sâmbătă, 29 octombrie 2011

Ilie Serbanescu: “Romania a fost pusa sa se împrumute la FMI”. A FOST O SCHEMA FINANCIARA. Cine va plati de fapt bancilor datoria Greciei?

Iata ce aflam din articolul Ilie Șerbănescu: “România a fost pusă să se împrumute la FMI”:
“România a fost pusă să se împrumute la FMI ca să ajute băncile străine din România. Şi când am spus de trei ani acest lucru, „mda…, mda…”, nu vrea nimeni să recunoască acest lucru”, a declarat analistul economic Ilie Șerbănescu.
“Noi am spus să fim mulţumiţi că nu am fost puşi încă, repet, accentuez asupra acestui cuvânt, încă, nu am fost puşi încă să subvenţionăm noi băncile”, a mai spus Șerbănescu.
“În nebuneala asta e singura soluţie să te strângi, să nu mai apelezi la bănci, care şi aşa nu o să-ţi dea”, a mai declarat fostul ministru.
Comentariu saccsiv:
   Am urmarit o parte a acelei emisiuni de la Antena 3, La ordinea zilei, in care Dana Grecu impreuna cu invitatii sai se chinuiau sa analizeze hotararea stergerii unei parti a datoriei Greciei. Se chinuiau nu deoarece nu le mergea mintea la ora aia, ci pentru ca declaratiile oficiale nu erau deloc clare. Adica bancile au renuntat la recuperarea unor bani sau de fapt toti cetatenii UE vor plati datoria neplatita de greci?
Ilie Serbanescu a amintit de manevra FMI, la care o contributie decisiva a avut presedintele tradator de neam si tara. Sa ne amintim:
   “Discutam de circa 20 de miliarde de euro, dar cea mai mare parte, aproape 13 miliarde, se duce in transe, prima de 5 miliarde de euro, in rezerva BNR, si nu in consum. Avem 26-27 miliarde in rezerva, limita obligatorie pe care Romania trebuie sa o aiba ca rezerva in BNR, din acesti bani 12 miliarde sunt ai bancilor comerciale, deci banii nostri sunt doar jumatate, or de banii bancilor comerciale avem nevoie pentru economie. Si atunci BNR trebuie sa-si completeze rezerva din surse de la Fond pentru ca, pe masura ce este necesar, sa diminueze rezervele. Filosofia a fost sa se angajeze un credit de la UE pentru bugetul de stat, lasand agentilor economici lichiditatile de pe piata”, explica Basescu in 2009.
Adica o suma egala cu cea care intra de la FMI, iesea catre bancile comerciale ce sunt doar sucursale ale unor giganti din vest. Care giganti isi dadeau cuvantul lor de bancheri-camatari ca nu-i vor scoate din tara ci ii vor baga in economia interna …
Cititi va rog si:
Cum se leaga lucrurile: conditiile aderarii Romaniei la UE, refuzul guvernarii de a pregati un plan anti-criza, motivele reale ale acordului de imprumut cu FMI si iminentele masive miscari de strada
Dar bancile si-au luat banii, iar poporul va trebui sa plateasca banii luati de la FMI, plus dobanda. In plus, Fondul Monetar International a devenit un soi de guvernant sef al Romaniei, dictand ce, cum si cand trebuie Boc sa adopte cate o masura, precum ultima:
FMI ne obliga sa vindem tot si sa avem pret european la energie si gaze. Sa nu uitam niciodata ca Basescu ne-a adus Fondul Monetar International pe cap
Cam asa o schema sustinea Ilie Serbanescu ca se va aplica si in cazul “renuntarii” la plata unei parti din datoria Greciei, iar cei care vor plati majoritatea pagubei vor fi tot tari bananiere precum Romania.

Tehnologii de calatorie interdimensionala


Tehnologii de calatorie interdimensionalaEvolutia umanitatii ce a cuprins mai multe sisteme stelare (Lyra/Vega, Pleiade, Sistemul Solar..) nu a fost deloc una cuminte, in sensul in care il dam noi acestui cuvant. Cei care au creat forma umana si-au dorit sa evoluam intr-un mod linistit si armonios, sa castigam experienta in calitate de Creatori in dimensiunile mai dense, urmand sa urcam pe scara evolutiva cu experienta acumulata si sa co-cream impreuna cu Dumnezeu noi universuri si galaxii..

Lucrurile insa nu au evoluat in acest mod, liberul arbitru generand o tesatura extrem de complexa de interactiuni intre diverse rase si forme ale spiritelor intrupate, avand ca efect multa suferinta si traume dar si salturi evolutive semnificative pentru cei care au reusit sa isi pastreze conexiunea Divina. Exista unele articole deosebite despre Fondatori (grupul care a proiectat rasa umana) in revista Cosmos, pe care v-o recomand in cazul in care nu o cititi deja. Sferele de Lumina fac parte din acel grup de Fondatori care nu a coborat niciodata sub nivelul 7D, evoluand la cel mai inalt nivel de constiinta , sa il numim 12 D, unde co-creaza cu Dumnezeu noi lumi pentru evolutia si explorarea sufletelor.
Ele vin periodic in proximitatea Pamantului, in momentele deosebite, pentru a ajuta umanitatea sa se trezeasca spiritual si sa se elibereze de iluziile lumilor dense.
Ca si civilizatie, cuibul umanitatii se afla la marginea prapastiei. El se destrama rapid pentru a ne lasa sa zburam cu propriile aripi. Cei care nu sunt gata acum, vor plana in alte sisteme de vibratie mai mica decat cea spre care evolueaza planeta noastra, pentru a isi continua evolutia. Acest proces nu va fi nici el unul cuminte si lin, consecinta directa a istoriei zbuciumate a umanitatii. Sunt acele grupuri de pe planeta impreuna cu aliatii nevazuti din spatiu care vor incerca sa deturneze cat mai multi oameni si sa pastreze controlul.
Chiar daca le este scris sa nu reuseasca, inca mai pot provoca multe neajunsuri. Mai sunt si cei benevolenti care se cred Mesia umanitatii, dar nu au un nivel evolutiv suficient de mare ca sa inteleaga ceea ce se intampla aici. Si acestia pot crea mari probleme. Nimeni nu trebuie sa se lase ademenit si hipnotizat de tehnologiile cu care unii vor dori sa ne farmece. Conteaza ceea ce au in suflet..
Ar fi nedrept sa nu mentionez aici acele Civilizatii ET Luminoase care ne ajuta de pe un nivel de mare intelepciune si carora le datoram multumiri si gratitudine pentru faptul ca nu traim acum cataclisme precum scufundari de continente sau alte cataclisme de nivel planetar..
Cand toate acestea vor trece, aceste civilizatii luminoase ne vor ajuta sa vindecam si sa curatam pamantul de reziduurile vechii lumi. Daca nu ar fi ei, ar fi trebuit sa treaca mii de ani pentru a realiza purificarea.
In contextul de mai sus, este util sa incepem sa cunoastem la nivel cat mai cuprinzator tehnologii extraterestre, pentru a nu ne lasa hipnotizati de cei care ar incerca sa le foloseasca intr-un sens mai putin benefic (se va incerca acest lucru cu noii lideri spirituali) sau pentru a fi pregatiti pentru cei care vin la noi pentru un scop benefic. Voi prezenta in continuare un material despre tehnologii folosite in calatoriile interdimensionale: Proiectia Holografica si Decalajul de Faza.
Proiectia Holografica
Proiectia Holografica este o tehnologie folosita de grupurile aflate in planurile dimensionale intermediare (4,5 si partial 6D) pentru a calatori. Cei din dimensiunile mai inalte nu mai au nevoie de asa ceva. Precum toate dispozitivele cuantice, dispozitivele ce genereaza proiectia holografica in spatiu si timp sunt o combinatie de constiinta si o parte materiala. In cadrul unei astfel de proiectii, se proiecteaza mai mult decat o imagine. In realitate este vorba despre un camp energetic ce contine elemente ale constiintei entitatii proiectate. Cu asistenta dispozitivului de proiectie, entitatea proiecteaza o parte din constiinta sa in lumea pe care doreste sa o viziteze.
Proiectia holografica are elemente comune cu teleportarea si bilocatia, dar nu implica un transfer complet al particulelor atomice si subatomice. Se transfera numai tiparul de baza al structurii atomice a sufletului respectiv. Exista deja pe planeta tehnologia de proiectie holografica a unei imagini video a unui corp fizic insotita de semnal audio. Proiectia holografica de care vorbim aici duce tehnologia noastra la un nivel mai inalt si transmite de asemenea si tiparul energetic de baza al sufletului.
Daca avem o experienta in care o entitate se proiecteaza holografic langa noi, ni se va parea ca acea fiinta este in incaperea in care ne aflam. Datorita transferului atomic energetic partial, vom putea vedea foarte clar aspecte ale acelei fiinte. Vom simti chiar si o parte din energia vitala si forta fiintei proiectate. Daca nu avem o constienta extinsa aspura a ceea ce se intampla, ni se va parea ca entitatea respectiva este langa noi in totalitatea ei.
Multe rase ET nu stapanesc inca teleportarea si bilocatia. De aceea, ele folosesc proiectia holografica pentru a ajunge in taramuri pe care altfel le-ar fi dificil sa le viziteze. Se mai foloseste aceasta tehnologie in situatia in care lumile vizitate pot prezenta pericole pentru corpul fizic al entitatii vizitatoare. Prin mijloace ale constiintei combinate cu tehnologia, vizitatorii proiectati au parte de un fel de vizita virtuala a taramurilor de care sunt interesati. Deoarece o parte a sufletului lor se afla in lumile vizitate, vizitatorii pot simti fizic multe din senzatiile pe care le-ar simti daca ar fi prezenti in totalitate acolo.
In cele mai multe cazuri, sufletele proiectate partial isi pot recupera rapid tiparul energetic proiectat daca apar pericole iminente pe planeta vizitata. De obicei se mai foloseste si un dispozitiv cu tehnologie cu decalaj de faza (topicul urmator) pentru a face fiinta proiectata invizibila fata de alte suflete native lumii vizitate care ar putea-o percepe.
Civilizatiile ZETA si Draco folosesc tehnologia proiectiei holografice atunci cand ne viziteaza. Draco nu pot suporta pe durate lungi atmosfera Pamantului astfel incat folosesc acest mijloc cand doresc sa comunice.
Cum putem deosebi o prezenta fizica de una proiectata holografic:
1. la o fiinta proiectata holografic se poate simti un anumit nivel de deconectare fata de momentul prezent, ca si cum nu ar fi in totalitate acolo
2. fiintele proiectate holografic stralucesc mai mult decat lumina reflectata in mod normal de un corp fizic Este posibil sa observam chiar si fluctuatii (palpairi).
3. Zgomotele pe care le fac cand pasesc nu sunt cele normale, ale unui corp fizic.
4. Modul in care o fiinta holohrafica apuca obiectele nu este unul uzual. Seamana un pic cu simularile pe calculator ale miscarilor unor animale stravechi.
5. raspunsul unei fiinte proiectate holografic la emotiile umane este in general neobisnuit (multe dintre ele nu inteleg corpul emotional uman)
Decalajul de faza (invizibilitatea)
Desi perceptia stiintifica este concentrata in general pe spectrul infrarosu si ultraviolet cand trateaza invizibilitatea, exista modalitati prin care entitatile pot deveni invizibile chiar daca au un nivel vibratoriu in spectrul luminii vizibile.Tiparele geometrice de lumina emise de catre fiinte si obiecte pot fi modificate astfel incat sa nu mai fie perceptibile de retina ochiului fizic. Se pot altera tiparele de lumina in asa mod incat sa nu mai fie detectate fiintele si obiectele nici cu ajutorul instrumentelor si al radarelor. Vom numi aceastaa tehnologie invizibilitate prin decalaj de faza (phase shifting). Vorbim asadar de un decalaj de faza perceptuala.
Oamenii nostri de stiinta lucreaza la astfel de tehnologii de invizibilitate de ceva vreme. Am auzit multi dintre noi despre Experimentul Philadelphia si mai exista si alte proiecte top secret.
Civilizatia Zeta Reticuli si alte civilizatii ET ce vibreaza in mod normal in zona 3D/4D (sunt vizibili ochilor nostri) folosesc tehnologia de invizibilitate prin decalaj de faza in mod frecvent, astfel incat numai o mica parte din navele lor au putut fi zarite sau detectate prin radar.
Este posibil pentru oameni sa isi extinda perceptiile vizuale astfel incat sa detecteze obiecte si fiinte care sunt in decalaj de faza (invizibile fizic). Corpurile noastre astral, eteric si cauzal pot percepe astfel de fiinte si obiecte care sunt invizibile corpurilor noastre fizic, emotional si mental.
Inainte de a incerca asa ceva este obligatoriu sa fie invocata protectia Divina prin mijloacele familiare fiecaruia. Aceasta deoarece, cei ce folosesc tehnologia decalajului de faza au in general o vibratie mai densa.
Pe masura ce vibratiile noastre se ridica in contextul ascensiunii fizice, ochii si creierul se modifica si ele astfel incat vom putea percepe fara probleme zonele frecventelor infrarosu si ultraviolet. Exista de asemenea mijloace de a percepe fiinte si obiecte invizibile prin decalaj de faza. Aceasta se poate realiza cu cel de al 3-lea ochi (la distanta) sau privind defocalizat (local), cu atentie insa la ceea ce se petrece in zona vederii periferice. Se pot sesiza lumin neobisnuite, distorsiuni spatiale sau bule de lumina, miscari rapide..
Incheiere
Sper ca sinteza de mai sus sa ajute la o constienta si perceptie extinsa asupra contactului cu alte civilizatii. Avertismentul pe care il primi este ca in aceste vremuri exista multe grupuri care vor incerca diverse lucruri. Este bine sa cunoastem modalitatile lor de a calatori si contacta oamenii si sa trecem de fascinatia tehnologiei pentru a privi direct in inima lor. Acolo vom vedea in ce masura entitatile vizitatoare sunt cu adevarat benefice sau urmaresc alte scopuri.”
Sursa: MISTERELE LUMII

Recensamantul din Romania este ILEGAL si trebuie oprit! Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal NU PERMITE colectarea datelor personale privind RECENSĂMÂNTUL

Citez:Articolul zilei (28.10.2011): Recensamantul din Romania este ILEGAL si trebuie oprit!

INS nu a cerut voie sa stranga o buna parte dintre datele din formular.


Va supunem atentiei un articol foarte interesant aparut pe riscograma.ro ce trateaza recensamantul dintr-o perspectiva legala ascunsa ochilor publicului. Metodologia oculta a acestui recensamant este dezvaluita si trebuie sa retineti, ca diversiunea cu CNP-ul este facuta sa distraga atentia de la esential.
Esentialul este ca datele dvs. obtinute in mod ilegal, pleaca in afara tarii si vor fi folosite de puteri straine, dar si de companii multinationale straine. Iata și raspunsul la intrebarea “de ce este inchisa Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal exact in perioada recensamantului, cu o zi decalaj”. Asta pare sa fi fost singura soluție de “compromis” pentru ca instituția sa nu opreasca recensamantul cu totul, la sesizarile cetațenilor.
Conform Legii 677/2001, fiecare operator care lucreaza cu date personale trebuie sa iși notifice activitatea ANSPDCP printr-un formular in care bifeaza fiecare tip de informație colectata.
Notificarea INS a fost depusa in 12 ianuarie 2007, la scurt timp dupa inființarea ANSPDCP, și are numarul de inregistrare 15.
Poate fi gasita pe site-ul instituției sau, in caz ca și site-ul iși intrerupe operațiunile cu publicul, aici!
Ei bine, doar o parte dintre activitați sunt bifate. Dintre cele prezente și pe formularul de recensamant, iata ce are voie INS sa ceara:
numele și prenumele, inclusiv ale membrilor de familie
- sexul
- data și locul nașterii
- cetațenia
- date din actele de stare civila
- adresa
- profesia
- formarea profesionala, diplome, studii
- originea etnica*
- s-au gandit chiar și la CNP*
Iata, insa, ce nu nu are voie INS sa ceara:
- semnatura
- locul de munca
- situația familiala
- date privind bunurile deținute
- convingerile religioase*
- date privind starea de sanatate*
(*date considerate “cu caracter special”)
INS nu a bifat nici o categorie de destinatari și nici garanțiile care insoțesc dezvaluirea datelor catre terți. De asemenea, INS nu a specificat ca va distruge datele sau ca le va transfera.
Legea mai cere și ca fiecare dintre persoanele imputernicite de INS pentru a colecta date sa fie inregistrata la ANSPDCP. In caz contrar, nu au voie sa intrebe nimic.
Se pare ca Emil Boc a irosit prea repede superlativele cand a spus despre balbaiala cu CNP ca ar fi “forma suprema a incompetentei”.
Cititi va rog si:
Sursa: BLOG CREȘTIN ORTODOX

Vatican: Putem vorbi despre “frati extraterestri”, ca parte a creatiei lui Dumnezeu

Jose Gabriel Funes, astronomul sef al Vaticanului si consilierul stiintific al Papei Benedict al XVI-lea, a declarat ca pot exista extraterestrii si acestia sunt o parte a creatiei lui Dumnezeu.

Funes spune ca nu exista niciun conflict intre credinta in Dumnezeu si posibilitatea ca alte civilizatii extraterestre sa fie mai evaluate decat oamenii, informeaza Daily Galaxy.”In opinia mea, aceasta posibilitate exista. Nu putem exclude ca viata s-ar fi putut dezvolta in alta parte. Numarul mare de galaxii, cu propriile lor planete, face posibil acest lucru”, a spus reverendul Funes, directorul Observatorului Vaticanului si consilierul stiintific al Papei Benedict al XVI-lea, intr-un interviu acordat ziarului Vaticanului, ‘L’Osservatore Romano’.Intrebat daca a facut referire la fiinte similare oamenilor sau chiar mai evaluate, el a declarat: “Desigur, intr-un Univers atat de mare nu poti exclude aceasta ipoteza. Asa cum exista o multitudine de creaturi pe Pamant, pot exista alte fiinte, chiar inteligente, create de Dumnezeu.
Acest lucru nu este in contrast cu credinta noastra, deoarece nu putem pune limite pe libertatea de creatie a lui Dumnezeu. De ce nu putem vorbi despre un ‘frate extraterestru’? Ar fi o parte a creatiei”, a spus Funes.
Comentariul lui Funes este un pas urias, departe de recordul istoric, care a inclus Inchizitia, care l-a condamnat pe Galileo Galilei in secolul al XVII-lea, pentru ca sustinea ca Pamantul se invarte in jurul Soarelui. Biserica romano-catolica nu l-a reabilitat pe Galilei decat in anul 1992.
Giordano Bruno este un alt caz, citat si astazi. Pe 17 februarie 1600, el a fost ars pe rug, dupa opt ani de detentie si tortura. La data de 18 februarie 2000, cardinalul Angelo Sodano, subsecretar de stat al Vaticanului, si-a exprimat “regretul profund” al Bisericii Catolice, cu privire la pedeapsa cu moartea a lui Giordano Bruno.
“Dumnezeu este creatorul. Ca astronom, voi continua sa cred ca Dumnezeu este creatorul Universului si ca noi nu suntem produsul a ceva intamplator, ci copiii unui tata bun, care a avut in minte un proiect de iubire pentru noi toti”, a declarat Funes. Sursa : ziare.com

Sursa: MISTERELE LUMII

Continentul Mu sau Lemuria



Lemuria si Mu sunt sunt numele date unui continent ce se crede ca a existat undeva in sudul Pacificului sau in Oceanul Indian. Continentul antic a fost aparent casa unei civilizatii avansate, poate chiar rasa mama a omenirii, care s-a scufundat in ocean cu mii de ani in urma, ca rezultat a unui cataclism geologic. Miile de insule stancoase imprastiate in Oceanul Pacific, inclusiv Insula Pastelui, Tahiti, Hawaii si Samoa, se crede ca sunt ramasitele a ceea ce a fost o data marele continent.
Teoria continentului pierdut a fost ridicata de catre multi cercetatori, cel mai des in secolul XIX, pentru a explica distributia neobosnuita a animalelor si plantelor in jurul Oceanului Indian si Pacific. La sfarsitul secolului XIX, Doamna Blavatsky a emis teoria ca Lemuria este un continent pierdut, o patrie spirituala si a influentat o serie de ocultisti si mistici, incluzand profetul Edgar Cayce, cunoscut vindecator american. Popularizarea Lemuriei/Mu ca un loc pur fizic a inceput in secolul XX cu ofiterul armatei britanice, James Churchward si inca are multi adepti in ziua de azi.
Continentul Mu
Ideea unui continent pierdut, cunoscut sub numele de “Mu” in Oceanul Pacific este destul de recenta si nu este mentionata in mitologii antice, asa cum unii scriitori au sugerat. Numele de “Mu” a fost dat de catre arheologul amator Augustus le Plongein (1826 -1908), cel care a fost primul care a fotografiat ruinele sitului arheologic de la Chichen Itza, din peninsula Yucatan, din Mexic. Credibilitatea lui Plongeon a fost grav compromisa atunci cand a incercat sa faca o traducere a unei cunoscute carti mayase, cunoscuta sub numele de “Troana Codex” ( sau “Codexul Madrid”).
In cartea sa, “Mistere sacre printre mayasi si quiches” (1886) si “Regina Moo si Sfinxul egiptean” (1896), Plongeon a interpretat o parte a textului din Troana Codex ca dezvaluind ca mayasii din peninsula Yucatan erau stramosii egiptenilor si a multor altor civilizatii. El mai credea ca un continent vechi, numit Mu, a fost distrus de catre o eruptie vulcanica, iar supravietuitorii cataclismului au fondat civilizatia Maya. Plongeon echivaleaza Mu cu Atlantida si afirma ca “Regina Moo” era originara din Atlantida, ca a calatorit pana in Egipt unde a devenit faimoasa sub numele de Isis si a fondat civilizatia egipteana. Interpretarea cartii mayase de catre Plageon este considerata de catre expertii in arheologia si istoria mayasa ca fiind complet gresita, mai ales ca ceea ce el interpreteaza a fi hieroglife s-au dovedit a fi desene ornamentale.
Lemuria
Lemuria, numele alternativ al continentului pierdut, isi are originea in secolul al XIX-lea. Ernst Heinrich Haeckel (1834 – 1919), un naturalist german si suporter al lui Darwin, a emis teoria ca podul de pamant din Oceanul Indian, ce separa Insula Madagascar de India, ar putea explica distributia larga a lemurilor, mamifere mici, primitive, ce locuiesc in copacii din Africa, Madagascar, India si Arhipeleagul Indian de Est. Ceea ce este mai ciudat, este faptul ca Haeckel a sugerat ca lemurii suntu stramosii rasei umane si ca acest pod de pamant este probabil “leaganul rasei umane”.
Alti oameni de stiinta cunoscuti, precum evolutionistul T.H. Huxley si naturalistul Alfred Russel Wallace, nu au nici un dubiu despre existenta imensului continent din Oceanul Pacific cu milioane de ani in urma, ce a fost distrus in urma unui cutremur. Valurile create de acest cutremur ar fi scufundat continentul sub ape, la fel cum se crede ca s-a intamplat si cu Atlantida.
Inainte de descoperirea drifturilor continentale, era normal pentru oamenii de stiinta sa explice distributia florei si faunei pe baza maselor de pamant scufundate. In 1864, zoologul englez, Philip Lutley Sclater (1829 – 1913) a denumit continentul ipotetic, Lemuria, in articolul sau, “Mamiferele din Madagascar”. In ziua de azi, zoologii si geologii explica distributia lemurilor si a altor plante din Oceanul Pacific si Indian, ca rezultat al ciocnirii placilor tectonice si a drifturilor continentale. Teoria placilor tectonice, afirma ca miscarea placilor de pe crusta Pamantului, din zona mantalei mai putin rigida, a cauzat drifturi continentale, activitati vulcanice si seismice si formarea muntilor. Conceptul de drift continental a fost prezentat prima oara de catre omul de stiinta german, Alfred Wegener, in 1912, dar teoria nu a fost acceptata de comunitate decat dupa 50 de ani. Potrivit teoriei placilor tectonice, posibilitatea existentei unui continent scufundat in Oceanul Pacific este inexistenta.
http://piatza.net/continentul-mu-sau-lemuria/
Sursa: MISTERELE LUMII

Coincidente si prostie agresiva

Acest articol apartine www.digerate.blogspot.com
Dupa discutii mai mult sau mai putin furtunoase pe tema recensamantului si oferirii unor date pe care statul le are deja (CNP, stare civila, fiscala, etc) s-a decis: bucurestenii n-au decat sa si le bage. Datele. Pe internet. Oarecum. Adica intri tu pe recensamantromania.ro si descarci niste terfeloage de “fitante”. Apoi le completezi si : le scanezi si le trimiti electronic; sau le trimiti prin posta; sau mergi personal la primaria de sector sa le depui. Preventiv, pentru cei ce adopta ultima solutie, e bine sa se pregateasca cu vreo luna de concediu. Nu se stie ce cozi vor prinde. Oricum opinia publica este scindata intre cei care au dat CNP-ul si cei care nu l-au dat, ca o expresie a disidentei. Lasati-ma sa rad. Cu alte cuvinte cei care nu si-au oferit datele (care oricum sunt redundante, pentru ca repet, statul le are deja!) au dat ocazia statului roman sa mai faca rost de niste bani. Dand amenzi. Dar se simt luptatori pentru dreptate. Mai sunt, desigur, si cei care s-au crezut geniali si au dat voit un CNP gresit. Pentru oferirea de date false ma tem ca sunt pasibili cel putin de amenzi. Altele… Problema nu e ca oferi statului CNP-ul, ci unui recenzor care nu stii ce va face cu el. Dar, repet, daca ai de ales intre amenda si ideologie, te consolezi cu faptul ca oricine poate gasi datele oricui din Romania. Exista baze de date ilegale de vanzare. N-ati primit niciodata oferte pe e-mail sa cumparati asa ceva? Eu primesc periodic, si cunosc cativa IT-isti care mi-au spus ca se pot gasi in 5 minute date despre oricine din tara: adresa, CNP, profesie, etc. Asa ca sa ne desteptam, e un abuz dar nu putem lupta impotriva lui pentru ca oricum e inutuil. E o cauza deja pierduta. Plus ca daca nimeni nu-si ofera nici un fel de date… n-o sa avem ocazia sa aflam nici cati someri avem de fapt in tara. Ce venit pe cap de locuitor. Ce datorii pe cap de locuitor, in urma imprumuturilor. Si nici in cati ani vom disparea ca tara. Pentru ca daca in 21 de ani am mai ramas intre granitele Romaniei vreo 15 milioane (parerea mea), in ritmul asta pana in 2050… s-ar putea sa nu mai existam. Sau nu in aceeasi componenta etnica. In fine, cu prostia romaneasca nu se poate nimeni lupta. Pentru ca nu e simpla prostie, ci prostie agresiva.
Ieri am aflat si ca senatorii Romaniei sunt compromisi cu totii. De la vladica la opinca. Si invers. Evaziunea se face intre vanzator si cumparator- oare s-o referi la brutaria de la piata? Vanzatoarea bate bon fiscal, eu nu-l iau niciodata!- si, bomboana de pe coliva, din ianuarie pana acum in fiecare luna din structurile statului au plecat minim 5.000 de angajati. Fara concedieri. Nu ziceti hop ca n-ati sarit. De acum incolo vor fi si concedieri. Desi ne amintim cu totii disponibilizarile masive numai din cadrul MAI. Dar pana acum nu au fost concedieri. Ca o parere proprie… rezulta ca aparatul de stat inca functioneaza. Nu au plecat suficient de multi oameni incat sa stingem lumina. Deci, sa concediem in continuare, pana vom ajunge in imposibilitate de functionare! Pensiile si salariile nu se indexeaza (asta daca nu cumva se vor taia- parerea mea) si PNTCD ar fi exact ceea ce ii lipseste Miscarii Populare pentru a atrage electoratul monarhist. Iar guvernul ar trebui sa-si asume raspunderea pe tot ceea ce nu poate trece prin parlament in procedura normala. Iar daca ma intrebati cine a zis toate astea… ganditi-va la Romania. Cine e prima persoana care va vine in minte? Voua si restului lumii? Exact.
UDMR incepe sa se gandeasca la oameni, fie ei si romani. Asa ca vor prezenta guvernului o propunere privind acordarea de sprijin celor pe care bancile ii evacueaza din case. Daca pana si UDMR a trecut de partea romanilor, indiferent de ce etnie sunt, e grav. Inseamna ca suntem iar intr-un moment istoric in care boierii romani nu se inteleg cine sa ne conduca. Atunci a fost adus Carol I, tare ma tem ca singura solutie pentru prezent ar fi sa votam UDMR-ul. Cu riscurile aferente- maghiarizarea. Dar ati vazut sa-si bata cineva joc de Ungaria, pe plan international? Am avea si noi sansa sa nu mai fim considerati infractori numai cand ne declinam, peste hotare, cetatenia.
Reforma in medicina continua. De pe lista analizelor si medicamentelor incluse in asigurarea medicala vor disparea multe produse. Nu se stie inca ce anume, dar presupun ca, in baza sumelor varsate la buget, vom avea doar dreptul sa intram pe poarta spitalului. Restul va fi contra cost. In Bucuresti si nu numai seropozitivii au fost lasati fara tratament. Acestia au dreptul la tratament gratuit, insa banii nu au plecat catre spitale. Asa ca batutii de soarta trebuie sa se mai chinuiasca nitel. Pana ies normal din sistem, probabil… Tot in zona medicala… un chirurg irakian ce colabora cu spitalul Malaxa din Bucuresti a fost prins in flagrant, incasand 1.500 de lei de la o ruda a unui pacient in vederea efectuarii unei operatii. Va dati seama ca de acum incolo, crescand riscul primirii spagii, vor creste preturile? Cu Dumnezeu inainte si sa speram ca vom fi sanatosi. Ca pe altcineva nu ne putem baza.
Zilele acestea am avut parte si de o premiera: prima avere confiscata pentru nu I s-a putut dovedi provenienta legala, la sesizarea ANI. Daca mai executa vreo 100 de indivizi… iese Romania din criza. Cum despre romanul obisnuit se poate spune orice, mai putin ca e bogat, aici nu-mi ramane decat sa-mi fac un bol de floricele si sa ma uit la executarile silite ca la cinematograf.
Si acum stiri externe. In Tunisia s-a lasat cu proteste. De data asta dupa alegeri. Alea democratice. Au castigat islamistii si populatia a fost atat de incantata incat a iesit in strada sa : sparga usile si geamurile sediilor partidului castigator si sa arda cauciucuri in mijlocul strazii. Au fost dispersati folosindu-se gaze lacrimogene. E clar, tunisienii incep deja sa beneficieze de tipul modern de democratie. Se pare ca nici lor nu le place.
Lituania a fost data in judecata la CEDO pe tema inchisorilor secrete ale CIA. Si cum printre numele tarilor vehiculate s-a numarat si cel al Romaniei, sa mai strangem putin cureaua. S-ar putea sa mai fim buni de plata in inca o speta. Daca nu cu inchisorile, mai gasim noi cativa romani ale caror drepturi au fost incalcate grav si pe care va trebui sa-i despagubim. Pentru ca asta sunt oranduirile moderne: institutiile il … bip pe om si poporul plateste. Toata lumea e fericita. Mai putin poporul, dar el e doar majoritar, deci nu conteaza.
Occupy Wall Street a primit donatii, in 5 saptamani, de 500.000 de dolari. E clar, americanii se ghideaza dupa fostul imn al Romaniei : “Unde-i unul nu-i putere, la nevoi si la durere. Unde-s doi puterea creste si dusmanul nu sporeste.” Deci si stramosii americanilor, la facerea lumii, au plecat tot din vatra dacica. Sau poate doar sunt mai destepti. Si se unesc pentru a reprezenta o forta. Ceea ce romanii nu inteleg neam. Fiecare e pe cont propriu, si cand nu reusesc sa isi impuna vointa… prefera sa se invinovateasca intre ei. O fi de la educatie? O fi de la prostie? Nu stiu. Insa de la ceva trebuie sa fie. Bingo! E de la cetatenie!
Tot in America protestatarii mai sus mentionati s-au gandit sa o puna de o greva generala, prima dupa 1946. Pe 2 noiembrie. Punem pariu ca mai cade cate ceva in zilele premergatoare? Telecomunicatiile, telefonia mobila, internetul, in special in anumite zone? Si 15 octombrie a fost precedat de niste probleme la telefonia mobila. Pentru care acum compania e data in judecata. Coincidente. Total intamplatoare, stiti ca sunt fan al coincidentelor!
Daca v-a placut acest articol nu uitati sa-l distribuiti mai departe. Multumesc.
Sursa: Digerate

440Hz, arma de control mental


440Hz, arma de control mentalSunetul şi muzica sunt constituite din vibraţii, cu cat mai multe vibratii pe secunda, cu atat mai mare e “inaltimea-ridicarea’. Unitatea pentru aceasta este Hertz, notat Hz.
432 Hz este “muzica” naturala în univers, spre deosebire de 440 Hz, care este opusul si pe care il gasim în muzica dîn zilele noastre, de exemplu, albume de muzică si fişierele mp3.
Vibratia, sunetele, sunt forma de organizare a Universului nostru. Stiinta numita Cimatica, arata ca -la trecerea sunetelor printr-un mediu (aer, lichide, pulbere solida, etc) provoaca asupra acelui mediu efecte in structurarea acestuia.
Imaginati-va ca o persoana incredibil de puternica si bogata, care in mod secret prospera de pe urma conflictelor, razboaielor, bolilor, afla ca anumite sunete (acele frecvente sonore care se divid la 2) creaza opozitia, discordia, conflictul, in timp ce sunetele ale caror vibratii se divid la 3, (care significa echilibru, reconciliere, politete, armonie..) produc simetrie, armonie vizuala, structuri placute ochiului.
Acum imaginati-va ca acea persoana poate sa impuna tonul standard al tuturor instrumentelor muzicale din lumea Westica! Imaginati-va ca astfel el va structura intreaga creatie muzicala bazata pe game care induc stari de dezacord, conflict! Pare de domeniul fantastic numai ca… in Septembrie 1939 a iesit la suprafata ca exact asta a facut Rockefeller, (Illuminati) cand manat de interese financiare, a dictat ca vibratia standard pentru sunetul La (A) de deasupra lui Do (C) mijlociu, este “fix ” 440Hz!
Aceasta vibratie nefireasca, desprinsa de tonurile si sunetele sacre, a dus la stare de razboi in subconstientul omului european! Diapazonul de acordare a instrumentelor muzicale, a fost fixat sa vibreze la 440Hz — vibratie para! — si in consecinta toate celelalte note au fost afectate similar! In ciuda aparentei de “muzica dulce”, o orchestra simfonica poate deveni cand toate instrumentele sunt acordate in baza “La “- 440Hz , o arma de control mental/emotional in masa, indiferent de piesa muzicala pe care o canta! Aceste vibratii influenteaza gandurile spre dizarmonie si conflict.
In ultima instanta, este controlat creierul, care conduce la starea de razboi! Intr-o lucrare intitulata “Musical Cult Control ” , Dr. Leonard Horowitz spune ca asemenea frecvente muzicale, pot conduce masele la agresiune, violenta, miscari sociale si in plan fizic la… boala!
Culmea e ca in acelasi timp, agentii acestei conspiratii recomanda “terapii” bazate pe chimicale, tranchilizanti si alte medicamente, pentru afectiuni pe care tot ei le-au provocat! Vibratiile au impact asupra noastra prin mediul cel mai raspandit de propagare: apa. Suntem 70% apa, iar vibratiile se transmit celulelor din corp, care la randul lor comunica intre ele starea de sanatate sau boala a organismului. Lumina si sunetul, stau la baza comunicarii intercelulare.
Astfel s-a procedat incepand cu 1910, cand fundatia Rockeffeler, a facut o donatie catre American Federation of Musicians, pentru a adopta standardizarea sunetului la 440Hz, fiind apoi adoptata si generalizata in toata cultura vest europeana!
Dr. Leonard Horowitz concluzioneaza: “Muzica afecteaza bioenergetic chimia corpului, metabolismul, psihicul, starea de imunitate,. Astfel corpul e indus sa vibreze catre o stare de conflict si dizarmonie, in loc de armonie si iubire.”
http://piatza.net/440hz-arma-de-control-mental/
Sursa: MISTERELE LUMII

28 OCTOMBRIE 2011 - Astazi se incheie Calendarul Mayas



“Astăzi este o zi de mare celebrare. Trăim vremurile pe care, multe vieţi de-a rândul, le-am tot aşteptat. La nivelul sufletului, omul a ştiut întotdeauna ca exista un Plan Divin, că facem parte dintr-o pictură măreaţă, o tapiserie lucrată de Marele Spirit, în care fiecare dintre noi are un rol, un scop, o misiune. Înţelepţii mayaşi au păstrat vie pentru noi cunoaşterea matricei Timpului Divin. Marele Ciclu de 16.4 miliarde de ani, lungul drum al conştiinţei spre Iluminare, se încheie astăzi. Corect este să spunem că astăzi este ziua care marchează un nou început, un nou ciclu al evoluţiei Pământului şi al locuitorilor săi, ziua în care se deschide un nou drum al Omului spre Epoca de Aur. Nu se sfârşeşte de fapt nimic, deşi tot ceea ce este vechi îşi încheie rostul.
Desigur, 28 oct este doar o dată în calendar. Dacă ne privim viaţa, observăm cu mare bucurie că nici-o profeţie legată de dezastre şi apocalipsă nu s-a împlinit. Totul pare să continue aşa cum a fost şi ieri… şi alaltăieri. Dacă însă privim dincolo de aparenţe, avem de ce celebra. Mama Pământ ne-a purtat, viaţă după viaţă, până in Acum.
Ziua de astăzi marchează un salt imens în conştiinţa omului. Este ca şi cum s-a deschis Drumul spre Omul nou, omul de lumină. A venit timpul ca Homo Sapiens să facă un salt spre Homo Luminous. Un nou tip de conştiinţă se naşte acum pe Pământ.
Dacă înţelegem ceea ce mayaşii ne transmit, o imensă bucurie ne va inunda sufletul. Astăzi se naşte UN NOU PĂMÂNT, O NOUĂ OMENIRE. Din perspectivă tridimensională această exprimare este o metaforă. Din perspectivă multidimensională este o realitate spirituală. Şi, ca orice realitate spirituală, nu se înfăptuieşte abrupt, nu se rezumă la o zi. Este un proces – mult mai scurt decât altele – dar totuşi este un proces. Astăzi este ziua în care CELEBRĂM startul, naşterea acestui nou proces, îl conştientizăm, ne bucurăm că îl trăim. S-a încheiat o epocă ca să se nască o alta, mult mai măreaţă decât ne putem imagina.
Mayaşii spun că ” noi suntem cei pe care îi aşteptam” … şi aşa şi este.
Lăsaţi inima să se bucure, lăsaţi Lumina să vă inunde, AZI E SĂRBĂTOAREA SUFLETULUI CARE A FĂCUT DRUM LUNG PÂNĂ ÎN ACUM!”
Elena Cocis

Sursa: Dincolo de limite – Beyond the limits

AUTOTROFII – Oameni care trăiesc fără mancare si fără apă

In lume exista peste 3000 de oameni care traiesc fara sa consume hrana solida, multi dintre ei si fara sa consume lichide. Sunt numiti “autotrofi”, o denumire data organismelor capabile sa transforme energia solara in hrana, prin fotosinteza. Numai ca specialistii nu pot explica mecanismul prin care autotrofii umani supravietuiesc.
Un articol publicat in Formula-as.ro.
Indianul Prahlad Jani are 83 de ani, dar nu a mai mancat si nu a mai baut nimic de la varsta de 8 ani, cand, spune el, a fost binecuvantat de Zeita Amba. Jani este numit Mataji – un adept al Zeitei Mama a Tuturor, Amba sau Durga, foarte populara in Gujarat, locul lui natal. Zeita este o aparatoare a razboinicilor, dar cea mai importanta functie a ei este de a aduce si de a mentine fertilitatea terenurilor agricole. Ea aduce ploaia binecuvantata care uda ogoarele, hranind pamantul. De aceea si Mataji Jani este convins ca pe el il hraneste Amba cu apa divina, tinandu-l in viata.
In 2010, Jani a fost supus unei atente supravegheri medicale, la Spitalul Sterlin din Ahmedabad. Timp de zece zile, o echipa formata din 30 de medici specialisti i-au monitorizat functiile vitale. Rezultatele i-au naucit, desi in India sunt multi yoghini care fac tot felul de demonstratii ce anuleaza legile fizicii, dar si pe cele fiziologice. Lui Prahlad Jani i s-a interzis sa faca baie, stiut fiind ca apa hidrateaza si prin piele. Oamenii normali pot trai fara apa doar trei, patru zile, dar cu urmari uneori foarte greu de ameliorat. Jani nu a avut nici o complicatie. In ciuda faptului ca nu consuma nici un mililitru de lichide, urina se forma in vezica, dar, cu totul inexplicabil pentru medicii care l-au asistat, era absorbita ulterior de peretii vezicii. Cat a durat experimentul, Jani nu a mancat, nu a baut si nici nu a avut necesitati fiziologice.
Insa functiile organelor interne nu s-au modificat in nici un fel si nu a manifestat nici o afectiune. Prahlad Jani este un om sfant, care traieste ca un pustnic, intr-o pestera, de la varsta de 8 ani, cand i s-a aratat Zeita Amba. El sustine ca este hranit cu apa divina printr-o gaura in bolta pesterii, si ca nu a simtit niciodata nevoia de a manca, de a urina sau defeca. Nu incearca sa explice in nici un fel conditia sa, lasandu-se total in grija zeitei protectoare, pe care o slujeste cu rugile sale si meditatii zilnice. Dr. G. Ilavazahagan, directorul Institutului Apararii Nationale din India, care a participat la examinarea lui Jani, nu intelege cum un om poate supravietui in intregime ca o planta. “Pare evident ca mai exista o sursa de energie care poate fi procesata de corpul uman, in afara caloriei, dar va dura pana o vom descoperi”.
“Fenomenul HRM”
Hira Ratan Manek, in varsta de 67 de ani, este tot din India. Este inginer si a renuntat la mancare in mod deliberat, in urma cu opt ani, vrand sa demonstreze ca organismul uman are mai mult de suferit prin consumul de mancare solida, decat prin nealimentare. Ratan se hraneste cu apa, sucuri si energie solara.
Invitat de specialistii NASA pentru un studiu, a trait doar cu apa si absorbtie de energie solara, pe toata durata supravegherii, timp de 130 de zile. Nestiind cum sa denumeasca procesul prin care supravietuia, specialistii NASA l-au numit “fenomenul HRM”, de la initialele subiectului.
Ratan a incetat sa consume hrana solida dupa un pelerinaj in Himalaia. “In fiecare dimineata, statea la soarele ce rasarea, cate o ora, fara sa clipeasca”, spune sotia sa, Vimla. “Acesta era meniul principal. Ocazional, mai consuma cate o cafea, ceai sau alte lichide”. Ratan crede ca aceasta metoda reda corpului abilitatea naturala de a trai, fara sa fie ingreunat de toxinele generate de hrana solida. “Si creierul se simte mai bine astfel hranit”, spune Ratan. “Este o metoda straveche, practicata de ascetii Hindu si Jina. Este chiar demonstrabila stiintific”.
Mic dejun cu soare
Ceea ce s-a si facut. In urma unor cercetari efectuate de “British Royal Medical Institution”, s-a constatat ca, intr-adevar, energia solara este ideala pentru viata. In prezent, se face o publicitate negativa Soarelui, din cauza exploziilor solare, care afecteaza tehnologia, in primul rand. Dar, din punct de vedere al vietuitoarelor, mult mai multe efecte negative sunt cauzate de lipsa expunerii la soare. Dimineata, la rasarit, soarele este o adevarata hrana energetica. “Consumand legumele care sunt dependente de energia solara, ca sa se dezvolte, oamenii traiesc, practic, dintr-o sursa indirecta de energie solara”, este de parere Ratan. “Noi ne hranim cu ceea ce a fost deja procesat de plante. Trebuie sa reinvatam sa absorbim energie solara din sursa directa”. Metoda lui Ratan de a “gati” energia solara e simpla: incepi prin a privi cateva secunde la soarele care rasare dimineata; treptat, se prelungeste sedinta pana la 30 de minute. Cand se ajunge la 15 minute de privit soarele diminetii, deja se diminueaza necesitatea de a manca. La 30 de minute, creierul dezvolta capacitatea de a stoca energia solara si de a o transforma in energia necesara activitatilor umane. O plimbare de 40 de minute, cu picioarele goale in soarele diminetii, incarca “bateriile” umane si inlatura orice afectiune psiho-somatica. Cel mai important, spun ascetii indieni, este faptul ca se formeaza in jurul trupului o coroana de energie, care alimenteaza organismul toata ziua. Cu cat aceasta coroana este mai puternica, riscul de imbolnavire scade, pana la a fi eliminat definitiv.
Neurofizicianul Sudhir Shah, care i-a monitorizat si pe Jani, si pe Ratan, in cursul unui experiment ce a implicat mai multi subiecti, desfasurat la Health Care International Multitherapy Institute, nu poate da o explicatie stiintifica fenomenului. “I-as spune, mai degraba, “adaptarea cronica” a unui organism la conditii vitrege impuse. Astfel, organismul isi reduce voluntar necesarul de energie, pentru a procesa reactiile chimice, fenomen ce intervine cam dupa a 16-a zi de post a ascetilor. Organismul slabeste dramatic, chiar si 40 de kilograme in 200 de zile, dar, in ciuda asteptarilor medicilor, nu se observa nici o dereglare a functiilor vitale. Dupa acest “hop”, organismul se adapteaza. Este posibil si sa se activeze acel lob temporal unde credem ca s-ar afla sediul celui de-al saselea simt, responsabil de proprietatile parapsihice. Celelalte parti ale creierului, inclusiv hipotalamusul, glanda pituitara si medulla oblongata, nu sufera nici o modificare”. Ratan, practicant jainist, este ferm convins ca procentul foarte mare de functii ale creierului inhibate la oamenii ce consuma hrana solida se activeaza cu hrana solara. Si ceea ce resimte imediat orice subiect care renunta la hrana solida este inclinatia spre sfere spirituale, uitand de grijile materiale.
Organismul uman este dotat ca si plantele
In conditii de experiment similare, la unii subiecti s-a constatat o scadere dramatica a nivelului de zahar in sange, pana la limita de risc letal maxim, dar ascetii nu prezentau nici un simptom. Ratan nu a mancat si a baut doar apa fiarta, in timpul zilei, pe durata experimentului, ce a durat 200 de zile, dar, in viata de zi cu zi, consuma noua tipuri de lichide, pe langa sedintele solare.
Un grup de calugari jainisti, care fac parte din Societatea Energiei Solare, s-au supus testarilor medicilor pentru a demonstra ca postul ascetic regleaza tensiunea, pulsul, sistemul urinar, sistemul digestiv, sistemul circulator, practic, toate functiile organismului si ale creierului in special. Medicii se straduiesc acum sa dezvolte o strategie de vindecare a anumitor boli prin post, o metoda practicata de animale, care cand se imbolnavesc renunta la mancare si reduc consumul de energie, dormitand tot timpul.
Un studiu de nutritie destul de recent arata ca vitamina B12, absolut necesara organismului uman, se regaseste doar in hrana de origine animala, deci vegetarienii n-ar putea sa supravietuiasca doar cu legume. Si totusi, in organismul autotrofilor se gaseste, inexplicabil, o cantitate suficienta de B12. Continuand cercetarile, s-a descoperit ca in intestinul uman exista o bacterie care genereaza componentele vitaminei B12. Un alt studiu a aratat ca intestinul uman este capabil sa produca o bacterie ce intra in compozitia aminoacizilor, deci omul este dotat cu o microflora capabila sa-l intretina, fara aport din afara. Pana la urma, mitologiile care vorbesc despre cei dintai oameni, ce nu consumau hrana solida, se vor dovedi a fi fost adevaruri demult uitate.
Dar nu numai indienii, practicanti ai unor culte diverse, pot deveni autotrofi. Doctorul Michael Werner, din Brunswick, specialist in chimia cancerului, traieste de patru ani doar cu hrana solara. Werner are 60 de ani, alearga in fiecare dimineata peste trei kilometri, apoi ia micul dejun cu sotia sa, Angelica. Ea mananca destul de consistent, el bea doar o cafea.
La serviciu, are un program incarcat, dar tot isi face timp si pentru o partida de tenis, sportul lui preferat. Dupa ce se intoarce acasa, cei trei copii, fiecare cu problemele lui, il tin ocupat. Viata lor pare absolut normala.
Foamea din minte
Adevarul este ca transformarile care se produc in primele 21 de zile par ingrijoratoare, mai ales slabirea dramatica si aspectul de “pruna uscata” al pielii. Dupa care organismul incepe sa proceseze noua dieta. Nu toti reusesc sa se adapteze. “Cei mai multi dintre cei care renunta o fac pentru ca nu reusesc sa-si scoata foamea din minte”, spune Werner. Ca specialist in reactii chimice, a observat ca organismul capata o rezistenta uluitoare si o putere de regenerare mult mai mare decat inainte, fapte dovedite de el prin analize si radiografii. Sistemul imunitar pare o reduta de necucerit. Doarme doar cinci ore pe noapte, suficient cat sa se odihneasca pe deplin. O alta functie care a suferit modificari considerabile este memoria, care acum pare un “stick” modern, cu o capacitate de stocare uriasa. Cand reporterii l-au intrebat daca dieta sa nu e cumva o forma de anorexie, dr. Werner a raspuns prompt: “Eu nu mananc, pentru ca imi iubesc corpul, nu pentru ca-l urasc! Si asta schimba toate reactiile din organism, fiind un catalizator”.
Dr. Werner nu lipseste de la mesele copioase date de prietenii de familie, desi nu simte nevoia sa consume nimic. Mintea lui nu mai are nici o relatie cu hrana solida. Corespondeaza cu vreo 30 de oameni care se supun voluntar aceluiasi regim. Foarte invocat este si numele lui Wiley Brooks, cel care in 1983 a infiintat, in America, “Institutul Celor ce se Hranesc cu Aer”. Din pacate, a fost surprins cand tocmai ingurgita o placinta de pui, dupa ce sustinuse in public ca nu consumase hrana solida de 19 ani! De atunci, multi dintre cei care traiesc cu aer sunt supusi unor teste de control. In 1999, o alta adepta renumita a dietei cu aer, australianca Ellen Greves, a picat testul medicilor, dupa numai patru zile de hrana solara. Sanatatea ei s-a deteriorat atat de sever, incat medicii au pus capat testarii. Dr. Werner a participat insa la doua experimente, de cate zece zile fiecare, si a reusit cu succes sa demonstreze ca prana este hrana ideala.
De ce exista foamete in Africa?!
Problema pe care o ridica acesti oameni nu este una usoara. Cum reusesc ei sa traiasca si sa fie sanatosi, cand in lume exista tari unde oamenii mor literalmente de foame, mai ales in Africa, unde, se spune, soarele este mai stralucitor?! Si pentru aceasta problema, dr. Werner are un raspuns, dar nu o explicatie: “Mor de foame, pentru ca sunt convinsi ca asta se intampla daca nu mananca. A trai cu energie solara este un concept pe care creierul, in primul rand, trebuie sa si-l insuseasca. Sunt convins ca metoda folosita de noi ar salva omenirea de la foamete, dar nu cred ca omenirea este gata sa treaca la acest mod de viata, care este foarte spiritual. Eu, personal, n-as indrazni sa sfatuiesc pe nimeni sa faca ceea ce fac eu”. Chiar si el, care si-a “calit” creierul, mai pofteste uneori la pizza si ciocolata. Si chiar vrea sa-si satisfaca pofta, dar imbucatura i se opreste in gat. “Mentalitatea omului guverneaza. E cel mai aprig razboi s-o invingi!”.
Alaptare pana la 7 ani, apoi… soare
Si in Rusia cea plina de cercetatori ai fenomenelor neobisnuite se gasesc autotrofi. Avand o tara greu de hranit, conducatorii au finantat multe studii de nutritie, insa doar filosofii au reusit sa se apropie de “fotosinteza” autotrofilor. Verdanski, de exemplu, era convins ca omul este o fiinta energetica si trebuie sa fie capabil sa se hraneasca doar cu energie din spatiul cosmic. In Rusia, exista un grup de autotrofi, care se intalnesc cu regularitate la Muzeul Konstantin Vasiliev din Moscova.Acestia cred ca au descoperit si solutia pentru copiii autotrofi. “Un copil trebuie alaptat pana la varsta de 7 ani, dupa care este perfect capabil sa devina autotrof”, spune Zinaida Baranova, din Krasnodar, cea mai renumita dintre acestia. “Mama, chiar daca nu consuma hrana solida, are suficient lapte pentru a hrani copilul pana la 7 ani”. Zinaida a lasat clar sa se inteleaga ca exista femei din grupul lor care au facut acest experiment. Zinaida s-a supus testarii sub supraveghere medicala. Cercetatorii de la Institutul Bauman au constatat ca varsta biologica a femeii pare a fi de 20 de ani, desi e trecuta de 65. Explicatia: ea nu consuma hrana solida de peste patru ani. “Organele ei parca s-au regenerat”, a constatat profesorul Spiridonov. Inainte de a renunta la mancare, avea chiar si o boala cronica, la stomac, plus diverse simptome specifice varstei. Acum nu mai are nimic. Nu i-a fost usor sa se adapteze la dieta cu aer. A suferit de epuizare, avea crampe si gura uscata. Starea de bine a inceput sa se instaleze dupa o luna.
Biologii sustin ca orice organism viu are nevoie de energie ca sa supravietuiasca. Plantele, prin fotosinteza, proceseaza energia solara. Mai sunt organisme care isi procura energia din anumite reactii chimice proprii, dar ambele procese necesita enzime sofisticate. Omul nu are asemenea enzime, deci ar trebui sa nu supravietuiasca fara mancare. Totusi, peste 3000 de oameni dovedesc contrariul!
sursa