joi, 21 iunie 2012

Fenomenul sunetelor stranii ce se aud in atmosfera de ceva timp, aproape peste tot pe glob - Sunetele Apocalipsei


Oamenii de stiinta rusi incearca sa explice fenomenul sunetelor stranii ce se aud in atmosfera de ceva timp, aproape peste tot pe glob. Ei le-au analizat si au ajuns la concluzia ca martea lor majoritate sunt infrasunete, sau frecvente joase intre 20-100Hz modulate de frecvente UL ( foarte joase) de infrasunete intre 0,1-15Hz. 

Produse de cine???? Cu ce scop? 

Ele s-ar numi unde acustice gravitationale si pot fi cauzate de eruptii vulcanice, furtuni, tzunami, etc. Dar in cazul nostru ele se pare sunt generate de uriase furtuni solare care prin energia lor destabilizeaza magnetosfera, ionosfera si atmosfera superioara a Pamantului! 

Oare asa sa fie ? HAARP , BLUE BEAM etc.,va suna cunoscut ?MAI GANDITI-VA…


Apocalipsa în Biblie: Trâmbiţele Îngerilor
Mulţi dintre cei care interpreteazîă sunetele ca fiind avertismente divine invocă Biblia. În Noul Testament, la Apocalipsa, se vorbeşte despre trâmbiţele de la Sfârşitul Lumii.
Apocalipsa, capitolul 8:
Și când Mielul a deschis pecetea a șaptea, s-a făcut tăcere în cer, ca la o jumătate de ceas.
Și am văzut pe cei șapte îngeri, care stau înaintea lui Dumnezeu și li s-a dat lor șapte trâmbițe.
Și a venit un alt înger și a stat la altar, având cădelniță de aur, și i s-a dat lui tămâie multă, ca s-o aducă împreună cu rugăciunile tuturor sfinților, pe altarul de aur dinaintea tronului.
Și fumul tămâiei s-a suit, din mâna îngerului, înaintea lui Dumnezeu, împreună cu rugăciunile sfinților.
Și îngerul a luat cădelnița și a umplut-o din focul altarului și a aruncat pe pământ; și s-au pornit tunete și glasuri și fulgere și cutremur.
Iar cei șapte îngeri, care aveau cele șapte trâmbițe, s-au gătit ca să trâmbițeze.
Și a trâmbițat întâiul înger, și s-a pornit grindină și foc amestecat cu sânge și au căzut pe pământ; și a ars din pământ a treia parte, și a ars din copaci a treia parte, iar iarba verde a ars de tot.
A trâmbițat, apoi, al doilea înger, și ca un munte mare arzând în flăcări s-a prăbușit în mare și a treia parte din mare s-a prefăcut în sânge;
Și a pierit a treia parte din făpturile cu viață în ele, care sunt în mare, și a treia parte din corăbii s-a sfărâmat.
Și a trâmbițat al treilea înger, și a căzut din cer o stea uriașă, arzând ca o făclie, și a căzut peste izvoarele apelor.
Și numele stelei se cheamă Absintos. Și a treia parte din ape s-a făcut ca pelinul și mulți dintre oameni au murit din pricina apelor, pentru că se făcuseră amare.
Și a trâmbițat al patrulea înger; și a fost lovită a treia parte din soare, și a treia parte din lună, și a treia parte din stele, ca să fie întunecată a treia parte a lor și ziua să-și piardă din lumină a treia parte, și noaptea tot așa.
Și am văzut și am auzit un vultur, care zbura spre înaltul cerului și striga cu glas mare: Vai, vai, vai celor ce locuiesc pe pământ, din pricina celorlalte glasuri ale trâmbiței celor trei îngeri, care sunt gata să trâmbițeze!

surse:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu