marți, 21 octombrie 2014

Cum îți dai seama că persoanele din jurul tău te încarcă negativ

Ţi s-a întâmplat vreodată să te simţi încărcat cu energie pozitivă după ce ai făcut un lucru relaxant, după ce ai stat de vorbă cu o persoană placută, după ce ai mâncat un anumit fel de mâncare sau după ce ai citit o carte bună?
Dar să te simţi pur şi simplu vlăguit, fără putere de concentrare, somnoros sau pur şi simplu indispus fără niciun motiv aparent?

Poţi să alegi să ignori, să întorci capul în cealaltă parte, să ironizezi, să crezi sau să judeci, însă un lucru este cert: atâta timp cât există energie pretutindeni vor exista şi vampiri energetici.

Având în vedere faptul că energia este în tot ceea ce ne înconjoară, se manifestă pretutindeni în jurul nostru, în lucrurile animate sau chiar inanimate, nu este greu de afirmat faptul că există persoane cu o înaltă frecvenţă energetică şi persoane cu slabe înclinaţii în acest sens, care îşi iau energia din altă parte, uneori hrănindu-se (conştient sau nu) cu a altora.

Ce sunt aceştia şi cum se manifestă?
  
energii negative

Îţi dai seama că ai fost victima unui atac energetic în momentul în care prezinţi semnalele fizice de dureri de cap, stare de agitaţie, indispoziţie, somnolenţă, nervi, pesimism, teamă, mânie, neputinţă, oboseală bruscă.

 Este necesar sa depistam energiile negative si sa incercam sa le eliminam din viata noastra, pentru ca doar asa fiecare dintre noi va reusi sa ajunga in acel stadiu in care va avea o multumire fata de propria viata.

Persoanele toxice sunt destul de greu de depistat, ele se integreaza foarte usor in orice mediu si nu iti poti da seama in ce masura iti iau toata energia. Cu toate acestea, exista cateva lucruri pe care trebuie sa le urmaresti si care te pot ajuta sa depistezi o persoana toxica.

Iata care sunt principalele caracteristici ale persoanelor toxice:

Le place sa aiba mereu dreptate
Indiferent cu ce situatie te confrunti, daca ai langa tine o persoana toxica, aceasta te va indemna sa revii cu picioarele pe pamant, va insista sa-ti arate unde ai gresit si intotdeauna va incerca sa-ti faca tot felul de “favoruri”. Cuvintele pe care le folosesc sunt menite sa-ti distraga atentia de la adevarata sursa a problemelor cu care te confrunti, iar toxicitatea acestor persoane este destul de puternica.


Au o atitudine negativa
Persoanele toxice foarte rar vad partea buna a unui lucru, ele gandesc negativ si au tendinta sa atraga numai lucruri negative asupra lor. Considera ca au o experienta de viata destul de mare si nu sunt deschise la sugestii sau pareri. Cuvintele pe care acestea le folosesc au o rezonanta negativa si nu etse indicat sa stai prea mult in preajma lor, mai ales daca vrei sa faci schimbari in viata sau daca vrei sa ti se intample lucruri bune.

Incearca sa se impuna
Persoanele toxice au tendinta sa se impuna in orice mediu si situatie si considera ca propria lor experienta de viata poate fi un etalon pentru cei din jur. Considera ca daca lor li s-a intamplat un lucru rau, asa ti se va intampla si tie. In plus, ori de cate ori vor avea ocazia, vor profita de problemele cu 
care te confrunti pentru a scoate in fata acele lucruri groaznice cu care ele s-au confruntat de-a lungul timpului. Trebuie sa inveti ca o persoana pozitiva nu ar face asta, din contra, te-ar asculta cu atentie si ar incerca sa-ti indrume pasii astfel incat tu sa iei decizii mai bune si sa iesi din starea negativa pe care o ai.

Sunt adevarati vampiri energetici
Aceste persoane reusesc sa absoarba toate energiile dintr-o incapere, iar atunci cand te afli in preajma lor esti brusc lipsit de vlaga si nu mai ai chef de nimic. Cu cat dureaza mai mult interactiunea cu o astfel de persoana, cu atat esti mai lipsit de energie si simti nevoia sa te retragi. Aceste persoane reusesc sa distruga complet sentimentul de calm, insa cel mai puternic efect il au asupra cuiva in momentul in care intampina rezistenta. Asadar, atunci cand te lovesti de o persoana toxica, este foarte important sa stii cum sa te retragi din discutia cu ea, astfel incat sa nu para ca ai ceva impotriva ei.


Detesta optimismul
Aceste persoane nu suporta optimismul, ele pur si simplu nu inteleg cum e posibil ca o persoana sa accepte ce i se intampla in viata. Optimismul e o adevarata provocare pentru persoanele toxice, pentru ca ele nu inteleg aceasta stare si nu sunt capabile sa se puna in locul altora, astfel incat sa inteleaga mai bine anumite situatii. Persoanele toxice folosesc mereu cuvinte cu rezonanta negativa si nu accepta parerile celor din jur, din contra, incearca sa-si impuna modul de gandire si sa transmita energii negative. Atunci cand te confrunti cu o astfel de persoana, cel mai important este sa refuzi categoric sa-i dai detalii din viata ta si in niciun caz sa nu-i permiti sa-ti invadeze spatiul privat.

Vampirismul energetic se poate manifesta chiar şi în cadrul familiei, când unul dintre membri manifestă o atitudine autoritară şi persecută prin violenţă şi agresiune verbală.

În alte situaţii este prezent reversul medaliei, vampirul energetic dominând printr-o atitudine de sufocare emoţională şi grijă exagerată. În astfel de situaţii te simţi neputincios şi fără posibilitatea de a evada emoţional.
Vampirul energetic creează conjunctura în care el are întotdeauna dreptate prin puterea cu care este “învestit” asupra celorlalţi. Aceeaşi situaţie este prezentă uneori şi la locul de muncă sau în medii cu un nivel ridicat de stress. O astfel de persoană poate să ia toate creditele pentru munca ta, să îţi strice reputaţia prin cuvinte răutăcioase, să îţi defăimeze imaginea, să îţi dezaprecieze lucrările şi să te facă să te simţi ignorant sau incompetent deşi tu eşti mult mai pregătit decât respectivul.
Uneori vampirii energetici acaparează discuţiile printr-un flux de idei exprimate negativ, neluând în considerare dorinţele şi sentimentele celorlalţi. Fraze haotice şi irelevante sunt 
continuate de idei fără sfârşit în care tu te simţi prizonierul problemelor celoralalţi şi nu poţi evada din închisoarea minţii vampirului energetic.
Prin puterea persuasiunii şi a accentuării negative a gândurilor, astfel de persoane răpesc bucuria, fericirea, curajul, iertarea şi sentimentele pozitive, transformându-le în sentimente negativeprecum teama, frica, incertitudinea, mânie sau neputinţă, simţindu-se mult mai bine după ce reuşesc să facă acest transfer.

Contraatacul 
Aceste atacuri ale vampirismului energetic le putem combate prin cele mai simple arme, însă cele mai eficiente în acest sens.

Exprimarea dorinţelor este un început în stoparea acestor atacuri. 
În momentul în care o persoană intră abuziv în spaţiul tău şi începe să îţi fure toată energia, poţi opri cursul discuţiei care va duce la un colaps prin sintagme sigure şi ferme: 
“Am înţeles. Hai să discutăm şi despre altceva…”, “Pentru mine contează mai mult să…”, 
“Acum nu este momentul pentru această discuţie”.

De asemenea, o gândire pozitivă focalizată pe lucruri bune ne va întări „imunitatea” energetică, lăsând mai puţin loc interferenţei gândurilor negative. Poţi să faci câteva exerciţii mentale în fiecare dimineaţă, astfel încât să îţi reîncarci bateriile pentru o zi plină în care vei avea parte de atacuri la nivel energetic.

Discuţiile cu persoanele binevoitoare cu o înaltă frecvenţă energetică te vor ajuta să te ridici la nivelul acestora şi să nu te plafonezi într-o stare de anxietate sau tristeţe. 
Caută compania celorlalţi, fă lucruri care îţi produc bucurie, caută micile plăceri ale vieţii, zâmbeşte cât mai mult, empatizează cu persoanele energizate pozitiv, meditează, problematizează, evită mediile în care sunt prezenţi vampirii energetici, străduieşte-te să nu te laşi afectat de atitudinea lor şi să nu intri în jocul negativismului, fă exerciţii regulate şi desfăşoară-le pe cât se poate într-un cadru natural.

Cel mai important, nu uita faptul că tu decizi dacă te vei lăsa pradă sau nu vampirilor energetici.
Îţi poţi schimba atitudinea în orice moment, astfel încât să nu devii o victimă a acestora.


surse
http://www.garbo.ro/articol/Lifestyle/3008/Vampirii-energetici-si-atacurile-de-energie.html 
http://onlinereport.ro/cum-iti-dai-seama-ca-persoanele-din-jurul-tau-te-incarca-negativ/ 

http://adevarul2012.blogspot.ro/2014/10/cum-iti-dai-seama-ca-persoanele-din.html

15 comentarii:

  1. Interesant ;situatii intalnite in realitate ;de retinut unele exemple de autoaparare

    RăspundețiȘtergere
  2. Sint cel puțin 2 sau 3 din ăștia la centrul urban .Din păcate

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru asta lucrez eu acum dar nu este deajuns numai gândirea dar și regim alimentar nu mai folosești chimicale mâncare cu chimicale nu medicamente totul natural încearcă am slăbit 30 de kilograme fiind vegan raw nimic gătit am o energie incredibil

    RăspundețiȘtergere
  4. Acesti vampiri energetici in realitate sunt oameni condusi de diavolul ,de cele mai multe ori cu voia lor,inadins se fac ca totul e invers,ca sa te distruga,scotand iubirea din inima care este Dumnezeu,si introducand ura care este satan,in acest fel poti fi adus in lumea demonica si sa te alaturi lor,luptand impotriva iubiri,dar sfarsitul lor va vi iadul si moartea vesnica...SINGURA SOLUTIE VITALA SI FARA GRESI ESTE RUGACIUNEA,ACCEPTAREA LUI DUMNEZEU IN VIATA TA,SI ATUNCI VEI AVEA UN SCUT PE CARE NU L POT PENETRA,VEI SIMNTI DURERE,DAR DUMNEZEU NU TE VA LASA SA CAZI...SUCCES.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da asa este aceste energii negative sunt duhuri rele care intra in oameni si ataca pe cei ce sunt plini de energii pozitive adica de Duhul lui Dumnezeu ,de iubirea Lui ,cu scop de ai distruge .Primii isi vor primi pedeapsa vesnica daca nu se pocaiesc iar ceilalti ,cei atacati vor trebui sa lupte in rugaciune .
      De fapt acesta este RAZBOIUL SPIRITUAL .Domnul Isus prin sangele Lui care este puterea ce ne a fost data sa anulam aceste duhuri rele .Daca vreti sa blocati aceste energii negative ziceti doar atat ,,inapoia mea Satana ,in Numele Domnului Isus ,,
      NUMELE LUI ISUS este un zid de protectie ,este un turn de aparare !

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  5. Eu sunt Lexie și sunt atât de bucuros să las lumea să știe succesul să-mi ascundă relația. Secretul este Dr.Akpada și prin ajutorul lui am reușit să-mi iau iubitul în 48 de ore și de atunci relația noastră a fost perfectă. Cea mai bună modalitate de a vă reîntoarce relația este în contact cu Dr.Akpada (akpadatemple@hotmail.com) Și în 48 de ore veți fi bucuroși să-l contactați

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna tuturor. Am vazut comentarii de la oameni care si-au luat deja creditul de la ANGGA DIMAN si apoi am decis sa-mi aplica recomandarile si doar cateva ore in urma am confirmat in contul meu personal o suma totala de 30.000 de dolari pentru care am cerut. Aceasta este o veste buna si sfatuiesc pe oricine care are nevoie de un împrumut real pentru a aplica prin e-mailul lor (anggadiman1@gmail.com) Sunt fericit acum ca am obtinut imprumutul pe care l-am solicitat

    RăspundețiȘtergere
  7. Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și de a ajuta la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea, el mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbesc acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. DACĂ AȚI VĂ RUGĂM AJUTAȚI, DOCTOR SAGURU CONTACT ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și te face să te simți fericit în relația ta.
    1 LOVE SPELL
    2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
    3 FRUCTE DE FEMEI
    4 PROMOȚIE SPELL
    5 SPELL DE PROTECȚIE
    6 SPELL BUSINESS
    7 SPELL GOOD JOB
    8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bună ziua, sunt Mary Michael, sunt aici pentru a răspândi această veste bună întregii lumi cu privire la modul în care i-am recăpătat pe soțul meu. Am fost nebun când dragostea mea mi-a lăsat o altă fată luna trecută. Dar când mă întâlnesc cu un prieten care mi-a prezentat-o ​​pe dl Igbinovia, marele mesager, mi-am povestit problema lui DR Igbinovia despre cum ma lăsat soțul meu și, de asemenea, pentru a obține un loc de muncă într-o companie foarte mare. El mi-a spus doar că am ajuns la locul potrivit dacă îmi voi aduce dorința inimii fără nici un efect secundar. Mi-a spus ce trebuie sa fac, Dupa ce sa facut, In urmatoarele 2 zile, Dragostea mea ma sunat la telefon si imi pare rau ca ma traiesc inainte si in urmatoarea saptamana dupa ce dragostea mea ma chemat sa să pledăm pentru iertare, am fost chemat la interviu în compania mea dorită, dacă trebuia să lucrez ca supraveghetor. Sunt atât de fericită și copleșită încât trebuie să le spun întregii lumi despre modul în care Drigbinovia mă ajută să-mi dau dorința inimii. Drigbinovia este un specialist în tot felul de vrăji și magie bună. Dacă aveți nevoie de ajutor, contactați Drigbinovia la următoarea adresă de e-mail: doctorigbinovia93@gmail.com

    Mulțumește-mi mai târziu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce poveste minunată și inspirată! M-am căsătorit timp de șapte ani fără copii, din cauza că soțul meu începe să se comporte ciudat, se întoarce acasă în ultima vreme și nu mai petrece timp cu mine și mă divorțează. Așa că am devenit foarte trist și am pierdut în viață pentru că doctorul mi-a spus că nu există nici o cale de a rămâne însărcinată, ceea ce face cu adevărat o viață mizerabilă pentru mine. până când am dat peste un prieten care mi-a povestit despre DR ODION de pe Internet, cum a ajutat o mulțime de femei cu aceste probleme similare pe care le trec, așa că l-am contactat la: (drodion60@yandex.com) și i-am explicat . el mi-a spus tot ce să le ofere înainte ca el să poată arunca o vrajă reunită pentru a aduce înapoi soțul meu pe care l-am făcut și a trimis o rugăciune puternică pe care am avut de spus la mijlocul nopții în timp ce arunca vraja iubirii. A fost un miracol, 24 de ore mai târziu singurul meu soț sa întors la mine și mi-a cerut scuze pentru tot ce mi-a făcut și mi-a spus că este pe deplin pregătit să mă susțină în orice lucru pe care îl vreau, i-am sunat repede pe DR ODION și i- continuând în acel moment și mi-a pregătit și mi-a trimis un medicament pe bază de plante, despre care a spus că va vindeca toate bolile sau infecțiile nedorite care mă împiedica să conceapă, apoi m-au instruit cum să o folosesc înainte de a mă întâlni cu soțul meu. Iată după ce am folosit aceste plante native și rădăcină, câteva săptămâni mai târziu am început să simt semne de sarcină peste tot, cu adevărat am rămas însărcinată tocmai am născut un băiețel la data de 1 a acestei luni. Vreau să las lumea întreagă să știe despre DR ODION pentru că mi-a salvat relația și că, de asemenea, mi-a dat copii pe care mi-o pot numi azi astăzi. Pentru orice femeie care crede că este imposibilă, aici este o ocazie pentru tine să zâmbești și să aduci fericirea familiei tale, contactând DR ODION prin e-mail pe adresa: (drodion60@yandex.com). sau WhatsApp-l prin +2349060503921 Într-adevăr, el este un Dumnezeu trimis să aducă înapoi iubitorii pierduți și să vă aducă fericirea ...

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce poveste minunată și inspirată! M-am căsătorit timp de șapte ani fără copii, din cauza că soțul meu începe să se comporte ciudat, se întoarce acasă în ultima vreme și nu mai petrece timp cu mine și mă divorțează. Așa că am devenit foarte trist și am pierdut în viață pentru că doctorul mi-a spus că nu există nici o cale de a rămâne însărcinată, ceea ce face cu adevărat o viață mizerabilă pentru mine. până când am dat peste un prieten care mi-a povestit despre DR ODION de pe Internet, cum a ajutat o mulțime de femei cu aceste probleme similare pe care le trec, așa că l-am contactat la: (drodion60@yandex.com) și i-am explicat . el mi-a spus tot ce să le ofere înainte ca el să poată arunca o vrajă reunită pentru a aduce înapoi soțul meu pe care l-am făcut și a trimis o rugăciune puternică pe care am avut de spus la mijlocul nopții în timp ce arunca vraja iubirii. A fost un miracol, 24 de ore mai târziu singurul meu soț sa întors la mine și mi-a cerut scuze pentru tot ce mi-a făcut și mi-a spus că este pe deplin pregătit să mă susțină în orice lucru pe care îl vreau, i-am sunat repede pe DR ODION și i- continuând în acel moment și mi-a pregătit și mi-a trimis un medicament pe bază de plante, despre care a spus că va vindeca toate bolile sau infecțiile nedorite care mă împiedica să conceapă, apoi m-au instruit cum să o folosesc înainte de a mă întâlni cu soțul meu. Iată după ce am folosit aceste plante native și rădăcină, câteva săptămâni mai târziu am început să simt semne de sarcină peste tot, cu adevărat am rămas însărcinată tocmai am născut un băiețel la data de 1 a acestei luni. Vreau să las lumea întreagă să știe despre DR ODION pentru că mi-a salvat relația și că, de asemenea, mi-a dat copii pe care mi-o pot numi azi astăzi. Pentru orice femeie care crede că este imposibilă, aici este o ocazie pentru tine să zâmbești și să aduci fericirea familiei tale, contactând DR ODION prin e-mail pe adresa: (drodion60@yandex.com). sau WhatsApp-l prin +2349060503921 Într-adevăr, el este un Dumnezeu trimis să aducă înapoi iubitorii pierduți și să vă aducă fericirea ...

    RăspundețiȘtergere

  11. M-am întors cu fostul meu iubit, cu ajutorul dr. AJAYI, cea mai bună casetă de vraja online și recomand cu mare drag Dr. AJAYI oricui are nevoie de ajutor. Vreau să depun mărturie despre cum mi-am revenit iubitul după ce s-a despărțit de mine, am fost împreună de 4 ani, recent am aflat că iubitul meu avea o aventură cu o altă Fată, când m-am confruntat cu el, a dus la certuri și el în cele din urmă s-a despărțit de mine, am încercat tot ce am putut pentru a-l înapoia, dar nu a avut niciun rost, până când am văzut o postare într-un forum de relații despre un caster de vrăji, care îi ajută pe oameni să-și recupereze dragostea pierdută prin vraja Love, la început m-am îndoit de ea. dar a decis să încerc, când am contactat această casetă de vraja prin e-mailul său, iar el mi-a spus ce să fac și am făcut-o, apoi a făcut o vrajă de dragoste pentru mine. 48 de ore mai târziu, prietenul meu m-a sunat într-adevăr și mi-a spus că îmi este foarte dor de mine, atât de uimitor !! Așa a revenit în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie, și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o. Apoi, din acea zi, relația noastră a fost acum mai puternică decât cum a fost înainte, totul datorită Dr. AJAYI. El este atât de puternic și am decis să-mi împărtășesc povestea pe Internet, încât dr. AJAYI caster vrăjitor real și puternic, pe care mă voi ruga mereu să trăiască mult timp pentru a-și ajuta copiii săi în vremea necazului, dacă sunteți aici și aveți nevoie de fostul dvs. înapoi sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactați acum această puternică vrăjitoare. Iată contactul său: Trimiteți-i un e-mail la: Drajayi1990@gmail.com Puteți să-i scrieți numărul viberului Whatsapp SAU: + 2347084887094, MULȚUMIM Dr. AJAYI .

    RăspundețiȘtergere
  12. GET OUT OF FINANCIAL MESS WITH THE HELP OF drbenjaminfinance@gmail.com

    I have been in financial mess for the past months, I’m a single mum with kids to look after. My name is REBECCA MICHAELSON, and am from Ridley Park, Pennsylvania. A couple of weeks ago My friend visited me and along our discussion she told me about DR BENJAMIN OWEN FINANCE of (drbenjaminfinance@gmail.com); that he can help me out of my financial situation, I never believed cause I have spend so much money on different loan lenders who did nothing other than running away with my money. She advised, I gave it a try because she and some of her colleagues were rescued too by this Godsent lender with loans to revive their dying businesses and paying off bills. so I mailed him and explain all about my financial situation and therefore took me through the loan process which was very brief and easy.. After that my loan application worth $78,000.00USD was granted, all i did was to follow the processing and be cooperative and today I am a proud business owner sharing the testimony of God-sent Lender. You can as well reach him through the Company WhatsApp +19292227023 Email drbenjaminfinance@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  13. m-am căsătorit cu iubitul meu de liceu, amândoi avem trei copii împreună. trăiam bine până când mama lui vitregă a venit să ne viziteze. după o săptămână ea a plecat, soțul meu a început să aibă un comportament amuzant și eu. Am fost șocat și surprins pentru că nu am știut niciodată ce am greșit. mi-a spus că pune capăt căsniciei noastre și că va lua și copiii cu el. pentru că știu că soțul meu nu era genul ăla de om cu inima rea, trebuia doar să caut o soluție la timp. Așa am dat de DR WALE a văzut o mulțime de mărturii bune despre el. așa că, l-am contactat și i-am spus tot ce se întâmplă cu mine. DR WALE mi-a spus că îmi va pregăti o vrajă și mi-a cerut să iau câteva articole pentru care am plătit și eu. după ce mi-a făcut vraja, s-a dovedit că mama vitregă a soțului meu a fost în spatele a tot ceea ce s-a întâmplat în căsnicia noastră. a făcut o vrajă prea separată pe mine și pe soțul meu, mama vitregă a soțului meu este acum rușinată. toate mulțumesc lui DR WALE care a venit la dreapta să mă ajute să ies din această mizerie. DR WALE este un om bun de cuvinte. și tu poți contacta, iar el îți va aduce înapoi fericirea. WhatsApp/Viber: +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere