marți, 21 octombrie 2014

Află ce pietre prețioase îți aduc noroc!

Ce pietre prețioase îți aduc NOROC în funcţie de ZODIEAtunci când îţi alegi bijuteriile, te uiţi ca acestea să se asorteze cu îmbrăcămintea pe care o ai şi să fie frumoase. Dar ştiai că pietrele preţioase au legătură cu zodia ta şi că îţi pot influenţa comportamentul? Iată cum să te pui în valoare cu ajutorul pietrelor preţioase!
Berbec: 21.03 - 20.04
Eşti o fire puternică şi îţi place să deţii controlul. Reacţionezi repede la nervi şi ai tendinţa să-i ai pe toţi la picioare. Cu toate acestea, un pic de tact, în anumite situaţii, nu ţi-ar strica. Eşti sensibilă în dragoste, dar şi geloasă. Pentru a-ţi creşte puterea de diplomaţie alege turcoazul şi cuarţul roz. Când vrei să-ţi linişteşti gelozia şi rigiditatea poartă carneolul. 

Taur: 21.04 - 21.05
Eşti o persoană cu picioarele pe pământ. Acest lucru nu este însă o garanţie că, uneori, nu o să calci strâmb. Fără doar şi poate, te remarci prin faptul că eşti o persoană de încredere şi prietenii tăi apreciază această calitate. Dar dacă este nevoie, te poţi transforma rapid într-o persoană rece şi distantă. Dacă vrei să ai o atitudine pozitivă, ia-ţi bijuterii cu agat. Pentru a opri influenţele nefaste, alege piatra Lapis Lazuli. 
Gemeni: 22.05 - 21.06
Vrei să faci o mie de lucruri în acelaşi timp, dar ai mereu dificultăţi în a te concentra. În dragoste, te laşi copleşită de emoţii. Vrei mai multă hotărâre şi simţ de responsabilitate? Poartă turcoaz şi Ochi de Tigru. Linişteşte-ţi hiperactivitatea şi emotivitatea cu jad şi cuarţ roz.
Rac: 22.06 - 22.07
Dragostea este în centrul preocupărilor tale. Ştii când să pui piciorul în prag şi ai o nevoie mare de stabilitate. Intuitivă şi responsabilă, te poţi oricând transforma într-o stană de piatră atunci când ceilalţi te dezamăgesc. Pentru a-ţi creşte curajul şi a-ţi exprima mai uşor sentimentele, bijuteriile cu hematite îţi sunt de ajutor. Când vrei să-ţi calmezi hipersensibilitatea şi nevoia continuă de stabilitate, îţi stau la dispoziţie smaraldul şi onixul. 
Leu: 23.07 - 22.08
La fel ca o leoaică, îţi place să fii mereu în centrul atenţiei. Eşti agresivă atunci când crezi că teritoriul îţi este în pericol şi asta îi sperie pe cei din jur. Dacă vrei să fii mai tolerantă şi să pari mai sensibilă, poartă ametist şi cuarţ roz. Te calmează Lapis Lazuli şi citrinul.
Fecioară: 23.08 - 21.09
Îţi exprimi cu greu sentimentele, dar eşti o persoană mereu gata să le sari celorlalţi în ajutor. Admiri persoanele oneste şi care caută să facă ceea ce este corect. La nevoie, te poţi întoarce împotriva tuturor dacă te simţi ameninţată. Pentru a-ţi exprima mai uşor sentimentele, acvamarinul şi chihlimbarul îţi sunt recomandate. Poartă turcoaz şi safir ca să-ţi frânezi emotivitatea.
Balanţă: 22.09 - 22.10
Eşti o fire sociabilă şi îţi faci uşor prieteni. Nu-ţi plac situaţiile conflictuale şi cade cerul pe tine când vine vorba să te afirmi. Cel mai mare defect al tău este că nu poţi să te decizi. Cuarţul îţi dezvoltă capacitatea de a lupta pentru ideile tale şi te face mai încrezătoare. Jasperul te scapă de angoasă şi turcoazul îţi ascunde emoţiile. 
Scorpion: 23.10 - 21.11
Eşti irascibilă şi cu greu poţi să exprimi ceea ce simţi. Nu te descurajezi uşor în momentele dificile. Prietenii apreciază energia de care dai dovadă. Îţi exprimi mai uşor sentimentele dacă porţi acvamarin şi jad. Limitează-ţi energia şi indiferenţa cu Lapis Lazuli. 
Săgetător: 22.11 - 20.12
Eşti deschisă în faţa celorlalţi şi optimistă. Cu toate acestea, nu ţi-ar strica să te ţii cu picioarele pe pământ deoarece ai tendinţa să te rupi de realitate. Granatul opac te ajută să fii mai perseverentă şi mai realistă. Pentru a-ţi linişti emoţiile, poartă citrin. 
Capricorn: 21.12 - 19.01
Eşti rezervată şi nu pari genul de om care să ofere siguranţă la prima vedere. Chihlimbarul şi acvamarinul te fac să pari mai sociabilă. Pozitivismul şi incapacitatea de a te integra într-un grup le dobândeşti cu ametist şi esmerald. 
Vărsător: 20.01 - 18.02
Eşti o persoană sociabilă, dar nu foarte calmă. Poartă bijuterii cu garnet pentru a fi mai diplomată şi ţine-ţi în frâu lipsa de diplomaţie şi de tact cu turcoaz. 
Peşti: 19.02 - 20.03
Generozitatea este pentru tine un model pe care ai vrea să-l ai în viaţă. Foarte intuitivă, eşti o persoană plină de compasiune. În toate acestea, ai totuşi nevoie de echilibru. Pentru a-ţi creşte curajul ai nevoie de hematite, iar pentru a nu uita limita generozităţii foloseşte ametistul.
Sursa: http://www.clickpentrufemei.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu