joi, 27 decembrie 2012

Profetii surprinzatoare pentru anul 2013


Profetii surprinzatoare pentru anul 2013Din punct de vedere astrologic, anul 2013 va sta sub semnul "razboiului cu parazitii de la toate nivelurile", conform presedintelui Asociatei Astrologilor din Ucraina, Elena Kalantarova. Aceasta, impreuna cu colegii sai, au creionat prognozele astrologice pentru anul ce sta sa vina.

2013 este "anul Sarpelui, o perioda careia ii sunt caracteristice jocurile din spatele culiselor, negocierile secrete si rasturnari senzationale de situatie, noteaza Blitz.

Intersanti au fost anii 1905, 1917, 1941 si 1953, care au stat tot sub semnul Sarpelui, cand, printre altele, a murit Stalin, aminteste astrologul din Odessa, Vlad Ross. Tocmai de aceea, dacaVladimir Putin va supravietui politic anului 2013, atunci el va conduce pentru o lunga perioada Rusia. 

Ross mai spune ca UE se va stabiliza la anul. Europa va putea sa traga putin aer in piept, cu toate ca euro se va deprecia in raport cu dolarul, precizeaza astrologul.

Anul nu va fi usor nici pentru presedintele SUA,Barack Obama, si nici pentru economia Americii, spun astrologii din Ucraina. China, in schimb, isi va mentine ascensiunea pana in 2016, dupa care va incepe sa cada, spune Kalantarova. 

Ross a vazut in stele ca, in 2013, Bashar al-Assad va parasi Siria, unde va fi o schimbare radicala. Astfel, SUA nu vor avea motive sa inceapa un nou razboi in Orientul Apropiat.

Conform astrologului rus, Pavel Globa, care vede lucrurile putin diferit, in 2013 va incepe o criza economica globala ."Criza va fi si nu vom avea unde sa ne ascundem de ea. Va dura pana in 2020 si va cuprinde intreaga lume. Vom avea parte de instabilitate totala, vor exploda bursele, piata ipotecilor. Preturile o vor lua razna", a spus el. 


Sursa: www.ziare.com

Horoscop 2013, anul Sarpelui Negru de Apa.


Horoscop 2013

Horoscop 2013. Anul Sarpelui Negru de Apa.

Previziuni generale horoscop 2013
Conform calendarului chinezesc, 2013 este anul Sarpelui de Apa (adica al sarpelui negru sau albastru). Ce ne aduce acest an?
In primul rand, trebuie sa intelegem ce atitudine au chinezii fata de aceasta reptila. Dupa parerea lor, sarpele intruchipeaza intelepciunea, vointa, independenta, rabdarea, rapiditatea reactiei si luarii deciziilor. Pe langa acestea, sarpele este inzestrat cu un farmec uimitor – este un mare seducator. In acelasi timp, aceasta reptila poate fi foarte vicleana si nemiloasa daca cineva o supara sau o jigneste. Iar daca luam in considerare faptul ca in anul 2013 elementul Sarpelui este apa, trebuie sa adaugam nestatornicia, emotivitatea si, prin urmare, instabilitatea.
Asadar, la ce sa ne asteptam in 2013, anul Sarpelui Negru de Apa?
In primul rand, in anul ce vine nu prea are rost sa ne asteptam la socuri puternice si pasiuni arzatoare, dar dinamica evenimentelor va fi foarte vizibila. Pentru a-l tempera pe stapanul anuli, este indicat sa dam dovada de ratiune si prudenta, trebuie sa evaluam in profunzime orice situatie. Foarte binevenite vor fi planificarea minutioasa si abordarea meticuloasa a proiectelor noi. In anul Sarpelui Negru de Apa, "pe val" vor fi specialistii cei mai competenti in domeniul lor.
Horoscop 2013 spune ca acest an este momentul cel mai favorabil pentru luarea celor mai dificile si importante decizii in viata. Asadar, cei care se vor afla la sfarsitul anului 2012 la o rascruce de drumuri sau intr-o situatie complicata, pot sa priveasca spre viitor cu optimism si cu incredere ca toate problemele se vor rezolva in scurt timp.
Daca ai hotarat sa mai faci o facultate sau sa te ocupi de arta, sau sa te casatoresti, Sarpele cu siguranta te va ajuta. Dar daca ai de gand sa sporesti controlul asupra copilului sau sotului, eforturile tale vor fi cel mai degraba zadarnice, sau mai rau – vei obtine un efect opus asteptarilor. La fel de dificila risca sa fie lupta pentru obtinerea postului de conducere ravnit sau a unei persoane.
In anul Sarpelui, trebuie sa eviti afacerile dubioase. Persoanele care lucreaza in domeniul intelectual si reprezentatii lumii artelor vor castiga bani cel mai usor. De fapt, chiar daca anul nu ti se va parea bun din punct de vedere financiar, horoscop 2013 ne spune ca exista sanse mari ca situatia financiara sa se imbunatateasca la sfarsitul anului.


Cititi articolul integral aici:  Horoscop 2013
Sursa: http://www.horoscopurania.ro/horoscop-2013

Horoscop 2013. Anul Sarpelui Negru de Apa



Horoscop 2013. Anul Sarpelui Negru de Apa
Anul Sarpelui, 2013, ne va prezenta caracterul acestui semn zodiacal chinezesc in toata splendoarea lui – viclean, uneori periculos, dar intelept, rational si hotarat. Ne asteapta schimbari si evenimente interesante.
Anul Sarpelui Negru de Apa va incepe pe 10 februarie 2013 si se va incheia pe 30 ianuarie 2014. Aceasta perioada va fi plina de provocari, dar va accelera totodata inaltarea si transformarea spirituala. Acest semn presupune schimbari cardinale in viata societatii, realizarea proiectelor incepute in anul Dragonului.
Horoscop 2013 promite ca anul Sarpelui va fi unul favorabil pe plan financiar. Persoanele hotarate si rezonabile vor reusi sa-si consolideze situatia financiara. Riscurile insa ar trebui evitate – in anul Sarpelui, jucatorii impatimiti nu vor avea norocul de partea lor.
In anul 2013 se vor face multe descoperiri interesante in domeniul medicinei. Va fi o perioada favorabila si pentru oamenii creativi, dar numai pentru cei care se afla in tara lor natala sau au plecat, dar si-au pastrat legatura cu ea.
Revigorarea traditiilor istorice si familia vor capata o importanta deosebita in anul 2013. Multi vor reveni la radacinile lor, se vor apuca de crearea unei familii puternice. In anul Sarpelui Negru de Apa, cele mai fericite vor fi persoanele nascute in zodia Pesti. Relatiile excelente cu cei apropiati si properitatea financiara va vor mentine buna dispozitie pe parcursul intregului an.
Planetele vor avea o influenta favorabila si asupra celorlalte semne de Apa: Rac si Scorpion. Veti reusi sa va stabilizati situatia financiara, viata va deveni mai armonioasa. In 2013, intr-o calatorie lunga, Racii isi vor putea gasi jumatatea.
2013, anul Sarpelui Negru de Apa, va aduce Scorpionilor fericire in dragoste. Reprezentantii acestui semn zodiacal vor avea senzatia de sarbatoare pe parcursul intregului an – bucurati-va de fiecare zi. De o viata amoroasa intensa si emotionanta vor avea parte, de asemenea, Berbecii si Fecioarele. Si daca veti acorda suficienta atentie partenerilor, veti incheia o casatorie de succes.
Anul 2013 poate fi o perioada destul de dificila pentru Varsatori si Lei. Pe de o parte, ambele semne isi pot consolida situatia materiala. Dar pe de alta parte – in prima jumatate a anului, riscati sa ramaneti captivi in iluzii. Fiti prudenti, ganditi-va bine inainte de a lua decizii importante.
2013 va fi un an interesant pentru Balanta. Persoanele nascute in aceasta zodie isi vor putea manifesta pe deplin talentele atat pe plan profesional, cat si pe cel familial. Astrele le vor proteja de influenta rauvoitorilor, dar ar putea sa-i pedepseasca grav pentru fapte rele. Anul acesta, Balantele vor munci mult si se vor bucura de multe realizari. Nu uitati sa aveti grija de sanatatea voastra, in anul ce vine sanatatea va necesita mai multa atentie.
In 2013, Taurii vor reusi in sfarsit sa obtina stabilitatea mult asteptata si avansarea pe plan profesional . In primele luni ale anului Sarpelui, situatia lor financiara se va imbunatati si va ramane stabila pana la sfarsitul perioadei.
Horoscop 2013 recomanda nativilor din zodia Gemeni sa lase deoparte distractiile, in schimb ei se vor bucura de succes in cariera – este o recompensa din partea Sarpelui pentru dificultati in viata personala. Gemenii vor putea sa-si realizeze obiectivul principal si sa capete un statut social inalt.
2013 va fi un an bun pentru Sagetatori. Ei vor reusi sa-si intemeieze o familie si sa-si imbunatateasca conditiile de trai fara mari dificultati. Totusi, prognoza astrologica spune ca ar fi indicat s-o faca in prima jumatate a anului. Primele luni ale anului 2013 vor fi importante si pentru Capricorni: veti cunoaste persoane interesante, veti primi informatii care vor juca un rol foarte important in viata voastra.

Sursa:  www.horoscopurania.ro

RECLAMA - Bashar si Asociatia: cartea Noua Metafizica




                                       Format B5: 19/26 cm
                                             Nr. Pagini: 120
                                    Autor: Bashar si Asociatia 
                                    Un produs Puterea Creatiei


Buna tuturor celor care sunt in procesul de trezire a constiintei. Noi, echipa Puterea Creatiei, dorim sa va prezentam ultima carte tradusa, o carte Bashar si Asociatia numita Noua Metafizica. Dupa cum unii dintre voi stiti din diverse surse, Bashar este un ET din civilizatia Essasani, care ofera informatii si sprijin timp de aproape 30 de ani, ajutand foarte multi oameni sa isi gaseasca pasiunea, sa intre in contact cu mintea superioara, sa depaseasca convingerile limitative si sa fie indrazneti, curajosi si iubitori. In imensitatea universului exista multe constiinte care sunt orientate in serviciul fata de alte persoane. Bashar este una dintre aceste constiinte, care ne arata ce functioneaza pentru ei si depinde de fiecare daca dorim sa functioneze si pentru noi.


Un video tradus cu Bashar despre convingeri limitative si cum putem accesa mentalul superior:




Intorcandu-ne la cartea Noua Metafizica, ea ofera o viziune holistica si integrativa privind idei din Stiinta, Religie, Metafizica, Antropologie, ajutandu-ne sa intelegem de ce perpetuam limitarea in care traim si de ce ne oferim puterea unor institutii care sunt deconectate de noi - guvern, biserica, banci, institutii, etc. Ea este si o istorie, incepand din vremea Atlantidei, continuand pana in prezent. Noua Metafizica este un factor care ne poate motiva sa intelegem polaritatea, iar daca avem blocaje creative, chiar si acest lucru este creativ in sine - adica crearea acestor blocaje - si explorandu-le vom castiga mult. Miezul cartii este de a prezenta o logica intuitiva, prin care ne putem folosi tocmai de limitarile autoimpuse, intr-un mod nelimitat. Este ca si cum noi ne folosim 100% din creier, pentru a face sa para ca folosim doar 10%, dar macar stiind ce facem, putem zice: "De ajuns, vreau sa imi folosesc 100% din creier pentru a trai o viata implinita 100%!"


Nimic nu ne poate oprii sa fim tot ceea ce vrem sa fim. Citind astfel de materiale, noi ne amintim ceea ce stim deja, Bashar sau orice altcineva este de fapt o oglinda pentru noi, pentru constiinta noastra. Noi putem crea orice fise de permisiune, prin care sa ne permitem sa fim ceea ce dorim. Noua Metafizica este scrisa din perspectiva faptului ca metafizica devine fizica - lucru palpabil, si aici cred ca este cheia inspre a obtine ce dorim. Fiindca ceea lipseste nu sunt neaparat resursele materiale, ci un anumit fel de dorinta, un impuls de a iti trai visele si nu de a visa ca le traiesti, dupa cum spune si Bashar. 


Capitolele din carte sunt urmatoarele:


Capitolul 1: Religia……………………………….....pag. 5
Capitolul 2: Ştiinţa…………………………………..pag. 19
Capitolul 3: Creativitatea……………………...…....pag. 31
Capitolul 4: Concepte Metafizice………………..…pag. 45
Capitolul 5: Reîncarnarea: Trecut, Prezent şi Viitor.......................................................................pag. 57
Capitolul 6: Conştiinţa Extraterestră…………… ....pag. 72
Capitolul 7: Şablonul Metafizicii………………...…pag. 89
Glosar…………………………………………........pag. 100 - 120 



Cartea Noua Metafizica este disponibila atat in format fizic cat si in format electronic. Pentru formatul fizic, pretul este de 25 de lei plus taxe postale, pentru formatul electronic pretul este de 10 lei. Pentru comenzi, trimiteti va rog un mail la triplu_metafizica@yahoo.ro (sau la tel: 0742162067), cu numele vostru, adresa fizica, cate exemplare doriti si codul postal. Pentru formatul electronic, trimiteti un mail tot la acea adresa de mail si va vom spune contul in care se trimit banii. Cartea va ajunge la voi in 3 zile (posta romana), sau 1 zi (curier).

Pe langa Noua Metafizica, puteti achizitiona inca 3 carti. 




Prima dintre ele se numeste
 Seth Vorbeste, o carte abordeaza teme fundamentale din spiritualitate/metafizica, fiind printre primele carti de genul care au spus celebrul "You create your reality". Seth ofera o perspectiva unica si profunda cu privire la teme metafizice clasice, fiind o buna lectura chiar si dupa cativa ani de la prima deschidere spirituala. Cartile lui Seth sunt o lectura de baza pentru a intelege concepte ca: sufletul, ego, personalitate, multidimensionalitate, constiinta cristica, anima, realitati probabile, viata de dupa moarte, reincarnare, vise, karma, creativitate, Dumnezeu, simbolismul religios, stari ale constiintei, realitati probabile, Atlantida si Lemuria, etc. Materialele sale ofera noi si noi nuante creative si va deschide catre o stare in care simtiti maleabilitatea psihicului vostru.



A doua carte se numeste Prisma din Lira si abordeaza tema conexiunilor noastre ancestrale cu diferite rase stravechi, care au influentat genomul uman. Cercetatorii au descoperit acel “junk DNA” despre care nu se stie originea sa. Prisma din Lira este printre primele carti in care sunt descrise principalele rase ET care au avut o influenta asupra Pamantului: Pleiadieni, Zetani, Siriusieni, Arcturieni, Orionieni si Lirieni. Prisma din Lira ofera o perspectiva unica asupra adevaratei istorii planetare, fiind o carte scrisa cu pasiune si dorinta de adevar.



A treia carte se numeste Legea lui Unu, in care Ra vorbeste despre unitatea Creatiei, despre calea pozitiva si negativa, despre Piramide si rolul lor, vindecare si evolutia spirituala, influenta Orioniana, oferind Legea lui Unu, cea care ne ajuta sa ne sporim discernamantul, si sa facem alegeri potrivite pentru cresterea noastra ca si fiinte constiente. 

Ra este "zeul soare" care s-a arat Egiptenilor, el transmitand invataturile sale si in perioada acestei transformari planetare (numite de el Recolta) care se desfasoara odata la 25.000 ani. Scopul transmiterii este de a corecta distorsiunile care s-au facut in numele sau, cand de exemplu in loc de aprecierea creatiei si contemplarea minutatiei sale, oamenii au facut sacrificii umane.

Toate cele 4 carti prezentate, pot fi comandate in format electronic la pretul de 40 de lei in total (sau 10 lei/carte), un pret accesibil, astfel incat fiecare care doreste aceaste informatii, sa isi permita sa cumpere cartile. Pentru comenzi, trimiteti un mail la triplu_metafizica@yahoo.ro (sau la tel: 0742162067) si va vom oferi contul bancar in care sa trimiteti banii, apoi va trimitem cartile dorite (oricare/toate pe care vreti sa le comandati).  

De asemenea si foarte important, pentru formatul fizic, pretul pentru cele 4 carti este de 122 lei (transportul prin posta este gratuit). Separat, preturile sunt Noua Metafizica - 25 lei, Prisma din Lira - 27 lei , Seth Vorbeste - 35 lei si Legea lui Unu - 35 lei. Orice carte/carti doriti, trimiteti un mail la triplu_metafizica@yahoo.ro cu numele vostru, adresa fizica si cate exemplar/e doriti din fiecare. 


Daca simtiti ca rezonati cu astfel de materiale/carti, va incuajam sa le sicititi, chiar daca la prima vedere informatiile par cunoscute. Si asa si este, noi stim deja tot ce avem nevoie sa stim, citind carti doar ne reamintim. Mult entuziasm si iubire in explorarea cartilor noastre.

Va invitam pe site-ul nostru, unde veti gasi diverse produse creative, ale unor oameni care au muncit cu pasiune.


O zi extraordinara tuturor, Echipa Puterea Creatiei