joi, 21 martie 2013

Locul in care oamenii traiesc 900 de ani


Pentru ca stim prea putine lucruri despre lumea "de dincolo de nori" facem supozitii. La fel de intampla si cu ceea ce se afla "in interiorul" Pamantului pe care il locuim de atatea milenii.

Doctorul Raymond Bernard, autor al cartii "The Hollow Earth" sustine cu tarie ca Pamantul nu ar avea un miez, o manta si o scoarta, ci ca sub suprafata locuibila se afla o lume ideala, un Eden, in care oamenii traiesc in pace si intr-o atmosfera neintinata.

Potrivit doctorului Bernard, Pamantul trebuie privit ca o casa. Astfel, oamenii locuiesc inauntrul caselor, nu dorm pe terase, balcoane sau acoperisuri. La fel se intampla si cu Terra - exista oameni care locuiesc in interiorul Pamantului.

Lumea de aici este alcatuita din 6/7 pamant si 1/7 apa, fiind luminata de un soare interior, cald,care nu apune niciodata. Temperatura este ideala si se situeaza in jurul valorii de 22 de grade Celsius, iar intemperiile nu exista.

Pentru ca este o clima ideala, totul se dezvolta mult mai repede si mai mare decat se intampla pe scoarta Terrei. Astfel, boabele de struguri au marimea unor pepeni, iar copacii sunt inalti cat zgarie-norii.

Oamenii au o inaltime care ajunge si la 4 metri, iar viata lor ajunge sa se intinda si pe distanta a 9 secole. Alimentatia acestor oameni este exclusiv vegetariana, iar pe Pamantul Interior nu exista crime sau violenta.

Pamantenii interiori se casatoresc foarte tarziu, iar relatiile intime nu sunt fizice, ci magnetice, mai spune doctorul Raymond Bernard.

Cat este fictiune si cat este adevar ramane de vazut. Cert este ca teoria Hollow Earth are din ce in ce mai multi adepti in jurul lumii, poate si din dorinta de a sti ca exista ceva mai bun decat aceasta lume, scrie antena3.ro

Sursa: www.bzi.ro

Fotografia uimitoare realizată în Australia. Surprinde trei fenomene astronomice simultan


Fotografia uimitoare realizată în Australia. Surprinde trei fenomene astronomice simultan
Foto: www.reddit.com
O imagine incredibilă a fost surprinsă la data de 17 martie pe plaja Contos din vestul Australiei. 



Sursa: www.antena3.ro

SFATUL NASA în cazul unui IMPACT IMINENT cu un asteroid


SFATUL NASA în cazul unui IMPACT IMINENT cu un asteroid

Şeful NASA, Charles Bolden, a afirmat, marţi, la o reuniune cu parlamentarii americani, că singurul sfat pe care agenţia spaţială pe care o conduce poate să îl dea în cazul în care un asteroid va lovi Pământul este acela calumea să se roage, scrie telegraph.co.uk.

Bolden a subliniat că, deocamdată, în afară de rugăciune, nimeni nu poate face ceva în cazul în care asteroizi sau meteoriţi necunoscuţi ar pune în pericol planeta noastră. 


NASA monitorizează aproximativ 95% dintre corpurile cereşti care plutesc în apropierea Pământului. 

Cu toate acestea, datele arată că Pământul va fi lovit de un asteroid cu un diametru de 50 de metri o dată la 1.000 de ani.
Sursa: www.antena3.ro

"Leagănul civilizaţiei umane", descoperit în inima acestui continent. A fost găsit din întâmplare, de un pilot


"Leagănul civilizaţiei umane", descoperit în inima acestui continent. A fost găsit din întâmplare, de un pilot
Cum arăta Pământul nostru cu 100.000 de ani în urmă? Cum trăiau oamenii în acele timpuri, ce mâncau, cum se îmbrăcau? Ei bine, suntem mai aproape de aceste răspunsuri, după ce arheologii au studiat aprofundat structurile impresionante din Africa de Sud, descoperite din întâmplare de un pilot american, în 2003.

În 2009, când s-a aflat despre sit-ul arheologic, oamenii au considerat că este cea mai veche structură antică de pe Pământ. Mult mai veche decât Marea Piramidă sau Sfinxul, făcând trimitere la sumerieni.

Ce este Calendarul lui Adam?

Formaţiunea, numită astfel de arheologi, este alcătuită din peste un milion de structuri antice circulare de piatră care zac împrăștiate în vestul localității Maputo, la 240 km în interiorul continentului în sud african. Despre aceste misterioase structuri s-a spus că sunt rămășițele unei metropole imense ce măsoară, după niște estimări conservatoare, aproximativ 2 400 km pătrați. 

Nu se știe cine le-a construit, dar se vehiculează ideea că enigmaticele pietre au o vechime de peste 75.000 de ani. Peste ”leagănul civilizației umane” planează acum o mare enigmă. Multe dintre structurile circulare sunt aliniate la puncte specifice geografice, inclusiv solstițiile și echinocțiile. 


Rămășițele templelor şi observatoarelor astronomice se întind pe o arie imensă. Calendarul de piatră, numit în mod simpatic ”Adam’s Calendar” (”Calendarul lui Adam”) a fost datat de către astronomul Bill Hollenbach.

Primele calcule pentru vârsta calendarului au fost făcute pe baza constelației Orion, cunoscută pentru “centura” strălucitoare de stele a vânătorului mitic. Axa Pământului are o mişcare de rotaţie în jurul unui ax astfel încât stelele şi constelaţiile îşi schimbă unghiul prezenţei pe cerul nopţii într-un mod ciclic. Această rotaţie, denumită mişcare de precesie completează un ciclu complet la fiecare 26. 000 de ani. 

Determinând când cele trei stele ale centurii lui Orion erau poziționate aliniat pe linia orizontului, putem estima data la care cele trei pietre ale calendarului erau aliniate cu cele trei stele într-un mod evident. Calculele sale au ținut cont şi de înălțimea lui Orion au sugerat o vechime de cel puţin 75. 000 de ani, însă calculele recente arată o vechime şi mai mare. Cum au fost calculate, vedeţi aici.

Sursa: www.antena3.ro

Cine e in spatele diversiunilor cu lapte contaminat si carne infestata?


Serviciile de informatii se afla in posesia unor date ingrijoratoare privind ”scandalurile” din industria alimentara si agricultura. Surse din zona serviciilor speciale au declarat pentru DeCe News ca exista indicii ale unei actiuni concertate de manipulare a consumatorilor romani si straini, pentru a li se induce teama de alimentele produse in Romania.

Manevra ar avea scop de retorsiune, dar poate servi si ca avertisment, pentru descurajarea autoritatilor de la Bucuresti, care pregatesc masuri mai dure in domeniul combaterii evaziunii din importurile alimentare.

Specialistii institutiilor abilitate au semnalat ca la scurta vreme dupa ce ministerul Agriculturii a intarit controlul pietei de citrice, importate pe relatia Turcia, au izbucnit o serie de scandaluri, in tara si strainatate, implicand companii romanesti din domeniul alimentar.

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a informat Guvernul ca asupra organelor de control se exercita presiuni in crestere, iar pe diverse canale au sosit amenintari cu represalii la adresa producatorilor romani. Au fost sesizate si serviciile speciale, care au confirmat ipoteza unui atac concertat asupra intereselor romanesti in agricultura.

In ciuda sesizarilor, dar si a solicitarilor Guvernului pentru a combate evaziunea fiscala, reprezentantiiParchetului nu au intreprins pana acum masuri ferme in zona importurilor de legume si fructe.

Mafia importatorilor de produse agricole din Orientul Mijlociu are conexiuni cu retele de comert international, avand capacitatea de a lansa si intretine teme privind siguranta alimentelor.

Astfel, la peste 6 luni dupa ce unele exporturi romanesti au ajuns in Germania, s-a descoperit carne de curcan cu Salmonella, a izbucnit criza laptelui contaminat cu aflatoxina, se descopera in serie  carne de cal introdusa in produse etichetate diferit etc.

Mari concerne internationale specializate in produse lactate  sau comert au fost tarate in aceste diversiuni, generandu-le pierderi materiale si de imagine. De remarcat ca firmele respective produc in Romania, sau folosesc materie prima de la fabrici romanesti.

La realizarea acestor actiuni de manipulare au contribuit si functionari ai statului, care au dat curs unor solicitari/reclamatii, sau este posibil sa fi actionat cointeresat, in baza unor relatii mai vechi cu retelele de contrabandisti.

Direct afectati au fost fermierii, dar si marele public va resimti in viitor efectele economice ale scandalurilor repetate din industria alimentara.

Atacurile la adresa producatorilor din Romania reprezinta si o agresiune la adresa zonei economice europene, iar masurile ar trebui sa vizeze retelele de crima organizata ce actioneaza transfrontalier, venind din Orientul Mijlociu. Mai ales ca o parte a profiturilor obtinute ilegal ar putea finanta operatiuni de tip terorist.

Sursa: http://www.bzi.ro

Raport financiar: FMI a autorizat ascunderea informatiilor despre rezervele de aur. Plus...

Putin interzice bancilor straine sa-si deschida sucursale in Rusia

Presedintele Rusiei Vladimir Putin a semnat recent o lege sustinuta de guvern care interzice bancilor straine sa deschida sucursale in tara, informeaza agentia rusa de stiri RAPSI.



Proiectul de lege a fost adoptat de catre Duma de Stat pe 22 februarie si aprobata de catre Consiliul Federatiei pe 6 martie. Proiectul de lege modifica unele dintre legile bancare existente in Rusia, ca parte a unei strategii de dezvoltare a sectorului bancar rus pana in 2015 si consolideaza acordurile la care au ajuns negociatorii rusi in timpul consultarilor privind aderarea Rusiei la Organizatia Mondiala a Comertului (OMC).

Legea exclude "sucursalele" din definitia sistemului bancar din Rusia. Se elimina, de asemenea, sintagma "sucursala a unei banci straine" din statutul de inregistrare a institutiilor de credit straine si din cerintele aditionale privind infiintarea si activitatea acestora, arata rapsinews.com.

Capitalul strain din sectorul bancar rusesc este detinut de subsidiarele bancilor straine, inregistrate in conformitate cu legislatia rusa.

Nota explicativa a legii prevede ca sucursalele functioneaza intr-un mod diferit fata de subsidiarele straine, in conditiile in care sucursalele nu sunt reglementate in Rusia. Prin urmare, sucursalele bancilor straine nu se afla sub supravegherea autoritatilor de reglementare, nu sunt obligate sa constituie rezerve sau sa raporteze catre Banca Nationala a Rusiei. 

[Preluat de pe NapocaNews]

Document secret incendiar! FMI a autorizat anumite banci sa ascunda informatii despre rezervele de aur

Un document secret al FMI, care a intrat in posesia comitetului GATA (Gold Anti Trust Action) releva ca institutia a facut "bisericute" cu anumite banci centrale, in vederea manipularii pietei valutare.

Favorizate au fost Bank for International Settlements (sediul elitei financiare globaliste, Elvetia), Banca Centrala Europeana, Banca Angliei, Bundesbank, Banca Frantei si alte cateva banci europene occidentale.

Date "sensibile", de manipulare a pietelor

In 1999, director FMI era Michel Camdessus, pe care revista franceza Fortune il numea "un manipulator din Bilderberg"

Acestea au fost "pasuite" sa ascunda informatii legate de rezervele de aur, fiind socotite "extrem de sensibile pe piata". Declararea corecta a rezervelor de aur ar fi impiedicat respectivele banci sa-si faca "interventiile secrete" asupra pietei valutare. Conform documentului confidential scris in martie 1999, FMI dorea sa consolideze standardele de raportare financiara pentru bancile centrale, intentionand sa ceara raportarea individuala a valutelor, imprumuturile si schimburile garantate cu aur. La obiectiile ridicate de elita ca acest lucru ar primejdui politicile bancare, FMI a permis nu numai sa nu fie raportate aceste informatii, dar sa nu se raporteze nici date referitoare la rezervele de aur in totalitate din aceste banci. Acest lucru a permis marilor banci occidentale sa insele si sa manipuleze pietele, asa cum GATA a sustinut mereu.


Elita comanda, FMI executa

Pentru a sti cat de tare sa consolideze standardele de raportare, oficiali ai FMI s-au intalnit cu reprezentanti ai bancilor sus mentionate, iar acestia, conform documentului, le-au trasat primilor sarcini. "Ei considera ca nu trebuie raportate informatii separate cu privire la activele monetare de aur, cele din acordurile de imprumut si de schimburi, ci sa fie toate inglobate in aceeasi informatie", scrie in raportul confidential efectuat de reprezentantii (sau "mesagerii") FMI catre propria conducere. "Ei considera ca raportarea valutei individuale este o informatie sensibila pe piata, dar ca n-ar avea nimic impotriva sa declare date referitoare la grupuri valutare". Motivul "lor" era deosebit de franc, sa zicem asa: "doresc sa pastreze confidentialitatea asupra interventiilor pe piata valutara, pentru o vreme, ca sa sporeasca eficacitatea acesteia"! Astfel "luminata", institutia FMI a respectat dorintele "lor".

[Preluare: enational.ro]

Bonusuri prea mari pentru a fi acceptate

Dupa ce monstruosul plan de salvare acordat bancilor europene a esuat in privinta relansarii cresterii, o noua tendinta agita continentul. Atentia s-a indreptat asupra exceselor corporative. Poporul vrea razbunare, iar bancherii trebuie sa-si asume vina, scrie un editorialist britanic.

Taranii se revolta in intreaga Europa. Ei doresc sangele bancherilor si au intentia sa-l obtina. Pana in prezent, raspunsul publicului la criza creditelor a fost o nedumerire generala si un oftat zgomotos. Bancile au convins lumea ca totul a fost o lovitura a sortii. in contextul respectiv, ele erau prea mari pentru a face faliment, iar liderii lor prea sfinti pentru a ispasi din cauza asta. Timp de patru ani, bancile britanice au fost irigate din abundenta cu aproape 500 de miliarde de euro din banii publici si cei tipariti. Ele s-au restabilit in mod corespunzator si au ramas bogate, in timp ce toti ceilalti au saracit.

Vantul s-a intors impotriva lor furtuna. Nici bancile, si nici guvernul, nu au reusit sa gaseasca un remediu. Oamenii doresc razbunare, si au gasit-o – din toate locurile cate exista – in Parlamentul European. Acesta a declarat ca bancherii europeni nu pot obtine bonusuri mai mari decat salariile lor, sau de doua ori mai mari, daca obtin aprobarea actionarilor. Acest lucru se aplica oriunde ar lucra un bancher european, precum si oricarui bancher strain care lucreaza in UE.

Cauza britanica pierduta dinainte

Intre timp, un referendum elvetian impune acum directorilor generali sa obtina in mod explicit acordul actionarilor pentru remuneratia lor, interzicand primele aurite de "bun-venit" sau de "la revedere". Olanda discuta la ora actuala de o reducere si mai drastica a bonusurilor, la 20%. Chiar si in liberala Mare Britanie, Asociatia Nationala a Fondurilor de Pensii cere consiliilor de administratie sa mentina cresterile salariilor directorilor executivi indexate la nivelul inflatiei.

Lobby-ul bancar european, odata atotputernic, a fost castrat de amploarea scandalului. Guvernul german a cedat in fata Parlamentului European sub presiunea venita din partea opozitiei social-democrate. Aceasta s-a petrecut dupa ce, in urma scandalului Libor, a fost dezvaluit ca Deutsche Bank a redus bonusul unui trader cu peste 39 de milioane de euro, ceea ce implica o suma originala ametitoare. Campania elvetiana a fost starnita de practicile firmei de medicamente Novartis, care i-a oferit presedintelui sau peste 58 de milioane de euro drept cadou de bun-ramas. Aproape 68% dintre elvetieni au votat pentru noile restrictii.

Numai in Marea Britanie ministrii inca mai danseaza dupa cum le canta bancherii. Luna trecuta, directorii de la The Royal Bank of Scotland, fara sa tina cont de faptul ca statul este actionar, si-au oferit aproximativ 694 de milioane de euro sub forma de bonusuri, dupa ce au anuntat o pierdere de 5,78 de miliarde de euro. O alta banca ce lucreaza in pierdere, Lloyds, a bagat mana adanc in sertarul de la casa si a acordat membrilor conducerii un plus de 422 de milioane de euro. Spalatorii de bani de la HSBC au anuntat ca 78 de directori de la Londra ar putea sa incaseze peste 1,16 milioane de euro fiecare. Cu totii declara ca bonusurile nu au nicio legatura cu amenzile sau pierderile, dar asta spun mereu. George Osborne s-a umilit la Bruxelles, marti, incercand sa le pledeze cauza pierduta.
Bonusurile astronomice constituie un furt?


Anul trecut, mult-anuntata "primavara a actionarilor" de la The City, (cartierul financiar) al Londrei, n-a condus la niciun rezultat. Revoltele impotriva salariilor directorilor executivi de la WPP, Barclays, Trinity Mirror si din alte parti nu au avut un mare impact vizibil. in timp ce salariile in general au stagnat, cele ale managerilor principali au crescut cu 12%. Sondajele de opinie au aratat ca majoritatea covarsitoare a populatiei este ostila remuneratiilor celor mai ridicate. Numai guvernul si primarul din Londra mai reprezinta o stavila intre cei foarte bogati si un popor furios. Revolta taranilor inseamna ca nici chiar ministrii britanici nu pot sfida opinia publica la nesfarsit.

Intr-adevar, comunitatea bancara a permis acumularea acestei dorinte de razbunare timp de peste patru ani, fara sa-i pese, pur si simplu. inca din anii 1980 si dupa dereglementarea financiara, profesionistii din acest domeniu au incasat sume de bani nemaintalnite in niciun alt sector al economiei.

Aceste remuneratii nu au avut nimic de-a face cu pietele libere, cu exceptia celor care fac parte dintr-un grup restrans de traderi de nivel inalt. Bancherii moderni isi trag o "renta economica" din exploatarea cartelurilor de oligopol din serviciile financiare, tinand, in acelasi timp, actionarii la distanta. Bonusurile astronomice ale traderilor sunt randamente asimetrice care revin, de fapt, detinatorilor de economii si actionarilor care suporta riscul pe banii lor. in orice alta afacere, astfel de bonusuri ar fi considerate ca fiind un furt de la firma.

Fara remuscari

Niciun sindicat nu-si apara mai acerb interesele decat cele ale meseriilor bogate. Asa cum am vazut in aceasta saptamana cu avocatii, daca le sunt atacate interesele, ameninta sa se razbune pe saraci, pe economie, pe guvern, pe toata lumea.

Bancile urla ca plafonarea bonusurilor va atrage dupa sine delocalizarea lacomiei lor "in strainatate". Acest lucru pare exagerat. Dar restrictiile impuse de UE ar putea, eventual, conduce la mutarea traderilor de nivel inalt din mult prea reglementata Europa spre Americi si Asia.

Acest lucru nu ar fi chiar o veste buna pentru Marea Britanie: finantele au reprezentat boom-ul industriei in ultimul sfert de secol. Dar cel mai probabil este faptul ca activitatile toxice vor fi deplasate, iar asta nu reprezinta nicio paguba.

Oricum ar fi, bancile nu pot decat sa-si asume vina. Ele au zburat cu aripile lor de aur prea aproape de soare, si le-a topit furia. Nu au decat un singur argument de partea lor. Cultura lacomiei de la The City nu reprezinta nimic fata de cultura stupiditatii de la Banca Angliei si de la Ministerul de Finante. Ei au pompat banii. Niciodata in istoria economica britanica nu s-au irosit atat de multi bani pentru o cauza atat de zadarnica. Si inca nu se vede nicio urma de remuscari.

autor: Simon Jenkins

[sursa: THE GUARDIAN - presseurop.eu]


Sursa: roaim.net.tf

Cipru - un experiment financiar?


Conform unui analist financiar american (Jeff Sica), planul de salvare financiară a Ciprului nu este deloc un caz izolat, aşa cum repede declară toţi oficialii europeni, ci va fi noua strategie financiară a Europei: chiar şi finanţele private din conturile bancare vor fi confiscate (căci ce altceva este această taxare-surpriza, la care trebuie să se supună întreaga populaţie a Ciprului?).



Într-o încercare de a mai dezamorsa tensiunile după anunţul de a taxa suplimentar TOATE depozitele bancare din Cipru, oficialii zonei Euro au detaliat spunând că nu se mai vrea taxarea deponentilor din Cipru care au mai putin de 100.000 de euro în conturi, însă decizia finală le va reveni autorităţilor cipriote. Anterior se discuta varianta ca taxarea s-ar putea reduce la 3% pentru depozitele sub 100.000 de euro şi să se majoreze la 15% peste pragul de 500.000 euro.

"Zona Euro este de acord cu o taxă zero pentru micii deponenţi", a informat o sursă europeană la finalul unei tele-conferinţe a miniştrilor de finanţe din uniunea monetară. "Decizia depinde de ciprioţi", a arătat o a doua sursă.

Dacă această decizie este luată, vor trebui în schimb "majorate taxele pentru depozitele mari", a precizat o sursă diplomatică la Bruxelles.

Într-un comunicat difuzat la finalul a peste două ore de discuţii, miniştrii de finanţe din zona euro au arătat că "autorităţile cipriote vor să introducă mai multă progresivitate în ceea ce priveşte taxa excepţională asupra depozitelor bancare, cu condiţia ca acest lucru să nu modifice valoarea totală a ajutorului financiar" din partea UE şi FMI.

Zona Euro şi FMI au propus un plan de salvare de maxim 10 miliarde de euro pentru Cipru în schimbul unei taxări "excepţionale" a depozitelor bancare care va furniza aproape 6 miliarde de euro. Practic, UE şi FMI dau numai 4 miliarde EUR.

Ciprul este astfel a cincea ţară din zona Euro care beneficiază de un program financiar internaţional. Valoarea acestui ajutor este net inferioară sutelor de miliarde vărsate în contul Greciei şi zecilor de miliarde pentru Portugalia, Irlanda şi sectorul bancar spaniol.

Dar, lucru nou, creditorii internaţionali au cerut Nicosiei să aplice o taxă excepţională de 6,75% pentru toate depozitele bancare sub 100.000 de euro şi de 9,9% peste acest prag, precum şi o REŢINERE LA SURSĂ a banilor datoraţi. Practic, în acest mod se creează un "bazin" monetar real, de bani "cash", care vor fi folosiţi pentru a "hrăni" băncile din Cipru.

"Autorităţile cipriote sunt în curs de finalizare a unei noi propuneri care ar putea fi adoptată în Parlament", limitand impactul taxei asupra micilor deponenţi, a afirmat această sursă.



Jorg Asmussen, membru german in consiliul director al Băncii Centrale Europene, a deschis luni uşa pentru modificarea "planului de salvare" a Ciprului stabilit sâmbătă la Bruxelles, atât timp cât finanţarea sa este asigurată.

"Este programul de ajustare al guvernului cipriot, nu cel ai Troicii sau al unui alt guvern", a declarat Asmussen, într-o conferinţă de presă susţinuta la Berlin.

"Dacă preşedintele cipriot vrea să schimbe ceva la taxa privind depozitele bancare, decizia e în mâinile sale", a spus acesta, adăugând însă: "Va trebui doar să se asigure că finanţarea este intactă".

Acest lucru înseamnă că Ciprul va trebui să asigure în alt fel contribuţia proprie, de circa 6 miliarde de euro. 

Băncile vor rămane închise până joi în Cipru, a anunţat luni o sursă din Banca centrală, cu o zi înainte de o şedinţă crucială în Parlament, care a amânat de două ori votul asupra unui plan de salvare european foarte nepopular în insulă.

"Băncile vor fi închise marţi şi miercuri", a declarat acest oficial, motivul invocat fiind evitarea unor cozi interminabile la ghisee.



UPDATE: După ce politicienii ciprioţi au respins planul oferit de UE prin care ajutorul financiar destinat băncilor cipriote trebuia dublat de o reţinere de 10% "la sursă" din toate depozitele private aflate în bănci, Wolfgang Schauble, ministrul de finanţe din Germania, anunţă că "băncile din Cipru ar putea să rămână definitiv închise, şi cineva trebuie să le explice asta ciprioţilor", a declarat el la televiziunea germană ZDF.

De altfel, "proiectul european este pe moarte", recunoaşte un fost şef al Băncii Ciprului, Anthanasios Orphanides, care adaugă că UE şantajează guvernul cipriot forţându-l să confişte banii contribuabililor depuşi în băncile din această mică ţară.

UPDATE 2: Oficialii Băncii Centrale Europene, ai Fondului Monetar Internaţional şi ai Comisiei Europene se afla acum în Cipru, pentru a discuta împrumutul de salvare, după ce Parlamentul ţării a respins condiţia de taxare a depozitelor bancare. Aceştia vor discuta şi posibilitatea extinderii unei sărbători oficiale până la sfârşitul săptămânii, doar pentru a ţine băncile închise, astfel încât ciprioţii să nu aibă ocazia să retragă masiv banii din conturi, aşa cum s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute.

Cipru este în faţa unui "experiment" politico-financiar orchestrat de Cabala care încearcă să mai "stoarcă" ceva bani, iar dacă le reuşeşte, atunci această "modă" ar putea deveni noul standard în Uniunea Europeană: taxarea suplimentară "la sursă" a tuturor depozitelor bancare private, în toate băncile din Europa.

Cei care se afla în spatele acestei abil orchestrate manevre financiare sunt în stare să calce pe cadavre, la propriu, pentru a-şi duce la îndeplinire planul "măreţ" pus la punct în mare detaliu încă de acum multe zeci de ani, şi care acum se "implementează" pas cu pas, etapă cu etapă, pentru a realiza Noua Ordine Mondială, cu orice preţ!

"Dar cine sunt ei să se joace aşa cu vieţile noastre? Năvălitori dintr-o altă galaxie, dintr-o altă dimensiune?" - Gerard Klein, Seniorii Războiului (1970)


Sursa: roaim.de.vu/