vineri, 4 aprilie 2014

FALȘII STĂPÂNI Partea a doua

"Fiecare îsi urmãrește propria evoluție.
Când ți-ai câștigat fericirea și pacea interioarã, nu e cazul sã o strigi în gura mare pe stradã. Acestea sunt lucruri care se simt. Oamenii din jurul tãu le vãd, și le simt."
Lise Bourbeau "Ascultă-ți corpul, cel mai bun prieten"
Sursa:
http://kristinekristina.blogspot.ro/2...
Muzica: Steps to Happiness! http://www.innersyncmusic.com








https://www.youtube.com/watch?v=fex9p17m88c

FALȘII STĂPÂNI Prima parte

"O persoanã care se teme de cineva nu este propriul sãu stãpân. De îndatã ce simți cã ți-e fricã de cineva, el devine stãpânul tãu. 
Poate sã facã ce vrea cu tine.
Stie pe ce buton sã apese ca sã te facã sã reacționezi. 
Nu e bine pentru tine sã te afli mereu în stare de reacție: aceasta dã naștere prea multor emoții."
Lise Bourbeau "Ascultă-ți corpul, cel mai bun prieten"
Sursa:
http://kristinekristina.blogspot.ro/2...
Muzica: Steps to Happiness! http://www.innersyncmusic.com








https://www.youtube.com/watch?v=nheSP97hp3Q

360 de grade 360° Dedublarea sau Proiecția Astrală B1 TV 22.03.2014





https://www.youtube.com/watch?v=18Piznmt0YA

Extrem de grav! Convorbire intre doi ambasadori rusi: Să-i lăsăm deocamdată pe români și bulgari în UE. Apoi o să le tăbăcim fundurile în direcția care trebuie! AUDIO



Afirmatii grave facute de doi oficiali rusi, care se saluta unul pe altul cu "Shalom"(!!!), intr-o convorbire telefonica aparuta vineri pe internet. Ambasadorii Federatiei Ruse in Eritrea, respectiv Zimbabwe si Malawi  au fost inregistrati in timp ce spuneau ca “le vor tabaci fundurile” romanilor si bulgarilor in “directia corecta”, insa pentru moment ii lasa “sa ramana in UE”.

Convorbirea telefonica dintre Igor Nilokaevici Chubarov si Serghei Viktorovici Bakharev a fost publicata pe internet, pe YouTube, pe un cont nou creat sub numele de “Michael Berkan”. 

Autenticitatea inregistrarii nu a fost confirmata, dar nici infirmata pana acum de diplomatii rusi.
La inceputul convorbirii, Chubarov il felicita pe Bakharev pentru faptul ca Zimbabwe a votat impotriva rezolutiei prin care ONU a decis ca nu recunoaste referendumul prin care Crimeea a fost anexata de Rusia. Apoi, cei doi glumesc pe seama europenilor si a americanilor, dand exemple de corectii ce ar putea fi aplicate celor doua continente.

***
Igor Nilokaevici Chubarov: Acum am o sarcină simplă, pentru moment spun doar un lucru-cheie şefilor de misiuni. Le repet: „Fraţilor, am luat Crimeea, dar nu este afurisitul de sfârşit. (râde) În viitor vă vom lua afurisita de Catalonia, Veneţia, precum şi Scoţia (pronunţat greşit astfel încât numele ţării să însemne „tărâmul vitelor” – n.r.) şi Alaska. Şi nu vom fi mulţumiţi nici cu asta (râde)”.

Serghei Viktorovici Bakharev: În primă instanţă, vom fi.
Igor Nilokaevici Chubarov: De acord, doar în primă instanţă, apoi ne vom mai gândi. Toate acele afurisite de limitrofe, de exemplu Letonia, Estonia şi alţi europeni, dar şi românii şi bulgarii, le vom tăbăci fundurile în direcţia corectă – acolo unde trebuie să fie.
Serghei Viktorovici Bakharev: O, nu, e mai bine să nu ne atingem de ei, n-o să-i lovim. Ar fi mai bine pentru noi să deranjăm „Californialand”, „Miamiland”, astfel de locuri părisite (râde).
Igor Nilokaevici Chubarov: Ai dreptate, practic, 95% din afurisiţii noştri de cetăţeni sunt în „Miamiland”! (râde)
Serghei Viktorovici Bakharev: Exact.
Igor Nilokaevici Chubarov: Avem drepturi depline să organizăm un referendum.
Serghei Viktorovici Bakharev: La fel şi-n „Londonland”!
Igor Nilokaevici Chubarov: Da, cu siguranţă, ai dreptate. O să-i lăsăm o perioadă pe români şi bulgari, lasă-i să rămână în UE deocamdată (râde).
Serghei Viktorovici Bakharev: Alături de statele baltice.
Într-un ton uşor mai serios, notează jurnaliştii străini, Chubarov îi spune tovarăşului său că un înalt oficial european i-a spus că Rusia ar trebui să ia înapoi România şi Bulgaria.
Igor Nilokaevici Chubarov: Apropo, am vorbit de curând cu şeful de departament/delegaţie UE despre tot soiul de lucruri, eram pierduţi în mulţime şi mi-a zis: „Ascultă, luaţi înapoi România şi Bulgaria”. „Absolut, nu”, i-am răspuns. „Fraţilor, n-o să se aleagă nimic din asta”.
Serghei Viktorovici Bakharev: Distrează-te în continuare cu toate astea. (râde)


https://www.youtube.com/watch?v=xJK00daiKD8


http://danielroxin.blogspot.ro/

Un mare eveniment: începând cu 15 aprilie, Luna sângerie.

 (selecțiuni) 
Traducere Const.Mihăilescu

Pe data de 15 aprilie un eveniment plin de mărinimie și grandoare va putea fi observat de pământeni. Va fi un eveniment pe care umanitatea nu a avut ocazia să-l vadă de eoni. Evenimentul din 15 aprilie, nemaivăzut de către pământeni de eoni, va fi cunoscut în istorie ca unul care vine și care pleacă, pentru ca iarăși să revină și să crească din propria-i cenusă. Expresia matematică a lui Pi și ecuația E = MC2 (adică MC patrat) vor juca un rol foarte important în zilele care vor urma. Aceasta deoarece ceea ce nu exista în mintea umană până acum, va fi revelat. 
 Acesta este un channeling foarte lung, așa că vă rugăm să încercați să rămâneți concentrați. Până la sfârșitul acestui an fiecare dintre voi va primi informațiile și explicațiile necesare. Bucurați-vă ! 
 


Vălul luminii iluzorii va fi dat la oparte și se va dezvălui adevărul divin și universal, pentru fiecare dintre pământeni. Inimile voastre vor activa codul prin care se va afla deplina înțelegere a tot ceea ce este și a fost vreodată. În sfârșit, pămntenii își vor cunoaște adevărata istorie a creării și devenirii finței umane pe această planetă. Acolo, în inimile fiecăruia dintre voi, se va desluși codul eternei și totalei înțelegeri universale. Pamantenii vor revedea toate darurile care le-au fost aduse de către frații lor din univers, frați care au venit și au plecat, pentru ca, mulți dintre ei să revină. Ca atare, evenimentele care urmează să se desfășoare, vor atinge inima multora dintre voi
 
Tot mai muți se vor trezi, și când vor deschide ochii, li se va părea că acea lumină o văd pentru prima oară; tot mai mulți prieteni din univers vor mărturisi despre grandioasele și mirificele evenimente care vor avea loc în cer și în navele lor, de-a lungul sau înafara timpului și spațiului liniar.
 
Ceea ce a fost ascuns va deveni cunoscut și se vor deschide ușile pentru înțelegerea veșnică a ceea ce sunt !
Se vor înțelege realitățile așa cum erau înainte de a fi pervetite de false credințe sau de ignoranță. Cuvântul Armaghedon a fost greșit înțeleas de-a lungul timpului. Armaghedonul însemnă cu adevărat un nou început și abandonarea vechiului.
 
Și nu va mai fi umbră care să ascundă lumina, fiecare își va înțelege și asuma particularitatea, propriul sine, ego-ul său, și-și va înțelege și asuma propriile temeri, propriile realități.
 Fiecare va vedea lumina strălucitoare a Sursei, și-și va înțelege divinitatea. Fiecare va trebui să țină seama de acțiunile sale, fiecare om va fi confruntat cu ceea ce a experimentat anterior, și nu-și va mai nega declarațiile sau ascunde convingerile.
Toate acestea vor avea loc într-un moment de ruptură a timpului, ca urmare a energiilor care vor fi trimise pe Pământ în momentul apariției celei de a doua Luni Mari, după apariția primei Luni pe cerul nopții (?!)
Multe se vor manifesta înaintea voastră și asta va face ca o mare parte a înțelegerii umane să se schimbe. 

 Tot mai mulți vor începe să înțeleagă că numai iubirea, iubirea necondiționată de proporțiile universale trebuie să țină în frâu toate pornirile de pe această planetă. 
Dragoste și înțelegere, dragoste și fericire veșnică, pentru că a venit timpul să se renunțe la armele de distrugere și să se deschidă inimile pentru a primi noile energii, noua conștiință pe care o veți găsi în ființa voastră și care vă va ajuta să vă apropiați de Creator, printr-o nouă înțelegere. Veți înțelege atunci că sunteți parte din marele tablou al Universului. Veți înțelege, în sfârșit, că nu sunteți și nu ați fost niciodată singuri. Mereu ați fost înconjurați și susținuți de Sursa din care provenim cu toții.
 

Voi, dragii noștri, care formați echipajul nostru de la sol, vă rugăm să rămâneți în echilibru și să vă deschideți evenimentelor, căci ele au venit pentru propășirea și izbânda voastră. Știm că multe inimi se vor dechide pentru a îmbrățișa noua lume și va fi important ca fiecare dintre voi să aibă credință nestrămutată în viitorul său și al planetei. 
Repetăm că în zilele care vor urma, expresia matematică a lui Pi și ecuația E = MC2 vor juca un rol foarte important. Ceea ce nu exista în mintea umană, se va arăta, într-adevăr. Omenirea va vedea o dată și pentru totdeauna, cu proprii ei ochii, unicul și mărețul adevăr, și va înțelege că voi nu sunteți singuri în această galaxie, nu sunteți singuri în acest univers, în acest Cosmos.
 
Minunea vieții, se va desfășura în fața tuturor copiilor marelui Creator.
 
Multe întrebări se vor ridica, și mulți vor striga la ceruri implorând și cerând explicații. Și toată vechea cunoaștere va fi ștearsă iar frumoasa și mirifica melodie a realității universale va suna în urechile voastre.
 
Șim că atunci când acest eveniment va avea loc, mult haos se va produce, și mulți dintre voi veți fi cei care vă veți grăbi să ajutați sufletele pierdute, arătându-le calea și protejindu-le cu o iubire necondiționată.
Aceasta, deoarece, ceea ce vor vedea, ceea ce vor auzi și ceea ce vor simți, îi va speria teribil la început, răscolindu-le ființa și conștiința până în străfunduri, căci va fi ceva peste puterea lor de imaginație și înțelegere.
 
Unii vor fi cooptați în vastele alianțe galactice, intergalactice și universale.
 
Pe ecrane mari de televiziune, se va arăta lumii voastre tot ceea ce are loc pe Pământ și în jurul lui. Surse importante de informare vor fi și computerele dar și toate celelalte forme mass-media. Așa va fi!
 

Pregătirile pentru acest colosal eveniment galactic sunt pe terminate, se fac ultimele corelări și retușuri. Și astfel, un nou plan vă începe să fie aplicat pentru noul mileniu, un plan care prevede întreaga desfășurare a reafirmării ființelor umane superioare, multidimensionale.  
 Stați în lumina, Preaiubițilorstați în lumină, știind că noi suntem lângă și în voi, pentru a vă ajuta. Amintiți-vă că voi sunteți iubiți peste măsură de întregul univers și de către Creator. Toți sunt acum în slujba voastră.  
Noi vă cunoaștem pe voi, gardienii și protectorii Pământului. Noi ne bazăm pe sprijinul și dăruirea voastră și știm că oricât de greu va fi, nu veți abandona această cauză mătreață. 
 Asta este tot ce aveam să vă comunicăm acum, în legătură cu evenimentul din 15 aprilie și cele care vor urma. Vă iubim și suntem alături de voi. La revedere.

 NOTA channelerului: din ceea ce simt și văd, evenimentele vor începe pe data de 15 aprilie si vor continua pe tot parcursul lunilor sângerânde (?!), până în anul următor, și dincolo de el. Faptul că am ajuns la un punct de cotitură, va face să fim martorii unor schimbări rapide și neașteptate. Schimbări s-au produs și până acum dar, în viitorul imediat, ele vor fi puternic accelerate. 
Majoritatea cotloanelor și sectoarelor încă întunecate, vor fi puternic luminate și vor fi scoase la suprafață toate faptele bazate pe vechile energii, energiile întunecate. Peste tot se va face curățenie și peste tot se vor aduce lucrurile în echilibru. Unele vor fi complet distruse sau anihilate, altele vor fi reconstruite din temelii. Din ce în ce mai multe „scurgeri” vor ajunge în sursele de informare, pentru ca lumea să cunoască ce se întâmplă și care sunt baricadele care au fost înlăturate de Lumina dreptății și adevărului. 
NASA a lăsat tot mai multe știri și imagini să fie publicate, recunoscând în acest mod existența civilizațiilor extraterestre. 
Sub impactul acestor informații, ființele umane se vor trezi în masă, începând să reevaluieze stările de fapt și relațiile între oamni. Desigur acestea nu vin lin, nu vin constant și uneori, au o anumită notă de fermitate. Eu aștept cu mare nerăbdare aceste evenimente. Dragilor, trăim deja vremuri extrem de interesante. 
 

Doresc să vă atrag atenția asupra câtorva lucruriAșa cum am fost subliniat,canalizările pe care le-am primit în ultimul timp de la Arhanghelul Metatron au fost incredibil de puternice și nu știam exact ce înseamnă lună însângerată dar, cum ne apropiem de Paște, totul începe să aibă sens. Rugămintea mea este ca toți să tratăm aceste cevenimente cu deplină încredere.
 Anna Merkaba 
 SURSA: http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com

http://spirituletern.blogspot.ro/

Canabisul vindeca cancerul – copil din Oregon, SUA vindecat 100%


Pana la acest articol nu am abordat subiectul cancer. Asa cum orice sector al civilizatiei noastre este afectat de planurile malefice ale cabalei si sectorul medical face parte din acest plan. Despre vaccinari am publicat deja articole pentru a trezi oamenii si a nu se mai vaccina. Acest articol reda un caz real al unui copil bolnav de leucemie care este vindecat 100% cu canabis. In viitor o sa public un articol numai despre problematica cancerului ca si afacere pentru corporatiile farmaceutice si clinicile oncologice, dar si tratamentele naturiste care exista acum in lume ieftine si la indemana oricui daca exista trezire spirituala…. 

Terapia pediatrica cu canabis salveaza copii. Acesta este cel mai important lucru in acest moment.

Efectele antitumorale ale canabinoidelor au fost deja demonstrate de ceva timp. In 1980 au fost descoperiti receptori canabinoizi in creierul uman. Corpul nostru produce acesti compusi in propriul sistem endocanabinoid, care este acum cunoscut a fi responsabil pentru o serie de funcții biologice. Acesta este motivul pentru care planta ( canabisul,n.a.) are un astfel de potențial terapeutic larg pentru multe boli, inclusiv al cancerului.
Numeroase studii au demonstrat de-a lungul timpului efectele antitumorale ale canabisului. Studiile au aratat ca consumul de canabis ucide complet celulele canceroase, si are un mare impact asupra refacerii sistemului imunitar. Canabisul are potențialul de a înlocui o multitudine de medicamente și terapii alopate aplicate in prezent in majoritatea clinicilor oncologice. De ce studiile umane nu sunt în curs de desfășurare?

In SUA precum si in UE, inclusiv in Romania exista doar doua tratamente implementate si obligatorii oficial in sistemul de sanatate pentru bolnavii de cancer, radioterapia – prin care prin microunde de anumita frecventa si intensitate se iradiaza zona afectata – si chimioterapia – care prin injectarea efectiv a unei otravi in corp se urmareste uciderea celulei canceroase. Ambele sunt deosebit de toxice pentru organism si este demonstrat ca acestea grabesc moartea pacientului, dar nimic nu a fost schimbat.
Tot mai multi oameni constientizeaza asta si cauta tratamente alternative printre care si consumul de canabis sau ulei de canabis ( despre celelalte modalitati de invingere a cancerului voi publica un articol viitor).



Când ești un adult cu cancer, ai posibilitatea de a utiliza cele două opțiuni recomandate sau refuza tratamentul și sa selectezi metode alternative. Când ești un copil, părinții tăi nu au posibilitatea de a refuza modul aprobat, oficial, fără a se confrunta cu repercusiuni legale, care pot include pierderea custodiei copilului.

Cazul copilului vindecat

Brave Mykayla a avut leucemie limfoblastică acută - aceasta este o formă foarte rară și agresivă de leucemie la copii. Aceasta este responsabila pentru 15-18% din cazurile de leucemie la copii. ADN-ul ei a fost modificat într-un fel, și asta a provocat maduva osoasa sa inceapa sa produca leucemie adica celule albe in sange. Sa îmbolnăvit în mai 2012, iar în iulie 2012 medicii au descoperit o masă limfoblastica de dimensiunea unei mingi de baschet în piept. Masa ei a fost atât de mare încât ea nu a fost în măsură să fie sedata pentru riscul de deces din cauza presiunii asupra esofagului și inimii.

Un studiu al unor medici din Toronto despre influenta canabisului asupra cancerului la copii aici :http://www.collective-evolution.com/2014/02/10/cannabis-helped-treat-leukemia-in-teenage-girl-doctors-publish-case-study/

Acest protocol este utilizat pentru a trata pacientii cu leucemie cu risc scăzut (Mykayla a fost risc intermediar tehnic). Acesta este un medicament combinatie intre chimioterapie și steroizi de 3-5, care se face în 5 runde cu durata de 2,5-3 ani. Primele 4 runde sunt foarte intense și ultima pentru 6-8 luni. Ultima rundă se numește "de întreținere", se face, în principal la domiciliu și este mult mai puțin dăunător decat primele 4 runde. Mykayla va începe chimioterapia de întreținere în luna februarie a anului 2013. Mykayla a inceput chimioterapie la 16 iulie 2012 (ea a început un tratament cu steroizi la 14 iulie 2012).

Nivelul masei limfoblastice a Mykaylei a fost monitorizată zilnic pentru primele 8 zile și săptămânal sau de două ori pe săptămână după aceea. Nivelul ei limfoblastic coboara, după ce a primit chimioterapie, dar la câteva zile nivelul este mai mare decât înainte de chimioterapie. Medicii au fost îngrijorati. Ei au vorbit despre posibilitatea Mykaylei de a avea un transplant de maduva osoasa din cauza leucemiei care nu evolueaza în remisie cu chimioterapie. 95% dintre copiii cu leucemie intra in remisie în primele 30 de zile de chimioterapie ... majoritatea dintre ei intra in remisie la doar câteva zile după ce a primit chimioterapie pentru prima dată.
Oncologii au recomandat radiatii craniene spunand ca este un risc intermediar, al fenotipului de celule T si al celulelor leucemice in mica cantitate din creierul ei si din lichidul spinal. Radiatiile craniene este un subiect tot mai controversat in mediile cercetatorilor impotriva cancerului. Familia copilului a refuzat aceasta cale si a apelat la metoda naturista.

Au avut un plan de la bun început pentru combaterea cancerului si chimioterapiei Mykaylei în mod natural și acesta a fost de a utiliza canabis , sub formă de ulei foarte concentrat și puternic , suc de canabis crud , și consumul de canabis fiert în alimente . Canabisul a fost recunoscut in a ucide cancerul , protejeaza organismul de daunele chimioterapiei , ameliorarea durerii si greata , si este un neuroprotector și antioxidant . În scopul de a utiliza această formă de tratament Mykayla avut nevoie de-a obține o recomandare de la un alt medic și o licență marijuana medicala de stat . Acest lucru le-a luat 10 zile pentru a finaliza ... Mykayla a început terapia de canabis pe 24 iulie 2012 ! Imediat ea a fost în stare să mănânce din nou . Acesta a fost primul beneficiu pe care l-au observat . Ea a fost mai fericita, a zâmbit și a râs în mod constant. O săptămână după ce a început pe tratament cu ulei medicii Mykaylei au anunțat că leucemia ei dispăruse din maduva osoasa și sânge ! Ea a fost remisa. Mykayla este în prezent de șase luni în tratament intens și nu a folosit nici un analgezic ( nici măcar Tylenol ) și a luat medicamente anti - greata de câteva ori .

Dieta este medicina – Cancerul prospera in mediu acid si este alimentat de zahar, carne, alimente cu aditivi alimentari si coloranti, bauturi acidulate, etc. Regimul alimentar al Mykaylei a fost redus la cel strict vegan, fara cele enuntate mai sus si de asemenea hidratata cu mii de litri de apa alcalina.

Suplimentele minuni -  Unele suplimente importante pe care le-au găsit de ajutor în lupta împotriva cancerului și chimioterapiei sunt : Vitamina C, extract de ceai verde, armurariu sau scai alb, beta-caroten, ulei de nucă de cocos, vitamina D, ceaiul Essiac, Co-Q10, seleniu, omega 3, usturoi, canabis, și tone de fructe și legume.

Pozitivitatea - Având o atitudine pozitivă și a furniza copilului un cămin fericit, luminos, iubitor, un mediu mai bun în afara de a lupta cu cancerul. Cred cu tarie ca dragostea și fericirea pe care valorile familiei le are, actioneaza foarte mult asupra succesului pe care l-a văzut Mykayla în timp ce lupta cu leucemia.
Limfoblastiile sunt celule imature care se diferențiază în mod obișnuit pentru a forma limfocite mature. În mod normal, limfoblastiile se găsesc doar in maduva osoasa, dar în leucemia limfoblastică acută (ALL), limfoblastiile prolifereaza incontrolabil și se găsesc în număr mare în frotiul de sange periferic.

Numarul de celule afectate de canabis
·        14 iulie 2012 – ziua diagnosticului si inceperii tratamentului cu steroizi
·        Procentajul celulelor limfoblastice in sange sunt de 33%
·        In 15 iulie sunt de 51%
·        In 16 iulie procentajul este de 11%
·        In 17 iulie este de 14% si incepe chimioterapia
·        In 18 iulie este de 18%
·        In 19 iulie este de 3%
·        In 20 iulie este de 29%
·        In 23 iulie este de 31% si este externata din spital
·        In 24 iulie incepe terapia cu ulei concentrat de canabis
·        In 26 iulie procentul celulelor este de 5%
·        In 31 iulie este de doar 3%
·        Apoi din 2 pana in 20 august procentul celulelor limfoblastice din sangele Mykaylei s-a mentinut la 0% ca si in ziua de azi !!


O dovada clara ca dupa terapia cu canabis acest copil s-a vindecat complet. Poate unii spun ca canabisul nu este pentru copii dar intreb CANCERUL ESTE PENTRU COPII ?? 
Multi medici sunt sigur ca ar gasi argumente contra terapiilor naturiste, dar noi ca fiinte energetice autonome si suverane suntem in masura si indreptatiti sa ne alegem aceste terapii in mod constient. Facultatile actuale de medicina functioneaza pe programele implementate de catre elita malefica pentru a forma medici care sa excluda aceste tratamente ieftine si la indemana oricui.

In prezent din cancer se fac afaceri de mii de miliarde de dolari in lume. Toate clinicile de lux te fac sa mori mai repede dar in conditii de lux, ele scotand profit cat mai mare de pe urma bolnavilor de lux in conditiile economiei liberale de piata unde si asa-zisa sanatate este o marfa…Cat cinism poate exista astazi in lume si-n lumea medicala mai ales.

Am ajuns sa vindem moartea pe bani grei iar viata sa ne fie o continua supravietuire..
Doamne in ce farsa traim  !! Constientizati asta ?? Sa iesim fratilor cat mai repede … NU MAI INTRETINETI SISTEMUL ACESTA !! 
Renuntati, retrageti-i acceptul dumeavoastra constient, pentru ca se hraneste energetic si din acceptul nostru nu numai financiar. In meditatie emiteti un gand puternic focalizat ca retrageti acceptul existentei acestui sistem malefic in general sau cel medical in special….
    
  Doamne ajuta !
   t
      
            Drum drept spre Lumina !

Sursa: http://burebista2012.blogspot.ro/


COMENTARIU SFATUITOAREA:

Metoda folosita de medicii americani este aproape metoda pe care am folosit-o eu pentru vindecarea mea, in cazul limfomlui non-hodgkin.
Doamne ajuta ca aceasta reusita medicala a americanilor sa schimbe mentalitatea si in medicina romaneasca si astfel sa renunte la mincina si infatuare si sa dea o sansa de vindecare si bolnavilor de forme de cancer nevindecabile.

SCORTISOARA PREVINE CANCERUL SI BOALA ALZHEIMER! VEZI CE ALTE SUPER PROPRIETATI MAI ARE

Unul dintre cele mai sanatoase condimente este scortisoara, care are propritati uimitoare.



Pe langa gustul delicios si nenumaratele utilizari in bucatarie, scortisoara are propritati benefice pentru organismul tau. Iata despre ce este vorba.
1. Previne cancerul - este unul dintre cel mai puternici antioxidanti natuali, putand reduce inflamatia din organism si protejand impotriva radicalilor liberi.
2. Previne boala Alzheimer - cei doi compusi pe care ii contine, cinnamaldehida si epicateina, au efecte benefice asupra sistemului nervos central.
3. Ajuta in diabetul de tip 2 - scortisoara ajuta la mentinerea sub control a nivelului de zahar din sange.
4. Ajuta in amigdalita si raceli - amelioreaza durerile in gat din sezonul rece datorita proprietatilor sale antimicrobiene si antifungice.
5. In infectii fungice - ajuta in infectiile urinare, digestive si candida, neutralizanf bacteriile si mirosul neplacut din cavitatea bucala.
Pe langa gustul delicios si nenumaratele utilizari in bucatarie, scortisoara are propritati benefice pentru organismul tau. Iata despre ce este vorba.

1. Previne cancerul - este unul dintre cel mai puternici antioxidanti natuali, putand reduce inflamatia din organism si protejand impotriva radicalilor liberi.

2. Previne boala Alzheimer - cei doi compusi pe care ii contine, cinnamaldehida si epicateina, au efecte benefice asupra sistemului nervos central.

3. Ajuta in diabetul de tip 2 - scortisoara ajuta la mentinerea sub control a nivelului de zahar din sange.

4. Ajuta in amigdalita si raceli - amelioreaza durerile in gat din sezonul rece datorita proprietatilor sale antimicrobiene si antifungice.

5. In infectii fungice - ajuta in infectiile urinare, digestive si candida, neutralizanf bacteriile si mirosul neplacut din cavitatea bucala.
 Sursa: http://www.kfetele.ro/

Astrologie: Zodii bune, zodii rele. Tu de care esti?

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin
Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro

Multa lume incearca sa afle care este cea mai buna zodie, precum si daca cea in care s-a nascut este o zodie buna. Altii sunt suparati pe zodia nativa pe care o considera rea. In acest articol o sa analizam mitul zodiilor bune si rele.

Fiecare zodie are 3 nivele de vibratie:
Nivelul superior – persoana manifesta preponderent calitatile zodiei in care s-a nascut;
Nivelul mediu - persoana nascuta in respectiva zodie manifesta atat o parte din calitatile cat si o parte din defectele zodiei;
Nivelul inferior – persoana se confrunta cu tentatiile si viciile zodiei in care s-a nascut.
Iata de ce, intalnind mai multe persoane care exprima nivelul inferior al unei zodii, oamenii ajung sa spuna ca o zodie este ”rea”.

Alti oameni, intalnesc reprezentati din aceeasi zodie care manifesta preponderent calitatile zodie si ajung sa afirme despre aceeasi zodie ca este ”buna”.
Fiecare om pe parcursul vietii sale se confrunta cu perioade in care se lupta cu slabiciunile zodiei sale, la fel are si perioade in care manifesta in mod exemplar calitatile cu care a fost inzestrat la nastere. 
Astfel, atunci cand o persoana are probleme, este necajita, are esecuri, duce lipsa de iubire, este intr-o etapa dificila de viata, va tinde in mod periculos sa fie victima slabiciunilor zodiei sale.
O persoana fericita, care iubeste si are parte de iubire, intr-o etapa de viata buna, manifesta preponderent calitatile descrise de nivelul superior al zodiei sale. 

Zodia Berbec
Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Este energic, entuziast, hotarat, are mai multe teluri, lupta pentru ceea ce considera important, ii ajuta pe cei din jur dezinteresat, este deschis si prietenos.
Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Se inchide in sine, se plange ca viata nu este corecta, considera ca toata lumea il tradeaza, nu are un tel pentru care sa lupte, devine atras de alcool sau aventuri sexuale.

Zodia Taur
Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Citeste lucruri legate de spiritualitate si ezoterism, este generos cu banii si cu timpul sau, gaseste motive de bucurie in activitatea profesionala, ii spirijina si calmeaza pe cei dragi.
Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Se plange constant de bani si de faptul ca nu are timp liber, munceste ca robul, nu stie ce ar face cu placere pe plan profesional, nu stie ce isi doreste in dragoste, este nemultumit de tot.

Zodia Gemeni
Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Glumeste, se joaca mult, socializeaza, vorbeste mult, se deschide spre lucruri noi, citeste psihologie si spiritualitate, isi asuma cu placere un rol care vine cu responsabilitati.
Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Tinde sa fie ironic, invidios, suspicios si are nevoie sa fie lasat in pace. Incepe sa faca excese serioase legat de lucruri care ii plac. Evita sa se confrunte cu problema reala, fuge de responsabilitati. 

Zodia Rac
Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Este un nativ jovial si usor de remarcat in societate deoarece se implica in tot ceea ce face cu pasiune. Ii ajuta pe altii, asculta, empatizeaza si sfatuieste.
Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Se autoizoleaza considerand ca este superior celor din jurul sau si nu are cu cine sa discute, devine orgolios, rece, distant, ii este frica sa nu fie ranit, nu se deschide in fata nimanui.

Zodia Leu
Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Este romantic si creativ, prin tot modul in care se prezinta este fermecator. Stie sa ii faca pe cei din jur sa se bucure de viata. Ii place sa sarbatoreasca, socializeaza des. 
Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui
: Iese rar in societate, nu gaseste motive pentru care sa sarbatoreasca, ii este frica de esec, amana in general orice actiune si decizie pe ziua de maine.

Zodia Fecioara
Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Isi face multe planuri, ii place sa se inconjoare de oameni, adopta un animal, este milos, sincer, are mare rabdare cu oamenii, ii place sa explice si sa ii invete pe altii.
Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Nu are curajul de a spune lucrurile pe nume, devine duplicitar, este interesat de partea materiala si uita sa fie milos, devine exigent cerand maximum de la cei din jur si criticandu-i pentru orice.

Zodia Balanta
Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lu
i: Ii motiveaza pe toti cei cu care se intalneste, face cu placere cadouri, are o activitate din domeniul artistic, ii place sa se imbrace elegant, negociaza cu usurinta, este amabil cu toata lumea.
Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Isi arata indiferenta si ostilitatea fata de persoanele care nu ii plac, isi sustine parerea in mod incapatanat, este lipsit de energie si motivatie, pasiv, comod si pesimist. 

Zodia Scorpion
Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Are pasiuni in domeniul ezoterismului si se ocupa cu mare fascinatie de bani. Insa este generos cu bunurile sale, calm, focusat pe telurile sale, stie sa asculte si are curajul marilor initiative.
Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Ii este frica de schimbari, prefera sa se autodistruga in situatia nefericita in care se aflat decat sa schimbe ceva, uita ce teluri avea, devine interesat excesiv de siguranta sa materiala.

Zodia Sagetator
Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Vesel si glumet, este in mod constant interesat sa aduca bucurie in viata celor dragi si se sacrifica pentru ei. Se dezvolta in mod constant pe plan profesional si spiritual, calatoreste, discuta cu oricine fara prejudecati, stie sa lase de la sine.
Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Se centreaza pe agonisirea banilor, are mereu ceva de comentat, vrea sa i se acorde atentie, dezvolta vicii, are atitudini rebele, tinde sa ia decizii radicale sub imperiul impulsului (rupand legaturi si parasind anumite medii intr-un mod categoric).

Zodia Capricorn
Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Este o persoana care vede partea pozitiva a vietii si manifesta recunostinta fata de realizarile sale. Stie sa se bucure de viata, este ambitios, gata de a face lucruri noi, este stalpul de spirijin pentru cei dragi, ii incurajeaza mereu pe altii.
Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Se victimizeaza, dramatizeaza lucrurile, invinovateste pe altii cu usurinta, nu ii pasa de altii, devine rece, egoist, dominator. Are o atractie irezistibila spre excese diverse (alcool, tutun, droguri) si aventuri sexuale.

Zodia Varsator
Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Este prieten cu toata lumea, isi face planuri pentru calatorii diverse, face acte de altruism, manifesta tandrete si romantism, este atras de filosofie, literatura si spiritualitate, este sincer interesat de altii.
Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Traieste in lumea lui de idei, inconjurat de carti, fara sa simta nevoia sa se deschisa spre ceilalti. Nu stie ce sa faca cu propria sa viata, simte ca nu isi gaseste locul. Se plange des si vede lucrurile in negru.

Zodia Pesti
Nativ aflat intr-o perioada fericita din viata lui: Are multa creativitate artistica si iubire de oferit. Crede in adevar, dreptate si iubire, simte nevoia sa ofere dragoste, viseaza des cu ochii deschisi si isi urmeaza visele, crezand ferm in norocul sau.
Nativ aflat intr-o perioada trista din viata lui: Se considera o persoana ghinionista, ii este frica sa riste, are mari indoieli cu privire la orice, este suspicios, tinde sa manipuleze si sa nu spuna tot adevarul, tinde sa supraanalizeze o problema. 

Observatie:
 Cand vedeti ca o persoana apropiata manifesta slabiciunile tipice zodiei sale, trebuie sa ii dati ajutor, deoarece este un semn clar ca trece prin vremuri grele si are nevoie de suport.
Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin
Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro

Sursa: horoscop.kudika.ro