joi, 20 octombrie 2011

Cosiliul Andromeda despre 2012, Elenin şi Nibiru


Consiliul Andromeda este răspunzător de guvernarea galaxiei noastre, şi este format din reprezentanţi ale anumitor sisteme stelare care au funcţii de guvernare şi dezvoltare ale zonelor galactice în care activează.
Alfred Labremont Webre a luat un interviu reprezentantului Consiliului Andromeda de pe Pământ în legătură cu anul 2012, cometa Elenin şi Nibiru, şi în care se arată că Elenin are anumite funcţii în schimbarea sistemului solar pregătind intrarea şi stabilirea aici a anumitor corpuri cereşti.
Conform reprezentantului Consiliului Andromeda, aceste transformări includ:
1) o stea pitică roşie se va stabili în sistemul solar transformându-l intrun sistem binar (format din două stele – soarele şi noua pitică roşie)
2) o nouă planeta locuită de o civilizaţie umanoidă avansată
3) negocierea trecerii planetei Nibiru (locuite de Annunaki) pe lingă sistemul solar (astfel încât să nu perturbe sensibilul echilibru al planetelor solare), rezultat obţinut de către Consiliul Andromeda pentru a pune capăt ciclului de perioade în care Annunaki (locuitorii de pe Nibiru) au perturbat grav atât viaţa cat şi resursele naturale ale Terrei de fiecare dată când au trecut pe lingă Pământ
Informaţiile provenite de la Consiliul Andromeda se referă şi la perioada care a mai rămas din anul 2011, precum şi la ce urmează în anii 2012 şi 2013.
În interviul ExopoliticsTV, reprezentantul Consiliului Andromeda discută despre rolul cometei Elenin şi al celor trei corpuri cereşti care îi urmează.
Acesta spune că rolul acestor corpuri cereşti noi este să ajute ascensiunea sistemului solar, inclusiv a planetei Pământ şi civilizaţiei umane, de la această a treia dimensiune vibratorie (în care ne aflăm în prezent) către a patra dimensiune.
Elenin, Tekoma şi Nibiru
1) Ce este Elenin?
Răspuns: este un corp ceresc natural, o mica cometă, dar care este făcută mai mult din roci dure, şi mai putin din gheata şi gaze. Rolul ei este de a “face curat” în drumul ei pentru a pregati sosirea unei stele pitice rosii numite Tekoma care este de marimea planetei Uranus, şi care o urmează îndeaproape. Dupa ce Tekoma se va stabili în sistemul solar, Elenin va pleca pentru totdeauna.
2) Observatori terestri afirma ca în jurul lui Elenin este o forma piramidala care o acopera partial; ce este cu asta?
Răspuns: Acesta este un câmp de forţă special proiectat în jurul lui Elenin şi care are rolul de a proteja “imprejurimile cosmice” prin care trece Elenin, pentru a nu deranja fragilul echilibru planetar din sistemul solar, acolo pe unde trece cometa.
3) Atunci de ce vine Elenin?
Răspuns: Elenin pur şi simplu pregăteşte calea pentru Tekoma.
4) Este posibil ca sosirea cometei Elenin să produca perturbari în sistemul solar sau pe planeta Pământ?
Răspuns: Nu.
5) Atunci ce este această Tekoma?
Răspuns: Este o stea pitica rosie de marimea planetei Uranus. Va ajunge în sistemul solar al Pământului la mijlocul lunii octombrie 2011 şi se va stabili în acest sistem solar fiind vizibila ca un al doilea soare, mai mic şi mai putin stralucitor decat Soarele. Locul acestei noi stele va fi intre Venus şi Pământ, mai aproape de Venus.
6) Ce poţi spune despre posibilele perturbări în sistemul solar şi pe planeta Pământ, în legătură cu venirea stelei Tekoma?
Răspuns: O combinatie de mai multe biosfere ale Consiliului Andromeda, pe care le puteti numi planetoizi, şi care nu sunt altceva decat nave cosmice imense, au rolul de a proteja la momentul oportun fiecare planeta pentru ca Tekoma sa se instaleze fara efecte majore. Fiecare astfel de planetoizi au echipaje umane compuse din cateva mii de persoane. Aceste biosfere vor proiecta câmpurile lor de forta protectoare în jurul Terrei şi a celorlalte planete pentru a reduce considerabil perturbarile sosirii Tekomei.
7) Dar deja se vede o mică stea în imediata apropiere a soarelui, din anumite zone de pe Terra… Ce este cu asta?
Răspuns: Buna intrebare. Da, asa este. Insa se afla la o mare departare de soarele vostru, şi anume la 3 miliarde de ani-lumina.
8) De ce vine Tekoma în sistemul nostru solar?
Răspuns: Acest eveniment face parte din evolutia sistemului solar. Destinul acestui sistem solar este sa devina un sistem binar, format din doua stele. Drept urmare, Tekoma va lumina cerul noptilor voastre.
De la acest moment, nopţile voastre vor fi asemenea unor amurguri, iar cerul nopţii va fi mai luminos.
8a) Cum va arăta cerul noptii terestre cu Tekoma vizibilă?
Răspuns: De pe Pământ, oamenii vor vedea Tekoma ca fiind un amestec pastelat de galben şi portocaliu catre zona cereasca corespunzatoare orei 8 (Vest-Sud-Vest). Nihohia va avea benzi orizontale pastelate de roz, purpuriu şi albastru, iar luna ei va apare ca alb-albastru palid în zona cereasca a orei 7. Comparativ cu ziua, aceste noi corpuri cereşti vor parea mai mari noaptea.
8b) Cum va arăta cerul zilei cu Tekoma pe el?
Răspuns: Oamenii vor vedea în continuare soarele, mare şi galben-alb stralucitor, iar Tekoma – un corp ceresc mic, luminos, de culoare portocalie. Nihohia, planeta va putea fi vazuta ca un punct, iar luna acesteia – abia ca un punct extrem de mic. Acest nou grup de corpuri ceresti vor putea fi localizate vizual foarte aproape de soare, în zona Est-Sud-Est.
9) Ce este Nihohia?
Răspuns: Nihohia este o mică planetă ce orbitează în jurul lui Tekoma, şi are o mică lună. Această nouă planetă este mai mică decat Pluto, şi se roteşte foarte aproape de Tekoma. Există umanoizi care trăiesc în subteranele planetei Nihohia. Unii dintre ei sunt ceea ce voi aţi numi Caucazieni, iar alţii au culoarea pielii de un albastru-pal şi sunt verii îndepărtaţi ai celor care sunt descrişi în vechile texte ale Indiei. Un pământean care cunoaşte limba vorbită în India va înţelege anumite cuvinte din limba acestor locuitori ai Nihoniei. Ei sunt un popor armonios, calm şi plin de pace. Sunt foarte evoluaţi. Nu se luptă intre ei. Este şi destinul lor să vină în acest sistem solar, să ascensioneze în a patra dimensiune vibratorie, şi să ajute pe Pământeni să faca acest salt în conştiinţă.
Numeroasele oraşe subterane sunt conectate între ele prin tuneluri. Ei dispun de tehnologie. Mai concret, ei au un câmp de forţă protector în jurul planetei lor, astfel încât planeta este protejată în timpul călătoriilor cosmice. Luna lor are cateva staţii spatiale în subteran, locuite de oameni, şi este protejata în acelasi mod ca şi Nihohia. Acesti oameni au calatorit prin cosmos cu Nihohia de 100.000 de ani, şi au comunicat prietenos şi cordial cu multe civilizatii pe care le-au intalnit. In prezent ei sunt inca în aceasta a treia dimensiune vibratorie (ca şi voi) dar vor ascensiona în a patra, asa cum o veti face şi voi impreuna cu planeta voastra.
10) Ce poţi spune despre Nibiru?
Răspuns: Este o planeta de marimea lui Jupiter, cu mult în urma fata de Tekoma.
11) Este locuită, există oameni acolo?
Răspuns: Da, pe Nibiru există oameni, dar în a patra dimensiune vibratorie. Această trecere de la a treia la a patra dimensiune au făcut-o în ultimii 2.000 de ani terestri. Ei sunt cunoscuţi pe Terra ca Annunaki. In realitate, Annunaki este doar un mic clan al oamenilor de pe Nibiru, care se numesc Nibi.
12) Ce se va petrece atunci când Nibiru va ajunge în sistemul solar?
Răspuns: Nimic. Nibiru nu va ajunge în sistemul solar. Consiliul Andromeda a negociat cu Nibi astfel ca acestia sa nu interfereze în niciun fel cu pământenii. Ca parte a acestei hotărâri, Consiliul Andromeda a primit ajutor de la fiinţe din dimensiunea a cincea vibratorie care furnizează metode specifice pentru ca traiectoria planetei Nibiru sa fie deviată astfel încât sa treaca mult peste sistemul solar, la o distanta foarte mare.
De aceea, trecerea lui nibiru atât de departe de sistemul solar va avea doar efectul unei usoare şi abia-perceptibile brize blande.
13) Cand anume va trece Nibiru pe linga sistemul solar?
Răspuns: Nibiru va devia pe deasupra planului sistemului solar la sfarsitul lui noiembrie pina la mijlocul lui decembrie 2011.
14) Ce efecte va avea această trecere?
Răspuns: Pe Pământ nu se va simti mai nimic.
5) Care ar putea fi cauzele schimbărilor planetare majore care sunt discutate activ acum? Au legătură cu anul 2012?
Răspuns: Multe din schimbările Pământului care vor avea loc în anii 2012 şi 2013 vor fi produse de inaltele energii provenite din inima galaxiei care este o gaura neagra, un corp ceresc cu o masa imensa, energii care se concentrează în planul ecuatorial al galaxiei, şi în care Terra va ajunge curand.
Această inimă galactică, impreună cu inalta energie vibratională a planului ecuatorial galactic determină perturbari magnetice care au ca rezultat o crestere a vibratiei Pământului. Aceste noi energii pe care Pământul acum le primeste sunt în banda de frecvente a celei de-a patra dimensiuni vibrationale şi vor continua timp de mii de ani.
Pentru a micşora riscurile, şi pentru a face ascensiunea gradat, toate acele biosfere dispun de un câmp de forţă protector pe care îl folosesc pentru a ajusta gradat aceasta “cascadă” de energii înalte, astfel încât planetele sistemului solar sa ascensioneze în siguranţă. Rămane de vazut cat de mare sau mica va fi agitatia pe Terra.
SURSA
http://roaim.co.nr/?a=articles&p=443
http://roaim.net.tc/?a=articles&p=442
http://roaim.net.tc/?a=articles&p=441
Sursa: 2012 – Mit şi Adevăr — sfârşit şi / sau început -? DE LA LUME ADUNATE !!! PAX Et LUX !

RADIAŢIILE NEGATIVE

RADIAŢIILE NEGATIVE CEL MAI DES NE AFECTEAZĂ: INIMA, PLĂMÂNII, STOMACUL ŞI CREIERUL
 
 



MĂSURI DE PROTECŢIE ÎMPOTRIVA RADIAŢIILOR NEGATIVE: DIRECŢIA DE DORMIRE NORD – SUD ŞI MREAJA BK
RADIAŢII ELECTROMAGNETICE NEIONIZATE – EXPUNERE UBICUITARA




Expunerea la undele de elctro – distribuţie, precum sunt calculatoarele, paturile electrice, radarele, plapumele electrice, aparatele TV şi rata specifică de absorpţie a acestora, lasă urmări grave asupra sănătăţii, datorita câmpurilor electromagnetice puternice (EMF). În ultimii ani, consecinţele grave ale acestora, devin tot mai vizibile. REZULTATUL CERCETĂRILOR: Deosebit de periculoase sunt câmpurile magnetice de înaltă tensiune IT, cuprinsă între 50-60 Hz, sistemele radar de joasă tensiune, precum şi frecvenţiile sistemelor de comunicare, care au o tensiune extrem de joasă. În cele ce urmează o să vă prezentăm concluziile ce apar ca rezultat a numeroasleor cercetări ştiinţifice, care o să vă indice asupra următoarelor: expunerea la radiaţii electromagnetice neionizate este ubicuitara - alătrui de expunrea profesională se adaugă expunerea neprofesională.
- riscul îmbolnăvirii de leucemie acută, care se terimnă cu deces, a persoanelor care lucrează în domeniul electornic, se măreşte 2, 6 x
- Şansa ca oamenii care sunt expuşi radiaţiilor electromagnetice neionizate de a se îmbolnăvi de cancerul măduvei osoase şi a limfocitei, este 7 x mai mare, iar posibilitatea de a se îmbolnăvi de tumoarea glandei tiroide, creşte de 4 x. Riscul de a se îmbolnăvi de cancer, la persoanele tinere cu vârsta cuprinsă între 20 – 30 de ani, este de 55%. În jur de 10 – 15 % de copii care se îmbolnăvesc de tumoare, au fost expuşi razelor electromagnetice emise de aparatele de uz casnic. Copii care trăiesc în apropierea transmiţătorilor de înaltă tensiune, sunt expuşi bolilor cu 5 % mai mult, în comparaţie cu copii care nu se afală în aceste zone. Un număr însemnat de naşteri premature se datorează razelor emise din plapumele electrice şi a paturilor cu apă, încălzită electric, pe timp de iarnă. Câmpul electromagnetic de 45Hz, cu capacitatea de 100 mT stârneşte formarea rapidă a trigliceridelor, iar drept consecinţă apar probleme cordiale. 6. 100% dintre femeile a căror serviciu se desfăşoară în faţa apartelor tv şi a monitoarelor, nasc înainte de termin, în comparaţie cu femeile a care n-au lucrat niciodată la astfel de locuri de muncă. În acest socp, fost cercetată o grupă de 1593 de femei. 7. Depresia clinică şi crimele, la fel apar ca consecinţe a expunerii la radiaţii. Sub influenţa radiaţiilor tehnice şi cosmice, sunet supşi EXPUNERII TENSIUNII POZITIVE şi atunci provoacă activitatea CELULELOR CANCEROASE, MĂRESC TENSIUNE ARTERIALĂ şi datorita acestora apar SEMNE ANGINOASE. Expunerea la tensiuni negative provaocă INFLAMAŢII, STĂRII DEPRESIVE, OBOSELI, LIPSĂ DE ENERGIE, precum şi HIPOFUNCŢIUNILE ORGANELOR EXPUSE. Sursa: NATIONAL RADILOGICAL BOARD” / ANGLIA
CONSECŢINŢELE RADIAŢIILOR NEGATIVE ASUPRA FIINŢELOR UMANE
Expunerea îndelungată la radiţaii negative ne dereglează sistemul biologic şi aceatsa aduce la apariţia diferitor boli psiho – fizice. Infulenţa radiaţiilor negative asupra perosoanelor a căror sistem imunitar este mai slăbit, poate avea consecinţe fatale. Cele mai periclitate locuri pentru sănătatea omului, sunt patul şi postul de muncă, deoarece în acele locrui ne reţinem cel mai mult. Având în vedere faptul nu ne sunt vizibile în mod direct, o să vă atragem atenţia asupra unora dintre acestea: LA POSTUL DE MUNCĂ: sentiment dezagreabil, respiraţie îngreunată, nervozitate, moarte rapidă, dureri de cap, aritmie, oscilări a presiunii sanguine, necesitatea de a consuma cafea, ţigări şi tablete spre a ne menţine, necesitatea de a ne ridica de la locul de muncă din motive inexplicabile şi de aş căuta loc de refugiu în altă parte, în cazul persoanelor mai sensibile apar ameţeli, iar uneori şi pierderea conştinţei, vomitări dese... Merg la serviciu relaxaţi, dar se întorc obosiţi şi agitaţi. ÎN TIMPUL SOMNULUI: Somnul neliniştit şi cu întreruperi, respiraţie îngreunată, o stare de oboseală înainte de a merge la culcare şi nicidecum nu pot adormi, să trezesc mai obosiţi decât înainte de a merge la culcare, simt încordări şi frig în mâini şi picioare, amurţeli, încordări, tulburări a sistemului cardiac, oscilări a presiunii sanguine. CONSECINŢELE NEGATIVE A RADIAŢIILOR GEOPATOGENE: Caracterisitca de bază a radiaţiilor geopatogene este că posedă unde de frecvenţă, de joasă tensiune, care în celulele organismelor vii, provoacă scimbări a potenţialului membranelor, astfel încât le polarizează şi hiperpolarizeaza. Expunerea îndelungată a organismelor la radiaţii geopatogene, pot provoca tulburări grave, care aduc până la schimbarea structurii electromagnetice în sânge. În astfel de locuri este mărit procentul de electricitate, care poate aduce pâna la apariţia stărilor de depresie, agresivitate, a durerilor de cap, a problemelor cardiace ş.a.m.d. Nivelul undelor vibrante de joasă tensiune, afectează ovarele şi celulele sanguine, preucm şi măduva în oase. Sursa: NATIONAL PROTECTION BOARD” / Anglia (http: //www.hpa.org.uk / radiation / faq /emf /index.htm).
CONSECINŢELE NEGATIVE ALE RADIAŢIILOR TEHNICE ŞI COSMICE: Caracterisitcele de baza a acestor radiaţii este că fac parte din grupul frecevţelor de înaltă tensiune, cu un procent ridicat de electromagnete. Majoritatea radiaţilor tehnice, la care încă nu ştim să ne adaptăm, au fost create de oamenii în ultimii 100 de ani. În celulele expuse la undele de frecvaţă vibraţionale de înaltă tensiune, apar tulburări electromagnetice. Datorita acţinuii intermoleculare, se ajunge până la distrugerea amino – acizilor şi a grăsimilor. Datorita faptului că grăemilie în mare măsură se află în celule sistemului nervos, se ajunge până la dizolvarea a acestora şi a distrugerea celulelor. Consecinţele sunt: AGITAŢIA, PIERDEREA MEMORIEI, DEPRESIA, PROBLEMELE PSIHICE. Sursa: „NATIONAL RADIOLOGICAL PROTETCTION BOARD” / ANGLIA
RADIAŢIILE ELECTROTEHNICE
Apar prin acţiunea a mai multor aparate tehnice, care se utilizează în domenii diferite. Pot fi divizate în mai multe grupuri: 1). NEIONIZATE – curentul electric, ELECTRONICA, 2). IONIZATE – UNDELE ALFA (nucelul de helium) – UNDELE BETA (electroni), NEUTRONI (celule electrizate) – UNDELE X şi GAMA (energia EM). 3). VIBRAŢII MECANICE – lucrul la maşini masive de transport, vibraţiile ultraviolete ale maşinilor şi aparatelor cu defect. Radiaţiile neionizate, în timpurile noastre, prezintă o problemă aparte. Utilizarea tehnologiei moderne nu este posibilă fără întrebuinţarea curentului electric şi a sistemului electromagnetic de unde cu intensitate înaltă. În industrie s-au numeroase aparate electrotehnice, de la electrocentrale, până la aparatele de uz casnic. Această mreajă de joasă intensitate, stârneşte electricitatea câmpurilor magnetice şi prin se eliberează gase electromagnetice, care poluează mediul ambiant. Şi aparatele electronice elimnă astfel de gase. Celularele, aparatele tv şi radio, radarele, aparatele tehnice utilizate în domeniul militar, pentru transmiterea informaţilor, emiţătorii transmit unde electromagnetice, de înaltă intensitate, pe care noi nu le putem simţi. Azi, câmpurile electromagnetice ale tehnologiei mobile, cu prilejul emiterii undelor electromagnetice, sunt de la 10 până la 100 de ori mai mari, în comparaţie cu emiţătorii radio – televiziunii. Procesul de dezvoltarea a tehnologiei în domeniul comunicaţiei este într-o creştere permanentă, aşadar pe lângă telefoanele mobile, există şi telefoane fără fir, agende electornice, reţeaua de calculatoare, care transmit informaţii datorita emiţătorilor.  În orice gospodărie există telefoane fără fir care emit unde electromagnetice, chiar şi atunci când nu le întrebuinţăm. Astfel de radiaţii elelctrmagnetice, a căror intenzitate se măreşte pe zi ce trece şi depăşeşte limita normală, pot avea consecinţe dăunătoare asupra noastră, provocând stării de nervozitate, probleme de concentrare, dureri de cap, insomnii, vitalitate redusă, pierdere în greutate şi probleme psihice. Toate acestea sunt probleme specifice unei stării de electro – stres. Prin studiile epidemologice şi cercetările experimentale s-a ajuns la concluzia că undele câmpurilor electromagnetice ne afectează grav sănătatea, chiar şi atunic când se află în limitele permise.
REŢEAUA GLOBALĂ A LUI KARI
Reţeaua globală a lui Kari a primit denumirea după cercetătorul Dr. Manfred Kari. Se întinde pe diagonale, în direcţia Nord – Sud. Depărtarea dintre cele două fâşii apropiate este de 3,5 m, în timp ce lăţimea acestora este de 0,5 m.
A treia parte din viaţa noastră o petrecem dormind. Uneori ne trezim în timpul somnului, dormim rău, avem dificultăţi cu prilejul concentrării, simţi nelinişte ... sau, simpul zis, calitatea dormitului nostru, nu este cea dorită!! Considerăm că acestea ni se întâmplă din cauza lipsei de timp, a comportării partenerului, a oboselii din timpul serviciului... Însă cercetările confirmă că efectele cele mai grave asupra sănătăţii apar datorita radiaţiei negative. Datorita acestor expuneri, consecinţele se măresc din an în an. Cursurile de apă şi punctele energetice, în locul în care se suprapun, mai devreme sau mai tarziu, aduc până la slăbirea organismului. Acesta devine imun la boli şi pot apare chiar bolile canceroase. Astfel de locuri pot fi descoperite prin radiestezie. B.Ploh în cartea sa, „Radiaţii subterane – factorul bolilor şi a cancerului” menţionează: „Fiinţele umane, animalele şi plantele au factorul său primar de radiaţii, care le slăbeşte organismulşi astfel devine sensibil la boli”.
REŢEAUA GLOBALĂ A LUI HARTMAN
Când omul tulbură cursul natural al naturii, aceasta se apără prin radiaţii patogene şi emiterea acestora. Exemplele caracterisitce sunt nodurile denumite după dr. Ernest Hartman, medic din Eberbah, care a cercetat amănunţit şi a dovedit teoria bolilor cancerogene. Acestea sunt punctele în care se suprapun liniile magnetice ale Pământului. Acestea repartizată adecvată, prezintă Reţeaua globală care emite energiea magnetică a Pământului. Omul, prin construcţii neadecvate, prin acumularea a unui număr mare de aparate elctortehnice şi electornice în locul în care trăieşte, poate sa stârnească suprapunerea acestui nod, cu alte izvoare de energie patogenă şi astfel nodul devine cancerogen. Dr. Hartman a dovedit aceasta în mai mult de 20.000 de experienţe ale sale – nodul lui Hartman – apa subterană – radiaţia tehnică, iar teorema lui a fost recunoscută la diferite simpozioane din domeniul medicinii. Această teoremă sună în felul următor: Locul în care a dormit un om bolnav de cancer, prezintă cel mai dăunător punct geopatologic, în care nimeni nu are voie să stea timp îndelungat, sau să doarmă. Dacă acest loc nu se neutralizează, după nişte ani, cu siguranţă va deveni din nou cancerogen. În urmă cu mulţi ani, chinejii au avut cunoştinţe bogate referitoare la punctele geopatogene şi nodurile telurice, care azi sunt denumite nodurile lui Hartman. În China aceste puncte au fost denumite figurativ „poarta demonilor”, deoarece acţiunea lor patogena era aidoma unor demoni răutăcioşi, care tulbură soarta oamenilor, fără ca aceştia să observe. 1947. god. Institutul francez de Radioestezie a publicat cartea dctroului Pere „Radiaţii cosmico – telurice” – razele lui Pere, topografia lor planetară, relaţia lor faţă de oameni, animale, plante, dar mai ales faţă de cancer. Dacă observăm emisfera Pământului şi schiţa acestuia, mreaja liniilor zămislite de geografi spre a stabili mai uşor locaţiile, lungimea şi lăţimea, şi dacă înlocuim aceasta cu gratiile perfecte vibrante prin care circulă curenţii telurici, vom obţine Reţeaua sau mraja lui Pere. Dr. Pere, ca specialist în domeniu, în pofida numeroaselor experienţe pe mare şi uscat, a declarat că emisfera pământească, în direcţia Nord – Sud şi Est – Vest, este periculoasă din aspectul radiaţiilor cosmico – telurice. Termenul „Mreaja lui Pere” nu prezintă doar gratiile la suprafaţa pământului, ci şi tranformarea trodimenzională a atmosferei, de parc+ar fi „pereţi invizibili” pe pământ. Cu prilejul descoperiri Reţelei lui Pere, A. De Bizal a consemnat: „Deducerile lui Anri Mazei şi a lui dr. Larvarone, laolaltă cu experienţele lui dr. Pere, ne-au oferit posibilitatea de a descoperi mai de-aproape natura razelor electrice şi magnetice. Astfel de raze nu sunt dăunătoare în forma lor iniţială, dar există anumite puncte pe pământ, în care se suprapun şi devin dăunătoare. Merită să le acordăm o atenţie deosebită, având în vedere faptul să sunt puternice, dar şi foarte dăunătoare, deoarece prin modularea frecvenţelor vibraţionale, atacă celulele din organism. Mai târziu, prin studiile ştinţifice, cercetătorii, dar mai ales Dr. Ernest Hartman, unul dintre iniţiatorii disciplinei – geobiologie, au descoperit că graţiile pământeşti sunt cu mult mai complexe, decât cum erau prezentate în desenul lui dr. Pere şi de aceea a fost denumită Reţeaua lui Hartman – mreaja geomagnetică compusă din linii care apar din pământ în poziţie verticală. Reţeaua lui Hartman a făcut un pas înainte în ceea ce priveşte radiaţia cosmico-telurică. Inginierul şi radiosteziologul R. De Lafore a dat o definţie precisă razelor lui Pere: „În orice caz – moartea vibrează, cu frecvenţii de intensitate, sub formă de o simfonie patetică, sau o emisiune de radio. Oare, aceasta nu-i tragic?” Meridianele magnetice din Reţeaua lui Hartman se află în direcţia Nord – Sud, iar magneţi comparativi în direcţia Est – Vest. Meridianele sunt la departarea de 2,5 m şi au grosmiea cuprinsă între 21 – 25 cm. Formează pereţii invizibili, care pătrund prin toate obstacolele (pământ, clădiri) deoarece sunt formaţi din energie şi nu din materie. Linile telurice din Reţeaua lui Hartman se suprapun reciproc, stabilind astfel nodurile care prezintă punctele geopatogene şi se numesc Nodurile lui Hartman. Sunt patogene deoarece pe verticala acestor puncte se formulaeză valuri care sunt agresive şi insistente. Oamneii mai sensibili au început să ţină cont de aceasta, atunci când au simţit unele schimbări, fără ca să-şi dea seama de unde apar. Astfel că au căutat diferite metode de protecţie. Cândva, acestea au fost casele construite din paie, sau alte materiale naturale şi sa ţinut cont de locaţia pe care erau construite.
Datorita expunerii radiaţilor negative, din an în an, consecinţele se majorează. Cursurile de apă şi nodurile energetice în locurile în care dormim, mai devreme sau mai târziu provoacă boli, aduc până la slăbirea organismului, care devine imun la boli, dar mai ales pot provoca boli cancerogene. Astfel de locuri le putem descoperi doar cu aparatele de radiestezie.

RADIAŢIILE NEGATIVE SE ÎMPART ÎN:
Geopatogena – razele geo-vibraţionale sunt raze dăunătoare, a cărui sursă se află sub pământ. Apariţia lor poate să provoace tulburări grave în straturile pământului. Din acest grup fac parte: a). Radiaţiile cursurilor apelor subterane, b). Radiaţii din domeniul mineritului, c). Radiaţii în urma săpărilor geologice şi d), radiaţii obţinute prin dizolvarea materilor organice. RADIAŢII COSMICE: Ca rezultata al intreacţiunii dintre forţele cosmice cu gravitaţia pământuluişi câmpurile magnetice, apar reţele cosmice de radiaţii. Liniile acestor reţele cosmice nu sunt dăunătoare în forma lor iniţială, însă există posibilitatea ca asupra lor să acţioneze radiaţii de alt gen, formând astfel noduri. Radiaţiile cosmice formează reţele: a) REŢEAUA GLOBALĂ A LUI HARTMAN (direcţia S-J 2m, I – Z 2,5 m = 21 cm), b). REŢEAUA GLOBALĂ A LUI KARI (direcţia S/J – J /Z 3,5 m = 50 cm).
MECANISMUL DE ACŢIUNE A RADIAŢIILOR NEGATIVE
A treia parte din viaţă, oamenii o petrec dormind. Deseori, ne trezim în timpul nopţii, dormim rău, avem dificultăţii de concentrare, suntem neliniştiţi, sau pe scurt: somul nostru nu are calitatea dorită. Cercetrăile ştiinţifce şi alternative ne indică asupra radiaţiilor dăunătoare (negative) asupra sănătăţii. Totul în jurul nostru iradiază! Razele ajung din Cosmos, de pe Pământ, din oraşe şi desigur, din noi. Unele raze sunt sănătoase, utile, ne asigură o viaţă normală, pe când altele pot avea consecinţe fatale.Trăim în lumea care emană raze! Şi se pune întrebare, ce sunt în fond, radiaţiile? Radiaţiile, undele... prezintă ceva invizibil, dar în acelaşi timp, îngrozitor. Să nu uităm că trăim în vremea energiei atomice (Nagasaki, Heroşima, Cernobil... ).  Nenorocirea de la Cernobil ne arată cât de puţin timp este necesar ca să se ajungă până la o catastrofă de proporţii, provocată prin intermediul radiaţiilor negative. Corpul uman poartă în sine numeroase raze negative (micro – undele, raze de intensitatea înaltă, raze de joasă intensitate, undele crainene, pulsul). Prin radiaţiia pe care o emană, omul influenţează asupra celor din jurul său. Profesorul Pop prezintă corpul uman ca un izvor universal de radiaţie. Orice organism viu, dă şi primeşte energia radiaţilor. Cele mai noi cercetări arată că orice celulă, indiferent dacă aparţine omului, animalelor, sau plantelor – radiază! Urămărind microcosmorul, putem trage concluzia că totul ce ne înconjoară depinde de radiaţii şi acţionează asupra lor. Radiaţile pentru toate fiinţele umane e Soarele – eleixirul vieţii, în caz că omul, prin comportamentul său neînţelept, nu face ca să slăbească efectul acestora. Drept dovadă  sunt groapele din învelişul de ozon care apara datorita acţionării nechibzuite a omului. Nu trebuie însă să uităm că învelişul de ozon, ne apără de raze negative. Factorii biologici care acţionează asupra organismului nostru sunt: temperatura, umiditatea aerului, presiunea, energia radiaţiilor, greutatea, mişcările mecanice, ioni din aer, câmpurile electro – magnetice ete. Aproape toţi dintre aceşti factori apar ca urmare a radiaţiilor. Unele radiaţii ne sunt cunoscute şi cu ele ne întâlnim permanent (de ex: căldura, lumina), iar celalalte radiaţii provocate de câmpurile magnetice ale Pământului, le primim fără ca să fim conştienţi de aceasta. Nu avem simţuri dezvoltate care să ne indice supra pericolului. Posibilitatea de a se orienta în câmpul magnetic al Pământului o au păsările, peşti... Între oameni, în ultimul timp apar prea multe cazuri adevărate, dar şi neadevărate depre radiaţii. De aceea este necesar să aflăm care-i adevărul şi să studiem amănuţit acest domeniu. Radiaţiile negative acţionează asupra organismului uman şi irită funcţionare celulelor, provocând astfel diferite boli. Nu există încăpre în care trăim, dormim, sau muncim şi să nu fie expusă radiaţilor. În continuare, vă prezentăm mecanismul de acţiune a acestora: Orice schimbare oscilatoare în organism, afectează în mod direct sistemul nervos. Se ştie că sistemul nervos este vegetativ şi este reglat de echilibrul dintre simpaticus şi parasipaticus. În caz că organismul recunoaşte pericolul de frecvenţe dăunătoare, în sistemul nervos se activează vegitativul simpaticus, ca un fel de semnal de alaramă. În caz că acestea se abat asupra presiunii sanguien şi a inimii, organismul poate să se acomodeze factorilor din exterior. Astfel se poate accelera şi circulaţia. Activitatea simpaticusului o putem simţi atunci când ne irităm şi o comparăm cu o reacţie optimală. Aceasta depinde în mare măsură şi de sensibilitatea omului. Dacă-i excludem pe oamenii sensibili, reacţia spontană a sistemului nerevos apare sub influenţa undelor, care pot fi acceptate de corpul nostru. Prin întrebuinţarea aparatelor tehnice moderen, este posibil să cuprinde şi cel mai mic parametru a stării de stres din organism. Activarea parasimpaticusului poate fi obiectivă şi subiectivă. În sitauţii de pericol se activează în acelaşi timp şi simpaticusul şi parasimpaticusul. Astfel se accelerează bătăiile inimii şi respiraţia, ca urmări a reacţiei simpaticusului, iar conscinţele în urma activării parasimpaticusului pot fi: stările de greaţă. Este mai puţin cunocut că în urma stărilor de stres, se petrec şi schimbări în corpul nostru. Când corpul simte influemţele insuportabile, încearcă prin procesele electrofizice să se protejeze. Aceasta este vizibil dacă observăm rezistenţa pielii. Astfel se măreşte nivelul glandelor endocrine, şi este posibilă măsurarea acestora. Capacitatea electrică de acţionare este legată în mod direct cu simpaticusul, care activează întreg corpul. În procesul cercetărilor acestea au fost comparate electro-stresuri. Cu cât sunt mai accelărate bătăile inimii, cu atât poate fi prelungită şi reacţia totală. Cercetările arată cu bătăile inimii, cu prilejul schimbărilor de scurtă durată şi sub influnenţa factorilor din exterior, reacţionează mai slab. Cercetările îndelungate confirmă totuşi că bătăile inimii se majorează, datorita schimbărilor constate. Influneţa câmpurilor magnetice negative la fel pot afecta funcţionarea inimii. Având în vederea structura biologică a câmpurilor magnetice cu influenţă negativă, putem observa că aceştia sunt divizaţi în două grupuri: Prima grupă acţionează asupra inimii şi provoacă accelare bătăilor inimii, sub influnenţa câmpurilor negative, iar cea de-a doua acţionează asupra frecvenţei cardiace. Ambele grupuri provoacă sătri de stres asupra organismului sănătos, care acţionând pe timp îndelungat, pot mări riscul de apariţie a diferitor boli. Pe la jumătatea anilor 80’ cercetările din domeniul tehnicii moderne au început să se bazeze pe tema variabilităţii anginoase (bătăile inimii, VSF), precum un fenomen diagnostic de importanţă majoră. VSF se bazează pe jocul comun dintre simpaticusul şi parasimpaticusul sistemului nervos. De aceea are o influenţă totală asupra organelor interioare şi a iritaţilor din exterior. VSF nu poate să cadă direct sub comanda totală a unei personalităţi, dar îi poate servi drept măsură pentru a stabili rezistenţa corpului, de ex. prin efortul fizic.
Sursa: sites.google.com

Zgomot hodorogit auzit în sudul Colorado - 19 octombrie 2011

Zgomot hodorogit auzit în sudul Colorado (Pueblo Vest) 09:30 a durat aproximativ o oră.
Martorul: Eu locuiesc lângă un aeroport, langa pista de aterizare. Deşi acest lucru  suna ca un JET ... nu a fost nici o reacţie pe care am putut-o vedea..
Cerul a fost complet senin şi nu am văzut nici jeturi de pe cer ...
Sursa şi autor:   (youtube)

Jaime Maussan prezintă Clipuri cu OZN-uri colorate ciudat in albastru, rosu si alb

 Imagini video de OZN-uri în Aztrakan şi lacul Ladoga din Rusia în 2011 şi respectiv 2010.
Imagini video de OZN-uri albastre în Turcia 04 septembrie 2011
Imagini video de înregistrări OZN-uri şi fotografii de OZN albastru în China şi Rusia
Imagini video de OZN-uri in SUA si Muntii Ural, Rusia
Imagini video de masă OZN reperare în oraşul Novaliches în Filipine 20 septembrie 2011
Sursa şi autor:    (youtube)

Mai multe OZN-uri se misca in jurul Lunii pe 12 octombrie 2011

Din nou  se observă şi se înregistrează o activitate de obiecte necunoscute plutind aproape de suprafata Lunii.
Martorul: Noaptea cand luna era plină m-am gandit sa fac un film, dar cand am vizionat video  mai târziu, am gasit 3 obiect care s-au mutat pe luna.
Nu sunt sigur ce sunt, asa ca am le numesc OZN-uri. Am numărat zonele în care sunt obiectele şi de detectare a marginilor  utilizate.
Legate de articole:
Sursa un autor:   (youtube)
Sursa: thetruthbehindthescenes.wordpress.com

RECENSAMANT: PSD cere populatiei sa nu-si divulge CNP-ul

Iata ce aflam din articolul Recensamantul populatiei si al locuintelor: PSD cere populatiei sa nu-si divulge CNP-ul:
PSD cere populaţiei să nu-şi divulge Codul Numeric Personal (CNP) în cadrul răspunsurilor la întrebările recenzorilor de la recensământ şi acuză PDL că, prin solicitarea “ilegală” a CNP, ar urmări să-şi facă o bază de date pentru a frauda alegerile, a declarat joi senatorul PSD Georgică Severin.
El a precizat că CNP-ul poate fi solicitat doar de către autorităţile abilitate şi în niciun caz de către recenzori, care comit o ilegalitate dacă pun întrebări legate de acesta.
Senatorul PSD a spus că cetăţenii pot fi identificaţi după CNP, iar datele pe care ei le oferă cenzorilor, referitoare la adresă, proprietăţi, religie, etnie, convingeri nu vor mai avea un caracter statistic, în cazul unui recensământ, ci vor forma o bază de date individualizată.
“Recensământul are caracter statistic, de imagine globală, datele furnizate de cineva nu duc la persoana respectivă. E inexplicabil din punct de vedere democratic, dar explicabil din punct de vedere al intenţiei de fraudare a alegerilor de către puterea PDL faptul că cetăţenii sunt obligaţi să-şi spună CNP-ul”, a spus Georgică Severin.
Recensământul populaţiei şi locuinţelor a început joi şi se va desfăşura până în 31 octombrie, iar primele date vor fi făcute publice cel târziu la sfârşitul lunii ianuarie 2012.
Sursa: Saccsiv’s Weblog

Articolul zilei (20.10.2011): Sacrificiul unei mame – A ales viata bebelusului in locul tratamentului pentru cancer

Iata ce aflam din articolul Sacrificiul unei mame: A ales viaţa bebeluşului în locul tratamentului pentru cancer:
Ca să poată trăi, Stacie Crimm trebuia să facă chimioterapie, tratament care ar fi obligat-o să renunţe la sarcină. Însă americanca de 41 de ani a hotărât să se sacrifice pentru a da naştere singurului ei copil, scrie 7sur7.be.
Un sacrificiu pe care Stacie n-a ezitat să-l facă. Visa să fie mamă şi urma să-şi realizeze cea mai puternică dorinţă: să aducă pe lume un copil.
Medicii au anunţat-o însă că suferă de un cancer foarte agresiv, cu evoluţie rapidă, că numai chimioterapia ar putea-o salva şi că n-ar mai putea să aibă copii niciodată.Stacie, însărcinată, s-a hotărât totuşi să renunţe la viaţa ei pentru bebeluş. L-a purtat timp de cinci luni şi în cele din urmă a născut prin cezariană o fetiţă de 1 kg. La trei săptămâni de la naştere, Stacie a putut în sfârşit să o ţină în braţe pentru prima oară şi s-a stins după trei zile de cancer.
“Bebeluşul era tot ce avea”, spune fratele ei, Ray Phillips, în cotidianul “Oklahoman”. Stacie l-a sunat fericită în martie să-i spună că este însărcinată, deşi credea că nu poate avea copii. Însă nu după multă vreme a aflat o altă veste, tragică de această dată: Stacie suferea de un cancer deosebit de agresiv, la nivelul cefei şi capului.
Pentru că era deja despărţită de tatăl copilului, i-a cerut fratelui ei să aibă grijă de copil când ea nu va mai fi. Pe 16 august, Stacie s-a simţit rău şi a fost transportată la spitalul din Oklahoma City. După două zile, ritmul cardiac al bebeluşului a scăzut. Mamei i s-a făcut de urgenţă cezariană, singura şansă de supravieţuire a copilului.
Dottie Mae avea la naştere mai puţin de o treime din greutatea medie a unui nou-născut. A rămas la terapie intensivă, ca şi mama ei ale cărei tumori avansau cu mare viteză, împiedicând-o să vorbească sau să întoarcă capul şi lăsând-o uneori inconştientă.
“I-am arătat fotografii ale micuţei, dar voia atât de mult să o vadă şi să o ţină în braţe! Nu puteam face nimic în faţa disperării ei. Medicii ne spuseseră că mai are de trăit doar câteva zile”, spune fratele lui Stacie (foto). La insistenţa familiei, personalul medical a organizat o deplasare asistată a micuţei Dottie, care a fost adusă într-o capsulă special amenajată. Stacie, în lacrimi, şi-a putut ţine în sfârşit fetiţa în braţe. A murit după trei zile.
Înmormântarea a avut loc pe 14 septembrie, iar micuţa Dottie Mae este acum alături de Ray, soţia lui, Jennifer, şi cei patru copii ai lor.
Sursa: Saccsiv’s Weblog