luni, 2 mai 2011

EVOCARE PENTRU SFANTA CRUCE ( RUGACIUNE DE TOATA TREBUINTA)

Doamne Atotputernic care ai suferit pentru toate pacatele mele, vino intru ajutor.
Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, revarsa asupra mea tot binele.
Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, departeaza de la mine tot raul.
Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, fa si ajung pe calea mantuirii.
Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, departeaza de la mine atingerea mortii.
Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, pazeste-ma de orice accidente corporale si temporale.
Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, fii intreaga mea nadejde.
Doamne Atotputernic, fa sa ador Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, Nazariteanul crucificat si si ai grija de mine.
Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, fa ca duhul rau sa fuga de la mine in vecii vecilor.
In cinstea sangelui nepretuit al lui Iisus Cristos, in cinstea incarnarii spre viata vesnica, precum este adevarat ca Iisus Cristos este nascut in ziua Craciunului si ca a murit in ziua de Vinerea Mare. Amin.

Aceasta rugaciune a fost gasita in anul 1585, sub mormantul Mantuitorului si trimisa la Papa de la Roma de imparatul al II-lea zis Cel Bun, care tocmai pleca la razboi contra dusmanilor Frantei.
Acel care va citi aceasta rugaciune sau o va asculta pe cand o citeste cineva, sau o va purta asupra sa, n-are sa moara subit si nu se va arde si nu va cadea in mainile dusmanului. El nu va fi invins in bataie. Cand o femeie se afla in durerile facerii si i se va citi aceasta rugaciune, ea va fi repede usurata, noului nascut i se va atinge partea dreapta a capului cu aceasta rugaciune si acest copil va fi ferit de toate accidentele.
Acel care va purta asupra lui aceasta rugaciune, va fi ferit de boala, de epilepsie si daca va vedea cazut pe cineva in prada acesteia este de ajuns si atinga partea dreapta a bolnavului pentru ca acesta sa se vindece cu vioiciune.
Acel care va scrie aceasta rugaciune, fie pentru el sau pentru altul, il voi binecuvanta - zice Domnul Dumnezeu - iar acela care va ramane batandu-si joc sau dispretuind-o, va fi pedepsit.
Cand aceasta rugaciune va fi dusa intr-o casa, acea casa va fi ferita de fulgere, de bombe si de orice primejdie. Casa aceasta nu va fi invadata si nici distrusa de dusmani, acela care va citi in fiecare zi aceasta rugaciune, va fi prevenit printr-un semn divin cu trei zile inainte de ceasul lui de moarte.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=22094

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu