duminică, 28 octombrie 2012

OZN la vulcanul Popocatepetl din Mexico



Televiziunea de stiri (Televisa) din Mexic a prezentat de curand o filmare cu un OZN in forma de tigara care intra in vulcanul Popocatepetl.
Conform expertilor obiectul ar avea un kilometru lungime si 200 de metri latime.


De subliniat ca in preajma acestui vulcan exista o activitate OZN destul de mare si nu de putine ori au fost surprinse cu camera video si foto. Acest vulcan este monitorizat 24/24 ore de o camera video cu infrarosu.



OMUL-MAIMUȚĂ din AMAZON. O specie necunoscută sau o mare farsă?


Mai multe fotografii publicate în anul 1937 de o revistă olandeză par să înfățișeze un om-maimuță dintr-o specie necunoscută de către oamenii de știință, care fusese găsit în jungla amazoniană.


Creatură misterioasă sau făcătură?
Creatură misterioasă sau făcătură? / FOTO: Daily Mail
Republicate de curând pe internet, fotografiile au făcut senzație pe internet, fiind văzute de milioane de internauți, scrie Daily Mail
În vreme ce unii sunt convinși că este vorba de o făcătură, alții susțin că ar fi vorba despre o nouă specie, total necunoscută oamenilor de știință.

Sursa:  REALITATEA.NET

ANUNŢUL INCREDIBIL AL PATRIARHULUI KIRIL: Se reface URSS?


„Scopul vizitelor frecvente a capului Bisericii Ortodoxe Ruse, Kirill, în Ucraina este crearea unui singur stat Rusia – Ucraina – Belarus – Moldova unite sub denumirea și sloganul „Lumea Rusă”, este declaraţia care va stârni furtună în Europa. Transnistria este cel mai indicat loc pentru amplasarea unui complex de rachete ruseşti, ca reacţie la scutul antirachetă american amplasat în România, consideră expertul militar independent rus Pavel Felgenhauer, citat de Publika. 

Harta Europei s-ar putea schimba
Harta Europei s-ar putea schimba
„Scopul vizitelor frecvente a capului Bisericii Ortodoxe Ruse, Kirill, în Ucraina este crearea unui singur stat Rusia – Ucraina – Belarus – Moldova unite sub denumirea și sloganul „Lumea Rusă”. Declarația a fost făcută de liderul schismaticilor–autocefalişti ucraineni Filaret într-un interviu pentru portalul de știri „Glavcom”, transmite UNIMEDIA.

„În zadar, ei încearcă să creeze un nou stat. Noi nu avem nevoie de el, pentru că în prezent au loc procese de globalizare, toate popoarele se unesc într-un singur sistem global. Imperiu teritorial nu mai este necesar”, a mai spus liderul schismaticilor ucraineni.

„Kirill nu ascunde năzuințele sale. El poate vorbi oricât dorește despre „lumea rusă", despre faptul că este o idee bună. Dar noi știm deja cu toții ce consecințe a avut acest „bine" asupra Ucrainei”, a conchis Filaret.

Transnistria este cel mai indicat loc pentru amplasarea unui complex de rachete ruseşti, ca reacţie la scutul antirachetă american amplasat în România, consideră expertul militar independent rus Pavel Felgenhauer, citat de Publika.  "În Transnistria, de exemplu, poate fii amplasat complexul de rachete "Iskander", care să fie orientat direct spre România", spune Felgenhauer, citat de nr2.ru. "Pentru mine logica este clară. Dacă dorim să contracarăm scutul antirachetă din Polonia, trebuie să instalăm un sistem de rachete în Kaliningrad. Prin urmare ce este mai aproape de România? Cu excepția Transnistriei, nu există nimic", a menţionat acesta.
Potrivit lui Felgenhauer, baza militară a SUA din România este văzută de Moscova ca o amenințare semnificativă, prin urmare, prezența militară rusă în Transnistria devine mai importantă ca oricând. Și este evident că trebuie să urmeze o consolidare a prezenței militare în Transnistria prin aducerea in regiune a mai multor arme avansate, cum ar fi rachete balistice. "Astfel în urma situației din România, trupele ruse din Transnistria trebuie să fie modernizate, iar Statul Major rus lucrează asupra aceastei idei", a punctat expertul. Publika.md menţionează că, acum o săptămână, ministrul Apărării, Vitalie Marinuţa, declara că Moscova livrează în regiunea transnistreană nu doar camioane militare, ci şi armament. Potrivit ministrului, un astfel de echipament militar nu este necesar în cadrul misiunii de menţinere a păcii.

Sursa:  REALITATEA.NET

NATURA SE DEZLĂNŢUIE ÎN EUROPA: Ninsori abundente, un copil dispărut, trei morţi de hipotermie


Ninsori abundente şi puternice rafale de vânt au lăsat, duminică, fără electricitate zeci de mii de persoane în Alpii francezi şi în sudul Franţei şi au cauzat dispariţia unui copil, în timp ce în Elveţia au provocat aproape 60 de accidente în ultimele 24 de ore, iar în Polonia au murit de frig trei persoane, potrivit AFP.

NATURA SE DEZLĂNŢUIE ÎN EUROPA: Ninsori abundente, un copil dispărut, trei morţi de hipotermie
NATURA SE DEZLĂNŢUIE ÎN EUROPA: Ninsori abundente, un copil dispărut, trei morţi de hipotermie

În departamentele muntoase franceze Savoie, Haute-Savoie şi Isere, ramurile copacilor îngreunate de zăpadă au căzut peste firele electrice şi le-au rupt, potrivit Agerpres.ro.

Ninsorile s-au adăugat puternicelor rafale de vânt care afectau, de sâmbătă, mai multe regiuni din Franţa. În Drôme şi Ardeche (sud), 'locuinţele sunt private de curent electric din cauza vântului puternic care poate atinge 130 km/oră', a explicat pentru AFP un purtător de cuvânt al ERDF (Electricité Réseau Distribution France).

Intemperiile au afectat şi circulaţia în Franţa, unde zeci de automobilişti care nu şi-au echipat maşinile cu pneuri pentru zăpadă au fost blocaţi în departamentul Isere de ninsori neobişnuit de abundente.

Un copil britanic de 12 ani care plecase cu bicicleta, sâmbătă, a fost dat dispărut pe insula Porquerolles (sud-est), unde se înregistrează puternice rafale de vânt. Numai bicicleta sa a fost găsită.

În Polonia, unde primele ninsori au fost însoţite de scăderi ale temperaturii sub zero grade, trei bărbaţi au fost găsiţi morţi de hipotermie, duminică, a anunţat poliţia.

În Elveţia, ninsorile au provocat numeroase accidente, căderi de copaci, suspendări ale traficului feroviar, sute de apeluri din partea unor persoane intrate în panică.

La Geneva, pompierii au primit sute de apeluri de la locuitori cuprinşi de panică din cauza furtunii care s-a abătut asupra oraşului, cu rafale de vânt ce atingeau viteze de până la 100 km/oră.AGERPRES/(Pepa Siţa)

Sursa:  REALITATEA.NET

Un OZN CILINDRIC a fost filmat de un ASTRONOM american


Mai multe persoane din statul american Kentucky susțin că au văzut un OZN cilindric misterios plutind pe cer timp de aproximativ două ore. Un astronom amator a reușit însă și să-l filmeze, iar clipul pe care l-a postat pe internet a creat o controversă uriașă.

OZN cilindric filmat în statul Kentucky
OZN cilindric filmat în statul Kentucky
Astronomul amator Allen Epling susține că, deși filmul pare că arată altceva, obiectul din imagini nu s-a mișcat pe cer. 
"Păreau că sunt două neoane unul lângă celălalt, care străluceau foarte puternic", a povestit Epling, adăugând că după estimările sale OZN-ul s-a aflat la o altitudine mai mare decât cea la care zboară avioanele comerciale. 


Comentariile scepticilor nu s-au lăsat mult așteptate, aceștia spunând că este vorba de o banală reflecție a lentilelor folosite de astronomul amator. Acesta a folosit un telescop și o cameră de filmat pentru a suprinde misteriosul obiect, dar susține că OZN-ul a putut fi văzut cu ochiul liber. Ceilalți matori oculari îi dau dreptate. 


OZN pe cerul New York-ului. VEZI VIDEO


Sursa:  REALITATEA.NET

URAGANUL SANDY se apropie: Mesajul preşedintelui Barack Obama


Preşedintele american Barack Obama le-a cerut duminică cetăţenilor americani să trateze "cu foarte mare seriozitate" potenţialul pericol pe care îl reprezintă sosirea uraganului Sandy pe coastele Statelor Unite şi să urmeze recomandările autorităţilor.

URAGANUL SANDY se apropie: Mesajul preşedintelui Barack Obama
URAGANUL SANDY se apropie: Mesajul preşedintelui Barack Obama

Furtuna "nu a atins coasta încă. Nu ştim încă unde va lovi sau unde va fi impactul cel mai important şi de aceea este important să fim pregătiţi să reacţionăm masiv şi repede", a declarat el jurnaliştilor în timpul unei vizite la Agenţia federală pentru situaţii de urgenţă (FEMA).

Barack Obama, care şi-a anulat deplasările de campanie luni şi marţi pentru a rămâne la Casa Albă şi a urmări îndeaproape evoluţia situaţiei, a avut o întrevedere cu oficiali ai FEMA şi, prin telefon, cu guvernatorii statelor şi primarii oraşelor care vor fi afectate de furtună în următoarele zile.

URAGANUL SANDY: Cum se pregătesc americanii

În opinia preşedintelui, Sandy reprezintă o "furtună importantă şi îngrijorătoare". Uraganul se "deplasează lent", a amintit el, ceea ce creşte riscul de inundaţii, în timp ce ploi torenţiale sunt aşteptate la trecerea furtunii care va atinge coasta marţi dimineaţa, undeva între Virginia şi Massachusetts.
El a asigurat, de asemenea, că persoanele afectate de intemperii vor primi ajutorul de care vor avea nevoie.

PANICĂ LA NEW YORK: 400.000 de oameni, EVACUAŢI din cauza uraganului Sandy


Sursa:  REALITATEA.NET

APEL ÎNGROZITOR al liderului Al Qaeda: cere să fie RĂPIŢI cât mai mulţi străini


Liderul Al Qaeda Ayman al-Zawahiri a cerut musulmanilor, într-o înregistrare video nedatată, să răpească cât mai mulţi cetăţeni străini pentru a-i folosi ca monedă de schimb pentru teroriştii aflaţi în închisori, inclusiv pentru un lider religios orb care a fost condamnat la închisoare pe viaţă în SUA pentru un plan din 1993 de a arunca în aer locuri faimoase din New York.

Ayman al-Zawahiri
Ayman al-Zawahiri / FOTO: phnewsnetwork.com
Al Zawahiri a cerut sprijin pentru rebelii sirieni şi susţinut implementarea cât mai rapidă a legii Sharia în Egipt, informează Associated Press.

"Singurul fel în care ne putem elibera captivii şi pe şeicul Omar Abdel-Rahman este să răpim persoane din ţările care duc un război împotriva Islamului", spune liderul Al Qaeda. "Acesta e singurul limbaj pe care îl înţelege. Vom răpi cât mai mulţi, până când vor elibera captivii din rândurile noastre", a mai spus liderul, despre care nu se ştie unde a fost filmat, apărând în faţa unei cortine maro. 

Sursa:  REALITATEA.NET

Se repetă MAREA DEPRESIUNE: Zeci de milioane de europeni nu își mai permit o masă


Un număr tot mai mare de europeni se bazează acum pe ajutoare alimentare potrivit Crucea Roșie, care spune că eșecul serviciilor de ajutor social și rata mare a șomajului au creat o situație în care nimeni nu știe cu exactitate cine ar mai putea avea nevoie de ajutor.

„Situația nu este specifică Europei de Est sau de Sud-Est; se întâmplă în toată Uniunea Europeană, oameni din Luxemburg și Finlanda... Serviciile publice de ajutor social încep să eșueze și oamenii nu mai dispun de mecanisme de sprijin, motiv pentru care apelează la Biserică și Crucea Roșie“, spune Eberhard Lueder, șeful Crucea Roșie, unitatea Uniunii Europene. 

„În zilele de astăzi, nimeni nu știe cine va fi următorul lovit... Multe persoane care se considerau în siguranță – din clasa medie – se găsesc în situația în care nu își mai pot susține financiar nevoile“. 

Circa 40 de milioane de europeni suferă de „lipsuri materiale severe“ potrivit datelor colectate de Comisia Europeană, ceea ce înseamnă că aceștia nu își mai pot permite o masă cu carne la două zile. În total, 116 milioane de cetățeni ai Uniunii Europene sunt considerați „în pragul sărăciei sau excluși social“.

„Există cu siguranță lacune în privința numărului de persoane care nu își pot permite o masă decentă zilnic. În majoritatea țărilor, ceea ce noi considerăm sărăcie este destul de ascuns, chiar dacă în unele țări lovite puternic de criză acest lucru începe să se schimbe“, spune Lueder. 

Proiectele sociale funcționează în toată Europa prin intermediul organizațiilor caritabile și grupurilor religioase. În orașe cu densitate mare de populație din Austria și Germania, spre exemplu, s-au format grupuri care colectează bunuri care se apropie de expirarea termenului de valabilitate din supermarketuri și le vând la un preț simbolic. În Belgia și Franța, există magazine în care oamenii pot cumpăra mâncare (și îmbrăcăminte) la prețuri reduse substanțial. 

Jorge Nuno Mayer, secretarul general al Caritas Europa, o organizație caritabilă catolică, spune că oamenii se îndreaptă către ajutorul alimentar când apar dificultăți în achitarea utilităților pentru casă, precum apa curentă sau electricitatea, ceea ce înseamnă că nu mai au bani rămași pentru achiziția de alimente. 

„Informațiile pe care le primim de la organizațiile Caritas din Europa arată că tot mai mulți oameni apelează la ajutorul alimentar. Principalele motive sunt creșterea șomajului, lipsa unui loc de muncă pentru o perioadă lungă de timp și măsurile de austeritate care au afectat programele de protecție socială“, spune Mayer. 

Centru vs. Periferie?

Uniunea Europeană finanțează în prezent cu 500 mil. euro un program de ajutoare alimentare, de care beneficiază 18 milioane de oameni din 19 state membre. Totuși, acest buget va fi redus în 2014 la 335 mil. euro, și continuarea sa este garantată doar pentru următorii șapte ani. 

„Asta înseamnă o reducere de 30%, într-o perioadă în care tot mai multe state membre aplică anual pentru a satisface nevoile de bază ale cetățenilor lor“, a scris recent Aude Alston, secretarul general al European Federation of Food Banks, ca răspuns la această știre. „Programul european de ajutor alimentar este mai necesar ca niciodată“.

Organizațiile de asistență socială sunt de acord că țările care au fost lovite cel mai puternic de criza economică europeană – cele de la periferia Europei (Grecia, Spania, Portugalia, Irlanda și Italia), statele Baltice și Europa de Est – au nevoie cel mai mult de acest program social. 

Una dintre cele mai lovite țări este Spania, unde rata șomajului a ajuns la 24,6% în trimestrul doi. Luna aceasta, Crucea Roșie din Spania a lansat primul său apel pentru sprijinirea spaniolilor care au ajuns la sapă de lemn. 

„Membrii noștri din Spania au identificat atât emigranți, cât și cetățeni născuți în Spania care apelează la ajutor alimentar și văd un număr tot mai mare de persoane fără adăpost care vor să acceseze acest ajutor“, spune Heather Roy, secretarul general al Eurodiaconia, o organizație caritabilă creștină. 

În același timp, organizațiile au observat un număr în creștere de persoane care cer pomană în marile țări Europene, precum Franța. 

„Franța avea un sistem foarte bun de beneficii sociale pentru toată lumea, dar sistemul guvernamental are un număr mare de goluri prin care oamenii sunt triați și asta îi pune în situații dificile. Organizațiile caritabile simt o presiune crescută“, spune Lueder. 

În Europa, persoanele în vârstă și familiile cu copii ajung cel mai adesea în pragul sărăciei. 

„Crucea Roșie din Italia spune că grupul cel mai mare care apelează la ajutor alimentar este format din pensionari cu venit minim. Cer ajutor la familie și la vecini, dar apelează și la Crucea Roșie. Ei nu pot compensa lipsa banilor printr-un nou loc de muncă“, spune Lueder. 

„Persoanele vârstnice, și cei cu venituri mici sau deloc, cu calificări minime sau fără un serviciu erau afectați încă dinainte de criză“, a adăugat Mayer. „Cei mai afectați dintre «noii săraci» sunt familiile numeroase și cele cu un singur părinte cu venituri mici sau fără venituri, motiv pentru care copii sunt principala noastră îngrijorare“. 

Mayer este pesimist cu privire la o eventuală îmbunătățire a situației în 2013, în timp ce o treime din membrii organizației Eurodiaconia prevăd un număr în creștere de persoane care vor apela la ajutor alimentar anul viitor. 

Roy a avertizat însă asupra faptului că guvernele europene nu ar trebui să se bazeze pe programele de ajutor alimentar ca soluție la sărăcia în creștere. „Se rezolvă nevoile urgente pe termen scurt, dar aceste nevoi ar trebui întâmpinate cu sisteme de protecție socială adecvate și cu beneficii sociale, alături de salarii adecvate“, spune aceasta. 

SURSA: CNBC


Declaraţie TERIBILĂ a PNL despre un fost preşedinte al partidului


Un comunicat de presă al PNL îl atacă dur pe şeful europarlamentarilor PDL.

Declaraţie TERIBILĂ a PNL despre Theodor Stolojan
Declaraţie TERIBILĂ a PNL despre Theodor Stolojan
"Theodor Stolojan este ultimul personaj politic din România care are dreptul moral și postura politică să vorbească despre candidaturi în colegii uninominale. În 20 de ani de când activează pe scena politică românească, Theodor Stolojan, un securist al regimului Băsescu,  n-a fost niciodată validat de electorat prin vreun vot uninominal și ales direct în vreo funcție publică", se arată într-un comunicat de presă al PNL.
"Același Theodor Stolojan a abandonat bătălii politice importante, cum ar fi cea pentru președinție, și nu și-a asumat responsabilități publice, renunțând la mandatul de premier care îi fusese încredințat. Faptele lui Theodor Stolojan și prestația sa publică ne arată că acesta n-a fost niciodată altceva decât o hologramă a politicii românești, utilizată din când în când de cei care îl controlează și cu care are relații mai vechi, dinainte de 1989, dar a cărui vreme în politica românească a trecut", se adaugă în comunicat.
Theodor Stolojan a fost printre altele, preşedintele PNL.

Sursa:  REALITATEA.NET

HOROSCOPUL săptămânii 29 octombrie - 4 noiembrie. Află ce ţi-au pregătit astrele!


Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea sau banii în săptămâna viitoare.
 

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL: Scorpionii vor fi promovaţi sau îşi vor schimba cariera
HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL: Scorpionii vor fi promovaţi sau îşi vor schimba cariera
Scorpion

Dacă simţi că ai nevoie de mai mult spaţiu de manevră, plimbările lungi, în aer liber, îţi vor ridica moralul şi îţi vor limpezi gândurile. Dacă tu sau cineva apropiat are probleme legate de independenţă, într-o relaţie, este timpul să discutaţi serios despre acest lucru. Activitatea într-un climat confuz va provoca numai tensiuni, deci vorbeşte clar şi politicos. În ceea ce priveşte viaţa profesională, este posibil să primeşti o promovare sau te vei hotărî să-ţi schimbi cariera. Nu trebuie să iei o decizie imediat, gândeşte-te bine de tot, înainte.

Săgetător

Multe dintre obiectivele tale încep să dea roade, dar nu te simţi pe deplin satisfacută. Învaţă să apreciezi faptul că, totuşi, lucrurile merg înainte în ritmul lor, iar unele evoluţii neaşteptate te vor pune, în curând, într-o poziţie avantajoasă. În câteva săptămâni, lucrurile vor arăta cu totul deosebit. Deci, pentru moment, fă-ţi o favoare şi nu lua decizii irevocabile, adoptă o atitudine mai deschisă şi aşteaptă să vezi cum vor evolua lucruril în viitor.

Capricorn

S-ar putea ca schimbările ce vor avea loc în această săptămână, în viaţa personală, să te dea puţin peste cap, dar calmează-te şi fii atentă la tot ce se întâmplă în jurul tău, astfel încât să poţi descoperi toate indiciile care te pot ajuta să-ţi promovezi în câteva săptămâni interesele. Ultimul lucru pe care nu ar trebui să-l faci este să nu-ţi asumi niciun fel de angajament. Evenimentele se vor desfăşura foarte rapid, în această săptămână, perioadă în care s-ar putea să iei o decizie nu tocmai potrivită, în urma căreia te vei intreba cum poţi rezolva o situaţie care a devenit imposibilă.

Vărsător
Te vei simţi foarte bine, încă de la începutul acestei săptămâni. Distracţia, cu siguranţă, va ocupa un loc destul de important în agenda ta şi vei fi înconjurată de toţi prietenii apropiaţi. Cu cât te vei distra şi vei râde mai mult, cu atât este mai puţin probabil să te implici în certuri aiurea, pe diverse teme. Nu ezita să cauţi sfatul unui specialist, în legătură cu o afacere sau o problemă financiară. Marea ta preocupare, în această săptămână, va fi, totuşi, echilibrarea balanţei financiare personale. Caută soluţii pentru o investiţie sau un împrumut, dacă îţi permiţi.


Peşti (19 februarie - 20 martie)

Chiar dacă în această perioadă te vei gândi foarte puţin la afaceri, vei avea multe de făcut pe plan profesional. Pot apărea nervi, din cauza unor întârzieri, dar impunându-ţi o atitudine profesionistă, vei depăşi momentele de încordare. Nu te lăsa luată de val. Uneori, o simplă conversaţie cu un prieten sau un coleg poate genera schimbări la care nu te-ai gândit, deci ai grijă ce spui şi cui. Până la sfârşitul săptămânii, nu vei reuşi să te relaxezi, aşa că păstrează-ţi puterile. Odihneşte-te cât poţi şi asigură-te că nu vei pierde nopţile.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Ai vorbit de unele lucruri, destul de multă vreme, dar acum a sosit timpul să treci la acţiune. Din fericire, nu eşti singura ce îşi doreşte să pună lucrurile în mişcare. O rudă apropiată nu vede lucrurile aşa cum le vezi tu şi va încerca să te facă să te răzgândeşti. Pe de altă parte, preferi să acţionezi de una singură, dar vei obţine mult mai multe beneficii dacă vei aborda o atitudine răbdătoare. În această săptămână, relaţiile de orice gen necesita o abordare specială, iar bunăvoinţa şi amabilitate vor fi răsplătite.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

În această săptămână, nu este recomandat să semnezi niciun fel de documente juridice, dacă nu le-ai studiat cu foarte mare atenţie, înainte. Cere sfatul unei persoane specializate şi care îţi poate reprezenta eficient interesele. Foloseşte-ţi energia pozitivă şi poţi remedia o situaţie ce necesită echilibru, de asemenea oferă-ţi ajutorul celor din jurul tău, astfel încât aceştia să-şi găsească o cale de urmat care să nu implice certuri şi dispute îndelungate. Sfătuieşte pe cineva care are probleme serioase şi ajută-l cu ce se poate, dar, în acelaşi timp, recunoaşte că unele chestiuni îţi depăşeşc abilitatea de a le rezolva.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

În această săptămână, vei fi plină de energie şi gata pentru orice. Prietenii şi familia sunt conştienţi de valoarea lucrurilor pe care le faci şi, de aceea, te sprijină cu toţii, atât emoţional cât şi financiar. Nu lăsa ca gelozia sa-ţi cuprindă gândurile, atunci când vine vorba de prieteni sau de partenerul tău. Ai putea, cu uşurinţă, interpreta greşit o situaţie şi să tragi concluzii false. Rezultatul poate fi extrem de jenant şi are toate şansele să provoace o despărţire, care poate fi aproape imposibil de reparat.

Rac

Ar putea fi o idee bună schimbarea modului viaţă sau a întregului tău aspect fizic. Dacă dulapurile şi sertarele sunt deja pline până la refuz, ia o parte din lucrurile pe care nu le mai porţi de ani de zile, pune-le alături de cărţile vechi şi tot felul de ornamente şi donează-le unui centru de caritate. Lucrul acesta ar putea fi destul de dificil, dar trebuie să fii fermă şi, în curând, te vei bucura de-o existenţă liniştită şi plăcută. Pare a fi o peroadă în care probleme financiare nu te vor supăra foarte tare, aşa că nu intra în noi datorii.

Leu (22 iulie - 22 august)

Cu cât vei ajunge să cunoşti mai mult pe cineva, cu atât vei reuşi să înţelegi aspectele pozitive şi negative ale personalităţii acestuia şi îţi vei da seama ce îi poţi accepta acestei persoane şi ce nu. În această săptămână, vei trece prin câteva situaţii în care nu vei mai reuşi să fii tu cea care deţine puterea, ci vei fi nevoită să laşi pe altcineva să preia acest rol. Nu îţi va fi deloc uşor, dar totul depinde de modul în care ai definit limitele dintre voi. Nu încheia niciun contract care nu te mulţumeşte financiar, chiar dacă ţi se promit perspective de promovare ...la un moment dat. Ce-i în mână, nu-i minciună, spune un vechi proverb românesc.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Vei fi încântată de o oportunitate ce-ţi va ieşi în cale, dar şi dezamăgită de faptul că nu ai avut suficient timp de gândire, înainte de a lua o decizie. Caută să tragi de timp. Fii recunoscătoare celor care ţi-au dat câteva sfaturi înţelepte care te-au ajutat să-ţi echilibrezi situaţia financiară. Găseşte-ţi o seară în care să-ţi acorzi mai mult timp pentru a-ţi pune gândurile în ordine. Este o perioadă importantă în viaţa ta şi de aceea nu trebuie să grăbeşti cu nimic lucrurile. Deciyiile financiare din această săptămână vor depinde de limpezimea gândurilor tale.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Popularitatea ta este în creştere. Telefonul va suna mai tot timpul, vei primi numeroase mesaje şi email-uri din partea prietenilor şi a celor apropiaţi. Timpul va trece foarte repede, atunci când vei participa la diverse evenimente alaturi de prieteni, dar, ai grijă, căci distracţiile în exces îţi pot crea probleme. Aşadar, pastrează un ritm echilibrat în toate acţiunile tale şi gândeşte raţional, atunci când te vei confrunta cu situaţii riscante sau dificile. Implicarea ta, în această perioadă, va fi totală, dar nu pune la suflet chiar orice eşec, pentru că oportunităţi vor apărea mereu.

Sursa: www.eva.ro

ORAŞ ANTIC descoperit în TRIUNGHIUL BERMUDELOR. Cercetătorii spun că e posibil să fie ATLANTIDA | VIDEO


Un oraş misterios a fost descoperit, de cercetători, în Triunghiul Bermudelor. La 700 de metri sub apele Atlanticului, ciudata aşezare păstrează construcţii uriaşe pe care oamenii de ştiinţă le asociază cu Atlantida.

Patru piramide mari, structuri circulare construite din granit, un sfinx şi monumente gravate. Asta a descoperit un robot subacvatic trimis în misiunea din Triunghiul Bermudelor.
Conducătorii cercetării, inginerul marin Pauline Zalitzki şi soţul său, Paul Weinzweig, au observat construcţiile în anul 2001, când făceau o altă cercetare în zonă. Pentru că ciudatele blocuri de piatră le-au atras atenţia, anul acesta au trimis un robot video subacvatic pentru a se asigura că nu s-au înşelat.




Un oraş misterios a fost descoperit, de cercetători, în Triunghiul Bermudelor 

Oraşul de pe fundul oceanului se află la 700 de metri nord de coasta estică a Cubei.
"Aşezarea este la o adâncime prea mare. M-ar mira să fi fost creată de oameni", crede profesorul de oceanografie Robert Ballard, care adaugă: "Inevitabil, ne întrebăm: Cum au ajuns construcţiile acolo? Nu am mai văzut niciodată imagini de la vreun sonar (detector sonic pentru obiecte subacvatice, n.r.), pot fi înşelătoare".
Conform lui  Zalitzki, oraşul aparţine perioadei preclasice din istoria Caraibelor şi a Americii Centrale, în care trăiau "civilizaţii avansate".
Zona în care a fost descoperită aşezarea, Triunghiul Bermudelor, este considerat un loc în care se întâmplă des fenomene paranormale, precum dispariţia vapoarelor şi prăbuşiri de avioane.


Sursa: EVZ.ro