luni, 3 octombrie 2011

Ruan Wen Xian Predictii pentru luna octombrie 2011 şi Bursa de Valori se va prăbuşi

Ruan Wen Xian predictii astrologice / piata de capital se va prăbuşi
Mass-media este aruncată într-o vrie după ce un comerciant independent spune la BBC modul în care lumea bogata şi politică arată din interior.
Într-un înfricoşător şi dureros de sincer interviu la BBC, reporterul Maxine Croxall este vizibil cutremurat atunci când  comerciantul Alessio Rastani prezice că "Piata este Arsa" si ca aparent, guvernele Euro nu pot   face nimic.

*** Ruan Wen Xian predictii
* În octombrie 2011, Europa va primi atentia noastra pentru proteste anti-guvern, piata de capital crack jos ...
 * Ca, american vei fi atacat de un cutremur mare şi Casa Albă va avea o nouă decizie militară.
 * Protestele  în Statele Unite ale Americii (Predictii sa adeverit)
- Timp:   - 20 octombrie
 Dar e momentul nepotrivit
 * Mai mult de 700 de arestaţi în Wall Street semn de protest
Ofiţerii de poliţie au ajuns într-o mulţime de protestatari pentru a face o arestare pe podul Brooklyn în timpul unei Ocupari a  Wall Street in timpul unui mars de protest la New York, 01 octombrie 2011.  Link: http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=ro&prev=/search%3Fq%3Dthetruthbehindthescenes.wordpress.com%26hl%3Dro%26rls%3Dcom.microsoft:en-us:IE-Address%26rlz%3D1I7SKPB_roRO394%26prmd%3Dimvns&rurl=translate.google.ro&sl=en&u=http://www.reuters.com/article/2011/10/02/us-wallstreet-protests-idUSTRE7900BL20111002&usg=ALkJrhh1wsGHyf3RUAIb1h6VfZXCADTF0g
. * America va avea o nouă decizie militară.  (Predicţie sa adeverit)
- Time:  douăzeci şi opt septembrie - 10 octombrie
 * Obama salută pe noul şef militar - în locul lui Mullen? Houston Chronicle Houston Chronicle
Cele mai multe dintre toate, amiralul Michael Mullen, Deborah, Michael, şi eu, de asemenea, doresc să recunoască, de asemenea, fiul tău ... Aceasta este povestea lui Mike Mullen.  Este povestea ale Americii.  
* Cutremur în Indonezia
- Time: 2 Octombrie  – 9 Octombrie
- Locul de amplasare:  Sud-Est
 * Cutremur în Afganistan
- Time: 1 Octombrie – 8 Octombrie 
 - Locul de amplasare:  Sud-Est
 * Cutremur în Spania
- Time:  17 octombrie - 22 octombrie
- Locul de amplasare: Nord
* Cutremur în Chile
- Time: 15 octombrie - 22 octombrie
- Locul de amplasare: Nord

 * Cutremur în Statele Unite ale Americii
- Time:  22 Septembrie-09/28 Septembrie
- Locul de amplasare: sudul
Sau
- Time: - Ora: 10 octombrie - 16 octombrie
- Locul de amplasare: West
 * Cutremur în Mexic
- Time:  3 Octombrie -09 Octombrie
- Locul de amplasare: Southern
sau
- Time:  10 octombrie - 16 octombrie
- Locul de amplasare: Nord
 * Proteste în India
- Time:  9 octombrie - 20 octombrie
 * Proteste în Emiratele Arabe Unite
- Time: 8 octombrie - 20 octombrie
 * Proteste în Israel
- Time:  10 octombrie - 17 octombrie
 * Proteste în Oman
- Time:  9 octombrie - 22 octombrie
 * Proteste în Italia
- Time:  7 octombrie - 20 octombrie
 * Proteste în Franţa
- Time:  12 octombrie - 19 octombrie
* Proteste în Portugalia
- Time:  13 octombrie - 21 octombrie
 * Proteste în Spania
- Time:  - Ora: 11 octombrie - 21 octombrie
 * Proteste în Turcia
- Time:  Ora: 12 octombrie - 20 octombrie
* Italia va avea dificultăţi economice şi bursa de valori se va prabusi
- Time:  11 octombrie - 20 octombrie
 * Turcia va avea dificultăţi economice şi bursa de valori se va prabusi
- Time:  10 octombrie - 20 octombrie
Max Keiser: Alessio Rastani  spune adevărul; Bancherilor nu le pasa de Economie
 RussiaToday-septembrie  29, 2010-În această săptămână Max Keiser şi co-gazda, Stacy Herbert, se întreabă de ce protestatari Wallstreet sunt retinuti pentru ca au mers pe jos pe trotuar, în timp ce CEO-ul JP Morgan poate arunca o tiradă în faţa autorităţilor de reglementare şi a unui bancher central, fără a fi pulverizat cu piper.

Sursa: thetruthbehindthescenes.wordpress.com

Scufundare spectaculoasa a unei comete in soare care a declansat o explozie solara de clasa M3.9 - 01 octombrie 2011

O cometă descoperită de astronomii amatori pe vineri, 30 septembrie, s-a dezintegrat în mod spectaculos chiar a doua zi când a plonjat în soare.
Observatorul Solar si Heliospheric a înregistrat ultimele ore ale cometei. Finalul a fost marcat de o explozie neasteptata.
Click pe imagine pentru a seta scena în mişcare:
De asemenea, pe 5 iulie, o cometa porumbel a intrat în soare şi s-a dezintegrat.
Imagini uimitoare  prezentate de NASA prezinta etapele finale ale aruncarii mortale ale cometei.

M3.9 Clasa bordurare
Erupţia DUBLA: La 1 octombrie în jurul valorii de 10:17 UT, petele solare 1302 şi 1305 au izbucnit într-o succesiune rapidă, dezvăluind o incurcatura pe distanţe lungi, care nu a fost evidenta înainte.NASA Solar Dynamics Observatory (ODD) a înregistrat  explozia dubla:

Parte a eruptiei centrate pe peta solara 1305 a aruncat o ejecţie de masă coronara spre Pamant.  Relativ lent (500 km / s) norul este de aşteptat să ajungă la planeta noastra pe 04 octombrie, cauzând eventual furtunilor geomagnetice atunci când aceasta ajunge.
Sursa: thetruthbehindthescenes.wordpress.com

O figura misterioasa apare în fotografia făcută de către o familie în timp ce vizita USS Arizona Memorial de la Pearl Harbor

 Figura misterioasa apare în fotografia făcută de către familie în timp ce vizita USS Arizona Memorial de la Pearl Harbor
O fotografie făcută de familia De Vanny  la  USS Arizona Memorialul de la Pearl Harbor prezinta ceea ce pare a fi  o fata in apa.  Familia a vizitat Memorialul Arizona luni.
 Fotografia speciala din apă peste dărâmături, cu ulei  sclipitor, arată o imagine care seamana cu o fata.
 1177 marinari au murit la bordul USS Arizona în timpul atacului Pearl Harbor în 1941. Cele mai multe dintre corpuri nu au fost niciodata recuperate. khon2

Sursa si autor: khon2 * (youtube)
Sursa: thetruthbehindthescenes.wordpress.com

NASA avertizează: “GAURĂ FĂRĂ PRECEDENT” în stratul de ozon


Un studiu internaţional coordonat de NASA a înregistrat o „golire fără precedent” a stratului de ozon de deasupra regiunii Arctice
Raportul, la care au participat peste 20 de instituţii ştiinţifice din întreaga lume, a fost publicat în ediţia din 2 octombrie a revistei Nature. Scăderile în stratul de ozon sunt comparabile cu cele înregistrate deasupra Antarcticii, în fiecare an, de la mijlocul anilor '80 şi până acum.
Conform NASA, "găurile de ozon de deasupra Antarcticii se formează pentru că frigul extrem, normal în stratosfera din acea zonă, determină reacţii chimice care transformă clorul din atmosferă în forme care distrug ozonul. Acelaşi efect se produce şi în Arctic, numai că pierderile de ozon sunt mai mici, din cauză că temperaturile din stratosferă sunt mai mari".
Măsurătorile NASA, din martie 2011, au relevat cantităţi foarte mici de ozon la o altitudine de aproximativ 20 de kilometri deasupra Articii (foto stânga, nuanţele de gri şi roz). De asemenea, în aceeaşi zi, s-au descoperit cantităţi mari de monoxid de clor (dreapta, cu albastru), principalul agent de distrugere a ozonului. Linia albă delimitează zona în care s-au produs pierderile cele mai însemnate din stratul de ozon.
Articol de Mihai SCHIAU

Cometa Elenin este o mama-nava a Federatiei Galactice III

Forţele intunecate ultra-secrete stiu despre Înălţarea viitoare de mulţi ani, aşa cum au fost informate de către Greys şi Reptilienii, care au unele tehnologii (care vizionează la distanţă), care să le permită să vadă termenele viitoare. Elita umana isi construieste uriaşe baze subterane, cu ajutorul acestor străini, în speranţa de a supravieţui acestei perioade şi de a continua cu înrobirea fiinţelor umane incarnate de pe planeta descendenta.
Din acest motiv, Elite şi Guvernul ascuns al Noii Ordini Mondiale sunt acum prinse într-o dilemă: ar trebui să meargă cu forţele de întuneric sau cu Forţele de Lumina ale Federatiei Galactice, care a contactat SUA si alte guverne in multe alte ocazii în ultimii ani, dar acesta din urmă, până în prezent a refuzat sa coopereze cu ele? Acest lucru se datorează faptului că cei mai multi dintre politicienii responsabili din zilele noastre sunt reptilieni cu forma-schimbă, care au propria agendă şi carora nu le pasă deloc de  omenirea. Reptilienii sunt în număr mult mai mic pe pământ, în prezent, decât Greys, dar ei controlează cea mai mare parte a Elitei şi Cazărilor în sectorul financiar.
După cum vedeţi, istoria omenirii este mult mai complexă şi mai întunecat decât majoritatea oamenilor şi lucrătorii cu lumina îşi asuma asta în prezent Există un fel de naivitate racoritoare printre cei mai multi muncitori de lumina care este copleşitoare şi ramai fara  respiraţie şi această atitudine a împiedicat o revelatie mai devreme referitoare la  situaţia reală de pe pământ - pentru a expune puterile care sunt şi sa Dezvăluie Forţele de Lumina.
Dracos, deşi mai puternici militar decât Greys, au admis că Greys din Imperiului Orion sa controleze Pamantul şi umanitatea, pentru că sunt mai cu experienţă în gestionarea de planete. Numărul lor este mult mai mic decât cel al Greys şi pentru care motiv, Planeta X se apropie în prezent de Pământ cu un număr mare de Reptilienii. Ei doresc să isi stabilească supremaţia pe Pământ Catastrofic rămas, după schimbarea ce va avea loc pe 21 decembrie 2012.
Aceasta este parte din acordul încheiat între Forţele Luminii şi forţele de întuneric la cel mai înalt nivel al Providentei Cosmice. Se prevede ca acesti extraterestrii rai nu se vor extinde mai departe în această parte a universului după trecerea pământului şi Înălţarea, ca Pământ Catastrofal, unde vor continua sa prezinte controlul lor nelimitat, nu vor fi în măsură să facă resursele necesare pentru a se extinde în această parte a galaxiei. Dar acesti cei intunecati rup mereu contractele lor.
Totuşi, acest lucru nu ar trebui să ne deranjeze, pe cei care vor urca în 5-a dimensiune. After După Înălţarea, atunci când jumătate din omenirea va fi în 5-a dimensiune, situaţia se va schimba cât ai clipi din ochi. Baza tehnologică a umanităţii înălţate va fi mult mai avansată decât cea a controlata actual de pe pământ, în curând, fiinţele umane vor avea acces la tehnologii-suflet, care nu au nevoie de dispozitive externe, dar munca pe baza de imaginaţie şi realizare imediata.
Reptilienii de pe Nibiru se apropie de pământ, la acest moment, deoarece se consideră a fi proprietarii legitim al acestei planete. Planeta lor originală este acum pe moarte şi sunt în căutare de o nouă planetă.
Deoarece pământul este pentru mai mult de 500 000 de ani sub controlul fracţiunii Draco / reptilian din Imperiul Orion (în pofida faptului că au existat civilizaţii locale luminate, cum ar fi Lemuria şi Atlantida), intenţia lor este de a debarca pe pământul catastrofic la scurt timp după Înălţarea. Aceasta versiune a pământului va degrada în mai mare densitatea 3d şi separarea de Sursa, după trecerea a avut loc şi a 5-a dimensiune pe pământ a urcat deja cu o parte substanţială a populaţiei umane luminate.
Pamantul 3d, care va rămâne sub controlul Puterilor actuale care sunt, va evolua într-o densitate mai mare şi se va separa de taramurile inalte - de la Dumnezeu. Aceasta este experienţa pe care unele entităţi incarnate au ales să o aibă pe Pământ în acest moment. Exclusiv pentru acest motiv, există o luptă uriaşă între forţele întunericului şi luminii pe pământ pentru sufletele majorităţii dormite. Rezultatul său nu este previzibil în ceea ce priveşte numărul de suflete recoltat de pe ambele părţi.
Data finală a Înălţării este, totuşi, o afacere făcuta şi independenta de rezultatul real al aceastei bătălii pentru sufletele oamenilor. Apropo, această bătălie a fost descrisă alegoric de către Ioan în Apocalipsa lui ca lupta dintre Gog si Magog la momentul apariţiei lui Antihrist, respectiv Bestia. Aceasta a fost o alegorie pentru fortele intunericului, care este constituita de Greys şi Reptilienii, şi proxy-uri lor umane pe pământ.
Cu toate acestea, există o variabilă suplimentara necunoscuta in aceasta drama cosmica. Unele Greys mici (Zeta Reticuli) nu sunt foarte fericit cu sosirea Reptilienii privind Planeta X, pentru că ştiu că vor avea să devină în curând sau mai târziu sclavii lor, pentru ca stiu ca Reptilienii sunt mai puternice decât ei. Unii Greys sunt înclinaţi să ajute oamenii sa se elibereze de sub influenţa reptiliana. În acest sens, debarcarea Reptilienilor de la Planeta X pe pământ B nu este încă sigura. Cu toate acestea, va trece pe langa orbita pamantului si acest lucru va avea un efect devastator imens asupra restului pământ-3d, în cazul în care viaţa va deveni intolerabilă foarte curand, dupa Schimbare.” Acest asteroid nu va afecta pământul înălţat de dimensiune 5. "
 În prezent, există o confuzie de demult despre acest obiect ceresc. Această informaţie este de aproape un an, dar acum este strălucit confirmata de ultimele mele ştiri de la lumile de cauzalitate. Desigur, dovada finala va fi data în următoarele două luni.
Am făcut în acest interviu cu tine previziunile cele mai precise şi specifice, care le-am vazut vreodata pe internet sau publicate în literatura New Age. Dacă nu se întâmplă nimic, asa cum am prezis eu, aceasta va fi cea mai mare gafă din toată viaţa mea. Cu toate acestea, sunt ferm convins de acurateţea informaţiilor mele de la lumile de cauzalitate. Nu am primit niciodata astfel de informatii precise, decât dacă sunt absolut corecte şi realizarea acestora (materializării) este de aproximativ 100%-interval de certitudine.
Eu lucrez cu alternative probabilistice astrale din anul 2000 şi am stabilit în timp o metoda destul de robusta de evaluare a gamei de probabilitate. Evenimentele despre care am discutat în acest interviu se vor întâmpla cu siguranţă, deoarece astfel este planul divin pentru această planetă. Se vor întâmpla în această toamnă, cand portalul 11.11.11 este termenul limită pentru aceste evenimente. Acesta este motivul pentru care Elenin va aborda pământ în acest timp. Cu toate acestea, eu nu pot să vă spun şirul exact de evenimente cu o certitudine de 100%. Cu excepţia de la faptul că, tot ceea ce se potriveşte în scenariul meu pentru această toamnă, cum l-am prezis cu mai mult de un an în urmă - de fapt, încă din anul 1998, când am fost prima dată informat de către lumi de cauzalitate ca  voi fi primul Maestru Inaltat la sfarsitul timpului.
Şi acum să-mi explica ce relatie de cauzalitate este intre Elenin şi Nibiru. Elenin este cometa buna, prevestitoare a Luminii şi Înălţarii. Nibiru este cometa rea - cometa de intuneric si sclavie în continuare a omenirii rămase pe pământ catastrofale B. Este logic, nu? Ea nu are nici un sens pentru prezicerile lui Matei si pentru urmasii lui, daca nu se presupune existenţa în continuare a existentei pământului B. Matei omite acest fapt din punct de vedere psihologic, pentru ca el nu vrea să sperie mulţi lucrători de lumină, care ar citi mesajele sale. Cu toate acestea, el face un deserviciu pentru iluminarea lor, deoarece acestia nu au o imagine completă şi nu pot interpreta evenimentele curente într-o manieră corectă. Prin urmare, importanţa acestui interviu, este ca am pus toate piesele împreună şi am completat mozaicul cosmic final al pamantului la Sfarsitul Timpului.
(va urma)
Sursa: jhaines6.wordpress.com.

NASA Nibiru: Reporter Media a Intrebat NASA despre Planeta X la Conferinţa NEOWISE

La data de 29 septembrie 2011, NASA a organiza o conferinţă pentru actualizarea informaţiilor despre baza de date de asteroizi din apropierea Pamantului din sistemul nostru solar, surprinsi in câmp infraroşu de telescopul Wide-field Infrared Survey Explorer (WISE)
Cineva într-un apel telefonic de la mass-media a întrebat despre Planeta X aka Nibiru (04:13 Sec. începând)şi a folosit, referitor, la răspunsurile furnizate de către NASA, acronimul "Niciodată un răspuns direct" la un nivel cu totul nou .
 Atunci când reporterul mass-media a sunat, a intrebat de Amy Mainzer de la JPL, care este şeful de proiect NEOWISE, despre Planeta X.

Ea a răspuns prin a spune ca nu există nimic periculos acolo, dar "dacă nu există, ar fi un organism mare pe o orbită aproximativ circulară" - ea a fost apoi impunsa  de către apelantului din nou şi ea a comentat, ca obiectul de interes, poate fi o pitica stea maro, dar aceste stele nu sunt în apropierea sistemului nostru solar. (încă)

 Amy este un astronom american de la JPL au specializat în instrumentatie astrofizica  şi astronomie infraroşu.  Ea este cercetător adjunct în proiect pentru Studiul explorarii câmplui larg infraroşu şi cercetătorul principal pentru proiectul NEOWISE pentru a studia planete minore.



Sursa: ufo-blogger.com

Pata solara 1302 dezlănţuita spre Pamant, detectata pe unde scurte de radio






Expertii monitorizeaza petele solare care a produs o furtună solara de  categorie X1.9 care a fost dezlănţuit în weekend şi ar putea fi condus spre Pământ.Pata solara 1302 este atat de puternica, incat au fost detectate unde scurte de radio pe Pamant.
Digital Journal a raportat în trecut  furtuni solare intense, si catastrofale dar nimic, până în present, nu  a avut loc.Cel mai rău lucru care a rezultat până acum, a fost pierderea semnalelor radio în unele părţi ale Statelor Unite.
Luni,  NASA a informat ca o puternica furtuna solara de categorie X1.9, care a izbucnit din regiune activă (pete solare) 1302 in dimineaţa zilei de sâmbătă si care a fost înregistrată de către administraţia spaţial Solar Dynamics Observatory.
Cei care au publicat clipul video, au prezentat o socanta umbra urlatoare, care s-a îndepărtat de locul de impact. Acest lucru a dus oamenii de ştiinţă să creadă că explozia a produs o ejecţie de masă coronal (CME), care ar putea afecta câmpul magnetic terestru  în această săptămână.
Deşi nici una dintre exploziile care au fost directionate spre Pământ, pata solara se va intoarce spre pamant în următoarele câteva zile. Oficiali NASA spun ca AR1302 va continua sa creasca şi că nu există dovezi că aceasta va scadea in intensitate prea curand. Aceasta este o posibilitate de a produce noi
CME – uri.
Laboratorul Goddard Space Weather a detectat plasma solară eoliena ascunsa în orbita geostaţionară care ar putea afecta sateliţi, pentru că ei vor experimenta vântul solar plasmatic şi câmpuri magnetice.
Deoarece petelor solare vor continua să producă furtunile solare intense, vor continua sa fie si inregistrari audio ale evenimentelor solare. Thomas Ashcraft din New Mexico a fost capabil sa inregistreze sunetul activitatii solare la radio lui cu unde scurte.
Gaizerele ceresti in zonele cu  latitudini inalte vor creea aurore boreale la caderea noptii. Continuitatea Central a emis un comunicat de presa pentru întreprinderi. Aceasta a observat lista NASA a impactului posibil de vreme spaţiala. Acesta a reiterat avertismentul NASA ca activitatea intensă solara ar putea provoca penele de curent  pe tot globul si ar putea dura luni de zile pentru ca inginerii sa  încerce sa  repare situaţia.
Acest lucru ar duce la perturbarea Comertului numeroaselor instituţii care utilizeaza internetul , care ar fi deconectat, avioane nu ar fi capabile să utilizeze sistemul de navigare GPS şi nu ar fi  energie electrica pentru sute de milioane de oameni.
Potrivit NASA, pata  solara este încă  orientata spre Pământ, dar furtuna geomagnetic a disparut.

Sursa: digitaljournal.com