luni, 11 iulie 2011

Trei sferturi dintre români vor dispărea în nici o sută de ani!

Astăzi, 11 iulie, este Ziua Internaţională a Populaţiei. Organizaţia Naţiunilor Unite, Uniunea Europeană şi alte structuri mondiale profilate pe demografie fac previziuni sumbre. Una dintre acestea se referă la faptul că trei sferturi din europeni vor dispărea în nici o sută de ani. Situaţia României este mai alarmantă decît oriunde în lume. Se spune că una dintre cauzele pentru care numărul oamenilor se împuţinează este lipsa hranei. O explicaţie cel puţin ciudată, în condiţiile în care resursele naturale ale ţării noastre, dacă ar fi bine gestionate, ar putea asigura mîncare pentru peste 100 de milioane de oameni, adică de 5 ori mai mulţi decît populaţia actuală a României.
Zimbabwe, condusă de mult-hulitul Robert Mugabe, altfel un erou al Continentului Negru, dispune de asemenea condiţii, inclusiv cîte două recolte pe an la unele culturi, încît ar putea hrăni întreaga Africă. Specialiştii înşişi recunosc faptul că Planeta noastră ar putea asigura cele necesare traiului pentru 35 de miliarde de oameni. În ceea ce priveşte România, estimările existente arată că una dintre cauzele principale ale scăderii populaţiei o constituie îmbătrînirea acesteia, în paralel cu diminuarea alarmantă a numărului de nou-născuţi. Sînt bine cunoscute măsurile care au condus spre o asemenea situaţie. Mamele sînt nevoite să opteze între un concediu de 2 ani pentru creşterea copilului, dar cu o indemnizaţie plafonată la 1.200 de lei, şi un concediu de un an, cu o indemnizaţie mai mare. O altă cauză a scăderii populaţiei pe teritoriul naţional o constituie plecarea masivă a românilor în străinătate – se vorbeşte de cca. 4 milioane de oameni -, în căutarea unui mijloc de supravieţuire. Ca număr de locuitori, România ocupă astăzi locul 7 în cadrul Uniunii Europene, după Germania, Franţa, Regatul Unit, Italia, Spania şi Polonia. În perioada următoare, această statistică se va modifica semnificativ în defavoarea României. Deosebit de îngrijorător este şi declinul demografic al Europei, specialiştii vorbind chiar de o adevărată „iarnă“ demografică. În următoarea sută de ani, majoritatea covîrşitoare a europenilor de la începutul Secolului XXII vor avea peste 60 de ani. Îmbătrînirea Europei pînă în 2050 va fi mai accelerată în Austria, Bulgaria, Cehia, Grecia, Italia, România şi Spania, unde vîrsta medie va fi de peste 55 de ani. „Cînd o societate îşi pierde voinţa de a se reproduce, îşi pierde vitalitatea“, declara un cunoscut specialist în domeniu, preşedintele Institutului pentru Cercetarea Populaţiei din SUA, Stephen W. Mosher. Acelaşi Mosher confirma: „La cinci secole după ce ciuma neagră a devastat Europa, populaţia aceluiaşi continent este decimată de o plagă albă… Multe naţiuni se află deja pe o spirală descendentă, a morţii, înregistrînd pierderi semnificative din populaţie în fiecare an. Ascultaţi cu atenţie şi veţi auzi geamătul înăbuşit al popoarelor ce se sting“.
Sînt multe alte lucruri care vorbesc despre o criză a depopulării, despre o scădere drastică a nivelului de viaţă în ultimul secol, despre exploatarea sălbatică a resurselor naturale şi distrugerea criminală a echilibrului ecologic, despre viziunea materialistă şi hedonistă a generaţiilor de după cel de-al II-lea război mondial, care nu mai pun nici un preţ pe întemeierea familiei, pe dorinţa de a avea copii, care devin, în mod paradoxal, duşmanul nr. 1 al societăţii – în fuga nebună după bani şi profit. La nivel planetar, populaţia va ajunge, de la 7 miliarde în 2010, la 5 miliarde, la începutul Secolului al XXII-lea. Să nu uităm faptul că ţările care conduc lumea au cheltuit aproximativ 100 de miliarde de dolari pentru reducerea fertilităţii în statele subdezvoltate, iar acest proces continuă în mod criminal şi în pofida celui mai elementar drept al omului, indiferent de culoare sau zonă geografică. E greu de crezut că, de Ziua Internaţională a Populaţiei, vom afla măcar cîteva soluţii pentru salvarea omenirii de la distrugere şi autodistrugere. Singura certitudine este continuarea războaielor pentru cucerirea supremaţiei mondiale şi acapararea a noi pieţe de desfacere…
Sursa: Surse.org Un Proiect Open Source

Practica Ghizilor spirituali nemuritori de prelungire a vieții

de Iulia Bontaş
Spiritul Suprem ATMAN este etern sau, altfel spus, nemuritor. Egoul, personalitatea efemeră, limitată a fiinţei umane este temporară și parțială, fiind supusă devenirii. Trupul fiinţei umane poate fi un templu al Spiritului real, divin sau doar o reşedinţă tranzitorie a egoului, al falsului nostru eu.

El poate împrumuta calităţile eterne și nemuritoare ale spiritului sau, dimpotrivă, poate să trăiască în timpul limitat al egoului. Alegerea ne aparţine întotdeauna.
Totalitatea gândurilor, intenţiilor şi acţiunilor noastre este ceea ce ne definește nu doar destinul, dar şi modul în care alegem să se desfăşoare curgerea temporală a vieţii noastre. Şi, dincolo de derularea obiectivă a evenimentelor vieţii, cu toţii ne-am confruntat cu siguranţă nu doar o dată cu percepţii subiective asupra curgerii timpului, ce au pus uneori sub semnul întrebării orice încercare de definire absolută a noţiunii de timp.
Înţelepciunea supremă a Ghizilor spirituali ce au atins atât desăvârşirea spirituală, cât şi nemurirea fizică, corporală, ajungând astfel să trăiască perioade de timp foarte îndelungate şi să părăsească această lume la voinţă, ca urmare a unor necesităţi de ordin mult mai înalt decât simpla îmbătrânire a trupului, a revelat, printre altele, şi anumite modalităţi simple de prelungire a vieţii sau chiar de reîntinerire, ce pot fi cu uşurinţă aplicate de fiinţele umane care, prin graţia lui Dumnezeu, au avut şansa primirii unor astfel de iniţieri.
O astfel de tehnică ce aparţine tradiţiei spirituale a Ghizilor spirituali nemuritori este şi cea pe care o prezentăm în continuare. Ea favorizează prelungirea duratei vieţii, generând simultan un proces de reîntinerire.
Cu siguranţă că unii dintre cititorii noştri sunt deja familiarizaţi cu modalitatea de revelare a Sinelui Divin Atman folosind tehnica de focalizare asupra cadranului unui ceas, în care se urmărește detaşat procesul de rotaţie al limbilor ceasului, păstrându-se priza de conştiinţă asupra momentului prezent şi a stării simple de fiinţare descrise sintetic prin acel binecunoscut „eu sunt…“.
Deloc întâmplător, tehnica pe care o prezentăm în continuare recurge ca modalitate de sprijin tot la cadranul unui ceas, însă de data aceasta se va urmări o inversare a procesului de curgere a timpului, procesul de rotaţie a limbilor ceasului fiind din acest motiv inversat. Altfel spus, se va recurge la un proces de vizualizare a rotaţiei limbilor de ceas în sens YANG.
Cheia întregului procedeu constă dintr-o omologare a curgerii inversate a timpului obiectiv, măsurat de rotaţia inversă a limbilor de ceas, cu timpul subiectiv al persoanei ce realizează acest procedeu în desfăşurarea sa inversă, pornind din momentul prezent, într-o derulare inversă mergând către un moment temporal anterior pe care îl vom alege în mod conştient ca ţintă temporală sau moment limită până la care dorim să se realizeze procesul de reîntinerire (de exemplu vârsta de 16 ani, aşa cum este cazul marelui Ghid spiritual Babaji).
Ca modalitate de realizare concretă a acestei tehnici, prezentăm în continuare succesiunea etapelor sale:
1. Consacrarea în mod total şi necondiţionat a fructelor acestui procedeu către Dumnezeu Tatăl.
2. Manifestarea clară şi fermă a intenţiei de prelungire a vieţii şi de reîntinerire folosind acest procedeu.
3. Metoda propriu-zisă:
a) Se va vizualiza interior cadranul unui ceas ale cărui limbi descriu o rotaţie inversă sensului obişnuit de rotaţie al acelor de ceas, altfel spus o rotaţie în sens YANG.
b) Se realizează apoi interior echivalarea între timpul obiectiv măsurat cu ajutorul ceasului şi timpul individual subiectiv al persoanei care realizează tehnica.
c) Se vizualizează rotaţia inversă a acelor de ceas, măsurând astfel prin această identificare timpul subiectiv al practicantului, care se desfăşoară în sens invers.
Pe toată durata desfăşurării acestui proces vom păstra foarte clar în conştiinţă faptul că, de exemplu, o oră măsurată pe ceas prin rotaţia acelor de ceas va însemna pentru noi ca practicanţi o oră mai puţin în pocesul de desfăşurare subiectivă al vieţii noastre, o zi măsurată prin desfăşurarea obiectivă a „ceasului nostru YANG“ va însemna o zi mai puţin în curgerea subiectivă a vieţii noastre etc.
d) Se va menţine această vizualizare continuă a rotaţiei inverse a acelor de ceas până când acest proces va decurge de la sine în fiinţa practicantului, fără a mai fi angrenat mentalul conştient, în ritmurile universului.
4. Revenirea gradată, conştientizând în final procesul de încetinire a curgerii timpului subiectiv şi, prin aceasta, realizarea implicită a procesului de reîntinerire şi prelungire a vieţii.
5. Manifestarea unei stări profunde de recunoştinţă faţă de Dumnezeu Tatăl, prin graţia căruia practica noastră este încununată de succes!
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Sursa: politia karmica

De ce moartea lui Bin Laden a fost anunţată pe 1 mai?

traducere şi adaptare după vigilentcitizen.com
După anunţarea morţii lui Bin Laden, sute de americani s-au adunat în faţa Casei Albe să scandeze: „SUA! SUA!”
În vremurile actuale putem face diferenţa clar între două categorii de oameni: sunt pe de o parte cei care gândesc critic, analitic, şi pe de altă parte cei care înghit toate gogoşile mediatice, sau cei care înţeleg complexitatea situaţiei şi cei care nu vor să ştie adevărul, sau cei care înţeleg mişcările de culise ale elitei francmasonice şi cei care ies în stradă să scandeze: SUA!
În dimineaţa zilei de 1 mai 2011 declaraţia oficială a lui Barak Obama care anunţa asasinarea lui Bin Laden a fost făcută în spiritul triumfului şi al celebrării. Reacţia presei care a urmat anunţului a fost în mod egal celebratorie: „Este o zi mare pentru America şi pentru întreaga umanitate.”
„Cea mai importantă ştire de la evenimentele din 9/11.”„ Ne vom aminti cu toţii unde eram când am auzit această veste.” Întregul eveniment a fost amplificat în mod artificial, exagerat şi glorificat.
Ar trebui ca moartea unui om să cauzeze fericire şi sărbătoare? De când au involuat americanii într-un stat barbar? Din cauza evenimentelor din 9/11? A provocat Bin Laden şi implozia Clădirii 7? Se pare că avea o echipă de ingineri supercalificaţi…
Vă scutesc acum de discursul că 9/11 a fost „o înscenare din interior”, din câte ştim, cititorii site-ului nostru sunt pe deplin conştienţi de asta. Dar în acest caz de ce ar trebui să ne pese dacă Bin Laden este mort sau nu? Este el într-adevăr mort? A murit el acum 9 ani? Cine ştie cu adevărat?
Trăim într-o epocă a evenimentelor artificiale, perfect înscenate şi generate de media. De ce a fost moartea lui Bin Laden anunţată în dimineaţa zilei de 1 mai? S-a cerut oare sacrificiul „celui mai magic moment al anului”, care a fost bineînţeles Nunta Regală?
Beltane

1 Mai sau Ziua Mai, a fost considerată de câteva culturi a fi o sărbătoare importantă. În special în cercurile oculte închinate aliniamentelor celeste era celebrată această zi. În pseudocultura Illuminaţilor 1 mai este privit ca al doilea moment important al anului. De fapt Ordinul Illuminaţilor din Bavaria a fost fondat pe 1 mai 1776.
În Europa este numit festivalul Beltane, o antică celebrare galică a sexualităţii, fertilităţii şi a sacrificiilor animale sau umane rituale.
„După toate probabilităţile vor fi făcute sacrificii animale cu ocazia fiecărei sărbători Beltane pentru a asigura fertilitatea culturilor. În orice caz, la fiecare 5 ani, în cadrul sărbătorii se vor sacrifica oameni, aleşi dintre criminalii condamnaţi sau prizonierii de război.
Ei vor fi sacrificaţi de către druizi, moartea fiindu-le provocată în moduri diferite. Mulţi vor fi străpunşi cu săgeţi, dar descrierea ceremoniei celte Gaulish presupune arderea acestor oameni sacrificaţi în interiorul unor uriaşe păpuşi de paie.”
Originile festivalului Beltane pot fi găsite în trecutul îndepărtat în celebrarea zeului sumerian Enlil – care ne este cunoscut nouă ca Baal. Numele de Beltane (pronunţat „B’yl-t’n” ) este de fapt forma originală de la cuvântul Baal. Celebrările festivalului Beltane sunt foarte asemănătoare ritualurilor străvechi de celebrare a zeului antic.
Similarităţile misterioase între aceste culturi aparent distante ar putea fi subiectul unui întreg articol. Un singur lucru e sigur: Baal este o figură importantă a tradiţiei şi pseudoculturii Illuminaţilor.
„În cultura din Orientul Mijlociu Baal a fost ucis şi a coborât în infern, după care a revenit la viaţă prin puterile oculte ale iubitei sale Anat, care îi era şi soră. Baal este asociat cu ciclurile sezoniere, cu venirea primăverii şi cu recoltele. Aceste lucruri se reflectă în festivalurile Beltane care culminează cu un mariaj simbolic între Zeul Iernii şi Zeiţa Primăverii (sau Regele Iernii şi Regina Mai).

Regina Mai, în cadrul festivalurilor era reprezentată de Pământul Mamă. Cuvântul Baal înseamnă stăpân sau soţ. În împreunarea Regelui Iarnă cu Regina Mai, pământul şi cerul se însoţesc, iar fertilitatea şi viaţa sunt retrezite în mod simbolic în animale, oameni şi natură.”- Jane Adams – The Selected Papers of Jane Adams
„Prin analogie şi prin credinţa că omul poate controla sau ajuta puterile naturii prin practicarea magiei, în mod particular a magiei simpatetice, sexualitatea ar putea caracteriza o parte a cultului lui Baal şi Ashtarts.

Aluziile post-exilice la cultul Ba’al Pe’or sugerează faptul că prevalau orgiile. La poalele munţilor şi dealurilor acest cultul a înflorit, iar «sub fiecare copac verde» se practicau trivialităţi care erai menite pentru a asigura abundenţa recoltei […].”
- W. Robertson Smith şi George F. Moore, Baal
Credinţele antice şi ritualurile sunt o parte intrinsecă a practicilor oculte ale Illuminaţilor. Ca şi modus–operandi, Illuminaţii infuzează lent în societate atât simbolismul lor cât şi modul lor bolnăvicios de a gândi, iar ritualurile lor care înainte erau secrete, sunt acum practicate la scară mondială. Masele de oameni devin, fără ca măcar să bănuiască, participante active la festivităţile lor oculte, contribuind cu potenţialul lor energetic la scopurile mârşave ale Illuminaţilor.
În concluzie

Mujahedinii au fost recrutaţi la sfârşitul anilor ’70 de Zbigniev Brzezinski care era pe atunci consultantul pe probleme de Securitate Naţională al preşedintelui Jimi Carter, (în prezent Brzezinski este consultantul principal pe probleme politice al preşedintelui Barak Obama). Grupul lor militar a fost antrenat în Statele Unite pentru a lupta împotriva forţelor ruseşti din Afganistan. Bin Laden a fost antrenat de CIA pentru a lupta cu comuniştii, iar talibanii sunt produsul acestei manevre create de SUA.
De la sfârşitul Războiului Rece şi de la căderea URSS-ului, Bin Laden şi talibanii săi au servit noilor interese apărute, furnizând o scuză sau un motiv pentru invazia ţărilor cheie din Orientul Mijlociu sub veşmântul „războiului contra terorii”. În 2001, la 15 minute după ce al doilea avion a lovit WTC, imaginea lui Bin Laden a apărut la televizor.
El a fost ţapul ispăşitor ideal pe care a căzut toată vina atacurilor şi omul sperietoare perfect care să sperie poporul american. Acestă manevră politică a permis americanilor să invadeze fără nicio problemă atât Afganistanul cât şi Iraqul, ea facilitând chiar adoptarea aberaţiei numite „Patriot Act”.
În 2011, faptul că Bin Laden nu mai era de niciun folos francmasonilor a generat acest eveniment constând din prindera şi împuşcarea lui. Eveniment care bineînţeles că este acum exploatat pentru a creşte popularitatea administraţiei Obama în vederea următoarelor alegeri.
Consecvenţi planurilor lor mârşave, într-o combinaţie clasică a ritualurilor oculte cu politica pragmatică, francmasonii anunţă moartea lui Bin Laden pe 1 mai 2011, cu triumf şi jubilare. Prin CNN, NBC, CBS, ABC şi FOX, milioane de telespectatori au sărbătorit împreună moartea unui om, în aceeaşi manieră în care ţăranii din antichitate sărbătoreau oferirea sacrificiilor umane lui Baal.
Într-o versiune politizată şi prelucrată de către Illuminati a festivalului Beltane, masele de oameni au celebrat ritualul de sacrificare al unui om. Fără ca măcar să-şi dea seama de aceasta, mulţimile de oameni au luat parte la una dintre cele mai importante sărbători satanice ale Illuminaţilor.
cybershamans (karmapolice) / CC BY-NC-ND 3.0

Sursa: politia karmica

Pentagonul stia de 7 ani ce o sa ni se intample azi

Foarte interesant, daca e sa ne uitam cu sapte ani in urma, la un articol aparut in 2004, in The Observer si citat acum de The Guardian, asupra unui raport al serviciilor secrete militare si care a starnit ceva valva la vremea lui, dar care, mai apoi, ca atatea altele, a fost dat uitarii. In fapt, articolul cu pricina prezinta la acea vreme ceea ce e pe cale sa se intample azi, sau un mecanism care s-a declansat deja. Va invitam sa-l cititi in cele ce urmeaza si sa comentati acest raport al US Defence & Intelligence, ce a intrat in posesia presei britanice cu sapte ani in urma:
“Climatul se va schimba peste 20 de ani, putand genera o catastrofa globala, traducandu-se in milioane de vieti pierdute datorita razboaielor si, mai ales, dezastrelor naturale. Un raport secret al US Defence & Intelligence, obtinut de The Observer, atrage atentia asupra faptului ca majoritatea oraselor importante europene se vor scufunda sub nivelul mariilor, iar Marea Britanie va fi la randul ei transformata intr-o a doua Siberie, pana in 2020. Conflicte nucleare si amenintari de conflicte nucleare, ca si revolte populare masive vor eupe in toate colturile lumii. Documentul prezice ca schimbarea abrupta a climatului va duce planeta pe marginea anarhiei. (…) Tratatul de stabilitate globala, care va aparea in aceste circumstante, il va inlocui pe cel de combatere a terorismului. Tratatul va fi o masura de forta a tarilor care detin arma nucleara si numai in acest fel, prin forta, se va putea opri mega-revolta planetara impotriva puterilor mondiale, pe fondul foametei, lipsei de bani, de resurse, inclusiv de apa. Pe acest fond, cred analistii Pentagonului, omenirea se va confrunta cu o noua criza a razboaielor, pe o puternica criza economica si alimentara. Inca o data omenirea va ajunge la nivelul legilor junglei, va castiga cel care e mai puternic, iar sute de razboaie vor invrajbi natiulie, ca in epoca primitiva si ca in antichitate. Vor renaste noi imperii si se vor prabusi altele, atrag atentia analistii Pentagonului in raportul obtinut de The Observer si care a fost supervizat de expertul Andrew Marshall. Acest scenariu bazat pe schimbarile climatice si pe declansarea revoltelor ar putea, in maximum 20 de ani, sa instaureze un guvern mondial, bazat pe cele mai puternice natiuni militare, cu arsenal nuclear, dar si un sef planetar, un presedinte care va dicta unamitatii. numai in acest fel, prin forta si prin teroarea armelor, natiunile vor putea fi tinute sub control, mai spune raportul US Defence & Intelligence. Deja, in 2004, conform Randall and Schwartz, planeta ducea o populatie umana mai mare decat o putea sustine din punt de vedere alimentar si al climatului mondial. Randall a explicat pentru The Observer ca viteza cu care se schimba climatul global, cutremurele masive ce vor aparea, eruptiile vulcanice, tornadele, tsunamiurile, vor fi reactii normale ale unui organism terestru ranit si in urma carora vor muri milioane si zeci de milioane de oameni, asupra caror catastrofe naturale, noi oamenii, nu vom avea niciun control.” (The Observer, februarie 2004) Sursa : Agentia.org
Sursa: Teorii sau dezvaluiri cutremuratoare ?

ROMÂNIA DE MORAVURI UŞOARE

De femei de moravuri uşoare, istoria are nevoie permanent. Ele au fost cele care au îmbinat, plăcut şi util, grozăviile războaielor mondiale din toate timpurile. Interesate mai puţin de politică, de arme, de victorii, femeile de moravuri uşoare, trăiau în fumurile lor, uneori departe de realitate, dar intersectîndu-se brutal cu ea. România pare un astfel de personaj: sexy, misterios, învăluit într-un abur enigmatic, ce pare că nu realizează că reconfigurarea centrelor de putere este inevitabilă! A auzit, ea, România, de Malta, dincolo de istoriile cu Cavaleri? Ce s-a întîmplat după Malta? Lumea a devenit mult mai nesigură, cu orizonturile tulburi şi cu popoare trezite din entuziasm în debusolare. A început un sălbatic război economic pentru acapararea resurselor şi pieţelor perdanţilor Războiului Rece, iar ea, România, se lipsea de vechii parteneri economici din Est, la fel de uşor cum renunţa la haine! Democraţia şi-a epuizat resursele înainte ca întreaga planetă să cunoască o ordine democratică! Lipsa confruntării globale majore a eliminat liantul ideologic, care a fost înlocuit, cu preponderenţă, de cel religios, ori economic. Cu alte cuvinte, absenţa unui nou război mondial generează haosul din actualul sistem internaţional!
Dezechilibrele demografice, criza apei, degradarea mediului, penuria alimentară şi sărăcia endemică menţin permanent amorsate numeroase situaţii conflictuale regionale. Lista provocărilor globale este, însă, mult mai lungă. Lumea a intrat într-o perioadă de tranziţie care va fi caracterizată mai curînd de pragmatism şi compromis, decît de aderarea la principii ideologice şi doctrine, iar consecinţa imediată pentru politica de tip clasic este tendinţa de a se elabora strategii, evitîndu-se analiza noilor condiţii. În pieţele Spaniei, “Indignaţii” vorbesc despre politică post-modernistă, fără doctrine, aplicată direct cetăţeanului! Lumea globală visează la cristalizarea un nou internaţionalism pentru a contrabalansa cea mai puternică forţă nouă care este naţionalismul! Ascensiunea sa este constatată pretutindeni în lume sub forma fundamentalismului islamic, regionalismului şi protecţionismului economic, precum şi în conflicte etnice şi mişcări revoluţionare. Ascensiunea dreptei este favorizată de crizele sociale, financiare, economice, la care trebuie adăugate războaiele. Constatările nu pot să ne lase indiferenţi. În numai doi ani, partidele de extremă dreaptă au cîştigat substanţial teren în Belgia (Partidul Vlaams Belang, 17,1%), Austria (FPO, 12,7%), Franţa (Frontul Naţional 10%), Ungaria (14,8%), Italia (Lega Nord, 10,2%), Lituania (12,2%), Olanda (17%), Norvegia (22,9%), Elveţia (29%), Finlanda (Adevăraţii Finlandezi, 17%,) chiar şi în Bulgaria (12%). Platformele lor politice sînt, din păcate, infestate de intoleranţă, mai ales faţă de străini, xenofobia lor este transparentă iar unele au revendicări iredentiste. De un deceniu aproape, în America Latină a apărut conceptul de ,,socialism al sec. XXI” care porneşte de la preocuparea guvernelor de stînga de a intra în posesia avuţiilor naţionale, demers sabotat sistematic de Statele Unite. Toate acestea înseamnă că, în anii următori, forţa călăuzitoare a politicii nu va fi ideologia, ci un grad mult mai înalt de pragmatism. UE este un proiect politic şi economic născut în competiţie cu SUA. Dificultăţile acestui proiect par a se accentua, în absenţa unor lideri notabili în fruntea statelor fondatoare ale Uniunii. Nu este un secret că în interiorul uniunii sînt cîteva state , din prima linie, care fac notă distinctă. Din punct de vedere al politicilor de securitate, UE a fost compromisă, la început, de proasta gestionare a crizei din fosta Yugoslavie, de războiul din Iraq, de Libia sau politica oscilantă din Orientul Mijlociu. Recunoaşterea unui stat palestinian de către Franţa este în contradicţie flagrantă cu interesele Germaniei care s-a şi pronunţat împotriva acestuia!
România, din păcate, se află în postura de curvă proastă, care nu-şi cunoaşte interesul, într-o criză cronicizată a strategiilor şi politicilor de securitate şi de politică externă. Societate românească este bulversată de falsele modele care i se oferă suspect de generos, mai ales prin mass-media. Bacalaureatul din acest an, ne place, sau nu, este o consecinţă a absenţei acestor modele! În aceste condiţii, după cum cred ca aţi aflat deja, Guvernul Boc a semnat un acord de colaborare cu Guvernul Coreei de Nord în domeniile culturii, învăţămîntului, ştiinţei şi sportului, un fel de anus contra naturii în materie de trend internaţional! La începutul săptămînii trecute, Guvernul de la Phenian a luat hotătrîrea să închidă pentru şapte luni universităţile şi să trimită studenţii pe şantiere pentru a reface economia ţării. Acum, nu ştiu exact dacă măsura a fost dictată din solidaritate faţă de ministrul Funeriu, sau, şi la ei, curvele nu au mare nevoie de şcoală! Dilentantismul şi impostura au invadat întreaga viaţă publică, de la Deconcentrate, la Parlament, Preşedinţie, instituţii de forţă. Din fericire, cunoscînd destul de mulţi români patrioţi, ştiu că marile acte de subminare economică a resurselor de subzistenţă a naţiunii sînt cuantificate şi documentate. Din nefericire, DECIDENTUL POLITIC este DUŞMANUL NAŢIUNII! Numai caracteristicile transpartinice şi transnaţionale ale vinovaţiilor fac ca dosarele să fie blocate. “O mînă spală pe alta şi amîndouă obrazul”, mi-a spus cîndva, dezamăgitor de sincer, un lider marcant al PNŢCD! Numai o putere nouă, populară, un model Islandez, ar putea avea voinţa politică pentru restabilirea drepturilor naţiunii. Dar, asta e utopie!
Războiul împotriva României, purtat de 20 de ani, este o ameninţare perpetuă, dar nu poate fi contracarat din cauza unor mari vulnerabilităţi induse sistemului politic, economic şi social de:
- guvernarea bazată pe minciună, corupţie şi trădare;
- perpetuarea puterii prin grave atentate împotriva sistemului democratic constituţional;
- promovarea sistematică a incompetenţei la nivel instituţional;
- absenţa unei clase politice responsabile şi imună la tentanţiile asociate puterii;
- lipsa clasei economice autohtone cu conştiinţă naţională;
- coabitarea politică cu adversarii statului naţional român;
- lipsa orizonturilor strategice în relaţiile internaţionale şi incompetenţa în gestionarea relaţiilor cu vecinii, fără excepţie, foşti ori actuali revizionişti;
- înstrăinarea în condiţii mai mult decît dubioase a resurselor strategice vitale pentru prezervarea existenţei, independenţei şi suveranităţii naţionale;
- nevalorificarea extraordinarelor resurse ale solului şi subsolului ţării. Prima urgenţă ar fi ca în România să nu rămînă parcelă de teren agricol care să nu producă!
Din păcate, România pare o femeie de moravuri uşoare. Proastă şi Încrezută, incapabilă să gîndească la viitor. Dacă acum se mai simte în putere, şi mai aplică o contră, din cînd în cînd, lui Putin, peste alţi 20 de ani, nu va mai fi decît o epavă scofîlcită, arsă şi trecută, incapabilă să mai impresioneze pe cineva. Nici chiar pe Kim Jong Il!

Sursa: MERKAVA

Manipularea maselor, sau cum să-i prostim pe români…

“O minciuna repetata de o mie de ori ramane o minciuna, o minciuna repetata de un milion de ori devine adevar” – Goebbels
A propos de subiectul isteriei rapirii copiilor, prezentat de presa cu titluri de-o schioapa, iata ce scrie in cursul de manipulare din care am invatat la facultate:
“în societăţile totalitare care monopolizează informaţia formală, zvonurile au o mare răspândire. Uneori ele sunt lansate de mijloace de propagandă ale statului totalitar pentru a promova anumite atitudini şI comportamente mai greu de obţinut prin utilizarea mijloacelor formale.  Circulaţia lor se restrânge atunci când există posibilitatea verificării rapide a adevărului unei informaţii.
 Temele recurente ale zvonurilor sunt: otrava ascunsă, complotul împotriva puterii, crizele artificiale, teama de străini, răpirea copiilor, bolile conducătorilor, problemele sentimentale ale acestora, compromiterea financiară sau escrocheriile lor”

Sursa: News.ro Ştiri pe Blog

Lume dispărută, descoperită pe fundul oceanului Atlantic

Foto: livescience.com
O lume antică, pierdută, cu defileuri ce au fost odinioară tăiate de râuri şi vârfuri care aparţineau munţilor, o lume care conform geologilor are o vechime de peste 56 de milioane de ani a fost descoperită scufundată şi îngropată sub straturi de sedimente în Atlanticul de Nord.

"Arată ca o hartă a unei ţări scufundate. Este un teritoriu fosilizat şi conservat la 2 kilometri sub sedimentele de pe fundul oceanului", a declarat Nicky White, geolog la Universitatea Cambridge şi coordonator al echipei care a făcut această descoperire.

Informaţiile de până acum arată un peisaj de aproximativ 10.000km pătraţi, îngropat la 2km sub fundul oceanului, scrie LiveScience.com. El se află la vest de insulele Orkney-Shetland. Cercetătorii bănuiesc că făcea parte dintr-o regiune mai mare,  care era unită cu ce este acum Scoţia şi se întindea, probabil, până în Norvegia, într-o perioadă extrem de călduroasă, înaintea apariţiei oamenilor.

Oamenii de ştiinţă spun că, potrivit dovezilor, acest pământ s-a înălţat deasupra apelor şi apoi s-a scunfundat, într-o perioadă de doar 2,5 milioane de ani, foarte scurtă din punct de vedere geologic.

Cercetătorii cred că acest lucru a fost cauzat de o "fântână", prin care ieşea magma fierbinte din mantaua Pământului. Aceasta a împins porţiunea de pământ deasupra oceanului Atlantic, iar după ce fântâna s-a liniştit, pământul s-a scunfundat sub ape.

Fenomene similare au avut loc peste tot pe Terra, spun geologii, şi este probabil să existe o mulţime de astfel de peisaje scufundate.

"Este ca un sandviş de viaţă terestră între felii de pâine din viaţă marină", a mai explicat Nicky White, adăugând că principala preocupare a oamenilor de ştiinţă este de a înţelege ce a dus la ridicarea din ocean a acestui continent şi apoi la scufundarea sa după doar 2,5 milioane de ani, un interval de timp extrem de scurt în termeni geologici.

Sursa: jurnalul.ro

11 iulie: Sfanta Olga, imparateasa Rusiei, cea care a pregatit crestinarea rusilor

În luna iulie, în ziua a unsprezecea, pomenirea Sfintei Olga, împarateasa Rusiei, cea întocmai cu apostolii.
Tragându-se dintr-o familie de neam ales din tinutul Pskov, din initiativa careia Varegii au venit in Rusia, printesa Olga fusese inzestrata de la Dumnezeu cu o frumusete rara  si o inteligenta stralucita. Intr-o zi, pe când traversa fluviul Pskov, ea intâlni pe tânarul print Igor care de indata se indragosti de ea. La putin timp dupa aceea, tutorele acestuia din urma, printul Oleg, veni sa o ia pe printesa si o duse la Kiev pentru a i-o da in casatorie. In 945 marele print Igor a fost asasinat de Slavii din Volinia iar regenta principatului Kiev deveni Olga, pâna la majoratul fiului sau Sviatoslav (945-960). Guvernând cu intelepciune si mila, stiind in acelasi timp sa dovedeasca un caracter energic, printesa reusi sa reuneasca puterea, pâna atunci imprastiata, si putu astfel sa puna capat invaziilor ucigatoare ale triburilor slave. Ea organiza comertul si favoriza schimburile cu Bizantul, in scopul de a procura poporului sau germenii civilizatiei. Prin 955 intreprinse o calatorie la Constantinopol unde fu primita cu fast de imparatul Constantin VII Porfirogenetul, care o plasa printre cele mai inalte doamne de la curte (957) si unde ea primi, se pare, Botezul de la Patriarhul Polieuct, sub numele de Elena.
La intoarcerea sa in Rusia, ea strabatu tara pentru a raspândi credinta in Hristos si fonda orasul Pskov, in urma aparitiei unei triple raze de lumina ce cobora din cer. In lipsa fiului sau Sviatoslav, care participa la misiunile militare, Sfânta Olga lua asupra ei educatia celor trei fii ai acestuia : Iaropolk, Oleg si Vladimir, dar ea nu reusi sa ii boteze din cauza refuzului tatalui lor, pagân convins. In 969 ea se imbolnavi si incerca inca o data convertirea marelui print dar se lovi de refuzul sau obstinat. Sfânta prezise atunci viitoarea convertire a Rusiei la Crestinism precum si tristul sfârsit al fiului sau, care fu asasinat trei ani mai târziu de catre Pecenegi. Ea isi dadu sufletul in mâinile Domnului la 11 iulie 969. Moastele sale, transferate la Kiev de Sfântul Vladimir, fura ascunse cu ocazia frecventelor jafuri ale orasului si nu se mai stie unde se afla.
In ciuda eforturilor printesei de-o-seama-cu-Apostolii, convertirea sa nu avu consecinte imediate asupra poporului sau ; ea pregati totusi convertirea nepotului sau, Sfântul Vladimir (cf. 15 iulie) si reprezenta samânta care dadu nastere vietii crestine in Rusia, “precum aurora precede ziua luminoasa”.
 
Sursa: Saccsiv’s Weblog