joi, 5 mai 2011

Crearea abundentei (Arhanghelul Mihail)

CREAREA ABUNDENTEI
Transmis prin Ronna Herman (ii multumim Stefaniei Stanciu)
..............................................................

Cheia catre cufarul vostru cu comori si abundenta este depozitata in Inima voastra Sacra, iar cuvantul-cheie este IUBIREA. Cartea cu intelepciune si talentele sunt depozitate in interiorul Mintii voastre Sacre, asteptand momentul in care veti curata membranele de Lumina care acopera portalul catre Constiinta voastra Divina, pentru a putea accesa nenumaratele virtuti, calitati si atribute pe care le-ati adus cu voi in lumea formelor.

Trebuie sa va iertati pentru greselile trecute si sa restabiliti legatura voastra cu Tatal/Mama Dumnezeu si Creatorul Suprem. Atunci cand indoielile, frica, vinovatia si credinta voastra in limitare vor fi inlaturate, va veti intoarce la fluxul din cadrul Fluviului Vietii/Luminii, unde toate lucrurile sunt posibile. Nu asteptati intoarcerea unui mantuitor. Voi sunteti propriul vostru mantuitor. Lumina Christica din interiorul Inimii voastre Sacre va asteapta. Din momentul in care acceptati acest lucru ca adevarul vostru, Corpul vostru de Lumina incepe procesul de Iluminare accelerata, iar vehiculul vostru Mer-Ki-Vah incepe sa pulseze cu Lumina Vie a Creatorului.
...............................................................................................................

Noi va vom indruma, directiona, inspira si proteja. Totusi, voi trebuie sa actionati pentru a va realiza visele. Noi va asteptam intoarcerea in taramurile Luminii. Sunteti iubiti profund.
EU SUNT Arhanghelul Mihail.

Recapitularea catorva indrumari pentru crearea abundentei:

1. Pentru a revendica abundenta in toate lucrurile, trebuie sa incepeti sa traiti in armonie cu legile universale dispuse de Creatorul a Tot Ceea Ce Este.

2. Stocul invizibil este inepuizabil. Tot ceea ce exista pe Pamant este facut din Particulele Divine Originale de Lumina Vie, din care evolueaza marea varietate a materiei fizice si a formelor.

3. Frumusetea si belsugul de pe Pamant pot fi reintregite si dezvoltate prin ganduri corecte, prin actiuni corecte si prin conservare.

4. Gandul / intentia / actiunea corespunzatoare are puterea de a produce bogatii tangibile din substanta amorfa care curge de-a lungul Universului.

5. Vidul spatial aparent contine de fapt Particule de Iubire / Viata / Lumina si Potential nematerializat.

6. Iubirea / Forta Vietii de la Creatorul Suprem si de la Mama /Tatal nostru Dumnezeu este refractata in prisme de lumina denumite raze - un curcubeu de culori care contin toate virtutile, calitatile, aspectele si potentialul Creatiei.

7. Cum veti folosi acest dar unic? Care sunt cele mai mari dorinte ale voastre? Care va fi mostenirea voastra lasata omenirii si lumii?

Tindeti catre stele, preaiubitilor, deoarece nu exista limita in ceea ce puteti materializa daca viziunea voastra este in armonie cu Spiritul!
Protejeaza mediul inconjurator - esti sigur(a) ca e nevoie sa printezi acest e-mail?


Preluat de la ... www.editura-foryou.ro


Matricea Divina - 20 de chei pentru crearea realitatii

Iata cheile care surprind esenta .... Luate individual, ele sunt interesante. Luate colectiv, ele spun o poveste – povestea noastra – care ne aminteste de puterea noastra de a crea. Cheile pot fi considerate ca fiind software-ul pe care calculatorul nostru constiinta il foloseste pentru a crea realitatea ... codul nostru pentru schimbare.
Ca si in cazul oricarui alt cod, cheile sunt intr-o anumita ordine, dintr-un motiv anume.
Pe scurt, asa cum inainte sa ne apucam de o prajitura, trebuie sa avem toate ingredientele pregatite, la fel si cheile pentru crearea realitatii functioneaza, numai daca fiecare etapa din proces este inteleasa si daca o avem la dispozitie, atunci cand avem nevoie de ea.[...]

1. Matricea divina este recipientul care contine universul, puntea dintre toate lucrurile si oglinda care ne arata ce am creat.
2. Orice lucru din lumea nostra este conectat cu orice alt lucru.
3. Pentru a avea acces la forta universului insusi, trebuie sa ne vedem pe noi insine ca fiind o parte a lumii, mai degraba decat ca fiind separati de aceasta.
4. Cand ceva a fost unit, el este conectat intodeauna, indiferent daca ramane sau nu legat la nivel fizic.
5. Actul de a ne concentra constiinta este un act de creatie. Constiinta creeaza!
6. Cu totii avem toata puterea de care avem nevoie, ca sa cream toate schimbarile pe care alegem sa le cream! Detinem toata puterea de care avem nevoie, ca sa cream toate schimbarile pe care alegen sa le cream!
7. Obiectul pe care ne concentram atentia constienta devine realitatea lumii noastre.
8. Nu este suficient doar sa spunem ca alegem o noua realitate!
9. Sentimentul este un limbaj pe care il intelege Matrica Divina. Simtiti-va ca si cum obiectivul vostru ar fi deja atins si rugaciunea voastra si-ar fi aflat deja raspuns.
10. Nu orice sentiment este potrivit. Sentimentele care creaza trebuie sa fie in afra ego-ului si sa nu emita judecati.
11. In viata noastra trebuie sa devenim exact lucrurile pe care alegem sa le experimentam ca fiind lumea noastra.
12. Nu suntem limitati de legile fizicii, asa cum le cunoastem astazi.
13. Intr-un “ceva” holografic, fiecare bucatica din acel ceva oglindeste intregul care inseamna acel ceva.
14. Holograma cu conexiuni universale a constiintei ne asigura ca exact in momentul in care ne cream dorintele si rugaciunile, acestea sunt deja primite la destinatie.
15. Prin holograma constiintei, cea mai mica schimbare in viata noastra este reflectata peste tot in lumea noastra.
16. Numarul minim de oameni necesar pentru a “da startul” unei schimbari in constiinta este - radical din 1% - dintr-o populatie.
17. Matricea Divina oglindeste in lumea noastra relatiile pe care le cream in contextul credintelor noaste.
18. Radacina experientelor noastre “negative” poate fi redusa la una dintre cele trei frici universale (sau o combinatie a lor)
a. frica de abandon
b. sentimentul de nevrednicie
c. lipsa de incredere
19. Adevaratele noastre credinte sunt reflectate in cele mai intime relatii pe care le avem
20. Trebuie sa devenim in viata nostra, exact lucrurile pe care alegem sa le experimentam in lumea noastra.
..........................................................................................
Daca particulele din care suntem facuti pot sa comunice instantaneu una cu cealalta, sa existe in doua locuri in caelasi timp, sa traiasca in prezent si in viitor in acelasi timp si chiar sa schimbe istoria, prin alegeri facute in prezent – atunci si noi putem sa facem acelasi lucru, Singura diferenta intre acele particule izolate si noi este ca noi suntem facuti dintr-o gramada de astfel de particule, tinute laolalta deinsasi puterea constiintei.
Misticii din vechime i-au amintit inimii noastre – iar experimentele moderne i-au demosnstrat mintii noastre – ca forta care este cea mai puternica din univers traieste in fiecare dintre noi. Si acesta este chiar marele secret al creatiei: puterea de a crea in lume, ceea ce ne imaginam in credintele noastre. Desi, poate suna prea simplu ca sa fie adevarat, cred ca universul functioneaza exact in acest mod.
Cand poetul sufi, Rumi, observa ca ne este frica de propria noastra nemurire, poate ca se referea la faptul ca ceea ce ne inspaimanta cu adevarat este, de fapt, puterea noastra de a alege nemurirea. Asa cum initiatii lui Christopher Logue au descoperit ca tot ce le trebuia ca sa zboare era un mic ghiont, poate ca tot ce ne trebuie este o mica modificare a punctului de vedre, ca sa ne dam seama ca suntem arhitectii lumii si ai destinului nostru, artisti cosmici care ne exprimam credintele launtrice, pe panza universului. Dca putem sa ne amintim ca suntem atat opera de arta, cat si artistul, in acelasi timp, ne putem aminti si ca suntem atat semintele miracolului, cat si miracolul insusi. Daca putem sa facem aceasta mica modificare, atunci suntem deja vindecati, in Matricea Divina.

Nu te opri din mers,
Desi nu ai unde sa ajungi.
Nu incerca sa vezi in departare,
Caci asta nu-i dat fiintei omenesti.
Intra inlauntrul tau, dar sa nu te misti
Dupa cum te indeamna frica.
(RUMI)


http://eusuntcelcesunt.blogspot.com/2008/10/matricea-divina-gregg-braden.html

Pentru cine e scutul antiracheta de la Deveselu?

........................................................................................................................................................................
 
Dacă radarul ar fi fost amplasat la Detristu, adică în Munţii Bucegi, area Varful cu Dor – alt. 2200m -  (numit Detristu), atunci radarul ar acoperi o arie pana in zona Muntilor Urali. Dar un radar de putere nu a putut fi amplasat acolo nici în perioada în care eram în Tratatul de la Varşovia.
................................................................................................................................................
Posted: 3 mai 2011 by mircea batranu in criza mondiala, politic, românia
http://viitorul.wordpress.com/2011/05/03/pentru-cine-e-scutul-antiracheta-de-la-deveselu/

Boc a aflat ieri despre Scutul antiracheta de la Deveselu



.......................................................................................................................................................
Operaţiunile au fost discutate într-un mediu strict, pe linie de informaţii iar decizional la nivelul Statului Major General de la cotroceni.

Boc a râs şi le-a transmis tuturor că pentru el nu contează dacă baza e la Deveselu în judeţul Arad sau la Detristu în judeţul Brăila pentru că „noi am ieşit din criză”. 
Sursele transmit că el, biet imbecil al vremurilor, râde şi acum!

Publicat de Mircea Batranu

Despre planul monarhic al lui Basescu

Una dintre variantele menţinerii la putere a lui Traian Băsescu este monarhia, sau planul codificat LB2014. Planul prevede reinstaurarea monarhiei în România, cu bunul lui prieten Paul, pe tronul regal (cel ce-şi spune “de România”). Am scris anul trecut în articolul Prinţul Traian şi preşedintele Paul despre legăturile strânse dintre cei doi. Iată că planul LB2014 prevede întronarea lui Paul ca rege al României şi desemnarea lui Traian Băsescu pentru formarea unui guvern de criză. Întâlnirea de la Cotroceni dintre cei doi a decurs prieteneşte, Traian Băsescu spunându-i bunului său amic „Bă Paule, ia zi-mi şi tu odată Sire, să vedem cum sună! Hă-hă-hă!”
 Publicat de Mircea Batranu

Predicţii despre 2011

O fi sau nu o fi?
Predicţii despre 2011
04.01.2011


Clarvăzătorii anunţă un an plin de surprize politice, geografice, medicale şi multe scandaluri în lumea mondenă.
Clarvăzători din întreaga lume au făcut deja predicţii despre anul care tocmai a început. Ei au văzut viitorul unor celebrităţi, dar şi pe al oamenilor de rînd, anunţînd mari schimbări pe scena politică a lumii, catastrofe aviatice, inundaţii şi erupţii vulcanice, dar şi mari descoperiri medicale. Toţi aceşti astrologi, mediumi, ghicitori în tarot şi globul de cristal, se laudă cu previziuni „exacte“ din anii trecuţi, aşa încît ar trebui să-i credem că le nimeresc şi de data aceasta. În orice caz, mesajul lor este că anul 2011 este plin de schimbări pe toate planurile.

La vară va fi capturat Bin Laden
Mediumul John Gold prezice pentru anul viitor că Europa va aluneca înapoi în recesiune, patru ţări avînd mari probleme cu împrumurile monetare de la FMI. Julian Assange, fondatorul Wikileaks, va ajunge în puşcărie pe viaţă. S-ar putea să fie eliberat, la presiunea publicului din întreaga lume. Osama Bin Laden va fi capturat în perioada iulie-octombrie, iar în timpul arestului preventiv, înainte de proces, va suferi un „accident“, dar CIA va susţine că nu are niciun amestec. Un tsunami va lovi Indonezia, vor fi masive pierderi de vieţi omeneşti. Preşedintele acestei ţări va fi dat jos de către propriul partid. Clarvăzătoarea Alizon anunţă că o celebritate va muri la schi. Săpăturile din Egipt vor scoate la iveală noi comori antice. Vor muri mulţi americani împuşcaţi într-un restaurant dintr-un mare oraş. Trei seturi de octupleţi se vor naşte în 2011.

Alianţă între Rusia şi China
Prezicătorul american Monte crede că în 2011, poporul nord-coreean va porni o revoluţie şi preşedintele Jim Jong va fugi în China. La primăvară, ne vom confrunta cu o pană mondială la telefoanele mobile. O agenţie guvernamentală americană va lua la puricat blogurile. Economia Japoniei va intra în declin. Scurgeri de radiaţii vor afecta Estul Americii, la sfîrşitul anului. Tranzacţiile pe Internet vor fi impozitate. Pînă în 2012, Rusia şi China vor încheia un pact mai puternic decît NATO. Papa Benedict va muri la sfîrşitul anului 2012, de pneumonie. Putin va fi rănit într-un accident sau atentat. Un mare cutremur va deteriora Casa Albă. În toată lumea, va creşte preţul cerealelor, vom avea proteste în China, Rusia, Marea Britanie şi SUA. Hackerii vor ataca google. Localnicii din Indonezia ar trebui să plece chiar acum din această ţară, fiindcă va erupe curînd un vulcan. Cuba se va deschide investiţiilor străine. Rusia va interveni pentru soluţionarea unui război între China şi Japonia, după ce China va scufunda mai multe nave nipone.

„România şi Bulgaria vor avea probleme serioase“
PPhyllis King susţine că rata şomajului va scădea, la nivel global. Vestul Americii şi Indonezia vor fi lovite de cutremure şi inundaţii. Un nou atac terorist îi paşte pe americanii de pe coasta de Est, dar pagubele vor fi mai mult emoţionale. SUA va ataca Iranul dacă nu în 2011, precis anul următor. Românca Hara, foarte apreciată între clarvăzătorii Americii, vede în 2011 o colaborare între liderii lumii pentru evitarea unei catastrofe. „România şi Bulgaria vor avea probleme serioase“, susţine Hara, iar Franţa şi Marea Britanie vor fi zguduite de turbulenţe sociale. Numerologic, Hara ne atrage atenţia că 2011 este format dintr-un 11, care înseamnă iluminare şi un 2, care e numărul vindecării. Suma cifrelor, 4, semnifică trezirea şi schimbările bruşte. Economic, toate statele stau prost, doar în Australia se poate produce o revenire. Cîţiva preşedinţi şi lideri politici ai lumii vor dispărea neaşteptat, ca preşedintele Poloniei. Regina Elisabeta va avea probleme de sănătate.

Cutremur în California
Laura Scott a „văzut“ că o croazieră se va întrerupe din cauza unui virus. Producătorii de maşini vor încorpora iPad şi Android Phone în noile automobile. Industria cărnii de vită va fi în plină expansiune. De la prezicătorul britanic Jenny Smedley aflăm că vor exista schimbări politice în Australia, Danemarca, Luxemburg, Islanda, Vietnam, şi Marea Britanie. Biserica Catolică va permite preoţilor să se căsătorească. Australia va cîştiga Cupa Mondială de Rugby, iar Anglia va ajunge în finala Campionatului Mondial de Fotbal. Soţii Craig şi Jane Hamilton-Parker prevăd un dezastru nuclear în India şi o explozie la o uzină chimică în China. Un lider politic va muri într-un accident de avion. Un cutremur mare va lovi California şi literele Hollywood vor fi deteriorate. Liverpool cîştigă Cupa Angliei. O insulă tropicală va fi evacuată din cauza unei erupţii vulcanice. Pakistanul va răspîndi teroare în Australia, India, Afganistan, Germania, Spania, China, Franţa şi Israel.

Mona Lisa va fi furată
Nikki prevede un atac terorist la Statuia Libertţii şi furtul Giocondei. Roxanne Elizabeth Halderman prooroceşte un război nuclear în care actorii principali vor fi Coreea de Nord, China, Iran, Rusia, Venezuela şi alte două ţări, neidentificate încă. Va apărea o nouă monedă mondială, de argint. În 2011 va fi o nouă criză bancară. Sylvia Brown crede că un preşedinte ales între 2008-2020 va muri în birou, de inimă. Vicepreşedintele ce îl va urma la conducerea SUA va începe războiul cu Coreea de Nord. Apoi va fi asasinat. Gemenele Terry şi Linda Jamison anunţă atacuri teroriste cu arme biologice. Islanda va juca un rol major în atenuarea unui conflict internaţional, crede prezicătorul Derek Calibre. Căsătoria unui cuplu de lesbiene va fi un pas înainte pentru cîştigarea drepturilor depline ale acestei comunităţi. Se va propune ca, la următoarele Jocuri Olimpice, să se introducă un nou joc, bazat pe tehnologie electronică.

Israelul atacă Iranul
Keith Schroeder, un contabil american, s-a lansat pe Internet cu predicţii foarte detaliate despre 2011. El a studiat catrenele lui Nostradamus şi previziunile spiritistului Edgar Cayce şi, amestecîndu-le cu propriile viziuni, a descoperit că, din punct de vedere economic, va fi un an în care va înflori comerţul cu maşini electrice şi vom folosi la scară largă energia alternativă. Valuri de căldură cu 8 grade mai mari decît cele obişnuite vor afecta Europa de Vest, China şi America. În octombrie, blocuri de gheaţă din Groenlanda vor aluneca în ocean, declanşînd un tsunami devastator în America de Nord. Nivelul apei va creşte cu aproape 50 de centimetri. Al-Qaeda va transforma un vaccin antigripal într-o armă biologică. Pe 28 octombrie, un dispozitiv nuclear va fi detonat deasupra oraşului iranian Bushehr. Mai tîrziu, se va descoperi că Israelul este răspunzător de atac. Guvernul SUA va fi contactat la sfîrşitul anului 2011 de către o rasă extraterestră avansată, dar nu se va face public acest lucru pînă în 2019.

Atacuri teroriste în Belgia şi Franţa
Dominique Lehmann prezice declinul lui Sarkozy şi alegerea lui Dominique Strauss-Kahn în funcţia de preşedinte al Franţei. Un atentat la viaţa lui Obama va eşua, dar vor fi pierderi de vieţi omeneşti în urma unori atacuri teroriste în Belgia şi Franţa. Prezicătorul Zarah vede o bombă care va exploda într-un metrou parizian. Zidane va fi preşedinte al unei club de fotbal. Fernando Alonso ca fi campion în Formula 1. În urma seismelor, mari crăpături vor apărea în solul Braziliei şi Venezuelei. Numerologul Elie H. Attali prezice o problemă de viaţă şi de moarte la Vatican şi descoperirea unor noi texte sacre. Sarkozy va avea probleme cu inima. De la clarvăzătorul Claude Alexis aflăm că Obama va cîştiga un al doilea mandat. Vor fi trei catastrofe aviatice majore, unul pe un aeroport asiatic, celelalte în aer. Un om foarte apropiat reginei Angliei va muri, după care regina va decide să cedeze tronul, dar nu va şti cui. Jeffrey Wands anunţă pentru ianuarie găsirea trupului aviatoarei Amelia Earhart, în Pacificul de Sud.

Internetul, perturbat de meteoriţi
Didier Doryan atenţionează Italia, Portugalia şi Spania că vor fi zguduite de şocuri monetare. Rusia şi Europa de Est vor avea de suferit de pe urma unor scurgeri nucleare. Inundaţii puternice vor lovi Coasta de Azur. Mediumul Christopher Renstrom spune că 2011 aduce afirmarea sectei „New Age“. Pe 4 martie, ori va fi capturat Bin Laden, ori se va descoperi că e mort de cîţiva ani. Christopher Reburn crede că un atac terorist va viza un avion Airbus-380, alte atentate urmînd să lovească aeroporturi din Germania, Londra şi Chicago. Judy Hevenly din Los Angeles anunţă că un fost preşedinte al Africii de Sud va înceta din viaţă. Sarah Palin îşi va anunţa candidatura la preşedinţia SUA. Se va crea un nou stat palestinian, prin contribuţia Israelului şi a SUA. În Jamaica, se va descoperi mult aur. Zachary Selig prezice că numărul homosexualilor sub 25 de ani va fi mai mare decît al heterosexualilor. Missouri va fi distrus de cutremur. O ploaie de meteori va perturba Internetul. Va debuta o amplă mişcare de promovare a terapiilor alternative.

Viaţa celebrităţilor
- Sylvester Stallone stă prost cu sănătatea.
- George Clooney se însoară şi devine tată.
- Vanessa Paradis lansează un album în engleză.
- Paul McCartney şi Yoko Ono înregistrează o melodie în onoarea lui John Lennon.
- Paul Mc Cartney şi Nancy Shevell divorţează.
- Kate Hudson se îndrăgosteşte din nou.
- Fiica Madonnei se îmbogăţeşte cu creaţiile ei vestimentare.
- Dr. Stephen Hawkins, fizicianul care crede în extratereştri, e nominalizat pentru Premiul Nobel.
- Favoritele Oscarului: „Social Network“ şi „King’s Speech“.
- Mel Gibson face film despre Henric al VIII-lea, ce va fi nominalizat la Oscar.
- În septembrie, Nicole Kidman anunţă că e însărcinată.
- Lindsay Lohan ajunge la dezintoxicare mîine, 4 ianuarie. Va reveni pe scenă, în maximum patru ani cîştigînd un Oscar, ajutată de Robert de Niro, iar cînd va avea vreo 35 de ani, va regiza filme.
- Prinţul William şi Kate Middleton vor avea o căsnicie lungă, dar fără urmaşi în următorii doi ani. Pînă la urmă, vor avea doi băieţi şi o fată.
- Kylie Minogue nu se mărită.
- Halle Berry şi Olivier Martinez îşi anunţă căsătoria şi primul copil.
- Hugh Hefner, fondatorul Playboy, va muri.
- Oprah intră în politică, iar în 2016, va deveni preşedinte al SUA. În altă viziune, îşi va pierde audienţa şi se va retrage în Africa, unde va fonda o şcoală generală.
- În februarie, Berlusconi intră la puşcărie pentru fraudă.
- La toamnă, Jennifer Aniston îşi face planuri de căsătorie.
- Angellina şi Brad se despart.
- Magic Johnson va avea un accident de maşină, dar se va recupera şi va scrie o carte.
- Brad Pitt, Jennifer Lawrence şi Clint Eastwood cîştigă cîte un Oscar.
- Cheryl Cole rămîne gravidă.
- În februarie, cuplul Beckham anunţă divorţul.
- O persoană foarte faimoasă, care are deja probleme de sănătate, va muri. Prenumele ei este Elizabeth.
- Vom auzi de nominalizarea lui Hillary Clinton la Premiul Nobel pentru Pace.
- Donald Trump va crea un concurs de frumuseţe pentru femeile în vîrstă.
- Celine Dion debutează în lumea filmului.
- Bill Clinton are probleme de sănătate. La fel, şi Ann Margret, BB King, Carol Burnett, Shirley MacLaine, Regis Philbin şi Tony Bennett.
- Cher revine în forţă cu un nou album.
- Britney Spears trece la actorie.
- Johnny Halliday joacă în piese de teatru.
- Prinţul Albert de Monaco devine tătic.


Descoperiri în ştiinţă
- Pe 25 februarie, se va descoperi leacul pentru Alzheimer.
- Francezii şi americanii vor colabora la realizarea unui vaccin anti HIV.
- Va ieşi la lumină în zona Insulelor Bahamas, în urma unor furtuni şi cutremure puternice, un oraş necunoscut, probabil, Atlantida.
- Noi cercetări în domeniul creierului vor conduce la acceptarea paranormalilor în toată lumea.
- Se va inventa o platformă cu care oamenii se vor deplasa plutind.
- Vom comunica prin videofon.
- Va creşte incidenţa cancerului de piele la copii, cauzat de ultraviolete.
- Regresia hipnotică va cunoaşte o mare răspîndire.
- Vom auzi de mari descoperiri în tratamentului cancerului şi al bolilor neurologice.
- O revoluţie medicală se va produce în spitale, prin folosirea unui jet de lumină pentru distrugerea germenilor nocivi.
- Va creşte numărul apariţiilor OZN.


de: Camelia Onciu

Sursa:   www.monitorulexpres.ro