marți, 4 februarie 2014

AVERTISMENT PENTRU DATA DE 9 FEBRUARIE 2014 - MESAJ SFATUITOAREA


Dragii mei,
Ieri, 3.02.2014, in timpul meditatie mele obisnuite, am primit un mesaj cu totul neobisnuit. El a fost transmis de catre Anubis. Pentru cei care nu stiu, "Anubis este denumirea în greaca clasică  a zeului egiptean cu cap de șacal (sau câine) asociat mumificării și vieții de apoi, în limba egipteană veche Anubis era cunoscut ca Inpu, (nume alternative Anupu, Ienpw etc.).
Anubis (găsit și sub numele de InpewYinepu sau Anpu) este numele zeului ce ghida spiritele morților în lumea de dincolo. Acesta este supranumit "Zeul Ținutului Sfânt" și al lui Khentamentiu (un zeu precedent lui Anubis)." (http://ro.wikipedia.org/wiki/Anubis)
Mesajul a fost scurt si spunea asa: "Peste 6 zile se incearca un atac al fortelor raului, impotriva fortelor raului, pentru victoria fortelor raului. Faceti ce trebuie facut sa nu se intample!"

Dupa ce am iesit din meditatie, am facut repede calcului si am vazut ca mesajul se refera la data de 09.02.2014 (3+6). Am mers putin mai mult cu calculul si am vazut ca 9+2=11. 11 e numar maestru:
 "Daca nu este focalizat asupra unui proiect care sa depaseasca nivelul individual, se poate intoarce catre interior, dand nastere temerilor si fobiilor. 11 paseste pe marginea ingusta dintre maretie si autodistrugere. Potentialul sau de crestere, stabilitate si forta interioara poate fi realizat prin acceptarea intelegerii intuitive si a adevarurilor spirituale. Pentru 11, pacea nu poate fi gasita in logica, ci in credinta. 11 este numarul clarvazatorului." (http://www.numereledestinului.ro/numerele-maestre-11-22-si-33/)
Apoi sa nu uitam ca atentatele din America au avut loc pe 11.09.2001, adica iar apar numerel 11 si 9. 
Daca adunam 9+2+2+0+1+4=18=1+8=9
"9 – SFARSITUL unei ere
Este ultimul an din ciclul de noua. Ai inchis un cerc, dar nu in acelasi plan, ci urmand o spirala evolutiva. Te afli intr-o faza similara cu cea de acum noua ani, dar la un nivel superior. Este vremea sa te pregatesti pentru urmatorul ciclu. - See more at: http://www.avantaje.ro/articol/destin-anul-tau-personal-1202987/4#sthash.LRuYZNWh.dpuf"
Cand am realizat toate aceste "potriveli", am realizat ca pericolul unui atentat in cadrul Olimpiadei de la Soci este cu adevarat real.
Daca mai punem la socoteala si stirea cu iconita care plange (http://sfatuitoarea.blogspot.ro/2014/02/este-un-semn-icoana-sfintei-treimi.html) si cea cu Scrisoarea de amenintare (http://sfatuitoarea.blogspot.ro/2014/02/jo-soci-scrisoare-de-amenintare-pentru.html)
pericolul pare intr-adevar iminent.

Asa incat, va rog sa procedati cum stiti voi mai bine, fie prin rugaciuni, fie prin meditatii, fie prin ganduri pozitive, pentru a anihila orice incercare a partii negative de a castiga putere, asa cum ati procedat de atatea ori.  Nu trebuie sa ne temem. Trebuie doar sa avem incredere si credinta absoluta in Dumnezeu , ca nimic nu poate sa ne opreasca de pe drumul evolutiei noastre, catre adevar, lumina, armonie si prosperitate. 

Dumnezeu sa ne ajute!
Drum drept spre lumina!




http://www.youtube.com/watch?v=cxiDmCr3h7Q









JO SOCI. Scrisoare de ameninţare pentru doi sportivi din AUSTRIA,primită în timpul vizitei lui Putin


JOCURILE OLIMPICE de Iarnă de la SOCI. 24 de români merg la SOCI / Foto: MEDIAFAXJO SOCI 2014. 
O scrisoare de ameninţare adresată unor membri ai Comitetului olimpic austriac a fost primită marţi la Soci, în ziua în care preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a efectuat marţi o vizită de lucru în staţiunea care va găzdui Jocurilor Olimpice de iarnă, relatează CNN.

JOCURILE OLIMPICE de Iarnă de la SOCI. 24 de români merg la SOCI / Foto: MEDIAFAX
JO SOCI 2014. Vladimir Putin a efectuat marţi o vizită de lucru la Soci, cu câteva zile înainte de începerea Jocurilor Olimpice.
Tot marţi, Comitetul olimpic austriac a primit o scrisoare de ameninţare vizând doi atleţi austrieci. "Scrisoarea anonimă conţine informaţii privind riscul la adresa a doi atleţi care participă la JO", a anunţat Ministerul austriac de Interne.
Scrisoarea nu este semnată, dar grupuri islamiste din Caucazul rus au ameninţat că vor comite atentate la Jocurile Olimpice de la Soci, care încep vineri.

Sursa: www.realitatea.net

EVENIMENTE ! - COMFIRMAREA PROFETIILOR - 3 februarie 2014


Gabriel Magee, vicepreşedinte la sediul din Londra al JPMorgan Chase & Co’s, a sărit de la geamul unei clădiri din zona Canary Wharf

3 februarie 2014

Trei bancheri de top, găsiţi morţi în decurs de o săptămână

Trei angajaţi importanţi din sectorul financiar-bancar au fost găsiţi morţi în decurs de o săptămână, scrie housingwire.com.

Un fost economist al Federal Reserve, Mike Dueker, a fost găsit mort la sfârşitul lunii ianuarie, pe 31, lângă Tacoma, Washington, prima variantă luată în calcul fiind cea a sinuciderii. Dueker, în vârstă de 50 de ani, era economist-şef la Russell Investments şi, potrivit informaţiilor, avea unele probleme la locul de muncă. 

Duminica trecută, William Broksmith, fost manager în cadrul Deutsche Bank, a fost găsit spânzurat în casa sa. 

Marţi, un alt bancher a murit. Este vorba despre Gabriel Magee, vicepreşedinte la sediul din Londra al JPMorgan Chase & Co’s, care a sărit de la geamul unei clădiri din zona Canary Wharf.

Sursa: www.realitatea.net

Este un SEMN? Icoana Sfintei Treimi A PLANS a doua oara!


Coincidenta stranie sau sa-i fi trimis marele duhovnic Iustin Parvu un mesaj de dincolo de moarte?
Botosaneanul care sustinea, in urma cu 3 luni, ca icoana lui plange, a gasit-o, din nou, acoperita de lacrimi. Explicatia unui preot va lasa fara cuvinte. "Duhovnicul meu, la care ma spovedesc la manastire, mi-a spus si ca ingerii plang de necazul care ne asteapta pe noi toti", afirma barbatul.

Suntem acasa la botosaneanul Ioan Plugaru, locul in care omul spune cu mana pe inima ca s-au intamplat minuni. I-au recunoscut-o chiar si preotii, prin mainile carora icoana a trecut de cate ori a lacrimat. Cu emotie in glas, barbatul povesteste cum obiectul de cult l-a primit in urma cu 22 de ani, de la parintele Iustin Parvu, de care tatal sau a fost apropiat. Ca o coincidenta stranie, Sfanta Treime a plans, pentru a doua oara, exact in ziua in care biserica l-a praznuit pe preacuvios.

Omul ne-a mai marturisit ca legatura cu parintele Iustin Parvu i-a adus miracole in familie. Prin rugaciunea preotului, tinuta la capataiul tatalui lui Ioan Plugaru, caruia nu i se mai dadeau sanse, pacientul si-a revenit miraculos, si a mai trait inca 9 ani. Tocmai de aceea, barbatul crede cu tarie in previziunile fetei bisericesti.

Desi un calugar i-a spus sa mearga cu icoana in pelerinaj, pe la fiecare manastire din tara, duhovnicul l-a sfatuit sa nu o mute din locul in care a lacrimat. Lacrimile au fost zarite de om dimineata, cand se ruga. A fost pentru a doua oara, in ultimele 3 luni, cand i-a fost dat sa vada asa o minune.

Sursa: www.kanald.ro

Uită de nuci, avocado sau broccoli! CARTOFUL le întrece pe toate

Cartoful, legumă cu un renume puţin măgulitor,  este o sursă extraordinară de nutrienţi, vitamine şi minerale şi este mult mai benefic pentru organism decât broccoli, sfecla, bananele, nucile şi avocado, recomandate de nutriţionişti, conform unui studiu al unor cercetători britanici.
Astfel, cartoful este, potrivit experţilor, cel mai ieftin şi dietetic produs. Mai mult, ei recomandă consumul acestei legume de două ori pe zi, ceea ce poate contribui la normalizarea tensiunii arteriale, asigurând că un consum frecvent al acestor tuberculi nu va duce la creşterea în greutate în cazul în care, la prepararea lor, nu se foloseşte grăsime în exces.
Un cartof mediu fiert în coajă conţine de cinci ori mai multe fibre decât o banană şi asigură un aport de vitamina C de trei ori mai mare decât un fruct de avocado. De asemenea, oamenii de ştiinţă au stabilit că acesta conţine şi o cantitate mai mare de seleniu decât seminţele de floarea soarelui şi nucile.
Cartoful surclasează în privinţa elementelor vitale pentru organism multe din legumele preferate de nutriţionişti şi care sunt la modă, precum broccoli, avocado.
Inclus în alimentaţia de zi cu zi, cartoful face inutil consumul de diferite suplimente de vitamine, deoarece asigură organismului cu o gamă largă de diverşi nutrienţi, susțin cercetătorii britanici.

Sursa: www.obiectiv.info