene.
 
Va dispărea cu desăvârșire noțiunea de război și apetitul unora de a subordona prin forță voința altora.
 Într-adevăr, vor fi resetate toate programele care aveau ca scop degradarea vieții sau a mediului înconjurător. Toate programele vor fi elaborate plecând de la interesul general și nu vor fi lipsite de ingredientele principale, IUBIREA și PACEA.
 

Tranziția la aceste noi forme de viață și de gândire nu va necesita foarte mult timp, după ce toți cei aflați pe Noul Pământ vor avea un nivel vibrațional compatibil măcar cu dimensiunea de tranziție în care vă aflați. Oricum, această trecere va dura mai puțin decât puteți voi accepta în acest moment.
 Mare importanță se va acorda gândirii colective deoarece aceasta asigură emulația necesară în procesul de evoluție a ființelor.

În plus, în acest proces accelerat de ridicare, planeta și pământenii vor beneficia de un sprijin activ și frățesc din partea civilizațiilor înaintate ale universului. Este lesne de înțeles că, în primul rând, veți fi ajutați de acele civilizații de unde ați plecat cândva. 
În context, este potrivit să spunem și noi că ”sângele apă nu se face”. 
Puteți, de asemenea, conta pe srijinul și asistența ființelor angelice, a Maeștrilor Înălțați și a multor altor entități care sunt pregătite să vă accelereze evoluția la nivelul dorințelor voastre. Este de înțeles că nu vă veți putea prezenta în fața civilizațiilor înaintate ale universului, decât după ce veți avea un nivel de spiritualitate comparabil cu al lor. Ar fi și imposibil să fie altfel, deoarece condiția primordială va fi gradul de compatibilitate.

Ca ființe aflate în afara sistemului, putem spune că, cel puțin până acum, nu sunt motive care să ne creeze îngrijorări, în ceea ce privește viteza cu care voi vă străduiți să recuperați decalajele. De altfel, marea curiozitate stârnită de particularitatea ascensiunii voastre se dovedește a vă fi fost benefică, dat fiind faptul că multe din civilizațiile universului s-au angrenat în acțiuni pe care voi le-ați acceptat, în vederea realizării cât mai bune a prevederilor Programului Divin. Experiența care va fi acumulată la acest tip de ascensionare a sistemului vostru planetar, va servi ca ghid multor altor civilizații ale universului care așteaptă să demareze procese similare. 
 Reușita voastră va crea un efect de domino în rândul acestor civilizații aspirante la accesul în dimensiuni superioare. Suntem siguri că veți deveni o civilizație importantă în grupul civilizațiilor avansate, dat fiind faptul că ați acumulat multă și valoroasă experiență de-a lungul vieților consumate în dimensiuni inferioare.
 Dragilor, la scară universală, civilizația voastră trece acum de la stadiul copilăriei la cel a maturității depline. Suntem siguri că veți trece cu brio acest examen dificil deși, uneori, epuizant. 
 Noi, Consilui Angelic și Consiliul Pleiadian, vă urăm de pe acum, BUN VENIT ! ca membri cu drepturi depline și egale în rândul civilizațiilor acestui univers.
Vă asigurăm de dragostea noastră frățească și vă încurajăm ca, în continuare, să năzuiți pentru devenirea voastră. Namaste! 

SURSA: thegoldenlightchannel.com
 

 (C.M.)