joi, 21 iunie 2012

Uniunea Europeana se indreapta spre totalitarism - Un nou Turn Babel - Un singur Parlament si un singur Presedinte al Europei


MAI MULTE LIMBI O SINGURA VOCE
“Uniunea Europeana se indreapta spre un totalitarism care doreste sa devina o religie de stat, o religie ateista, nihilista … o religie, care va deveni obligatorie pentru toti.”
Planul ocult de cucerire a Europei se desfasoara sub ochii nostrii si cu acceptul nostru.Al III-lea Razboi Mondial are loc chiar acum. Nu cu tunuri, ci cu vorbe. Nu cu armate ci cu asa zisii “politicieni” corupti.
Vrem sau nu, ne opunem sau nu, in final Europa va fi cucerita.
Ce se intampla? Ce reprezinta de fapt Uniunea Europeana?
Uniunea Europeana este un proiect conceput inca de la inceputurile sale ca promovand interesele unei elite industrial/financiare in asa fel incit sa "scape" de sub controlul national. Ideea fundamentala a Comunitatii Europene a fost sa se erodeze puterea si autoritatea statelor nationale tocmai pentru a se da friu liber acestor interese industrial-financiare.
In anii 1980 Consiliul Europei a pus in circulatie un afis interesant, infatisand Turnul Babel (reprodus dupa o pictura din 1563 a pictorului flamand Peter Brueghel cel Batran). O macara in jurul careia se vad niste muncitori, stelele Uniunii Europene precum si sloganul "Mai multe limbi, o singura voce", completeaza imaginea.
Semnificatia este cat se poate de clara: construirea unui nou turn Babel a inceput in forta.
Babel era un oraș unde întreaga omenire era unită, toți oamenii vorbind o singură limbă. Turnul Babel nu era construit pentru a aduce slavă lui Dumnezeu, ci era dedicat unei religii false.
Însă Dumnezeu, (scris în ebraică YHWH; tradus în română ca Yahweh, Iehova, sau cel mai adesea, Domnul), văzând că oamenii păcătuiau împotriva lui, le-a încurcat limbile și a împrăștiat oamenii pe tot Pământul).
Turnul EuroBabel cum a fost supranumit, chiar a fost construit la Strasbourg si in el se gaseste acum Parlamentul Europei, Cladirea a fost inaugurata in 1999.
Edificiul din Strasbourg este locul si unui alt simbol pagan adoptat de UE, pe unul din peretii interiori fiind zugravita rapirea Europei de catre Zeus.
Potrivit legendei grecesti, Zeus a dorit sa se infrupte din nurii printese feniciene Europa. Ca sa ii intre in gratii, el s-a transformat intr-un taur de o frumusete rapitoare si a ingenuncheat la picioarele tinerei. Aceasta s-a urcat pe taur, care a plonjat in apa, a inotat pana in insula Creta, rapind-o pe frumoasa printesa.
“Cine nu-și cunoaște istoria, riscă să o repete”.
Pentru cei avizați, actualitatea clasicului dicton sare în ochi atunci când privim similitudinile dintre mitul fondator al Europei și nașterea modernă a Uniunii Europene. Potrivit legendei, acum 4500 de ani, minciuna, seducția și violul au fost armele folosite de Zeus, travestit într-un taur alb, pentru a pune mâna pe frumoasa prințesă feniciană Europa. Astăzi, aceleași metode – secretomania, dirijismul dim umbră și violul conștiințelor-, sunt utilizate de “arhitecții” proiectului european pentru a ispiti un întreg continent și a-l face să cadă în brațele celui care va fi echivalentul contemporan al tatălui păgân al zeilor antici.
Semnificatia statuii este urmatoarea:
- populatia vede o Europa frumoasa si mandra calare pe un taur puternic (o economie puternica).
- de fapt taurul il reprezinta pe ZEUS (masonii) care prin minciuna si inselatorie pun mana pe Europa si o rapesc. De mentionat faptul ca Europa s-a lasat pacalita si de buna voie s-a urcat pe taur (tarile Europei de buna voie au intrat in comunitate).
UE, cel mai “grandios” și mai “democratic” proiect din istoria modernă a omenirii, așa cum este caracterizat de liderii continentului, e în realitate opera unei elite oculte, care a construit pas cu pas, din umbră, edificiul european.
Scena seducerii este pictata si la Bruxelles, pe bolta celuilalt sediu al Parlamentului European, pe o suprafata de trei ori mai mare decat marimea naturala a personajelor. Mai mult, europenii care viziteaza capitala UE se pot “delecta” privind statuia plasata chiar in fata sediului Consiliului Europei, in care Europa este infatisata calarind taurul zeiesc.

Acest simbol este reprodus si pe timbre, cum a fost cel emis cu ocazia alegerilor parlamentare din Marea Britanie, in 1979, sau pe moneda euro comemorative pusa in circulatie in Italia, unde Europa, asezata pe taur, este reprezentata tinand in mana un stilou si Constitutia Europeana. Nici nu se putea gasi ceva mai “sugestiv”.
DEJA TOATE ACESTEA SE INTAMPLA
Europa nu a putut fi cucerita prin razboi dar va fi cucerita prin mijloace economice si financiare.
Enorma presiune financiara la care este supusa Romania in momentul de fata nu are alt scop decat cucerirea ei.
Cand nu mai ai frontiere, nu mai ai moneda nationala, nu mai ai armata, ti-au distrus industria si agricultura, sistemul de invatamant si de sanatate, ti s-au furat toate resursele si esti obligat sa te supui legilor comunitatii europene, esti deja cucerit.
Traian Basescu stia acest lucru in momentul cand Romania semna acordul cu FMI. In mai 2010 referindu-se la programul FMI, Basescu declara: “Traian Băsescu: Acest program ne menține suveranitatea. Țările care sunt în mare dificultate financiară, cedează mare parte din suveranitate.”
In iulie 2010 “Angela Merkel propune ca tarile membre UE care fac excese bugetare sa-si piarda suveranitatea.”
Deci intai ne indatoreaza prin acordul cu FMI fluturand ideea ca luam imprumut ca sa putem plati pensiile si apoi ne preiau suveranitatea si tara va fi practic condusa de “investitorii care vor cumpara obligatiunile statului respectiv”.
Ce va urma? Putem sa ne dam seama din declaratia lui Rocco Buttiglione, fost candidat nominalizat de presedintele Comisiei Europene:
“Uniunea Europeana se indreapta spre un totalitarism care doreste sa devina o religie de stat, o religie ateista, nihilista … o religie, care va deveni obligatorie pentru toti.”
SISTEMUL este atat de bine conceput incat s-a gandit si la cei saraci, la CEI CE VOR SA SE REFUGIEZE in paduri, sa evadeze si sa fuga de controlul total. Astfel LEGEA 171/2010: prevede ca nu doar copacii sunt ai statului in PADURI ci si ciupercile, murele, perele padurete, plantele medicinale, peste din apele de munte, din crescatorii, balti si iazuri din fondul forestieretc, rasina, etc., iar recoltarea lor constituie contraventie si se pedepseste. (Vezi Legea 171/2010 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, publicata in Monitorul Oficial 513 din 23 iulie 2010).
- Va urma desfintarea parlamentelor nationale, desfintarea functiei de sef al statului (probabil vor mai fi 1 sau 2 alegeri prezidentiale si gata).
- Va exista un singur parlament, cel european si un singur presedinte al Europei.
- La noi va fi numit probabil un guvernator, iar tara va ajunge o anexa a marilor puteri.
- Pentru ca suveranitatea tarii sa poata fi transferata cat mai usor catre cei ce vor conduce in final intreaga lume, este necesar ca statul sa fie cat mai suplu iar functiile lui sa fie reduse la minim. De aceea e nevoie de concedieri masive in sistemul bugetar, de vanzarea tuturor activelor de stat si desfintarea serviciilor publice, invatamant, sanatate, etc.
Toti conducatorii pe care i-am avut de la asa zisa Revolutie incoace ne-au tradat si ne-au vandut.
Argumente referitoare la cele prezentate mai sus incep sa vina din ce in ce mai multe si intr-un ritm accelerat, ceea ce inseamna ca am intrat deja in zona periculoasa in care destinele noastre ale fiecaruia vor fi pentru un timp in mana celor care fac aceste jocuri si noi nu avem cum interveni.
Trecerea aceasta fortata prin tumultul istoric pe care il traim se va lasa si cu victime colaterale, asa ca cine rezista si scapa e bine, iar cine nu…asta e…
Lupta impotriva populatiei se duce pe toate planurile: religios, politic, economic, financiar, social, cultural, mediatic, medical.
Scopul final este reducerea populatiei globului sau inrobirea ei, eliminarea clasei de mijloc (va exista doar un grup elitist de bogati care vor conduce lumea si restul popuatiei vor fi saraci si supusi) si instaurarea Noii Ordine Mondiale in care un Guvern Mondial unic va conduce si controla toata planeta.
In mod normal informatiile probate si argumentate, prezentate mai sus, precum si o multime de alte informatii de acest tip, ar trebui sa reprezinte stiri de prima mana pentru mass-media. Si totusi televiziunile si presa in general nu sufla o vorba despre aceste lucruri. Nici macar sa fie prezentate ca fapt divers sau curiozitati. Nu v-ati intrebat de ce?
Populația este masiv dezinformată prin mass-media.
Niciodata nu o sa aflati aceste lucruri privind la televizor.
Intemeierea Uniunii Europene prin frauda.
Actul de întemeiere al Uniunii Europene s-a bazat pe o fraudă grosolană, fiind una dintre cele mai mari operațiuni de manipulare colectivă din istoria omenirii.
Tratatul de la Roma, semnat în urmă cu o jumătate de secol, a fost de fapt un document cu pagini goale, parafat cu mare pompă de lideri care au interpretat magistral commedia dell’ arte pusă în scenă în capitala Italiei.
Dezvăluirile șocante făcute de unul dintre protagoniștii ceremoniei desfășurate la 25 martie, 1957, au confirmat cele mai sumbre temeri ale celor ce văd în proiectul construcției europene materializarea unei utopii pentru subiecții expuși consecințelor acesteia.
Existența atâtor momente controversate în procesul de constituire a Uniunii Europene, marcat de la punctul zero și până în prezent de fraude, conspiraționism și eludarea regulilor democratice naște în mod legitim următoarea întrebare: ce forțe se află la cârma proiectului UE și ce scopuri sunt urmărite?
Un posibil răspuns la această întrebare este dat de prestigiosul istoric César Vidal, potrivit căruia, pentru a înțelege ce se întâmplă în Europa trebuie luat în considerație fenomenul francmasoneriei. În cartea “Masonii: Istoria celei mai puternice societăți secrete”, apărută la editura Planeta, 2005, Vidal documentează rolul discret dar imens jucat de francmasoni în formarea Uniunii Europene.
Spre exemplu, istoricul spaniol afirmă că “proiectul Constituției Europene a fost elaborat de un francmason, Valéry Giscard D’Estaing” (fost președinte al Franței în perioada 1974-1981, președintele Convenției Europene care a redactat textul tratatului constituțional – n.a.), că “masonii controlează Internaționala Socialistă și s-au înfiltrat puternic în partidele de dreapta” și că aceștia exercită “o influență masivă în lumea comunicațiilor și în special în educație, justiție și forțele armate.”
Referirile privind rolul jucat de Valery Giscard d’Estaing în geneza tratatului UE și-au găsit o confirmare si în mărturiile celebrului fost dizident sovietic, Vladimir Bukovsky, care a avut acces la arhivele Partidului Comunist al URSS. Într-o alocuțiune rostită în acest an la Bruxelles, Bukovsky a dezvăluit că, în ianuarie 1989, o delegație a Comisiei Trilaterale (organizație privată care grupează aproximativ 300-350 dintre cei mai influenți lideri politici și economici ai planetei), formată din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-președintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul american David Rockefeller și fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger, s-a întâlnit cu Mihail Gorbaciov pentru a-l convinge că URSS trebuie să se integreze în marile instituții financiare ale lumii, GATT, FMI și Banca Mondială.
Potrivit lui Bukovsky, la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvântul și i-a spus lui Gorbaciov: “Domnule președinte, nu pot să vă spun exact când se va întâmpla – probabil într-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal și trebuie să vă pregătiți pentru aceasta.” Bukovsky nu și-a putut reține uimirea față de capacitățile profetice ale lui d’Estaing:”Asta se întâmpla în ianuarie 1989, într-o vreme în care tratatul de la Mastricht din 1992 nici măcar nu fusese schițat. Cum de știa Giscard d’Estaing ce se va întâmpla în următorii 15 ani? Și, surpriză, surpriză, cum de a devenit autorul constituției europene în 2002-2003? Iată o întrebare foarte bună. Miroase a conspirație, nu-i așa?”
În toamna anului 2004, un imens scandal bulversa scena politică europeană.
Rocco Buttiglione, candidatul nominalizat de președintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, pentru portofoliul Justiției, Libertății și Securității, era respins de una din comisiile Parlamentului European, pe motiv că este mult prea conservator.
În viziunea grupurilor euro-parlamentarilor socialiști și ecologiști, “vina” lui Buttiglione, un catolic practicant, a fost afirmația făcută în cadrul audierilor cum că homosexualitatea este un păcat. Confruntat cu opoziția furibundă a majorității Parlamentului European, care a amenințat cu un vot de blam la adresa întregii Comisii, Barroso a retras candidatura lui Buttiglione. În locul acestuia, Italia l-a nominalizat pe ministrul de externe Franco Frattini, și se părea că toate controversele vor fi date repede uitării.
Înainte însă de a pleca de la Bruxelles, Buttiglione a aruncat bomba, acuzându-l pe înlocuitorul său de apartenență la o societate secretă. În momentul felicitării pentru candidatura lui Frattini la postul de comisar european, politicanul creștin-democrat a afirmat:” Sper ca audierile lui să meargă bine și nimeni să nu îl întrebe dacă este francmason. Dacă vor face aceasta nu va fi decât repetarea aceleiași injustiții care mi s-a făcut si mie”.
Ulterior, în cadrul unei dezbateri desfășurate la Milano, Buttiglione a spus că principiul după care funcționează instituțiile europene este “Afară cu creștinii, înăuntru cu francmasonii”.
Declarațiile lui Buttiglione au atins un subiect tabu în mass-media oficială, deși la nivelul elitelor politico-economico-financiare acesta face parte din categoria “secretul lui Polichinelle”, adică a acelor realități pe care toată lumea le cunoaște, dar aproape nimeni nu vorbește în public despre ele.
Cu alte cuvinte, marea “taină” a procesului de construcție a Europei Unificate este paternitatea sa masonică, recunoscută cu mândrie chiar de arhitecții din umbră ai edificiului UE.
În schimb, la nivelul maselor, cărora li se inculcă versiunea originii postbelice a UE, se cunosc prea puține despre faptul că proiectul Europei unite datează încă de la mijlocul secolului XIX.Indrazneste!


"Putem intelege trinitatea in unicitate, reflectand la soare. Daca ne imaginam ca noi ne intalnim cu soarele, gresim...nici n-am putea vreodata suporta uriasa sa energie, ne-ar carboniza instantaneu. Analogia cu Tatal este, asadar buna...Soarele isi trimite razele in univers pentru a aduce lumina, asadar am putea sa ne imaginam ca razele sunt Fiul, iar caldura produsa de ele, cea pe care noi o resimtim deplin si fiintial este asemanatoare in exprimare cu Sfantul Duh. Iata asadar ca Soarele, razele si caldura apartin Unicului, dar se exprima autonom si inseparabil. Tot astfel, Trinitatea se exprima prin Tatal-Fiul si Sf. Duh si abia in aceasta totalitate, putem sa-l intelegem pe Unicul Dumenzeu. La planta e si mai simpla asemanarea: radacina-tulpina-coroana, iar la om...cat de admirabil a lucrat Duhul Celui care Este: carne-minte-suflet! " (Sfantul Andrei, cel nebun intru Hristos)
 Cand ne cuprinde dorul irezistibil de Dumnezeu, cand vom intelege cu adevarat ca El este Tatal, cand ochii nostrii incruntati se vor limpezi de dragoste fata de aproapele, inseamna ca am izbandit. Iata cum vorbeste Tatal fiului ratacitor:
 "Cand vei alerga sa ma prinzi , Eu deja voi fi stat, cand ma vei cauta sus, Eu voi fi jos. Cand ma vei cauta in cel mare, eu voi fi cel mic, iar cand ma vei cauta in cel mic, Eu voi fi cel mare. Daca alergi spre stanga, Eu voi fi la dreapta, si tot asa pana cand vei obosi. Nu ma vei gasi niciodata daca nu vei stii unde sa ma cauti: in sufletul tau!" (imn gnostic al Bisericii Copte)

 

2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (4c)


[urmare din partea a unsprezecea]

Aspiraţia, entuziasmul şi nevoia de libertate s-au amplificat tot mai mult şi astfel un număr considerabil de fiinţe umane conlucrează în prezent într-o formulă foarte activă de idei, ştiri şi acţiuni spirituale. Este adevărat că, raportat la cele şapte miliarde de locuitori ai Terrei, acest număr nu este mare; totuşi, acţiunile specifice ale acestor persoane şi mai ales răspândirea informaţiilor corecte, care este esenţială în aceste timpuri pentru a trezi cât mai multe fiinţe umane în spiritul transformărilor iminente care urmează să aibă loc pe Pământ, determină efecte benefice în avalanşă care deja sufocă "elita" cabalistă.
Ajutorul şi susţinerea acestor acţiuni de transformare a planetei vin din cele mai diverse domenii şi direcţii: IT, decodare, informare, channeling şi chiar de la unele surse guvernamentale. La toate acestea se adăugă acţiunile spirituale iniţiate de şcoala noastră de yoga în vederea anihilării efectelor dezastruoase ale influenţei malefice ale francmasoneriei mondiale.

Aceste acţiuni specifice determină mutaţii profunde în ordinea şi natura evenimentelor, pentru că ele se bazează pe o cunoaştere autentică şi reală a legilor universale şi ale celor de evoluţie, făcând totodată apel direct pentru ajutor şi susţinere chiar la Sursa Supremă, care este Dumnezeu Tatăl.

Celelalte "canale" de susţinere a luptei împotriva cabalei criminale masonice sunt în general cunoscute pe internet prin intermediul blogurilor sau al site-urilor personale.

În unele cazuri, aceste "relee" umane sunt numite starseeds, adică suflete care s-au încarnat pe Pământ în această perioadă, venind de pe alte planete din cosmos. Ele sunt fiinţe care au atins un înalt nivel de evoluţie spirituală, pe care l-au dobândit în existenţele lor pe alte planete şi în alte galaxii.

Misiunea lor este aceea de a asista şi a ajuta omenirea în procesul de transformare spirituală către o nouă eră a păcii şi a iubirii universale. Aceste fiinţe se încarnează în aceleaşi condiţii ca şi oamenii obişnuiţi, fără să aibă cunoştinţă despre adevărata lor origine ori despre scopul prezenţei lor pe Pământ. Cu toate acestea, genele ET sunt codate în ADN-ul lor după principiul activării "la semnal" şi ele sunt desemnate să le trezească conştiinţa la un anumit moment predeterminat din existenţa lor.

Această "trezire" poate să fie lentă, gradată sau ea poate fi intensă, manifestându-se brusc. Indiferent de modalitatea de producere a "activării", memoria identităţii reale a acestor starseeds este atunci actualizată în diferite proporţii, permiţându-le să-şi înceapă misiunea care le-a fost destinată pe Pământ. Totodată, accesul la cunoaşterea superioară a Sinelui este în cazul lor mult uşurat, ceea ce le permite să se ghideze intuitiv foarte bine în acţiunile pe care le întreprind.

În cele mai multe dintre cazuri fiinţele starseed îndeplinesc rolul de "transmiţători" sau "relee" de contact telepatic cu membrii unor civilizaţii extraterestre benefice, care împărtăşesc prin intermediul lor ideile, gândurile şi sugestiile adecvate vremurilor transformatoare pe care le trăim în prezent.

De obicei, astfel de persoane preferă să nu se implice în viaţa politică sau economico-financiară a societăţii, intuind cu claritate încă de la vârste fragede intenţiile ascunse şi malefice ale sistemului socio-cultural şi economic actual.

Pe de altă parte, evoluţia lor spirituală este mult mai accelerată decât în cazul celorlalte fiinţe umane, deoarece fiinţele starseed au deja experienţa unor acţiuni similare, realizate pe alte planete în decursul timpului şi sunt astfel familiare cu procedurile şi tehnicile ce implică rafinarea şi expansiunea conştiinţei.

De pildă, conceptele de nave stelare, de călătorii intergalactice, cele care implică feluritele fenomene de natură psihică sau cele care se referă la existenţa altor forme de viaţă în alte galaxii sunt perfect naturale pentru ele.

Problema cu aceşti "channelers" (care nu sunt toţi starseeds) este că, aparent, nu poţi fi niciodată sigur cât anume din ceea ce ei redau reprezintă mesajul real al civilizaţiilor ET şi cât anume este influenţa propriului lor mental. 
În această direcţie, părerea generală este că doar aproximativ 20% din ceea ce redau aceste relee umane este în conformitate cu ceea ce a fost transmis în realitate, iar 80% este plăsmuirea minţii lor. Celebrul ezoterist şi iniţiat în tainele culturii maya, Drunvalo Melchizedek, afirmă chiar că, în opinia lui, doar 1% din ceea ce spun aceşti channelers corespunde adevărului, iar restul reprezintă fabulaţia minţii lor subconştiente.

Cu toate acestea, multe dintre mesajele acestor "canale umane de informaţie" coincid în idei, ţeluri şi chiar date. Fără îndoială, influenţa propriei minţi în momentul redării informaţiei primite nu poate fi pusă la îndoială, însă cu o anumită abilitate se poate discerne mesajul real dintre celelalte informaţii "de umplutură".

Unii channelers s-au impus în ultimii ani prin maturitatea, bunul simţ şi consensul mesajelor redate de ei cu realităţile lumii în care trăim. Dintre aceştia putem face în mod special referire la nume ca Greg Giles, Michael Quincey, Sheldan Nidle sau Mark Kimmel, însă lor li se adăuga o serie întreagă de blog-uri şi site-uri de informaţie valoroasă în ceea ce priveşte lupta împotriva cabalei criminale.

În limba română există de asemenea câteva site-uri foarte bune de promovare a acestui tip de informaţie ezoterică şi de actualitate a luptei dintre omenire şi cabala criminală a "Iluminaţilor", cum ar fi site-urile Active Information Media (AIM) şi Dimensiuni Paralele.

[Notă importantă AIM: Ne onorează această menţionare a redacţiei de către autor, şi ne bucură aprecierea pozitivă la adresa noastră. De asemenea, ne bucurăm că demersul nostru este bine înţeles. Trebuie să recunoaştem că această serie de articole reprezintă veritabile analize realizate cu mare claritate, iar AIM este onorat să le poata găzdui pentru beneficiul cititorilor (mulţumim Recons pentru că a preluat această serie).]

"Tehnica" este de a sintetiza rapid aceste informaţii şi de a le transmite mai departe, astfel încât un mare număr de fiinţe umane să aibă acces la ele, realizând astfel un fel de "ţesătură" de acţiuni şi ajutor care să şubrezească tot mai mult influenţa şi puterea "Iluminaţilor", până la dispariţia lor completă.

Sursele de channeling au transmis în ultima perioadă, din informaţiile primite de la civilizaţiile ET benefice, că "elita" masonică ştie deja că a pierdut bătălia, dar că unii dintre membrii ei încă mai încearcă să producă un imens rău omenirii şi se agaţă cu disperare de orice posibilitate pentru a prelungi starea de haos şi de incertitudine care domneşte pe planetă.
Prin urmare, se pune întrebarea: cum anume se va rezolva situaţia, cum vor fi îndepărtaţi membrii cabalei criminale şi cum se va realiza acţiunea de "dezvăluire" a marilor secrete ale omenirii, cunoscută şi sub numele de "Disclosure", atâta timp cât mass-media mondială se află încă sub controlul direct al "Iluminaţilor"? Răspunsul la această întrebare implică mai multe aspecte, care se intercorelează.

Pe de o parte avem acţiunea energetică specifică a unor cicluri cosmice grandioase, care determină în plan energetic transformări uluitoare la nivelul frecvenţei de vibraţie a conştiinţei, ceea ce va conduce la o serie întreagă de modificări spectaculoase ale vieţii şi concepţiilor despre existenţă.

Pe de altă parte avem ajutorul oferit de civilizaţiile ET benefice, astfel încât să realizăm acest salt vibraţional în condiţii cât mai favorabile. În strânsă legătură cu această asistenţă extraterestră, pe planeta noastră există grupuri din ce în ce mai mari de oameni care înţeleg bine natura transformărilor actuale şi care conlucrează în mod strâns cu fiinţele extraterestre pentru a realiza planul complex de edificare a unui nou Pământ.

Aceste acţiuni trebuie să implice într-o primă fază eliminarea influenţei malefice a "Iluminaţilor" asupra unor mecanisme esenţiale de funcţionare a societăţii, dintre care cele financiare, economice şi politice sunt cele mai importante. Odată ce această mişcare din plan a fost făptuită, ea va fi urmată de aducerea la cunoştinţa întregii societăţi umane a adevărului ce a fost tăinuit cu grijă, referitor la toate faptele abominabile pe care francmasoneria mondială le-a pus în aplicare de-a lungul sutelor de ani, la toate proiectele ei satanice în ceea ce priveşte viitorul omenirii, precum şi la toate minciunile cu care ea a ascuns adevărul despre unele aspecte esenţiale ale vieţii, cum ar fi originea noastră adevărată, legăturile cu alte rase extraterestre, istoria reală a omenirii şi multe altele. Această acţiune este cunoscută sub numele: Dezvăluirea (Disclosure).

Cum se poate însă elimina această influenţă morbidă a cabalei satanice, care vrea să stăpânească întreaga lume? Fireşte, aceasta nu e posibil decât dacă se anihilează în totalitate acţiunile, legăturile şi puterea financiară a membrilor ei. În acest caz, metoda care va fi aplicată este radicală şi ar trebui să aibă efecte imediate.

Această metodă se referă la arestarea în masă, sincronizată şi într-un timp foarte scurt (3-4 zile) a tuturor membrilor cabalei masonice de către coaliţia de forţe umane, asistată tehnologic de coaliţiile extraterestre benefice.

Momentul realizării acestei acţiuni foarte eficiente nu poate fi cunoscut cu precizie şi aceasta din două motive: în primul rând, dacă el ar fi anunţat şi mediatizat, membrii cabalei ar putea să-şi ia măsuri preventive, care să complice planurile iniţiale ale "forţelor luminii"; cine ar mai sta la vedere să fie arestat, dacă ar cunoaşte cu precizie ziua şi ora când se va petrece aşa ceva? În al doilea rând, arestările masive ale membrilor masoneriei mondiale nu trebuie să înceapă decât atunci când toate elementele imensului "puzzle" pe care îl reprezintă situaţia actuală a omenirii sunt aşezate în ordine şi aşteaptă să fie definitiv asamblate.

Orice sincopă sau eroare în acest sens ar putea avea consecinţe nefaste asupra viitorului civilizaţiei noastre, lucrurile putând să intre atunci pe o pantă foarte primejdioasă, care ar provoca un mare rău întregii planete, pentru o foarte lungă perioadă de timp.

Chiar dacă aceste arestări au fost anunţate în mod repetat că vor începe la mijlocul lunii mai a acestui an (2012), ori cel târziu în luna iunie, totuşi trebuie să avem mereu în vedere că incredibila complexitate a factorilor care intră în această ecuaţie face ca orice predicţie să fie doar o probabilitate care depinde de nenumărate alte variabile pentru a se împlini.

Până ce toate detaliile acestei acţiuni majore nu vor fi perfect stabilite şi aranjate, arestările nu vor începe.

Ceea ce este însă necesar, e ca aceste arestări să fie realizate odată cu colapsul dolarului şi al monedei euro, pentru a profita de agitaţia teribilă care se va crea atunci şi pentru a nu oferi astfel timp "Iluminaţilor" să se regrupeze.

[continuare în partea a treisprezecea]

Sursa: AIM

Chiar folosim doar 10% din creier?Pe foarte multe site-uri dar si in presa apar articole care incearca sa raspunda la o intrebare gresit inteleasa: "Este adevarat ca folosim numai 10% din creier?"
Toata confuzia apare din cauza ca intrebarea este pusa gresit.
Ideea initiala care a stat la baza acestei intrebari era:
"Omul foloseste numai 10% din creier in mod CONSTIENT, restul de 90% este folosit de catre SUBCONSIENT si INCONSTIENT." (procentele sunt discutabile)
Diverse canale media au preluat ideea denaturand-o: "Omul foloseste numai 10% din creier, restul este nefolosit."
De aici a aparut o confuzie care a dat bataie de cap atat persoanelor fizice aflate in necunostinta de cauza, cat si unor oameni de stiinta care s-au apucat sa demonstreze ca omul isi foloseste creierul in proportie de 100%. 
Daca insa inlaturam confuzia provocata de media din ignoranta sau in mod intentionat, atunci putem da raspunsul corect: Omul foloseste creierul in proportie de 100%, dar numai 10% in mod constient. Si asta deoarece:
Sistemul psihic uman este un ansamblu de functii si procese psihice senzoriale, cognitive si reglatorii, ce se afla in interactiune, activeaza simultan si sunt dispuse ierarhic pe 3 niveluri: constient, subconstient si inconstient.
CONSTIENTUL este "partea vizibila" care ia asupra sa tot ce este rational, analitic si logic.
Va folositi constientul pentru toate activitatile zilnice care cer ratiune, memorie si actiune. Constientul este memoria activa a spiritului vostru. Il folositi de fiecare data cand mancati, cand va ganditi la ceva, atunci cand lucrati, cand analizati o situatie, cand cititi, cand socotiti, cand vorbiti, ascultati sau luati decizii.Aceasta parte este aproximata ca fiind in jur de 10% din intreaga activitate a creierului.

SUBCONSTIENTUL
 este "partea ascunsa" a creierului care lucreaza fara sa va dati seama.
Impreuna cu inconstientul, subconstientul ocupa un loc de noua ori mai mare decat constientul in functionarea creierului. Subconstientul inregistreaza tot ce vedeti, auziti si traiti.
Tot ceea ce va inconjoara, toate sentimentele pe care le traiti, frica, durere, bucurie, sunt inregistrate de catre subconstient.
El inmagazineaza si toate perceptiile celor cinci simturi si pastreza in memoria sa tot ceea ce stiti, ceea ce ati invatat, amintirile si imaginile.
Este vorba atat de cele pe care vi le amintiti, cat si de cele pe care nu vi le mai amintiti.
Subconstientul controleaza sistemul nervos autonom care regleaza activitatea organelor interne: temperatura corpului, respiratia, activitatea cardiaca, digestia, etc.
Denumirea de sistem nervos autonom provine de la psihologul britanic John Newport Langley si se datoreaza faptului ca nu poate fi controlat in mod constient (voluntar) de un individ neantrenat.
Subconstientul controleaza si actele reflexe, adica actele care au fost candva constiente, dar care in prezent se desfasoara in afara controlului constient.

INCONSTIENTUL este "stratul abisal" al structurii psihice si constituie cel mai controversat nivel de organizare a functionarii creierului.
El este depozitarul a experientei cumulate a stramosilor nostrii, actioneaza ca un ghid si este esential pentru supravietuire. Inconstientul controleaza instinctelor primare, primordiale, legate de asigurarea supravietuirii si echilibrului fiziologic al organismului.
In sfera inconstientului primar se mai includ: instinctul erotico-sexual, complexul libidoului, starile onirice (visele care acompaniaza somnul), lapsusurile, inversiunile si aglutinarile verbale, actele ratate.
In sistemul de personalitate, inconstientul primar corespunde instantei sinelui. Se considera ca el este compus nu numai din structuri pur psihice, ci structuri functionale duale: structuri psihice si structuri nervoase.

Intre cele trei niveluri, constient, subconstient, inconstient exista interactiuni permanente, raporturi organice de subordonare sau de integrare.
De aici apare ideea ca unii oameni isi pot folosi mai mult de 10% din capacitatea creierului.
Astfel prin diferite tehnici specifice, unii oameni pot accesa si controla constient unele functii care apartin subconstientului.
Sistemul nervos vegetativ functioneaza in mod normal independent de vointa, insa prin metode de autosugestie, yoga, tai chi, biofeedback se poate subordona acest sistem nervos vointei omenesti.
De exemplu yoghinii pot sa-si controleze si sa-si modifice temperatura corpului, bataile inimii precum si alte functii vegetative care in mod normal nu pot fi controlate constient de catre omul obisnuit. Se poate spune despre ei ca folosesc in mod constient mai mult de 10% din capacitatea creierului.
 
NB - Impartirea activitatii creierului pe cele 3 niveluri Constient, Subconstient, Inconstient nu este acceptata in totalitate de comunitatea stiintifica, multi oameni de stiinta considerand-o invechita. Insa aceasta impartire are avantajul ca explica pe intelesul tuturor, fara a folosi expresii stiintifice, functionarea creierului.
 2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (4b)


[urmare din partea a zecea]

Chiar dacă perspectivele par a fi sumbre, noi considerăm totuşi că ele urmează o cale necesară pentru transformarea radicală a sistemului de gândire şi de acţiune a omenirii. Există de asemenea numeroase motive de optimism şi aspiraţie către ceea ce este nou şi luminos, deoarece în spatele acestor evenimente dramatice de natură economică şi financiară se duce de fapt o adevărată luptă nevăzută pentru pregătirea tuturor schimbărilor de poziţie a sistemului socio-economic mondial.

O expunere înainte de momentul potrivit a acestor acţiuni complexe, care sunt efectuate de fiinţe umane dedicate binelui, în colaborare cu fiinţe extraterestre, ar însemna fără dar şi poate complicarea operaţiunilor mai ales prin crearea de panică şi de haos în lume.

Totuşi, se poate spune la momentul actual că civilizaţiile ET care au decis să ajute omenirea în aceste momente foarte speciale ne sprijină şi în direcţii pe care noi, oamenii, nu am fi avut deocamdată nivelul de realizare tehnologică pentru a le aborda. Un aport excepţional al acestor civilizaţii ET este cel al atacurilor sistematice şi complet distructive asupra bazelor reptiliene şi ale hibrizilor reptilieni de pe fundul oceanelor ori din subteranele planetei, la care se adăugă de asemenea luptele teribile din spaţiul cosmic pentru anihilarea unor importante flotile de nave de transport şi de luptă reptiliene.

În paralel, giganticele nave-mamă ale acestor civilizaţii ET benefice emit fluxuri foarte puternice de energie purificatoare şi elevată către întreaga planetă, ajutând astfel la echilibrarea vibraţiilor joase din aura ei, care ameninţă să o destabilizeze.

Astfel de acţiuni complexe sunt realizate de anumite civilizaţii afiliate în organismul galactic denumit Consiliul Andromeda, precum şi de o facţiune foarte specială de luptători celeşti, care sunt fiinţe care nu au corpuri materiale, ci acţionează cu precădere în dimensiunile 4D şi 5D, reunite sub numele de Silver Legion (Legiunea de Argint). Vom reveni cu mai multe amănunte despre aceste civilizaţii, despre caracteristicile, planurile şi modurile lor de acţiune în episoadele următoare ale acestei serii de articole.

Avertismentele civilizaţiilor ET benefice, precum şi viziunile multor fiinţe umane sensibile, ori chiar profeţiile unor sfinţi din perioada recentă a omenirii ne atrag atenţia asupra succesiunii de evenimente care se vor petrece cu cea mai mare probabilitate începând din a doua jumătate a acestui an.

Transformarea profund spirituală şi energetică a fiinţelor umane se va accentua din ce în ce mai mult şi ea va căpăta chiar unele accente care pot fi teribile în anumite zone ale planetei. Astfel, aşa după cum menţionam în articolul precedent, este posibil ca prin luna septembrie a acestui an (2012) economiile ţărilor să colapseze, datorită căderii dolarului şi a monedei euro.

De asemenea, suprafaţa planetei va suferi anumite modificări. Sistemele economice, cele sociale şi guvernamentale, cele de sănătate şi cele juridice vor suferi schimbări radicale şi tot atunci vor începe primele dezvăluiri teribile ale secretelor care au fost mult timp ascunse omenirii, cum ar fi realitatea existenţei civilizaţiilor extraterestre şi a navelor cu care ele se deplasează (OZN), istoria vizitelor şi comunicării dintre pământeni şi aceste civilizaţii ET, adevărul despre originea rasei noastre umane, precum şi multe alte fapte şi elemente la care omul de rând nu a avut niciodată acces datorită aşa-ziselor raţiuni de "securitate naţională" şi de "secret de stat", pe care puterea ocultă a francmasoneriei mondiale le-a impus liderilor politici. Mai apoi va urma o perioadă de mai mulţi ani, în care omenirea va trebui să depună eforturi pentru a se armoniza şi orienta corect pe noul drum al evoluţiei spirituale pe care l-a ales.

Un element important de menţionat este acela că, deşi civilizaţiile ET benefice deţin tehnologia necesară pentru a realiza cu uşurinţă o "resuscitare" a Pământului la condiţia de planetă curată şi armonioasă, totuşi ele nu vor proceda în acest mod, deoarece este necesar ca noi, fiinţele umane care locuim pe această planetă şi care am degradat-o în mod haotic şi foarte egoist, trebuie să învăţăm din această tristă experienţă şi, prin efort colectiv, să reuşim să redăm planetei noastre prospeţimea şi energia pe care ea le-a avut la început.

Metodele bazate pe tehnologia 3D actuală nu mai sunt de niciun folos, pentru că distugerea planetei (exploatarea resurselor ei naturale, poluarea apei şi a aerului etc.) a atins deja un nivel care nu mai poate fi refăcut în acest fel.

Prin urmare, este necesară implicarea activă a locuitorilor planetei, care şi-au ridicat frecvenţa de vibraţie a conştiinţei şi care au înţeles modul corect de acţiune şi de convieţuire în lume. Noile tehnologii care au la bază energia liberă se vor răspândi foarte repede, pentru că ele deja există şi au fost create chiar de oameni, însă membrii cabalei criminale mondiale au ascuns şi au interzis în mod samavolnic, adeseori prin intermediul unui lung şir de crime, folosirea acestor tehnologii pentru binele omenirii.

În paralel, pentru a sprijini cât mai mult acest proces de acomodare cu noile condiţii de viaţă şi cu tehnologiile revoluţionare la care vom avea acces în curând, alte civilizaţii extraterestre benefice, care sunt reunite în organizaţia denumită Federaţia Galactică a Luminii vor pune pentru început la dispoziţia oamenilor un număr de astfel de dispozitive energetice "de punct zero", pentru ca tranziţia la noile realităţi ale vieţii să fie cât mai uşoară.


Nimeni nu poate garanta că aceste predicţii ale evenimentelor viitoare, ori acţiunile civilizaţiilor ET care ne ajută se vor petrece întru tocmai, deoarece se ştie că în astfel de perioade, care sunt marcate de tensiuni, energii şi forţe extraordinar de complexe şi de intense, aproape nimic nu mai poate fi încadrat într-un tipar fix sau precis.

Amânările sau, dimpotrivă, devansările evenimentelor sunt foarte posibile.

Ceea ce se poate spune însă cu siguranţă este că aceste evenimente vor avea loc negreşit şi că în această direcţie drumul omenirii este deja bine trasat. Mai mult decât atât, actualmente se poate spune că profeţiile teribile care au fost făcute în trecutul îndepărtat al omenirii cu privire la timpurile pe care le trăim în prezent sunt în mare măsură modificate, în sensul că evenimentele care se vor petrece nu vor mai avea o notă atât de dramatică şi de sumbră, cel puţin din punctul de vedere al cataclismelor de natură geodezică sau cosmică. La acea vreme la care au fost făcute profeţiile respective, ele reprezentau liniile cele mai probabile de manifestare a evenimentelor, în conformitate cu ignoranţa şi negura din minţile fiinţelor umane, care trăiau într-o teribilă necunoaştere a realităţii.

În ultima perioadă însă, acţiunile la unison care au fost realizate de mai multe organizaţii şi comunităţi spirituale (în această privinţă putem afirma fără falsă modestie că şcoala noastră de yoga ocupă un loc de frunte - este vorba de MISA - nota AIM) au condus la o reală modificare de stare energetică şi de frecvenţă de vibraţie a omenirii la nivel global.

Cu toate acestea, chiar dacă profeţiile apocaliptice nu mai sunt actuale - deoarece omenirea a intrat în prezent pe o linie temporală superioară ce implică un curs mult mai "paşnic" al evenimentelor teribile -, totuşi este necesar să continuăm în mod susţinut eforturile noastre ce implică tehnicile, programele şi acţiunile la unison care au menirea să contribuie la eliminarea lor chiar în totalitate.

Acţionând în acest fel, noi urmăm practic o "scurtătură" foarte convenabilă a evoluţiei noastre pe planetă, care nu numai că ne scuteşte de marile greutăţi şi pericole pe care ar fi trebuit să le îndurăm în cazul manifestării evenimentelor apocaliptice menţionate în vechile profeţii, dar de asemenea ele ne asigură în paralel creşterea frecvenţei de vibraţie personală, ceea ce va duce la transformarea de stare şi de substanţă a fiinţei noastre în viitorul apropiat.

Totodată, înţelegerea corectă a acestor realităţi ne va lămuri mai bine şi în ceea ce priveşte natura ajutorului extraterestru pe care omenirea îl primeşte de la anumite civilizaţii ET benefice.

Dezinformarea, precum şi anumite agende secrete cabaliste caută să introducă în această privinţă - printr-o abilă manipulare a opiniei cititorilor şi bazându-se pe un anumit grad de naivitate şi chiar de prostie al acestora - o opinie falsă, care se referă la faptul că în realitate aceste civilizaţii ET doar se prefac că ne ajută la început, pentru ca mai apoi ele să ne înrobească şi să dorească să fie recunoscute de noi, pământenii, drept zei. Astfel de aberaţii nu îşi au însă locul aici.

Este adevărat că au existat şi încă mai există anumite civilizaţii ET care au planuri şi agende secrete de dominare şi supunere a omenirii şi care urmăresc să profite cât mai mult de pe urma degringoladei sociale şi economice care deja a atins un nivel de criză acută pe planetă, însă forţa coaliţiei extratereştrilor benefici este incomparabil mai mare şi tocmai de aceea lucrurile nu sunt lăsate să alunece pe o pantă dezastruoasă pentru omenire. Mai mult decât atât, transformarea spirituală a planetei şi a oamenilor împlineşte astfel un destin care este necesar în cazul Pământului.

Civilizaţiile ET benefice nu vin să ne ajute în ideea de a schimba ordinea stabilită de noi, oamenii, pe planeta noastră şi nici pentru a ne spune care să fie noua ordine pe care trebuie să o urmăm. Ele vin doar pentru a ne asista cu bunătate, dar într-un mod divin integrat, în vârtejul transformărilor care deja au început în lume.

Prin urmare, aceste civilizaţii ET nu urmăresc să schimbe starea de lucruri de pe planeta noastră sau de pe alte planete pe care le ajută în mod asemănător, după felul în care se gândesc ele că ar trebui să o facă. În loc de aceasta, ele ne prezintă diferite modalităţi şi căi pentru a ne inspira în alegerile pe care dorim să le facem pentru viitorul nostru, ca civilizaţie aflată în pragul unor profunde transformări de natură spirituală.

Felul în care vom acţiona noi în viitor depinde de tipul comunităţilor şi relaţiilor pe care le vom forma în timpurile ce vor veni, precum şi de modelele de gândire care se vor impune în subconştientul colectiv. Acestea sunt unele dintre metodele prin care civilizaţiile ET benefice obişnuiesc să ia "pulsul" omenirii şi al tendinţelor ei actuale.

Ceea ce ne propun aceste civilizaţii este o lume care să fie mereu prosperă, în care fiecare fiinţă îşi trăieşte în mod liber şi fericit existenţa. Pentru a şti dacă oamenii îşi doresc cu adevărat aşa ceva, extratereştrii benefici trebuie să introducă mai întâi aceste concepte, idei şi tehnologii noi în conştiinţa colectivă a umanităţii, pentru ca ele să fie aflate şi cunoscute de oameni.

Acest lucru este realizat în principal prin intermediul mesajelor transmise prin fenomenul subtil de "channeling", în care anumite fiinţe umane ce prezintă o sensibilitate deosebită a percepţiei devin relee adecvate pentru transmisiile specifice ale unor civilizaţii extratrestre benefice. În acest fel, reprezentanţii civilizaţiilor ET benefice ne schiţează anumite posibilităţi pe care le putem îmbrăţişa în viitor, oferindu-ne o alternativă mult superioară la realitatea tragică în care se află omenirea în prezent.

Totuşi - şi acest lucru trebuie subliniat -, civilizaţiile ET care vor să ne ajute nu ne impun una sau alta dintre posibilităţi; în ultimă instanţă, noi (oamenii) suntem cei care vom analiza şi vom decide care să fie drumul pe care dorim să-l urmăm în evoluţia noastră. De aceea, reprezentanţii acestor civilizaţii ET nu transmit niciodată prin intermediul "canalelor" lor umane promisiuni sau certitudini ale drumului pe care omenirea îl va urma în viitor.

Cu toţii vom avea numai ceea ce vom alege la nivel colectiv, prin propria noastră determinare şi prin aspiraţiile pe care le vom manifesta în aceste timpuri cruciale. Ni se propune o lume lipsită în totalitate de poluare, o lume în care domneşte pacea absolută, calmul, armonia şi echilibrul, dar nu ni se promite că ele vor fi neapărat ale noastre, ci doar ni se oferă astfel oportunitatea de a alege dacă toate acestea sunt într-adevăr ceea ce dorim pentru noi înşine.

Unii oameni, care au un mod mai întortocheat de gândire, vor spune: oare ce motive ascunse au aceste civilizaţii şi de ce vor ele să ne ajute? Nu există în realitate nicio motivaţie ascunsă, nicio agendă tenebroasă şi nicio dorinţă inferioară de stăpânire sau supunere a omenirii din partea acestor civilizaţii ET benefice.

Singura lor "motivaţie", dacă o putem numi aşa, este iubirea pentru semenii lor. Să nu uităm că aceste fiinţe sunt deja foarte evoluate prin raport la condiţia comună a fiinţei umane şi, în plus, ele nu subzistă, în cea mai mare parte a timpului, în dimensiunea fizică (3D), ci în cele superioare acesteia, adică în 4D, 5D şi chiar mai sus de ele.

A pretinde că aceste fiinţe extraterestre vor să ne ajute din cine ştie ce motive obscure, care implică lumea fizică inferioară (3D) în care trăim noi acum şi în care există atât de multe probleme şi complicaţii, ar fi în totalitate lipsit de logică pentru nivelul de evoluţie spirituală al acestor fiinţe şi pentru modul în care concep ele realitatea universului.

Eforturile conjugate ale acestor civilizaţii ET şi ale aliaţilor lor pământeni, precum şi ale "releelor" umane de răspândirea a informaţiilor şi ştirilor de această natură în lume au creat în ultimii ani o puternică "armadă" de luptă cu forţele întunericului, care sunt reprezentate de ordinul "Iluminaţilor".

[continuare în partea a douasprezecea]

Sursa: AIM