sâmbătă, 10 august 2013

Îngerul misterios care a salvat viaţa unei fete după un oribil accident şi a dispărut


Viaţa unei tinere din Missouri a fost salvată de intervenţia unui "înger", care a apărut atunci când totul părea pierdut. Este ceea ce sunt dispuşi să susţină mai mulţi martori oculari, citaţi de presa americană. 


Viaţa unei tinere din Missouri a fost salvată de intervenţia unui "înger", care a apărut atunci când totul părea pierdut
Viaţa unei tinere din Missouri a fost salvată de intervenţia unui "înger", care a apărut atunci când totul părea pierdut

Intervenţia neaşteptată a unui preot, apărut de nicăieri la locul unui accident, a salvat viaţa unei tinere. Este preotul un înger? Este ceea ce cred unii martori oculari, notează KHQA-TV.

Katie Lentz, în vârstă de 19 ani, se afla blocată între fiarele contorsionate ale maşinii sale după un groaznic accident, iar pompierii munciseră timp de aproape o oră să o scoată. În zadar.

De nicăieri, un preot catolic a apărut la faţa locului, a început să se roage şi a adus, spun martorii, inclusiv pompierii, o stare de calm. "Ştiam dintr-o dată că uneltele noastre vor merge şi căm reuşi să o scoatem pe fată din maşină", a mărturisit un pompier. 

Şi chiar aşa s-a întâmplat. Tânăra, care se simţea tot mai rău, a fost scoasă în cele din urmă şi dusă la spital. 

Când toată lumea s-a întors spre preot să îi mulţumească, martorii au observat că acesta dispăruse pur şi simplu. Ţinând cont că şoseaua fusese blocată de poliţişti pe o distanţă de aproape un kilometru, este greu de explicat unde a dispărut.

Unii martori oculari sunt acum cinvinşi că intervenţia a fost una divină, preotul fiind de fapt un înger trimis să o salveze pe tânăra implicată în accident.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu