joi, 27 decembrie 2012

Horoscop 2013. Anul Sarpelui Negru de Apa



Horoscop 2013. Anul Sarpelui Negru de Apa
Anul Sarpelui, 2013, ne va prezenta caracterul acestui semn zodiacal chinezesc in toata splendoarea lui – viclean, uneori periculos, dar intelept, rational si hotarat. Ne asteapta schimbari si evenimente interesante.
Anul Sarpelui Negru de Apa va incepe pe 10 februarie 2013 si se va incheia pe 30 ianuarie 2014. Aceasta perioada va fi plina de provocari, dar va accelera totodata inaltarea si transformarea spirituala. Acest semn presupune schimbari cardinale in viata societatii, realizarea proiectelor incepute in anul Dragonului.
Horoscop 2013 promite ca anul Sarpelui va fi unul favorabil pe plan financiar. Persoanele hotarate si rezonabile vor reusi sa-si consolideze situatia financiara. Riscurile insa ar trebui evitate – in anul Sarpelui, jucatorii impatimiti nu vor avea norocul de partea lor.
In anul 2013 se vor face multe descoperiri interesante in domeniul medicinei. Va fi o perioada favorabila si pentru oamenii creativi, dar numai pentru cei care se afla in tara lor natala sau au plecat, dar si-au pastrat legatura cu ea.
Revigorarea traditiilor istorice si familia vor capata o importanta deosebita in anul 2013. Multi vor reveni la radacinile lor, se vor apuca de crearea unei familii puternice. In anul Sarpelui Negru de Apa, cele mai fericite vor fi persoanele nascute in zodia Pesti. Relatiile excelente cu cei apropiati si properitatea financiara va vor mentine buna dispozitie pe parcursul intregului an.
Planetele vor avea o influenta favorabila si asupra celorlalte semne de Apa: Rac si Scorpion. Veti reusi sa va stabilizati situatia financiara, viata va deveni mai armonioasa. In 2013, intr-o calatorie lunga, Racii isi vor putea gasi jumatatea.
2013, anul Sarpelui Negru de Apa, va aduce Scorpionilor fericire in dragoste. Reprezentantii acestui semn zodiacal vor avea senzatia de sarbatoare pe parcursul intregului an – bucurati-va de fiecare zi. De o viata amoroasa intensa si emotionanta vor avea parte, de asemenea, Berbecii si Fecioarele. Si daca veti acorda suficienta atentie partenerilor, veti incheia o casatorie de succes.
Anul 2013 poate fi o perioada destul de dificila pentru Varsatori si Lei. Pe de o parte, ambele semne isi pot consolida situatia materiala. Dar pe de alta parte – in prima jumatate a anului, riscati sa ramaneti captivi in iluzii. Fiti prudenti, ganditi-va bine inainte de a lua decizii importante.
2013 va fi un an interesant pentru Balanta. Persoanele nascute in aceasta zodie isi vor putea manifesta pe deplin talentele atat pe plan profesional, cat si pe cel familial. Astrele le vor proteja de influenta rauvoitorilor, dar ar putea sa-i pedepseasca grav pentru fapte rele. Anul acesta, Balantele vor munci mult si se vor bucura de multe realizari. Nu uitati sa aveti grija de sanatatea voastra, in anul ce vine sanatatea va necesita mai multa atentie.
In 2013, Taurii vor reusi in sfarsit sa obtina stabilitatea mult asteptata si avansarea pe plan profesional . In primele luni ale anului Sarpelui, situatia lor financiara se va imbunatati si va ramane stabila pana la sfarsitul perioadei.
Horoscop 2013 recomanda nativilor din zodia Gemeni sa lase deoparte distractiile, in schimb ei se vor bucura de succes in cariera – este o recompensa din partea Sarpelui pentru dificultati in viata personala. Gemenii vor putea sa-si realizeze obiectivul principal si sa capete un statut social inalt.
2013 va fi un an bun pentru Sagetatori. Ei vor reusi sa-si intemeieze o familie si sa-si imbunatateasca conditiile de trai fara mari dificultati. Totusi, prognoza astrologica spune ca ar fi indicat s-o faca in prima jumatate a anului. Primele luni ale anului 2013 vor fi importante si pentru Capricorni: veti cunoaste persoane interesante, veti primi informatii care vor juca un rol foarte important in viata voastra.

Sursa:  www.horoscopurania.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu