joi, 21 iunie 2012

2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (4a)


[urmare din partea a noua]

Sursa puterii pe care o are cabala criminală a "Iluminaţilor" este un sistem financiar corupt, la care se adăugă "producerea" unor sume de bani care în realitate sunt fictive, pentru a menţine această putere în mâinile unui grup de bancheri înţeleşi între ei şi a unor asociaţi ai acestora din cele mai importante guverne ale lumii.

Am arătat că reţeaua nefastă a răului (cabala masonică) a creat o datorie atât de mare, încât s-a ajuns la un punct de la care nu mai există cale de întoarcere. Tocmai din această cauză se poate spune că, în prezent, "elita" masonică a rămas fără nicio soluţie şi nu mai poate preveni colapsul global, pe care iniţial ea însăşi dorea să-l provoace, dar într-un mod controlat.

Această neaşteptată sfărâmare a unui colos cu picioare de lut, care era vechiul sistem financiar corupt şi infestat de minciună, va fi de fapt o minunată oportunitate pentru ca omenirea să aibă acces la o nouă realitate, luminoasă şi total liberă.

Formidabilele mişcări de culise care au loc în prezent, ce pregatesc aceste evenimente cruciale pentru omenire, implică de asemenea şi aportul civilizaţiilor extraterestre care au decis să ajute umanitatea pe calea transformării ei spirituale.

Se pare că o serie întreagă de dispozitive tehnologice, care vor contribui într-o primă fază la o asimilare mai uşoară de către oameni a noilor tehnologii revoluţionare, sunt deja pregătite şi aşteaptă să fie puse la dispoziţie de membrii Federaţiei Galactice a Luminii îndată ce noul sistem financiar al lumii va fi anunţat la nivel mondial.

De asemenea, fondurile destinate anumitor direcţii fundamentale de refacere, pe care omenirea trebuie să le abordeze în perioada următoare sunt în aşteptare şi ele vor fi activate îndată ce înţelegerile dintre bănci şi noile organisme financiare vor fi semnate. Sursele de informare - care în principal se referă la mediul virtual al "blogosferei" şi al site-urilor de profil, deoarece mass-media oficială nu pomeneşte încă mai nimic despre astfel de aspecte - precizează că aceste uriaşe fonduri sunt păzite cu stricteţe.

Pentru a se asigura că "elita" criminală masonică nu va atenta prin diferite căi oculte şi malefice la conturile respective, in care se află sume imense, un număr de fiinţe celeste - alături de echipele de securitate ale Federaţiei Galactice a Luminii - asigură protecţia lor eficientă.

Odată cu trecerea la noul sistem financiar, unul dintre obiectivele principale va fi acela de a realiza primul contact dintre membrii civilizaţiilor ET benefice şi omenire. Suntem de asemenea informaţi că aceste activităţi sunt corelate cu cele ale fiinţelor din interiorul Pământului, care de asemenea au un nivel înalt de evoluţie spirituală.

Necesitatea informării oamenilor asupra situaţiei de drept este foarte importantă, pentru că atunci nu numai că ignoranţa lor va fi disipată, ci în egală măsură ei vor avea posibilitatea să aleagă drumul pe care să-l urmeze. În prezent, foarte multe fiinţe umane trăiesc "visul materialităţii", fiind efectiv robite de iluziile şi tentaţiile sistemului social, economic şi politic în lume, care îi face să se identifice cu nişte "vise" efemere.

În cele din urmă, viziunea materialistă asupra vieţii nu poate aduce decât suferinţă, deziluzie şi insatisfacţie. Problema este că aceste năzuinţe, aspiraţii şi ţeluri pe care cei mai mulţi dintre oameni şi le propun în perioada actuală, în rezonanţă cu modul lor de gândire şi de acţiune, sunt de fapt induse cu persuasiune şi în mod insidios de către "elita" masonică mondială prin intermediul metodelor de manipulare a opiniei publice, în care ea este expertă. Această operaţiune este pusă în aplicare mai ales de mass-media.

După ce a fost coruptă şi "asimilată" de cabala criminală prin cumpărarea ei la începutul secolului trecut, presa mondială - iar mai apoi radioul şi televiziunea - au realizat o formidabilă "conspiraţie a tăcerii" şi a ascunderii adevărului în aproape toate domeniile de activitate a omului. Minciuna, omisiunea şi înşelătoria au fost căile principale prin care populaţia a fost astfel "hipnotizată" şi "adormită" de către o mână de fiinţe malefice, ce au dorit supunerea totală a planetei.

Există însă motive reale de speranţă. Aşa după cum arătam anterior, mai ales în ultimii ani s-a intensificat ceea ce am putea numi o "mişcare de rezistenţă" care tinde să devină tot mai activă atât în mediul virtual (forumuri, site-uri, blog-uri de informare), cât şi în cel social (revoluţii, proteste, mişcări ample, cum ar fi Mişcarea "Occupy"). Chiar şi mass-media pare să înceapă să se scuture de jugul corupţiei şi al tăcerii ce i-a fost impus. Atunci când canalul TV internaţional de ştiri Russia Today, care emite din studiourile din Moscova şi Washington, intră în detalii financiare şi de culise ale întunecatului grup Bilderberg al "Iluminaţilor", e semn că într-adevăr lucrurile se îndreaptă spre un alt model al existenţei.

Totuşi, posturile principale de ştiri continuă să fie loiale celor care le plătesc într-un mod foarte generos cu sume de ordinul a sute de milioane de dolari anual, pentru a păstra tăcerea asupra planurilor şi acţiunilor abominabile ale "elitei" masonice. De pildă, ziarul Washington Times prezintă evenimentul reuniunii grupului Bilderberg de anul acesta, însă "nu trădează cauza", ci se menţine doar la nivelul unei informări de rutină.

Acest lucru nu trebuie să mire însă prea mult, având în vedere că Don Graham - patronul acestui ziar de format mare - este el însuşi unul dintre membrii grupului Bilderberg, care a fost invitat la întâlnirea din acest an. De altfel, majoritatea preşedinţilor de concernuri sau trusturi media din lume sunt membri ai grupului Bilderberg, influenţând prin deciziile lor felul în care sunt prezentate ştirile şi evenimentele în lume.

Din fericire, există şi alternativa postării în mediul virtual a informaţiei adevărate. De exemplu, o foarte bună introducere şi prezentare sintetică în domeniu este făcută de Mark Dice, în acest videoclip:

În mod evident, lumea se află într-un punct crucial al evoluţiei sale. Apreciem că este poate pentru prima dată când "elita" întunecată a "Iluminaţilor" a calculat greşit planul de acţiune şi nu se mai află în poziţia de a folosi în folosul ei situaţia creată. Reprezentanţii civilizaţiilor ET care ajută Pământul în această perioadă foarte importantă au realizat mari presiuni asupra membrilor cabalei masonice pentru ca aceştia să înţeleagă faptul că dominaţia lor a ajuns la sfârşit.
Chiar şi aşa, rezistenţa "Iluminaţilor" la această transformare fundamentală a omenirii este foarte mare şi ei fac tot ce le stă în putinţă pentru a crea în continuare mult rău, agăţându-se cu disperare de orice oportunitate li s-ar putea oferi, astfel încât să prelungească cât mai mult sclavia oamenilor sau chiar să câştige puterea totală, aşa după cum şi-au propus.
 Totuşi, niciun regim corupt nu a putut supravieţui mult timp în lumina expunerii publice şi în prezent există suficiente dovezi care atestă fără nici cea mai mică îndoială că un mic grup de bancheri ai lumii, care se autointitulează "Iluminaţi", controlează aproape în totalitate planeta şi resursele ei.

Chiar şi cei mai înverşunaţi sceptici şi critici ai teoriilor aşa-zis "conspiraţioniste" - prin intermediul cărora s-a urmărit să se atragă atenţia asupra maşinaţiilor financiare, politice şi economice ale acestei "elite" criminale - vor trebui să recunoască faptul că au greşit enorm şi că în realitate ceea ce ei considerau a fi "închipuiri" şi "fantasmagorii" se dovedeşte a fi adevărat.

Este îngrozitor să constatăm că lumea întreagă e condusă şi manipulată de un grup de psihopaţi care vor să omoare mai multe miliarde de oameni, pentru a dobândi astfel dominaţia şi puterea totală pe întreaga planetă.

Planul lor a fost trasat în mod specific încă de acum 300 de ani şi a fost urmat cu o perseverenţă diabolică. Dificultatea îndepărtării acestei "elite" criminale este însă mare, datorită faptului că influenţa ei malefică a penetrat în toate structurile societăţii moderne, incluzând mass-media, guvernele şi instituţiile juridice.

[continuare în partea a unsprezecea]

Sursa: AIM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu