luni, 2 mai 2011

Dan Puric – Cum vede prezentul si ce ne asteapta

România nu poate fi salvată de clasa politică. În primul rând clasa politică nu trebuie salvată. Clasa politică trebuie să îşi trăiască decesul. E ca şi cum ai salva un virus de la moarte. Ceea ce se poate salva e poporul român, iar poporul român se poate salva prin atitudine, iar această atitudine vine de la nişte oameni care sunt conştienţi… Într-un fel poate şi criza este bună pentru că lovind puţin aşa poate mai conştientizează, iar o populaţie conştientizată devine popor. Nu mai e masă de manevră. Dacă nu se va întâmpla asta avem toate şansele să dispărem. Nu ne salvează azi în România nici Fondul Monetar Internaţional, nici Banca Mondială. Ne salvează o atitudine demnă la nivel de popor. Ăştia fac experienţe pe noi.
Ordinul, la momentul ăsta, este SUSPICIUNEA. Ordinul este să se creeze haos. Haos economic, distrugerea liderilor spirituali. Înainte era cooperativizarea, acum e privatizarea forţată care a dus la pauperizare, distrugerea învăţământului şi a culturii. Astea sunt făcute pe un program. Şi dacă la asta adaugi chestia asta şi le distrugi oamenilor intimitatea, posiblitatea de a-şi crea o lume intimă, nu e decât finalul… Ei pot să asculte telefonul, dar nu pot să asculte inima oamenilor. Când o să-l asculte şi pe Dumnezeu atunci mă predau. Când gândurile unui om faţă de Dumnezeu vor fi ascultate atunci eu vin şi mă predau şi zic că pentru poporul ăsta nu se mai poate face nimic. Până atunci rămân pe baricade.”

Acest articol apartine blogului Masofantasma - 17 Aprilie, 2011
Sursa: Ai grija ce visezi-Se indeplineste!

Gregg Braden despre 2012

Gregg Braden, un expert geolog şi unul dintre cei mai respectabili cercetători ai fenomenelor spirituale, a analizat în „Timpul Fractal”, tradusă şi la noi de către Editura For You, misterul anului 2012 şi al unei noi ere terestre, care va începe atunci. Greg Braden analizează deo­po­trivă predicţiile mayaşilor, bazate pe calcule astronomice precise, prezicerile lui Nostradamus sau ale mediumului ame­rican Edgar Cayce, ale indienilor hopi, dar supune unei analize atente informaţiile ştiinţifice, provenite din fizica cuantică sau din alte domenii de cercetare.
El demonstrează astfel că data de 21.12.2012 marchează un moment cosmic care a mai avut loc în urmă cu 26.000 de ani; aliniamentul sistemului nostru solar (Soarele şi Pământul) cu Centrul galaxiei Calea Lactee. La această dată se încheie o perioadă de evoluţie, care a început la data de 11 august 3114 î.Hr., numită simbolic „embriogeneza spi­rituală a omenirii”, şi începe (atenţie!) o epocă nouă. Practic, la sincronistica dată de 21.12.2012 ne aflăm la capătul unui mare Ciclu de evoluţie (nu la sfârşitul lumii); „un astfel de eveniment este atât de rar, încât ne pregătim pentru el de la sfârşitul ultimei mari epoci terestre şi vor mai trece încă 26.000 de ani, înainte ca urmaşii noştri să aibă ocazia unui asemenea ciclu”, spune Greg Braden.
Aşa cum arată autorul menţionat, trăim vremuri excepţionale, dar care nu sunt lipsite de pericole. Anumite tipare care se repetă în natură (în ca­zul de faţă, tiparele specifice în­che­ie­rii unui ciclu de evoluţie) pot crea con­diţiile producerii unor dezastre, catastrofe şi tulburări sau „încercări ma­xime”. În 2012 vor exista con­di­ţiile caracteristice sfârşitului unui ciclu de timp, precum şi tiparele care le creează, dar asta nu înseamnă că evenimentele dramatice din trecutul omenirii se petrec la fel, cu atât mai mult cu cât avem puterea de a face ale­geri care să ne ducă într-un timp glo­rios al existenţei omenirii.
Braden sp­une că nu există nimic în în­re­gis­trările geologice care să sugereze că polii magnetici aiPământului se vor in­versa înainte sau după data de final de ciclu, anul 2012. Şi cum tiparul de­zastrului natural în 2012 nu pare a fi cel cu adevărat periculos pentru Pământ, autorul deduce că un alt tipar sau „cod temporal” ne va duce către o perioadă cu încercări maxime; este vorba despre „epuizarea actuală a resurselor naturale, creşterea exponenţială a populaţiei, nivelul de sărăcie globală şi competiţia pentru necesităţile vieţii” (probabil este o descriere a ceea ce vedem a fi criza).
Ceea ce urmează să se întâmple – adică dezastrul sau accesul către o lume nouă – stă în alegerea noastră, mai întâi ca fiinţe individuale şi apoi ca entitate colectivă. Avem la în­de­mână toate posibilităţile de viitor, aşa cum au prezis indienii hopi (şi cum arată multe descoperiri ale fi­zi­cii), care ne-au sfătuit să alegem calea cea bună: „Când rugăciunea şi meditaţia vor fi preferate în locul noilor in­ven­ţii, care creează şi mai mult dezas­tru, ei (locuitorii Pământului) îşi vor fi găsit adevărata cale. Oferă iubire tu­tu­ror lucrurilor, oamenilor, anima­le­lor, plantelor şi mun­ţilor; pentru că spiritul este unu, iar Catsina – ex­pre­siile spiritului – sunt multe”.
Deci, roa­gă-te, meditează (stai liniştit cu tine însuţi), iubeşte tot ce te înconjoa­ră, şi prin această transformare inte­rioa­ră schimbi pentru tine şi pentru cei din jurul tău viitorul, inclusiv ceea ce va fi în anul 2012. Acestea nu-s doar cuvinte; ştiinţa însăşi a adus do­vezi uluitoare referitoare la puterea conştiinţei umane de a modifica „par­ti­culele cuantice” prin simpla pre­zen­ţă (vezi Taylor, 1909 – teoria du­blei fante). Aşadar, prezenţa noastră în lume afectează lumea în bine sau în… mai puţin bine şi chiar în rău. Sentimentele noastre au o putere pe care n-o recunoaştem doar pentru că nu am fost atenţi, nici la ele, nici la do­vezile ştiinţifice care atestă pute­rea inimii, respectiv a emoţiilor colecti­ve, de a influenţa intensitatea câmpului magnetic terestru.
Teoriile existen­te sugerează faptul că soarta ne este în propria mână, dar mai ales în propria minte şi inimă în anul 2012 (vom re­veni cu explicaţii despre puterea emo­ţiilor şi legătura lor cu magnetis­mul). Să ne întoarcem faţa către Dum­nezeu şi către dragostea pentru tot ce ne înconjoară, căci asta creează starea de spirit şi emoţia colectivă ce ne poate purta paşii către o eră terestră fără predecent în lanţul evoluţiei. Şi aşa, în loc să vedem un sfârşit tragic, putem alege să vedem naşterea unui om nou în doi ani de acum încolo!
Un alt articol cu Gregg Braden aici: gregg-braden-vindecarea-spontana
Sursa: jurnalul.ro

Sursa: Dincolo de limite – Beyond the limits

Mesaj din viitor.wmv

Metatron ne vorbeste despre 2012

Intrebare: Datorita schimbarilor recente ale Pamantului, se va produce Inaltarea in timpul anului 2012 ?


Raspuns: Aceasta este o intrebare interesanta. Un eveniment nu il exclude pe celalalt. In acest moment, ambele sunt necesare si au fost programate in sistemul retelei Pamantului si in directivele legate de planeta, ce vin de la Sursa prin Centrul Galaxiei. Ambele evenimente au fost prezise atat in calendarul maias cat si prin simbolurile lor care au fost inscrise in temple si se regasesc in arta lor grafica.

Intelegeti ca fiecare activitate, desi este conectata cu cealalta intr-o forma oarecare, reprezinta o activitate individuala. Schimbarile Pamantului se vor produce datorita unor motive diferite fata de ceea ce voi numiti Inaltare. Sa privim aceste schimbari din perspectiva a ceea ce se cere si este necesar si apoi din perspectiva activitatilor umane.

Schimbarile Pamantului au fost si inca sunt declansate de imbatranirea sistemului de placi tectonice de pe tot globul. Ca un fermier care lasa cateva zone necultivate pentru a se revigora si foloseste cateva zone cultivate pentru nevoile zilnice, si planeta trebuie sa faca asa. De aceea, puteti gasi in inregistrarile voastre geologice, cand s-a intamplat ceva similar in trecut.

Au existat mase de pamant care s-au prabusit si altele care s-au ridicat. Probabil ca cel mai bun exemplu, care exista inca in constiinta umana, este prabusirea Atlantidei sub ape. Infruntati asta in timpul viselor si uneori chiar in timpul meditatiilor, deoarece inca exista unele lucruri pe care oamenii trebuie sa le lamureasca referitor la acest eveniment.

Nevoia de reintinerire a sistemului de placi tectonice poate fi regasita in modul natural de progres al planetei cat si datorita constiintei umane care nu s-a aliniat metodelor de pastrare a sanatatii planetei; de aceea, e nevoie sa fie inlaturata aceasta negativitate. Aceste activitati nu au nimic in comun cu Inaltarea, ci mai degraba se aliniaza fortei naturale de cultivare a resurselor planetei.

Unele dintre schimbarile Pamantului sunt foarte mult conectate cu schimbarile viitoare ce sunt emanate de Centrul Galactic. In 1999 a existat o activitate solara neobisnuita, activitatea uzuala a electronilor din vantul solar s-a oprit pentru trei zile (10-13 mai). In aceasta perioada Pamantul a fost marcat de mesajele si directivele sosite direct de la TOT ceea ce ESTE, sau Sursa, Creatorul Primordial din Centrul Cosmosului. Acele directive au fost foarte mult legate de protocolul Inaltarii si asta a afectat intr-adevar schimbarile planetei.

S-a facut o schimbare in ADN-ul uman, care a declansat tot felul de schimbari in modelul uman, una dintre ele fiind schimbarea in celule, deplasand tipul fortei electrice de la cel bazat pe carbon, la cel bazat pe lumina sau pe structura cristalina. Acest lucru este foarte necesar pentru a imbunatati toate sistemele fizice.

Aceasta explozie solara a schimbat de asemenea si tesatura de baza legata de lumea naturala. Deci asta a fost o aliniere a lumii naturale si o schimbare usoara a centrului planetei, in ceea ce voi numiti inima ei. Inima planetei are un Merkaba cristalin (acesta rotindu-se la fel cum ar putea si cel al vostru), rotirea acestuia a fost incetinita, permitand celui care a fost numit Punctul Zero, sa inceapa evolutia sa, care a afectat la randul ei clima. Puteti vedea cum schimbarile climatice au crescut exponential.

Aceasta usoara schimbare din inima planetei a permis, sau poate a imputernicit lumea naturala sa initieze schimbari in modelele cutremurelor de pamant si ale eruptiilor vulcanice. Toate acestea sunt necesare Inaltarii planetei si de aceea adoptam pozitia ca ceea ce este necesar progresului ii vom permite sa progreseze si sa lucreze asupra echilibrarii schimbarilor planetei si a fiintelor umane.

Dam directive de echilibru fortelor din centrul planetei cat si devasi-lor din natura si alte indrumari lamuritoare in lumea naturala. Pentru oameni oferim indrumari, cum ar fi informatiile despre Hara sau intrarea in forme geometrice sacre, pentru echilibrare.

Va puteti imagina stand in configuratia Holonului (care este format din doua piramide cu bazele patrate suprapuse – formand un octaedru), stand in centru. Ambele exercitii (Hara si Holonul) sunt foarte puternice in a echilibra structura umana si in conexiunea cu creierul si, in cele din urma, cu mintea.

Aceste evenimente s-ar intampla indiferent pana unde ar evolua spiritul uman. Unele dintre aceste activitati nu pot fi schimbate, dar noi, in lumea spirituala a ghizilor, putem intr-adevar sa ajutam la gasirea echilibrului in schimbari si noi facem asta. Urcarea in ceea ce voi numiti Inaltare este foarte legata de calendarul maias, care mentioneaza un timp in care planeta se aliniaza direct cu Centrul Cosmic. Acestuia i s-a dat numele unei perioade care exista in 2012.

Dupa cum bine stiti, planeta nu se va autodistruge in acel moment, ci va ramane schimbata pentru totdeauna, deoarece in 28 Decembrie 2012, o mama va naste un copil, iar acesta va fi un reprezentant al sufletului pe care voi l-ati inteles a fi Isus. El vine in acel moment pentru a insufleti ADN-ul tuturor sufletelor care poarta ADN-ul cuplului cosmic, pe care il cunoasteti ca Pocalul Sfantul Gral, Isus si Maria Magdalena. Initializarea acestui ADN va da nastere mijloacelor necesare sufletelor pentru a se Inalta in final impreuna cu planeta, care este intim legata de omenire.
Arhanghelul Metatron
http://astrologykom.blogspot.com/2010/11/metatron-ne-vorbeste-despre-2012.html

RUGACIUNEA MAICII DOMNULUI "BUCURIE NEASTEPTATA"

O, Prea Sfanta Fecioara, Prea Buna Maica, acoperamantul a toata lumea crestina, credincioasa solitoare si sprijinitoare a tuturor celor ce sunt in pacate, necazuri, nevoi si dureri. Primeste aceasta cantare de rugaciune, ce se inalta de la noi nevrednicii robii tai si precum de demult pe cel pacatos, care in fiecare zi de mai multe ori se ruga inaintea cinstitei tale icoane, nu l-ai trecut cu vederea, ci i-ai daruit lui bucuria cea fara de veste a pocaintei si l-ai plecat pe Fiul tau cu multa staruitoare rugaciune spre iertarea acestui pacatos si ratacit, asa si acum nu trece cu vederea rugaciunea noastra a nevrednicilor robilor tai si roaga-L pe Fiul tau si Dumnezeul nostru ca si noua tuturor, celor ce ne inchinam cu credinta si cu umilinta inaintea icoanei tale celei de vindecari purtatoare, sa daruiasca bucurie neasteptata dupa trebuinta fiecaruia: pacatosilor celor afundati in adancul rautatilor si al pacatelor si al patimilor, intelepteste a tot lucratoare pocainta si mantuire, celor din necazuri si intristari mangaiere, celor ce se afla in nevoi si asupriri desavarsita scapare de acestea, celor slabiti cu duhul si deznadajduiti, nadejde si nerabdare, celor ce traiesc in bucurie si belsug, neincetata multumire Binefacatorului, celor nenorociti, indurare, celor din boli si neputinte indelungate si celor parasiti de doctori, vindecare neasteptata si intarire a celor cu mintea pierduta din boala, intoarcerea si reinoirea mintii celor ce pleaca la viata cea vesnica si nesfarsita, amintire a mortii, umilinta si zdrobirea mintii pentru pacate, duh treaz si nadejde tare spre indurarea Judecatorului.
O, Doamna Preasfanta, milostiveste-te spre toti cei ce cinstesc intru tot Sfant numele tau si tuturor arata-le atotputernicul tau acoperamant si sprijineala. Pazeste in bunatate pe cei ce pana la sfarsitul lor cel mai de pe urma vietuiesc in dreapta credinta si arata cinstita petrecere, pe cei rai, buni ii fa, pe cei rataciti, pe calea cea dreapta povatuieste-i, la orice lucru bun si placut Fiului tau, ajuta-i; orice lucru rau si potrivnic lui Dumnezeu, strica-l, celor ce se afla in nedumenire trimitele lor din cer ajutor nevazut si inteleptite, de ispita, sminteli si pierzare scapa-i, de toti oamenii cei rai si de vrasmasii cei vazuti si nevazuti apara-i si pazeste-i, cu cei ce calatoresc impreuna calatoreste, celor din lipsuri si din foamete fii hranitoare, celor ce nu au acoperamant si adapost fii acoperamant si scapare, celor goi da-le imbracaminte, celor obijduiti pe nedrept si prigoniti sprijineala, pe cei ce rabda clevetire, batjocura si hula, indrepteaza-i in chip nevazut, pe clevetitori si hulitori mustra-i inaintea tuturor, celor ce se dusmanesc cu inversunare daruieste-le pace fara de veste si noua tuturor dragoste unuia catre altul, pace, evlavie si sanatate cu indelungare de zile. Casniciile in dragoste si unire le pazeste, pe sotii care se afla in dusmanie si despartire impaca-i, uneste-i unul cu altul si pune-le lor dragoste nestricata, maicilor nascatoare de fii daruieste-le grabnica dezlegare, pe prunci ii creste, pe cei tineri intelepteste-i si deschide-le lor mintea spre primirea oricarei invataturi folositoare, povatuieste-i spre frica de Dumnezeu, infranare si iubire de osteneli, pe cei de un sange, prin pace si dragoste ii izbaveste de cearta si de vrasmasii, pentru orfanii cei fara de mama fii Maica, de tot pacatul si de toata spurcaciunea ii indeparteaza si spre toate cele bune si placute lui Dumnezeu ii invata, iar pe cei inselati si cazuti in pacat si necuratie, curatindu-i de spurcaciunea pacatului, scoate-i din adancul pierzarii, vaduvelor fii mangaietoare, toiag batranetilor fii, de moartea cea fara de veste si fara de pocainta pe noi, pe toti ne izbaveste si ne daruieste noua tuturor sfarsit crestinesc vietii noastre, fara de durere, nerusinat, cu pace si raspuns bun la judecata infricosatoare a lui Hristos. Pe cei mutati intru credinta si pocainta, din viata aceasta a noastra, fa-i sa locuiasca impreuna cu ingerii si cu toti sfintii, pentru cei ce s-au sfarsit de moarte napraznica, roaga-l pe Fiul tau, milostiv sa le fie si pentru toti cei raposati fara sa aiba rudenii care sa roage pe Fiul tau pentru odihna lor, singura fii neincetata si calda rugatoare, ca toti, in cer si pe pamant, sa te cunoasca pe tine ca pe o sprijinitoare neinfruntata a neamului crestinesc si, cunoscandu-te, sa te slaveasca pe tine si prin tine pe Fiul tau cu Cel fara de inceput al Sau Parinte si cu Cel de-o fiinta Duhul Sau, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
http://www.dindragoste.ro/rugaciuni/rugaciune-6187278.php

Rugaciune la ceas de cumpana

Intareste-ma, Doamne, si transforma fricia si durerea mea in pace si bucurie.
Alunga, Doamne, toate gandurile care nu vin din Tine, Dumnezeul meu, si nici din dreptatea Ta.
Coboara-ma in Lumina Ta si ma lumineaza!
Amin.
http://www.credinta-mea.ro/rugaciuni/generale/la_ceas_de_cumpana_9149/

Rugaciune pentru indeplinirea dorintelor

Sfanta Inima a lui Isus Hristos ajuta-ma grabnic,nu ma
lasa,caci eu te slavii incunostiind pe toata lumea de minunea
ce ai facut cu mine.
Iti sarut picioarele Tale sfinte sangerande,spal cu
lacrimile mele toate ranile primite si astept cu credinta in
suflet ca in aceasta rugaciune (de 25 de zile) sa iti apleci
ochii milostivi si asupra mea. Amin
www.credinta-mea.ro/rugaciuni/.../rugaciune_pentru_indeplinirea_dorintelor/

EVOCARE PENTRU SFANTA CRUCE ( RUGACIUNE DE TOATA TREBUINTA)

Doamne Atotputernic care ai suferit pentru toate pacatele mele, vino intru ajutor.
Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, revarsa asupra mea tot binele.
Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, departeaza de la mine tot raul.
Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, fa si ajung pe calea mantuirii.
Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, departeaza de la mine atingerea mortii.
Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, pazeste-ma de orice accidente corporale si temporale.
Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, fii intreaga mea nadejde.
Doamne Atotputernic, fa sa ador Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, Nazariteanul crucificat si si ai grija de mine.
Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, fa ca duhul rau sa fuga de la mine in vecii vecilor.
In cinstea sangelui nepretuit al lui Iisus Cristos, in cinstea incarnarii spre viata vesnica, precum este adevarat ca Iisus Cristos este nascut in ziua Craciunului si ca a murit in ziua de Vinerea Mare. Amin.

Aceasta rugaciune a fost gasita in anul 1585, sub mormantul Mantuitorului si trimisa la Papa de la Roma de imparatul al II-lea zis Cel Bun, care tocmai pleca la razboi contra dusmanilor Frantei.
Acel care va citi aceasta rugaciune sau o va asculta pe cand o citeste cineva, sau o va purta asupra sa, n-are sa moara subit si nu se va arde si nu va cadea in mainile dusmanului. El nu va fi invins in bataie. Cand o femeie se afla in durerile facerii si i se va citi aceasta rugaciune, ea va fi repede usurata, noului nascut i se va atinge partea dreapta a capului cu aceasta rugaciune si acest copil va fi ferit de toate accidentele.
Acel care va purta asupra lui aceasta rugaciune, va fi ferit de boala, de epilepsie si daca va vedea cazut pe cineva in prada acesteia este de ajuns si atinga partea dreapta a bolnavului pentru ca acesta sa se vindece cu vioiciune.
Acel care va scrie aceasta rugaciune, fie pentru el sau pentru altul, il voi binecuvanta - zice Domnul Dumnezeu - iar acela care va ramane batandu-si joc sau dispretuind-o, va fi pedepsit.
Cand aceasta rugaciune va fi dusa intr-o casa, acea casa va fi ferita de fulgere, de bombe si de orice primejdie. Casa aceasta nu va fi invadata si nici distrusa de dusmani, acela care va citi in fiecare zi aceasta rugaciune, va fi prevenit printr-un semn divin cu trei zile inainte de ceasul lui de moarte.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=22094

Rugaciune pentru momente de cumpana, pentru o solutie buna.

Rugaciune catre Sfanta Fecioara care a indeplinit multe dintre dorintele cititorilor nostri

Prea iubita si prea sfanta Marie, tu care desfaci necazurile tuturir celor ce alearga dinaintea ta, asculta si rugaciunea mea.Maicuta , ma sufoca necazul (......) , se spune dorinta.
I ntinde mainile tale cele prea sfinte si dezleaga de la mine acest necaz, ca sa nu mai fiu nefericit(a) si sa nu mai sufar.
 Destul ai suferit tu pierderea Fiului tau cel iubit.
 Cu puterea ta ridica de la mine aceasta suferinta si usireaza-mi viata.
In miinile tale imi incredintez ,Fecioara, durerea mea; si la tine alerg ca sa culeg mangaiere.
 Oh, Maica a Mantuitorului nostru.Ai mila de mine si nu mai lasa sufletul meu sa fie apasat de povara necazului, ci cu bunatatea ta ridica acest necaz si despovareaza-mi suufletul.
  Elibereaza-ma de amaraciunea , de mania si de toata ura pe care aceasta problema le-a nascut in mine.Si cu blandetea ta ajuta-jma sa trec peste tot si sa-mi vad de viata mai departe.
  In numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin
                                              

PSALMUL 3

Al lui David. 
1. Doamne, cât s-au înmulţit cei ce mă necăjesc! Mulţi se scoală asupra mea; 
2. Mulţi zic sufletului meu: "Nu este mântuire lui, întru Dumnezeul lui! " 
3. Iar Tu, Doamne, sprijinitorul meu eşti, slava mea şi Cel ce înalţi capul meu. 
4. Cu glasul meu către Domnul am strigat şi m-a auzit din muntele cel sfânt al Lui. 
5. Eu m-am culcat şi am adormit; sculatu-m-am, că Domnul mă va sprijini. 
6. Nu mă voi teme de mii de popoare, care împrejur mă împresoară. 
7. Scoală, Doamne, mântuieşte-mă, Dumnezeul meu, că Tu ai bătut pe toţi cei ce mă vrăjmăşesc în deşert; dinţii păcătoşilor ai zdrobit. 
8. A Domnului este mântuirea şi peste poporul Tău, binecuvântarea Ta. 
http://www.biserica.org/Biblia/VT/Psalmii/03_index.html

Rugaciunea sotilor care nu au copii

Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116467

Din proprie experienta, va spun ca foarte folositor este si ACATISTUL SFINTILOR PARINTI IOACHIM SI ANA.

Rugaciune catre Domnul nostru Iisus Hristos (rugaciunea sfantului Iisac Sirul)

Rugaciunea catre Domnul Iisus, este o rugaciune foarte frumoasa, care ne ajuta sa  ne apropiem mai mult de credinta si de bunul
Dumnezeu. Rugaciunea o citim si  ne rugam atunci cand ne simtim pierduti, singuri si fara ajutor, insa e minunat daca putem, sa citim aceasta rugaciune in fiecare zi.





Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, care ai plans pentru Lazar si lacrimi de intristare si de milostivire ai varsat pentru dansul, primeste si lacrimile mele. Cu patimile Tale, vindeca patimile mele. Cu ranile Tale, tamaduieste ranile mele. Cu Sangele Tau, curateste sangele meu si amesteca in trupul meu, mireasma Trupului Tau, cel de viata factor. Fierea cu care vrajmasii Te-au adapat, sa indulceasca amaraciunea cu care potrivnicul m-a adapat. Trupul Tau intins pe cruce, sa se intinda catre mintea mea, cea trasa in jos de diavoli. Capul Tau pe care l-ai aplecat pe cruce, sa inalte capul meu palmuit de potrivnici. Prea sfintele Tale maini, pironite de necredinciosi pe cruce, sa ma traga spre Tine din prapastia pierzarii, precum a fagaduit prea sfanta gura Ta. Fata Ta cea badjocorita cu palmuiri si scuipari, sa umple de stralucire fata mea cea intinata in faradelege. Sufletul Tau, pe care l-ai dat Tatalui cand erai pironit pe cruce, sa ma povatuiasca spre Tine, prin harul Tau. Nu am inima plina de durere ca sa Te caut. Nu am pocainta, nici umilinta, care intorc pe fii la mostenirea lor. Nu am lacrimi mangaietoare, Stapane. S-a intunecat mintea mea cu cele lumesti si nu poate sa caute spre Tine cu durere. S-a racit inima mea de atatea ispite si nu poate sa se infierbinte cu lacrimile dragostei  catre Tine. Ci  Tu, Doamne, Iisuse Hristoase Dumnezeule, vistierul bunatatilor, daruieste-mi pocainta nestirbita si inima plina de smerenie, ca sa pornesc cu tot sufletul in cautarea Ta. Caci fara Tine, ma voi instraina de tot binele. Da- mi asadar, Bunule, harul Tau. Tatal, care Te-a nascut din sanurile Sale , fara de ani si fara de veci, sa innoiasca in mine inchipuirea icoanei Tale. Te-am parasit; sa nu ma parasesti. Am iesit de la Tine; iesi in cautarea mea. Du- ma la pasunea Ta. Numara-ma si pe mine intre oile turmei Tale prea alese. Hraneste- ma impreuna cu ele din verdeata dumnezeiestilor Tale Taine. Caci inima lor curata, este salasul Tau si se vede in ea stralucirea descoperirilor Tale. Stralucirea Ta este mangaierea si odihna celor ce s-au ostenit pentru Tine, in necazuri si in tot felul de chinuri. Acestei straluciri ma invredniceste si pe mine nevrednicul, cu harul si cu iubirea Ta de oameni., Mantuitorule Iisuse Hristoase, in vecii vecilor. Amin.
http://femeilor.ro/rugaciune-catre-domnul-nostru-iisus-hristos-rugaciunea-sfantului-iisac-sirul-470.html

Rugaciune pentru cei nefericiti

Nu de putine ori in viata, suferim si ne simtim tristi si nefericiti. Nu stim ce sa facem sau incotro sa mergem pentru a schimba aceasta stare. Alergam fara sens in toate partile, vorbim despre suferinta noastra cu oameni care nu intotdeauna ne ajuta sau ne vor binele, cand de fapt ar trebui sa cautam un singur drum. Calea pentru vindecare este numai una: Bunul Dumnezeu!
Bunul Dumnezeu, prin credinta noastra, ne ajuta sa trecem peste momentele nefericite din viata si ne ajuta sa schimbam nefericirea in fericire.
Atunci cand ne simtim nefericiti trebuie sa mergem la biserica si sa cautam un preot cu care sa stam de vorba, trebuie sa tinem post, sa citim rugaciuni, sa aprindem candela si sa ne rugam. Rugaciunea acesta trebuie citita stand in genunchi cu multa nadejde si credinta in Dumnezeu si cu candela aprinsa:

Doamne, norii negri ai nefericirilor se gramadesc asupra capului meu si intristarile ma chinuie. Dar, desi sufar, nu indraznesc sa cartesc asupra Ta, Preabunule, Caci Tu esti totdeauna sprijinitorul meu si piatra cea neclintita, pe care sunt intemeiate nadejdile mele. Tu cunosti Dumnezeule pricinile nefericirilor si intristarilor mele si ingrijesti de soarta mea. Desi sufar, dar stiu ca Tu ma iubesti si acesta incredintare ma incurajeaza. Plin de nadejde in dragostea si in bunatatea Ta, nu voi lasa sa ma biruiasca impotrivirile soartei, ci ma voi lupta cu curaj si cred, ca avand ajutorul Tau voi iesi invingator.

Cel care carmuiesti lumea si soarta muritorilor, carmuieste si corabia vietii mele, cea izbita de valurile ispitelor, spre liman linistit. Intelepciunea Ta sa ma povatuiasca pururea in calea binelui si a fericirii, pentru rugaciunile tuturor Sfintilor Tai si ale Preacuratei Maicii Tale. Amin.



Alaturi de acesta rugaciune, de mare folos celor nefericiti este si Paraclisul Maicii Domnului.
http://femeilor.ro/rugaciune-pentru-cei-nefericiti-588.html

Rugaciune pentru izbavirea de vrajmasi

Rugaciunea aceasta ne ajuta mult atunci cand avem suparari din partea oamenilor din jur care ne gandesc rau sau nu ne privesc cu ochi buni, ne ajuta sa suportam mai usor necazurile pe care ni le pricinuiesc, ne ajuta sa ajungem sa traim in liniste si pace si fara ganduri de razbunare sau ura. Bunul Dumnezeu le da ganduri bune asupra noastra si ii ajuta pe ei si pe noi sa iertam.

Doamne, invata- ma sa- ti cunosc marirea si bunatatea. Da- mi inima curata si lesne iertatoare si cainta pentru supararile ce le-am facut altora. Fa sa am dragoste crestineasca si sa pot rabda cu pace toate necazurile ce- mi vin din partea lor, facand porunca Ta. Ma fagaduiesc sa nu mai fac rau celor ce- mi fac rau, pe cei ce ma blesteama, ii voi binecuvanta. De va flamanzi vrajmasul, ii voi da paine; iar de va inseta, il voi adapa. De va cadea, il voi ridica si de se va rataci il voi povatui.
Doamne, eu nu sunt decat un om neputincios. De aceea Te rog sa ma ajuti cu darul Tau pentru a fi statornic in poruncile Tale. Trimite binecuvantarile Tale peste vrajmasii mei si intoarce inima lor cu dragoste asupra mea. Alunga suferintele si neodihna ce- mi vin de la ei si ne impaca pe noi. Da- ne pacea Ta, Doamne, ca sa putem vietui in pace, cu bucurie si sa- Ti zicem in unire cu fata senina si cu o inima curata:” Si ne iarta noua gresalele noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri”. Ca Tie se cuvine slava, cinstea si inchinaciunea in veci. Amin.


...Si asa, cu ajutorul bunului Dumnezeu si al rugaciunilor, sa incepem o noua zi in care sa iertam si sa fim iertati, o noua zi in care sa traim in liniste si pace cu toti oamenii.
http://femeilor.ro/rugaciune-pentru-izbavirea-de-vrajmasi-526.html

Rugaciune la necazuri si suparari

Aceasta rugaciune se citeste atunci cand trecem prin momente grele sau avem un necaz. Rugaciunea se rosteste ori de cate ori simtim ca ne este greu si avem nevoie de ajutorul Bunului Dumnezeu. Rugaciunea la necazuri si suparari se spune atat dimineata la trezire cat si seara la culcare. Doamne ajuta!

 Doamne, viforul necazurilor se ridica asupra mea si ape intrat-au pana la sufletul meu, dar intru Tine imi pun toata nadejdea mea. Tu cunosti pricina raului ce ma bantuie. La Tine perii capului meu sunt numarati. La Tine, deci, scap si pe Tine Te rog sa indepartezi de la mine orice rau pierzator de suflet si sa-mi ajuti a birui toate ispitele care ma invaluiesc, caci Tu esti intarirea, scaparea si izbavitorul meu, Dumnezeule si Tie slava inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Amin.
http://femeilor.ro/rugaciune-la-necazuri-si-suparari-208.html

Rugaciune facatoare de minuni catre Fecioara Maria

Preasfinta Stapina de Dumnezeu Nascatoare spre tie imi indrept gindul,inima si toate simturile si te rog cu lacrimi:
Pina cind Maicuta a milostivirii va fi aceasta durere necontenita pe pamint?
Pina cind vrajmasii nevazuti ai neamului omenesc vor da lovituri atit de puternice bietilor oameni?
Pina cind vor pingari si vor necinsti trupurile,sufletele si vietile lor?Inselindu-i ca sa nu cunoasca adevarul,sa nu indeplineacsa poruncile divine si sa nu dea slava si cinste pururi maritului Dumnezeu Cel in Treime inchinat:Tatal,Fiul si Duhul Sfint?
Ridica-te Stapina Atotbuna si zdrobeste pe vrajmasii nostri si ai Fiului tau iubit Isus Hristos ingrozindu-i cu nebiruita-ti sfintenie indreptindu-ne pe cararile mintuirii,ca sa dam mereu marire lui Dumnezue.Roaga-te Fecioara pentru Sfinta Biserica pentru propavaduirea evangheliei pe intreg pamintul,pentru poporul acesta,conducatorii lui,rudele mele,pentru vaduve,pentru orfani,bogati,saraci, necajiti, bolnavi,pentru cei prigoniti,pentru credinta,pentru salvarea celor care au ratacit la secte,pentru cei raposati.Ajuta-ne sa ne pocaim toti oamenii de pacatele noastre,sa iubim Biserica,sa ne spovedim adesea,sa renuntam la pacate,vicii si necredinta.Ajuta-ne sa nu fim insensibili la chemarea divina a blindului tau Fiu care a venit sa sufere chinuri barbare pentru bietele ite ranite atit de mult de vrajmas.
Roaga-te Maicuta Sfinta si pentru aceste nevoi ale mele(rostesti necazurile care le ai dorintele pe care sa ti le implineasca Maica Domnului)
Slava Tatului si Fiului si Sfintului Duh in vecii vecilor.Amin.

Rosteste aceasta rugaciune de cinci ori pe zi,timp de zece zile consecutive.Zece exemplare din aceasta rugaciune vor fi depuse zilnic intr-o biserica sau date la crestini prezenti din biserica.
La sfirsitul zilelor dai o pine,o luminare si pomelinicul familiei la altarul unei biserici.
Dai de pomana la un sarac din biserica: o sticla de ulei,1 kg de faina,1 kg fructe si ce te mai lasa inima si spui:
“In cinstea Maicii Domnului”
Ai sa vezi atunci puterea Maicii Domnului

http://forum.oneden.com/topic/569-rugaciune-facatoare-de-minuni-catre-fecioara-maria/