vineri, 4 aprilie 2014

SCORTISOARA PREVINE CANCERUL SI BOALA ALZHEIMER! VEZI CE ALTE SUPER PROPRIETATI MAI ARE

Unul dintre cele mai sanatoase condimente este scortisoara, care are propritati uimitoare.Pe langa gustul delicios si nenumaratele utilizari in bucatarie, scortisoara are propritati benefice pentru organismul tau. Iata despre ce este vorba.
1. Previne cancerul - este unul dintre cel mai puternici antioxidanti natuali, putand reduce inflamatia din organism si protejand impotriva radicalilor liberi.
2. Previne boala Alzheimer - cei doi compusi pe care ii contine, cinnamaldehida si epicateina, au efecte benefice asupra sistemului nervos central.
3. Ajuta in diabetul de tip 2 - scortisoara ajuta la mentinerea sub control a nivelului de zahar din sange.
4. Ajuta in amigdalita si raceli - amelioreaza durerile in gat din sezonul rece datorita proprietatilor sale antimicrobiene si antifungice.
5. In infectii fungice - ajuta in infectiile urinare, digestive si candida, neutralizanf bacteriile si mirosul neplacut din cavitatea bucala.
Pe langa gustul delicios si nenumaratele utilizari in bucatarie, scortisoara are propritati benefice pentru organismul tau. Iata despre ce este vorba.

1. Previne cancerul - este unul dintre cel mai puternici antioxidanti natuali, putand reduce inflamatia din organism si protejand impotriva radicalilor liberi.

2. Previne boala Alzheimer - cei doi compusi pe care ii contine, cinnamaldehida si epicateina, au efecte benefice asupra sistemului nervos central.

3. Ajuta in diabetul de tip 2 - scortisoara ajuta la mentinerea sub control a nivelului de zahar din sange.

4. Ajuta in amigdalita si raceli - amelioreaza durerile in gat din sezonul rece datorita proprietatilor sale antimicrobiene si antifungice.

5. In infectii fungice - ajuta in infectiile urinare, digestive si candida, neutralizanf bacteriile si mirosul neplacut din cavitatea bucala.
 Sursa: http://www.kfetele.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu