marți, 21 octombrie 2014

Dincolo de a Treia Dimensiune


V-ați întrebat vreodată ce se află dincolo de dimensiunea a 3-a și cum gândurile pot deveni manifestari instantanee?

Această planetă a existat până acum în a 3-a dimensiune, sau densitatea a treia. "Dimensiunea" nu este neapărat folosită ca echivalent al dimensiunii spațiale aici, ci mai mult ca o bandă de frecvență, sau nivel al realitătii.
A 3-a dimensiune este orientată mai mult fizic. Dimensiunile superioare sunt mai puțin fizice și mai mult eterice. Dimensiunea a patra este încă fizică, dar mult mai fluidă decât a 3-a dimensiune. A 5-a dimensiune este non-fizică.
Dacă am sintetiza diferența dintre ele ar suna cam asa:

     În dimensiunea a 3-a
... felul în care ajunge să se întâmple ceva este ca aceasta:
    
     Spirit => Gândire => Emotie => Efort => Manifestare
Aceasta este, de la un nivel theta sau spirit, este nevoie să creezi intenția pentru ca ceva să fie într-un anumit fel. Apoi e nevoie de a forma gândul, sau a vizualiza exact ceea ce e nevoie. Apoi, este nevoie să se simtă nevoia acelui lucru, și dorința de a lucra pentru el. Apoi, este nevoie de a produce de fapt, efortul fizic necesar pentru a-l produce. Si, în cele din urmă devine o manifestare a dorinței cuiva.

    În dimensiunea a 4-a
... am tăiat unul din pasi si arată cam în felul acesta:
     
     Spirit => Gândire => Emotie => Manifestare
Asta înseamnă că efortul fizic real nu mai este ceea ce este important. De îndată ce se simte cu adevărat și așteaptă ceva, îl poți avea.
Acest lucru este exact ceea ce ne învață "The Secret"! Problema multor oameni pe care o au cu "The Secret" este că ei renunță prea repede și / sau nu pun suficientă emoție și vizualizare în acest proces!
Ceea ce pot observa și înțelege cei mai mulți oameni pe această planetă este că am intrat deja în spectrul de frecvență al dimensiunii a 4-a. Lucrurile nu trebuie să mai ia o mulțime de timp și efort. Acum modul în care simți și ceea ce vă așteptați, va determina rezultatul. Dacă aveți teamă, veți obține rapid ceva pentru a vă fi teamă. Dacă sunteți încântați ajungeți repede la ceva pentru a fi încantati. Ca parte a acestuia, timpul liniar se dezintegrează. Timpul petrecut pentru o problemă si obținerea unui anumit rezultat devine mult mai mic. Lumea ia formă după sentimente și așteptări mai mult decât după eforturi fizice. Ca parte a acestui proces, probleme emotionale ale fiecăruia au venit pentru a fi procesate. Oamenii care înainte au reușit să trăiască o viață sigură, stabilă, superficială găsesc că totul dintr-o dată a fost măturat sub un covor de fiori. Temerile lor se materializează  brusc și ei au de a face cu ele.
   
    Acum în a 5-a dimensiune
   …lucrurile stau cam asa :
   
    Spirit => Gândire => Manifestare

Asta înseamnă că, tu ce crezi, aia iei. Aceasta este atunci când postulatele gândirii vor lucra de fapt. In dimensiunea a 4-a postulatele lucrează numai atunci când crezi în ele, și ia starea de spirit pentru ceea ce sunt pe cale să înfăptuiască. În a 3-a dimensiune se postulează numai muncă, dacă se acționează în consecință. Dar, în dimensiunea a 5-a tot ce trebuie să faceți este să formați gândirea și sunteți acolo. Desigur, oamenii de pe această planetă nu sunt acum gata pentru așa ceva. Toată lumea oriunde ar merge ar crea dezastre dacă doar gândul de a face ceva ar fi adevărat. Dar, dacă toată lumea ar rezolva cazul lor, ar deveni oameni compleți, de fapt, în acord cu ei înșiși, atunci ar fi posibil.

   În a 6-a dimensiune
   … lucrurile stau cam asa :

   Spirit => Manifestare
Acum, nu este nevoie de gândire, nu este nevoie de a decide ce trebuie făcut. Trebuie doar să produci ceea ce este necesar.
     
   În a 7-a dimensiune

 Va fi :  Spirit = Manifestare
Adică, fiinta pura fara a fi nevoie de separare.

Data-țintă pentru a muta intreaga planeta în dimensiunea a 5-a pare a fi între 2012 - 2030 sau cam asa ceva. Dar asta nu se va face brusc, ci frecvența va fi mărită treptat până în acel moment.
Mergând mai departe, trecerea în dimensiunea a 5-a este optională, cu toate că fiecare individ poate alege de a juca acest joc sau nu. Cei mai mulți oameni care sunt aici au făcut o alegere foarte specială pentru a fi parte din acest joc.
Acum, acest proces nu se întâmplă în mod automat. Forțe mari din afara planetei ajută la cresterea totală a frecvenței planetei. Cu toate acestea, doar fiecare individ poate face prelucrarea efectivă necesară pentru a rămâne în fruntea acestui proces. Acesta este un fel de ca și cum cineva are de-a face cu un sol mult prea fierbinte. Daca stai, te vei arde la picioare. Deci, începi mai bine să dansezi.
   
     Video dezvoltarea abilitatilor psihice : http://www.youtube.com/watch?v=k8pnPS-YbCc#t=31

Ce se va întâmpla este că oamenii care se opun accelerării propriei vibratii vor merge împotriva firii. Dacă ei încearcă să-și păstreze frenetic vechile lor căi, universul le va face viata din ce în ce mai greu de suportat. Temerile lor ascunse vor ieși la suprafață și-i vor mușca de nas, și dacă se păstrează în continuare în inflexibilitate propria lor cauzalitate se va înrăutăți. Rezultatul final ar fi de a merge ca un nebun și să fi în totalitate în imposibilitatea de a ține pasul cu mediul înconjurător.
Deci, cineva care doar stă și așteaptă va fi destul de repede în Iad. Singura modalitate de a supraviețui este de a procesa lucrurile proprii, de a merge mai departe, de a deveni o persoană completă, și a-si revendica puterea proprie.

Numai un OM complet va fi în măsură să existe într-a 5-a realitate dimensională. Asta nu înseamnă că cineva va veni din spațiu să facă pe toată lumea OM. Nu, aceasta înseamnă că, dacă nu te faci OM cât mai repede vor fi probleme grave. Este o chestiune a nivelului de necesitate. Pe baza acestui nivel de necesitate un număr tot mai mare de oameni sunt acum în creștere la fel ca un pod. Asta este, ei sunt în mișcare înainte în dezvoltarea lor personală. Cea mai mare parte a oamenilor fac asta prin ceea ce apare în viața lor. Dar, de asemenea, mult mai mulți oameni sunt în căutarea unor metode modalitati de cunoaștere care îi va ajuta să se păstreze mai departe în acest joc.

Clarificarea se potrivește foarte frumos acolo. Aproximativ 7 miliarde de oameni vor avea nevoie de a procesa si finaliza cazurile lor în viitorul apropiat. Aceasta nu este doar o idee bună, ei vor TREBUI să facă asta. Cu ceea ce știm putem face o plimbare mult mai bună. În loc de a avea doar lucruri aruncate de viată in fata ta, le poti clarifica mai sistematic, chiar înainte ca acestea să devină o problemă în viață.
Cu toate acestea, rolul Clarificarii s-a schimbat. Nu mai este foarte util ca un subiect de autoritate care vine de-a lungul unei căi spirituale să motiveze oamenii să urmeze o cale și să le dea toți pașii. Oamenii sunt deja motivați acum și sunt în mișcare, chiar și fără clarificare. Ce clarificare este mai utilă, decât un instrument al unui consultant care îi ajută pe oameni să urmeze calea lor fără piedici.
  
             sursa : http://www.in5d.com/
      
     Drum drept spre Lumina !

Sursa: http://burebista2012.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu