miercuri, 26 martie 2014

Codul lui Nostradamus: Se vor răci relaţiile dintre două MARI state.

nostradamusNostradamus a fost unul dintre cei mai mari prezicători ai lumii. În proporție de circa 70% prezicerile sale s-au adeverit,ceea ce înseamnă o rată foarte mare de interpretarea a viitorului pentru un profet care a trăit în urmă peste 400 de ani. Istoria a urmat cursul firesc pe care doar Nostradamus a putut să-l prevadă atât de bine.

Aceasta este principala cauză pentru care foarte mulţi cercetători i-au studiat textele în speranța de a mai descoperi o profeție care fusese omisă de către predecesorii săi. Unul dintre aceşti cercetători este Michael Rathford, care a studiat scrierile lui Nostradamus peste 21 de ani.El nu a aflat codul secret pe care îl căuta cu ardoare, dar a intrat în posesia unui document uimitor.

Documentul a fost ascuns de peste 400 de ani în Librăria Naţionale din Roma. Acesta a fost dăruit de Nostradamus fiului său care, la rândul său, l-a donat Papei Urban VIII. Papa l-a ascuns, de teama persecuţiilor Inchiziţiei Spaniole, asigurându-se că umanitatea nu îl va descoperi până nu va fi suficient de evoluată pentru a-l descifra.
Al treilea război mondial
Decodificarea acestui document a oferit o nouă perspectivă asupra timpurilor actuale, dar și asupra viitorului sumbru care va pune stăpânire pe întreaga planetă. În opinia lui Rathford, în prezent experimentăm „Era Necazurilor“, după cum scria Nostradamus. Această era este una tumultuoasă în care se va petrece cel de-al treilea război mondial și ultimul.
“Codul lui Nostradamus“, cum a fost supranumit documentul, arată că un cumplit război mondial se va naște în urma unei greșeli a unui lider politic. Se vor răci relaţiile dintre două mari state, unul din ele fiind SUA. Preşedintele respectiv va regreta şi va încerca să-şi repare greşeala. Dar va fi înlăturat de cei care vor să-i ia locul. Va ajunge în pragul sinuciderii, fiind eliminat din politică, economie, viaţa socială.
Astfel, întreaga planetă se va afla pe un butoi de pulbere. Această perioadă va coincide cu foarte multe dezastre naturale care agravează și mai mult situația politică din lume.Cutremure şi inundaţii serioase vor genera conflicte între state. SUA va fi ruinată în încercarea de a face faţă dezastrelor.
Trei alte mari naţiuni vor trimite ajutoare supravieţuitorilor din SUA în încercarea de a-i ajuta, dar acţiunile umanitare vor fi de fapt tentative de ocupaţie.Orientul Mijlociu va fi ferit de aceste calamități, drept pentru care se va oferi să ajute Vestul. Acest ajutor va fi unul de fațadă pentru că de fapt mai mulți spioni vor fi infiltraţi în mai toate țările. Astfel un lider din Orientul Mijlociu care deține bomba atomică nu va ezita s-o folosească în una dintre țările inamice.
Europa va riposta acestui act barbar, dar va fi bombardată și ea. Coasta europeană a Mediteranei, în zona Italiei, Franţei, va fi aproape de nelocuit.
Centuria ÎI, catrenul 62 spune că moartea conducătorului unui mare stat va coincide cu apariţia unei comete, care va fi vizibilă foarte clar în acele vremuri. Ţara acelui conducător se află în Orientul Mijlociu. Moartea lui şi răspândirea foametei vor provoca declanşarea a numeroase revolte. Ele vor coincide cu apariţia cometei şi vor continua timp de 500 de zile.Centuria III, catrenul 60 prevesteşte că un tânăr bărbat de culoare va deveni liderul ţărilor lumii a treia. Principalul lui scop este unirea mai multor ţări pentru a putea lupta contra superputerilor.
Teatrul de conflict va fi în Estul Europei şi în Orientul Mijlociu, în zona Mărilor Adriatice şi Caspice şi în estul Mediteranei. Israelul va fi şi el implicat. Nu va învinge niciuna din tabere, dar lupta va ajuta la pregătirea terenului pentru Antichrist.Zonele agricole de pe glob vor îngheța și oamenii se vor refugia spre alte zone propice vieții, unde lupte de guerilă se vor da la foc continuu. Deciziile greşite vor conduce la dezastre majore. Statele Unite şi Anglia vor fi cele mai afectate. Într-o simulare a stării de război, între Marea Britanie şi alte ţări europene, va apărea o eroare care va transforma totul într-o situaţie reală de război. Se vor arunca foarte multe bombe atomice, dar cu toate acestea viața va continua să existe.
România nu va fi distrusă
Chiar dacă războiul mondial se va desfășura și în zona de nord și de sud a Mării Negre, România nu va fi afectată foarte mult. Voința divină o să se facă simțită și țara noastră va scăpa de urgie.Trei lideri „vor prelua puterea la Roma“. Unul va fi rus, celălalt asiatic şi al treilea musulman. Salvarea omenirii va fi un rege născut la eclipsa din 1999. Regele va domni în Franţa, în jurul anului 2022 şi va deveni spaima invadatorilor asiatici.
Războiul se va sfârşi când liderii a două mari puteri de la Polul Nord (Rusia şi SUA) vor deveni prieteni.
http://gandeste.org/

MATEI, 20 mart.2014

Channeler Suzanne Ward
 Traducere Const. Mihăilescu

Cu iubitoare salutări din partea tuturor sufletelor aflate pe această navă spațială; sunt Matei. 

Mai întâi vreau să spun ceva despre mine, în această perioadă.  
 Atunci când aeronava malaeziană 370 a dispăruteu eram plecat la o civilizație dintr-o altă galaxie și nu am aflat despre acest tragic eveniment decât trei zile mai târziu, după ce mama mea pământeană (n.m. Sizanne) a auzit pentru prima dată despre el și m-a întrebat ce cunosc în legătură cu dispariția avionului.
În consecință, am contactat un coleg din Nirvana și am aflat că înainte de a se constata dispariția avionului în cauză, treipersoane, care se aflaseră în el, au ajuns în Nirvana. Colegul meu mi-a spus că, din dosarele personale, reiese că cele trei persoane au murit la termen, în conformitate cucontractele sufletelor lor, astfel că, inițial, nu s-a aflat că la bază a stat accidentul acelei curse. 

De atunci, responsabilități și vizite din partea familiei au ținut ocupate gândurile și timpulmamei meleceea ce m-a determinat să mă ocup de elucidarea cazului. Prefer însă ca informațiile să le furnizeze Ashtar, căruia-i dau cuvântul. Mamăel este gata să intre în comunicare cu tine. 
Suzy: Bun găsit, Ashtar ! Matei îmi transmite că ai informații despre avionul dispărut. El dorește ca aceste informații să le primesc direct de la tine.
Ashtar: Da, Suzy, știu, și te salut ! A trecut ceva vreme de când am vorbit, și mă bucur că am ocazia de a fi din nou în comunicare cu tine. Matei mi-a cerut să-ți spun ce știu (în legătură cu acest caz).
Toate persoanele de la bordul avionului dispărut se află acum pe o mică planetă care are aproximativ atmosfera și caracteristicile topografice ale Pământului iar fizionomia locuitorilor ei este destul de apropiată de cea a pământenilor.  
Când la avion s-au produs defecțiuni grave, care nu au putut fi remediate, noi am intervenit imediat și am transferat aeronava într-o dimensiune superioară stabilindu-i un nou traseu de deplasare care avea ca destinație acea mică planetă. Am procedat astfel, având în vedere că niciunul dintre cei aflați la bord (nota C.M.: excepție cei trei, ale căror suflete au ajuns în Nirvana, după moartea corpului fizic) nu aveau prevăzute în contractele individuale moartea fizică în acel accident. Menționăm că, în asemenea situații, suntem abilitați să intervenim în acest fel. 
 

Experiența a fost neașteptată dar absolut reală pentru cei aflați în avion, ei asistând la schimbarea bruscă a traseului de zbor, dar într-un spațiu pe care nu-l mai puteau recunoaște. Cu toate acestea, nu s-a produs niciun fel de panică la bord deoarece instantaneu salvatorii trimiși de noi au folosit sistemul nostru de comunicare, explicând cu multă iubire și claritate ce s-a întâmplat și ce urmează a se întâmpla. În aeronavă s-a creat imediat o atmosferă de acceptare pașnică și încredere în schimbarea fericită a viitorului fiecăruia dintre ei.
 
După ce toți pasagerii au fost debarcați pe acea planetă, avionul a fost dematerializat.
 
Membrii echipajului nostru, au ajutat la o transformare corespunzătoare a fizionomiei și costumației noilor sosiți astfel ca adaptarea în noua lor planetă să se facă la modul acceptabil, ei formând acum un grup de ființe cu aparență modernă și exclusivistă.
 
Trebuie știut că, de-a lungul timpului, în secolele trecute, multe ființe umane de pe Pământ, aflate în situații similare, au fost salvate de către alte civilizații.
În primele zile după sosire, grupul a primit o " descărcare " în ceea ce privește limba vorbită în această lume și cunoștințele de bază ale populației (Nota C.M.: adică li s-au introdus în minte cunoștințele necesare, în primul rând cunoașterea limbii populației acelei planete). Nu vă minunați, este o procedură simplă, comparabilă cu operațiunile care se fac pe un computer.
 
După un briefing de orientare și prezentarea fotografică a ceea ce oferă regiunea în care au ajuns, fiecare persoană a avut posibilitatea să-și aleagă noua locuință, ca model, amplasare și spațiu de locuit, mijloacul de transport, precum și activitatea pe care o va desfășura (loc de muncă și școlarizare). De asemenea, fiecare persoană a primit un document care va fi utilizat ca permis de liberă trecere pentru a participa la toate evenimentele dorite precum și o mulțime de " jetoane " (cartele), utilizate pentru a primi diverse articole necesare sau servicii.
Din stațiune, toți au fost conduși în cartierele de locuit pe care le-au ales, și mijlocul de transport privat. De la început au primit tot necesarul de alimente și aparate pentru menaj. S-ar putea spune că au beneficiat de tot ceea ce este necesar pentru stilul de viață pe care și l-au ales. În viitor, fiecare se va orienta spre activitatea către care simte că are abilități, talent și dorință de a fi util societății, la fel ca și pe Pământ.
Acum, Suzy, sunt gata să răspund la toate întrebările care-ți trec prin minte.
Nu, nu am putut readuce acești oameni pe Pământ, din cauza stringenței cu care a trebuit să acționăm rapid. Credem că am ales cea mai mai bună soluție, singura opțiune, care le putea asigura supraviețuirea. Nu am putut  pune avionul pe o pistă la aeroportul de destinație deoarece s-ar fi creat haos și un iminent pericol pentru traficul aerian (sosiri și plecări). Și, de fapt,  cine avea timpul necesar pentru a explica situația fiecărui participant la trafic?
Cine ar fi putut explica apariția neașteptată a unui avion venit de nicăieri? A fost una dintre explicațiile alegerii noastre, dar nu factorul decisiv. 
 Nu au existat suficiente prevederi (proceduri) în plan (pentru echipaj)în ceea ce părivește situațiile complexe apărute și legate de: existența oceanului, starea de fapt de la bordul avionului, iminenta lipsă de combustibil, inexistența într-o arie utilizabilă a unui relief care să permită aterizarea în siguranță și supraviețuirea oamenilor, până la depistarea și salvarea lor de către echipajele pământene.  
Noi dorim ca pământenii să știe că toți cei salvați se află acum în viață și în siguranță, pe o planetă asemănătoare cu planeta Pământ; dar cine, dintre voi, ar putea face o astfel deafirmațieCine ar putea crede
Noi vă rugăm să credeți. Ne adresăm în primul rând familiilor celor aflați în avionul dispărut și le asigurăm că cei dragi trăiesc confortabil și fericiți, într-o lume care este mult mai bună decât cea de unde au plecat de curând.  
Alte întrebări, Suzy ?
Suzy: Îți  mulțumesc că ai răspuns întrebărilor neexprimate, dar pe care le aveam în minte, Ashtar. Este uimitor modul în care aceste persoane au fost atât de minunat tratate și modalitatea în care au fost salvate. Poți spune dacă și familiile cărora le-au aparținut și cei care i-au iubit, se vor putea reuni sau întâlni în timpul acestei vieți ?
Ashtar: Nu știu, dar cred că este foarte puțin probabil. Energia iubirii dintre ei le poate asigura reîntâlnirea în spirit dar mai este un drum lung pe care locuitorii Terrei îl mai au de parcurs pentru a-și ridica nivelul conștiinței, astfel ca o întâlnire în plan fizic să poate avea loc. 

Suzy: Ar fi posibil ca anumiți oameni (mediuumi) sau cititori, să-i poată contacta pe cei plecați, pentru a putea obține informații pentru familiile rămase aici?
 Ashtar: Comunicarea telepatică este universal valabilă, dar este destul de dificil să se realizeze asemenea conexiuni. Numai channeleri excepțional dotați, aflați într-o deplină armonie, ar putea realiza asemenea legături, dincolo de Nirvana. Cel mai ușor ar fi să se stabilească asemenea legături prin intermediul celor din Nirvana. 
Cei mai mulți oameni de pe Pământ cred doar în ceea ce au experimentat ei sau ceea ce au obținut prin educație, comunicarea telepatică nefiind larg răspândită la voi.
 Suzy: Ei bineOKdar poate că despre ceea ce sa întâmplat va putea fi spus de pe mulțimea de nave spațiale și de extratereștrii care trăiesc aici, dar și despre debarcarea voastră?
Ashtar: Da, cu siguranta !
Suzy: Ashtar, tu știi când va avea loc ? 
Ashtar: Suzy, dacă aș ști, aș face-o de pe acoperișul casei tale (?). Nu chiar, dar cu siguranță ar putea-o spune liderii voștri - ca să le primiți din surse oficiale - înainte ca un număr dintre noi să apară în carne și oase în fața voastră. 
Matei și Hatonn ți-au spus că Dumnezeu a preluat derularea calendarului acestui proces. Aceasta deoarece numai El poate ști când psihicul colectiv al civilizației umane va fi gata să ureze bun venit unor străini ca noi.
 Suzy: Ai dreptate, și este teribil de dureros pentru mulți dintre noi - poate miliarde suferă . Ce mai pot face Lucrătorii în Lumină, pentru a găbi această transformare ?
Ashtar: Dragă inimă, tot ce vă pot spune este ceea ce Lucrătorii în Lumină fac deja. Tu, de exemplu, ai putea vorbi mai mult despre Legea Universala a Atracției. Nu trebuie neapărat să le spui asta, dar oamenii au nevoie să știe că energia gândurilor, sentimentele și acțiunile cresc în supa energetică universală și revin ca un bumerang acolo de unde s-au format, mult amplificate. Prea multe gânduri sunt despre frică, război, prejudecată, boli, sărăcie, disperare, și asta întârzie schimbarea, care vine, dar mai încet, mai lent.                               
Suzy: Se pare că mai lent decât constant. Nu am alte întrebări de pus, Ashtar. Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai spus.
Ashtar: Ești binevenită oricând, desigur, dar eu nu vreau să închei convorbirea pe o notă descurajantă. Suntem gata de mult timp pentru a vă fi de folos, suntem alături de voi,  frații și surorile noastre!  



Adevărul este că ascensiunea planetei este un fapt real, lăudat de ființele de Lumină și de civilizațiile avansate ale Universului. Rezistența voastră, inventivitatea și hotărârea de a oferi generațiilor viitoare o lume mai bună, deja dă roade. Încă se lucrează la această minunată operă care, în continuum (în afara timpului liniar) este o afacere deja încheiată, așa că lasă-mă să subscriu la victoria finală !
Suzy: Da ! Vă mulțumesc, Ashtar! La revedere!


Pace și iubire!
Suzanne Ward
SURSA: www.matthewbooks.com
 http://spirituletern.blogspot.ro/

RECLAMA - Curs Bjorn - TERAPEUT Noua Medicina Germana de citit CT si invatat NMG

Dragilor,
      Dupa cativa ani de studiu in Noua Medicina Germana a Dr. Hamer, iata ca avem o ocazie extraordinara sa-l cunoastem pe Bjorn Eybl, poate cel mai apreciat elev al Dr. Hamer.
       Datorita informatiei si mai ales experientei lui, avem ocazia de a ne intregi ceea ce in acest moment este mai deficitar: aspectul practic al N.M.G. !
      Bjorn este nu doar cel mai bun specialist in citirea de CT ( tomografiilor  computerizate) unde se vad toate focarele Hamer, ci este si terapeut Hamer cu experienta de foarte multi ani alaturi de Dr. Hamer.
     A fi terapeut, este poate cea mai inalta asumare a ceea ce inseamna N.M.G.
      BJORN SUSTINE CONFERINTE IN TOATA LUMEA ! si asista oamenii pe calea spre vindecare la cabinetul sau din Germania.



      Alaturi de Bjorn va veni un colaborator, medic, specialist in NMG si terapii.
 Cursul va fi tradus in limba romana, prin intermediul unui translator.
      Bjorn a scris o carte pe care o traducem in acest moment in limba romana: Cauzele psihologice ale bolilor, cu explicatii pe intelesul tuturor.

      Perioada de desfasurare al acestui curs este 24-27 Aprilie!
     Astfel, asteptam inscrierile voastre, pentru a va putea comunica orasul si locatia de desfasurare al acestui eveniment! 

Detaliile privind modul de plata, le veti afla sunand la telefoanele de mai jos.

Timisoara
contact: Delia 0742088278 sau e-mail: delia.giurgea72@yahoo.com
 Cluj-Napoca
contact: SEPTIMIU 0744609236 sau e-mail: septimiu.edera@gmail.com 
Suceava
contact: DIANA 0743961400 sau e-mail: amprentdesign@gmail.com
Bucuresti
contact: ANA 0741046303 sau e-mail: ana@evoluamimpreuna.ro
Brasov
contact: 0720100018 ALIZ sau CAMELIA 0747773807 si 0762472222
Deva
Contact: IOANA 0730582483
Roman
Contact: PETRONELA 0755079755
Iasi

Contact: GENOVEVA 0726580568

Sursa: http://autovindecarea.blogspot.ro/

Astronomii au descoperit un asteroid potenţial periculos

Astronomii au descoperit un asteroid potenţial periculos

Astronomii ruşi şi americani au descoperit încă un asteroid care ar putea fi periculos pentru Pământ.

Obiectul a fost a observat pe 8 martie de participanţii la proiectul american Catalina. Ulterior asteroidul a disprut, însă a fost descoperit pe 24 martie de către astronomii ruşi.
Bolidul cosmic a primit indicile 2014 ER49 şi are un diametru de aproximativ 700-750 de metri, ceae ce înseamnă că ar putea afecta major o ţară.
Deocamdată asteroidul nu prezintă niciun pericol de impact direct pentru Terra. Pe 20 iulie, bolidul cosmic va trece pe lângă Pământ la o distanţă de 24,7 milioane de kilometri
Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/news/2014_03_26/Astronomii-au-descoperit-un-asteroid-potential-periculos-5572/

Sursa: http://romanian.ruvr.ru/

Cum îţi îmbolnăvesc profesorii copilul. Rezultatele îngrijorătoare ale unui studiu

O cercetare recentă a demonstrat că elevii care au prea multe teme de făcut acasă riscă să se îmbolnăvească cu adevărat.

Temele acasă pot dăuna grav sănătății
Temele acasă pot dăuna grav sănătății / FOTO: multiplemayhemmamma.com
Mulţi elevi au de făcut în fiecare seară, în medie, câte trei ore de teme acasă, iar asta nu este bine pentru sănătatea lor, spune Denise Pope, de la Stanford Graduate School of Education, unul din autorii studiului. Unii copii lucrau însă chiar mai mult, chiar şi câte 5 ore în fiecare seară, scrie descopera.ro.
La studiu au participat peste 4.300 de elevi de la 10 şcoli şi licee de renume din California.
Cercetătorii au vrut să vadă cum influenţează cantitatea mare de teme nivelul de stres şi sănătatea copiilor. 56% dintre elevii chestionaţi su spus că temele sunt principala lor sursă de stres.
Iar stresul are efecte serioase asupra sănătăţii lor: poate provoca migrene, ulcer, externuare, insomnie sau pierdere în greutate, spune Denise Pope.
Cercetarea s-a axat pe elevii care provin din clasa socială de mijloc, unde rezulatele şcolare sunt considerate de obicei foarte importante.
Uneori, părinţii sunt cei care cer mai multe teme pentru copii lor sau le cumpără culegeri şi îi pun să lucreze suplimentar, pentru a obţine rezultate cât mai bune.
Sursa: www.realitatea.net

Piramidă misterioasă la Rîşnov?


• Valentin Tîrcă crede că zidul de sub deal descoperit de el ar putea fi o construcţie veche de milioane de ani 
• Arheologii nu se pot pronunţa asupra vechimii „zidului“ înainte de a cerceta locul, dar cred că formaţiunea este doar opera naturii 

Descoperire arheologică sau formaţiune naturală? Aceasta este întrebarea pe care şi-ar pune-o oricine în faţa locului din Rîşnov unde Valentin Tîrcă a găsit un fel de zidărie îngropată sub stratul de pămînt care îmbracă dealul. Pietre paralelipipedice, cu muchii şlefuite milimetric. Lespezi mari, în spatele cărora se deschid grote. Sînt îmbinate perfect, iar între ele, nimic. Straturile de piatră alternează cu straturi de pietricele, ca o zidărie din cărămizi şi mortar. Deşi pare să fie vorba de o construcţie omenească, nu e exclusă nici posibilitatea ca totul să fie un joc al naturii. Însă brăneanul Valentin Tîrcă e convins că descoperirea lui este o construcţie realizată cu tehnologie necunoscută, acum 18 milioane de ani. Doar cercetările ştiinţifice la faţa locului vor demonstra dacă sîntem sau nu în faţa unei descoperiri arheologice importante. 

O piramidă camuflată de copaci 

Valentin Tîrcă e pasionat de istoria secretă a Ţării Bîrsei. O istorie care merge pînă departe, acum mai bine de un miliard de ani. Brăneanul e convins că prin părţile noastre o civilizaţie extraterestră a lăsat zeci de piramide, construcţii în care alienşii şi-au amenajat cîndva laboratoare şi locuinţe. Aceste piramide sînt astăzi munţi şi dealuri artificial împădurite, aşa încît nimeni n-ar mai bănui că sub stratul de pămînt se ascund încăperi şi tunele. În zona Rîşnovului, sînt cel puţin şapte piramide aliniate, începînd cu cea pe care e aşezată cetatea şi pe care, după cum a observat Valentin într-o litografie din secolul XIX, a fost doar piatră, ca dovadă că dealul a fost cîndva piramidă. A făcut descoperirea la a şaptea piramidă începînd de la cetate către Pîrîul Rece. E mai mică, de numai 30 de metri înălţime, dar plină de surprize. Ceea ce a găsit brăneanul este un perete format din cărămizi de gresie, îmbinate cu mortar. Aşezarea lor regulată pare să conducă la ipoteza că e vorba de o zidărie făcută de mîna omului. Dar cît de veche? Ce rost avea şi cine a construit-o? Evident, fiinţele din altă galaxie, crede Valentin, care vede construcţia drept o bază extraterestră din gresie, pentru protejarea de radiaţii a locatarilor, tencuită cu sol şi copaci, pentru derutarea rasei umane. 

Pietre antice tăiate cu flexul? 

Cum a fost ridicat acest zid? „Printr-o tehnologie necunoscută, de înaltă performanţă. Sînt pietre tăiate cu precizie de ordinul micronilor. Piatra a fost topită la temperaturi de mii de grade Celsius şi tăiată cu laserul. Pe fiecare piatră se poate observa un fel de smalţ lucios, aşa cum arăta iniţial piramida la exterior. Acest smalţ nu se confundă cu depunerile de aluviuni“, explică arheologul amator, convins că din acelaşi tip de material de construcţie sînt făcute şi celebrele piramide de la Şona. „Pietrele cu pereţi concavi se îmbină perfect cu pietrele cu pereţi convecşi. Natura nu are matriţe pentru aşa ceva. Aveau dacii sau medievalii flexuri?“, se întreabă el, ironic. Dacă am putea decoperta dealul, ar ieşi la lumină o frumuseţe de piramidă, asemănătoare celor din Egipt sau Mexic. Ca dovadă, îşi aminteşte că, într-o altă piramidă-deal din Rîşnov, acum şapte ani, un puşti a intrat printr-o parte şi a ieşit în alta, după ce a trecut printr-o sală imensă. După acelaşi principiu, ar trebui ca şi dealul lui să aibă o intrare secretă. Cît despre vechimea zidăriei îngropate, ar fi fost ridicată acum 18 milioane de ani, cu mult înainte de apariţia omului, de pe vremea cînd pe Pămînt trăia o civilizaţie colonizatoare venită din Constelaţia Dragonului. Înarmat cu această teorie, a încercat să afle şi părerea oamenilor de ştiinţă, arătîndu-le cîteva poze şi un bolovan din dealul cu descoperirea. Unii l-au trimis la plimbare, alţii au promis că vor cerceta la faţa locului. 

Gresie bună de ascuţit coasa 

Profesorul Dumitru Romulus Tîrziu, de la catedra de pedologie a Facultăţii de Silvicultură Braşov, e convins că ciudatele pietre sînt banale roci de gresie. „Este o gresie cenomaniană, adică din mezozoic. Nisipul, cimentîndu-se, a format astfel de plăci, iar prin mişcări tectonice, acestea se pot aşeza în diferite moduri. Această piatră este foarte bună pentru ascuţit coasa“, spune specialistul în soluri şi roci. Totuşi, privind forma regulată a cărămizii de gresie, el admite că „se poate şi să fi fost tăiată de mîna omului, înainte de a se depune pe ea ceva“. Dar cine s-o fi tăiat? În mezozoic, adică acum 250 milioane de ani, omul încă nu apăruse pe Pămînt. Profesorul Adrian Rusu de la Facultatea de Arheologie din Cluj, specialistul care conduce şantierul arheologic de la cetatea Rîşnov, e dezamăgit. Nici pe departe, descoperirea lui Valentin nu e o construcţie umană. Nicolae Pepene, directorul Direcţiei de Cultură din cadrul Primăriei Rîşnov, nu exclude posibilitatea de a fi în faţa unei descoperiri. „Din poze nu reiese nimic clar. Poate să fie şi o amenajare de acum o sută de ani, poate să fie şi una foarte veche. Poate să nu fie nimic. Trebuie văzut la locul faptei“, spune istoricul, care şi-a propus să ajungă la faţa locului cît mai curînd. 

Între speranţă şi îndoială ştiinţifică 

O altă părere vine de la prof. dr. Stelian Coşuleţ, şeful secţiei de Arheologie a Muzeului de Istorie Judeţean Braşov. Arheologul a privit cîteva fotografii, a întors pe toate părţile roca extrasă din dealul lui Valentin şi a explicat: „În anumite imagini, nu pare să fie niciun dubiu că e o zidărie din perioada medievală, după tehnică şi materiale. Se văd asizele de egalizare, iar piatra pare prelucrată. Dar natura e şi ea un constructor talentat. Trebuie văzut înainte să ne pronunţăm. Contează forma dealului, omul lucrează după un plan, natura, după altul. Lîngă zid trebuie să existe şi artefacte, ceramică în special. Nicio realizare umană nu rămîne izolată. Trebuie să văd contextul general, deocamdată, această piatră nu e decît o gresie, un Sandstein, cum ar zice neamţul“. 
Cum lucrurile nu se pot lămuri înaintea unei explorări ştiinţifice, nu ne rămîne decît să aşteptăm verdictul experţilor. Pînă atunci, putem doar să privim şi noi imaginile şi să facem supoziţii. Dacă e opera mamei natura, nu avem decît să ne minunăm de măreţia ei. Dacă e o construcţie umană, din ce secol să fie? Dealul e acolo de mii de ani, să fie zidul lui Valentin de vîrsta piramidelor din Valea Regilor? 

Un rîu ciudat 

• Prin dreptul dealului cu pricina trece o apă. Valentin a observat că şi albia rîului are ceva ciudat. „E terasată, e o podea perfect netedă, dintr-o singură bucată. Aşa ceva nu e făcut de mîna omului“, crede el, convins că dalele de gresie sînt urmele unui canal făcut de extratereştri pentru a colecta apa scursă de pe piramidă. Profesorul Tîrziu are o explicaţie simplă: „albia oricum e artificială, cu cascade pentru oxigenarea apei. Noi am regularizat această vale“. Dar Valentin nu e de acord. „Cu siguranţă e vorba de alt rîu. Aici e o podea groasă de jumătate de metru. Cum au turnat-o?“, se întreabă el, convins că oamenii de ştiinţă n-au niciun interes să ne spună adevărul. „Sînt plătiţi de elitele francmasoneriei să păstreze ascunse misterele lumii“, crede brăneanul care şi-a expus teoria pe site-ul www.agarthacode.com. Aici mărturiseşte şi faptul că este ultimul rege al agathîrşilor, populaţie rezultată în urma încrucişării extratereştrilor cu indigenii din Carpaţi.


Sursa: http://www.monitorulexpres.ro/

Papadia, cel mai puternic detoxifiant natural


papapdia

Papadia este cel mai puternic detoxifiant natural. Ea curata ficatul si rinichii, favorizeaza diureza, scade tensiunea arteriala si ajuta la arderea grasimilor. Papadia este recomandata celor care sufera de diabet, de reumatism si de guta. Gratie bogatiei sale de vitamine, minerale si oligoelemente, papadia a fost clasata pe locul patru in topul alimentelor cu importanta nutritionala crescuta, de catre Departamentul American al Agriculturii.
Ce contine papadia si ce beneficii are pentru sanatate
- potasiul este un mineral cu rolul de a regla contractiile musculare. El ajuta si la mentinerea in limite normale a tensiunii arteriale.
- calciul este esential pentru mineralizarea oaselor. El este important si pentru coagularea sangelui, mentinerea tensiunii arteriale si contractarea muschilor.
- cuprul este un oligoelement natural esential pentru articulatii. El ese necesar si pentru producerea de globule rosii.
- fierul este esential pentru a lupta cu anemia.
- manganul este un oligoelement care contracareaza efectul radicalilor liberi. Acestia antreneaza o deteriorare a celulelor, in special o imbatranire a celulelor pielii. De aceea este bine sa folosesti papadie pentru frumusete atat intern, cat si extern.
- vitamina C incetineste imbatranirea celulelor, mareste rezistenta la infectii, favorizeaza absorbtia intestinala a fierului si lupta cu oboseala.
- vitaminele B (calmeaza stresul), vitamina D (importanta pentru mineralizarea oaselor) si K (favorizeaza fixarea calciului).
- vitamina A. Papadia este produsul natural cu al treilea cel mai mare continut de vitamina A.
- colina si lecitina imbunatatesc memoria.
- fibrele sunt indispensabile pentru buna functionare a sistemului digestiv.
Nu consuma papadie in caz de ocluzie a cailor biliare, ocluzie intestinala, calculi biliari sau ulcer. In caz de insuficienta renala sau tulburari cardiace nu consuma papadie fara acordul medicului. Uneori, papadia poate cauza dureri de stomac sau hiperaciditate.
In fitoterapie se folosesc frunzele, tulpina si radacina de papadie. Frunzele se folosesc primavara, in lunile martie si aprilie, inainte ca papadia sa infloreasca. Se folosesc frunzele tinere, de culoare verde deschis. Radacina de papadie se recolteaza din luna iulie, pana toamna tarziu. Frunzele de papadie uscate sunt folosite ca diuretic in infectiile urinare si calculi renali. Radacina este utila pentru stimularea secretiei de bila si curatarea ficatului.
frunze de papdie
Frunzele de papadie
Poti folosi frunze de papadie si in salate. Culege frunzele dimineata devreme, inainte ca floarea sa se deschida. Spala frunzele si pune-le in salata verde cu ceapa si ridichi. Poti face salata si doar cu frunze de papadie, patrunjel, marar, ulei de masline si otet de mere. Adauga o mana de frunze de papadie si intr-un suc verde.
Infuzia de papadie curata organismul si stimuleaza ficatul si rinichii. Fa o cura cu infuzie de papadie intre 3 si 6 saptamani. Actiunea curei cu papadie va fi benfica la nivelul intregului organism, chiar si al calitatii pielii.
Infuzie de papadie cu miere
Ceaiul de papadie este indicat si persoanelor cu un surplus de greutate sau obeze, pentru ca arde grasimile si are efect laxativ. El poate fi consumat si pentru normalizarea circulatiei sangelui, pentru insuficienta cardiaca, guta si reumatism.
Tulpinile de papadie
Tulpinile de papadie curata ficatul si colonul de toxine, regleaza si stimuleaza digestia. Ele pot dizolva calculii biliari fara dureri si sunt recomandate si in caz de hepatita cronica. Consuma timp de 15 zile pana la 10 tulpini de papadie dimineata, pe stomacul gol. Tulpinile se recolteaza inainte ca planta sa infloreasca. Daca nu iti place gustul amarui, poti amesteca tulpinile de papadie cu miere.
Si daca esti obosit si abatut este recomandata o cura cu tije de papadie. Aceasta va intari imunitatea organismului. Pentru artrita si reumatism fa o cura cu tije de papadie mai lunga, de trei patru saptamani.
Radacina de papadie contine taraxacina, o substanta amara, dar foarte valoroasa pentru tratarea bolilor digestive. Pe langa acesta substanta in radacinile de papadie se gasesc tanini, steroli, acid cafeic si inulina, de ajutor in controlul diabetului.
Radacina de papadie
Dupa recoltarea radacinilor de papadie, acestea se spala si se usuca. Se pun apoi la cuptor la foc foarte mic (80-90 de grade) sau cu usa cuptorului deschisa si se lasa 4 ore, ca se usuce bine. Din cand in cand, se intorc radacinile de papdie in tava, pentru a se coace pe toate partile. Ele pot fi pastrate intregi sau poti fi macinate dupa ce se racesc, iar pulberea se pune in borcane inchise eremtic.
Pudra din radacina de papadie se adauga in supe sau in ciorbe, ori se face o cafea din pudra de papadie, excelenta pentru stimularea sistemului digestiv.
Sursa: http://www.curademiere.ro/

Cât de norocoasă ești, în funcție de zodie



Se spune că acest an va aduce schimbări majore în viața tuturor nativilor, însă unii vor fi mai norocoși, în timp ce alții vor trudi din greu pentru a avea succes. Vezi cât de darnice au fost astrele cu norocul tău!
Cal - anul nașterii  1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002
Ești o persoană veselă, loială, muncitoare și prietenoasă. Însă, chiar dacă îți vei da toată silința la locul de muncă, recompensele financiare se vor lăsa așteptate. Vei avea un venit mediu, care să-ți asigure traiul zilnic, însă fără să-ți permiți micile capricii. Norocul va fi de partea ta din punct de vedere medical, deoarece nu te vei confrunta cu mari probleme de sănătate. Nici din punct de vedre romantic nu o să stai prea rău. Relația pe care o ai va fi una de durată, în care sentimentele se vor consolida.
Capră - anul nașterii 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991
Te poți lăuda cu o fire onestă, sinceră, mereu dispusă să ofere o mână de ajutor celor din jur. Poate din acest motiv anul acesta este deosebit de generos pentru tine. Propunerile de afaceri nu se vor lăsa așteptate, iar viața de familie va fi una armonioasă. Nici din punct de vedere medical nu vei sta prea rău, dar cu condiția să mergi la controalele periodice.
Maimuță - anul nașterii 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 2004
Ești printre acele persoane care se pot mândri cu faptul că sunt independente, curajoase și capabile să realizeze tot ce-și propun. Din păcate trebuie să cheltui cu grijă banii, pentru că din punct de vedere financiar anul 2014 nu va fi unul prolific. Același lucru se poate spune și despre viața amoroasă. Înafară de câteva aventuri de-o noapte, dragostea se va lăsa așteptată.
Cocoș - anul nașterii 1933, 1945, 1957, 1981, 1993, 2005
Inteligență, inventivitate și poftă de viață, cam acestea sunt trăsăturile care te definesc. Dacă lucrezi cu la fel de multă implicare ca până acum, norocul va fi de partea ta. Sunt șanse să evoluezi din punct de vedere profesional. În plus, dragostea va pluti în aer și anul acesta sunt șanse să-ți găsești jumătatea. Nu-ți neglija nici sănătatea și anul acesta poate fi unul perfect pentru tine.
Câine - anul nașterii 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994
Imaginația nu va sta locului o clipă anul acesta, motiv pentru care vei fi extreme de ocupată. Vei avea multe evenimente sociale, bun prilej să-ți găsești sufletul pereche sau să întâlneși oameni care să te ajute din punct de vedere al carierei.
Porc - anul nașterii 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995
Ești sensibilă, senzuală și mereu cu zâmbetul pe buze. Astfel nu este greu de înțeles de ce Anul Calului de Lemn a fost atât de generos cu tine. Nu vei avea concurență în ceea ce privește ascensiunea profesională, însă asta nu înseamnă că trebuie să arunci cu bani în stânga și-n dreapta. De asemenea, vei beneficia de atenția domnilor din jur, așa că nu te vei putea plânge că dragostea te-a ocolit anul acesta.
Șobolan - anul nașterii 1936, 1948, 1960, 1972, 1984
Ambiția ta nu cunoaște limite, însă ești în aceeași măsură muncitoare și responsabilă.Totuși norocul va fi de partea ta din punct de vedere amoros, anul acesta având șanse șă-ți unești destinul cu alesul inimii. Ai grijă să dormi suficient, și nu doar că vei preveni probleme de sănătate, dar vei putea face față și oportunităților de peste zi.
Taur - anul nașterii 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997
Nu risca când vine vorba de afaceri și de viața profesională pentru că anul acesta nu se merită. Pasiunea nu va lipsi în schimb din relația ta, iar sănătatea va fi una de invidiat.
Tigru - anul nașterii 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998
Este greu ca cineva să-ți facă pe plac, dar Anul Calului de Lemn ți-a rezervat câteva surprize. Nu te speria din cauza faptului că ai multe responsabilități la locul de muncă, deoarece norocul va fi de partea ta și le vei putea duce pe toate la îndeplinire.Dacă în prima jumătate a anului, dragostea se lasă așteptată, după ce vom scăpa de caniculă viața amoroasă se va îmbunătăți considerabil.
Iepure - anul nașterii 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999
Stresul este cel care-ți va da de furcă anul acesta, dar dacă reușești să scapi de efectele sale, vei avea un an aproape perfect. Problemele de sănătate nu vor fi unele majore, iar banii vor fi suficienți pentru traiul de zi cu zi, în care să-ți permiți și câteva mici momente de răsfăț.
Dragon - anul nașterii 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000
Un an plin de oportunități, în care ai lipici la noroc. Munca asiduă din ultima perioadă a dat rezultate și acum banii trag la tine. Și Cupidon și-a făcut datoria, iar fluturașii îți zboară în stomac.
Șarpe - anul nașterii 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001
Dacă pe plan sentimental și al finanțelor vei sta cum nu se poate mai bine, pe cel al sănătății situația nu este la fel de bună. Te-ai cam neglijat în ultima vreme, iar acum rezultatele nu se lasă așteptate. Pune preț pe sănătatea ta, pentru ca afecțiunile să nu-ți strice norocul de care ai parte.
Sursa: http://www.clickpentrufemei.ro/

Cum i-a păcălit Vladimir Putin pe americani

Cum i-a păcălit Vladimir Putin pe americani

Rusia a reuşit să anexeze Crimeea într-un timp-record şi, oarecum, pe neaşteptate, mascând mesajele radio şi punând la cale o manevră de inducere în eroare a americanilor la graniţa cu Ucraina, scrie „Wall Street Journal“.

Potrivit publicaţiei, Moscova a îngreunat strângerea de informaţii secrete legate de operaţiunea în curs de pregătire în Crimeea, în aşa fel încât serviciile speciale americane au fost incapabile să prezinte Administraţiei Obama o analiză tactică suficient de exactă. Potrivit cotidianului, sateliţii americani de spionaj au reperat o „concentrare de trupe ruseşti la distanţa de atac”, dar „interceptările” telefonice dintre liderii ruşi, comandanţi sau soldaţi nu au confirmat bănuielile. Potrivit unui înalt funcţionar american, citat sub anonimat de WSJ, Rusia a reuşit să ascundă întreaga operaţiune ţinând cont de specificul modului de lucru al serviciilor speciale americane. „Deşi am primit un avertisment, nu am dispus de suficiente date pentru a înţelege ce anume se întâmplă”, a spun oficialul american. WSJ susţine că primele date legate de intenţiile lui Putin vizavi de Crimeea, analiştii şi diplomaţii americani le-au primit încă din decembrie 2013. Comandamentul armatei a cerut Pentagonului să intensifice operaţiunea de monitorizare a bazelor ruseşti din Crimeea, dar nu au constatat nimic ieşit din comun. În 18 februarie, spionajul american a început să ia în serios varianta unui amestec militar al Moscovei în cazul „unei schimbări radicale a puterii” în Ucraina. Suspiciunile s-au intensificat în 25 februarie, cu patru zile înainte de „cucerirea” Crimeei, când ataşatul militar al SUA la Moscova a fost informat despre exerciţii inopinate ale trupelor ruse din mai multe districte ale Rusiei.  Când Washingtonul a aflat că „militarii ruşi ocupă puncte strategice în Crimeea”, pe Clădirea Parlamentului din Simferopol flutura deja stegul Rusiei, mai scrie WSJ. Ocuparea Crimeei, efectul complexului imperialist Mulţi analişti au pus acţiunile lui Vladimir Putin pe seama unui complex imperialist şi pe seama unui lider care tânjeşte să reconstruiască URSS. Dovezile, atât cât există, ne arată mai degrabă faptul că anexarea Crimeei este un gest de reacţie impulsiv şi administrat ad-hoc. Parte din problemă este reprezentată de situaţia haotică din Ucraina şi de faptul că Moscova a pierdut, de facto, orice posibilitate de influenţă politică a procesului decizional ucrainean, scrie „The Guardian“. Foşti consilieri de la Kremlin spun că Putin ar fi crezut că fără o intervenţie clară în Ucraina nimeni nu ar mai fi privit Rusia ca mare putere vreodată. Alte persoane din anturajul de la Kremlin afirmă că decizia de a anexa Crimeea ar fi fost luată cu foarte puţin timp în urmă şi ar fi fost motivată de doi factori.  Primul ar fi fost presiunea liderilor din Crimeea care nu au vrut să ajungă un fel de Abhazia. Iar al doilea ar fi fost chiar Occidentul, care nu a vrut să audă de vreun compromis. Nu în ultimul rând, ar fi nemulţumirea lui Putin faţă de actuala ordine internaţională. Raţionamentul lui ar fost „noi credem că voi (Occidentul) încălcaţi dreptul internaţional, aşa că îl vom încălca şi noi”.


Documentul ce dezvăluie planul liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, de ocupare a Ucrainei, elaborat de Consiliul Naţional de Securitate din Rusia încă în timpul protestelor de pe Euromaidan din Kiev, a ajuns în presa din Ucraina.

Un procuror din Doneţk, care a refuzat să fie numit din motive de siguranţă personală, a declarat pentru publicaţia americană Daily Beast că huliganii locali care operează în rândul protestele pro-ruse din estul Ucrainei, se conformează direct instrucţiunilor primite de la grupările de crimă organizată strânse legate de Kremlin.

Discursul preşedintelui Federaţiei Ruse Vladimir Putin, în faţa camerelor reunite ale parlamentului rus şi a reprezentanţilor unităţii teritorial-administrative ucrainene Republica Autonomă Crimeea, a dat startul procesului de anexare a Crimeii la Rusia.

Anunţul comandantului suprem al forţelor NATO despre riscul unei intervenţii militare ruse în Transnistria a crescut îngrijorarea cu privire la faptul că Moldova ar putea deveni următoarea „victimă“ a Moscovei. Cristian Unteanu, şi Victoria Bucătaru, coordonator de programe la Asociaţia pentru Politică Externă din Chişinău, au comentat ameninţările iminente la adresa securităţii regionale, într-o nouă ediţie Adevărul Live.

Excepţionalismul rusesc a generat abordări care fac astăzi Rusia să ignore atât vecinii, partenerii şi alte puteri ale lumii, cât şi propriile ei obligaţii internaţionale, asumate de bună voie.

Sursa:http://adevarul.ro/