vineri, 12 aprilie 2013

Congresman american: Coreea de Nord ar fi capabilă să lanseze rachete nucleare


Serviciile de informaţii militare americane apreciază că nord-coreenii ar putea fi în măsură să plaseze o focoasă nucleară pe o rachetă balistică, a afirmat joi un membru al Camerei Reprezentanţilor. Pentagonul a respins ipoteza, un înalt responsabil american declarând că Statele Unite "nu cred" că Phenianul este în măsură să lanseze o rachetă nucleară.

SUA ameninţă Coreea de Nord: Orice provocare va fi REGRETABILĂ
SUA ameninţă Coreea de Nord: Orice provocare va fi REGRETABILĂ / FOTO: www.wired.com
Consensul experţilor asupra capacităţilor nucleare nord-coreene este că Phenianul, care a realizat trei teste nucleare, nu se află la stadiul de miniaturizare necesar pentru a permite amplasarea unei astfel de arme pe o rachetă.
Însă joi, în cadrul unei audieri a secretarului Apărării Chuck Hagel şi a celui mai înalt grad militar american, generalul Martin Dempsey, un reprezentat republican din Colorado, Doug Lamborn, a dezvăluit un raport al serviciului de informaţii miliare american, Defense Intelligence Agency (DIA), sugerând contrariul.
"DIA apreciază cu siguranţă moderată că Nordul dispune de arme nucleare care ar putea fi amplasate pe rachete balistice. Cu toate acestea, fiabilitatea lor este scăzută", a declarat alesul, citând raportul finalizat, conform acestuia, "luna trecută".
 


Coreea de Nord ar putea face o demonstraţie de forţă efectuând un nou test balistic luni dimineaţă (în cursul nopţii de duminică spre luni, ora României), cu ocazia ceremoniilor care marchează 101 ani de la naşterea lui Kim Il-Sung, fondatorul ţării.

Sursa:  REALITATEA.NET

Evanghelia lui IUDA este autentică. Descoperirea care zguduie din temelii lumea creștină


Cercetătorii au concluzionat că manuscrisul descoperit în anii ‘70 este autentic după ce au analizat cerneala folosită. 


Evanghelia lui Iuda este autentică, au stabilit oamenii de știință
Evanghelia lui Iuda este autentică, au stabilit oamenii de știință / FOTO: discovery.com
Manuscrisul supranumit „Evanghelia lui Iuda“ îl prezintă pe Iuda drept un aliat al lui Iisus şi nu ca pe un trădător. Documentul este scris în limba coptă şi, potrivit acestuia, Iuda l-ar fi predat pe Iisus autorităţilor la rugămintea Lui. Planul Mântuitorului era acela de a-şi elibera spiritul de trup, scrie adevarul.ro
În Biblie se arată că Iuda l-ar fi vândut pe Iisus pentru 30 de arginţi. În 2006, cercetătorii au concluzionat că papirusul datează din secolul al treilea al erei noastre. Oamenii de ştiinţă s-au folosit de un studiu despre manuscrisele egiptene de la Muzeul Luvru pentru a verifica cerneala.
Echipa este condusă de microscopistul Joseph Barabe, expert în datarea artefactelor. Oamenii de ştiinţă au trecut documentul printr-o serie de teste microscopice şi spectroscopice.

Sursa:  REALITATEA.NET

Cutremur de 4,6 grade pe litoralul Mării Negre


Un cutremur cu magnitudinea de 4,6 a avut loc, în cursul nopţii de joi spre vineri, pe litoralul georgian al Mării Negre, anunţă Institutul american de geofizică (USGS).


Cutremurul s-a produs la ora locală 2.31 (1.31, ora României), la adâncimea de 10 kilometri, la frontiera dintre Georgia şi Rusia, la aproximativ 20 de kilometri de ţărmul Mării Negre.

Epicentrul seismului a fost la 44 de kilometri nord de oraşul Stantsiia Novii Afon (Georgia), la 52 de kilometri nord de Sohumi (Abhazia, Georgia), la 68 de kilometri sud-vest de Zelenciuskaia (Rusia), la 69 de kilometri est de Gantiadi (Georgia) şi la 376 de kilometri vest de Tbilisi.

Nu s-au înregistrat victime sau daune materiale semnificative.

Vine o nouă criză? FMI a înrăutăţit prognozele pentru economia mondială


FMI a înrăutăţit prognozele de creştere economică pentru SUA şi economia mondială, sunt recomandate noi măsuri de austeritate.

Avertismentul FMI
Avertismentul FMI

FMI a înrăutăţit estimarea privind creşterea SUA în acest an de la 2% la 1,7%, iar pe cea pentru economia mondială de la 3,5% la 3,4%, în timp ce pentru zona euro a menţinut prognoza din ianuarie, privind o contracţie de 0,2%, arată versiunea preliminară a unui raport al Fondului, scrie Bloomberg. Documentul a fost prezentat board-ului FMI săptămâna trecută şi ar putea fi modificat înainte de publicarea prgramată marţi.

În Statele Unite, măsurile de austeritate fiscală intrate în vigoare în martie vor limita temporar consumul, se arată în raport. În zona euro, incertitudinile generate de impasul politic din Italia se adaugă dificultăţilor liderilor europeni în combaterea crizei datoriilor, afirmă Fondul. "Drumul recuperării din economiile avansate rămâne dificil. Trendul slab al economiei la sfârşitul anului trecut şi începutul lent din 2013 evidenţiază că persistă încă piedici majore", se arată în documentul FMI. Un purtător de cuvânt al Fondului a refuzat să comenteze.



Cele mai mare două ameninţări la adresa economiei mondiale - dezmembrarea zonei euro şi o reducere majoră a cheltuielilor în SUA - au fost "dezamorsate cu succes" în ultimele şase luni, se arată în raport. Pentru Japonia, FMI estimează un avans al PIB de 1,5%, în urcare de la 1,2% în ianuarie. Creşterea economiilor emergente mici a început să se accelereze. Evoluţia ar trebui să susţină creşterea la nivel global anul următor, estimată de FMI la 4,1%, la fel ca în ianuarie.
În timp ce majoritatea economiilor în dezvoltare, mai ales din Asia şi Africa Subsahariană, înregistrează creştere mai puternică, susţinută de cererea din ţările dezvoltate, unele economii din America Latină încep să "alunece spre situaţii similare crizei", avertizează Fondul.

Avertismentul dur al Turciei: Europa, sub ameninţarea unui nou HOLOCAUST

Avertismentul dur al Turciei: Europa, sub ameninţarea unui nou HOLOCAUST 482


Ţările europene se vor confrunta cu noi tragedii umane care vor duce la uciderea în masa a oamenilor dacă continuă să fie intolerante faţă de alte culturi şi religii, a avertizat preşedintele turc Abdullah Gul, citat de hurriyetdailynews.com.

"Islamul şi imigranţii sunt o realitate pentru Europa de secole. Atâta vreme cât Europa nu arată toleranţă faţă de segmentele diferite de majoritate, în special în ceea ce priveşte religia, pot apărea noi Inchiziţii şi Holocausturi, dar si incidente similare cu cel de la Srebrenita", a spus Gul joi, la un simpozion pe tema "Migratia, islamul şi multiculturalitatea în Europa", organizat de Universitatea Hacettepe din Ankara.

Rasismul şi lipsa toleranţei faţă de alte culturi şi stiluri de viata sunt unele dintre bolile cronice ale societăţilor occidentale, acuză preşedintele Turciei, care a atras atenţia şi asupra sprijinului în creştere acordat partidelor politice care portretizează imigranţii drept principalul motiv pentru care există problemele statelor europene, precum şomajul, siguranţa, criminalitatea şi săracia.

"Ţările care au depus eforturi să distrugă diversitatea societala şi culturala din diverse temeri şi-au pierdut bogaţia umană; au suferit o pierdere a puterii economice şi politice", a mai aratat preşedintele Gul.


Incredibil: Cercetătorii au reuşit să facă un CREIER TRANSPARENT VIDEO


Un grup de cercetători americani au reuşit să facă creierul unui şoarece să fie transparent, după ce au folosit mai multe chimicale. Inedita descoperire are numeroase aplicaţii practice, oamenii de ştiinţă reuşind să studieze mai bine minusculele structuri neuronale. Mai mult, descoperirea poate fi folosită şi în studierea cancerului la sân, pentru găsirea a noi modalităţi de distrugere a acestuia.
 



Cercetatorii au reusit sa faca creierul unui soarece sa fie transparent
Cercetătorii au reuşit să facă creierul unui şoarece să fie transparent
Foto: Daily Mail
Cercetătorii Universităţii Standford au găsit o modalitate de a face un creier de şoarece transparent, după ce a fost ţinut pentru două zile într-un amestec chimic. Ei au publicat descoperirea într-un cunoscut jurnal ştiinţific, în cursul zilei de miercuri, potrivit Daily Mail.
În acelaşi timp, alte laboratoare încearcă să aplice tehnicile folosite de cercetătorii americani în alte ramuri ale medicinei, cum ar fi în studierea biopsiilor de cancer la sân. Imaginile oferite de Karl Deisseroth, profesorul coordonator al cercetării, au oferit o serie de fotografii ale unui creier de şoarece adult, înainte şi după ce acesta a devenit transparent.


Pentru a transforma micul creier de şoarece, echipa de cercetători a fost nevoită să îndepărteze grăsimea care forma structura de susţinere a celulelor, aceasta blocând blocând lumina şi îngreunând cercetarea. Astfel, ei au înmuiat organul în anumite chimicale care au format o meşă transparentă în interiorul creierului folosită pentru a susţine ţesutul. Ulterior, grăsimea a fost pur şi simplu spălată, lăsând în urmă un creier complet transparent. Astfel, structurile creierului, cum ar fi celulele sau anumite structuri, sunt vizibile, ceea ce poate duce la descoperirea de informaţii chimice care erau normal ascunse.


"Dacă tot creierul şoarecelui este transparent, asta face ca munca neuro-cercetătorilor mult mai uşoară, ceea ce îi va face mult mai fericiţi", a spus doctorul Clai Reid, membru al Institutului pentru Cercetarea Creierului din Seattle.
În prezent, alţi doctori au preluat inedita metodă, încercând să o folosească pentru a face un creier uman să fie transparent.

Sursa: www.rtv.net

Codul lui Nostradamus: Suntem la un pas de un alt razboi mondial! (II)

Orientul Mijlociu va fi ferit de aceste calamități, drept pentru care se va oferi să ajute Vestul. Acest ajutor va fi unul de fațadă pentru că de fapt mai mulți spioni vor fi infiltraţi în mai toate țările. Astfel un lider din Orientul Mijlociu care deține bomba atomică nu va ezita s-o folosească în una dintre țările inamice. Europa va riposta acestui act barbar, dar va fi bombardată și ea. Coasta europeană a Mediteranei, în zona Italiei, Franţei, va fi aproape de nelocuit. Centuria ÎI, catrenul 62 spune că moartea conducătorului unui mare stat va coincide cu apariţia unei comete, care va fi vizibilă foarte clar în acele vremuri. Ţara acelui conducător se află în Orientul Mijlociu. Moartea lui şi răspândirea foametei vor provoca declanşarea a numeroase revolte. Ele vor coincide cu apariţia cometei şi vor continua timp de 500 de zile.
Centuria III, catrenul 60 prevesteşte că un tânăr bărbat de culoare va deveni liderul ţărilor lumii a treia. Principalul lui scop este unirea mai multor ţări pentru a putea lupta contra superputerilor. Teatrul de conflict va fi în Estul Europei şi în Orientul Mijlociu, în zona Mărilor Adriatice şi Caspice şi în estul Mediteranei. Israelul va fi şi el implicat. Nu va învinge niciuna din tabere, dar lupta va ajuta la pregătirea terenului pentru Antichrist.
Zonele agricole de pe glob vor îngheța și oamenii se vor refugia spre alte zone propice vieții, unde lupte de guerilă se vor da la foc continuu. Deciziile greşite vor conduce la dezastre majore. Statele Unite şi Anglia vor fi cele mai afectate. Într-o simulare a stării de război, între Marea Britanie şi alte ţări europene, va apărea o eroare care va transforma totul într-o situaţie reală de război. Se vor arunca foarte multe bombe atomice, dar cu toate acestea viața va continua să existe.
nostradamus
România nu va fi distrusă
Chiar dacă războiul mondial se va desfășura și în zona de nord și de sud a Mării Negre, România nu va fi afectată foarte mult. Voința divină o să se facă simțită și țara noastră va scăpa de urgie.Trei lideri „vor prelua puterea la Roma“. Unul va fi rus, celălalt asiatic şi al treilea musulman. Salvarea omenirii va fi un rege născut la eclipsa din 1999. Regele va domni în Franţa, în jurul anului 2022 şi va deveni spaima invadatorilor asiatici. Războiul se va sfârşi când liderii a două mari puteri de la Polul Nord (Rusia şi SUA) vor deveni prieteni.

Cititi articolul integral aici:

(va urma)
Sursa: www.efemeride.ro



EVENIMENTE ! - COMFIRMAREA PROFETIILOR - 12 aprilie 2013 - Cea mai puternică erupţie solară din acest an a avut loc joi

12 aprilie 2013
Cea mai puternică erupţie solară din acest an a avut loc joi. Furtuna solară se îndreaptă spre Terra. Imagini uimitoare VIDEO

Cea mai puternică explozie solară din acest an s-a produs joi și a generat o ejecție de masă coronală care va lovi Terra sâmbătă, 13 aprilie, anunţă NASA. Fenomenul ar putea afecta sateliții de comunicații, provocând întreruperea temporară a transmisiilor radio,  avertizează specialiștii. 


Cea mai puternica explozie solara din 2013

Cea mai puternică explozie solară din 2013
Foto: NASA/SDO
Erupţia solară a avut loc la ora 10:16 (ora României) şi a fost înregistrată drept o furtună solară de clasa M6.5 - o furtună de nivel mediu. Aceasta a coincis cu o ejecţie coronală de masă, adică o erupţie de plasmă solar super-încinsă.

"Aceasta este cea mai puternică explozie din 2013. Creşterea numărului de explozii este normală, întrucât ne îndreptăm către maximumul ciclului solar de 11 ani, care va fi atins la sfârşitul acestui an", a declarat Karen Fox, purtătorul de cuvânt al NASA.

Sonda SDO de la NASA a înregistrat un videoclip uimitor al aceste explozii, arătând-o în detaliu. SDO este unul din sateliţii spaţiale care monitorizează evenimentele de pe Soare.

Erupţia solară de joi va provoca întreruperea temporară a comunicaţiilor radio de pe Terra, fiind înregistrată drept R2 pe o scară de la R1 la R5.


Pământul se va întâlni sâmbătă dimineaţa cu particulele puternic ionizate expulzate de către Soare, iar fenomenul ar putea afecta comunicațiile de pe Terra, scrie Discovery.com




Ejecția de masă coronală se deplasează cu o viteză de 1.000 de kilometri pe secundă. 









Sursa: www.rtv.net

INOROGUL



"Se spune că primul care ar fi văzut un inorog ar fi fost chiar Adam, în Grădina Edenului. Deşi nimeni nu a mai văzut unicorni, de câteva secole încoace, totuşi credinţa în existenţa lor este larg răspândită în lume. Pentru unii, faptul că nu au mai fost văzuţi, nu face decât să le sporească misterul; în timp ce alţii cred că inorogii mai există încă în regiuni extrem de îndepărtate, putând fi văzuţi numai de către oamenii de o virtute şi curăţenie a sufletului, excepţionale. În mitologia chineză, unicornul era un animal benefic, ce venea printre oameni doar cu misiuni importante. Apariţia sa era considerată ca un semn bun, iar faptul că nu a mai fost văzut de multe secole, arată că trăim într-o epocă de decădere. El va reapărea atunci când va veni timpul şi când bunătatea va domni din nou printre oameni. Numele chinez al inorogului, Ki Lin, este similar cu Yin-Yang. Se spune că unul dintre primii inorogi i-a revelat împăratului Fu His scretele scrierii, cu mai bine de 5 000 de ani în urmă. Chinezii credeau, de asemenea, că inorogii pot prezice naşterea şi moartea unor oameni deosebiţi, precum înţeleptul Confucius. În anul 551 î.e.n., mama lui Confucius, fiind însărcinată, a întâlnit în pădure un inorog, care i-a dat o bucată de jad şi şi-a culcat apoi capul în poala ei. Ea a ştiut atunci că acesta era un semn de la zei. Pe bucata de jad era o inscripţie în care se vorbea despre marea înţelepciune de care va da dovadă fiul ei. Confucius a fost, într-adevăr, cel mai respectat filozof chinez. La bătrâneţe, se spune că a văzut şi el un inorog, înţelegând astfel că i se apropia sfârşitul. În Geneză se spune că Dumnezeu i-a dat lui Adam sarcina să dea nume la tot ce îl înconjura. În unele traduceri ale Bibliei, inorogul a fost primul animal pe care Adam l-a numit, ridicându-l astfel deasupra tuturor animalelor din lume. Atunci când Adam şi Eva au părăsit Paradisul, inorogul a mers cu ei, devenind un simbol al castităţii şi purităţii. Există în Vechiul Testament şapte referiri clare la unicorn, deşi acum există discuţii referitoare la aceasta. Şi Talmudul face referiri la el. De-a lungul istoriei, biserica a ajuns să interpreteze inorogul, în diferite feluri. În epoca medievală, el a devenit chiar simbolul lui Cristos, cornul său simbolizând uniunea dintre Cristos şi Dumnezeu Tatăl. Faptul că apare în Biblie înseamnă că nici un creştin adevărat nu se putea îndoi de existenţa sa. Licorna apare în unele planşe din tratatele alchimice, fiind o indicaţie pentru cei iniţiaţi, a procesului transmutaţiei interioare, absolut necesar pe calea reîntoarcerii la starea primordială, androginală şi a descoperirii aurului filosofal. În mitologia orientală, acest animal fabulos este în legătură cu cel de-al treilea ochi, ochiul frontal al înţelepciunii, pecete a Unităţii divine şi cu Nirvana. Inorogul simbolizează, prin cornul său unic din mijlocul frunţii, săgeata spirituală, raza solară, sabia divină a discernământului, revelaţia, pătrunderea spiritului în natură, dar şi o punte între lumi. El reuneşte în sine cele două polarităţi sexuale şi le transcende – de unde ideea de puritate şi de virginitate. Inorogul evocă întotdeauna ideea unei sublimări miraculoase a vieţii carnale şi a forţei supranaturale care emană din ceea ce este pur. Cornul său are virtuţi magice: decantează apele poluate, vindecă boli, detectează şi anihilează otrăvurile şi nu poate fi atins decât de către o fecioară. La British Museum din Londra există un corn despre care se spune că ar fi de unicorn şi pe care oamenii de ştiinţă nu au primit permisiunea să îl studieze (cel puţin nu oficial). Se spune că inorogul se va întoarce. Aceasta poate fi doar o metaforă a ceea ce oamenii caută astăzi: adevărul, puritatea şi iubirea care s-au pierdut în umbra tehnologiei. Pentru a găsi inorogul, aşa cum l-au găsit strămoşii noştri, trebuie să uităm ceea ce am învăţat, să renunţăm la orgoliul nostru de stăpâni ai naturii. Trebuie să ne întoarcem la modul tradiţional de a privi lumea. Doar atunci ÎL vom găsi, la fel ca şi pe celelalte făpturi extraordinare din noi, ce abia aşteaptă să poată umbla iarăşi, fără frică, prin lume…" sursa:http://filedelumina.ro/2013/04/07/inorogul/

http://zborul-spre-acasa.blogspot.ro

Ziua Z-11.04.2013


ziuaz
Dimineata, in jurul orelor 8, am iesit din scara blocului, sa ma indrept spre Gradinita.Am inceput sa aud o voce puternica, care-mi transmitea ca astazi este ziua Z.Am ajuns aproape de gradinita si ceva mi-a atras atentia pe cer.Am vazut cu ochii fizici litera Z.Soarele strabatea norii exact sub forma acestei litere.A stat pe cer cateva secunde…nu am putut fotografia nimic.
Simteam ca este ceva legat de armata, dar nu stiam ce.Fac aici o mica precizare…eu nu am facut armata si nu sunt familiarizat cu termenii militari.
Am ajuns acasa si am dat cautare pe google “ziua Z”…
Recomand sa va tineti vibratiile ridicate si sa ganditi pozitiv.Apar aceste lucruri din cauza “Nuntii Cosmice”.
CO-CREATI IN LUMINA!!!
Sa ne auzim cu bine!!!
Dan Gaucan

SUA, singurul obstacol în calea reunificării Coreei

Южная Корея Северная Корея карта
© Foto: Flickr.com/jon.t/cc-by-nc-sa 3.0

Autor 


În ultima perioadă comunitatea internaţională stă cu ochii pe Coreea de Nord. SUA se pregătesc cel mai mult pentru un eventual atac. Ce interese au americanii în Peninsula Coreeană?

La această întrebare ne răspunde domnul Valentin Vasilescu, pilot de aviaţie, fost comandant adjunct al Aeroportului Militar Otopeni, licenţiat în ştiinţă militară la Academia de Înalte Studii Militare din Bucureşti-promoţia 1992.
„Cheltuielile pentru primul an al Coreei unificate s-ar ridica la 167,5 miliarde de euro şi în vederea unor costuri cât mai reduse, în cadrul guvernului sud-coreean, a fost creat încă din 1998 departamentul pentru unificarea Peninsulei Coreea, în 2008 el devenind minister. Misiunea acestuia a fost acela de a implementa politici pe termen lung de tip Deng Xiaoping („o singură ţară, două sisteme”), în vederea reunificării graduale a naţiunii coreene, acţionând permanent pentru normalizarea relaţiilor, luând măsuri uniformizare a educaţiei, culturii, dezvoltării economice, schimburilor comerciale şi cooperarea între cele 2 state coreene.
Deşi nordul este de 20 de ori mai sărac decât sudul (ca venit raportat la numărul de locuitori), numai valoarea zăcămintelor Coreei de Nord reprezintă circa 16.700 miliarde de euro, de 3 ori mai mult decât costul total estimat al reunificării. Tehnologia modernă a Coreei de Sud ar avea o nouă piaţă de desfacere şi mai ales forţă de muncă multă, ieftină şi educată, devansând economia Japoniei şi devenind un contracandidat al Statelor Unite, la nivel mondial. Prin fuziunea echipamentelor militare ale celor două Coreei se obţine a 4-a armată din lume ca mărime, cu un potenţial tehnologic care ar transforma Coreea unificată într-un jucător important în Asia de sud-est.
Această unificare, dorită de ambele state, ca revers al conflictului „non militar” care bântuie de 6 decenii, depinde tot de regizorii separării Coreei, adică de un comitet special format din reprezentanţi ai Chinei, Rusiei, Japoniei şi SUA. Rusia vede reunificarea ca pe o oportunitate de a-şi recâştiga importanţă strategică în regiune şi de a obţine beneficii economice. Companiile ruseşti Transneft și Rosneft abia ce au realizat o conductă de petrol cu lungimea de 4.857 km, care leagă estul Siberiei, de la Taişet (regiunea siberiana Irkutsk) de Oceanul Pacific, până la Kozmino (port rusesc în Marea Japoniei, situat la 100 km de Vladivostok), necesară alimentării economiei Coreei reunificate.
Terminalul petrolier din portul Kozmino, cu o capacitate de 5,45 milioane de tone zilnic, funcţionează în prezent la jumătate din capacitate şi putând fi alimentat şi de tancurile petroliere ruseşti sosite din portul Varandei din Marea Siberiei de Est, cu scopul aprovizionării cu petrol a Japoniei şi Coreei. Rusia mai are în plan construcţia unei rute feroviare trans-coreene, conectată la Trans-siberian, care ar uni Coreea de Europa. Cu toate că paralelismul între reunificarea coreeană şi cea germană din anii ‘90 este inevitabil, impedimentul îl constituie refuzul SUA de a-şi retrage contingentul militar din peninsulă, odată cu care ar dispărea şi influenţa americană pe continent.
Paradoxal, dar situaţia conflictuală nou apărută convine de minune doar SUA. Presa coreeană afirmă că liderul nord-coreean Kim Jong-un ar fi plecat urechea la anumite zvonuri provenite din zone gri, potrivit cărora Casa Albă ar fi dispusă să ridice embargoul impus ţării sale, în situaţia în care el ar manifesta mai multă fermitate. Cum zvonurile precedau derularea celei mai mari aplicaţii aeronavale anuale desfăşurate de SUA şi Coreea de sud, Kim Jong-un a cerut anularea acestora, în caz contrar ameninţând cu executarea de atacuri cu rachete nucleare şi începând pregătiri în acest sens. Arsenalul balistic nord-coreean se compune din peste 180 de instalaţii mobile de rachete FROG-7, OTR-21 Tochka, cu bătaie 70-120 km; 600 de instalaţii Hwasong-5 şi 6, cu bătaie 300-500 km; 200 de instalaţii Rodong-1 şi Scud-ER 1, cu bătaie 700-1.300 km şi 6 instalaţii Taepodong-2, cu bătaie 6.700 km.
Generalii americani au fost trimişi să convingă conducerea politică de la Seul că rachetele antibalistice SM-2 Block 3 de pe cele 3 distrugătoare AEGIS din clasa Sejong ale Coreei de Sud, nu pot apăra decât 1/5 din teritoriul acestei ţări. Şi că apărarea AA cu rachete cu rază lungă de acţiune sud coreeană, care dispune de 6 baterii x 4 instalaţii Patriot PAC-2 GEM/T, cu bătaia de 70-140 km este şi ea depăşită. Întrucât rachetele au fost fabricate în 1986 şi scoase din dotare în 2001, fiind vândute Coreei de Sud de către armata germană. Argumentul principal fiind acela că peste 40 de rachete Patriot/PAC-2 au fost lansate în ianuarie-februarie 1991, din Israel şi Arabia Saudită asupra rachetelor balistice irakiene Scud şi Al Hussein, înregistrând o rată de succes de doar 25 - 33%.
Statele Unite au instalat deja în insula Guam noul sistem mobil de apărare antirachetă THAAD (Terminal High-Altitude Area Defence), Qatarul și Emiratele Arabe Unite s-au decis să cumpere și ele de la compania Lockheed Martin, un scut anti-balistic THAAD în valoare de 7,6 miliarde USD şi SUA sugerează sud-coreenilor să procedeze la fel. Sistemul THAAD este destinat sa intercepteze rachete balistice până la înălţimea de 90 km. Racheta cântărește 900 kg, zboară cu viteza de 2,8 km/s (Mach 7), având bătaia de 200 km.
Exact în aceste zile, cotidianul Chosun Ilbo, a publicat o investigaţie jurnalistică potrivit căreia sistemul de ghidare al rachetelor balistice sud coreene Hyunmoo-2B (bătaie 500 km) se bazează pe tehnologii furate de la ruşi sau mai bine spus printr-o livrare controlată de către aceştia. Practic, e de la sine înţeles că sistemul de navigaţie inerţială al rachetei balistice intercontinentale UR-100, ajunsă în posesia Coreei de sud, a avut modificări create intenţionat de ruşi, în sensul de a acumula erori considerabile.
Americanii au şi venit cu alternativa la coreenii oferind în schimb, câteva sute de noi sisteme M142 HIMARS (High Mobility Artillery Rocket System), ale căror rachete se dirijează prin satelit, contra a 1-2 miliarde de euro.
Peste 1-2 săptămâni, zarva produsă de Kim Jong-un şi amplificată intenţionat de media occidentală, se va stinge de la sine. Cine a avut de câştigat şi cine a pierdut? A câştigat complexul militar-industrial american, care va primi comenzi suplimentare din Coreea de Sud şi SUA care-şi va suplimenta contingentul militar în peninsula coreeană. A pierdut procesul de unificare al Coreei, care va suferi iarăşi o amânare şi fondul special constituit unificării, din care o parte din bani vor fi redirecţionaţi spre achiziţii militare”.

Primul mesaj planetar Hathor din februarie 2003: Adevăr şi minciuni în politica mondială şi necesitatea dezvoltării conştiinţei superioare


Desi au trecut ZECE ani de cand l-au transmis... continua sa fie, in foarte multe privinte, foarte de actualitate.


Daca evolutia se deplaseaza pe o spirala ascendenta, la fel face si cunoasterea... iar cele spuse de Hathori acum 10 ani pot fi intelese si exprimate la un alt nivel, Acum. 

In primul lor mesaj planetar din 2003, Hathorii ne-au vorbit in stilul lor drag, despre intoarcerea energiei feminine/Mamei Cosmice si alte lucruri practice si la indemana oricui.
”Mai exista un alt factor imprevizibil in aceasta afacere, ca sa spunem asa. Si el are de-a face cu Pamantul, insa intr-o armonica diferita. Unii il numesc „intoarcerea Mamei Cosmice”. Dar noi il numim echilibrarea Soarelui si Lunii – Soarele simbolizand energia masculina expansiva, care se manifesta in mod predominant in prezent, in societatea patriarhala de pe Pamant. In sens metaforic, Luna reprezinta conexiunea feminina, receptiva si intuitiva atat cu Pamantul, cat si cu cosmosul. Se produce o transformare evolutiva, ce va duce la echilibrarea acestor doua aspecte, intr-o noua maniera, iar  Baietii veseli va avea, in final, tot mai putini membri.


Un mesaj transmis de Hathori, prin Tom Kenyon

8 februarie 2003, Insulele Fiji

Si asa se face ca Pamantul vostru a intrat intr-o alta etapa de transformare planetara.
Lucrul despre care dorim sa vorbim in acest moment, este aspectul interdimensional a ceea ce pare sa se iveasca la suprafata constiintei societatii voastre globale.
Ceea ce pare sa se intample reprezinta doar un joc de umbre al fortelor aflate in straturile mai profunde ale constiintei. Are loc o batalie interdimensionala – daca doriti sa folositi aceasta metafora – sau o lupta – daca preferati un cuvant mai bland – intre fortele care vor sa elibereze constiinta umana, pentru stadiul ei urmator de evolutie superioara [dezvoltarea constiintei superioare. N.tr.] si acele forte care doresc sa o ingradeasca.
Sunteti in pragul unei evolutii colective, iar presiunile se acumuleaza. Ele sunt simtite de oameni, de cei aflati in relatii, de toate aspectele societatii voastre – si de politica voastra mondiala. Puterile economice care controleaza economia mondiala manipuleaza presa si sistemele de informare de pe planeta voastra, pentru a starni frica. Frica este o metoda antica de manipulare a constiintei umane. In momentul in care un om se teme, actiunile acestuia sunt guvernate de circuitul reptilian din creierul sau. Acest lucru duce la un acces mai redus la centri superiori din creier, la o scadere a ratiunii si la incapacitatea de a sesiza noi optiuni. Puterile economice mondiale au interesul sa va mentina, pe voi si societatea in general, intr-o stare redusa de evolutie. Aici lucrurile devin foarte complexe, iar a incerca sa le simplificam, inseamna sa intram in ape foarte tulburi, ca sa spunem asa. Vom incerca insa sa facem exact acest lucru, intrucat a venit timpul.
Tinand cont de pozitia financiara pe care o detine puterea mondiala, cei care sunt la putere vor sa ramana la putere. Ei inteleg ca era informatiei urmeaza sa scoata centrul de control din mainile lor – si fac tot ce le sta in putinta, ca sa opreasca acest lucru.
Unii dintre cei ce detin controlul economic al planetei voastre nu sunt cine par a fi. Oricat de absurd le-ar putea parea unora, acest Pamant este un punct de intersectare pentru multa inteligenta galactica si intergalactica. Ceea ce se intampla pe Pamantul vostru va determina multe lucruri, multe evenimente viitoare si planuri de actiuni – nu doar in galaxia voastra, ci si in alte galaxii si chiar si in alte universuri.
Daca, la nivel colectiv, treceti peste acest prag, pastrandu-va intacta libertatea umana de a evolua, ca rasa, veti duce la bun sfarsit lucruri marete. Daca sunteti impiedicati sa evoluati, de catre cei aflati la putere si de structurile religioase, sociale si politice ale societatii voastre, rasa voastra va fi intemnitata, intr-un sens foarte real. Nu prin intermediul tribunalelor, ci prin inchiderea canalelor de perceptie. In cele din urma, va veti elibera de sub aceasta tiranie, insa, in aceasta perioada de timp, aveti o sansa de a inclina balanta in favoarea libertatii umane si de a inaugura o era de pace si renastere planetara, cum nu ati mai vazut vreodata.
Si acum, un alt nivel al intrigii: din perspectiva evolutiva, intrebarea fundamentala este daca planeta voastra va deveni un centru al cooperarii si compasiunii – sau va fi un centru al tiraniei si limitarii.
Din perspectiva noastra, unele dintre inteligentele intergalactice – cum am putea formula asta – careinterfereaza cu cursul evenimentelor de pe Pamantul vostru, sunt interesate de tiranie. Ele au ceva de castigat din limitarea constiintei umane si a sufletului omenesc. Alte inteligente galactice, la fel ca si noi, cred si mentin viziunea unui destin superior pentru rasa omeneasca. Noi suntem, prin natura si decret, incapabili sa ne amestecam in treburile voastre. Pentru a va ajuta, putem doar sa va oferim perspectiva si energiile noastre.
Este ironic sa folosim o metafora militarista, dar „arma” voastra cea mai grozava, impotriva fortelor tiraniei, e activata prin intermediul energiilor armonice ale inimii voastre – si anume, ale inimii voastredeschise. Tiparele de interferenta ale fricii, manipulate de cei aflati la putere, sunt desemnate sa va mentina la o limita inferioara de evolutie. Sentimentele pozitive – acele lucruri pe care le numiti iubire, apreciere, compasiune – va aduc foarte rapid la un nivel mai inalt de evolutie. Cu cat mai multi oameni aleg aptitudinile emotionale superioare ale naturii umane, cu atat mai putin eficienta va fi interferenta fricii, asupra colectivitatii voastre.
Sugestia noastra practica este urmatoarea: invatati sa traiti in iubire, in apreciere si compasiune unii fata de altii. Oricare ar fi lucrul pe care il aflati din mass-media, traiti-l in viata voastra de zi cu zi, cat mai bine cu putinta si invatati sa va cultivati viata cu aceste emotii, ca facand parte din identitatea pe care ati ales-o. Acest lucru va avea doua efecte – unul in plan personal, iar celalalt, in plan colectiv. Va veti aduce contributia la atmosfera colectiva, ce va contrabalansa tiparele de interferenta ale fricii. Efectul personal este un efect de echilibrare asupra corpului vostru emotional, care va va aduce mai multa sanatate si progrese evolutive importante, indiferent de ce se intampla cu colectivitatea.
Dorim sa fim foarte bine intelesi in aceasta privinta. Calea maestrului spiritual impune alegerea caii superioare, chiar daca colectivitatea se indreapta in jos. Si, indiferent ca recunoasteti sau nu ca sunteti un maestru spiritual, chiar sunteti un maestru spiritual – cel putin din perspectiva noastra. Intrucat voi ati ales sa va intrupati in aceste vremuri de evolutie extraordinara. Sunteti in primele linii. Sunteti cei care au avut curajul sa fie aici. Si ne inclinam in fata voastra. Chestiunea nu e daca va traiti sau nu va traiti viata asa cum va doriti ca ea sa fie. Faptul ca sunteti in viata, intr-un trup localizat in timp si spatiu, in aceste vremuri de presiune enorma de a evolua, va arata calitatea de maestru. Caci doar un maestru ar indrazni sa-si asume o astfel de sarcina.
Si mai intelegeti ca aceia pe care i-ati putea numi tirani sunt si ei maestri. Iar intr-un sens foarte real, ceea ce se intampla pe Pamant in acest moment, este o confruntare intre maestrii vietii (prin viata vrem sa spunem evolutie nelimitata) si maestrii mortii (prin moarte intelegem evolutie limitata). Conflictul dintre cei care traiesc si lupta pentru destinul uman superior si cei care traiesc si lupta pentru limitarea si intemnitarea rasei umane este un factor de evolutie.
Este important sa intelegeti acest lucru, astfel incat sa nu ii demonizati pe cei care incearca sa va limiteze spiritul, pentru ca, daca ii demonizati, atunci ati cazut in mainile lor; ati devenit victima lor. Privit din perspectiva aspectelor dimensionale mai inalte ale constiintei, „raul” aparent este un stimul evolutiv, intrucat in lumea dualitatii in care traiti, atunci cand aveti lumina exista intuneric, umbra.
Pe masura ce fiecare dintre voi se inalta spre o expresie mai deplina a maiestriei sale spirituale, va veti simti capabili sa fiti in armonicele sincere ale iubirii, aprecierii si compasiunii, chiar si fata de acei tirani. Iar atunci voi ati invins. Sa nu o interpretati gresit, caci capacitatea umana de a iubi, de a aprecia este una dintre cele mai puternice forte din acest univers.
V-am spus mai devreme ca acest lucru e foarte complex si, ca sa marim doza, iata un alt element. E ceea ce ati putea numi factor imprevizibil. Acest factor imprevizibil vine sub forma copiilor vostri. Puteti spune ca sunt cateva tipuri de suflete care s-au intrupat si continua sa se intrupeze pe aceasta planeta. Multe dintre ele au ceva diferit. Ele isi pastreaza sensibilitatea din copilarie si la varsta de adult tanar [20-40 de ani. N.tr.]. Unii dintre acesti copii sunt deosebit de evoluati, in timp ce majoritatea celorlalti nu sunt cu mult mai avansati decat restul omenirii.
Multi dintre acesti copii manifesta probleme ciudate – atentie deficitara crescuta, incapacitate de-a invata. Ca de obicei, societatea voastra cauta raspunsurile in locul nepotrivit; si anume, ea cerceteaza cum poate castiga bani din aceasta situatie. Insa problema este de fapt o consecinta a deconectarii de Pamant – un loc de vid energetic, care este un rezultat direct al atitudinilor voastre religioase si sociale, fata de planeta voastra.
Este ca si cum acesti copii nu ar avea cablul de legare la pamant, pentru sistemele lor electrice. Ne referim la acest aspect, in sens metaforic. Prin comportamentul lor, ei exprima marele disconfort cultural si deconectarea de Pamantul in sine. Contrar asteptarilor, va exista un val de interes din partea multora din generatia noua, pentru domeniul ecologiei, deoarece ei vor simti in intelepciunea sufletului lor, ce anume lipseste: o reconectare cu Pamantul. Iar pe masura ce acesti copii se maturizeaza, ei nu vor tolera ca puterea economica mondiala sa le distruga planeta.
Mai exista un alt factor imprevizibil in aceasta afacere, ca sa spunem asa. Si el are de-a face cu Pamantul, insa intr-o armonica diferita. Unii il numesc „intoarcerea Mamei Cosmice”. Dar noi il numim echilibrarea Soarelui si Lunii – Soarele simbolizand energia masculina expansiva, care se manifesta in mod predominant in prezent, in societatea patriarhala de pe Pamant. In sens metaforic, Luna reprezinta conexiunea feminina, receptiva si intuitiva, atat cu Pamantul, cat si cu cosmosul. Se produce o transformare evolutiva, ce va duce la echilibrarea acestor doua aspecte, intr-o noua maniera, iar Clubul Good Old Boys* va avea, in final, tot mai putini membri.
[*Good Old Boys Club se refera la discriminarea barbatilor la adresa femeilor. Barbati care refuza sa vorbeasca, sa faca afaceri sau sa lucreze cu femeile. De obicei, acestia sunt barbati in varsta,  grasi, de rasa alba, care considera ca femeile ar trebui doar vazute si nu ascultate. Ei mai cred ca locul femeilor este în bucatarie, oferindu-le barbatilor tot ce ei au nevoie. N.tr.]
Acestea sunt doar cateva dintre elementele unei drame evolutive complexe, ce se desfasoara pe planeta voastra. Sunteti actorii si regizorii, insa scenariul are o vechime de multe zeci de mii de ani. Vor domni din nou pe Pamant, viata si libertatea de evolutie? Va veti implini destinul vostru genetic cel mai inalt? Sau veti fi impiedicati de cei care aleg sa profite de pe urma limitarii voastre?
Aceste complexitati ii pot parea coplesitoare individului, dar noi va spunem ca in interiorul vostru se afla forta voastra cea mai extraordinara. Ea este o forta care, la nivel colectiv, poate schimba in favoarea voastra, curentul de evolutie. Dar, indiferent de modul in care omenirea merge mai departe, acest curent  va inalta spre niveluri superioare ale iluminarii. Aceasta putere este puterea de a iubi, de a aprecia si de a ierta. Faceti din ele o parte integranta a vietii voastre cotidiene. Am folosit mai devreme expresia „cultivati-va viata” cu aceste atitudini. Este interesant sa va imaginati faptul de „a cultiva o viata”, insa este exact ceea ce faceti, in fiecare clipa a fiecarei zile; chiar si atunci cand dormiti si sunteti in faza de visare. Va creati si va cultivati viata, în permanenta, prin atitudinile voastre fata de ea si fata de voi insiva.
In Templele Hathor, noi tinem uneori o cutie imaginara. Ne imaginam ca ea contine ceva pretios si de o valoare extraordinara. Spunem ca ea contine viitorul rasei umane si incercam sa ne imaginam care ar putea fi acesta, dar nu il putem ghici – nici macar cei mai intelepti dintre ai nostri nu il stiu. Doar voi puteti sti care este el. Insa nici voi nu puteti sti cu certitudine, pentru ca este viitorul vostru. Iar viitorul vostru nu e predeterminat. El este un ansamblu turbionar de incertitudine si posibilitati inimaginabile, pana in clipa in care faceti o alegere si urmati un plan de actiune. Atunci, fortele cosmosului se aliniaza cu voi, caci trebuie sa se alinieze cu voi, intrucat voi sunteti cu adevarat dumnezei si dumnezeite creatoare. Aflati ca voi va creati acum viitorul – atat la nivel individual, cat si colectiv. Va rugam staruitor sa va preluati rolurile de maestri spirituali si sa faceti alegerea de a va misca ascendent, peste pragul evolutiv. Va rugam staruitor sa faceti aceasta alegere, indiferent de felul in care omenirea alege sa se miste. Pe aceasta planeta sunt indeajuns de multi dintre voi, pentru a inclina balanta. O lume fermecatoare, de noi posibilitati este in asteptarea voastra.

— Hathorii

Perspectivă personală

de Tom Kenyon

Permiteti-mi sa expun in acest mesaj, felul in care inteleg eu situatia. In principiu, sunt un  pragmatic. In intreaga mea activitate „non-conformista”, pe care o desfasor, daca ea nu are implicatii practice, nu ma intereseaza. Nu stiu daca viziunea Hathorilor este sau nu, o realitate plauzibila. Sunt zile in care privesc spectacolul uman si ma intreb daca ne vom depasi vreodata sau nu mintile inguste, teritoriale si egoiste de maimuta. Iar apoi, sunt zile in care ma simt incurajat de bunatatea celorlalti, de licărirea din ochii copiilor sau de curajul semenilor mei, in fata necazurilor.
Mentin o viziune a unei lumi eliberate si mai plina de compasiune, dar nu sunt o persoana excesiv de optimista, care considera ca „unitatea" este imediat dupa colt. Prin urmare, ce faci atunci cand simti ca te afli intr-o ceata de lemingi* care se indreapta in masa spre ocean? Ei bine, datorita acestui comportament de leming, voi continua sa traiesc intr-o stare de apreciere, pe cat de mult va putea inima mea mentine aceasta stare. Si mai stiu ca, indiferent de ce se intampla in lumea din jurul meu, ii voi fi astfel mai de folos.
[*leming: mamifer rozator, din regiunile (sub)arctice, asemanator cu hârciogul; un membru al oricarui grup vast care se indreapta inconstient spre o distrugere in masa. N.tr.] 

Gânduri radicale

Am ajuns sa inteleg ca unele ganduri sunt mai puternice sau mai catalitice decat altele. Aceste ganduri radicale strica planurile, ca sa zic asa. Ele le provoaca adesea indignare sau isterie, celor care nu le impartasesc.
Uneori, fundamentele automultumirii noastre pot fi zdruncinate de astfel de ganduri, de astfel de confruntari pentru ratiunea noastra. Cei care se simt amenintati, au tendinta sa considere ca astfel de ganduri sunt oarecum periculoase, prin insasi natura lor. Poate ca exista, adanc cuibarita, o frica primordiala de-a nu fi molipsiti, ca, intr-un fel, gandirea creativa ne va ameninta atasamentul nefondat fata de realitate. Ne amintim de Galileo si Copernic, care au fost  excomunicati de Biserica romano-catolica, pentru gandurile lor absurde si eretice – si anume, ca in centrul universului se afla Soarele si nu Pamantul.
Istoria noastra abunda in exemple de alte victime ale societatii colective – unele dintre ele fiind mutilate, torturate si ucise, doar pentru ca au gandit diferit de cei din jurul lor.
De-a lungul anilor, am devenit chiar foarte interesat de gandirea creativa, nu intr-atat pentru ca ea ar putea sau nu ar putea fi ceva real – ci pentru ca ne provoaca sa privim la noi insine si la viata, in maniere noi.
Puteti afla daca ati intalnit un gand radical, daca, dintr-odata, va simtiti agitati, amenintati sau chiar extrem de iritati. Acestea sunt reactii primitive fata de perceptia si credinta amenintata. Ele sunt vechi de cand lumea, iar reactia reflexa a unei constiinte umane amenintate este sa „adopte o pozitie defensiva si sa impuste”.
Eu, unul, am gasit o alta strategie mai utila, atunci cand ma confrunt cu un gand sau cu o idee pe care o simt deosebit de tulburatoare. Nu cred ca e o idee buna sa nu fiu receptiv la eventualele informatii noi. Dar nici sa devin adeptul lor, nu e neaparat o idee buna. Ma retrag, ca sa zic asa si cercetez dovezile pe care le pot gasi. Reflectez asupra lor, ca sa gasesc un raspuns. Si sunt atent la locul in care ma simt nelinistit. Locul in care ma simt neplacut, imi releva mai mult despre mine, decat despre ideea suparatoare.
Eu cred ca, in viitor, ne vom simti tot mai mult asaltati de ganduri radicale (gandire creativa), decat am cunoscut vreodata, ca societate. Lumea veche se naruie, iar semintele noilor realitati, incoltesc. Ne-ar fi mai bine sa ne obisnuim cu acest lucru.

Atenţie, cititori

Am rugamintea sa remarcati ca informatiile de mai jos ar putea fi tulburatoare pentru anumite paradigme obtuze. Daca sunteti deranjati de opiniile care difera de ale voastre, va sugerez sa va opriti aici din lectura.
Eu cred ca trecem printr-un test de inteligenta planetara, iar rezultatul final ar putea foarte bine decide daca suntem sau nu suntem in stare sa continuam sa evoluam.
Un test de inteligenta este capacitatea de a tine cont de posibilitatea de noi informatii, fara a regresa in stari de furie, frica sau intristare.
Considerati orice stire noua ca pe o posibilitate, nu ca pe o certitudine. Amanati sa judecati o noua paradigma, pana in momentul in care ati strans date despre ea.

Programul Hathorilor

Conform Hathorilor, atmosfera emotionala a societatii noastre e manipulata de cei care reprezinta, in prezent, puterea financiara mondiala. Dupa spusele lor, cauzele acestui lucru sunt legate de programe secrete si de o batalie interdimensionala pentru libertatea de-a evolua, a omenirii. Unora dintre noi, ideea ca inteligente straine ar putea sa se joace cu noi, li se pare absurda. Si mie mi s-a parut la fel. Iar tuturor celor care pun sub semnul intrebarii astfel de lucruri, le sugerez cu tarie sa citeasca lucrarile eminentului erudit si cercetator, Zechariah Sitchin. Marturii despre „joc" se afla in trecut, cel putin din perioada sumerienilor. Consemnarile lor detaliate, despre interferenta straina, sunt deosebit de fascinante si revelatorii.
Eu, unul, nu pot spune daca versiunea Hathorilor asupra lucrurilor este exacta sau nu. Eu doar o transmit. Dar pot spune ca pare intr-adevar sa existe un efort conjugat, de a baga spaima in poporul american. Unii ar putea spune ca acest lucru este un rezultat al faptului ca „tipii de treaba" incearca sa ne protejeze. Da, da, corect. Ei sunt aceiasi tipi care au permis, in urma cu multi ani, sa fie raspanditi agenti biologici „usor activi”, in regiunea Golfului San Francisco, ca un „experiment” de a observa cum ar afecta vanturile, dispersarea agentilor bioteroristi. Ei sunt aceiasi tipi care au lasat, in mod intentionat, sa se scurga substante radioactive din centrala de energie nucleara Hanford, de langa Spokane, statul Washington, ca sa vada ce efecte ar putea avea asupra oamenilor, radiatia emisa.
Ei bine, si-au primit raspunsul. In acea zona, exista mai multe cazuri de cancer, decat in oricare alta zona din tara. E adevarat; guvernul SUA a orchestrat acest lucru impotriva propriilor lor cetateni, fara stirea sau acceptul lor. Si ei sunt aceiasi tipi care au permis sa se faca experimente pe propriul lor personal militar, in numeroase ocazii.
Intrucat suntem la capitolul bioterorism, Statele Unite ar putea chiar avea onoarea dubioasa de a fi prima tara din istoria consemnata a omenirii, care foloseste agenti biologici. Guvernul nostru a oferit, cu buna stiinta, pături infestate cu variola, tribului Cheyenne, atunci cand acesta a fost alungat din tinuturile sale natale, marsaluind spre rezervatii aflate in zone foarte indepartate. A fost o decizie premeditata, pentru a reduce populatia de indieni si amenintarea revoltelor lor ulterioare.
Avand in vedere istoria noastra politica, ma intreb daca chiar avem dreptul sa numim vreo tara, axa raului. Odata, cineva mi-a semnalat ca daca scrii invers cuvantul ‘rau’ [in engleza, evil. N.tr.], el devine cuvantul ‘viu’ [in engleza, live: viu; a trai, s.a. N.tr.]. Poate ca raul este, pur si simplu, ceea ce ne impiedica sa traim. Pentru mine, a trai nu e acelasi lucru cu a supravietui. A trai inseamna a evolua. Si ori ne vom trai valorile spirituale si vom influenta rezultatul final de pe aceasta planeta, ori nu vom face acest lucru.
Revenind la subiectul despre manipulare – una dintre cele mai vechi cai de a ne manipula pe noi, mamiferele, este sa ni se inoculeze frica in inima. In acel moment, ratiunea si diversitatea zboara pe geam. Atunci cand suntem amenintati, strangem randurile, iar partile cele mai primitive din creierul nostru preiau conducerea, facandu-ne sa devenim, tot mai mult, niste automate. Acest lucru inlesneste controlarea mintii – iar prin controlarea mintii, nu ma refer neaparat la indivizii obscuri, care se joaca cu aparatura electronica ascunsa. Nu trebuie sa va ganditi decat la televizorul vostru. Mass-media este realmente detinuta de cateva corporatii. Iar stirile noastre de seara nu sunt altceva decat publicitate abila, care-si umareste propriile interese (spalarea creierului).
Acest material nu era menit sa fie un articol despre politica, insa, la modul serios, devine tot mai dificil sa separam spiritualitatea noastra, de alegerile noastre politice. Iar prin politica, nu ma refer doar la politica nationala sau la cea de stat. Birourile in care muncim si autoturismele folosite in comun, cu care calatorim, sunt si ele institutii politice asemanatoare. Atunci cand vedem ca un lucru este prezentat drept adevar, dar noi stim ca acel lucru e o minciuna, spiritualitatea noastra ne poate impune sa luam atitudine (sau nu, in functie de valorile noastre spirituale).
Consider ca problema dificila pentru multi dintre noi (inclusiv pentru mine) este sa nu ii demonizam pe cei pe care ii socotim a fi tipii rai. Daca ii urâm in mod activ (adica, daca proiectam asupra lor energia mentala/emotionala a urii), au invins ei. Iar in acest scenariu, ei vor invinge, pentru ca noi vom alimenta exact iluzia pe care ei si-au faurit puterea. Si care este aceasta iluzie la care ma refer?Separarea.
Ma gandesc ca lucrul pe care Hathorii incearca sa mi-l arate este ca intregul cosmos este profund interconectat. Intelegerea acestei interconectivitati reprezinta un standard al evolutiei. Si, daca dobandim aceasta intelegere, ca si colectivitate, vom putea sa ne influentam in mod constient destinul, in ciuda manipularii facute de cei care ar dori sa ne tina in robie.
Suntem, cred eu, la inceputul Bataliei Armaghedonului. Totusi, aceasta batalie nu este data atat de mult in realitatea exterioara, cat este data in realitatile noastre interioare. In fiecare clipa a fiecarei zile, chiar si in timp ce visam, noi facem alegeri. Alegem interconectivitatea sau alegem separarea. Sa nu interpretati gresit acest lucru – fiecare persoana de pe aceasta planeta contribuie la rezultatul final al acestei batalii extraordinare. Si facem acest lucru, prin modul in care ne traim viata si prin modul in care ne consideram unii pe altii. Separare sau interconectivitate – e atat de simplu.
Daca continuam, la nivel colectiv, sa alegem separarea, vom ramane blocati in lumea veche si in grozaviile profetice, ale viziunii apocaliptice. Daca suntem capabili sa urcam pe calea evolutiva si sa ne recunoastem interconectivitatea, vom lasa in urma noastra vechea lume (si pe cei care o guverneaza), pasind intr-o noua lume de posibilitati ce ne depasesc imaginatia.
Puterea de a face fata acestei batalii a constiintei exista in interiorul inimii noastre, caci putem simti si cunoaste adevarul interconectivitatii noastre, cu ajutorul inimii deschise. Atunci cand un numar indeajuns de mare dintre noi cunoaste si traieste acest adevar in viata noastra, agentii puterii vor fi nevoiti sa isi faca bagajul si sa se intoarca acasa.
Aceasta e mesajul Hathorilor, asa cum il inteleg eu acum.
Alegerile noastre politice si spirituale sunt chestiuni personale, iar ei nu au nimic de spus, cu privire la aceste alegeri. La urma urmelor, ei sunt neinterventionisti.
Ei chiar spera, totusi, ca tot mai multi dintre noi vom alege sa cream o coerenta mai puternica in viata noastra personala si in cea interpersonala, ca un antidot la frica si furia colectiva uriasa, care sunt in prezent manipulate, intr-un mod atat de abil. Ei cred cu sinceritate ca, daca suficient de multi oameni aleg sa traiasca in octavele de frecventa mai inalta, ale aprecierii si bucuriei, balanta poate fi inclinata. Optimismul lor se bazeaza pe intelegerea pe care o au despre fizica hiperdimensionala si despre armonicele energiei emotionale. Acesta este, pe scurt, programul lor. Pe masura ce tot mai multi oameni aleg o realitate interioara, a aprecierii si bucuriei, indiferent de ce anume se petrece in realitatea exterioara, destinul nostru colectiv va urma o cale ascendenta. Hathorii m-au invatat sa privesc in sus. 

Ana Nicolai
Practician de Vindecare Reconectiva si Reconectare http://reconectarea.com/index.html

Reconnection and Reconnective Healing Practitioner www.TheReconnection.com

Sursa: newsletter editura for you